logo Twój Market

Twój Market

Środa Wielkopolska

Opinie o Twój Market

pracownica 2011-01-28 21:37:12
Ja pracuje w Twoim markecie i nie narzekam.a jesli komus cos nie odpowiada to niech sie poprostu zwolni...a nie wypowiada sie za innych jak to jest żle.jedna osoba wypisuje pod kilkoma nickami i stęka jak to jest jej żle.ŻENADA
malutka 2011-05-13 14:49:13
a ja sobie bardzo chwalę pracę w Twoim Markecie. nigdy nie robili mi problemów, a parę razy miałam niefajne sytuacje, że nie mogłam przyjść do pracy i dałam znać w ostatniej chwili... praca jest ciężka, ale jak ktoś chce zarobić to spoko, ja daję radę utrzymać siebie i synka... nie wiem co to za brednie z nieświeżym mięsem :/ akurat co jak co, ale na mięsnym towar jest ZAWSZE świeży!
petta_julia 2011-05-13 14:56:48
nie wiem, jakie słyszałaś opinie, ale z tego co widzę tutaj to konkurencja robi Twojemu Marketowi czarny PR... mój kolega złożył cv do gniezna teraz, dowiadywał się co i jak i ponoć praca jak praca, a zarobki w porównaniu do innych sklepów bardzo spoko :)
mikolaj 2011-05-13 15:50:10
Ja tam nie pracuję, ale często robię tam zakupy i potwierdzam, że co jak co, ale towar jest zawsze świeży, pieczywo mają świetne!
Marika 2011-05-15 21:06:53
o tak, pieczywko tam jest świeże :))) w lidlu jest masakryczne, jak się pójdzie tam po południu, to widać, że bułki sa stare ;/
luke 2011-05-15 21:12:41
Twój Market jest ok, zdecydowanie najlepszy z tych wszystkich marketów
luke 2011-05-15 21:18:12
prawda jest taka, że w każdym markecie trzeba ciężko pracować, a w Twoim Markecie jest akurat spoko... tzn też jest dużo rzeczy do roboty, ale akurat zarobki są całkiem przyzwoite i jak ktoś się postara, to może miesięcznie wyciągnąc całkiem niezłą kaskę
anonim 2011-05-15 21:38:53
a ja bym chciała tam pracować... :( moja koleżanka tam pracuje i ma mega dobre warunki płacowe i socjalne... a ja szukam od paru miesięcy i nic :(
xd 2011-05-19 09:56:08
DOKŁADNIE TAK - ŻADNA PRACA NIE HAŃBI!!!!!!!!!!!!!!
piotrek 2011-05-19 10:19:15
w Twoim Markecie to można w miesiąc zarobić więcej niż na przykład w urzędzie czy w biurze
bibi 2011-05-19 10:20:56
mnie też wkurza pogardliwe traktowanie kasjerek :/ fajne, młode, ciężko pracujące dziewczyny. trochę szacunku
!
jedrzej 2011-05-20 12:20:56
Jeśli mamy do czynienia z niemiła obsługą, to najlepiej zgłosić swoje żale i uwagi do kierownictwa, przecież im też zależy na tym, żeby klienci byli zadowoleni. Ja na szczęście nie mam żadnych przygód z kasjerkami z Twojego Marketu, wręcz przeciwnie, dziewczyny są zawsze miłe i usmiechnięte.
roxy 2011-05-20 12:28:03
ja pracuję w Twoim Markecie, ale w innym mieście. Może to kwestia odpowiedniego kierownictwa - u nas jest zupełnie inaczej. Normalne traktowanie, atmosfera spoko, żadnych kwasów. Pracy dużo, ale ponad siły nie pracujemy. Czas mija szybko, żadnego nadmiernego zostawania po godzinach.
robson 2011-05-20 12:29:16
Kasjerki w Twoim Markecie są super ;p najładniejsze kasjerki w mieście ;p
mikey 2011-05-20 12:31:33
nie wygląda na to, żeby kasjerki w Twoim Markecie były jakoś specjalnie niezadowolone, zawsze są miłe i uśmiechnięte - rozbraja mnie to, zawsze "dzień dobry" i uśmiech, aż od razu się chce tam robić zakupy :)
a 2011-05-20 12:38:25
one tam zarabiają całkiem niezły hajs, też byś był zadowolony ;)
madaa 2011-05-20 12:47:01
Hej, ja pracowałam kiedyś w Twoim Markecie, potem zrezygnowałam, bo się wyprowadziłam. Dobrze wspominam te czasy, ekipa była dosyć zgrana, a i kierownictwo w porządku. To jest fajna praca, cały czas coś się dzieje i masz styczność z ludźmi - nie wiem, czy lubisz coś takiego, ja akurat bardzo lubię :) Jestem bardzo zdziwiona opiniami tutaj, mi się naprawdę pracowało tam bardzo dobrze. Najlepiej po prostu złóż CV i się sama przekonaj, czy Ci się spodoba, zawsze możesz zrezygnować, jak Ci nie będzie odpowiadać. Pozdrawiam. Magda
janka1 2011-05-20 14:42:46
przeczytałam wszystkie wpisy w tym temacie (trochę mi to zajęło...) i mam wrażenie, że wszystkich negatywnych wpisów dokonuje jedna i ta sama osoba, pod różnymi nickami - musi być to ktoś, komu bardzo mocno zaszła za skórę kierowniczka sklepu (widzę np obrażanie po nazwiskach)... jeśli były jakieś konflikty, to sugeruję rozwiązanie tego z tą osobą, a nie anonimowe ataki i wylewanie swoich frustracji w Internecie.
anonim 2011-06-06 21:54:53
niezadowolony pracownik!!! - 2011-06-06 20:15:51

Smiesza mnie wpisy ze mega super zarobki i warunki to sa kpiny nikomu nie polecam pracy w Twoim Markecie (sama planuje zmiane gdy tylko pojawi sie okazja jakakolwiek) mam wrazenie ze te dobre opinie o sklepie sa pisane przez kogos wyzej postawionego w tej firmie komu zalezy na dobrym wizerunku firmy!!! Wczoraj bedac na inwenturze w Sompolnie widziałam jakie wyczerpane sa pracownice po 15 godzienach pracy i bez dnia wolego od 2 lub 3 tygodni bo wiem jak sklepy sie przygotowuja na inwentaryzacje i czy ktos moze teraz stwierdzic ze to sa dobre warunki???

ZGADZAM SIĘ Z OSTATNIĄ OPINIĄ SAMA TA WSZYSTKO PRZEŻYŁAM! UDAŁO MI SIĘ ZMIENIĆ PRACE I MAM TERAZ PORÓWNANIE! SĄ JEDNAK FIRMY GDZIE GODZINY PRACY SĄ PRZESTRZEGANE !
agnieszka 2011-06-28 12:43:38
z perspektywy kogoś, kto ma za sobą epizod pracy w markecie, wygląda to raczej tak, że przychodzisz na 5 czy 6, o 14 wychodzisz - jak trzeba zostać to się zostaje, a jak nie to nie... jak to jest możliwe, że ktoś pracuje 15 godzin na dobę :O?
malami 2011-07-01 12:51:10
to pracownicy robią inwenturę w sklepach? mi się wydawało, że takie coś robią zewnętrzni pracownicy, np. wynajmowani przez agencję pracy tymczasowej. ja byłam na takich inwenturach parę razy, za czasów licealnych jeszcze i nie byłam wtedy pracownicą sklepu, tylko chciałam sobie dorobić... (inna sprawa, że pieniądze to śmieszne)
agnieszka 2011-07-01 13:14:51
U mnie było tak, że inwenturę robili pracownicy, ale ci co chcieli; poza tym miało się to ekstra płacone. Myślę, że tu jest tak samo, chyba płacili za tą niedzielę??
x 2011-07-01 14:56:48
Praca na kasie nigdy nie jest łatwa, jeśli spodziewasz się zbijania bąków i pobierania kasy za nic, to lepiej sobie odpuść
iwona 2011-07-01 15:04:20
Bardzo fajny sklep - miałam okazję zrobić tam zakupy kilka razy od otwarcia i wrażenia bardzo na plus ;) Zwróciłam uwagę, że większosć dziewczyn jest bardzo młoda - jest tu ktoś, kto tam pracuje? Jestem ciekawa, ile się zarabia w takim sklepie?
anonim 2011-07-01 22:43:17
agnieszka - 2011-07-01 13:14:51

U mnie było tak, że inwenturę robili pracownicy, ale ci co chcieli; poza tym miało się to ekstra płacone. Myślę, że tu jest tak samo, chyba płacili za tą niedzielę??

