logo Twój Market

Twój Market

Środa Wielkopolska

Opinie o Twój Market

malami 2011-07-01 12:51
to pracownicy robią inwenturę w sklepach? mi się wydawało, że takie coś robią zewnętrzni pracownicy, np. wynajmowani przez agencję pracy tymczasowej. ja byłam na takich inwenturach parę razy, za czasów licealnych jeszcze i nie byłam wtedy pracownicą sklepu, tylko chciałam sobie dorobić... (inna sprawa, że pieniądze to śmieszne)
agnieszka 2011-07-01 13:14
U mnie było tak, że inwenturę robili pracownicy, ale ci co chcieli; poza tym miało się to ekstra płacone. Myślę, że tu jest tak samo, chyba płacili za tą niedzielę??
x 2011-07-01 14:56
Praca na kasie nigdy nie jest łatwa, jeśli spodziewasz się zbijania bąków i pobierania kasy za nic, to lepiej sobie odpuść
iwona 2011-07-01 15:04
Bardzo fajny sklep - miałam okazję zrobić tam zakupy kilka razy od otwarcia i wrażenia bardzo na plus ;) Zwróciłam uwagę, że większosć dziewczyn jest bardzo młoda - jest tu ktoś, kto tam pracuje? Jestem ciekawa, ile się zarabia w takim sklepie?
anonim 2011-07-01 22:43
agnieszka - 2011-07-01 13:14:51

U mnie było tak, że inwenturę robili pracownicy, ale ci co chcieli; poza tym miało się to ekstra płacone. Myślę, że tu jest tak samo, chyba płacili za tą niedzielę??

