brak logo

Zandbergen w Holandii

Haarlem

Opinie o Zandbergen w Holandii

Inpaker 2010-05-15 07:51:42
Praca przez uitzenbiuro,godzin sporo i mozna zarobic
[usunięte przez moderatora] czasem niezbyt milo obchodza sie z polakami wyplaty raz w tygodniu wiec kaska na biezaco wplywa
bardzo duzo polakow i z dogadaniem sie nie ma klopotu
2 koordynatorzy jak dla mnie wporzadku jak ktos przyjechal do pracy a nie na wakacje to jest super.
1
mikrus;-) 2010-05-18 13:58:18
Zandbergen - nie było zle, kasa na bieżąco, ale koordynatorzy w [usunięte przez moderatora]. Chodzi mi tutaj ( usunięte przez administratora ) Widzę że nie jedna osoba jest cięta na niego;-) Chociaż haarlem ładnym miastem jest. POZDRO DLA LUDZI Z ZANDBERGEN
marta202042 2010-07-21 19:44:36
czy w piątek wyjeżdża ktoś z Opola do pracy w Haarlem przy boczku?? proszę o opinie
pimino 2011-01-26 17:21:11
czytaj wyzej
ania 2011-02-02 23:38:07
ja wyjezdzam
bolo 2011-02-07 18:10:21
ludzie uwazajcie,wyplaty sa co tydzien,ale trzeba( usunięte przez administratora )prezety zeby cie zapisal na zmiane inaczej bedziesz pracowal 1-2 dni w tyg.jak bydlo nie mozesz nic powiedziec bo wylatujesz albo siedzisz bez pracy.ten( usunięte przez administratora ).UWAZAJCIE,pracowalem tam i serio mowie ucieklem,tam trzeba byc ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-09-12 14:48:56
Hahaha.( usunięte przez administratora ) już od dawna w Zandbergenie nie pracuje...reszta bez komentarzy, bo czego Ty mógłbyś kogoś nauczyć, jeżeli nic sam nie potrafisz,skoro rzucali Cię na wszystkie stanowiska (szukali odpowiedniego dla kogoś takiego .... jak Ty) :-D
1
anonim 2011-09-19 20:06:55
Praca bardzo w porządku.Bardzo wiele osób sobie ją chwali i chętnie chce się dostać do fabryki.Widać kogoś zabolało bardzo że albo nie może już wrócić albo został usunięty z pracy.To moja trzecia firma w Holandii gdzie pracuję i nigdzie nie podobało mi się tak jak tutaj.Bez problemów,miło i przyjemnie.Ludzie czasem przesadzają,facet i tak ma anielską cierpliwość co do niektórych.POLECAM
Kamil 2012-11-14 00:12:37
Mam pytanie, w związku z firmą Zandbergen, bardziej właściwe z panującym tam koordynatorem. Czy nadal pracuje tam osławiony M[usunięte przez moderatora] ?
aga :):PP 2012-12-21 16:32:07
Jesli pracujesz na drugich zmianach to kicha,bo 3,4 dni w tyg robisz.Jak na pierwszych to spoko,godziny są i kasa też nawet niezła,szkoda tylko że są wybrańcy którzy zawsze mają godziny i pierwsze zmiany,ale tak to jest ZNAJOMOŚCI.[usunięte przez moderatora].Niestety za dojazdy nie masz płaconego!
1
an 2013-08-01 19:28:50
hej..... czy ktos może podać mi namiary na firmę Zandbergen w Holandii, bardzo proszę o kontakt na andzia880526@spoko.pl
2
Wika 2013-08-22 10:07:52
Witam,
Czy ktoś mógłby mi przesłać numer kontaktowy do firmy??
Z góry dziękuję.
