brak logo

V-TEL

Zamość

Opinie o V-TEL

taka JA 2010-02-23 14:58:45
Czy ktoś może współpracował z firmą V-TEL w Zamościu? Proszę o opinie na temat tej firmy.
pol 2010-02-23 22:29:08
Ja pracuje już 4 miesiące i jak na razie nie jest źle( zawsze mogłoby być lepiej). Ale trzeba się liczyć z ciężką pracą, jak chce się zarabiać.
taka JA 2010-02-24 08:24:38
A jak z wypłatami w tej firmie? Czy są solidni?
pracownik 2010-02-24 14:30:05
Ja pracuej od ponad misiąca i pierwsza pensja ok. zobaczymy jak będzie dalej.
Opinie pracowników w firmie ogólnie są pozytywne ale przewinęła się jedna osoba która wyleciała z hukiem.
były pracownik 2010-02-24 23:56:29
Ja pracowałem 5 miesięcy i tylko raz był poślizg z kasą. Ogólnie ok.
handlowiec 2010-02-25 14:03:50
Wszystko zależy co będziesz sprzedawał, bo jak Dialog to jest przeje.... a jak Play do nawet nieźle, bo Play sprzedaje się firmom a Dialog ludziom na wiochach.
luis 2010-03-03 00:57:21
porażka to z ciebie a jak masz taką opinie to powiedz to prosto w oczy.. pokaz mi firme o ktorej są same superlatywy [usunięte przez admina]
marko 2010-04-13 12:36:37
Mam propozycje pracy w vtelu i zastanawiam sie komu wierzyc? opinie sa bardzo rozległe, jak dno to dno a jak da sie pracowac to da sie pracowac. Kazdy na pewno moze miec swoja opinie no ale czy w tej firmie po prostu kreca walki czy trzeba po prostu pracowac i mydlic ludziom oczy? prosił bym o opninie
anonim 2011-03-01 21:06:04
witam nie boje się podać swojego imienia!!! bo wiem jak tam jest!!! i powiem mam za parę dni, jak w końcu porozmawiam z niejakim ądrianem:-) pozdrowionka
Majk 2014-12-16 09:03:58
Mam wrażenie, że nikt w ogóle nie przegląda tego forum, bo pracownicy chyba zupełnie się tutaj nie wypowiadają. Na dobrą sprawę ciężko nawet znaleźć jakieś informacje w internecie na temat samej firmy i profilu działania, także myślę, że nie tylko ja będę wdzięczny za wszelkie informacje na temat tego jak działa firma.
owoc 2015-02-14 16:31:02
ja wysłałem aplikację czy myślicie, że warto wysłać maila (ewentualnie zadzwonić) do tej firmy z zapytaniem czy proces rekrutacyjny jest już zakończony, czy lepiej czekać cierpliwie, a może po prostu przyjąć, że proces rekrutacji na to stanowisko się już zakończył bo czekam dosyć długo i nie wiem co mam myslec ...
olanta 2015-03-05 01:31:32
Cóż firma pochodzi z Zamościa i odnoszę wrażenie, że oferuje usługi na tym samym terenie. Nie chcę być źle myślącym człowiekiem, ale firma jest dosyć mała więc może nie potrzebuje od razu nowych pracowników. Zastanawiam się czy jest ktoś kto z nimi współpracował i byłby w stanie udzielić bardziej precyzyjnych informacji.
Zarka 2015-03-25 21:53:16
Sam bym się chętnie zatrudnij w tej firmie lecz niestety nie mogę znaleźć ani informacji na temat firmy ani też ofert pracy w V-TEL z Zamościa, znajdzie się ktoś na forum kto mógłby mi powiedzieć kilka informacji na temat tej firmy ? Słyszałem już co nieco ale niestety nic potwierdzonego. No i kiedy będzie jakąś rekrutacja ?
Adaś 2016-05-11 18:32:31
Szukam pracy, czy tutaj jest jakaś fajna oferta???
Zostaw swoją opinię o V-TEL - Zamość
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie V-TEL