brak logo

Vital-Vera S.J. Musiał i Zając

Bukowiec

Opinie o Vital-Vera S.J. Musiał i Zając

Kaszmir:) 2010-02-22 08:40:07
Witam, ja pracuję w tej firmie od pół roku i jestem bardzo zadowolona. Zarobki są satysfakcjonujące a i atmosfera wśród ludzi jest super.Jeśli chodzi o Pana Karola Musiała to każdemu życze takiego szefa. Firma daje również duże możliwości rozwijania się zawodowo. Pozdrawiam osobe która z taka łatwością oczerniła firmę i osobę nią zarządzającą.
anonymus 2010-03-15 19:43:14
kurcze ludzie, idę na rozmowę. To jak jest z tą firmą? Warto?
kaszmirek 2010-03-17 14:07:18
Zdecydowanie warto !!! Ale to zależy też od stopnia zaangażowania samego zainteresowanego !!! Powodzenia.
darek 2010-05-05 09:50:36
A jak z tym samochodem? wszystko ok. czy też jakieś wałki później wynikaja?
zainteresowany 2010-05-11 13:38:39
słuchajcie mam w tym tygodniu rozmowę w tej firmie i mam obawy po przeczytaniu opinij .jak tak naprawdę jest.jak z autek służbowym czy trzeba dokładać do paliwa w czasie pracy oczywiście i jak z tymi klientami jest-są to spotkania wcześniej umawiane???i napiszcie coś więcej o sprawie z wekslami
123 2010-05-17 09:33:44
Witam wlasnie przeczytalem wasze opinie zastanawiam sie czy warto zatrudnic sie w tej firmie napiszcie jakie dokladnie propnuje pracodawca jak to jest z tym telefonem i samochodem jaki to samochod i jak to wyglada z tym 3 tygodniowym szkoleniem oraz z wynagrodzeniem czy jest to tylko prowizja czy tez jakas stala kwota.
ja 2010-06-24 20:55:54
pracuje w tej firmie już długo i wiadomo jak w każdej pracy bywają gorsze i lepsze dni .każdy zawsze będzie narzekał choćby miał jak w niebie :) ( usunięte przez administratora ) jest dobrym szefem uwierzcie można się z nim dogadać ale trzeba być szczerym . a jak komuś tam się nie podoba to niech znajdzie sobie inną prace tam nikt nikogo na siłe nie trzyma .
ER 2010-07-05 22:10:41
Miałam PRZYJEMNOSC kiedyś pracować w V-V i całkiem sympatycznie wspominam te czasy. Ale oczywiście nieudanej baletnicy to....wszystko nie pasuje. Zasada jest jedna - trzeba coś z siebie dać żeby otrzymać też coś w zamian. No i oczywiście należy pamiętać o takim słowie, jak LOJALNOŚĆ, a nie bezpodstawnie odchodzić do konkurencji, bo tam obiecują WYŻSZE PROWIZJE.
A co do (usunięte przez administratora), to przecież z nimi zawsze idzie się po ludzku dogadać...
adi 81 2010-08-07 18:07:26
Witam wszystkich. Co do zatrudnienia w v-v nie mam nic złego do powiedzenia.Współpraca z Panem (usunięte przez administratora) układa się bardzo dobrze. Wysoko oceniam ( usunięte przez administratora ) za profesjonalizm oraz wsparcie w ciężkich momentach, bo przecież każdy handlowiec bynajmniej początkujący takie okresy przechodzi. Jeżeli chodzi o samochód to złotówki do niego nie dolozylem a tym bardziej do telefonu. Samochod jest dostepny poza godzinami pracy bez problemu oczywiście tankuj wtedy sam. A smiesza mnie opinie o wekslach bo ja podpisalem bez zastanowienian weksel na pobrany towar po 3-tygodniowym szkoleniu. Uważam wiec, ze ktos jest niespelna rozumu co by nie powiedziec ze id-ta, myslac ze mienie firmy dostanie bez zabezpieczenia. Popieram kolezanke z gory, ze wstyd zarabiac 800 zl jako przedstawiciel zyjacy z prowizji, no chyba, ze sie komus wydaje ze jest handlowcem, a to jest najgorsze. Goraco polecam naprawde warto! Tylko zaznaczam z gory: bez wlasnego osobistego zaangazowania ani w v-v ani w zadnej firmie sprzedazy bezposredniej miejsca nie szukaj. POZDRAWIAM WSZYSTKICH VITALVERCYKOW :-)
gość 2011-01-25 15:05:52
Witam, mam jutro rozmowę i sam już nie wiem komu wierzyć :( chyba pojde na rozmowe dla doswiadczenia chociazby ale sam juz nbie wiem... pomocy ;)
Rikardo 2011-01-31 20:04:42
witam, pracuje w tej firmie od 1,5 roku jako handlowiec, co przeczy opinii opinii pewnej pani że nikt nie może tu roku wytrzymać, bo ja czuje się doskonale. Nie miałem żadnego doświadczenia ze sprzedażą bezpośrednią, wyszkolili mnie od 0. Dzisiaj nie potrafie sobie wyobrazić że pracuje gdzie indziej. Potrafią zadbać o pracownika, wymaga to ciągłej kontroli- to prawda, ale za każdym razem potrafili mnie wyciągnąć z dołka swoimi "bezsensownymi" szkoleniami. Jeżeli chodzi o zarobki - bywa różnie jak to w sprzedaży bezpośredniej możesz zarobić jednego miesiąca 10000 a kolejnego 800zł ale po to są ciągłe kontrole i szkolenia. Średnia i tak wychodzi 3500 miesięcznie. A jeżeli chodzi o (usunięte przez administratora) to uważam że jest odpowiedzialnym szefem i stawia dobro firmy na pierwszy miejscu, ale potrafi pomóc(bez żadnych zgrzytów-nawet może z odrobiną przyjemności) swojemu "zwykłem, szaremu" pracownikowi nawet w prywatnych sprawach! (Pozdrawiam (usunięte przez administratora)) MYŚLE ŻE KAŻDY KTOCHCE DAĆ ODROBINE OD SIEBIE, ODZYSA TO Z NAWIĄZKĄ OD FIRMY V-V.