2
boska 2014-02-08 00:04:41
jak ktos lubi zapierdziel i szefostwo tureckie (usunięte przez administratora) to prosze ale nie polecam
1
Monika 2014-03-05 22:36:27
Praca przy taśmie dla dziewczyn, backlijn, stoisz 8 h. Kręgosłup dostaje w kość, są prżerwy na jedzenie. Napoje za free, jest dużo Polaków, kasa w terminie. Polecam dla początkujących. Pozdro dla ekipy z Heiligehaartkerk
2
ewelina 2014-03-20 08:28:28
Monika posiadasz jakies namiary na koordynatora do pracy w zandberger? bylabym bardzo wdzieczna obecnie szukam pracy ;/
1
magda 2014-06-17 22:37:05
Bardzo proszę o jakiegoś maila lub numer do koordynatora w haarlem do zandberger :) mój mail
magda1@vp.pl
pozdrawiam
MrBlue2583 2014-07-10 11:53:52
Bardzo proszę o jakiegoś maila lub numer do koordynatora w haarlem do zandberger :) mój mail
MrBlue2583@gmail.com
pozdrawiam :)
1
Paulina 2014-08-14 14:08:48
Ja tez bym prosila o jakikolwiek kontakt do koordynatora w haarlem do zandberger, bylabym bardzo wdzieczna moj mail paulina.chylinska@o2.pl
Isia 2014-08-27 17:34:29
Proponuja dobre warunki I przede wszystkim pewna I stabilna prace.Wcale nie dziwie sie ze sporo osob stara sie tam dostac.wyjechalam przez inne biuro bo dlugo trzeba bylo czekac na miejsce w tej firmie ale tylko zaluje.warto poczekac I naprawde polecam.pozdrowienia dla ekipy z kosciola:)
dzasta 2014-09-11 01:38:57
Praca jest dobra ale ludzie co tu pracują są straszni. Z Turkami tutaj nawę da się pracować ale liniowy jest nienormalny. Jezeli się nie spodobasz liniowemu mowie tu o dziewczynach to zrobi wszystko żeby cie wyrzucili albo żebyś sam zrezygnował.
1
czekoladka 2014-09-12 18:07:30
Dziewczyny uważajcie na liniowego P...... Jezeli mu się nie spodobasz zrobi wszystko żebyś wyleciała jeszcze cie upokorzy przy osobach z którymi pracujesz na hali. Jezeli upatrzy sobie osobę to z innymi dziewczynami z tej firmy będą dosłownie robic wszystko żebyś ta robotę stracila.
pracowita 2014-09-12 18:14:32
Zgadzam się z ta czekoladka pracowałam tu i jak rano poszlam do roboty to nie dość ze mnie upokorzyl to jeszcze nikt mi nie uwierzył. Stwierdzili ze dostałam szanse ale ja zmarnowalam. Znam dziewczynę ktora w tej firmie robila dlugo i musiała zjechać do polski bo ma problemy ze zdrowiem. To nie dość ze nikt jej nie podziękował za prace to jeszcze potraktowali ja jak szmatę. A nieźle zapierdalala byla na ich kazde zawolanie. Nawet jak miała wolne a potrzebowali kogoś to i tak jechala do firmy i pracowala. Naprawde nie polecam tej pracy. Tutaj traktują wiekszosc dziewczę jak szmaty.
praca 2014-09-24 13:25:41
Proszę o podanie kontaku lub emal do tej firmy. zandbergen
1
agagag 2014-11-16 19:38:53
Pracowałam w tej firmie w wakacje, w tym roku i w zeszłym, moim zdaniem jest tam całkiem sympatycznie, praca nie jest przesadnie ciężka, towarzystwo miłe, a co do liniowych i tureckiego kierownictwa? Jak nie jesteś idiotą i dobrze wykonujesz swoją pracę nikt nie będzie chciał i dążył do tego byś tą robotę stracił. Wydaje mi się, że wszystkie te negatywne komentarze piszą osoby, które nie nadawały się do pracy i nie radziły sobie a teraz są zbulwersowane i wylewają gorzkie żale w internecie. To prawda jak jesteś bagiennym mułem nie bedziesz traktowany przychylnie i moim zdaniem słusznie, sama widziałam i poznałam takich leserków co im się wydawało, że przyjadą do Holandii a pieniądze same będą wpływały na konto.
adam 2014-12-23 20:02:03
Nie polecam.....gonitwa za pierwsza zmianá dupki tureckie pomiatajace niektorymi polakami smieszna atmosfera...
LINIOWY 2015-02-01 10:31:55
W tej firmie jest państwo w państwie jeden z Kordynatorów słynny szaliczek myśli że to jest jego firma i w momencie kiedy masz do jakieś pytanie dostajesz buradzką odp. Widać ze ten człowiek był bity w dziecinstwie i jest strasznie nie dorobiony. Co do turasów ? maja cię za białych murzynów :( chcesz tam pracować życze sukcesu !! Niegdy nie bierzcie funkcji liniowego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] opierdalają cię non stop a pracujesz za stawke jak zwykły pracownik ogólnie polecam tabletki na uspokojenie
2
kak1234 2015-03-25 17:53:42
witam
Prosze o informacje na temat pracy dla dziewczyn przy boczku w Verspack.
czy praca jest ciezko? jak z mieszkaniem? dojazdem do pracy? ogolna atmosfera?
plisssss..