za niedziele nie płacili,a jeśli chodzi o inwentury to nie było kto chciał tylko musiałaś być. Jeśli inwenura była np.w Słupcy to z Słupcy wszyscy musieli być ,a reszta dziewczyn przyjeżdżała z innych sklepów i wcale za to niebyło super zapłacone bo liczyli to do godzin w miesiącu
anonim 2011-07-11 20:35
ludzie co Wy piszecie wszystko co złe to piszą chyba tylko ci którzy chcieli tam parcować ale im sie nie udało i podejrzewam, że w sercu nadal chcieliby tam pracować. Ludzie żeby zarobić trzeba niestety sie narobić jak ktoś chce zarobić i sie nie narobić dla takich tam pracy niema i podejrzewam, że nigdzie takiej pracy nie dostaną nawet jak wyjadą zagranicę. Piszecie o obozach pracy zastanówcie sie pracowaliscie kiedyś w polu lub gospodarstwie tam dopiero jest obóz pracy i to tam traktują ludzi jak ŚWINIE!!!! Atmosfera super bynajmniej ma marketach w Trzemesznie, odpowiednie osoby na miejscach kierowniczych.
mistrz 2011-07-20 18:44
czyli zapłacone za dodatkowe godziny, więc o co chodzi? za darmo nie pracują..raz w roku mozna przeżyć swoją inwentaryzację, a jak jedziesz komus pomóc to naprawde sa to 2 max 3 godziny, nieraz krócej. w innych sklepach jest identycznie, chyba tylko wielkie sieci wynajmują dodatkowych ludzi do liczenia
magda.lena 2011-07-27 08:56
jeśli pracownikom zapłacono za ich pracę, to jak dla mnie wszystko OK. w każdej pracy zdarza się zostać dłużej, nie wiem wprawdzie, jak często są u was inwentury, ale domyślam się, że raz na miesiąc, dwa? co do przymusu - ktoś to w końcu musi robić, jakby zaczęło się wypytywanie, kto może, a kto nie, to okazało by się, że nikt nie może... u mnie w pracy za każdym razem jest taka sytuacja jak przychodzi co do czego ;) pozdrawiam, Magda
Daniel_Re 2011-07-27 09:03
no w Twoim Markecie pieczywo jest przyzwoite, racja... czasem tam wpadam rano... plus dla nich o dbanie o procedury obsługi klienta-zawsze parę kas otwartych, rzadko tam stoję w kolejkach
sierzant_pepper 2011-07-27 09:15
Zgadzam się z przedmówcą, niestety w życiu tak jest, że jeśli chce się zarobić, to trzeba się narobić...:) Dla mnie praca w markecie nie jest taka zła, wykładanie towaru i obsługa klientów-ok, wiadomo że czasem się trafi na kogoś niemiłego, ale tak może się zdarzyć wszędzie, bardzo ważny jest więc wzajemny szacunek, jak ktoś to napisał wszystko od tego zależy...jakby jednak nie patrzeć, nie jest to robota na hali i na 3 zmiany-w każdym tygodniu na inną, tak więc...:)
sceptyczny 2011-07-27 09:26
a ile zarabiasz? sorry, ale rozbrajają mnie opinie, jak ktoś pisze, że tak mu źle i tak mało zarabia, a nie podaje konkretnych przykładów. tak to każdy może napisać, zwłaszcza, że Polacy lubują się w eksponowaniu tego, jak im źle.
retrogirl 2011-07-27 09:43
Nie jest źle - nie pracujesz na trzy zmiany, tylko w ustalonych godzinach, a sklep ma akurat taką powierzchnię, że łatwo mozesz wszystko \"ogarnąć\". Po pewnym czasie już nawet kojarzysz klientów. Spróbuj.
anonim 2011-07-27 10:25
Zgadzam się, bardzo pomocna obsługa i sklep ogółem fajny . Przyłączam się do pytania, czy ktoś tam pracuje? Szukam pracy na wakacje i zastanawiam się, czy może tam nie próbować. JEśli ktoś napisałby coś o zarobkach i atmosferze w pracy, to będe wdzięczna.
agrafka 2011-07-27 11:06
Też tam byłam ostatnio i też spoko, bez kolejek. Inna sprawa, że to była specyficzna godzina (tak przed 13), kiedy większość jest pewnie w pracy.
Ale wnioskuję, że może się tam całkiem nieźle pracować :) Panie, które mnie obsługiwały, były b. miłe. (szczególnie na dziale mięsnym)
klientka 2011-07-29 10:53
Inwentury są potrzebne w sklepie, więc nic dziwnego, że pracownicy je robią. Niestety czasami tak sie zdarza, że wśród naszych służbowych obowiązków są również rzeczy, które musimy robić, chociaż nie za bardzo chcemy. Ja, jako klientka, jestem bardzo pozytywnie nastawiona do tego sklepu i życzę PAństwu owocnej pracy.
gaja 2011-07-29 11:02
Co do pań na mięsnym to ja też mam bardzo pozytywne odczucia - w ogóle pracownicy są dosyć pomocni w tym sklepie
klijentka 2011-08-24 11:53
ja nie wiem, czy pieczywo jest dobre, bo nigdy nie udaje mi się dostać takiego, które chce, bo jest go tak mało, że zawsze mi je wykupią :///
rodrigez 2011-08-24 12:21
Pracownik nie powinien się tak zwracać do klienta! Rozumiem, że mięso jest świeże i dla tych pań jest to oczywiste, ale taka uwaga jest nie na miejscu. Powinna Pani to zgłosić kierownictwu. A sklep sam w sobie ogółem spoko.
kozioł 2011-08-29 13:43
Jeśli chodzi o obsługę klienta to uważam, że w sklepie nie ma się absolutnie do czego przyczepić... Ja akurat bardzo lubię robić tam zakupy.
N. 2011-08-29 14:02
Zarobki nie są złe, nawet trochę wyższym niż w pozostałych sklepach
Zależy w jakim wymiarze pracujesz
Poza tym jest bardzo OK
Re 2011-08-29 14:16
Jesteśćie tu? Czekam na wypowiedzi innych pracowników :)
DorothyParson 2011-08-29 15:12
Spróbuj i przekonasz się, czy warto :) Ja słyszałam, że całkiem OK się tam pracuje, wiele osób godzi tą pracę z jeszcze innymi zajęciami, tak więc musi być całkiem nieźle. Ja miałam kiedyś taką sytuację, że wszyscy mi odradzali pracę w restauracji, ale zdecydowałam się i tak, i praca okazała się super. Kto wie, możę akurat Ci się tam spodoba :) Wbrew pozorom nie jest tak ciężko na kasie, jak to mówią legendy - wystarczy być trochę ogarniętym ;)
Moniczka 2011-08-29 15:23
[usunięte przez moderatora] Zapraszamy do wstąpienia w szeregi naszego sklepu - praca OK, a jacy pracownicy... najlepsi! :)
Brendon 2011-08-29 16:17
Ja tam nie pracuję, ale z perspektywy klienta stwierdzam, że jest OK
gośka 2011-09-30 22:16
