logo Sii Sp. z o.o.

Sii Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Sii Sp. z o.o.

Natalia 2017-03-31 09:37
Mam zamiar złożyć cv do Sii na młodszego specjalistę ds. administracji (finanse). Słyszałam sporo dobrego o firmie. Czy dowiem się na tym forum jakie wymagania wstępne trzeba spełniać żeby aplikować?
pomocny 2017-04-10 18:36
Wszystkie wymagania, masz tak naprawdę wypisane w każdej ofercie pracy. Są one dość szczegółowo opisane. Nic poza tym :)
Pseudo Employer Branding 2017-04-11 14:26
Firma poszukuje specjalisty ds. Employer Branding. Inicjatywa słuszna i potrzebna w tych czasach, tym bardziej na rynku IT. Znam firmę z opowieści osób, które procowały tam zanim stali się taką dużą organizacją. Osoba zakładająca ten biznes stworzyła go z pasji i szacunku do innych i to widać . Jestem przekonana,że te aspekty + ciężka praca i sprzyjający czas na rynku IT przyczyniły się do takiego sukcesu, ale to jak to robicie EB jest żenujące.

Wiemy, że macie problem z zatrudnieniem, bo na tym rynku trwa walka o pracownika, ale jeśli nie zmienicie kierunku i nie wejdziecie w rolę autentycznych poszukiwań i rozwoju EB to darujcie sobie to stanowisko, bo ludzie tego nie kupują i to do Was nie wróci. Employer Branding nie może być ściemą, on musi być wpisany w filozofię odpowiedzialnego biznesu i być autentyczny. W świecie IT pracują mądrzy ludzie, którymi nie da się tak łatwo manipulować. Ostatnia kampania EB była pomysłowa, ale zabrakło profesjonalizmu, a przypuszczam,że nie była tania. Waszym tergetem są dojrzali i mądrzy ludzie, a wy robicie materiał dla gimnazjalistów. Wystarczyło dodać smaczki dotyczące pozycjonowania czy zawartości kodu, a tu taka klapa.

Miałam okazję być na rozmowie o pracę na to stanowisko i dawno nie czułam takiego zażenowania, bo dwie młode dziewczyny przeprowadzające tę rozmowę jako cel stawiają sobie znalezienie w kilka minut złotego środka na problem z zatrudnieniem wyspecjalizowanej kadry i wszystko inne nie ma znaczenia.Na zbudowanie marki opartej na filozofii EB trzeba trochę popracować i zespół musi w to uwierzyć. Życzę powodzenia w rozwoju tych działań, ale jeśli nie wpiszecie EB w proces rekrutacji na poziomie komunikacji i poziomu samej rozmowy to wychodzicie na minus prowadząc pseudo EB.
5
Udana kampania- heh 2017-04-11 14:41
Szukają, bo pewnie Greg im kazał po tej ''udanej'' kampanii, którą wszyscy pracownicy doceniają z wielkim uśmiechem na twarzy. Umówmy się- rekrutacja nie jest profesjonalna, a tym bardziej może być śmieszna jeśli rekrutują osobę, która ma doświadczenie i wiedzę na temat tego jak powinna wyglądać rekrutacja i działania na rzecz wizerunku pracodawcy. Dla mnie lepiej, żeby sobie to darowały, bo póki co jeszcze gorzej to wychodzi...
5
Jasieńka 2017-04-19 09:40
Pracuję w Sii od dawna j jestem bardzo zadowolona z pracy. Zastanawiam się dlaczego na forum mogą być tylko wpisy negatywne a pozytywne to już nie są prawdziwe?
3
marcn34 2017-04-22 14:51
czy ktoś może powiedzieć jak wygląda praca testerów i koordynatorów testów? jaka atmosfera i zadania? jakie mniej więcej zarobki proponują?
Roberto 2017-04-23 13:09
Sii ma świetną opinię na rynku, i nie zepsują jej nieszczęśliwcy, twórcy negatywnych opinii na forum.
1
Estetka 2017-05-10 09:24
Do Marcin,

Proszę o kontakt, chciałabym porozmawiać indywidualnie Estetka7@wp.pl Mój mąż chce obecnie zmienić pracodawcę (Poznań), z Twojego wpisu wynika, że masz sporą orientację w branży. Myśli o SII
Merida 2017-05-10 11:55
Sii jako profesjonalista potrzebuje pracowników dla których praca jest czymś bardzo ważnym. Tu nie mogą pracować ludzie z przypadku. To jest świetna firma, pracując tu dobrze zarabiamy i mamy dobre warunki.
2
PanRobot 2017-05-14 22:41
Jak projekty dla Intela/NXP w Sii można określić pracę jednym słowem - "Klepanie Biedy"(warunki finansowe nie koniecznie technologia).
Wymagania jak Eksperta - pensja technika. Cześć testerów zarabia mniej niż wykładowca chemii - w Biedronce. Bony żywieniowe Sodexo traktują jak wielką nobilitację. Developerzy po kilku latach ledwo mogą dobrnąć do 4k netto - znikają tak szybko jak mogą.
Lepiej zatrudnić się bezpośrednio w ww firmach.

W projektach Fix Price-owych dla innych Business unitów jest ciut bliżej realiów rynkowych do 10-12k faktura netto wydaję się być realne. Jak podają ofertę na nofluffjobs to zawsze dolne widełki są brane pod uwagę. Jak pisze ze oferują praca zdalna maja na myśli biurko obok.

Firma stosuje taktykę firmy pogrzebowej, gdzie wsadzają twoją przyszłość do trumny i tylko ciągną kasę jak tylko się da. Firma ma taktykę jeden senior na dziesięciu noob-niewolników ciężko o wsparcie merytoryczne wew firmy.

Organizują fajne imprezy ale zarabiając rynkowo byś był na lepszych.
Wyjazdy integracyjne organizują w piątki po pracy a nie w środku tygodnia jak inni w branży.
Szkolenia robią w Soboty marnując ludziom weekend.

Firmę należy traktować jak pośredniak podczas krótkich okresów bezrobocia.
18
Zorba 2017-05-16 21:52
Pracuje w firmie i wiem za jaka pracę można otrzymać odpowiednią płacę. Ale chyba jeszcze nie zdarzyło się żeby wszystkim dogodzić!
Łysy_z_Brazzers 2017-05-17 10:36
Minął ponad rok, w końcu wyszedłem dziury do której wpadłem pracując w SII.Już dawno temu praca w firmie SII została pięknie opisana przez św Pawła w liście do KoryntianZ listu św. Pawła Apostoła do Koryntian"I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony a potem zapytawszy o zarobki nasze usiadł i zapłakał"Myśle, że biblijny potop to nie przypadek i wszechmogący Bóg naprawde zapłakał nad pracownikami (tfu!) - niewolnikami z firmy SII.

Zaczyna się jak w bajce, piękne dziewczyny na recepcji, piękne dziewczyny HRki opowiadają pięknie o pracyzadają mądre pytania (które zostały przygotowane przez kolegów z większą wiedzą techniczną) ponieważ czesto oprócz wyglądu - hr nie reprezentuje nic - poziom angielskiego jest nieraz niższy od człowieka po szkole średniej. Ale udało się! Twoje CV nie wylądowało w bazie jako kolejny - potencjalny pracownik (tfu!) - niewolnik do wynajęcia. Panie oddzwaniają - zgadza się na głodową stawkę bo to Twoja pierwsza praca, czujes sięjakby sam Bóg do Ciebie zszedl i podał Tobie dłoń. Multisport, medicover, bilety do kina, imprezy, szkolenia, PlayStation, Xbox, awanse, podwyżki, możliwości zmiany projektów, praca zdalna, elastyczne godziny pracy.

Mijają 3 miesiące - jestes zadowolony masz dość ciekawy projekt, fajni koledzy, przychodzi do pierwszej rozmowy po okresie próbnym - już teraz okazuje się, że "darmowa opieka medyczna" - to koszt kilkudziesięciu złotych, multisport czy inne benefity to podatek pobrany z twojej pensji. Dowiadujesz się, że jesteś świetnym pracownikiem, dostaniesz umowe o prace i 100 złotych brutto podwyżki. Myślisz sobie zobaczymy co będzie po roku pracy, szkolenia? - na wszystkie zapisujesz się, prosisz przełożonych o akceptacje - okazuje się, że Twój kolega z biurka obok, który pracuje krócej od Ciebie się zakwalifikował, ty niestety nie. Mimo to pieczołowicie wypełniasz ankiety, uwagi, zażalenia jestes POWER PEOPLE na 120%. Nie zrażają Cię nawet maile od prezesa z lewacką propagandą, który uważa że 40h pracy to za mało i należy pracować 80h bo przecież praca to jest "fun". Z 5 cyfrową pensją i wakacjami w Andach i domkiem na kaszubach jest to fun - którym dobija się pracowników wysyłając im zdjęcia na skrzynkę pocztową.