Pozdrawiam wszystkich!!!
anonim 2011-03-03 20:07:52
Witam! A propo tej firmy chciałem zapytać jaki dostaje się samochód i czy jest on cały oklejony? (jeżeli ma służyc do celów również prywatnych) ?
zainteresowana 2011-03-07 18:51:48
a jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w tej firmie?
anonim 2011-03-10 16:13:47
(usunięte przez administratora) bylem dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej czytam opinie i jak wszedzie sa one rozne jedni za drudzy przeciw moze mi ktos powiedziec jak jest tam teraz zeczywiscie i co oznacza ze trzeba im placic za uzywanie samochodu do celow prywatnych i jaki to koszt i czy produkty ktore maja zeczywiscie sa dobre i warte polecania i sprzedawania ich ludziom
mejk 2011-03-19 07:23:38
Witam.
Czy uzyskamy jakąś opinię odnośnie pracy w tej firmie?
Jak wygląda sprawa weksli i jaki na prawde jest ten towar?
Podobno na szkoleniu ma być jakiś egzamin, po co ciągnąć ludzi tyle km, żeby potem wracali z niczym jeśli się nie spodobają.
anonim 2011-03-20 18:58:37
jestem użytkownikiem towaru v-v.
jestem zadowolony z właściwość materaca i wełny
różnica spania na zwykłym materacy a materacu termoelastycznym-nieporównywalna.
pljhh 2011-03-20 19:03:40
Ja uważam,że nie tak łatwo dostać się do firmy Vital-Vera.
Byłem pracownikiem i pracowałem 2,5 roku. Ogólnie jestem zadowolony z pracy w tej firmie. Początki były ciężkie. Aby pracować tyle czasu i kręcić właściwe obroty należy się na początku wykazać ponieważ firma nie chce byle handlowców.
Zwolnieni "byle handlowcy" którzy nie potrafią sprzedawać mogą tylko narzekać na tym portalu.
anonim 2011-03-21 23:03:29
Do mejk : Ja pracuję w tej firmie już 11 miesiąc i na kase w kieszeni nie narzekam. Firma jest OK i praca też mi się podoba. Wcześniej przez 2 lata pracowałem jako vanseller w branży spożywczej i to jest w porównaniu z tamtą pracą jak dzień do nocy. tutaj masz wszystko po krawatem, logistycznie zaplanowane i podane na tacy . Najważniejsze ze nie musisz sam umawiać spotkań. Towar jest tez OK, sam spie na materacu i jesli mam byc szczery to napisze tak -nigdy nie wróce na zwykłe łózka, jak chcesz możesz wierzyc, jak nie to nie, ale śpi się rewelacyjnie.
A co do szkolenia to ogólnie nie jest łatwo się tutaj dostac , ale jeśli zaprosili Cie do firmy, to hello - znaczy że im się spodobałes , wiec nie rozumiem skad to pytanie, musisz tylko nauczyc sie tego tekstu i go zaliczyc, zaliczenie nie jest takie straszne a oni tym sposobem sprawdzają na ile jestes zaangazowany i poważny :-) wszyscy to przechodzilismy, wiesz o co chodzi! Jak umiesz tekst to jedz ! Pozdro
ja 2011-03-26 18:24:48
Ja kolege ktory pisze o cenach na internecie, zapraszam na prezentacje. Wtedy na pewno bedzie mogl poznac roznice pomiedzy materacami, rodzajami welny itp "drobnostki". Firm o podobnym lub identycznym profilu jak v-v jest w Polsce kilka, wiedzie im sie lepiej czy gorzej, ceny maja porownywalne, wyzsze lub nizsze, wszystko zalezy od wykonania samego produktu. A ze kierowane jest do starszych ludzi? No niestety, forma sprzedazy preferowana przez firme, czyli pokazy domowe, tak juz ma, ze najlepiej trafia do ludzi starszych, bo te mlodsze wiecznie nie maja czasu i nie lubia sprzedawcow w domu. Jak juz ktos wspomnial wczesniej, da sie z ich wyplat godnie wyzyc, z tym ze nie kazdy sie do tego typu sprzedazy nadaje, jednak trzeba umiec sie przelamac, wiec potem latwo wylewac swoje zale.
