logo Twój Market

Twój Market

Środa Wielkopolska

Opinie o Twój Market

Emancypator 2010-03-22 21:19
widzę bobek ze cierpisz na przerost ambicji ja kiedyś pracowałam(em) tam za obecnego kierownika i powiem ze praca super jeśli ktoś ma dwie lewe i nie potrafi pracować w zespole to niech idzie w pole a nie pcha się do ludzi ludzi...
KICIA 2010-03-24 09:42
Jak dla mnie twoj market jest ok pod każdym względem;)a praca jak wszedzie indziej;)Pracowc trzeba a nie chowac sie po kątach;)i równiez jest szansa na awans;)A jesli ktoś ma dwie lewe rece to do disco polo;);)
OLa Z Twojego.... 2010-04-03 17:48
Dla was praca poniżej 2000 to tobra płaca? Haha....
duba 2010-04-03 17:51
Dzwiganie i rozkładanie TOWARU to dla was super praca? Życze szczęscia....
madzia;) 2010-04-07 15:19
hehe wyzysk to raczej w ....;);)mi się dobrze pracuje w twoim markecie;)Praca i płaca ok;)
1
klijent 2010-04-07 15:21
jestem klijentem twojego marketu i jestem zadowolony z obsługi i wyglądu twojego marketu.i nie słyszałem zeby jakaś dziewczyna narzekała na prace tam!Pozdrawiam was dziewczyny
gość 2010-04-07 17:25
nie mam zastrzezen do twojego marketu.lubie tam robić zakupy.
Administrator 2010-04-08 09:05
Prosze zmienić słownictwo;)
anonim 2010-04-08 09:46
Jak dla mnie praca i placa w Twoim markecie jest dobra...
CENEO 2010-04-08 22:51
dziewczyny dajcie spokój bo to już nie jest normalne zachowanie...to jest blog informacyjny a nie jakiś ring Twój market kontra reszta świata...osoby ktore tam pracuja poszły zarabiać uczciwie pieniądze na chleb...gdyby coś było nie tak to by odeszły...praca pracą ale jakaś kultura obowiązuje nie ma sensu ubliżać sobie wzajemnie bo to do niczego nie prowadzi tylko udowadniacie wszystkim ze brak kultury i szacunku do innych prowdzi do poniżania sie na takim blogu...WYLUZUJCIE!!!!
CENEO 2010-04-08 22:55
a i jeszcze jedno fałszywe nicki i podpisywanie sie jako ktoś kim sie nie jest wogóle nie jest na poziomie...
klijentka 2010-04-10 15:59
witam jak czytam te wszystkie wpisy to śmiać mi się chce dlaczego nikt z wpisujących tak negatywne opinie o TWOIM MARKECIE nie potrafi napisać jawnie tylko pod fałszywymi nickami lub anonimowo normalnie ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
izunia 2010-04-10 22:19
Jak praca sie komuś nie podoba prosze bardzo nikogo na przymus nie bedzi.... trzymać, tylko jakis kontakt zostawić prosze hehe
kokokoko 2010-04-11 14:43
Dobre
ken i barbi 2010-04-11 14:48
Super market to twoj partner ahah a je...
.... 2010-04-11 19:11
he he szkoda ze tylko jedna osoba wypisuje te komentarze a podaje sie co kawałek za kogoś innego..
miki 2010-04-12 21:59
Ładny sklep i miła obsługa.czyli jak dla mnie sklep jest ok.
mycha 2010-04-15 21:56
dajmy już spokój tej bezsensownej walce...praca praca ale nie przesadzajmy...
Klientka 2010-05-11 11:27
Nie rozumiem niektorych ludzi :/ Skoro Wam sie nie podoba w Twoim Markiecie to po co tam chodzicie???? Jest duzy wybor w marketach w Srodzie wiec jak macie jakies ale to zmiencie market!!! Jak dla mnie to jest jeden z lepszych marketow w Srodzie :) Porzadek, siwtena sympatyczna obsluga :) I ten co twierdzi ze tam pracuja brzydkie Panie to niech sie rozpedzi a sciana go znajdzie sama i wtedy moze przejrzy na oczy :/ Robie tam zakupy codziennie i robic bede :) Oby jak najwiecej sklepow w Srodzie na takim swietnym poziomie jak Twoj Market :) Pozdrawiam wszystkie sympatyczne pracownice :)
miki maus 2010-06-07 13:18
każa Ci podpisywać że umiesz obsługiwać maszyny do krojenia a wogóle nie pozazali Ci jak się to obsługuje nie jestem taka głupia że to podpisze........ pensja(usunięte przez administratora) więc wcale dużo tam nie płacą dobrze,że odeszłam ....
anonim 25 2010-07-24 19:56
Każda praca ma wady i zalety.Narzekacie,ale nigdzie nie ma rewelacji.A z pacą nikt się nie żenił,zawsze można zmienić.Niech każdy robi co do niego należy,a nie zajmuje się pierdołami.
milosz 2010-08-01 20:02
może po prostu nikt tu tego nie czyta, myślę ze problemy które tu wymieniłaś są problemami twojego kierownika i to z nim powinieneś wyjaśnić te kwestie. jasne ze należy się każdemu przerwa ( 15minut), jednak takową powinien ci zapewnić kierownik, również jeśli chodzi o rozliczenie godzin pracy, to jest osoba która jest za ciebie i resztę pracowników odpowiedzialna..spróbuj po prostu swoje problemy przedstawić najpierw jej/jemu?
Nowy pracownik 2010-08-12 20:08
A mi tam się fajnie pracuje i niezłe zarobki
1
market 2011-01-13 18:08
o tak pracownicy są tragicznie traktowani w tych placówkach a praktykanci jeszcze gorzej pracują ponad swoje siły...
anonim 2011-01-18 22:35
a ja bym chciala w twoim markecie pracowac...szkoda ze tak trodno jest dostac tam prace....Dziewczyny cieszcie sie ze macie prace bo trydno w naszym malym miasteczku o nia a dojezdzac do gniezna czy dalej to na jedno by wyszlo i dojazd.....
anonim 2011-01-25 21:27
Ludzie czego wy oczekujecie po zawodówkach. Myślicie że od razu zasiądziecie za biurko. Pracuje w Twoim Markecie i uważam że to jest jeden z najlepszych marketów. Ceny nie są wysokie a to jak jest w sklepie zależy już tylko i wyłącznie od pracowników. A patrząc na zarobki to są korzystne bo prawie wszędzie jest najniższa a na premie trzeba sobie zasłużyć - nieroby nie dostają.
pyzia 2011-01-26 14:49
hej jak jak u was sie pracuje bo szukam pracy myslalam o was ale czytajac opinie o waszej sieci jestem przerarzona .DAJCIE JAKAS OPINIE CZY WARTO POZDRAWIAM
anonim 2011-01-26 17:39
[usunięte przez moderatora] Ja jestem zadowolona z pracy w Twoim Markecie
anonim 2011-01-27 22:23
w zupelnosci sie zgadzam z poprzedniczka ze skoro sie tak dobrze pracuje to sa zwykli wazeliniarze lub ktos z rodziny bo osoba ktora jest zadowolona to pisze jawnie a nie ukrywa sie pod anonimem
pracownica 2011-01-28 21:37
Ja pracuje w Twoim markecie i nie narzekam.a jesli komus cos nie odpowiada to niech sie poprostu zwolni...a nie wypowiada sie za innych jak to jest żle.jedna osoba wypisuje pod kilkoma nickami i stęka jak to jest jej żle.ŻENADA
malutka 2011-05-13 14:49
a ja sobie bardzo chwalę pracę w Twoim Markecie. nigdy nie robili mi problemów, a parę razy miałam niefajne sytuacje, że nie mogłam przyjść do pracy i dałam znać w ostatniej chwili... praca jest ciężka, ale jak ktoś chce zarobić to spoko, ja daję radę utrzymać siebie i synka... nie wiem co to za brednie z nieświeżym mięsem :/ akurat co jak co, ale na mięsnym towar jest ZAWSZE świeży!
petta_julia 2011-05-13 14:56
nie wiem, jakie słyszałaś opinie, ale z tego co widzę tutaj to konkurencja robi Twojemu Marketowi czarny PR... mój kolega złożył cv do gniezna teraz, dowiadywał się co i jak i ponoć praca jak praca, a zarobki w porównaniu do innych sklepów bardzo spoko :)
mikolaj 2011-05-13 15:50
Ja tam nie pracuję, ale często robię tam zakupy i potwierdzam, że co jak co, ale towar jest zawsze świeży, pieczywo mają świetne!
Marika 2011-05-15 21:06
o tak, pieczywko tam jest świeże :))) w lidlu jest masakryczne, jak się pójdzie tam po południu, to widać, że bułki sa stare ;/
luke 2011-05-15 21:12
Twój Market jest ok, zdecydowanie najlepszy z tych wszystkich marketów
luke 2011-05-15 21:18
prawda jest taka, że w każdym markecie trzeba ciężko pracować, a w Twoim Markecie jest akurat spoko... tzn też jest dużo rzeczy do roboty, ale akurat zarobki są całkiem przyzwoite i jak ktoś się postara, to może miesięcznie wyciągnąc całkiem niezłą kaskę
anonim 2011-05-15 21:38
a ja bym chciała tam pracować... :( moja koleżanka tam pracuje i ma mega dobre warunki płacowe i socjalne... a ja szukam od paru miesięcy i nic :(
xd 2011-05-19 09:56
DOKŁADNIE TAK - ŻADNA PRACA NIE HAŃBI!!!!!!!!!!!!!!
piotrek 2011-05-19 10:19
w Twoim Markecie to można w miesiąc zarobić więcej niż na przykład w urzędzie czy w biurze
bibi 2011-05-19 10:20
mnie też wkurza pogardliwe traktowanie kasjerek :/ fajne, młode, ciężko pracujące dziewczyny. trochę szacunku
!
jedrzej 2011-05-20 12:20
Jeśli mamy do czynienia z niemiła obsługą, to najlepiej zgłosić swoje żale i uwagi do kierownictwa, przecież im też zależy na tym, żeby klienci byli zadowoleni. Ja na szczęście nie mam żadnych przygód z kasjerkami z Twojego Marketu, wręcz przeciwnie, dziewczyny są zawsze miłe i usmiechnięte.
roxy 2011-05-20 12:28
ja pracuję w Twoim Markecie, ale w innym mieście. Może to kwestia odpowiedniego kierownictwa - u nas jest zupełnie inaczej. Normalne traktowanie, atmosfera spoko, żadnych kwasów. Pracy dużo, ale ponad siły nie pracujemy. Czas mija szybko, żadnego nadmiernego zostawania po godzinach.
robson 2011-05-20 12:29
Kasjerki w Twoim Markecie są super ;p najładniejsze kasjerki w mieście ;p
mikey 2011-05-20 12:31
nie wygląda na to, żeby kasjerki w Twoim Markecie były jakoś specjalnie niezadowolone, zawsze są miłe i uśmiechnięte - rozbraja mnie to, zawsze \"dzień dobry\" i uśmiech, aż od razu się chce tam robić zakupy :)
a 2011-05-20 12:38
one tam zarabiają całkiem niezły hajs, też byś był zadowolony ;)
madaa 2011-05-20 12:47
Hej, ja pracowałam kiedyś w Twoim Markecie, potem zrezygnowałam, bo się wyprowadziłam. Dobrze wspominam te czasy, ekipa była dosyć zgrana, a i kierownictwo w porządku. To jest fajna praca, cały czas coś się dzieje i masz styczność z ludźmi - nie wiem, czy lubisz coś takiego, ja akurat bardzo lubię :) Jestem bardzo zdziwiona opiniami tutaj, mi się naprawdę pracowało tam bardzo dobrze. Najlepiej po prostu złóż CV i się sama przekonaj, czy Ci się spodoba, zawsze możesz zrezygnować, jak Ci nie będzie odpowiadać. Pozdrawiam. Magda
janka1 2011-05-20 14:42
przeczytałam wszystkie wpisy w tym temacie (trochę mi to zajęło...) i mam wrażenie, że wszystkich negatywnych wpisów dokonuje jedna i ta sama osoba, pod różnymi nickami - musi być to ktoś, komu bardzo mocno zaszła za skórę kierowniczka sklepu (widzę np obrażanie po nazwiskach)... jeśli były jakieś konflikty, to sugeruję rozwiązanie tego z tą osobą, a nie anonimowe ataki i wylewanie swoich frustracji w Internecie.
anonim 2011-06-06 21:54
niezadowolony pracownik!!! - 2011-06-06 20:15:51

Smiesza mnie wpisy ze mega super zarobki i warunki to sa kpiny nikomu nie polecam pracy w Twoim Markecie (sama planuje zmiane gdy tylko pojawi sie okazja jakakolwiek) mam wrazenie ze te dobre opinie o sklepie sa pisane przez kogos wyzej postawionego w tej firmie komu zalezy na dobrym wizerunku firmy!!! Wczoraj bedac na inwenturze w Sompolnie widziałam jakie wyczerpane sa pracownice po 15 godzienach pracy i bez dnia wolego od 2 lub 3 tygodni bo wiem jak sklepy sie przygotowuja na inwentaryzacje i czy ktos moze teraz stwierdzic ze to sa dobre warunki???

ZGADZAM SIĘ Z OSTATNIĄ OPINIĄ SAMA TA WSZYSTKO PRZEŻYŁAM! UDAŁO MI SIĘ ZMIENIĆ PRACE I MAM TERAZ PORÓWNANIE! SĄ JEDNAK FIRMY GDZIE GODZINY PRACY SĄ PRZESTRZEGANE !
agnieszka 2011-06-28 12:43
z perspektywy kogoś, kto ma za sobą epizod pracy w markecie, wygląda to raczej tak, że przychodzisz na 5 czy 6, o 14 wychodzisz - jak trzeba zostać to się zostaje, a jak nie to nie... jak to jest możliwe, że ktoś pracuje 15 godzin na dobę :O?
malami 2011-07-01 12:51
to pracownicy robią inwenturę w sklepach? mi się wydawało, że takie coś robią zewnętrzni pracownicy, np. wynajmowani przez agencję pracy tymczasowej. ja byłam na takich inwenturach parę razy, za czasów licealnych jeszcze i nie byłam wtedy pracownicą sklepu, tylko chciałam sobie dorobić... (inna sprawa, że pieniądze to śmieszne)
Zostaw swoją opinię o Twój Market - Środa Wielkopolska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Twój Market