hej, postanowiłam się wypowiedzieć, bo jestem ze środy i często robię zakupy w tym sklepie. problemu niemiłej obsługi nie zauważyłam, ale zgadzam się z opiniami, że jest to niedopuszczalne i należy zwrócić uwagę. takie przypadki są sporadyczne i należy je eliminowac, bo ogółem jeśli chodzi o asortyment i jakość Twój Market to dobry sklep.
mirka 2011-09-30 22:20
polecam sklep - praca w rozsądnych godzinach, wypłata na czas, inne kasjerki sympatyczne, ludzkie traktowanie, no i sam sklep: nieduży, a calkiem przyjemny
katarzyna 2011-09-30 22:24
ja też pracowalam akurat w Twoim Markecie właśnie w Koninie i potwierdzam, że opinie które można znaleźć tutaj są mocno przesadzone-nie masz się naprawdę czego bać.bardzo dobrze wspominam tamten okres. już dawno nie pracuję jako kasjerka, ale nie jest to taka straszna praca, jak się wydaje. klienci są całkiem spoko. w samym sklepie też panuje przyzwoita atmosfera - nie sądzę, żeby coś się zmieniło w tej kwestii od mojego odejścia
zapracowana 2011-10-21 19:23
Atmosfera nie jest taka fajna jakby sie wydawalo. Ogolem kierownictwo nie nalezy do osob szczerych i sprawiedliwych.
1
lolek 2011-11-03 14:02
tak zgadzam się. te pracownice, które mają krótszy staż pracy rządzą tymi, które mają dłuższy staż pracy. to jest paranoja, żeby tak było. pozdrawiam wszystkie Panie z TM
migotka 2011-11-03 20:29
[usunięte przez moderatora] robię tam zakupy towar zawsze świeży ciasto super dziewczyny zawsze pomocne i uśmiechnięte pozdrawiam personel stały klient
anonim 2011-11-04 09:25
Tak ale jezeli ta zaloga zgadza sie pracowac w obozie pracy to ja współczuje już bym wolała dojezdzać
czarusia 101 2011-11-29 08:24
Nie wiem dlaczego tak najeżdżacie na ten sklep. Sklep jak sklep. Jak każdy inny. Tak jest już w sklepach gdzie pracują panie. Przekonajcie sie sami na własnej skórze jak to jest. Pozdrawiam :)
natanek 2011-11-30 14:40
Ja również uważam z perspektywy klienta, że nie ma się do czego przyczepić - w sklepie jest zawsze wszystko to, czego szukam, ceny przystępne, a panie bardzo miłe, jeśli nawet sprzeczają się między sobą, to w stosunku do klientów są super.
1
Romana 2011-11-30 14:49
Dodam jeszcze tylko, że często robię tam zakupy i zgadzam się w zupełności z opinią Migotki - ekspedientki są super, bardzo miłe i pomocne, aż się robi przyjemnie po kilku słowach zamienionych z taką Panią! Dlatego jakoś sceptycznie podchodzę do opinii, opisujących, jak tam jest strasznie, zwłaszcza napisanych w takim tonie i przy użyciu takich wyrazów jak powyższa.
AnnieWilson 2011-11-30 14:58
Poziom niektórych wypowiedzi tutaj uważam za żenująco niski, już pal licho ortografię i gramatykę, ale używanie wulgaryzmów oraz obrzucanie błotem pracodawcy uważam za niedopuszczalne. Nie ma przymusu pracy, jak ktoś jest niezadowolony - może odejść. A jak do tego dochodzi taki poziom kultury osobistej, jaki reprezentują niektórzy pracownicy (albo osoby podające się za nich tutaj), to może lepiej, żeby tam faktycznie nie pracowały - nie widzę ich zupełnie w relacjach z klientami, gdzie liczy się przede wszystkim dobre wychowanie, uczciwość i życzliwość.
Joanna 2011-11-30 15:14
Ja również słyszałam bardzo dobre opinie o tym sklepie. Atmosfera w placówce zależy w dużej mierze od pracującego tam zespołu, dlatego nie przejmuj się opiniami na temat sklepów w innych miejscowościach. W Koninie jest bardzo przyzwoicie, osobiście nie słyszałam, żeby o tym sklepie ktoś powiedział złe słowo. Zresztą w porównaniu do innych marketów sklep ma bardzo dobry potencjał, jeśli chodzi o pracę tam - średniej wielkości powierzchnia, dobrze rozplanowane kasy i stoiska, tak samo asortyment - moim zdaniem, nie ma się czego wstydzić przed klientami.
xxxx 2011-11-30 15:21
to może zamknij internet będzie łatwiej :)
Ciekawy 2011-11-30 15:34
Niedawno powstała placówka Twojego Marketu w Kutnie - widziałem, że poszukiwali pracowników... Czy ktoś tam pracuje i mógłby się wypowiedzieć? Sam sklep sprawia sympatyczne wrażenie.
adamek 2011-11-30 16:05
Niestety nie znam szczegółów odnośnie pracy w tej firmie - ale wieść gminna niesie, że warunki są całkiem przyzwoite, zresztą placówka też sprawia dobre wrażenie, tak więc jako miejsce pracy może być całkiem atrakcyjne.
Lena 2011-11-30 16:18
Ja robiłam zakupy w kilku sklepach Twojego Marketu i uważam, że Twój Market w Gnieźnie to jedna z najlepszych placówek, zarówno pod względem jakości obsługi, jak i aranżacji samego sklepu!
ktosiek 2011-12-07 17:56
sklep bardzo fajny i potrzebny w tej okolicy
panie miłe i zawsze pomocne do tego uśmiechnięte
wielki pozytyw
anonim 2011-12-08 19:42
na zakupy jadę z samych winiar towar pierwsza klasa promocje tak samo a co najważniejsze świeże mięso i śmiało mogę powiedzieć że bardzo niskie ceny personel przesympatyczny wstyd takie obelgi wypisywać dziewczyny pracowite a kierowniczka na równi z nimi brawo zostałam waszym stałym klientem powodzenia miłe panie
lola 2012-01-04 12:52
BYŁAM PRACOWNIKIEM TWOJEGO MARKETU SKLEP FAJNY MOŻNA GO POKOCHAĆ, PRACOWAĆ TRZEBA BO TERAZ PRACUJE SIĘ WSZĘDZIE ,DBAĆ RÓWNIEŻ TRZEBA O TO CO POWIERZYŁ NAM PRACODAWCA BO TO JEGO DOROBEK ŻYCIA JEŚLI SIĘ KTOŚ NIE BOI PRACY TO POPRACUJE SOBIE DŁUGO A ,ZE KIEROWNIK WYMAGA OD TEGO JEST- NIKT BY NIE CHCIAŁ BYĆ W JEJ SKÓRZE GDY SZEF DAJE BURE ZA BŁĘDY ZAŁOGI JA ODESZŁAM Z INNEGO POWODU I MOŻE TROCHĘ ŻAL ALE ZA NIEKTÓRE DZIEWCZYNY TRZYMAM KCIUKI POWODZENIA ....:):)
PRACOWNIK 2012-01-13 19:38
TAK MASZ RACJE W INNYCH MARKETACH TEZ ZARABIAJA PODOBNIE ALE MAJA 2 RAZY W TYGODNIU WOLNE I ZADNYCH NADGODZIN!!!
YAMAMOTO 2012-04-10 15:07
anonim - 2011-11-04 09:25:37

