logo Gorbrex machinery trade sp.z o.o.

Gorbrex machinery trade sp.z o.o.

Częstochowa

Opinie o Gorbrex machinery trade sp.z o.o.

bety 2012-02-02 23:31:40
dziwie sie tym opiniom poniewaz juz 2 lata pracuje w tej firmie i nie zostalem ani raz ponizony ani nawet nie oszukany. polecam ta firme ludziom majacym cel, pracowitym a napewno zostana wynagrodzeni i docenieni. Fakt ze mnóstwo ludzi sie tu przewinelo ale wiekszosc mialo w glowie kielbie etc.. szkoda mowic.( usunięte przez administratora )
1
nati 2012-02-02 23:37:11
nie mam zastrzezen bywalo gorzej ale fakt firma na wiosce pod czewa ale szefostwo jak tu pracuje 12 miesiecy nigdy nie sflustrowali mnie.
anonim 2012-02-02 23:53:05
dzis w Firmie byl poruszony temat ze takie bzdety jacys anonimowi byli współpracownicy (bo w naszj firmie nikt nie jest traktowany jako robol) zamieszczaja bzdury w necie. BZDETY JA POLECEM TA FIRME ludzim ambitnym !!!!
anonimXXX 2012-02-02 23:54:59
jestem w szoku opiniami zapewne bylych Kolegow bo kolezanki byly inteligentne i pracowita:(
ala34 2012-02-03 00:23:06
chce zatrudnic sie w tej firmie co jest nie tak u nich?
miki32co tam jest ne tak? 2012-02-03 00:24:45
zaoferowali mi prace co tam jest nie tak skoro nie polecasz?
mimi 2012-02-03 08:53:40
Firma całkiem spoko - ludzie sympatyczni, poza paroma wyjątkami - ale to jak w każdej firmie;)
Jedyne czego brakuje to dobrego wprowadzenia w dokładną pracę firmy.

A po prostu prawda wygląda tak, że mimo dobrych kwalifikacji nie każdy sprawdza się w takiej pracy i właśnie dlatego jest okres próbny, żeby się przekonać o tym - czy komuś odpowiada tam praca czy nie i z drugiej strony wygląda to tak samo - czy pracownik spodoba się pracodawcy, prawda?
Niesłychane opowieści :D 2012-02-03 12:45:21
Wszystkie pozytywne opinie to jedna wielka bajka.
Na ogół większość ludzi , która pracowała w tej firmie to są bardzo sympatyczni, kulturalni i wykształceni ludzi, w przeciwieństwie do osób( usunięte przez administratora )
Wyjątkiem są Ci co donoszą… aby mieć lepsze względy i korzyści.
Rotacja jest duża ponieważ ( usunięte przez administratora )… Czytajcie je uważnie ponieważ w większości nie pokrywa się to z tym co ustalone zostało podczas rozmowy kwalifikacyjnej.
Szkolisz się sam! Obowiązków za trzech i ciągle wmawiają Ci ,że za mało robisz.
Słownictwo pewnych osób do swoich pracowników jest obelżywe!

Jeżeli ktoś chce pracować w tej firmie to skórę musi mieć jak nosorożec !!!
przestroga 2012-03-29 09:25:57
uwaga na ta firme,
jak chcesz sobie zepsuc cv, stracic nerwy i czekac miesiacami na pieniadze to jest to praca dla Ciebie :)

(usunięte przez administratora)
sfora 2012-04-20 08:01:26
skoro ją polecasz, dlaczego nie podpisujesz postu imieniem i nazwiskiem??
truth 2012-05-10 12:06:21
Prawda w oczy kole
pracownik5 2012-07-16 20:15:58
Włosy dęba stają!!! Ktoś strasznie chce popsuć opinie tej firmie!!! Czyżby konkurencja?
Co za głupoty!!!
szkodagadac 2012-07-23 10:39:50
Nie ma co się rozpisywać. Firma jest nieprofesjonalna pod każdym względem. Nie słowna. Pewności nie masz nawet jeśli coś jest na papierze.

