brak logo

pluspharma

Kraków

Opinie o pluspharma

anonim 2010-02-22 14:35:14
Ktos cos wie na temat pracy przedstawiciela medycznego w tej firmie???
PM 2010-02-24 13:02:44
a co chcialbys wiedziec?aplikujesz do firmy?
jhgjhgjg 2010-02-24 16:01:50
Jestem juz zatrudniony przede mna szkolenia i wizyta w Krakowie. Chodzi mi o ogolne warunki pracy, atmosfera panujaca w firmie, jaki samochod z gps (dla kontroli pracownika) czy bez,limity na tel paliwo, jak to wyglada z tymi kwartalnymi premiami na ile mozna liczyc i cos od siebie. Jestesmy anonimowi wiec licze na szczerosc. pozdrawiam
dsdkwsd 2010-03-18 10:08:48
stary uciekaj, nie jedz najlepiej, ta firma to porazka, ok 18PM na cala Polske, ciagle ludzie sie zmieniaja-rotacja co 1-2miesiace (ludzie wylatuja albo sami uciekaja) ,auta fordy fusion, kiepskie leki ktorych nikt nie chce pisac (promuja molekuły ktore juz dawno nie sa stosowane-chyba ze kilka, kilkanascie lat wczesniej ktos zostal na nich ustawiony). nie warto, firma KRZAK ktorej nikt nie zna. nie polecam!
bdgh 2010-03-19 10:02:18
Hej, dla mnie firma OK. Pracuję w niej kilka miesięcy. Z tego co wiem, to nikt kto uczciwie pracuje nie jest wyrzucany. Owszem kilku cwaniaków pogonili i to mi się podoba. Dlaczego ja mam pracować na [usunięte przez moderatora]? A leki tak jak leki generyczne. Pozdrawiam
anonim 2010-03-19 22:45:22
bdgh - 2010-03-19 10:02:18

Hej, dla mnie firma OK. Pracuję w niej kilka miesięcy. Z tego co wiem, to nikt kto uczciwie pracuje nie jest wyrzucany. Owszem kilku cwaniaków pogonili i to mi się podoba. Dlaczego ja mam pracować na nireobów? A leki tak jak leki generyczne. Pozdrawiam

Kolego masz racje jak pogonili tych cwaniaków a zwłaszcza BUMa to moze sie cos zmieni. A zreszta co Ty mozesz wiedziec o pracy w firmach farmaceutycznych pewno jest to Twoja 1 no moze 2 firma farmaceutyczna. A leki generyczne tak oczywiscie tylko szkoda ze nie wspomniales ze sa to 20 generyki leków (finasteryd) lub 3 generyki leków których nawet orginału juz prawie sie nie stosuje (Lotensin-lek orginalny spytajcie lekarza czy pisz albo ile w aptece sie miesiecznie sprzedaje jak dobra apteka to 1 op/ miesiac) lek na padaczke zostal wycofany z promocji bo lekarze nie chcieli pisac takze takie leki ma +pharma. A i tak dalej pracujesz na [usunięte przez moderatora] takich jak KAM i FFM
jjj 2010-03-19 23:48:58
Patrzac na wypowiedz powyzej wniosek jeden - Jak traktujesz swoich bylych szefow, tak traktowales swoja byla prace - pewnie wyleciales z hukiem i teraz wylewasz swoje zale tutaj na forum, bo tylko to ci pozostalo...Z E N A D A
anonim 2010-03-19 23:57:13
Nie masz reacji! Prace zawsze traktuje powaznie i nie wylewam zali tylko przestrzegam innych zeby nie wpadli w gowno po uszy bo jak wpadna tak jak Ty to pozostanie im trwac w tym syfie!
anonim 2010-03-20 00:04:37
jjj - 2010-03-19 23:48:58

Patrzac na wypowiedz powyzej wniosek jeden - Jak traktujesz swoich bylych szefow, tak traktowales swoja byla prace - pewnie wyleciales z hukiem i teraz wylewasz swoje zale tutaj na forum, bo tylko to ci pozostalo...Z E N A D A

Oj chyba kogos zabolała prawda!
anonim 2010-03-20 00:49:06
jjj - 2010-03-19 23:48:58

Patrzac na wypowiedz powyzej wniosek jeden - Jak traktujesz swoich bylych szefow, tak traktowales swoja byla prace - pewnie wyleciales z hukiem i teraz wylewasz swoje zale tutaj na forum, bo tylko to ci pozostalo...Z E N A D A

Ty jestes [usunięte przez moderatora]skoro pracujesz w +pharma!!
anonim 2010-03-20 00:58:03
ludziska przeniescie sie na drugie forum tam jest lepsza jazda:)
Mzovia 2015-02-26 11:35:56
Założenia jak zwykle są piękne, pytanie tylko czy na co dzień też tak to wygląda w życiu firmy. Bo jeżeli nie to jaki jest sens takich pięknych celów? Zastanawiam się czy pracownicy też w takim samym pięknym tonie się będą wypowiadali, chociaż teraz ciężko o opinie pracowników, a szkoda, bo pomogłoby to w podjęciu decyzji.
maciek 2015-03-27 13:10:29
na pewno sa w tej firmie tacy pracownicy, którzy wyrabiają swój budżet i mają już konkretnie ustalone ile w danym miesiącu maja zrobić. moim zdaniem to bardzo dobrze, że tak jest, bo przynajmniej jest jakiś porządek zachowany tak naprwde i są jasne cele. Pewnie w razie czego można to jakoś negocjować?
latkon 2016-05-18 22:04:06
holik, a gdzie takie informacje wyczytałeś ? Słyszałem, że oni są bardzo zamknięci na zmiany, o czym przede wszyskim świadczy mała ilość rekrutacji w ciągu roku
Zostaw swoją opinię o pluspharma - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pluspharma