Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Twój Market

zdjecie uzytkownika
miki - 2010-04-12 21:59:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ładny sklep i miła obsługa.czyli jak dla mnie sklep jest ok.
zdjecie uzytkownika
mycha - 2010-04-15 21:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajmy już spokój tej bezsensownej walce...praca praca ale nie przesadzajmy...
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2010-05-11 11:27:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem niektorych ludzi :/ Skoro Wam sie nie podoba w Twoim Markiecie to po co tam chodzicie???? Jest duzy wybor w marketach w Srodzie wiec jak macie jakies ale to zmiencie market!!! Jak dla mnie to jest jeden z lepszych marketow w Srodzie :) Porzadek, siwtena sympatyczna obsluga :) I ten co twierdzi ze tam pracuja brzydkie Panie to niech sie rozpedzi a sciana go znajdzie sama i wtedy moze przejrzy na oczy :/ Robie tam zakupy codziennie i robic bede :) Oby jak najwiecej sklepow w Srodzie na takim swietnym poziomie jak Twoj Market :) Pozdrawiam wszystkie sympatyczne pracownice :)
zdjecie uzytkownika
miki maus - 2010-06-07 13:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
każa Ci podpisywać że umiesz obsługiwać maszyny do krojenia a wogóle nie pozazali Ci jak się to obsługuje nie jestem taka głupia że to podpisze........ pensja(usunięte przez administratora) więc wcale dużo tam nie płacą dobrze,że odeszłam ....
zdjecie uzytkownika
anonim 25 - 2010-07-24 19:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każda praca ma wady i zalety.Narzekacie,ale nigdzie nie ma rewelacji.A z pacą nikt się nie żenił,zawsze można zmienić.Niech każdy robi co do niego należy,a nie zajmuje się pierdołami.
zdjecie uzytkownika
milosz - 2010-08-01 20:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może po prostu nikt tu tego nie czyta, myślę ze problemy które tu wymieniłaś są problemami twojego kierownika i to z nim powinieneś wyjaśnić te kwestie. jasne ze należy się każdemu przerwa ( 15minut), jednak takową powinien ci zapewnić kierownik, również jeśli chodzi o rozliczenie godzin pracy, to jest osoba która jest za ciebie i resztę pracowników odpowiedzialna..spróbuj po prostu swoje problemy przedstawić najpierw jej/jemu?
zdjecie uzytkownika
Nowy pracownik - 2010-08-12 20:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A mi tam się fajnie pracuje i niezłe zarobki
zdjecie uzytkownika
market - 2011-01-13 18:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o tak pracownicy są tragicznie traktowani w tych placówkach a praktykanci jeszcze gorzej pracują ponad swoje siły...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-18 22:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja bym chciala w twoim markecie pracowac...szkoda ze tak trodno jest dostac tam prace....Dziewczyny cieszcie sie ze macie prace bo trydno w naszym malym miasteczku o nia a dojezdzac do gniezna czy dalej to na jedno by wyszlo i dojazd.....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-25 21:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie czego wy oczekujecie po zawodówkach. Myślicie że od razu zasiądziecie za biurko. Pracuje w Twoim Markecie i uważam że to jest jeden z najlepszych marketów. Ceny nie są wysokie a to jak jest w sklepie zależy już tylko i wyłącznie od pracowników. A patrząc na zarobki to są korzystne bo prawie wszędzie jest najniższa a na premie trzeba sobie zasłużyć - nieroby nie dostają.