anonim 2011-09-23 17:47:16
a jaką proponują umowę?
ja 2011-09-28 14:51:43
Do anonima: Człowieku Ty masz jakąś obsesję wiec idź się lecz i nie psuj opinii firmie w której ja nadal pracuje, jeśli jesteś taki dobry to nie utrudniaj życia osobom które pracują i chcą pracować tutaj nadal. Mścisz się na naszym szefie ale nie zdajesz sobie sprawy z tego ze V-V zatrudnia prawie 100 osób, które chcą pracować, wiec weź się odczep!!
Do osoby pytającej: Handlowcy maja umowę o pracę. Ja pracuję tutaj już dosyć długo w tej chwili wprowadzają nowy produkt, jak będzie jeszcze nie wiem ale jestem dobrej myśli, bo czy w tej firmie czy w innej zawsze jest podobnie, raz lepiej raz gorzej. Tutaj nikt mnie nigdy nie oszukał a jak potrzebowałem pomocy to ją dostałem . Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to pytaj postaram się odpowiedzieć (w miarę możliwości czasowej :-)
anonim 2011-09-29 20:42:52
a jakie narzedzia pracy oferuja? czy sa to nowe czy tez uzywane przez kogos wczesniej?
- 2011-10-04 09:07:10
( usunięte przez administratora ). Poznałam dużo ciekawych ludzi w tej firmie to fakt, ( usunięte przez administratora )Tak tam jest fajnie.
Zawiedziona 2012-10-24 15:46:39
Jeśli chodzi o pracę w telemarketingu to szczerze nie polecam, chyba że ktoś lubi pracować w stresie... w tej firmie nerwy wysiadają, ciągłe kontrole, zakazy i nakazy, monitoring, odsłuchy, a skrypt na całą stroną, a tylko spróbuj jedno słowo zmienić to już afera, u nich skrypt to świętość, a niby praca od 7.30 do 15.30 a tak naprawdę cały czas są tam po 10h do 17.30....
Zawiedziona 2012-10-24 15:52:24
SPROSTOWANIE
to nie ta Vital Vera, chodziło mi o tą w Nowym tomyślu
gal nie anonim 2012-12-21 09:17:33
czy ta firma jeszcze istnieje? widzę,że zmienili nazwę rezonatora po aferze w tvn 24, gdzie pokazano jakie działania mają i do jakich ludzi uderzają.
asz 2012-12-28 22:25:29
Ja jestem zadowolona pracuje już kilka lat
surf 2013-11-26 14:24:45
szukam handlowca do prowadzenia 4 grup handlowych, najlepiej prelegenta(usunięte przez administratora)
lol 2014-09-10 18:35:41
Firma sprzedana, ludzie zwolnieni, kasa nie wypłacona - WAŁEK !!!
kleo 2015-01-29 20:14:42
na "forumach" to rzeczywiście dziwne rzeczy mogą pisać. Skoro nie wierzysz w to co ludzie tu piszą, to po co pytasz :) Mnie to forum już nie raz uratowało przed pracodawcą , który mógł sięstać moim utrapieniem. Dzięki niemu znalazłem kilka porządnych firm. Czy do takich również można zaliczyć Vital-Vera Waszym zdaniem?
zając 2015-03-31 11:55:11
Ciężko na pewno powiedzieć czy do firm w 100% polecanych można zaliczyć Vital-vere, dobrze byłoby gdyby każdy przekonał się na własnej skórze, ale oczywiście jestem świadomy że nikt nie chce iść w ciemno do pracy, Vital-Vera z Bukowca zajmuje się pościelami wełnianymi, materacami do spania i poduszkami ortopedycznymi. Dlatego prace u nich nie jest pewnie ciężka
ber 2016-05-12 18:54:43
strasznie tu cicho ostatnio, wchodzi tu ktoś jeszcze? Dajcie znać jeśli tak i powiedzcie jak wyglądają u nich zarobki, czy warto czy sobie darować dzięki
Zostaw swoją opinię o Vital-Vera S.J. Musiał i Zając - Bukowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vital-Vera S.J. Musiał i Zając