brak logo

multimed

Oświecim

Opinie o multimed

anonim 2010-02-19 12:30:04
facet nowobogacki, lekko nie wyżyty, grubiański, i hamski, odnosi sie do pracowników wyzywając ich od [usunięte przez moderatora].
4
mmm 2010-10-31 17:28:47
Również przestrzegam przez zatrudnieniem w tej firmie,,,, znany człowiek ... szkoda czasu i nerwów...
4
Gosia 2014-04-13 15:06:53
potwierdzam, nie warto tam pracować.
3
Jaś Wedrowniczek 2014-09-23 09:35:04
Praca w Multimedzie to ciezki kawałek chleba, wszystko głównie dzięki właścicielowi. Typ furianta którego wszyscy się boją. Wydziera się na byle kogo o byle co. Pracownicy traktują to miejsce pracy jako zło konieczne poddając się psychicznej torturze za niewielkie pieniądze!
Pozdrawiam pana Romana!
1
Juz tam nie wroce 2014-12-17 22:18:24
Ech przykre to bo biedny pan R. (prezes) to po prostu niedowartościowany człowiek który swoje ego musi budować traktując ludzi z góry, na zasadzie Pan i poddany. Służy temu cały wachlarz przykrych form reakcji w postaci krzyków, fochów, kaprysów itd.
Nie polecam tam pracy nikomu - no chyba ze lubicie czuc sie jak smiec w pracy!
Ps. powodzenia w zyciu dla nowej zony prezesa.
1
Netia1976 2015-01-28 16:01:18
Dzis bylam u Pani starszej z nazwiskiem na W ,przyjmujacej na samym koncu( we wnece po prawej )tylko po skierowanie na badania rutynowe bo nigdy o to nie prosilam wczesniej ,(do tej pory zawsze prywatnie z braku wolnego czasu ) niestety zobaczylam kogos kto siedzi tam za kare w dodatku z ironia na twarzy ,bardzo mnie to zbulwersowalo bo ta osoba kpila ze slow ,ktore do niej skierowalam na temat mego zlego samopoczucia ,poczulam zal i smutek ze tak mozna kogos potraktowac ,poniewaz na codzien mam kontakt z roznymi ludzmi w pracy ,ale zawsze staram sie pomimo zlego dnia byc milym i usmiechnietym czlowiekiem .Tacy ludzie powinni poprostu zaszyc sie gdzies dalego od miejsc i placowek ktore maja niesc pomoc potrzebujacym i duzo sie modlic za siebie .To nie lekarz .
Dodam iz cala ekipa Multimedu jest zawsze radosna usmiechnieta .pozdrawiam
Ms. 2015-02-23 13:12:53
Zdecydowanie odradzam pracę w tym miejscu. Ciągła kontrola, obrażanie, poniżanie wraz z nieuzasadnionym wywyższaniem się pana prezesa.
pracownik 2015-03-29 21:33:30
Nie, nawet wrogowi nie polecać dlaczego
- już na rozmowie kwalifikacyjnej prezes wymachuje przed oczami segregatorem twierdząc ze na to stanowisko jest masa chętnych, obraża innych pracowników multimedu opisując ich jako banda nieambitnych leni. Dodatkowo bedzie snuł wizję swojich wspaniałych pomysłów ile ty przy tym zarobisz.... ha ha ha
- wypłata, najniższa krajowa w skład której wchodzi np. 1200 brutto + premia (czyli łaskawie dostaniesz najniższą na ręka) jeśli masz coś ponad to, to niewiele lepiej bo prezes bardzo często zabiera premie bez żadnego powodu i ostrzeżenie. Ale to i tak dla szczęściarzy bo będzie cię przekonywał że umowa zlecenie albo dg jest dużo korzystniejsza dla nas. Jeśli liczysz że jak będziesz się starał do dostaniesz więcej to tracisz tylko czas bo przecież na twoje miejsce czeka masa chętnych i ludzie po 10 latach pracy dostają tą najniższą i nie chodzi mi tu o sprzątaczki ale osoby z mgr
- praca często bardzo nerwowa, prezes zawsze stanie po stronie pacjenta, pyza tym kontrole i oczywiście pełno donosicielstwa
- ale najgorsze to spotkania u prezesa, obraża, poniża, grozi, człowiek przy tym głupieje, obrażanie przy uzycie niecenzuralnych słów to norma i to bez żadnego powodu, nic teoretycznie ci nie zarzucając co miało by związek z pracą jaką wykonujesz
- spotkania i wezwania do prezesa oczywiście nigdy w czasie pracy więc spodziewać sę można ze 5 min. przed końcem spędzisz tam jeszcze 2h
- wszystkie prośby trzeba składać w formie podania, nawet o banały, natomiast ty pracownik nie wiesz nic, wszystkiego się trzeba domyślić
Można by to moznyć ale po co? Jeśli masz odrobinę szacunku do siebie to sam odejdziesz.....
1
ola 2015-06-26 09:14:55
dziękuję, bo już chciałam tam składać CV, pozdrawiam
low 2016-05-15 16:01:42
Moim zdaniem możesz spróbować @dominika i sprawdzić, może jeszcze nikogo nie znaleźli, albo poszukują nowych osób i nie usuwali ogłoszenia stąd, mimo, iż jest z marca. W ofercie napisali, że oferują wysokie stawki godzinowe, dogodne godziny pracy, pakiety socjalne.
zbulwersowana 2016-10-25 15:12:50
Jak sie zadzwoni do rejestracji to nic nie wiedzą! Nie znają cen badań, a kobieta która nie posiada wiedzy jest opryskliwa i robi łaskę, że oddycha!!! Zmieńcie rejestratorki bo to PIERWSZY KONTAKT Z KLIENTEM jest!!!
zbulwersowana 2016-10-25 15:13:16
Jak sie zadzwoni do rejestracji to nic nie wiedzą! Nie znają cen badań, a kobieta która nie posiada wiedzy jest opryskliwa i robi łaskę, że oddycha!!! Zmieńcie rejestratorki bo to PIERWSZY KONTAKT Z KLIENTEM jest!!!
Zostaw swoją opinię o multimed - Oświecim
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie multimed