brak logo

Reemtsma, Miran Wafel

Jankowice

Opinie o Reemtsma, Miran Wafel

anonim 2010-07-29 19:37:18
Coś wam powiem na ten temat.Piszecie opinie ,kto jaki jest w tym zakładzie.Zaczynając od kierownictwa a kończąc na zmianowych.Po pierwsze:Dzięki tej jak to piszecie "słodkiej zmiji "macie prace,chyba ze wolicie 500 zł z bezrobocia,nikt was nie trzyma!!!!!!bo co niektórzy chcieli by zarabiać po 3tys.opierając się o maszynę lub udając ze ciężko pracują.A co do syfu w tym zakładzie.To weźcie się za prace i porządki a tego syfu nie będzie. niż wypisywanie takich głupot na forum. Więcej pracy mniej gadania.
anonim 2010-08-18 20:08:06
anonim - 2010-07-29 19:37:18

Coś wam powiem na ten temat.Piszecie opinie ,kto jaki jest w tym zakładzie.Zaczynając od kierownictwa a kończąc na zmianowych.Po pierwsze:Dzięki tej jak to piszecie
wal sie na ryj pracowałeś tam nie!!!!!!!!!!! to milcz na sprzątanie nie ma czasu bo zapierdal jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
skromny 2010-09-17 11:46:58
jeżeli jest tak pięknie to dlaczego znowu szuka PANI mechanika ?? Czy może ci co są nic nie potrafią ? , czy moze za grosze nie chce nikt pracować ?? czy pani taka wymagająca ?? ha ha ŚMIECH
anonim 2011-01-05 20:32:12
firmy nie polecam tak jak wyżej jest napisane bałagan , wszyscy poza małymi wyjątkami są niemili i nieżyczliwi. a ciastowi i mechanicy tylko sciemniają , że pracuja.
starebabsztyle! 2011-05-24 16:31:44
Większych leni[usunięte przez moderatora] to w żadnej firmie nie ma![usunięte przez moderatora]
ja oni one 2011-05-26 23:31:18
wypisujesz pierdoły dur z niepruszewa haha za 2500 z domu bym nie wyszedł a ty wspominasz o 500 zł co do miranu wszedzie dobrze gdzie nas niema na trzebawskiej nie jest zle kazdy nazeka ale nikt w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie pujdzie to po jaka korwe sie tu wypowiadacie i nazekacie wakt ze sa dni ze nic sie niechce ale ciezko nie jest kazdy robi swoje mechanik naprawia ciastowy robi masy pakowaczki pakuja kazdy jest tam potrzebny na temat biura sie nie wypowiadam bo to inna bajka jak wszystko idzie to mechanik za duzo roboty nie ma ciastowy ma swoje nory i robic musi pakowaczka przy maszynie to juz napewno zle niema ale co do zmianowych toooooooooooooo nie ma takiej co by niegrała w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miejsce pierwsze halina drugie renia według mnie najlepsza to marzena ja ja lubie na temat elinl sie nie wypowiadam(dangerowa)na koło zmianowej nawet nie stało chce sie wykazac maszyny podkreca jak roman a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sie na tym znaja tak naprawde to jest mała firma i powinnismy sie wszyscy trzymac razem a nie skakac sobie do gardeł ale tak było jest i bedzie baby nie moga zniesc ze jedna od drogiej ma wiecej o 30 gr wypłaty a gdzie dalej
dyr51 2011-06-25 10:34:18
Wiecie co Wam wszystkim powiem!Jesteście chorzy na głowę pracowałam w tej firmie ładnych parę lat i wiem doskonale jak tam jest firma jak każda inna praca praca praca za którą bierzecie co miesiąc pensję i tym powinnniście się zająć PRACĄ a nie głupotami.Pensję która jaka by nie b yła zawsze będzie za mała ale droga wolna szukaj jeden z drugim innej pracy nikt Was tam na siłę nie trzyma a ludzie?Ludzie są różni każdy ma inny charakter i niestety tak już będzie poprostu przymknąć oko i robić swoje nikt ani nic tego nie zmieni-ludzkiego zachowania.To nie jest przedszkole tylko praca i tylko to Was powinno interesować a nie wypisywać bzdury i oczerniać firmę w której pracujecie nikt NORMALNY by na coś takiego nie wpadł żal mi Was i tyle.A szefostwu firmy współczuję że zatrudnia takich ludzi poprostu wstyd im napewno za takich pracowników:(żal
