Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Twój Market

Opinie o Twój Market

zdjecie uzytkownika
izunia - 2010-04-10 22:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak praca sie komuś nie podoba prosze bardzo nikogo na przymus nie bedzi.... trzymać, tylko jakis kontakt zostawić prosze hehe
zdjecie uzytkownika
kokokoko - 2010-04-11 14:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre
zdjecie uzytkownika
ken i barbi - 2010-04-11 14:48:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super market to twoj partner ahah a je...
zdjecie uzytkownika
.... - 2010-04-11 19:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
he he szkoda ze tylko jedna osoba wypisuje te komentarze a podaje sie co kawałek za kogoś innego..
zdjecie uzytkownika
miki - 2010-04-12 21:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ładny sklep i miła obsługa.czyli jak dla mnie sklep jest ok.
zdjecie uzytkownika
mycha - 2010-04-15 21:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajmy już spokój tej bezsensownej walce...praca praca ale nie przesadzajmy...
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2010-05-11 11:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem niektorych ludzi :/ Skoro Wam sie nie podoba w Twoim Markiecie to po co tam chodzicie???? Jest duzy wybor w marketach w Srodzie wiec jak macie jakies ale to zmiencie market!!! Jak dla mnie to jest jeden z lepszych marketow w Srodzie :) Porzadek, siwtena sympatyczna obsluga :) I ten co twierdzi ze tam pracuja brzydkie Panie to niech sie rozpedzi a sciana go znajdzie sama i wtedy moze przejrzy na oczy :/ Robie tam zakupy codziennie i robic bede :) Oby jak najwiecej sklepow w Srodzie na takim swietnym poziomie jak Twoj Market :) Pozdrawiam wszystkie sympatyczne pracownice :)
zdjecie uzytkownika
miki maus - 2010-06-07 13:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każa Ci podpisywać że umiesz obsługiwać maszyny do krojenia a wogóle nie pozazali Ci jak się to obsługuje nie jestem taka głupia że to podpisze........ pensja(usunięte przez administratora) więc wcale dużo tam nie płacą dobrze,że odeszłam ....
zdjecie uzytkownika
anonim 25 - 2010-07-24 19:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każda praca ma wady i zalety.Narzekacie,ale nigdzie nie ma rewelacji.A z pacą nikt się nie żenił,zawsze można zmienić.Niech każdy robi co do niego należy,a nie zajmuje się pierdołami.
zdjecie uzytkownika
milosz - 2010-08-01 20:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może po prostu nikt tu tego nie czyta, myślę ze problemy które tu wymieniłaś są problemami twojego kierownika i to z nim powinieneś wyjaśnić te kwestie. jasne ze należy się każdemu przerwa ( 15minut), jednak takową powinien ci zapewnić kierownik, również jeśli chodzi o rozliczenie godzin pracy, to jest osoba która jest za ciebie i resztę pracowników odpowiedzialna..spróbuj po prostu swoje problemy przedstawić najpierw jej/jemu?
zdjecie uzytkownika
Nowy pracownik - 2010-08-12 20:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mi tam się fajnie pracuje i niezłe zarobki
zdjecie uzytkownika
market - 2011-01-13 18:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o tak pracownicy są tragicznie traktowani w tych placówkach a praktykanci jeszcze gorzej pracują ponad swoje siły...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-18 22:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja bym chciala w twoim markecie pracowac...szkoda ze tak trodno jest dostac tam prace....Dziewczyny cieszcie sie ze macie prace bo trydno w naszym malym miasteczku o nia a dojezdzac do gniezna czy dalej to na jedno by wyszlo i dojazd.....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-25 21:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie czego wy oczekujecie po zawodówkach. Myślicie że od razu zasiądziecie za biurko. Pracuje w Twoim Markecie i uważam że to jest jeden z najlepszych marketów. Ceny nie są wysokie a to jak jest w sklepie zależy już tylko i wyłącznie od pracowników. A patrząc na zarobki to są korzystne bo prawie wszędzie jest najniższa a na premie trzeba sobie zasłużyć - nieroby nie dostają.
