brak logo

Cykada Trade

Warszawa

Opinie o Cykada Trade

Kenny 2009-12-17 17:45:39
heh bez komentarza tą firmę pozostawię i nie mówię tylko o siedzibie w stolicy..nie szanują ludzi, robią wszystko jak im się podoba, w ogóle nie słuchają uwag pracowników a jak coś jest nie tak ze sprzedażą to oczywiście musi być winny pracownik..heh, przestrzegam przed pracą w tej firmie !
iga 2010-02-28 00:16:56
wara od tej firmy ludzie!!!!!!!!! to [usunięte przez moderatora] szkoda waszego czasu i nerwów!!! to zwykli akwizytorzy-chociaż sie tak nie nazywają!!!!!!!!!!! nic tam wiele nie zarobisz , do niczego nie dojdziesz-niestety!!!
daniel388 2010-03-08 00:10:55
Porazka.Bylem tam jeden dzien.[usunięte przez moderatora].Brak umowy.Pracujesz na czarno.Lazisz po firmach i wciskac ksiazki.Ciezko cos sprzedac.Beznadzieja.Jak rezygnujesz i nawet cos sprzedasz to nie otrzymujesz pieniedzy.Lazilem 8 h po ursynowie.[usunięte przez moderatora].Odradzam wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!
Rafi 2010-03-26 09:58:17
Jak się komuś nie chce robić,to pisze:[usunięte przez moderatora]
Do tej pracy trzeba trochę serca włożyć.Sześć lat dla nich pracowałem,to chyba wystarczy za komentarz.
x 2010-11-07 01:18:48
ZGŁASZAJCIE TAKIE FIRMY PAŃSTWOWEJ INSPEKCJI PRACY ŻEBY INNI NIE WPADALI W ICH SIDŁA I ŻEBY ELIMINOWAĆ TAKICH [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-08-27 17:20:41
inspekcja pracy nie pomaga przy tym przypadku w papiereach maja ,,porzadek,, a oni tylko to sprawdzaja, ja zalozylam mu sprawe, fakt trwa juz 1,5 roku ale nie odpuszcze takiemu jak on, bardzo beszczelny czlowiek, kłamca.
anonim 2012-07-01 19:57:04
Odradzam współpracę z Cykada Trade. Są to kombinatorzy, oszukują i wykorzystują pracowników. Mam nadzieję że ktoś da im nauczkę!
były pracownik 2014-06-12 14:04:34
Zgadzam się z tymi opiniami (oczywiście tymi negatywnymi). W tej firmie wykorzystują ludzi, ciężko jest odzyskać zarobione pieniądze! Do tej pory nie odzyskałem 300 zł, resztę "wyszarpałem" i trwało to bardzo długo i kosztowało wiele nerwów. Szczerze odradzam pracę w tej firmie, lepiej trzymać się z daleka od tych oszustów.
mam zasade 2015-01-31 05:57:53
ja to mam zasade ktora wam tutaj zdradze - wchodze najpierw na goworkpl zeby sie doweidziec czegos o firmie a dopiero potem zacznam dokladniej sprawdzac czego sie mozna po niej spodziewac i dotyczy roznych aspektow zycia... moze teraz cos wiecie o pracy w cykadzie ? mam znajomego ktory poszukuje a na goworka powiedzial ze nie wejdzie
grześ 2016-05-18 12:39:16
ja się skutecznie zniechęciłem, choć oferty, które udało mi się kiedyś znaleźć, bardzo mi się podobały
Zostaw swoją opinię o Cykada Trade - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Cykada Trade