(usunięte przez administratora) W innym przypadku omijaj szerokim łukiem.
gość 2012-08-10 18:02:57
Ja już trochę przeżyłam na tym świecie i wiem jedno. Żeby utrzymać się na rynku i tworzyć miejsca pracy trzeba być taką osobą jak własciciele firmy GORBREX. A jeśli nie wierzycie załóżcie swój biznes i pokażcie, co potraficie. Pisać samo zło na czyjś temat to każdy potrafi, ale stworzyć w kryzysie miejsca pracy to tylko ludzie ambitni, wyjatkowi i pracowici. Zastanów się jeden z drugim co piszesz. A na twoim miejscu to bym im pogratulował,że z niczego stworzyli, aż tyle.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w tym trudnym dla nas przedsiębiorców czasie.
Nexus 2012-08-16 22:42:02
Żenująca wypowiedź!
absurd 2012-08-21 16:38:33
Myslalem ze takie absurdy jak w tej firmei to tylko w filmach sie moga wydarzyc. Brak poszanowania i jakichkolwiek zasad to dzien powszedni.
Pracownik jest traktowany ponizej wszelkiej krytyki.
Zastanow sie trzy razy zanim pojdziesz tam do pracy. A w sumie jak juz pojdziesz to i tak sie spotkamy na tym forum, bo gdzies bedziesz sie musial wyzalic ze tak sie dales nabrac :))
Pan 2012-08-22 22:08:05
absurd - 2012-08-21 16:38:33

Myslalem ze takie absurdy jak w tej firmei to tylko w filmach sie moga wydarzyc. Brak poszanowania i jakichkolwiek zasad to dzien powszedni.

Pracownik jest traktowany ponizej wszelkiej krytyki.

Zastanow sie trzy razy zanim pojdziesz tam do pracy. A w sumie jak juz pojdziesz to i tak sie spotkamy na tym forum, bo gdzies bedziesz sie musial wyzalic ze tak sie dales nabrac :))
Zgadzam się w 100% !
Adam C 2012-09-01 14:45:27
Pani Agnieszko, jak już tak wymieniamy się komplementami choć i nie tylko...:) to mogę Panią zapewnić, że od początku pracując u Państwa nie miałem wątpliwości, że jest Pani inteligentną kobietą a Pani mąż ma z kolei wyjątkową \"smykałkę\" do robienia pieniędzy. Ponadto pewnie i dalej pracowałbym sobie w Gorbrex\'ie, bo mnie akurat znowu aż tak \"strasznie\" nie powiem żeby było, wręcz przeciwnie, ale sama Pani wie, że przynajmniej ze dwa trzy razy bardzo nie w porządku wobec mnie Pani ostatnio postąpiła odzywając się w niestosowny sposób lub zmieniając wcześniej zadeklarowane wspólne ustalenia. Pisze Pani, że miałem odwagę się podpisać otwarcie,a tak naprawdę to żadna sztuka jeśli człowiek ma czyste sumienie, za to właśnie Pani brakuje czasami po prostu odwagi powiedzieć wobec podwładnego Pracownika zwykłego słowa \"przepraszam\". Również życzę Pani dalszych sukcesów a teraz zwłaszcza udanego porodu i zdrowego dziecka. Adam Chudziński
porazka 2012-10-06 22:58:27
z tych opinii widze ze telenowele by można spokojnie nakręcić :)

ale przejdzmy do rzeczy: nie slowni, w pracy nie nauczysz się niczgo. Chyba ze kombinatorstwa ale tego zakladam nauczyles sie w szkole.
a chocbys dobrze kombinowal to szefostwo cie i tak przekreci.