Mija rok, skończył się Tobie projekt - dumne hasło brzmi "możliwość zmiany projektów i technologii" - w teorii? Idziesz tam gdzie akurat jest wakat, bo akurat ktoś zwolnił się ponieważ wykonuje pracę, której nikt prawdopodobnie by się nie podjał, ale od czego jest pracownik (tfu!) kontraktowy. Okazuje sie, że obiecana podwyżka to mniej niż 10%, dowiadujesz się że ludzie na takim stanowisku o podobnych kwalifikacjach zarabiają więcej ale bo ich opinie zgadzają się z linią firmy, a projekt menadżer lub team leader to ich najlepszy kolega. W końcu po jakimś czasie jestes zdemotywowany, zmeczony, nie cieszą Cię te imprezy, Playstation i inne pierdoly - masz ochote rzucić to w cholerę. Zaczynasz szukać pracy, znajdujesz interesującą Cię ofertę, przechodzisz rozmowę, dostajesz propozycje zatrudnienia, ale myślisz dam szanse może skuszą się gdy będę chciał odejść? W końcu jesteś już doświadczonym pracownikiem, masz tu znajomych, swoje biurko, znasz dobrze swoje miejsce pracy - nic z tego, według prezesa - każdego inżyniera można zastąpić skończoną liczbą studentów. I tak oto kończysz swoją kariere w tym zakładzie (tfu!) - obozie pracy. Nikt nawet nie zatęskni za Tobą ponieważ jesteś tylko kilkoma cyframi na fakturze od klienta
36
Fast Runner 2017-05-24 10:36
Rak polskiego rynku IT. Jakiś czas temu rozstałem się z szanownym zamtuzem.
Firma umieszcza zakaz konkurencji z karą finansową przy samozatrudnieniu - bez ekwiwalentu odszkodowania za czas zakazu konkurencji - robi murzynów z ludzi.
Prowadzi rozmowy roczne z freelancerami - tu im się w głowach poprzestawiało - renegocjacje kontraktu powinny być wtedy jak jedna ze stron ma na to ochotę.
Chcą mieć pracownika na fakturę z zaletami umowy o prace(a bez żadnych wad jednego i drugiego) - tak się nie da ludzie nie bądźcie jeleniami.
14
DeviX 2017-05-24 11:20
Ej a ja wiem, że rozmowy okresowe w Sii dla freelancerów nie są obowiązkowe i nigdy nie były :)
1
Zorba 2017-05-24 22:38
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, wszędzie płacą bardzo dużo tylko w Sii są głodowe stawki. Nie rozumiem jednego, jak jest takk źle to można odejść z firmy.
Mick 2017-05-25 13:26
to też ludzie odchodzą XD
14
Zorba 2017-05-30 12:30
Zauważyłem ostatnio bardzo dużą ofertę pracy Sii, czyżby jakiś nowy projekt ? Z przyjemnością będę aplikował może uda mi się tym razem przez te kilka lat zdobyłem więcej doświadczenia to jest ważne! Jaka jest teraz atmosfera w firmie? Może ktoś podpowiedzieć?
Szatan serduszko 2017-05-31 23:39
Ludzie uciekają ze starych projektów bo trzeba wyżywić rodzinę i idą dalej się rozwijać poza Sii - stąd wysyp ogłoszeń. Doświadczenie polecam zdobywać poza outsourcingiem. Atmosfera jest taka że poza kierownictwem wszyscy klepią nędzę. Jak piszesz w c/c++/pythonie unikaj Sii - pracuj najlepiej za darmo, nie narzekaj, mów że jest super, poświęcaj się - typowa pralnia mózgów.
6
wiolka 2017-06-04 17:07
Jakie zazwyczaj pytania padają podczas rozmowy z HR'em po angielsku ?
wiolka 2017-06-04 17:08
Jakie zazwyczaj pytania padają podczas rozmowy z HR'em po angielsku ?
5
Pomocny 2017-06-06 08:56
To prawda, obecnie jest coraz więcej różnorodnych projektów, w których można pracować! Co więcej realnie po 18 miesiącach, można aplikować i starać się o zmianę projektu, a nawet próbować swoich sił w innych obszarach działalności firmy. Atmosfera - to zdecydowanie, to co wyróżnia Sii! Wszyscy pracownicy są bardzo pozytywni i zaangażowani. Dużo możliwości na integrację i poznawanie się, a w samym biurze można nawet znaleźć chwilę na relaks w lokalnych relax - room`ach :)
1
Rekrutowany 2017-06-09 09:09
To na pewno zależy od stanowiska, na które aplikowałaś. Z autopsji, mogę Ci powiedzieć, że mnie pytali o ogólne rzeczy, co na pewno pozwoliło im sprawdzić moją swobodę w posługiwaniu się językiem.
Z pytań, które zapamiętałem, to:

1. Could you tell me something more about yourself?
2. What was your biggest achievement?
3. Have you ever had an opportunity to work in a team? What are your impressios?

Powodzenia!
1
Pomoc 2017-06-14 18:23
to jakieś brednie kolejnego już speca od szukania pracowników, większość pracowników sii bierze firmowy kubek i długopis sii i idzie tam gdzie go wyślą, choćby na drugi koniec miasta i nowiutkie biura sii z relax roomami to sobie może pooglądać na zdjęciu w internecie i reszta to już zależy od klienta do którego trafi
11
Pomocny 2017-06-20 16:27
Znając specyfikę pracy w Sii - oczywiście, są osoby, które pracują w biurach firmy, są też takie, które pracują u klientów. Nie zmienia to jednak faktu, że imprezy integracyjne, wyjazdy, pikniki czy bale są organizowane dla wszystkich pracowników i każda osoba pracująca w Sii może się realnie ubiegać o zmianę projektu po 18 miesiącach, tak jak wspominałem w poprzednim poście :)
2
Zorba 2017-06-20 17:11
Sądzę, że Sii jest dobrym pracodawcą, a jeśli nawet są jakieś uchybienia to drobiazgi nie zmieniające faktu, że to dobra firma. Pracuję tu już długo i jestem zadowolona z pracy. Mamy imprezy integracyjne!
1
tom 2017-06-28 22:24
ile osób pracuje 18 miesięcy w sii jak to jest praca tymczasowa xD
3
Zorba 2017-07-05 12:33
Jaki jest powód takiej długiej listy ofert? Coś nowego się szykuje?
maciek 2017-07-13 21:57
nadgodziny dla tych którzy jeszcze nie odeszli
4
Aleks 2017-07-17 08:25
Firma Sii to nie jest miejsce dla każdego. Praca tu wymaga zaangażowania, umiejętności oraz wielu poświeceń. Jeśli komuś nie odpowiadają warunki zawsze może zmienić pracę. W życiu przeważnie jest coś za coś, chcemy dobrze zarabiać musimy pracować więcej.
Roman 2017-07-18 08:28
Praca tu wymaga tylko bycia tanim. Imprezy integracyjne nic nie znaczą przy głodowych dumpingowych stawkach - co z tego że radośnie się upije jak będę żyć ze świadomością że moi znajomi zarabiają 2x więcej w innych firmach - świadomości alkoholem nie zatopie - nie. Praca nic nie wymaga gdyby czegoś wymagała nie wyglądała by jak stołówka w gimnazjum w poważnej firmie są ludzie w każdym wieku. I ma się wrażenie że dziewczyny z HR muszą być na każdej imprezie integracyjnej jakby im to w umowach zapisali- jak jakieś zwierzęta hodowlane.
3
Obecnie pracujący 2017-07-20 12:19
Jak już nie mamy poważnych argumentów uzasadniających nasze skargi to zaczyna się obrażanie innych współpracowników. Czasami dobrze robi jak popatrzymy w lustro na siebie i zastanowimy się czy jesteśmy z całą pewnością dobrymi pracownikami? Sii jest dobra firmą i ludzi zawsze znajdą.
Mirka 2017-07-20 14:04
Czy znajomość języka jest warunkiem koniecznym ? Czy jest tak często używany w dniu codziennym ?
Gregor 2017-07-23 22:10
Czy ma ktoś wiedzę na temat przyczyny, że firma ma tak długą listę ofert pracy? Jakiś nowy projekt czy coś innego? Cieszę się, że firma się ciągle rozwija ponieważ my pracownicy mamy zapewnioną pracę.
w skrocie 2017-07-26 11:43
odpowiedz jest b. prosta. wiekszosc lub wszystkie oferty to tak naprawde klamstwo, a ty wysylajac im swoje cv odwalasz za nich prace, bo nabijasz im ich baze danych kandydatow. potem ogloszenie znika, a oni maja duza baze i w przyszlosci jak dorwa jakiegos klienta, to bedzie im latwiej negocjowac warunki wypozyczenia potencjalnego kandydata (czyli ciebie).
zeby to potwierdzic, mozesz np w google wpisac wszystkie zaklady pracy w tym miescie, co szukaja, albo tresc ogloszenia. jesli uda ci sie znalezc docelowa firme i to ogloszenie, to aplikuj bez posrednikow (bez Sii). tak to dziala.
3
Żona 2017-07-26 17:42
Dokładnie! Nie wyrabiają się z terminami i wysyłają pracowników co chwilę za granicę. Nigdy nie wiesz na 100% gdzie dokładnie pojedziesz, kiedy i na jak długo. Jak ktoś lubi adrenalinę, to spoko, ale dla rodzin z dziećmi to lipa.
1
Kalina 2017-08-13 10:39
Czy jesteście pewni, że Sii nie zasługuje na pozytywne opinie? W takiej agencji może być masa osób a na forum pisze kilka osób negatywnie. Dla mnie nie są one miarodajne ani obiektywne, ponadto tworzenie jakichś teorii spiskowych to już gruba przesada.
1
Robodrom 2017-08-13 11:32
Stawki są (poniżej/na granicy) minimum wartości rynkowej. Wszędzie poza praktykami ludzie klepią biedę - więc polecam się zatrudniać od razu w firmach macierzystych bez prowizji Sii i słupa od którego płyną faktury z Sii by nie łamać prawa pracy. Rzeczywistość wygląda niczym 40:1 uprzywilejowana grupa zarabia a ty jako główny tyracz nie dostajesz nawet 50% z faktury za która za ciebie płacą klienci. Brak Seniorów na która firmę nie stać i częste rotacje nie sprzyjają zdobywaniu doświadczenia. Firmę oceniam na dobre 3 gdyż bywają gorsze firmy ale do ideału sporo jeszcze brakuje by tą ocenę poprawić.
4
pomocny2 2017-08-15 21:47
co za hr-owy bełkot heh
interview-Lublin 2017-08-15 22:17
Byłam na rozmowie SII lublin i uderza brak profesjonalizmu. Jeśli nie masz doświadczenia to patrzą na ciebie "z góry" a sama atmosfera rozmowy jest nieprzyjazna. Można było zaobserwować sztywność i sztuczną uprzejmość w relacji miedzy tam pracującymi. W życiu nie zadecydowałabym się na prace tu. Z zewnątrz wygląda to jak taki "kołchoz".

Moim zdaniem jest tu praca tylko dla juniorów. Dziwie się niektórym znajomym z doświadczeniem, że chcą tu pracować. Takie są moje obserwacje i odczucia. Mam nadzieje, że w rzeczywistości praca wygląda obecnie trochę lepiej. Testerki, z którymi rozmawiałam już po pól roku pracy tu, szukały innej.

Ocena firmy na 3- , jest adekwatna. Jest słabo ale nie beznadziejnie. W Lublinie jest słabo z zarobkami w IT, ale na szczęście są pojedyncze firmy, które płacą dobrze (znam 2).

Sumując : Sii to dostateczna oferta dla juniora ale nie seniora.
3
Zonia 2017-08-16 11:43
Po co tak dużo pisać?, jesli ktoś nie dostał się do pracy gdyż ma zbyt małe kwalifikacje to natychmiast musi sobie poprawić samopoczucie i oczernia firmę.!
1
bez_hejtu 2017-08-16 16:25
Jak można oceniać firmę bez realnego doświadczenia pracy w niej? Ja z kolei na brak profesjonalizmu podczas rozmowy rekrutacyjnej nie będę narzekać. Przeszedłem cały proces rekrutacyjny, pozytywnie i nie jedna firma mogłaby się czegoś nauczyć od osób przeprowadzających rozmowy w Sii. Ktoś kto miał do czynienia z HR'em i rekrutacją wcześniej (mówię tutaj o profesjonalnym doświadczeniu) wie, że kluczem do poznania potencjalnego pracownika jest umożliwienie mu otwarcia się i danie przestrzeni do rozmowy. Byłem na niejednej rozmowie i szczerze powiem że brzydzę się oschłością i brakiem profesjonalizmu innych firm, czego o Sii nie mogę powiedzieć. Wszyscy przekonują, że nie ma miejsca dla seniorów, że jest to firma zatrudniająca juniorów - jest to młoda firma, 11 lat na rynku, nieustannie się rozwija, sam prezes ma 40 lat. W firmie pracują osoby nawet od momentu jej założenia w 2006 roku. Ludzie zwalniają się, przechodzą do konkurencji i po 2/3 miesiącach od momentu zwolnienia wracają do Sii. I nie mówię tutaj o pojedynczych przypadkach. To pokazuje, że firma ma więcej do zaoferowania, niż piszą osoby oczerniające ją na tym portalu.
2
Zonia 2017-08-20 12:57
Ile osób tyle różnych opinii. Sądzę, że będę musiała aplikować bez większego wsparcia na które liczyłam wchodząc na ten wątek. Wcześniej słyszałam sporo dobrego i w związku z tym musi mi to wystarczyć
Iza 2017-08-25 12:27
@Żona czy rozmawiałaś z pracodawcą o tym? Może jakieś rozwiązanie by się znalazło, może zaproponowałby inne stanowisko? @Zonia najlepiej samemu się przekonać. Wiadomo, że każdemu co innego będzie przeszkadzać a co innego pasować.
1
Marcin 2017-09-06 17:32
WOW, Łysy jesteś bardzo kreatywną osobą, tylko marnujesz swój talent! Nie zajmuj się pierdołami , powinieneś rozkręcić jakiś biznes i podbijać świat a nie marzyć o biurku, spokojnej pracy i pensji powyżej średniej rynkowej. Życzę Ci powodzenia!
Marcin 2017-09-06 17:34
Atmosfera bardzo dobra jak zawsze:)
Marcin 2017-09-06 17:43
Coś mi nie pasuje w Twojej wypowiedzi - jesteś bez doświadczenia to patrzą na Ciebie z góry, a drugiej strony zatrudniają samych juniorów. Gdzie tu logika?
Byłaś na rozmowie i pewnie SII uznało, że jesteś za słaba na pracę w tej firmie więc stąd frustracja?
1
Marcin 2017-09-06 17:49
Jeśli zarabiasz 2 razy mniej niż Twoi znajomi z takim samym doświadczeniem i umiejętnościami, i nic z tym nie robisz to już jest Twoja wina a nie Pracodawcy.
Cześć 2017-09-07 08:20
Nie jest aż tak źle jak piszą niektórzy. Atmosfera to jest największy plus tej firmy tak naprawdę bo ludzie tu są mega spoko. O pracowników dbają to fakt. Z tymi projektami to też nie do końca tak, że kończysz dotychczasowy projekt a potem lądujesz gdziekolwiek. Jak się upomnisz/postarasz to dostaniesz coś ciekawszego. A jak liczysz na to, że wszyscy za ciebie wszystko załatwią i niczego z tym nie zrobisz no to trochę też sam jesteś sobie winien. Chociaż ja kompletnie nie rozumiem sytuacji, w której senior trafia do zespołu gdzie są sami juniorzy no ale...

Firma jest ok. Popytajcie kolegów z konkurencji czy ich praca to kraina mlekiem i miodem płynąca zanim zaczniecie narzekać na robotę w SII. Moje jedyne zastrzeżenie to niskie zarobki jak na standardy IT. Mogłoby być lepiej pod tym kątem.
Okrasek 2017-09-10 21:31
@Cześć Poruszyłeś kilka ważnych tematów w swojej opinii. Też tak uważam, że Sii nie jest idealną firmą a w kwestii zarobków mogliby się poprawić, ogólnie jest dobrze.
Iza 2017-09-19 20:00
@Okrasek czy możesz powiedzieć coś więcej na temat warunków pracy w firmie Sii Sp. z o.o.? Jak długo tutaj pracujesz? @Cześć atmosfera w pracy to ważna rzecz. Dobrze, że jesteś z tego zadowolony. Jeśli chodzi o zarobki to po jakim czasie pracy jest możliwość dostania podwyżki?
Zostaw swoją opinię o Sii Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sii Sp. z o.o.