zdjecie uzytkownika
pyzia - 2011-01-26 14:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jak jak u was sie pracuje bo szukam pracy myslalam o was ale czytajac opinie o waszej sieci jestem przerarzona .DAJCIE JAKAS OPINIE CZY WARTO POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-26 17:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Ja jestem zadowolona z pracy w Twoim Markecie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-27 22:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zupelnosci sie zgadzam z poprzedniczka ze skoro sie tak dobrze pracuje to sa zwykli wazeliniarze lub ktos z rodziny bo osoba ktora jest zadowolona to pisze jawnie a nie ukrywa sie pod anonimem
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2011-01-28 21:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w Twoim markecie i nie narzekam.a jesli komus cos nie odpowiada to niech sie poprostu zwolni...a nie wypowiada sie za innych jak to jest żle.jedna osoba wypisuje pod kilkoma nickami i stęka jak to jest jej żle.ŻENADA
zdjecie uzytkownika
malutka - 2011-05-13 14:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja sobie bardzo chwalę pracę w Twoim Markecie. nigdy nie robili mi problemów, a parę razy miałam niefajne sytuacje, że nie mogłam przyjść do pracy i dałam znać w ostatniej chwili... praca jest ciężka, ale jak ktoś chce zarobić to spoko, ja daję radę utrzymać siebie i synka... nie wiem co to za brednie z nieświeżym mięsem :/ akurat co jak co, ale na mięsnym towar jest ZAWSZE świeży!
zdjecie uzytkownika
petta_julia - 2011-05-13 14:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem, jakie słyszałaś opinie, ale z tego co widzę tutaj to konkurencja robi Twojemu Marketowi czarny PR... mój kolega złożył cv do gniezna teraz, dowiadywał się co i jak i ponoć praca jak praca, a zarobki w porównaniu do innych sklepów bardzo spoko :)
zdjecie uzytkownika
mikolaj - 2011-05-13 15:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie pracuję, ale często robię tam zakupy i potwierdzam, że co jak co, ale towar jest zawsze świeży, pieczywo mają świetne!
zdjecie uzytkownika
Marika - 2011-05-15 21:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o tak, pieczywko tam jest świeże :))) w lidlu jest masakryczne, jak się pójdzie tam po południu, to widać, że bułki sa stare ;/
zdjecie uzytkownika
luke - 2011-05-15 21:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twój Market jest ok, zdecydowanie najlepszy z tych wszystkich marketów
zdjecie uzytkownika
luke - 2011-05-15 21:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda jest taka, że w każdym markecie trzeba ciężko pracować, a w Twoim Markecie jest akurat spoko... tzn też jest dużo rzeczy do roboty, ale akurat zarobki są całkiem przyzwoite i jak ktoś się postara, to może miesięcznie wyciągnąc całkiem niezłą kaskę
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-15 21:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja bym chciała tam pracować... :( moja koleżanka tam pracuje i ma mega dobre warunki płacowe i socjalne... a ja szukam od paru miesięcy i nic :(
zdjecie uzytkownika
xd - 2011-05-19 09:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DOKŁADNIE TAK - ŻADNA PRACA NIE HAŃBI!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2011-05-19 10:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Twoim Markecie to można w miesiąc zarobić więcej niż na przykład w urzędzie czy w biurze
zdjecie uzytkownika
bibi - 2011-05-19 10:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie też wkurza pogardliwe traktowanie kasjerek :/ fajne, młode, ciężko pracujące dziewczyny. trochę szacunku
!
zdjecie uzytkownika
jedrzej - 2011-05-20 12:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli mamy do czynienia z niemiła obsługą, to najlepiej zgłosić swoje żale i uwagi do kierownictwa, przecież im też zależy na tym, żeby klienci byli zadowoleni. Ja na szczęście nie mam żadnych przygód z kasjerkami z Twojego Marketu, wręcz przeciwnie, dziewczyny są zawsze miłe i usmiechnięte.
zdjecie uzytkownika
roxy - 2011-05-20 12:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuję w Twoim Markecie, ale w innym mieście. Może to kwestia odpowiedniego kierownictwa - u nas jest zupełnie inaczej. Normalne traktowanie, atmosfera spoko, żadnych kwasów. Pracy dużo, ale ponad siły nie pracujemy. Czas mija szybko, żadnego nadmiernego zostawania po godzinach.