za niedziele nie płacili,a jeśli chodzi o inwentury to nie było kto chciał tylko musiałaś być. Jeśli inwenura była np.w Słupcy to z Słupcy wszyscy musieli być ,a reszta dziewczyn przyjeżdżała z innych sklepów i wcale za to niebyło super zapłacone bo liczyli to do godzin w miesiącu
anonim 2011-07-11 20:35:30
ludzie co Wy piszecie wszystko co złe to piszą chyba tylko ci którzy chcieli tam parcować ale im sie nie udało i podejrzewam, że w sercu nadal chcieliby tam pracować. Ludzie żeby zarobić trzeba niestety sie narobić jak ktoś chce zarobić i sie nie narobić dla takich tam pracy niema i podejrzewam, że nigdzie takiej pracy nie dostaną nawet jak wyjadą zagranicę. Piszecie o obozach pracy zastanówcie sie pracowaliscie kiedyś w polu lub gospodarstwie tam dopiero jest obóz pracy i to tam traktują ludzi jak ŚWINIE!!!! Atmosfera super bynajmniej ma marketach w Trzemesznie, odpowiednie osoby na miejscach kierowniczych.
mistrz 2011-07-20 18:44:32
czyli zapłacone za dodatkowe godziny, więc o co chodzi? za darmo nie pracują..raz w roku mozna przeżyć swoją inwentaryzację, a jak jedziesz komus pomóc to naprawde sa to 2 max 3 godziny, nieraz krócej. w innych sklepach jest identycznie, chyba tylko wielkie sieci wynajmują dodatkowych ludzi do liczenia
magda.lena 2011-07-27 08:56:19
jeśli pracownikom zapłacono za ich pracę, to jak dla mnie wszystko OK. w każdej pracy zdarza się zostać dłużej, nie wiem wprawdzie, jak często są u was inwentury, ale domyślam się, że raz na miesiąc, dwa? co do przymusu - ktoś to w końcu musi robić, jakby zaczęło się wypytywanie, kto może, a kto nie, to okazało by się, że nikt nie może... u mnie w pracy za każdym razem jest taka sytuacja jak przychodzi co do czego ;) pozdrawiam, Magda
Daniel_Re 2011-07-27 09:03:18
no w Twoim Markecie pieczywo jest przyzwoite, racja... czasem tam wpadam rano... plus dla nich o dbanie o procedury obsługi klienta-zawsze parę kas otwartych, rzadko tam stoję w kolejkach
sierzant_pepper 2011-07-27 09:15:10
Zgadzam się z przedmówcą, niestety w życiu tak jest, że jeśli chce się zarobić, to trzeba się narobić...:) Dla mnie praca w markecie nie jest taka zła, wykładanie towaru i obsługa klientów-ok, wiadomo że czasem się trafi na kogoś niemiłego, ale tak może się zdarzyć wszędzie, bardzo ważny jest więc wzajemny szacunek, jak ktoś to napisał wszystko od tego zależy...jakby jednak nie patrzeć, nie jest to robota na hali i na 3 zmiany-w każdym tygodniu na inną, tak więc...:)
sceptyczny 2011-07-27 09:26:55
a ile zarabiasz? sorry, ale rozbrajają mnie opinie, jak ktoś pisze, że tak mu źle i tak mało zarabia, a nie podaje konkretnych przykładów. tak to każdy może napisać, zwłaszcza, że Polacy lubują się w eksponowaniu tego, jak im źle.
retrogirl 2011-07-27 09:43:22
Nie jest źle - nie pracujesz na trzy zmiany, tylko w ustalonych godzinach, a sklep ma akurat taką powierzchnię, że łatwo mozesz wszystko "ogarnąć". Po pewnym czasie już nawet kojarzysz klientów. Spróbuj.
anonim 2011-07-27 10:25:09
Zgadzam się, bardzo pomocna obsługa i sklep ogółem fajny . Przyłączam się do pytania, czy ktoś tam pracuje? Szukam pracy na wakacje i zastanawiam się, czy może tam nie próbować. JEśli ktoś napisałby coś o zarobkach i atmosferze w pracy, to będe wdzięczna.
agrafka 2011-07-27 11:06:31
Też tam byłam ostatnio i też spoko, bez kolejek. Inna sprawa, że to była specyficzna godzina (tak przed 13), kiedy większość jest pewnie w pracy.
Ale wnioskuję, że może się tam całkiem nieźle pracować :) Panie, które mnie obsługiwały, były b. miłe. (szczególnie na dziale mięsnym)
klientka 2011-07-29 10:53:01