rafk0987 2015-05-05 21:06:42
Praca nie jest najgorsza.Jedyny minus to to ze jest zimno. Pieniadze sa wyplacane . Mieszkania dosc ladne z wyposazeniem. Koordynatorzy staraja ci sie pomoc chociaz nie zawsze mozna wszystko szybko zalatwic. Jezeli chodzi o godziny to zalezy. Raz 38 raz 45 moze byc. Trzeba uwazac na ludzi ale to jak wszedzie. Lecz znajda sie i tacy z ktorymi idzie milo pracowac. Warto sprobowac wyjechac i samemu ocenic. Polecam !
yolo 2015-05-11 16:32:47
Czy ktoś wybiera się do pracy 15.05.2015 ?
sweety2010_15 2015-08-03 13:44:04
witam obecnie pracuje w firmie zandbergen 8 tydzien i chcialabym zapytac czy ktos moze mi cos powiedziec o Memecie (Marcin Żytniewski) szef hali na starej hali... bo obecnie mam z nim problem i nie bardzo wiem o co mu chodzi...
6
chudy 2015-08-04 10:46:08
Witam. Pracowałe ponad 3 miesiace na boczkach, wszystko bylo ladnie pieknie do czasu kiedy sie postawilem, lada dzien mialem zostac liniowym, jak byla potrzeba zostawałem bez problemu po godzinach bo i mi to bylo na reke az do czasu gdy zaczeli ze mna pogrywac. Raz sie postawilem i powiedzialem ze nie zostane dluzej niz do 17(do tej godziny jest obowiazek zostania jesli dana linia idzie) i ze punkt 17 wychodze to pewien przelozony byl zapewne pewny ze wymiekne i powiedzial ze moge oddac czipa. Bez wachania to zrobilem. Musze przyznac ze ekipa na starej hali jest zajebista ale w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ludzi daje sie wykorzystywac.
magda 20 2015-08-07 00:58:54
NIE POLECAM PRACY TAM NA UMOWE CZEKASZ I SIE NIE DOCZEKASZ KIEROWNIK SZYMON CIAGLE MOWI JUTRO PRACOWALAM TAM POLTORA MIESIACA ZA SMIESZNE PIENIADZE NIE WARTO MIESZKANIA W STARYM KOSCIELE PO § NAWET $ OSOBY W POKOJU W PRACY STRASZNE TRAKTOWANIE NAPRAWDE NIE POLECAM JAK BYLA RANNA ZMIANA TO OK WIEDZIALES ZE MASZ TA PRACE ZMIANA POPOLUDIOWA DOCHODZISZ DO PRACY A W GRAFIKU WPISANE WOLNE I SPOWROTEM POLTORA KM PIESZO OPAMIETAJCIE SIE NIE JEDZCIE NA TEN WYZYSK
Kogut 2015-08-24 11:26:21
Stary ni3 przejmuj sie nim on jest takim samym pracownikiem jak ty tylko lize [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szcurowi tak samo jak Piotrek <pirania> pracowalem tam 3,5 roku i nie bylo takich cyrkow jak teraz sa
Maja?? 2015-10-16 22:19:46
Potrzebuja tam caly czas, jak jest koles ktory sie stawia , zaraz jedzie do polski i szukaja noweho, a takich tam jest wielu, sami dresiarze
ja beata 2015-10-16 22:28:25
Magda 20. Zgadzam się z Tobą w 100 procentach! Mój mąż był w tym samym czasie tam i zresztą mieszkał też w tym Kościele :) nie polecam nikomu! Był miesiąc a przepracowal tydzień!!! To była porażka!!! Dokładnie było to co pisze Magda 20
ja beata 2015-10-22 08:28:42
Tak było kontrakt miał podpisany na pół roku! Czyli prace miał mieć gwarantowana przez czas umowy a okazało się że ciężko było w ogóle żeby mieć te godziny pracy. Sam się musiał prosić koordynatorow żeby mu coś znaleźli i tak przerzucali go na 3 stanowiska z czego uzbierało mu się 9 dni przepracowanych. Też były obiecanki że za tydzień będzie lepiej i lepiej nie było dlatego zdecydowaliśmy że zjedzie do domu. Masakra
monk 2016-01-13 11:19:41
Jak sie chce pracowac i nie ma sie dwoch lewych rak to polecam :) no i trzeba chodzic do pracy nie chorowac nie spozniac sie i nie pyskowac... robic swoje i juz. Jak wszedzie. Na poczatek praca jest okej. Tylko troche zimno. I dziewczyny pracujace na piekarnikach to straszne plotkary co tworzy nie mila atmosfere pracy, jesli to komus nie przeszkadz to polecam.