anonim 2011-06-30 09:55:38
wiecie co ? ci , którzy piszą ,że to jest praca praca i jeszcze ,że my zarabiamy pieniądze i powinniśmy się cieszyć to ...do końca nie maja racji ! to albo ci którzy nie wiedza czym jest praca albo sa "dupowlazami" , albo sa podstawieni , przyjdz do pracy za grosze jak taki mądry jesteś , my tu w tym tropiku zapieprzamy i każdy kto przychodzi musi te chore warunki i układy albo przyjąć albo spadać z firmy - a jeszcze ludzie - jeden mądrzejszy od drugiego , niech każdy z tych mądrych przypomnij sobie z czymtu do firmy wchodził, byliście "gołodupcami" a teraz elita - śmiech i tyle
anonim 2011-07-02 00:23:03
dokłdadnie ! grosze i tyle a 2500 zł to ktoś chyba sobie tą wypłate policzył z 2 miesięcy!
pracuś 2011-09-20 12:36:10
i co u was pracownicy ? wszystko jest dobrze ? jak pani prezesowa czy nadal jeszcze rządzi ? czy już opadła z sił ? jak w magazynie- kwiatek i na produkcj i roman ? jak grzesiu ?
on 2012-04-30 21:08:42
Jest zapieral 4 brygady,za zwykłe godziny jeszcze jezdzimy do Niemiec po 4 osoby co dwa tygodnie ludzi za mało, a pracy przybywa korzyści żadnej.A bezy to już wogóle masakra nic nie robią pępek świata pani prezesowej na nockach śpią jak są wyrobione nie przyjdą pomóc na wafle i co tydzień w soboty i niedzielę nadgodziny walą i gdzie tu sprawiedliwość, brak chęci do pracy:(
Kolaż 2014-04-14 07:16:30
Czy ktoś ostatnio aplikował może do nich? Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda rozmowa rekrutacyjna - chciałbym się odpowiednio przygotować. Dziękuję
Polkiewicz 2014-12-28 00:05:21
Wydaje mi się, że zupełnie nie można o nich uzyskać żadnych informacji. Wiadomo tylko tyle, że wszystko odbywa się w Jankowicach, ale co więcej? Nawet nie mają żadnej strony internetowej ani zakładki wśród firm, które zajmują się reklamą. Wiadomo coś jak to obecnie u nich wygląda i na co należałoby się przygotować?
ania90 2015-02-26 00:09:13
to trochę dziwne że firma tej rangi nie posiada swojej strony internetowej, moim zdaniem to trochę podejrzane. szuma aktualnie pracy i nowego pracodawcy ale co mam sądzić o takim który nie ma swojej witryny internetowej? jeśli firma nie dba o swój Pr i marketing to w takim razie jak dba o swojego pracownika - czy mam rację?
igor 2015-03-16 01:26:56
o jakiej Ty właściwie randze mówisz ? przecież Miran to zwykła fabryka wafli w Jankowicach. Firmy które potrzebuje ich produktu doskonale wiedzą o istnieniu tej firmy , a strona internetowa w tym przypadku byłaby tylko nieptorzebnym wydatkiem. Po za tym na brak zamówień raczej Miran nie narzeka ....
pientek 2015-03-30 19:18:47
własnie moim zdaniem gdyby ta fabryka była w innym miejscu niż tylko w Jankowicach to dużo trudniej w firmie byłoby o nowych pracowników , którzy godziliby się na te warunki pracy które proponuje Reemtsma. Moim zdaniem pracowników im nie zabraknie, ale mam nadzieję , że dość szybko pójdą po rozum do głowy
isia 2016-05-12 12:10:15
Czy wiecie, może cos na temat zatrudnien w firmie, czy beda poszukiwali osob na prdukcje? Posiadam ksiazeczke sanepidowska i chcialabym tam zlozyc swoje cv
Zostaw swoją opinię o Reemtsma, Miran Wafel - Jankowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Reemtsma, Miran Wafel