Inwentury są potrzebne w sklepie, więc nic dziwnego, że pracownicy je robią. Niestety czasami tak sie zdarza, że wśród naszych służbowych obowiązków są również rzeczy, które musimy robić, chociaż nie za bardzo chcemy. Ja, jako klientka, jestem bardzo pozytywnie nastawiona do tego sklepu i życzę PAństwu owocnej pracy.
gaja 2011-07-29 11:02:44
Co do pań na mięsnym to ja też mam bardzo pozytywne odczucia - w ogóle pracownicy są dosyć pomocni w tym sklepie
klijentka 2011-08-24 11:53:50
ja nie wiem, czy pieczywo jest dobre, bo nigdy nie udaje mi się dostać takiego, które chce, bo jest go tak mało, że zawsze mi je wykupią :///
rodrigez 2011-08-24 12:21:57
Pracownik nie powinien się tak zwracać do klienta! Rozumiem, że mięso jest świeże i dla tych pań jest to oczywiste, ale taka uwaga jest nie na miejscu. Powinna Pani to zgłosić kierownictwu. A sklep sam w sobie ogółem spoko.
kozioł 2011-08-29 13:43:57
Jeśli chodzi o obsługę klienta to uważam, że w sklepie nie ma się absolutnie do czego przyczepić... Ja akurat bardzo lubię robić tam zakupy.
N. 2011-08-29 14:02:25
Zarobki nie są złe, nawet trochę wyższym niż w pozostałych sklepach
Zależy w jakim wymiarze pracujesz
Poza tym jest bardzo OK
Re 2011-08-29 14:16:11
Jesteśćie tu? Czekam na wypowiedzi innych pracowników :)
DorothyParson 2011-08-29 15:12:17
Spróbuj i przekonasz się, czy warto :) Ja słyszałam, że całkiem OK się tam pracuje, wiele osób godzi tą pracę z jeszcze innymi zajęciami, tak więc musi być całkiem nieźle. Ja miałam kiedyś taką sytuację, że wszyscy mi odradzali pracę w restauracji, ale zdecydowałam się i tak, i praca okazała się super. Kto wie, możę akurat Ci się tam spodoba :) Wbrew pozorom nie jest tak ciężko na kasie, jak to mówią legendy - wystarczy być trochę ogarniętym ;)
Moniczka 2011-08-29 15:23:34
[usunięte przez moderatora] Zapraszamy do wstąpienia w szeregi naszego sklepu - praca OK, a jacy pracownicy... najlepsi! :)
Brendon 2011-08-29 16:17:56
Ja tam nie pracuję, ale z perspektywy klienta stwierdzam, że jest OK
gośka 2011-09-30 22:16:50
hej, postanowiłam się wypowiedzieć, bo jestem ze środy i często robię zakupy w tym sklepie. problemu niemiłej obsługi nie zauważyłam, ale zgadzam się z opiniami, że jest to niedopuszczalne i należy zwrócić uwagę. takie przypadki są sporadyczne i należy je eliminowac, bo ogółem jeśli chodzi o asortyment i jakość Twój Market to dobry sklep.
mirka 2011-09-30 22:20:15
polecam sklep - praca w rozsądnych godzinach, wypłata na czas, inne kasjerki sympatyczne, ludzkie traktowanie, no i sam sklep: nieduży, a calkiem przyjemny
katarzyna 2011-09-30 22:24:22
ja też pracowalam akurat w Twoim Markecie właśnie w Koninie i potwierdzam, że opinie które można znaleźć tutaj są mocno przesadzone-nie masz się naprawdę czego bać.bardzo dobrze wspominam tamten okres. już dawno nie pracuję jako kasjerka, ale nie jest to taka straszna praca, jak się wydaje. klienci są całkiem spoko. w samym sklepie też panuje przyzwoita atmosfera - nie sądzę, żeby coś się zmieniło w tej kwestii od mojego odejścia
zapracowana 2011-10-21 19:23:41
Atmosfera nie jest taka fajna jakby sie wydawalo. Ogolem kierownictwo nie nalezy do osob szczerych i sprawiedliwych.
1
lolek 2011-11-03 14:02:29
tak zgadzam się. te pracownice, które mają krótszy staż pracy rządzą tymi, które mają dłuższy staż pracy. to jest paranoja, żeby tak było. pozdrawiam wszystkie Panie z TM
migotka 2011-11-03 20:29:21
[usunięte przez moderatora] robię tam zakupy towar zawsze świeży ciasto super dziewczyny zawsze pomocne i uśmiechnięte pozdrawiam personel stały klient
Zostaw swoją opinię o Twój Market - Środa Wielkopolska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Twój Market