ja 2016-02-11 20:00:30
Dokładnie, jesli ktos wie po co tam jedzie to nie ma żadnych problemów....no chyba ze masz jakies pytanie do Koordynatora to pojawia się problem....z nimi ic nie załatwisz...nawet jak zapytasz która godzina to odpowiedza ci ze nie maja zegarka:-) ale to kwestia przyzwyczajenia. Ogólnie firma jak najbardziej do polecenia a na koordynatorów najlepiej nie zwracac uwagi. w razie problemów isc WYZEJ,
ja 2016-06-01 13:33:43
Rzadko tu wpadam, dlatego opóznione info dla @fu, agencja przez którą udało mi się wyjechać to E&A, naprawde godna polecenia. Jako do agencji nie mozna przypisać żadnych negatywów (wypłaty w terminie itp) to jeśli znajdziesz sie juz w zakładzie czar pryska....trzeba mieć dużo cierpliwości i nie pozwolić z siebie idioty robic, jeśli zauważą na początku że jesteś ciapa która pozwoli przypisać sobie nawet błędy szefów hali itp to zostaniesz ciapcią do końca:-)ale polecam bo można ładne pieniążki zarobić. Wszyscy mówią juz tu nie wróce..." a za 6mies baaaam witamy te same osóbki:_)))))Czyli gdyby było tak zle nikt by nie wrócił.....POZDRO DLA POLSKIEGO ZANDEEEEEBEEERGENU
kj 2016-06-20 23:28:19
@ja wypłata w terminie powinna byc w sumei normą a nie "czymś super" :) wiem ze w wielu firmach tak sie nie dzieje, wiec w sumie warto docenić że tutaj jest wszytsko tak jak należy :) szkoda tylko, ze nie potrzebują rąk do pracy. Ofert brak.........
Lukas 2016-10-25 19:43:59
Witam. Miejsce Haarlem. Praca przy pakowaniu boczku. Kto posiada informacje O zakwaterowaniu i jak wygląda praca? Mam zamiar jechać przez agencje Hobij
ewka 2016-10-27 19:12:07
podpinam się.
@Ja@ 2016-10-30 12:26:48
Co do zakwaterowania to domki są ok no tylko kwestia ludzi z którymi się mieszka ale na to nie ma wpływu. Byłam tam rok temu i mieszkania naprawde fajne. Dojazd do pracy oczywiscie rowerami:-) no chyba że mieszka się nie w haarlem tylko w innym miescie, wtedy daja jeden samochod na domek i ktos kto ma prawko jezdzi. Przynajmniej tak bylo przez agencje e&a. Nie wiem czy to prawda ale słyszalam że e&a odeszla z zandbergenu i jest jakas inna agencja może to własnie ta przez która wyjezdzacie. Co do pracy... Hmmm zależy na jakiej hali itp. Faceci raczej sa rzucani na wieże gdzie wsypuje sie mięchooo i robi to co liniowy mówi. A jesli ktos jest ogarniety to po hakims czasie sam moze byc liniowym jesl takowych brakuje. Dziewczyny MAGICZNY PIEKARNIK
Gh 2016-10-30 12:40:29
Praca godna polecenia mieszkania ok. Dojazd do pracy na rowerze.
Tomasz 2016-11-01 17:45:28
Witam podpinam sie pod temat poniewaz dostalem oferte pracy ,produkcja boczku haarlem
hogusia 2016-11-02 23:44:13
Ewka czy wyjechalas do pracy?czy warto bo też zastanawiam się nad wyjazdem
@Ja@ 2016-11-03 10:20:17
Pracowalam tam poltorej roku i polecam. Praca dla mężczyzn w szczegolnosci na wieży przy wsypywaniu surowego boczku ale nie tylko. Dziewczyny pracuja na piekarnikach przy pakowaniu lub na innych liniach przy masowaniu. Ciężko nie jest jeśli się tylko chce pracować.
Gh 2016-11-03 10:29:49
Polecam
HavAnna 2016-12-01 21:08:26
Pracowałam na "boczkach" kilka miesięcy, jeszcze przez agencję e&a, praca dla dziewczyn niezła, godziny sa i zarobki spoko w sezonie od 300 do 350 e dało się wyciągnąć, więcej pracy jest dla mężczyzn, zalęzy od stanowiska można sobie stać i kleić naklejki cały dzień lub latać na "wieży" gdzie jest robota dla 2 osób!
ja mieszkałam na domku, jeździliśmy samochodem, za co od 2016 roku liczyli sobie 15e /tyg ale większość miała rowery
warunki mieszkalne całkiem przyzwoite, gorzej z współlokatorami ale to loteria na kogo się trafi jak wszędzie, pozdrawiam tylko "środkowym palcem" całą familię górskich z którą dane mi było się meczyć kilka tygodni.
Zostaw swoją opinię o Zandbergen w Holandii - Haarlem
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zandbergen w Holandii