Tak ale jezeli ta zaloga zgadza sie pracowac w obozie pracy to ja współczuje już bym wolała dojezdzać
chyba na głowę upadłaś nikt mi w tym sklepie nie zapłacił nawet grosza za inwenturę
TATW 2012-06-21 22:54
Zakładam nowy watek o moim byłym pracodawcy żeby inni mieli jakiś pogląd na ten sklep, więc proszę o rzetelne wypowiedzi pracowników byłych i będących
kotka 2012-06-29 11:34
nie wiem jak u was ale w Toruniu kieras sobie nie radzi dostał ostatnio po zadzie za duże zamówienia i podejrzewam że w tym miesiącu to samo cierpią przez to zwykli pracownicy niższe pensje a gość nie umie gadać z przedstawicielami wciskają mu wszystko co chcą chociaż po tym jak dostał strzał po kasie to (usunięte przez administratora) i trochę zaczyna myśleć wczoraj przyszłam do pracy i okazało się ze (usunięte przez administratora) nie radząc sobie z personelem zaczyna stosować mobbing na pracownikach zwłaszcza na tych co mówią prawdę lub coś przekazują (usunięte przez administratora) ale cóż teraz nikt sie nie liczy z pracownikami
madzia 2012-06-29 14:05
nie no u nas spoko wiadomo wymagają [usunięte przez moderatora]
Łukasz 2012-11-04 11:18
Co sądzicie o Twoim Markecie we Wrześni?
klientka 2013-01-02 20:43
Szanowni Państwo jestem klientką Twojego Marketu w Bydgoszczy Fordonie. Trzeba przyznać,że obsługa bardzo miła.Dziewczyny sympatyczne zawsze uśmiechnięte. Jest jednak jedna rzecz, która odstrasza klientów OCHRONA. W żadnym sklepie nie spotkałam się z takim traktowaniem klientów przez ochronę.Chociaż patrząc na pseudo ochraniarzy nie wiem czy można traktować tych panów poważnie.Gwizdanie za klientami ,którzy wchodzą na sklep czy wymuszenie na klientce,która ma dużą torebkę,aby zostawiła ją w szafce zakrawa na kpinę. Nie wiem tylko kto z kogo sobie kpi.Firma ochraniarska z właściciela wysyłając do pracy kompletnych idiotów, czy właściciel lekcewżący klientów akcptując metody pracy tych panów. Uważam, że ktoś nadzorujący pracę ochrony powinien bardziej przyjrzeć się osobom,które powinny być skuteczne w ochronie a nie w odstraszaniu klientów.
Zostaw swoją opinię o Twój Market - Środa Wielkopolska
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Twój Market