brak logo

BKK Wierzytelności

Wrocław

Opinie o BKK Wierzytelności

anonim 2010-02-28 14:16:14
anonim - 2010-02-25 09:51:20Groucho - 2010-02-24 23:41:37anonim - 2010-02-24 22:07:46ingo - 2010-02-03 12:52:21Ja bym tych maruderów na miejscu dyrekcji wysłał do CENT-a czy innych ciekawych firm windykacyjnych. Pozarabialiby 5 czy 6 zł/h, nie mieli neta, pracowaliby w niedziele gdzieś w cuchnących budynkach, od razu by zrozumili szacunek do pracy i BKK. Błagaliby klęcząc o powrót, łkając. Nie wiem czemu dyrekcja tych pseudopracowników nie wyrzuci na bruk. Oni tylko szkodzą firmie. Odstraszają pracowników i zajmują miejsca pracowniką którzy przyszliby pracować za lepszą kasę, niż teraz zarabiają w innych firmach. Ale nie oni tylko narzekać i obrzucać inwektywami potrafią. I na koniec powiem coś przeciwko kierownictwu, dyrekcji i prezesowi. TO JEST WASZA WINA!!!! Powinniście krótko za pysk trzymać załogę, to by takich bzdur nie wypisywali. Byliście po prostu za dobrzy i teraz proszę bardzo co się porobiło. Gdybyście wcześniej korbę przykręcili nie byłoby problemu. Mam nadzieje że się zreflektujecie.człowieku co Ty piszesz: za jaką Call center jest podzielone na dwa obozy. Jednym kieruje( usunięte przez administratora ) Większe zadowolenie z pracy jest u ciepłej kluchy niż u żelaznej pięści. Za to robione przez obozy wyniki są odwrotne do zadowolenia z pracy bo u ciepłej ( usunięte przez administratora )pędzą w górę jak rakieta! Nic dziwnego, że zamordyzm, naskakiwanie i tyranizowanie ludzi daje efekty i pieniążki dla firmy. To się sprawdza i zgadzam się, że lepiej jak ludzie czują oddech i zgrzytanie zębów wkurzonego ( usunięte przez administratora )Patrzę na to codziennie z boku i widzę że dla firmy( usunięte przez administratora )I to, że macie zakręconą śrubę nie znaczy że ktoś was mobbinguje wbijcie sobie do głów, że dla obiboków nie ma w tej firmie miejsca!Zgadzam się w pełni z tymi dwoma wypowiedziami. Przez tych którzy nie chcą pracowac i wydaje im się, że są bardzo przesladowani, bo ktoś karze im pracować (naprawdę jest to mobbing do kwadratu i bezczelność kazqać pracować w pracy), zostają skrzywdzeni pozostali członkowie załogi.Wszystkim zwolennikom "trzymania krótko za gęby" życzę by byli tymi trzymanymi hehehe. Jak widać oni nie potrafią inaczej pracować co jest żałosne i nie nadają się do żadnej pracy, gdyż lenistwo dominuje w ich życiu. Mi się wydaje, ze jeżeli ktoś nie potrafi sam pracować efektywnie to nie ma czego szukać w firmie. Natomiast metody i poczynania, które się chwali to jakieś nieporozumienie. Śmieszy mnie ten brak kultury i zasad moralnych a przede wszystkim brak szacunku do pracownika. Cierpliwość się skończy i niedługo każdy szanujący się człowiek będzie omijał miejsce, gdzie panują takie standardy SZEROKIM ŁUKIEM!
Pozwy 2010-02-28 21:17:10
Luzak - 2010-02-28 15:58:45Haha już czekam na te pozwy :] Wszyscy myślą,że to ściema,a ja wiem,że nie ! Ale szaraczki nie będą o nich nic wiedzieć,a dumny zarząd i( usunięte przez administratora )przyzna się do nich :(No chyba, że treść pozwów zostanie wklejona na gowork i na forum wyborzej :)
zaskoczony 2010-02-28 21:23:48
anonim - 2010-02-28 14:43:48PKR - 2010-02-26 10:25:21To okropne! Jesteście dręczeni w pracy przez ( usunięte przez administratora ) To naprawdę straszne!( usunięte przez administratora )ze śmiechu to się pewnie tarzają po podłodze! Skoro was tak prześladują to mam pytanie: dlaczego nic z tym nie zrobiliście do tej pory? Dlaczego nie ma zgłoszęń w PIP, dlaczego nikt nie oddał sprawy do sądu pracy, dlaczego nie zawiadomiono policji? BO NIE MACIE DOWODÓW! WIECIE ŻE TO TYLKO WASZE WYMYSŁY I WSZEDZIE WAS WYSMIEJA! OPIEPRZACIE SIE W PRACY A JAK SIE OD WAS NAGLE ZACZYNA WYMAGAC TO OD RAZU PLACZ ZE WAS MOBBINGUJA! TO ZE WSZYSTKIE OSKARZENIA O MOBBING SKUPIAJA SIE NA ( usunięte przez administratora )O NIE PRZYPADEK BO W JEGO ZESPOLE JEST NAJWIECEJ( usunięte przez administratora )div>hehehehehehehehehehehehe dziwne, ze ten zespół NAJWIĘKSZYCH OBIBOKÓW zawsze najwięcej pieniędzy dla firmy zarabiał - ciekawe prawda??? Nawet jak nie był ( usunięte przez administratora ). dostał AIG żeby tam zamordyzm wprowadzić i dyscyplinę jak( usunięte przez administratora )
rozśmieszony 2010-02-28 21:50:11
zaskoczony - 2010-02-28 21:23:48anonim - 2010-02-28 14:43:48PKR - 2010-02-26 10:25:21To okropne! Jesteście dręczeni w pracy przez ( usunięte przez administratora )o naprawdę straszne! ( usunięte przez administratora ) ze śmiechu to się pewnie tarzają po podłodze! Skoro was tak prześladują to mam pytanie: dlaczego nic z tym nie zrobiliście do tej pory? Dlaczego nie ma zgłoszęń w PIP, dlaczego nikt nie oddał sprawy do sądu pracy, dlaczego nie zawiadomiono policji? BO NIE MACIE DOWODÓW! WIECIE ŻE TO TYLKO WASZE WYMYSŁY I WSZEDZIE WAS WYSMIEJA! OPIEPRZACIE SIE W PRACY A JAK SIE OD WAS NAGLE ZACZYNA WYMAGAC TO OD RAZU PLACZ ZE WAS MOBBINGUJA! TO ZE WSZYSTKIE OSKARZENIA O MOBBING SKUPIAJA SIE NA ( usunięte przez administratora )TO NIE PRZYPADEK BO W JEGO ZESPOLE JEST NAJWIECEJ( usunięte przez administratora )he dziwne, ze ten zespół NAJWIĘKSZYCH OBIBOKÓW zawsze najwięcej pieniędzy dla firmy zarabiał - ciekawe prawda??? Nawet jak nie był Dziwne... skoro tacy sa rewelacyjni to dlaczego nie robili wynikow i AIG zabralo projekt 32 bo osiagane skutecznosci( usunięte przez administratora )żeby tam zamordyzm wprowadzić i dyscyplinę jak w obozie koncentracyjnym!no właśnie "dyscyplinę jak w ( usunięte przez administratora ) Utrata projektu była podyktowana innym faktem, który był podany. Dobry wynik jest uzależniony od zarządzania projektem - zgodzę się - a nie terroryzowaniem i obrażaniem pracowników. Natomiast zarządzanie nie polega na dyspotyźmie. Osobiście BARDZO szanuję wymagających i sprawiedliwych przełożonych, a brak mi szacunku do zakłamanych, wprowadzających zamęt i niezdrową atmosferę ludzi.
B T 2010-03-01 03:09:24
Witam mam pytanie do pracowników BKK. Czy z licencjatem uzyskanym w tym roku z administracji na Uwr(dziennie) i bez doświadcznia w windykacji mam szanse na pracę w BKK i jak długo trwa proces rekrutacji? Dziękuje z góry za info
dobre 2010-03-01 11:59:32
Pracuje w tej firmie od dłuższego czasu i mobbingu nigdy nie widziałam. Natomiast takich pierdół jak tutaj piszecie dawno nie widziałem. Jak dla mnie( usunięte przez administratora )j powinien oddać sprawę do Sądu za to co tutaj piszecie o nim. Natomiast dla niewiedzących, zarządzanie autokratyczne jest jednym z kilku modeli i udowodnione jest, że na CallCenter jest to jedno z lepszy rozwiązań. Zresztą z całym szacunkiem dla ( usunięte przez administratora )na wszystkich projektach, których szefem był do tej pory, jego zespoły były najlepsze a konkurencja zawsze za BKK, tak więc wkrótce też tak będzie na obecnym projekcie. Jak mieliście za dobrze i nikt Was nie jechał przez kilka miesięcy to firma podupadła, od czasu kiedy( usunięte przez administratora )łapał( usunięte przez administratora )od razu lepiej pracujecie, tak więc do roboty zbuntowane nieroby.
anonim 2010-03-01 13:43:25
dobre - 2010-03-01 11:59:32

Pracuje w tej firmie od dłuższego czasu i mobbingu nigdy nie widziałam. Natomiast takich pierdół jak tutaj piszecie dawno nie widziałem. Jak dla mnie (usunięte przez administratora) powinien oddać sprawę do Sądu za to co tutaj piszecie o nim.

Natomiast dla niewiedzących, zarządzanie autokratyczne jest jednym z kilku modeli i udowodnione jest, że na CallCenter jest to jedno z lepszy rozwiązań.

Zresztą z całym szacunkiem dla Andrzeja, na wszystkich projektach, których szefem był do tej pory, jego zespoły były najlepsze a konkurencja zawsze za BKK, tak więc wkrótce też tak będzie na obecnym projekcie.

Jak mieliście za dobrze i nikt Was nie jechał przez kilka miesięcy to firma podupadła, od czasu kiedy Andrzej złapał Was za mordy od razu lepiej pracujecie, tak więc do roboty zbuntowane nieroby.




Zgadzam si�? z powyzsz�? wypowiedzi�?. Wida�?, �¼e pisa�?a to osoba, kt�³ra zna si�? na temacie.
beczułka 2010-03-02 17:51:41
Zabawne haha
fajna fota 2010-03-03 08:16:56
( usunięte przez administratora )pięknie wyszłaś na zdjęciu, masz taką wystraszoną minkę :) tylko nie biegaj na chorobowym bo może się stan pogorszyć i co wtedy???? pozdrowienia
do fajnej foty 2010-03-03 10:14:41
No chyba,że ( usunięte przez administratora ) może chodzić,bo jest wskazany kod 2 ;) i co teraz powiesz cwaniaczku ?
Kato-Andrzej 2010-03-03 11:37:48
KATO :) - 2010-03-03 08:30:15Kato-( usunięte przez administratora )2010-03-01 15:49:51dobre - 2010-03-01 11:59:32Pracuje w tej firmie od dłuższego czasu i mobbingu nigdy nie widziałam. Natomiast takich pierdół jak tutaj piszecie dawno nie widziałem. Jak dla mnie( usunięte przez administratora ) powinien oddać sprawę do Sądu za to co tutaj piszecie o nim. Natomiast dla niewiedzących, zarządzanie autokratyczne jest jednym z kilku modeli i udowodnione jest, że na CallCenter jest to jedno z lepszy rozwiązań. Zresztą z całym szacunkiem dla ( usunięte przez administratora )a wszystkich projektach, których szefem był do tej pory, jego zespoły były najlepsze a konkurencja zawsze za BKK, tak więc wkrótce też tak będzie na obecnym projekcie. Jak mieliście za dobrze i nikt Was nie jechał przez kilka miesięcy to firma podupadła, od czasu kiedy ( usunięte przez administratora )łapał Was za mordy od razu lepiej pracujecie, tak więc do roboty zbuntowane nieroby. Styl zarządzania ( usunięte przez administratora ) nie jest autokratyczny moja droga tylko KATO-AUTOKRATYCZNY a to znacząca różnica. Pierwsze słysze aby kierowanie ludźmi według zasady Jak za nim nie pójdą to zostaną zwolnieni i taki jest właśnie styl zarządzania autokratyczny, widać, że mało wiesz o zarządzaniu. Jestem na codzień w CC i słyszę, że ( usunięte przez administratora )j zwraca się do swoich pracowników w sposób stanowczy ale kulturalny. Uwierz mi, że w zarządzaniu autkratycznym jest krótka piłka. MASZ WYKONYWAĆ POLECENIA BO SZEF JEST OD MYŚLENIA A TY OD WYKONANIA Jeśli Ci się to nie podoba to wypadasz. PODOBA CI SIĘ TO?Chyba pracujemy w innych call center skoro uważasz że ( usunięte przez administratora )zwraca się w sposób kulturalny? Stanowczy? Zdecydowanie przekroczył granicę stanowczości swoim szczekaniem i warczeniem jak buldog ze wścieklizną! Stanowczy? Być może dla kogoś kto został wychowany w patriarchacie faktycznie jest to tylko stanowczość ale uwierz mi, że dla normalnej polskiej rodziny w której nie ma patriarchatatu, a głowa rodziny nie jest policjantem, czy wojskowym to w jaki sposób( usunięte przez administratora ) zwraca się do podwładnych swoich i nie swoich zakrawa o skandal. Przeinaczyłeś kilka wypowiedzi i je zmanipulowałeś tak, aby kontekst był prześmiewczy. Celem na pewno było wybielenie ( usunięte przez administratora )i pokazanie jego ludzkiej strony - cóż... ( usunięte przez administratora ) też na pewno można powiedzieć kilka miłych słów i zawsze można mówić, że setki tysięcy Żydów wobec których był "stanowczy" to spisek masonerii,( usunięte przez administratora ) Cała twoja opinia że( usunięte przez administratora ) zwraca się kulturalnie, ale stanowczo polega na tym, że odkąd zaczęło się mówić, że zwolnione osoby zgłoszą go do sądu pracy o nękanie, gnębienie, szykanowanie itp. pracowników to zaczął trząść ( usunięte przez administratora )/> To jest właśnie pranie mózgów jakie robi (usunięte przez administratora) takim łatwowiernym baranom ja( usunięte przez administratora ) Dorzucą do tego, że go wywalą na ( usunięte przez administratora )każde polecenie wykona - nawet jeśli musi złamać prawa kodeksu pracy - trudno! weźmie na swoją napakowaną klatę konsekwencje prawne i karne, a jak się zrobi gorąco wokół niego to( usunięte przez administratora )zwolni i robią zaskoczoną krecią minę powie: JA O NYCZYM NEWEDZAŁEM ALE JUŻ GO ZWONYŁEM PLOSE PANA! :) Taki będzie finał mobbera ( usunięte przez administratora )
... 2010-03-04 17:54:21
nie wiecie kiedy uzupełnią automat z coca colą? bo mi sie chce pić! to już drugi dzień :(
anonimek 2010-03-05 01:29:19
to on przestal sie juz slinic na ( usunięte przez administratora )
podmiot liryczny 2010-03-05 12:55:44
Ja też gratuluję i w lirycznym tonie również dedykuję nieco liryki dla ( usunięte przez administratora )nadzieją na odrobinę refleksji: ( usunięte przez administratora )
Auron 2010-03-06 13:14:10
Osobiście uważam,że pracownicy "wylewający swoje żale" mają do tego prawo-fakt ,że do sądu pracy wpłynęły pozwy od kilku( a nie jednego)pracownika,również nie świadczy dobrze o pracodawcy.
Wiadomości od kierownika do pracowników w moim osobistym odczuciu są co najmniej niewłaściwe.
Zauważcie ,że pracownicy nie skarżą się ,że mają ściągać długi,pracowć przy komputerze itd.Skarżą się na atmosfere i konkretne zachowania pracodawcy/przełożonych.Biorąc pod uwagę od jak dawna te informacje się pojawiają na forum -w tej firmie nie dzieje się dobrze.
Ale co wrato pochwalić to odwagę pracowników którzy bronią swoich racji w sądzie pracy.
kkkkkkk 2010-03-08 23:28:49
Pozwalniali was ze taka cisza, czy zastraszyli, co?:)
anonim 2010-03-09 12:12:13
Może to cisza przed burzą?
Auron 2010-03-09 18:14:50
Sam jestem ciekaw efektów tej kontroli.
Andrju 2010-03-09 19:05:45
Ja też jestem ciekaw ;]
anonim 2010-03-11 08:44:59
Znawca - 2010-03-11 02:38:37A czy to nie jest tak,że go work może ponieść konsekwencje za zatajenie dowodów sądowych ? Bo z tego co wiem to te forum jest podane jako dowód działań tego pseudo kierownika a tak naprawdę( usunięte przez administratora ) A tak w ogóle kto tym się martwi jak ponoć ( usunięte przez administratora ) ma pełno świadków na tego NIBY koks-mięśniaka.Hahahahahahaha. Kogoś nieźle pokręciło, jakiś pseudo wpis, nie podpisany, przez jakiegoś tchórza, bez jakiejkolwiek odwagi, szkalujący i podły paszkwil jest dowodem??????????? No chyba jakby BKKW, albo zainteresowany chciał dać sprawę do sądu o odszkodowanie. Miejcie odwage cywilną i podpisujcie się, nie obrażajcie innych. A jak z was takie płaczki to wam kupię paczkę chusteczek higienicznych po 50 gr, byście mogli się wysmarkać.
kokok 2010-03-11 23:50:15
BRAWO!!!!!!!
uuuu 2010-03-12 23:26:44
no dobre dobre
anonim 2010-03-17 17:24:18
dobre - 2010-03-01 11:59:32Pracuje w tej firmie od dłuższego czasu i mobbingu nigdy nie widziałam. Natomiast takich pierdół jak tutaj piszecie dawno nie widziałem. Jak dla mnie( usunięte przez administratora ) powinien oddać sprawę do Sądu za to co tutaj piszecie o nim. Natomiast dla niewiedzących, zarządzanie autokratyczne jest jednym z kilku modeli i udowodnione jest, że na CallCenter jest to jedno z lepszy rozwiązań. Zresztą z całym szacunkiem dla ( usunięte przez administratora )na wszystkich projektach, których szefem był do tej pory, jego zespoły były najlepsze a konkurencja zawsze za BKK, tak więc wkrótce też tak będzie na obecnym projekcie. Jak mieliście za dobrze i nikt Was nie jechał przez kilka miesięcy to firma podupadła, od czasu kiedy ( usunięte przez administratora ) Ciekawe która( usunięte przez administratora )to pisze? A.... też dałaś, że go tak bronisz???( usunięte przez administratora )
anonim 2010-03-17 17:33:45
Auron - 2010-03-06 13:14:10Osobiście uważam,że pracownicy he he he BRAWO ja jestem byłym pracownikiem i jak bedziecie potrzebowali wiecej swiadkow do zeznan przeciwko ( usunięte przez administratora )jestem za:) I sadze, ze z bylych pracownikow powstala by niezla grupka, ktora by potwierdzila ( usunięte przez administratora )Waszego obecnego kierownika.!!! ( usunięte przez administratora )
Jarzombek 2010-03-23 17:11:45
To piszę ja( usunięte przez administratora )trener drugiej kategorii..... poinformować szanowne aydytorium chcę, że super mega zarabisci trenerzy ( usunięte przez administratora )zostali potraktowali jak najgorsze ( usunięte przez administratora )czyli dokladnie tak samo jak wszyscy zwalniani i okradani na pieniążkach( usunięte przez administratora )ostali zdegradowani na telemarketerów i zamiast trenować windykatorów zajmują się sprzedawaniem firmom( usunięte przez administratora )))) a to heca!!!! że nie nadają się do windykacji tylko do sprzedaży... to nic dziwnego, że firma ( usunięte przez administratora )k i co chwile kogoś wywala na ( usunięte przez administratora )
jeffrey 2010-03-23 17:21:28
coś CI sie pomyliło, oni nie dzwonią a trenują i badają nowy projekt, to że czasem wykonają kilka telefonów nie znaczy że zostali zdegradowani bo nikt im ani plakietki ze stanowiskiem ani wynagrodzenia nie zabrał
anonim 2010-03-24 19:25:12
Ale w czym są zacieńcy ? Nie wierzysz,że już są terminy spraw czy co,bo nie rozumiem Twojej odpowiedzi na te informacje ?
Dorcia 2010-03-25 11:29:48
Ciekawe rzeczy dzieją się w bece! Juz tam od dawna nie pracuje w bece i wcale nie zaluje odejscia. nie wypowiadalam sie wczesniej nna tym forum bo nie widzialam sensu, ale postanowilam dorzucic swoje dwa zdania. za czasow gdy ja pracowalas a wtedy kierownikiem byl (usunięte przez administratora) to nie pozwalano sobie na takie chocki-klocki wobec nas - szanowano nas, ok (usunięte przez administratora) mial czasem gigantyczne wymagania ale nigdy nie byl (usunięte przez administratora)! Teraz gdy slysze o nowych metodach kierownia ludzmi przez (usunięte przez administratora)to nie moge w to uwierzyc. pracuje w eurobanku obecnie i gdy odchodzilam to mowiono mi, ze tam sie nikogo nie szanuje, ze mobbing, ze ludzie sa traktowani jak roboty... tymczasem atmosfera jest spoko, wymagania wcale nie wieksze od tego czego chcial (usunięte przez administratora), a i kultura w pracy lepsza. Osobiscie swoim kolezankom ktore pozostaly w bece radze odejsc do eurobanku bo za czasow krzyska moza i w bece bylo lepiej, ale teraz to szkoda gadac! Uciekajcie z bagna!!!! Dorcia!
von Dupalek 2010-03-25 20:49:19
Moj drogi/a "raz, dwa, czy" to nie narkotyki, to rzeczywistosc mnie oszalamia bardziej niz najlepszy z najlepszych... nie mam smaku mamony w ustach, a rece me nie lepkie. Swiat oszalal,sami wariaci, ktorym wyda,je sie,ze sa normalni...
patrycjusz 2010-03-27 20:28:37
( usunięte przez administratora )jest najlepszym kierownikiem na swicie! wara od niego!
anonim 2010-03-28 09:04:30
patrycjusz - 2010-03-27 20:28:37( usunięte przez administratora )est najlepszym kierownikiem na swicie! wara od niego!Zgadzam się i pisze to szczerze.
znikajacy czlonek zarzadu 2010-03-30 01:05:51
Jak to jest ze najpierw oglaasza sie na stronie glownej www.bkkw.com.pl, ze ( usunięte przez administratora )Powazna zostala czlonkiem zarzadu odpowiadajacym w firmie za finanse i trafia tez na strone: h( usunięte przez administratora )gdzie sa wladze spolki a miesiac pozniej znika????????????????????? Szybka byla kariera czlonka zarzadu, czy jak????
prune 2010-04-09 14:39:13
Ciekawa jestem, co tam się dzieje. Polecono mi BKKW i zaczynam się poważnie zastanawiać, czy słusznie się zgłosiłam... Jeśli mam wpadać w depresję, to chyba jednak podziękuję :/
anek25 2010-04-20 08:48:55
czesc mam do ciebie pytanie dostalam prace w ultimo ale jeszcze nie piodpisalwm umowy co mi radzisz ja mam prace obecnie ale chcialam zmienic na lepsza martwi mnie tylko kasa bo taka jest prawda ze ( usunięte przez administratora )o mniej niz teraz zarabiam a jak jest z prema na jakiej jest zasadzie
anonim 2010-05-06 20:16:37
Mikedd - 2010-03-31 14:14:16Nudy.... co tam nic się nie dzieje? nikt nie chce już nic komentować? hmmmmm......... f( usunięte przez administratora )hiphiphurra.... tylko czemu poleciał informatyk????jak widzisz jednak nie polecial. Czy ta cisza swiadczy o tym, ze wreszcie zdaliscie sobie sprawe z tego, ze wasze( usunięte przez administratora )tutaj niczego nie zmienia dla firmy? nie zaszkodzila w pozyskiwaniu nowych klientow to chyba widac teraz na CC. Wreszcie macie tyle roboty, ze jest ( usunięte przez administratora )i nie chce wam sie po pracy siadac w domu przed kompem zeby pisac takie( usunięte przez administratora ) Ten tak bardzo ( usunięte przez administratora ) zalatwil wam nowe sprawy i mozliwosc zarobienia kasy - czego teraz na niego nie narzekacie?! Teraz jest( usunięte przez administratora )? Chowacie gÅlowy w piasek bo trudno sie do porazki przyznac? ( usunięte przez administratora )
zadłuzeniowy 2010-09-19 14:26:44
Nie lubie BKK, jedni z najtwardzszych windykacji w Polsce. Nie popuszczą żadnemu dłużnikowi. Nie znaja litosci, jak jakis dłużnik do nich trafi, to na 100 proc. odda kase.
Mudi 2010-12-21 13:48:16
Generalnie praca nie jest zła, wynagrodzenie z czasem tez przyzwoite, spoko atmosfera, mozna sie dogadac z szefostwem. Jest też duża szansa na rozwój i awans. Zdecydowanie lepiej, niz jakieś rok, dwa lata temu.
eee 2010-12-21 19:58:17
No dobra ale nikt nie napisał jaką kase oferują?
tt 2011-02-03 16:59:11
najniższa krajowa na start,( usunięte przez administratora )ale wtedy już podwyżka nie wchodzi w grę
anonim 2011-02-22 13:00:57
zadłuzeniowy - 2010-09-19 14:26:44Nie lubie BKK, jedni z najtwardzszych windykacji w Polsce. Nie popuszczą żadnemu dłużnikowi. Nie znaja litosci, jak jakis dłużnik do nich trafi, to na 100 proc. odda kase.Jedni z najtwardszych i najbardziej ( usunięte przez administratora ) firma w kraju. Właśnie moja sprawa z nimi wchodzi na( usunięte przez administratora ) NAJMNIEJ PROFESJONALA FIRMA W KRAJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-02-23 20:57:47
tt - 2011-02-03 16:59:11( usunięte przez administratora ) i jest super, można wtedy szaleć. No chyba że jest się naprawdę dobrym to na start ( usunięte przez administratora )brutto ale wtedy już podwyżka nie wchodzi w gręjasne.... co za bzdury.
dłuznik 2011-02-26 13:04:37
Zgadzam się, chyba najbardziej skuteczna w windykacji firma w Polsce. Są naprawdę, zarąbiście skuteczni i przekonujący. Wolę nie mieć u nich żadnych długów.
Anka 2011-02-28 11:11:36
Ja tam już nie pracuje, ( usunięte przez administratora ) Dziękuję bardzo za takie maniery w firmie!
anonim 2011-04-17 00:37:21
Ale tu nudno u Was:) Tez tu kiedyś pracowałem ale dawno dawno jak siedziba była jeszcze na Tarnogaju to były czasy :))) Aż się chciało przychodzić do firmy garstka osób nikt sie nie panoszył było śmiesznie jak ( usunięte przez administratora )opowiadała ze średnio raz w tygodniu( usunięte przez administratora )rozwodziła się co tydzień z mężem. . ( usunięte przez administratora )le miło wspominam.
kasia 2011-04-25 11:28:09
patrycjusz - 2010-03-27 20:28:37( usunięte przez administratora )jest najlepszym kierownikiem na swicie! wara od niego!hahahahaaha bzdura
anonim 2011-05-12 13:22:53
zdecydowanie polecam
ewelina 2011-07-14 09:17:17
forum jest po to zeby zamieszczać pozytywne jak i negatywne opinie jesli ktoś takie odczuł zeby przyszłych pracowników nie narażać na piekło które tam sie dzieje jaki wiec sens ma czytanie wypowiedzi tylko na plus dla firmy czesto nieprawdziwych....nie polecam nawet najbardziej zdesperowanym pracy w tej firmie....
anonim 2011-08-04 11:16:51
zadłuzeniowy - 2010-09-19 14:26:44

Nie lubie BKK, jedni z najtwardzszych windykacji w Polsce. Nie popuszczą żadnemu dłużnikowi. Nie znaja litosci, jak jakis dłużnik do nich trafi, to na 100 proc. odda kase.

haha, dobre dobre. Mozecie mi skoczyc!
bizntop 2015-01-31 21:32:27
BKK Wierzytelności czyli firma świadcząca usługi windykacyjne na pewno nie jest mile postrzegana przez ludzi. Przyszło nam żyć w takich czasach, że każdy ma pobrane kredyty, a co za tym idzie na pewno część ludzi ma problemy z ich spłacaniem. I tutaj wkraczają pracownicy BKK. Na pewno osoba chcąca podjąć tu pracę musi liczyć się z szarganymi nerwami.
hako 2016-05-12 21:57:47
na pewno trzeba mieć zrobioną maturę, i średnie wykształcenie
Zostaw swoją opinię o BKK Wierzytelności - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BKK Wierzytelności