zdjecie uzytkownika
robson - 2011-05-20 12:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasjerki w Twoim Markecie są super ;p najładniejsze kasjerki w mieście ;p
zdjecie uzytkownika
mikey - 2011-05-20 12:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wygląda na to, żeby kasjerki w Twoim Markecie były jakoś specjalnie niezadowolone, zawsze są miłe i uśmiechnięte - rozbraja mnie to, zawsze "dzień dobry" i uśmiech, aż od razu się chce tam robić zakupy :)
zdjecie uzytkownika
a - 2011-05-20 12:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
one tam zarabiają całkiem niezły hajs, też byś był zadowolony ;)
zdjecie uzytkownika
madaa - 2011-05-20 12:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja pracowałam kiedyś w Twoim Markecie, potem zrezygnowałam, bo się wyprowadziłam. Dobrze wspominam te czasy, ekipa była dosyć zgrana, a i kierownictwo w porządku. To jest fajna praca, cały czas coś się dzieje i masz styczność z ludźmi - nie wiem, czy lubisz coś takiego, ja akurat bardzo lubię :) Jestem bardzo zdziwiona opiniami tutaj, mi się naprawdę pracowało tam bardzo dobrze. Najlepiej po prostu złóż CV i się sama przekonaj, czy Ci się spodoba, zawsze możesz zrezygnować, jak Ci nie będzie odpowiadać. Pozdrawiam. Magda
zdjecie uzytkownika
janka1 - 2011-05-20 14:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przeczytałam wszystkie wpisy w tym temacie (trochę mi to zajęło...) i mam wrażenie, że wszystkich negatywnych wpisów dokonuje jedna i ta sama osoba, pod różnymi nickami - musi być to ktoś, komu bardzo mocno zaszła za skórę kierowniczka sklepu (widzę np obrażanie po nazwiskach)... jeśli były jakieś konflikty, to sugeruję rozwiązanie tego z tą osobą, a nie anonimowe ataki i wylewanie swoich frustracji w Internecie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-06 21:54:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niezadowolony pracownik!!! - 2011-06-06 20:15:51

Smiesza mnie wpisy ze mega super zarobki i warunki to sa kpiny nikomu nie polecam pracy w Twoim Markecie (sama planuje zmiane gdy tylko pojawi sie okazja jakakolwiek) mam wrazenie ze te dobre opinie o sklepie sa pisane przez kogos wyzej postawionego w tej firmie komu zalezy na dobrym wizerunku firmy!!! Wczoraj bedac na inwenturze w Sompolnie widziałam jakie wyczerpane sa pracownice po 15 godzienach pracy i bez dnia wolego od 2 lub 3 tygodni bo wiem jak sklepy sie przygotowuja na inwentaryzacje i czy ktos moze teraz stwierdzic ze to sa dobre warunki???

ZGADZAM SIĘ Z OSTATNIĄ OPINIĄ SAMA TA WSZYSTKO PRZEŻYŁAM! UDAŁO MI SIĘ ZMIENIĆ PRACE I MAM TERAZ PORÓWNANIE! SĄ JEDNAK FIRMY GDZIE GODZINY PRACY SĄ PRZESTRZEGANE !
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2011-06-28 12:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z perspektywy kogoś, kto ma za sobą epizod pracy w markecie, wygląda to raczej tak, że przychodzisz na 5 czy 6, o 14 wychodzisz - jak trzeba zostać to się zostaje, a jak nie to nie... jak to jest możliwe, że ktoś pracuje 15 godzin na dobę :O?
zdjecie uzytkownika
malami - 2011-07-01 12:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to pracownicy robią inwenturę w sklepach? mi się wydawało, że takie coś robią zewnętrzni pracownicy, np. wynajmowani przez agencję pracy tymczasowej. ja byłam na takich inwenturach parę razy, za czasów licealnych jeszcze i nie byłam wtedy pracownicą sklepu, tylko chciałam sobie dorobić... (inna sprawa, że pieniądze to śmieszne)
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2011-07-01 13:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U mnie było tak, że inwenturę robili pracownicy, ale ci co chcieli; poza tym miało się to ekstra płacone. Myślę, że tu jest tak samo, chyba płacili za tą niedzielę??
zdjecie uzytkownika
x - 2011-07-01 14:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca na kasie nigdy nie jest łatwa, jeśli spodziewasz się zbijania bąków i pobierania kasy za nic, to lepiej sobie odpuść
zdjecie uzytkownika
iwona - 2011-07-01 15:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo fajny sklep - miałam okazję zrobić tam zakupy kilka razy od otwarcia i wrażenia bardzo na plus ;) Zwróciłam uwagę, że większosć dziewczyn jest bardzo młoda - jest tu ktoś, kto tam pracuje? Jestem ciekawa, ile się zarabia w takim sklepie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-01 22:43:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
agnieszka - 2011-07-01 13:14:51

U mnie było tak, że inwenturę robili pracownicy, ale ci co chcieli; poza tym miało się to ekstra płacone. Myślę, że tu jest tak samo, chyba płacili za tą niedzielę??

za niedziele nie płacili,a jeśli chodzi o inwentury to nie było kto chciał tylko musiałaś być. Jeśli inwenura była np.w Słupcy to z Słupcy wszyscy musieli być ,a reszta dziewczyn przyjeżdżała z innych sklepów i wcale za to niebyło super zapłacone bo liczyli to do godzin w miesiącu
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-11 20:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie co Wy piszecie wszystko co złe to piszą chyba tylko ci którzy chcieli tam parcować ale im sie nie udało i podejrzewam, że w sercu nadal chcieliby tam pracować. Ludzie żeby zarobić trzeba niestety sie narobić jak ktoś chce zarobić i sie nie narobić dla takich tam pracy niema i podejrzewam, że nigdzie takiej pracy nie dostaną nawet jak wyjadą zagranicę. Piszecie o obozach pracy zastanówcie sie pracowaliscie kiedyś w polu lub gospodarstwie tam dopiero jest obóz pracy i to tam traktują ludzi jak ŚWINIE!!!! Atmosfera super bynajmniej ma marketach w Trzemesznie, odpowiednie osoby na miejscach kierowniczych.
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2011-07-20 18:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli zapłacone za dodatkowe godziny, więc o co chodzi? za darmo nie pracują..raz w roku mozna przeżyć swoją inwentaryzację, a jak jedziesz komus pomóc to naprawde sa to 2 max 3 godziny, nieraz krócej. w innych sklepach jest identycznie, chyba tylko wielkie sieci wynajmują dodatkowych ludzi do liczenia
zdjecie uzytkownika
magda.lena - 2011-07-27 08:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli pracownikom zapłacono za ich pracę, to jak dla mnie wszystko OK. w każdej pracy zdarza się zostać dłużej, nie wiem wprawdzie, jak często są u was inwentury, ale domyślam się, że raz na miesiąc, dwa? co do przymusu - ktoś to w końcu musi robić, jakby zaczęło się wypytywanie, kto może, a kto nie, to okazało by się, że nikt nie może... u mnie w pracy za każdym razem jest taka sytuacja jak przychodzi co do czego ;) pozdrawiam, Magda
zdjecie uzytkownika
Daniel_Re - 2011-07-27 09:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no w Twoim Markecie pieczywo jest przyzwoite, racja... czasem tam wpadam rano... plus dla nich o dbanie o procedury obsługi klienta-zawsze parę kas otwartych, rzadko tam stoję w kolejkach
zdjecie uzytkownika
sierzant_pepper - 2011-07-27 09:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z przedmówcą, niestety w życiu tak jest, że jeśli chce się zarobić, to trzeba się narobić...:) Dla mnie praca w markecie nie jest taka zła, wykładanie towaru i obsługa klientów-ok, wiadomo że czasem się trafi na kogoś niemiłego, ale tak może się zdarzyć wszędzie, bardzo ważny jest więc wzajemny szacunek, jak ktoś to napisał wszystko od tego zależy...jakby jednak nie patrzeć, nie jest to robota na hali i na 3 zmiany-w każdym tygodniu na inną, tak więc...:)
zdjecie uzytkownika
sceptyczny - 2011-07-27 09:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ile zarabiasz? sorry, ale rozbrajają mnie opinie, jak ktoś pisze, że tak mu źle i tak mało zarabia, a nie podaje konkretnych przykładów. tak to każdy może napisać, zwłaszcza, że Polacy lubują się w eksponowaniu tego, jak im źle.
zdjecie uzytkownika
retrogirl - 2011-07-27 09:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest źle - nie pracujesz na trzy zmiany, tylko w ustalonych godzinach, a sklep ma akurat taką powierzchnię, że łatwo mozesz wszystko "ogarnąć". Po pewnym czasie już nawet kojarzysz klientów. Spróbuj.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-27 10:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się, bardzo pomocna obsługa i sklep ogółem fajny . Przyłączam się do pytania, czy ktoś tam pracuje? Szukam pracy na wakacje i zastanawiam się, czy może tam nie próbować. JEśli ktoś napisałby coś o zarobkach i atmosferze w pracy, to będe wdzięczna.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Twój Market!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Twój Market
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert