Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Twój Market

zdjecie uzytkownika
milosz - 2010-08-01 20:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może po prostu nikt tu tego nie czyta, myślę ze problemy które tu wymieniłaś są problemami twojego kierownika i to z nim powinieneś wyjaśnić te kwestie. jasne ze należy się każdemu przerwa ( 15minut), jednak takową powinien ci zapewnić kierownik, również jeśli chodzi o rozliczenie godzin pracy, to jest osoba która jest za ciebie i resztę pracowników odpowiedzialna..spróbuj po prostu swoje problemy przedstawić najpierw jej/jemu?
zdjecie uzytkownika
Nowy pracownik - 2010-08-12 20:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mi tam się fajnie pracuje i niezłe zarobki
zdjecie uzytkownika
market - 2011-01-13 18:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o tak pracownicy są tragicznie traktowani w tych placówkach a praktykanci jeszcze gorzej pracują ponad swoje siły...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-18 22:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja bym chciala w twoim markecie pracowac...szkoda ze tak trodno jest dostac tam prace....Dziewczyny cieszcie sie ze macie prace bo trydno w naszym malym miasteczku o nia a dojezdzac do gniezna czy dalej to na jedno by wyszlo i dojazd.....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-25 21:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie czego wy oczekujecie po zawodówkach. Myślicie że od razu zasiądziecie za biurko. Pracuje w Twoim Markecie i uważam że to jest jeden z najlepszych marketów. Ceny nie są wysokie a to jak jest w sklepie zależy już tylko i wyłącznie od pracowników. A patrząc na zarobki to są korzystne bo prawie wszędzie jest najniższa a na premie trzeba sobie zasłużyć - nieroby nie dostają.
zdjecie uzytkownika
pyzia - 2011-01-26 14:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jak jak u was sie pracuje bo szukam pracy myslalam o was ale czytajac opinie o waszej sieci jestem przerarzona .DAJCIE JAKAS OPINIE CZY WARTO POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-26 17:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Ja jestem zadowolona z pracy w Twoim Markecie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-27 22:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zupelnosci sie zgadzam z poprzedniczka ze skoro sie tak dobrze pracuje to sa zwykli wazeliniarze lub ktos z rodziny bo osoba ktora jest zadowolona to pisze jawnie a nie ukrywa sie pod anonimem
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2011-01-28 21:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w Twoim markecie i nie narzekam.a jesli komus cos nie odpowiada to niech sie poprostu zwolni...a nie wypowiada sie za innych jak to jest żle.jedna osoba wypisuje pod kilkoma nickami i stęka jak to jest jej żle.ŻENADA
zdjecie uzytkownika
malutka - 2011-05-13 14:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja sobie bardzo chwalę pracę w Twoim Markecie. nigdy nie robili mi problemów, a parę razy miałam niefajne sytuacje, że nie mogłam przyjść do pracy i dałam znać w ostatniej chwili... praca jest ciężka, ale jak ktoś chce zarobić to spoko, ja daję radę utrzymać siebie i synka... nie wiem co to za brednie z nieświeżym mięsem :/ akurat co jak co, ale na mięsnym towar jest ZAWSZE świeży!
zdjecie uzytkownika
petta_julia - 2011-05-13 14:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem, jakie słyszałaś opinie, ale z tego co widzę tutaj to konkurencja robi Twojemu Marketowi czarny PR... mój kolega złożył cv do gniezna teraz, dowiadywał się co i jak i ponoć praca jak praca, a zarobki w porównaniu do innych sklepów bardzo spoko :)
zdjecie uzytkownika
mikolaj - 2011-05-13 15:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie pracuję, ale często robię tam zakupy i potwierdzam, że co jak co, ale towar jest zawsze świeży, pieczywo mają świetne!
zdjecie uzytkownika
Marika - 2011-05-15 21:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o tak, pieczywko tam jest świeże :))) w lidlu jest masakryczne, jak się pójdzie tam po południu, to widać, że bułki sa stare ;/
zdjecie uzytkownika
luke - 2011-05-15 21:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twój Market jest ok, zdecydowanie najlepszy z tych wszystkich marketów
zdjecie uzytkownika
luke - 2011-05-15 21:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda jest taka, że w każdym markecie trzeba ciężko pracować, a w Twoim Markecie jest akurat spoko... tzn też jest dużo rzeczy do roboty, ale akurat zarobki są całkiem przyzwoite i jak ktoś się postara, to może miesięcznie wyciągnąc całkiem niezłą kaskę
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-15 21:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja bym chciała tam pracować... :( moja koleżanka tam pracuje i ma mega dobre warunki płacowe i socjalne... a ja szukam od paru miesięcy i nic :(
zdjecie uzytkownika
xd - 2011-05-19 09:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DOKŁADNIE TAK - ŻADNA PRACA NIE HAŃBI!!!!!!!!!!!!!!
Twój Market "Wywiad z Piotr Białecki - Pełnomocnik w firmie Twój Market"
Proszę opowiedzieć kilka słów o strategi działania i promocji świadczonych przez Państwa usług? Ze swoją ofertą staramy się trafiać do klientów w każdej grupie wiekowej. Promujemy się w mediach lokalnych, zarówno mediach tradycyjnych, jak i internetowych. Szukamy też niekonwencjonalnych metod dotarcia do naszych klientów, ale to już są informacje poufne. Wykorzystujemy różne pomysły, nie ograniczamy się do tradycyjnej reklamy.   Czy nadchodz...
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2011-05-19 10:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Twoim Markecie to można w miesiąc zarobić więcej niż na przykład w urzędzie czy w biurze
zdjecie uzytkownika
bibi - 2011-05-19 10:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie też wkurza pogardliwe traktowanie kasjerek :/ fajne, młode, ciężko pracujące dziewczyny. trochę szacunku
!
zdjecie uzytkownika
jedrzej - 2011-05-20 12:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli mamy do czynienia z niemiła obsługą, to najlepiej zgłosić swoje żale i uwagi do kierownictwa, przecież im też zależy na tym, żeby klienci byli zadowoleni. Ja na szczęście nie mam żadnych przygód z kasjerkami z Twojego Marketu, wręcz przeciwnie, dziewczyny są zawsze miłe i usmiechnięte.
zdjecie uzytkownika
roxy - 2011-05-20 12:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuję w Twoim Markecie, ale w innym mieście. Może to kwestia odpowiedniego kierownictwa - u nas jest zupełnie inaczej. Normalne traktowanie, atmosfera spoko, żadnych kwasów. Pracy dużo, ale ponad siły nie pracujemy. Czas mija szybko, żadnego nadmiernego zostawania po godzinach.
zdjecie uzytkownika
robson - 2011-05-20 12:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasjerki w Twoim Markecie są super ;p najładniejsze kasjerki w mieście ;p
zdjecie uzytkownika
mikey - 2011-05-20 12:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wygląda na to, żeby kasjerki w Twoim Markecie były jakoś specjalnie niezadowolone, zawsze są miłe i uśmiechnięte - rozbraja mnie to, zawsze "dzień dobry" i uśmiech, aż od razu się chce tam robić zakupy :)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-12
Żródło: Gowork.pl
Toruń
(kujawsko-pomorskie)
TWÓJ MARKET – operator sieci supermarketów mieści się w Budzisławiu Kościelnym w okolicy Konina. Nasza sieć działa w województwach wielkopolskim i kujawsko-pomorskim. Budujemy długoterminowe relacje z partnerami rynkowymi i konsumentami wpisując w tę strategię także odpowiedzialność społeczną. Misją naszej Firmy jest: tworzenie polskiej, silnej regionalnej sieci supermarketów
zdjecie uzytkownika
a - 2011-05-20 12:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
one tam zarabiają całkiem niezły hajs, też byś był zadowolony ;)
zdjecie uzytkownika
madaa - 2011-05-20 12:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja pracowałam kiedyś w Twoim Markecie, potem zrezygnowałam, bo się wyprowadziłam. Dobrze wspominam te czasy, ekipa była dosyć zgrana, a i kierownictwo w porządku. To jest fajna praca, cały czas coś się dzieje i masz styczność z ludźmi - nie wiem, czy lubisz coś takiego, ja akurat bardzo lubię :) Jestem bardzo zdziwiona opiniami tutaj, mi się naprawdę pracowało tam bardzo dobrze. Najlepiej po prostu złóż CV i się sama przekonaj, czy Ci się spodoba, zawsze możesz zrezygnować, jak Ci nie będzie odpowiadać. Pozdrawiam. Magda
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Twój Market
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x