logo Sii Sp. z o.o.

Sii Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Sii Sp. z o.o.

NickSlick 2016-11-18 20:06
Wyjaśnijcie proszę, bo nie idzie nic zrozumieć z ich strony internetowej (bełkot jak diabli), czy ta firma zajmuje się szukaniem i wynajmowanie pracowników dla firm z branży IT? Takie odnoszę wrażenie ale wolę się upewnić zanim wyślę aplikację.
4
Zainteresowany 2016-11-22 13:18
Przeglądałem ich stronę internetową i z tego co widziałem nie ma nigdzie informacji na temat oferowanego wynagrodzenia za odbyty staż.
1
Informatyk 2016-11-23 09:21
Z tego co ja zrozumiałem, firma oferuje usługi outsourcingowe – co za tym idzie, prawdopodobnie wiąże się to z pracą u któregoś z ich klientów. Z tego co widziałem, oferują pracę też bezpośrednio u nich.
Tester 2016-12-01 13:11
Witam, Czy orientuje się ktoś na jakie wynagrodzenie może liczyć tester oprogramowania z rocznym doświadczeniem w firmie Sii?
janek 2016-12-05 12:14
a czy to prawda ze ludziom na B2B wciskają zapisy o zakazie konkurencji przez rok(?) z wysoką karą finansową bez odszkodowania ? Przecież to dziadostwo i wykorzystywanie swojej pozycji. Jak złapią jakiegoś nieogarniętego młodzieńca który jest na musiku i szuka pracy, dostanie taką umowę, to mogą go za kark trzymać do końca świata... przecież ta firma np. we Wrocławiu współpracuje z połową firm z rynku - jak potem pracę zmienić? Uczciwość...:)
6
MSN 2016-12-14 12:22
Generalnie SII to taka francuska Biedronka. Towarem jest człowiek, byle jak najtaniej, a prowizja jak największa.
12
Inżynier 2016-12-14 15:06
Gdyby Sii było francuską biedronką, to nie byłoby szans na awans i podwyżki. Wszystko jest uzależnione od pracownika i od klienta. Gdyby więcej ludzi miało podobne odczucia jak Ty, najprawdopodobniej nie pracowałoby u nich ponad 2000 osób. Na co mają czekać? Mogą się przecież przenieść do konkurencji. W końcu zawód inżyniera i informatyka to zawody z ogromnymi perspektywami. Jeżeli chodzi o mnie, pracuję obecnie za granicą. Ceniłem sobie współpracę z Sii i cenię to, że wiem, że jeżeli chciałbym wrócić do firmy, znalazłoby się dla mnie miejsce.
4
jarek 2016-12-16 16:55
pewnie niedrogi byłeś
9
niezdecydowany 2016-12-19 11:39
Mam pytanie a mianowicie czy mógłby ktoś mi udzielić odpowiedzi na pytanie na czym polega "praca na słuchawce" w tej firmie w języku angielskim ? (W ogłoszeniu napisane jest ,że nie jest to sprzedaż)
2
12345 2017-01-10 12:36
HR pyta o bzdety, a na koniec nie ma informacji zwrotnej. Zamiast od razu przyznać, że nie chcą płacić takiej kwoty to robią spotkanie, żeby tylko zrobić sobie bazę. Umiejętności w porządku, ale nie mamy projektu...
2
123 2017-01-10 13:15
chodzi o obsługę połączeń przychodzących do firmy - takie call center
BeBe 2017-01-15 16:28
Czy może mi ktoś napisać coś o dziale programistów PLC w Poznaniu? Jakie projekty, jacy klienci, ile osób z działu realizuje przykładowy projekt? Czy firma ma dużo zleceń z dziedzin programowania PLC?
Jak wygląda sam dział programistów, ile osób, z jakim doświadczeniem? I co się dzieje kiedy akurat dana osoba nie ma żadnego zlecenia? Rozwiązują umowę czy co?
No i oczywiście jak wyglądają zarobki w Poznaniu? Są szanse na podwyżkę, premie?
1
marlena z Poznania 2017-01-16 16:50
Aktualnie aplikuje na stanowisko 2 linia wsparcia i nie wiem na jade zarobki moge liczyc , na tej stronie podaja niezla sumę http://www.tnij.xyz/9nx ile w tym prawdy. Mam 3 lata doświadczenia z jezykiem hiszpanskim.
programista 2017-01-16 18:55
Bazę robi sobie każda firma, nie oszukujmy się. Odnosząc się do całego procesu rekrutacji - słyszałem, że wygląda on ok. Szybka odpowiedź na nadesłane CV, sprawdzenie umiejętności technicznych i dopasowanie do odpowiedniego projektu, czyli standard ale rzetelny.
DevOps 2017-01-17 09:43
Jeżeli chodzi o stawki, są one ustalane raczej indywidualnie. Zależą od projektu, w którym przyjdzie Ci pracować, od Twojej siły perswazji i umiejętnego negocjowania.
dociekliwy 2017-01-17 15:27
Myślę, że na te pytania najlepiej szukać odpowiedzi bezpośrednio u źródła -> informacja-poznan@pl.sii.eu :)
Zorba 2017-01-18 16:27
Szukam pracy i właśnie czytam opinie. Są bardzo pozytywne i chyba spróbuję aplikować, ile można zarobić?
2
Marcin 2017-01-21 07:18
Hej,