zdjecie uzytkownika
pyzia - 2011-01-26 14:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej jak jak u was sie pracuje bo szukam pracy myslalam o was ale czytajac opinie o waszej sieci jestem przerarzona .DAJCIE JAKAS OPINIE CZY WARTO POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-26 17:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Ja jestem zadowolona z pracy w Twoim Markecie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-27 22:23:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w zupelnosci sie zgadzam z poprzedniczka ze skoro sie tak dobrze pracuje to sa zwykli wazeliniarze lub ktos z rodziny bo osoba ktora jest zadowolona to pisze jawnie a nie ukrywa sie pod anonimem
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2011-01-28 21:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w Twoim markecie i nie narzekam.a jesli komus cos nie odpowiada to niech sie poprostu zwolni...a nie wypowiada sie za innych jak to jest żle.jedna osoba wypisuje pod kilkoma nickami i stęka jak to jest jej żle.ŻENADA
zdjecie uzytkownika
malutka - 2011-05-13 14:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja sobie bardzo chwalę pracę w Twoim Markecie. nigdy nie robili mi problemów, a parę razy miałam niefajne sytuacje, że nie mogłam przyjść do pracy i dałam znać w ostatniej chwili... praca jest ciężka, ale jak ktoś chce zarobić to spoko, ja daję radę utrzymać siebie i synka... nie wiem co to za brednie z nieświeżym mięsem :/ akurat co jak co, ale na mięsnym towar jest ZAWSZE świeży!
zdjecie uzytkownika
petta_julia - 2011-05-13 14:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem, jakie słyszałaś opinie, ale z tego co widzę tutaj to konkurencja robi Twojemu Marketowi czarny PR... mój kolega złożył cv do gniezna teraz, dowiadywał się co i jak i ponoć praca jak praca, a zarobki w porównaniu do innych sklepów bardzo spoko :)
zdjecie uzytkownika
mikolaj - 2011-05-13 15:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie pracuję, ale często robię tam zakupy i potwierdzam, że co jak co, ale towar jest zawsze świeży, pieczywo mają świetne!
zdjecie uzytkownika
Marika - 2011-05-15 21:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o tak, pieczywko tam jest świeże :))) w lidlu jest masakryczne, jak się pójdzie tam po południu, to widać, że bułki sa stare ;/
zdjecie uzytkownika
luke - 2011-05-15 21:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Twój Market jest ok, zdecydowanie najlepszy z tych wszystkich marketów
zdjecie uzytkownika
luke - 2011-05-15 21:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawda jest taka, że w każdym markecie trzeba ciężko pracować, a w Twoim Markecie jest akurat spoko... tzn też jest dużo rzeczy do roboty, ale akurat zarobki są całkiem przyzwoite i jak ktoś się postara, to może miesięcznie wyciągnąc całkiem niezłą kaskę
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-15 21:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja bym chciała tam pracować... :( moja koleżanka tam pracuje i ma mega dobre warunki płacowe i socjalne... a ja szukam od paru miesięcy i nic :(
zdjecie uzytkownika
xd - 2011-05-19 09:56:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DOKŁADNIE TAK - ŻADNA PRACA NIE HAŃBI!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2011-05-19 10:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Twoim Markecie to można w miesiąc zarobić więcej niż na przykład w urzędzie czy w biurze
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-12
Żródło: Gowork.pl
Toruń
(kujawsko-pomorskie)
TWÓJ MARKET – operator sieci supermarketów mieści się w Budzisławiu Kościelnym w okolicy Konina. Nasza sieć działa w województwach wielkopolskim i kujawsko-pomorskim. Budujemy długoterminowe relacje z partnerami rynkowymi i konsumentami wpisując w tę strategię także odpowiedzialność społeczną. Misją naszej Firmy jest: tworzenie polskiej, silnej regionalnej sieci supermarketów
zdjecie uzytkownika
bibi - 2011-05-19 10:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie też wkurza pogardliwe traktowanie kasjerek :/ fajne, młode, ciężko pracujące dziewczyny. trochę szacunku
!
zdjecie uzytkownika
jedrzej - 2011-05-20 12:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli mamy do czynienia z niemiła obsługą, to najlepiej zgłosić swoje żale i uwagi do kierownictwa, przecież im też zależy na tym, żeby klienci byli zadowoleni. Ja na szczęście nie mam żadnych przygód z kasjerkami z Twojego Marketu, wręcz przeciwnie, dziewczyny są zawsze miłe i usmiechnięte.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Twój Market
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski