brak logo

Norquimia

Gdańsk

Opinie o Norquimia

Pupil 2010-02-28 19:21:26
czemu podpisujesz sie jako "pracownik" z twojej wypowiedzi wynika ze nie zostales zatrudniony :)
bubu 2010-03-01 16:48:39
Bo to pewnie ten koles z Gdańska co go mieli przyjąć a potem w związku z obecna sytuacją powiedzieli buy buy. To wina góry bo z tego co wiem to kazali przyjmować mimo że w tym samym czasie na wypłaty nie było kasy.
(a mnie też wciąż zalegaja- jak wiekszość pracujących przy pierwszej okazji spadam)
anonim 2010-03-01 22:51:08
naucz sie angielskiego kolego jesli chcesz makaronizmy wtracac heheh
wladzio 2010-03-04 19:55:54
co wy wiecie o handlowaniu?
byly pracownik 2010-03-18 11:10:50
Wiecie co jesteście śmieszni. Pracowałem w tej firmie rok czasu i mam pozytywne zdanie na jej temat nie które produkty zastosowałem u siebie w domu i do tej pory zdają egzamin. Jednak jeżeli ktoś do tej pory sprzedawał buty bądź był tragarzem i bierze się za prace ph to niestety nie będzie mu szło bo handlowcem trzeba być. Jeżeli chodzi o teren Gdańska to znam go świetnie więc nie opowiadajcie bzdur. Moim zdaniem atmosfera jest super żadnej presji jeżeli potrafisz rozmawiać z klientem i choć trochę uważałeś jak się stosuje produkty to ....
anonim 2011-12-08 16:17:35
rany,ta firma jeszcze istnieje? pracowalem tam kilka lat temu,( usunięte przez administratora ) się jeszcze trzyma?
Były 2012-06-18 10:02:32
Niestety wszystkie negatywne opinie o tej firmie to PRAWDA. Produkty tej firmy lepiej KUPOWAĆ niż SPRZEDAWAĆ.
sark 2016-05-20 23:28:20
no tak, pewnie sporo, na czele z zarobkami :) obiło mi się o uszy, że firma nie płaci wygórowanych kwot dla swoich pracowników. Ciekawe ile w tym prawdy @szopek
Zostaw swoją opinię o Norquimia - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Norquimia