Kiedyś tam pracowałem za czasów Wojtka D.. Ogólnie oceniam ten czas na pozytywnie. Wiem, że teraz bardzo się popsuli. Gorge szef na Polskę chyba zmienił priorytety i teraz chyba liczy się tylko kasa. Mam nadzieję, że nie skończą jak IT Kontrakt, który aktualnie gra rolę firmy pogrzebowej, gdzie wsadzają twoją przyszłość do trumny i tylko ciągną kasę jak tylko się da. Jesteś bez przyszłości, chwilowo zawieszony jak kiełbasa przeznaczona do wędzenia.

Hej SII - czas sie obudzić to nawet z poleceniami w końcu dojdziecie do granicy gdzie nikt nie będzie patrzył na waszą firmę.

He.
7
Benek 2017-01-24 20:02
Firma z perspektywą na przyszłość to wiele znaczy
1
Tech 2017-01-26 10:40
Obecnie jestem częścią projektu dla jednego z klientów. Odczucia pozytywne póki co, a jest to mój pierwszy projekt z ramienia Sii. Pracuję w zespole, którego członkami są ludzie z dłuższym stażem zawodowym dla tej firmy i nie narzekają, a firma póki co radzi sobie raczej bez większych problemów :)
2
Sorbin 2017-02-01 10:39
Bardzo się cieszę, że Sii ma nowe oferty pracy. Mam dobre opinie o firmie i właśnie składam swoje CV na stanowisko testera manualnego we Wrocławiu.Może coś na temat rozmowy kwalifikacyjnej bym się dowiedział?
qw 2017-02-01 15:34
Pierwsza rozmowa jest z osobą z działu HR - opowiadasz o swoim doświadczeniu, oczekiwaniach itp. Sprawdzany jest też angielski. Kolejna rozmowa może być techniczna z kimś z SII lub bezpośrednio z Klientem.
1
qw 2017-02-01 16:30
Senior developer raczej potrafi określić ile to jest sporo. Ludzie o takim doświadczeniu doskonale zna rynek i zarobki.
qw 2017-02-01 16:31
Na rynkowe:) Na pewno SII nie płaci poniżej średniej rynkowej.
Zumba 2017-02-12 20:15
To świetna firma i ludzie tu pracujący są zadowoleni z pracy. Można pracować i rozwijać się jednocześnie.
1
Baa 2017-02-17 18:41
A wie ktoś może jak wygląda praca, zarobki itd. na stanowisku Specjalisty ds. Dokumentacji?
Baa 2017-02-17 18:41
A wie ktoś może jak wygląda praca, zarobki itd. na stanowisku Specjalisty ds. Dokumentacji Technicznej?
Gorczyk 2017-02-19 17:11
Czy aktualna jest oferta pracy dla młodszego kontrolera finansowego w Warszawie? Jakie warunki trzeba spełniać ? Wiem, że to dobra firma z dużym potencjałem
Zorientowany 2017-02-21 09:16
Jeżeli chodzi o ogłoszenia o pracę, to Sii wszystkie aktualne ogłoszenia ma podane na swojej stronie internetowej :) Polecam się z nimi zapoznać - https://sii.pl/oferty-pracy/
Zoja 2017-02-24 13:40
Mam zgłosić się na rozmowę i dobrze by było mieć kilka wskazówek.Słyszałem, że firma jest ok. ale jak sie mają zarobki testera?
Prawie rekrut 2017-03-02 19:10
Jest oferta pracy na Junior .NET Developer. Jednym z warunków jest;
- Wykształcenie wyższe (lub w trakcie studiów)
Wynika z tego, że kandydat z wykształceniem średnim, który dopiero co podjął studia, spełnia ten warunek, i to niezależnie od kierunku studiów. Natomiast kandydat, który przerwał studia po czwartym roku, już się nie załapie.
Klemens 2017-03-13 16:46
Nie ma co nad interpretować ogłoszenia o pracę! Myślę, że bardzo wiele zależy od umiejętności poszczególnych kandydatów i tego jak się pokażą na rozmowie. Na pewno warto zaaplikować.
Natalia 2017-03-23 17:33
Sii Sp. z o.o. to świetna firma , mam tą przyjemność pracować tu. Przyjemna praca w połączeniu z dobrym wynagrodzeniem cóż więcej można oczekiwać. Firma nastawiona na rozwój pracowników to przekłada się na wyniki finansowe. To firma dla ludzi ambitnych.
Wojtek 2017-03-23 18:38
Natalia, komentarz jak w Ucho Prezesa... jest dokładnie odwrotnie. Chyba Greg to pisał.
7
Natalia 2017-03-31 09:37
Mam zamiar złożyć cv do Sii na młodszego specjalistę ds. administracji (finanse). Słyszałam sporo dobrego o firmie. Czy dowiem się na tym forum jakie wymagania wstępne trzeba spełniać żeby aplikować?
pomocny 2017-04-10 18:36
Wszystkie wymagania, masz tak naprawdę wypisane w każdej ofercie pracy. Są one dość szczegółowo opisane. Nic poza tym :)
Pseudo Employer Branding 2017-04-11 14:26
Firma poszukuje specjalisty ds. Employer Branding. Inicjatywa słuszna i potrzebna w tych czasach, tym bardziej na rynku IT. Znam firmę z opowieści osób, które procowały tam zanim stali się taką dużą organizacją. Osoba zakładająca ten biznes stworzyła go z pasji i szacunku do innych i to widać . Jestem przekonana,że te aspekty + ciężka praca i sprzyjający czas na rynku IT przyczyniły się do takiego sukcesu, ale to jak to robicie EB jest żenujące.

Wiemy, że macie problem z zatrudnieniem, bo na tym rynku trwa walka o pracownika, ale jeśli nie zmienicie kierunku i nie wejdziecie w rolę autentycznych poszukiwań i rozwoju EB to darujcie sobie to stanowisko, bo ludzie tego nie kupują i to do Was nie wróci. Employer Branding nie może być ściemą, on musi być wpisany w filozofię odpowiedzialnego biznesu i być autentyczny. W świecie IT pracują mądrzy ludzie, którymi nie da się tak łatwo manipulować. Ostatnia kampania EB była pomysłowa, ale zabrakło profesjonalizmu, a przypuszczam,że nie była tania. Waszym tergetem są dojrzali i mądrzy ludzie, a wy robicie materiał dla gimnazjalistów. Wystarczyło dodać smaczki dotyczące pozycjonowania czy zawartości kodu, a tu taka klapa.

Miałam okazję być na rozmowie o pracę na to stanowisko i dawno nie czułam takiego zażenowania, bo dwie młode dziewczyny przeprowadzające tę rozmowę jako cel stawiają sobie znalezienie w kilka minut złotego środka na problem z zatrudnieniem wyspecjalizowanej kadry i wszystko inne nie ma znaczenia.Na zbudowanie marki opartej na filozofii EB trzeba trochę popracować i zespół musi w to uwierzyć. Życzę powodzenia w rozwoju tych działań, ale jeśli nie wpiszecie EB w proces rekrutacji na poziomie komunikacji i poziomu samej rozmowy to wychodzicie na minus prowadząc pseudo EB.
1
Udana kampania- heh 2017-04-11 14:41
Szukają, bo pewnie Greg im kazał po tej ''udanej'' kampanii, którą wszyscy pracownicy doceniają z wielkim uśmiechem na twarzy. Umówmy się- rekrutacja nie jest profesjonalna, a tym bardziej może być śmieszna jeśli rekrutują osobę, która ma doświadczenie i wiedzę na temat tego jak powinna wyglądać rekrutacja i działania na rzecz wizerunku pracodawcy. Dla mnie lepiej, żeby sobie to darowały, bo póki co jeszcze gorzej to wychodzi...
3
Jasieńka 2017-04-19 09:40
Pracuję w Sii od dawna j jestem bardzo zadowolona z pracy. Zastanawiam się dlaczego na forum mogą być tylko wpisy negatywne a pozytywne to już nie są prawdziwe?
1
marcn34 2017-04-22 14:51
czy ktoś może powiedzieć jak wygląda praca testerów i koordynatorów testów? jaka atmosfera i zadania? jakie mniej więcej zarobki proponują?
Roberto 2017-04-23 13:09
Sii ma świetną opinię na rynku, i nie zepsują jej nieszczęśliwcy, twórcy negatywnych opinii na forum.
Estetka 2017-05-10 09:24
Do Marcin,

Proszę o kontakt, chciałabym porozmawiać indywidualnie Estetka7@wp.pl Mój mąż chce obecnie zmienić pracodawcę (Poznań), z Twojego wpisu wynika, że masz sporą orientację w branży. Myśli o SII
Merida 2017-05-10 11:55
Sii jako profesjonalista potrzebuje pracowników dla których praca jest czymś bardzo ważnym. Tu nie mogą pracować ludzie z przypadku. To jest świetna firma, pracując tu dobrze zarabiamy i mamy dobre warunki.
PanRobot 2017-05-14 22:41
Jak projekty dla Intela/NXP w Sii można określić pracę jednym słowem - "Klepanie Biedy"(warunki finansowe nie koniecznie technologia).
Wymagania jak Eksperta - pensja technika. Cześć testerów zarabia mniej niż wykładowca chemii - w Biedronce. Bony żywieniowe Sodexo traktują jak wielką nobilitację. Developerzy po kilku latach ledwo mogą dobrnąć do 4k netto - znikają tak szybko jak mogą.
Lepiej zatrudnić się bezpośrednio w ww firmach.

W projektach Fix Price-owych dla innych Business unitów jest ciut bliżej realiów rynkowych do 10-12k faktura netto wydaję się być realne. Jak podają ofertę na nofluffjobs to zawsze dolne widełki są brane pod uwagę. Jak pisze ze oferują praca zdalna maja na myśli biurko obok.

Firma stosuje taktykę firmy pogrzebowej, gdzie wsadzają twoją przyszłość do trumny i tylko ciągną kasę jak tylko się da. Firma ma taktykę jeden senior na dziesięciu noob-niewolników ciężko o wsparcie merytoryczne wew firmy.

Organizują fajne imprezy ale zarabiając rynkowo byś był na lepszych.
Wyjazdy integracyjne organizują w piątki po pracy a nie w środku tygodnia jak inni w branży.
Szkolenia robią w Soboty marnując ludziom weekend.

Firmę należy traktować jak pośredniak podczas krótkich okresów bezrobocia.
5
Zorba 2017-05-16 21:52
Pracuje w firmie i wiem za jaka pracę można otrzymać odpowiednią płacę. Ale chyba jeszcze nie zdarzyło się żeby wszystkim dogodzić!
Łysy_z_Brazzers 2017-05-17 10:36
Minął ponad rok, w końcu wyszedłem dziury do której wpadłem pracując w SII.Już dawno temu praca w firmie SII została pięknie opisana przez św Pawła w liście do KoryntianZ listu św. Pawła Apostoła do Koryntian"I ujrzał Pan pracę naszą i był zadowolony a potem zapytawszy o zarobki nasze usiadł i zapłakał"Myśle, że biblijny potop to nie przypadek i wszechmogący Bóg naprawde zapłakał nad pracownikami (tfu!) - niewolnikami z firmy SII.

Zaczyna się jak w bajce, piękne dziewczyny na recepcji, piękne dziewczyny HRki opowiadają pięknie o pracyzadają mądre pytania (które zostały przygotowane przez kolegów z większą wiedzą techniczną) ponieważ czesto oprócz wyglądu - hr nie reprezentuje nic - poziom angielskiego jest nieraz niższy od człowieka po szkole średniej. Ale udało się! Twoje CV nie wylądowało w bazie jako kolejny - potencjalny pracownik (tfu!) - niewolnik do wynajęcia. Panie oddzwaniają - zgadza się na głodową stawkę bo to Twoja pierwsza praca, czujes sięjakby sam Bóg do Ciebie zszedl i podał Tobie dłoń. Multisport, medicover, bilety do kina, imprezy, szkolenia, PlayStation, Xbox, awanse, podwyżki, możliwości zmiany projektów, praca zdalna, elastyczne godziny pracy.

