Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-02-22 22:50:15 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o BKK Wierzytelności - Wrocław. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
gosc - 2009-08-13 07:41:38 odpowiedz | cytuj
Kierownika który tam tresuje lubią chyba tylko jego eksperci i bliscy znajomi:) Bo tylko tacy mają tam raj... szkoda słów
anonim - 2009-08-13 18:08:16 odpowiedz | cytuj
gosc - 2009-08-13 07:41:38

Nie szkoda słów, tylko szkoda wzroku, na czytanie, takch bzdur. A Ty lepiej, idź do swego tresera WROCŁAW ul. Wróblewskiego 1-5 OGRÓD ZOOLOGICZNY :)
gosc - 2009-08-19 12:07:44 odpowiedz | cytuj
Eeeee..... Byłem, sprawdziłem. Na Kupieckiej zdecydowanie "najlepszy", żaden mu nie dorówna:)))
andi - 2009-09-05 12:59:43 odpowiedz | cytuj
Polecam, praca i atmosfera spoko, na zarobki też nie można narzekać
windykator - 2009-09-10 21:27:43 odpowiedz | cytuj
Ja jestem zadowolony z pracy w tej firmie. Może na poczatku płaci ona nie rewelacyjnie, jednak po jakimś czasie pensja wygląda okazale. Co do warunków pracy i do szefostwa nie mozna mieć większych zastrzeżeń. Widać szacunek z ich strony, co zdarza się rzadko w polskich firmach. Duże możliwości rozwoju.
Bardzo polecam, wszystkim niezdecydowanym i mówię aplikujcie.
zadowolony - 2009-09-11 23:05:29 odpowiedz | cytuj
10/11. Nikt nie jest doskonały, chyba, że BKK
obiektywny - 2009-09-14 16:57:40 odpowiedz | cytuj
Praca w BKK, daje na pewno możliwość zdobycia bardzo cennego doświadczenia. Ogólnie dba się w tej firmie o rozwój pracownika. Bardzo profesjonalna kadra zarządzajaca to na pewno duży atut BKK. Na pewno, ma ona wady, Np. katastrofalny dojazd, przestarzały sprzęt itp. Ale sprawy te wydają się być powoli wyelininowane.
kochaś - 2009-09-15 19:46:33 odpowiedz | cytuj
O tak masz racje BKK dba faktycznie o rozwój pracowników chyba tych co chodzą i podpierdalają!
windykator - 2009-09-16 11:22:58 odpowiedz | cytuj
To co wypisujesz, nijak nie ma się do rzeczywistości. Tutaj naprawdę można się wiele nauczyć, zdobyć ciekawy zawód a z biegiem czasu nawet awansować.
adi - 2009-09-17 15:48:07 odpowiedz | cytuj
Polecam.
jama - 2009-09-23 17:59:47 odpowiedz | cytuj
W porównaniu z innymi firmami windykacyjnymii BKK na pewno wyróznia się na rynku profesjonalizmem, rzetelardzo dobrymi zarobkami. Duzym plusem jest to iż panuje w pracy luz a nie obozy jak u konkurentów BKK.
brak słów - 2009-09-23 18:18:35 odpowiedz | cytuj
Przestańcie wypisywać te bzdury, szefostwo przyjazne?? Jest tam pewien przyjazny człowiek, ale on juz niestety nie ma władzy w dziale call center. Przyjaciele-lizusy kierownika- miejcie jakiś honor! i litość...
adi - 2009-09-24 15:44:46 odpowiedz | cytuj
brak słów - 2009-09-23 18:18:35

Nie wiem czy mówimy o tej samej firmie. Ja naprawdę uwazam, że kierownictwo ma dobry układ z pracownikami. To kto ile dostanie i zarobi decydują w firmie wyniki a nie układy. Jest u Ciebie teoria spiskowa dziejów. Albo byłeś/Byłaś słabym pracownikiem i nie wykazywałeś/łaś się. Twoje zdanie jest jednak odosobnione.
PS:Przestań wyzywać ludzi od lizusów i osób bez honoru i weź sie do pracy. Gwarantuje Ci, że wyniki same przyjdą.
a.s. - 2009-09-24 20:00:18 odpowiedz | cytuj
adi - 2009-09-24 15:44:46

brak słów - 2009-09-23 18:18:35

"weź sie do pracy. Gwarantuje Ci, że wyniki same przyjdą." haha !!
chyba nawet wiem, który z treserów to napisał ;)

"Jest u Ciebie teoria spiskowa dziejów." - właśnie zaprezentowałeś nam swoją spiskową teorię dziejów, bo przecież:

"Albo byłeś/Byłaś słabym pracownikiem i nie wykazywałeś/łaś się" - no właśnie. I nie ma innej możliwości. - to Ci dopiero teoria :D
Tyle tylko, że Twoja teoria jest wynikiem silnie oddziałującej, na niektórych ludzi (w tym Ciebie) firmowej, korporacyjnej indoktrynacji. Sam głęboko uwierzyłeś w karmiącą Cię, przez co najmniej 8 godzin dziennie, propagandę

mam nadzieję, że ten smutny przykład powstrzyma, przynajmniej niektórych pracowników BKK, przed uleganiem sile propagandy z którą codziennie się w pracy spotykamy. Pocieszające jest to, że znakomita większość z nas nie traktuje tej pracy, jako docelowego miejsca rozwijania kariery zawodowej, albo pracujemy tam z konieczności, albo z innych prozaicznych powodów i ma nadzieję, jak najszybciej tą firmę opuścić. Autor cytowanego posta jest z tej drugiej grupy, praca w BKK ta stała się dla niego jedynym źródłem życiowej satysfakcji i SPEŁNIENIEM MARZEŃ.
TO JEST WŁAŚNIE NAJBARDZIEJ ŻAŁOSNE...

GW - 2009-09-25 10:16:42 odpowiedz | cytuj
Warunki pracy super - tak super, że niedługo będziemy musieli pisać podanie o wyjście do WC ;)
ci, co pracują wiedzą, o co chodzi
GW - 2009-09-25 10:43:39 odpowiedz | cytuj
zadowolony - 2009-09-11 23:05:29

10/11. Nikt nie jest doskonały, chyba, że BKK

A ty jesteś doskonale śmieszny :D
Ciekawe kto z nażelowanego kierownictwa to napisał ;)
KT - 2009-09-25 11:27:04 odpowiedz | cytuj
Ja nie rozumiem tych, co tak bardzo narzekają oraz tych co się zachwycają. Dla mnie praca w BKK jest ok., oczywiście mogła by być lepsza, ale nie jest najgorzej. Zwłaszcza w porónaniu z innymi firmami.Co do kierownictwa, to nie rozumiem co wy do niego macie. Nie jestem w stanie podać konkretnych zarzutów. Też nie słyszałem, oprócz subiektywnych opinii innych osób i to nie w kwestiach ogólnych. To że jest bee, ale dlaczego. Jakiś konkret. Bo ja żadnego nie mogę znaleść w umyśle.
PS: Nie jestem indoktrynowany, ani ogłupiany.
GW - 2009-09-25 12:02:55 odpowiedz | cytuj
konkrety - formy psychicznego nacisku na pracowników, wystarczy?
Głupie polecenia - zlecanie wykonania bezzsensownych zadań, tylko po to, aby je wykonać, a cel tego jest następujący - masz się słuchać, nieważne jak głupią rzecz kazaliśmy Ci wykonać - wykonaj ją.
"Tu się nie myśli, tu się robi..." - cytat
anonim - 2009-09-25 12:07:01 odpowiedz | cytuj
GW - 2009-09-25 10:16:42

ci, co pracują wiedzą, o co chodzi

ha - to dobre, i co najsmutniejsze w pełni zgodne z prawdą...
KT - 2009-09-25 12:34:12 odpowiedz | cytuj
GW - 2009-09-25 12:02:55

konkrety - formy psychicznego nacisku na pracowników, wystarczy?

Pracodawca ma prawo zlecać wykonanie zadania, które dla Ciebie może być bezsensowne. Nie może tylko naruszać godności. Zgadzam się, że jest wiele co najmniej niepotrzebnych poleceń, ale cóż trzeba je wykonać. Ale jakie naruszyło Twoją godność osobistą?
Jeśli to ma być forma nacisku psychicznego? Zlecanie bezsensownych zadań. Otzrymujesz pieniądze za takie zadania. Wykonuj i tyle. Albo sama załóż firmę i ty będziesz decydować, które mają sens a które nie.
I zgadzam się, że w pracy nie myśli się nad sensownością każdego zadania (bo akurat nie za to Ci płacą), ale za ich wykonanie.
GW - 2009-09-25 13:04:06 odpowiedz | cytuj
No właśnie o to się rozchodzi - praca w BKK to praca dla bezmyślnych ludzi, sam to właśnie przyznałeś, nie wymaga myślenia, umiejętności, czy czegokolwiek innego, a jedynie małpiego wykonywania zadań.
Tak, jak wczesniej ktoś zauważył - podobne do siedzenia na kasie w Biedronce, jeśli dobrze czujesz się w takiej pracy to gratuluję i współczuję.
KT - 2009-09-25 13:11:11 odpowiedz | cytuj
GW - 2009-09-25 13:04:06

Praca w BKK wymaga pracy, umiejętności, komukatwyności i innowacyjności, jak i chęci ciągłego podwyższania umiejętności. To nie jest małpie wykonywanie zadań. Pamiętaj specyfikę zadań, jakie ma do wykonania firma. Standarty wytacza firma i albo je akceptujesz, albo nie.
PS: A co do siedzenia na kasie w Biedronce. Praca jak każda. I też wymaga umiejetności. A Ty jakie posiadasz umiejętności??? Krytykowania pomysłów innych.
anonim - 2009-09-25 13:12:00 odpowiedz | cytuj
a jak chcesz wyjść do toalety to bez błagania się nie obejdzie - ludzie przejrzyjcie na oczy!! toż to obóz pracy, ale zgodzę się, że dla wielu ludzi, w tym KT to kres życiowych ambicji i możliwości
GW - 2009-09-25 13:26:34 odpowiedz | cytuj
komunikatywność - to Ci dopiero kwalifikacje :D Uśmiałem się.
Komunikatywność nabywa się ok. 6 roku życia i jest cechą odróżniającą człowieka od zwierząt - możliwość swobodnej komunikacji między przedstawicielami naszego gatunku nazywasz umiejętnością, tudzież kwalifikacją zawodową?!
To jakby powiedzieć, że do pracy sprzątacza konieczne jest posiadanie rąk i nóg!
x