omijac z daleka, same klopoty z ta firma.
ania 2012-11-05 09:51:48
Dziwie sie ze firma Gorbrex jeszcze dziala. (usunięte przez administratora) Polskie prawo jest do kitu.
kultura 2013-02-17 20:42:22
nie polecam. chyba ze lubisz sie zadreczac, i robic za darmo. stracic zdrowie, zestresować sie i zostac wplatanym w brudne interesy szefa ktory nie potrafi sie wyslowic, ale za to niezle mu idzie na silowni ;)
1
twardy 2013-07-14 22:18:22
wyplacaja kiedy chca, komu chca i ile chca, wlaczajac w to klientow i firmy wszelkiej masci ktore sie z nimi zetknely. radzilbym uwazac, pieniedzy duzo nie stracisz, ale stracone nerwy i upokorzenie nie sa tego warte.
1
lie 2013-09-08 11:30:18
Ta firma jest jak matrix, jedna wielka sciema ...
1
porazka 2013-10-19 21:47:33
Firma porazka, ostrzegam przyszlych pracownikow, szefostwo nieslowne, problemy z plynnoscia finansowa. Nie znaja swola uczciwosc.
7
doogie 2013-12-30 22:06:53
Zgadzam się z przedmówcą. Nie polecam.
1
dno 2014-01-29 21:50:31
Firma dno
1
pełnia 2014-01-30 11:22:53
Hej dno! Sam jesteś dno, bo ci w życiu nie wyszło :) Co szukasz znowu pracy?
1
G.R.O.B.E.X 2014-04-08 11:08:44
Nie polecam!
1
anonim 2014-04-09 19:23:29
Pracowałam i również nie polecam.
3
roki36 2014-04-12 16:47:53
Dziwne, bo załoga w tej firmie jest ciągle ta sama od kilku lat. Kto właściwie pisze te posty?
bono 2014-04-30 09:47:47
"może konkurencja chcę zasiać jakiś ferment w Gorbrexie albo ktoś po prostu chce im popsuć w taki sposób reputacje" - żart roku :))) Najpierw btą REPUTACJĘ trzeba mieć, żeby ją popsuć
1
obserwator 2014-04-30 11:04:19
No właśnie chyba ja mają, jeśli konkrencja próbuje ją popsuć ?
pracownik 2014-05-21 11:44:38
Jeśli umiesz czytać, to chyba widać że dobrze się tu pracuje! Co tu dużo komentować jakieś " mąci wody z konkurencji "? Co się nie napisze, to i tak to podważają....Po co dyskutować z ciagłymi anonimami... Więc lepiej samemu się przekonać.
Jacek 2014-09-03 07:47:29
Nie jestem pracownikiem firmy ale w zakładzie gdzie pracuje jest w tej chwili duży zespół z Gorbrexu który montuje maszynę. Mam też częsty kontakt z szefem firmy i mogę z czystym sumieniem wydać o nich dobrą opinię. Pracownicy naprawdę na wysokim poziomie zawodowym, bardzo profesjonalni i nikt nie wygląda na oszukiwanego czy lekceważonego jak to czytam w niektórych opiniach. Mam wrażenie że te negatywne opinie są wynikiem frustracji pracowników, którzy z różnych względów musieli opuścić firmę. Mam u siebie również takie przypadki w firmie i nie jest to nic nowego, szkoda tylko że tak chętnie kierujemy się emocjami i piszemy takie rzeczy.
GORBREX 2014-09-05 13:36:39
Obecnie szukamy osób do:
- Serwisu maszyn : elektroników i programistów CNC z doświadczeniem przyjmujemy natychmiast!!
- Sprzedawców
- Szkoleniowców
- Elektryków
- Mechaników
CV prosimy kierować na e-mail: agnieszka@gorbrex.pl
Dziękujemy za kontakt.
1
sader 2014-11-15 05:03:48
@ ted owszem człowiek nie po to sie uczy zeby potem tyle zarabiac ale tez bez przesady co do wymagan! Jak jestes poczatkujacym to nie powinienes marudzic bo ja mam 2500 brutto ! a jak z doswiadczeniem to przynajmniej znasz własną warttosc i sam szukasz pracy dotad az warunki beda odowiednie dla Ciebie. a nie tylko dla pracodawcy.
pracowalem 2015-01-20 18:32:52
