Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Gzella Sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
sprzedawczyni - 2014-09-01 16:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie interesuje mnie praca w gzelli jako sprzedawca na ich stronie widziałam ogłoszenie w zakładce kariera. Tylko tam niestety nic nie ma poweidzianego o stawce. (usunięte przez administratora)Polecacie tam rpacę na takim stanowisku?
zdjecie uzytkownika
beata sałata - 2014-10-29 17:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy od sprzedaży sprzedawca otrzymuje jakąś premię lub prowizję? nie sprzedawałam nigdy akurat w ten sposób i zastanawiam się czy gdybym się dostała to pracodawca zapewni mi jakieś podstawowe przeszkolenie, np z obsługi kasy fiskalnej.w jakich godzinach są zmiany i czy praca obejmuje też obowiązkowo weekendy?
zdjecie uzytkownika
marek - 2015-06-26 16:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ogólnie działa w branży mięsnej, wiec jeśli chodzi o prace dla nich to dobrze się zatrudnić jako Koordynator Sieci Sklepów Firmowych jesli mamy doświadczenia troche i nie hccemy stać na kasie, z ogłoszenia pisza, że "atrakcyjne wynagrodenie", ale wszystko jest ustalane na rozmowie kwalifikacynej.
zdjecie uzytkownika
w3er - 2016-03-15 12:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak tak dlatego tez caly czas widze ze szukaja sprzedawcow np. na stoisku wędliniarskim w Warszawie wymagane doświadczenia min. 1 roku pracy w handlu - gotowości do pracy w systemie zmianowym
zdjecie uzytkownika
jaco - 2016-03-17 16:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w3er, no właśnie widziałem jedna z ofert na sprzedawcę, miejsce to reduta ochota. Oferuja tu umowe o pracę, szkolenie wprowadzające i dofinansowanie do letniego wypoczynku w naszych ośrodkach wczasowych.
zdjecie uzytkownika
lemur - 2016-03-19 20:43:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba firmy się panom pomyliły.. Gzella Sp. Z o.o. to nie Gzella Net, o której chyba mowa. Ta pierwsza na moją niekorzyść, nie prowadzi obecnie rekutacji
zdjecie uzytkownika
natlo - 2016-03-22 12:46:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oo faktycznie jakiś mały błąd tutaj zaszedł :) no nic, fajnie, że już wyjaśnione, też widziałem, że nie miel rekrutacji, ale nie ma się co łamać, może niedługo coś się pojawi bo oni przecież się teraz mega rozwijają
zdjecie uzytkownika
czuwaj - 2016-03-29 19:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [natlo - 2016-03-22 12:46:40]:
nie przesadzałbym jakoś specjalnie z poziomem tego rozwoju w Gzelli. Po za tym myślicie że ile można zarobić jako sprzedawca w tym miejscu. Niewiele raczej

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Gzella Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gzella Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert