brak logo

pluspharma

Jarocin

Opinie o pluspharma

anonim 2010-08-29 15:47:05
swieta prawda !!!
aD 2010-09-03 18:04:39
a co tam sie teraz dzieje? kiedys tam pracowalem - nie polecam nikomu takiego gowna - wstyd sie przyznawac ze sie tam pracowalo...

cos sie zmienilo? nadal fffffyyymmmmyyy rzadza....
kaaaaaamyy te same???

wspolczuje wszystkim
anonim 2010-09-05 00:51:44
skoro pracujesz w plusie to znaczy ze nie trafiła Ci się żadna inna propozycja i musisz siedziec w tym bagnie. Osoby które coś potrafiły i dostały propozycję z innych firm już dawno sie zmyły i są wdzieęczni że zakończyli kariere w tej "korporacji"
JAY Z 2010-09-30 21:50:59
Zmiany, zmiany, zmiany. Juz niedlugo caly zespol idzie na wymianke. Ale czego sie spodziewac po tej firmie!!!
fran 2010-10-01 13:57:20
To zwalniają wszystkich?
beret 2010-10-01 20:31:44
Faktycznie sa zmiany. Cyklowka plazowa otworzyla mi oczy na pewne sprawy. Nie polecam firmy.
Były Żołnierz +Pha 2010-10-02 15:20:48
Kto został zwolniony???
--- 2010-10-02 22:24:00
praca w tej firmie to jazda bez trzymanki, absolutnie nie polecam!
swistak 2010-10-03 14:01:04
Zgadzam sie. A wlasnie ponoc podzielili na dwie linie, a nie na trzy? Troche gabinetow weterynaryjnych jest :D, no chyba, ze dziennie jednego weterynarza kazdy ma odwiedzic to jeszcze jako tako moze dadza rade :D
psychol 2010-10-06 20:27:28
przynajmniej ostatnio jest smiesznie, no bo jak ma nie byc jak jest! pozatym super załoga, zwłaszcza ffm-y. dla nich szczególne pozdrowienia. olee!
obiektywny 2010-10-10 13:58:56
Jak czytam te wszystkie wpisy to jedno przychodzi na mysl, w tej firmie pracuja same [usunięte przez moderatora]. Jaka firma tacy pracownicy, zal mi was wszystkich. Tylko wspolczuc.No coz, moge stwierdzic jedno sami zapracowaliscie sobie na taka opinie w[usunięte przez moderatora]. Nikt nie traktuje firemki powaznie, jeden wielki kabaret.
anonim 2010-10-20 19:36:23
Sie pracuje to sie ma. Przynajmniej fajne fury dali.
sdqwsq1 2010-12-03 19:27:03
jak tam jest w firmie teraz?kiedys pracowalem i byla porazka wiec ucieklem dalej.... ffm Ci sami? cos sie zmielolo?
Smok 2010-12-12 22:18:27
Nic sie nie zmienilo, jest jak bylo. Ciagle rotacja zwalniaja ludzi, wlasnie szukaja kolejnych na wlkp. Straszenie odpowiedzialnoscia karna, papiery dali do podpisania. Jak dobrze pojdzie to to po nowym roku robie out z tej "firmy". Nie polecam, lepiej zalapac sie gdzies gdzie przynajmniej firtam znana i maja wiekszy szacunek.
anonim 2010-12-15 08:41:14
tylko szkoda ze ci przedstawiciele dzieki ktorym firma zdobyla pozycje w niektorych miastach juz nie pracuja.
anonim 2010-12-15 18:59:08
wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma...
anonim 2010-12-17 15:41:55
anonim - 2010-12-15 18:59:08

wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma...

chyba wszedzie lepiej niż w plusph.....
gość 2010-12-21 16:39:02
A możecie chociaż napisać jaką kwotę brutto proponują.
anonim 2010-12-21 20:59:21
gość - 2010-12-21 16:39:02

A możecie chociaż napisać jaką kwotę brutto proponują.

zalezy jak lezy. Mowie powaznie. stawka jak PH na marketach.
anonim 2011-03-05 11:16:08
To ta firma jeszcze istnieje? :) Nikt o niej nie slyszal, a co ciekawe nikt nie wie jakie leki promuje.
anonim 2011-03-14 21:40:54
Dobrze Przemyslana Koncepcja hmm... to to cos czego brak +pharmie
anonim 2011-03-17 16:58:29
Firma ma nowatorską strategia działania - dążą do równie wysokiej rotacji pracowników jak produktów w aptekach:D Widać, że przynosi to już efekty, bo rotacja pracowników bije rotacje produktów na łeb na szyję:D
były 2011-03-20 22:32:21
to forum powinni usunąć bo tak naprawdę informacje które się tu znajdują tylko ujmują firmie która tak naprawdę w fazie rozwoju i dzieje się w niej bardzo dużo. ja osobiście uważam że jeżeli chodzi o prace w tej firmie wszytko w najlepszym porządku... po prostu trzeba pracować a nie leżeć jak to robią inny wtedy wyniki na pewno będą widoczne.
anonim 2011-03-21 16:35:18
były - 2011-03-20 22:32:21

to forum powinni usunąć bo tak naprawdę informacje które się tu znajdują tylko ujmują firmie która tak naprawdę w fazie rozwoju i dzieje się w niej bardzo dużo. ja osobiście uważam że jeżeli chodzi o prace w tej firmie wszytko w najlepszym porządku... po prostu trzeba pracować a nie leżeć jak to robią inny wtedy wyniki na pewno będą widoczne.

Nawet jak bedziesz pracowac to i tak wylecisz niewazne czy masz wyniki czy nie. Tak sie sklada, ze ludze w tej pseudi dirmie pracuja po kilka mies glownie 9 :D. Czyli co 9 mies nowe dziecko i tak w kolko. Starego sie pozbywaja bo robi sie niewygodny czas na swiezynke, ktora nie podskoczy. Tak, ze wczesniej czy pozniej wyleciszi i wyniki nie pomoga!
anonim 2011-03-21 16:45:20
anonim - 2011-03-21 16:35:18

były - 2011-03-20 22:32:21

to forum powinni usunąć bo tak naprawdę informacje które się tu znajdują tylko ujmują firmie która tak naprawdę w fazie rozwoju i dzieje się w niej bardzo dużo. ja osobiście uważam że jeżeli chodzi o prace w tej firmie wszytko w najlepszym porządku... po prostu trzeba pracować a nie leżeć jak to robią inny wtedy wyniki na pewno będą widoczne.

Nawet jak bedziesz pracowac to i tak wylecisz niewazne czy masz wyniki czy nie. Tak sie sklada, ze ludze w tej pseudi dirmie pracuja po kilka mies glownie 9 :D. Czyli co 9 mies nowe dziecko i tak w kolko. Starego sie pozbywaja bo robi sie niewygodny czas na swiezynke, ktora nie podskoczy. Tak, ze wczesniej czy pozniej wyleciszi i wyniki nie pomoga!

to dziwne...ja pracuje dwa lata..
anom 2011-03-24 23:21:03
Składam szczególne gratulacje dla jednej z cegieł w Warszawie za sprzedaż dwóch opakowań Hyplafinu :)
życzliwy 2011-04-05 23:07:47
Ludzie pracujacy w tej firmie - mam tu na myśli kierownictwo - są kompletnie niekompetentni, [usunięte przez administratora]. Pracuję już parę lat w tej branży i nie polecam! Lepiej szukać innej pracy!!
kmicic 2011-04-11 19:19:26
wszyscy na orce w terenie plany realizują!
anonim 2011-04-12 10:37:25
kmicic - 2011-04-11 19:19:26

wszyscy na orce w terenie plany realizują!

i tak połowa towaru im nie wyjedzie z hurtowni z powodu braków hehe
anonim 2011-04-17 21:39:56
na szczęście nie miałem okazji tam pracować, i całe szczęście.
zainteresowany 2011-06-04 11:35:05
a ilu teraz firma ma przedstawicieli i jakie linie promocyjne?
jak dokladnie nazywaja sie Wasze leki (+molekuły)?
duza rotacja w firmie?
anonim 2011-10-15 17:45:14
Ta firma jeszcze istnieje??!!
xxxxxxxx 2012-06-02 23:44:21
[usunięte przez administratora]zawsze maja szczescie.... mialem nieprzyjemnosc z nimi pracowac 2 lata temu ale na szczescie ucieklem [usunięte przez administratora] i teraz jest dobrze,,,, co tam teraz w tej [usunięte przez administratora] firemce sie dzieje?
nadal siedziba w baraku?
Rysiek z Białegostoku 2013-04-05 20:19:29
Cóż to za zaszczyt, że po tylu latach ktoś o mnie pamięta. W marketingu, jest taka zasada: byle jak, byle by się mówiło. Jeśli ktoś o mnie pisze i przejmuje się moim losem to miło.
Ps. po latach sprawdziłem czy to forum jeszcze żyje, a tu taka niespodzianka... poprawił mi się od razu humor...
xxcwcl 2013-12-19 00:31:51
i jak firma?nadal funkcjonuje?co teraz promujecie? siedziba nadal w baraku w Krakowie?
Kiedys pracowalem - leki totatnie( usunięte przez administratora )nikt tego nie pisal chyba ze cos z tego bylo....
edwdwd 2014-04-24 09:37:48
strasznie złe zarządzanie przede wszystkim, straszenie repów prokuratorem, rotacja co 2 miesiące... nie polecam generalnie - leki także do d... starocie już dawno wypadły z rynku.
A co teraz dokładnie promujecie?
były 2014-04-24 11:28:34
popieram w całej rozciągłości :) tzn tylko to co złe.z dobrych aspektów to banda kapitalnych ludzi - na początku. Pierwsza, prawdziwa, [usunięte przez moderatora] ekipa. z [usunięte przez moderatora] BUMem i repami.wszystko to co potem - komedia :)
Jeremi 2014-10-17 22:52:44
Pojawiło się ogłoszenie rekrutacyjne. Po tym co tu przeczytałem na temat pracy w tej firmie raczej tam swojej aplikacji nie wyślę.
1
zainteresowany 2014-11-07 16:44:35
na stanowisku przedstawiciel medyczny, jaka podstawa?- tylko konkret proszę
aśka 2014-11-10 21:01:21
Ja wiem, że niestety dużo osób nie umie się kulturalnie wypowiadać ale w firmie.

Forum jest w dużej mierze okrojone a faktów nikt nie koloryzował. Ewentualnie Rafałek koloryzował swoje straszenie przedstawicieli prokuratorem.

Jak się kiedyś idiotów zatrudniało, to trzeba czerpać efekty ich pracy do dzisiaj.
wesołek 2014-12-04 09:49:10
mnie się podoba :)
buka 2015-03-28 22:37:31
Pluspharma jest częścią austriackiej firmy farmaceutycznej Genericon Pharma, która od 1986 roku jest jedną z z największych firm w Austrii zajmujących się dostarczaniem leków o naprawdę wysokiej jakości w jak najlepszej cenie.. Jako swoją bazę w naszym kraju obrali Kraków i wiem , ze są zadowoleni z tego własnie wyboru
Xyx 2015-04-02 16:44:44
Misiek i serd otóż mogę wam powiedzieć co sie dzieje
Xyx 2015-04-02 16:53:40
Nic dobrego,jest tak jak piszą wszyscy to jak było na początku tak jest i teraz,firma krzak co to trochę sie ustawiła w urologii dzieki kasie i tyle ale i tak krzakiem pozostanie ... Biuro to zakompleksione i nie znające sie na prowadzeniu firmy medycznej ludzie ,w chwili obecnej promuje chyba z 13lekow i jeszcze jeden ma dojść w tym roku,także ogarniasz 3 specjalizacje i 13 leków oraz apteki zamówienia itp,firma nastawiona tylko na zyski i nic z siebie nie daje oprócz badań dla lekarzy
1
wieloletni 2015-04-08 14:41:11
ciekawe...trzeba napisać, że ciekawe :)
chyba Cię zwolnili ostatnio? :)
hfghhgg 2015-04-08 18:07:48
Słaba firma z biurem w baraku. Dobrze ze ucieklem z tego syfu juz dawno...
1
qwerty 2015-05-11 15:23:14
Hahahahahaha hihihihihih hehehehehe :-) Kit to my a nie nam :-)
Mateusz 2015-11-05 21:23:33
Witam, jestem pierwszym przedstawicielem w +pharmie (dolnyslask). Chetnie sie dowiem co dalej dzieje sie w mojej starej firmie. Czytam forum i az łezka sie zakręciła w oku. Sądze ze w miedzyczasie przewinęło sie z milion osób, ale Rysiek POZDRAWIAM!
Natej 2016-05-14 10:47:06
Wiesz co, no ja nie wiem skąd ludzie mają informacje o rotacji, być może chodziło o to, że sa po prostu wyrzucani, nie wiem, naprawdę nie mam wiedzy, dziwna sytuacja moim zdaniem, ale co zrobić innego, skoro pewne procedury musza być zachowane tak sądze
pan dr 2016-11-07 15:00:48
pewnie napisał sam Pan dyrektor hehe
Zostaw swoją opinię o pluspharma - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie pluspharma