pracowalem i moge powiedziec ze to strata czasu, nawej jak jestes bez doswiadczenia to szukaj gdzie indziej, bo tutaj nic sie nie nauczysz i nic nie zarobisz
1
powodzenia 2015-01-21 10:46:33
Następny rozgoryczony, tylko jedynymi najlepszymi handlowcami w tej firmie, którzy zarabiaja na Wszystkich to Szefostwo. Jak jesteś taki dobry, to po co szukasz zatrudnienia? Załóż własną firmę i skończy się twoje marudzenie ....
ex-worked 2015-03-13 15:18:58
Szerokim łukiem
3
obserwator 2015-03-23 12:00:50
Z tego co widać i słychać to zatrudnieje jest tam stałe. Od wielu lat widzę te same osoby w tej firmie. Podejrzewam, że środowisko może byc sterylne, co powoduje że nowi pracownicy mają trudność z asymilacją. A fachowców to mają, co może powodować brak chęci do szkolenia młodego narybku... Dzisiaj już nikt nie ma na to czasu. Jesteś ambitny to walcz, tak jak my to robiliśmy ...
1
magus 2015-08-17 18:14:05
tia pewnie, ciekawe więc dlaczego najlepszy serwisant od was uciekł?????
1
pocomito 2015-08-17 19:17:49
Przecież te posty wychwalające ten interes pisze tylko szefostwo... Więc bez komentarzy.
1
mama 2015-08-19 23:15:50
no oczywiście, to ze ciagnie się w ogole ta dyskuje to znaczy ze cos jest nie tak, zadowoleni pracownicy na takie strony w ogole nie wchodzą ... pracowałem w kilku miejscach i to niestety było najgorsze pod każdym wzgledem
kumus 2015-08-20 22:30:02
No może coś w tym jest nie tak bo szefostwo jest za uczciwe i wszystkich zatrudnia na umowę o prace a nie na śmieciówki, ostatnio nawet przyjęli jakąś sekretarkę bez wiedzy i doświadczenia i również zaoferowali umowę o prace no i ... polegli;( kobita kiepska noo ale ponoć z rodzinki się okazała a my musimy na takich robić
porazka 2015-10-13 02:06:03
chlopie, szkoda zycia, daj sobie spokoj, zmarnujesz czas ktorego ci nikt nie odda, ta firma to niestety porazka pod kazdym wzgledem, kasy, rozwoju, kultury ...
2
jULEK 2015-12-19 08:39:26
nIE
stażysta 2016-09-04 09:44:18
Jak ja się cieszę, że wypowiedzieli umowę o staż. Pracowałem kilka ładnych lat w innych firmach i miałem nieposzlakowaną opinię. A tu w ciągu miesiąca zarobiłem 3 nagany i to za rzeczy, których się zupełnie nie spodziewałem:
- za spanie w pracy (czyli zgodnie z zasadami odbywania stażu oczekiwanie aż opiekun przydzieli robotę)
- za słuchanie radia zamiast czytania tego co zlecono (przeczytałem co mi zlecono, a że radio gra przez 8 godzin no to i słuchałem)
- za zostawienie narzędzi na stanowisku pracy (zostawiłem koleżance by nie musiała sama przynosić - zgodnie z regulaminem powinienem sprzątnąć a ona niech sobie sama przyniesie).
Jeśli miałbym jednym zdaniem wyrazić swoją opinię o tej firmie to nasuwa mi się skojarzenie:
GORBREX = ARBEIT MACHT FREI
(oczywiście z wielkim szacunkiem dla ofiar)
3
Maly 2016-09-05 08:54:43
Ja tam nie narzekam a umowę od razu dostałem.
1
Maly 2016-09-05 08:55:08
Ja tam nie narzekam a umowę od razu dostałem.
mariusz 2016-09-05 11:42:12
No to jak widać można bez problemu współpracować z pracodawcą. Też słyszałem, że Gorbrex machinery trade sp.z o.o. jest naprawdę w porządku, można i coś wynegocjować i się z nimi po prostu zwyczajnie dogadać
1
Zostaw swoją opinię o Gorbrex machinery trade sp.z o.o. - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gorbrex machinery trade sp.z o.o.