Mijają 3 miesiące - jestes zadowolony masz dość ciekawy projekt, fajni koledzy, przychodzi do pierwszej rozmowy po okresie próbnym - już teraz okazuje się, że "darmowa opieka medyczna" - to koszt kilkudziesięciu złotych, multisport czy inne benefity to podatek pobrany z twojej pensji. Dowiadujesz się, że jesteś świetnym pracownikiem, dostaniesz umowe o prace i 100 złotych brutto podwyżki. Myślisz sobie zobaczymy co będzie po roku pracy, szkolenia? - na wszystkie zapisujesz się, prosisz przełożonych o akceptacje - okazuje się, że Twój kolega z biurka obok, który pracuje krócej od Ciebie się zakwalifikował, ty niestety nie. Mimo to pieczołowicie wypełniasz ankiety, uwagi, zażalenia jestes POWER PEOPLE na 120%. Nie zrażają Cię nawet maile od prezesa z lewacką propagandą, który uważa że 40h pracy to za mało i należy pracować 80h bo przecież praca to jest "fun". Z 5 cyfrową pensją i wakacjami w Andach i domkiem na kaszubach jest to fun - którym dobija się pracowników wysyłając im zdjęcia na skrzynkę pocztową.

Mija rok, skończył się Tobie projekt - dumne hasło brzmi "możliwość zmiany projektów i technologii" - w teorii? Idziesz tam gdzie akurat jest wakat, bo akurat ktoś zwolnił się ponieważ wykonuje pracę, której nikt prawdopodobnie by się nie podjał, ale od czego jest pracownik (tfu!) kontraktowy. Okazuje sie, że obiecana podwyżka to mniej niż 10%, dowiadujesz się że ludzie na takim stanowisku o podobnych kwalifikacjach zarabiają więcej ale bo ich opinie zgadzają się z linią firmy, a projekt menadżer lub team leader to ich najlepszy kolega. W końcu po jakimś czasie jestes zdemotywowany, zmeczony, nie cieszą Cię te imprezy, Playstation i inne pierdoly - masz ochote rzucić to w cholerę. Zaczynasz szukać pracy, znajdujesz interesującą Cię ofertę, przechodzisz rozmowę, dostajesz propozycje zatrudnienia, ale myślisz dam szanse może skuszą się gdy będę chciał odejść? W końcu jesteś już doświadczonym pracownikiem, masz tu znajomych, swoje biurko, znasz dobrze swoje miejsce pracy - nic z tego, według prezesa - każdego inżyniera można zastąpić skończoną liczbą studentów. I tak oto kończysz swoją kariere w tym zakładzie (tfu!) - obozie pracy. Nikt nawet nie zatęskni za Tobą ponieważ jesteś tylko kilkoma cyframi na fakturze od klienta
11
Fast Runner 2017-05-24 10:36
Rak polskiego rynku IT. Jakiś czas temu rozstałem się z szanownym zamtuzem.
Firma umieszcza zakaz konkurencji z karą finansową przy samozatrudnieniu - bez ekwiwalentu odszkodowania za czas zakazu konkurencji - robi murzynów z ludzi.
Prowadzi rozmowy roczne z freelancerami - tu im się w głowach poprzestawiało - renegocjacje kontraktu powinny być wtedy jak jedna ze stron ma na to ochotę.
Chcą mieć pracownika na fakturę z zaletami umowy o prace(a bez żadnych wad jednego i drugiego) - tak się nie da ludzie nie bądźcie jeleniami.
3
DeviX 2017-05-24 11:20
Ej a ja wiem, że rozmowy okresowe w Sii dla freelancerów nie są obowiązkowe i nigdy nie były :)
Zorba 2017-05-24 22:38
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, wszędzie płacą bardzo dużo tylko w Sii są głodowe stawki. Nie rozumiem jednego, jak jest takk źle to można odejść z firmy.
Mick 2017-05-25 13:26
to też ludzie odchodzą XD
4
Zostaw swoją opinię o Sii Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sii Sp. z o.o.