Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Twój Market

zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-02-21 10:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie do pomyślenia żeby mieć region kujawsko-pomorski a na sklepie być raz na dwa tygodnie lub raz na miesiąc Od kierownikow i pracowników wymaga tego aby pracowali dłużej i jak najwydajniej a sama olewa pracę, nie wspiera swoich podwładnych tylko gnoi ich , zero pomysłów ,
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-24 21:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta strona to żal.pl. Ludzie weźcie się za pracę, a nie wiecznie narzekacie na pracodawce,kierowników, regionalne, zmianowe itd. Jak Wam tak źle to poszukajcie innej pracy a nie anonimowo wypisujecie te bzdury i żale.
zdjecie uzytkownika
:-) - 2015-02-25 20:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze, że można namierzyć IP komputera i dowiedzieć się komu jest tak zle ...no pewnie Pani za takie bzdury już długo nie popracuje - nie lepiej samemu się zwolnic? skoro tak zle?!!!chyba az tak dużo nie pracujecie skoro macie czas na oczernianie innych, wspolczuje braku - mózgu, najlepiej zgonic na kogos niż zajac się swoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
!!! - 2015-02-25 20:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam i nie wierze ! w TM naprawdę zatrudniaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widocznie za dobrze maja z regionalna ! w Polo nie do pomyślenia żeby komus tylek obrobić, masakra! a i dobrze ze trzyma was krótko , może w końcu te sklepy zaczna normalnie dzialac !brawoooo !
zdjecie uzytkownika
pozdro - 2015-02-25 20:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozdro wiadomo dla kogo...sklep na P :-) WSPOLCZUJE...
zdjecie uzytkownika
hahahhahah - 2015-02-25 21:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ania , bylas za cienka pozdrowienia ! lepiej weź się za robote a nie za ciagniecie...wiadomo czego :-) i odpuść już nam nasz sklep w koninie
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-02-25 22:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chyba jakieś czarne chmury się zbierają nad glowa regionalnej skoro sama pisze pozytywne opinie na swój temat ....krótko to się trzyma psa na łańcuchu, a z pracownikami się wspolpracuje a nie mobbinguje,,,
zdjecie uzytkownika
Aleksandra - 2015-02-25 23:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera jaka panuje w pracy, zależy tylko i wyłącznie od tego jak my ją tworzymy. Pracuje od kilku miesięcy w Twoim Markecie i nie uważam aby panował tam jakiś wyzysk, ktoś musiał zostawać po godzinach, kobiety dźwigały większy niż dopuszczalny tonaż... Wystarczy sumiennie wykonywać swoje obowiązki, a nie tylko narzekać i obarczać winą innych. Moja regionalną jest pani Natalia. Nigdy nie usłyszałam, aby na sklepie odzywała się nie kulturalnie do pracowników, bądź kogoś obrażała. Zawsze możemy na niej polegać i zwrócić się o pomoc z każdym problemem. Odwiedza nasz sklep kilka razy w tygodniu, także nie uważam aby można było cokolwiek zarzucić.
zdjecie uzytkownika
Wielka Osobowość - 2015-02-26 15:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Od dłuższego czasu obserwuję tę stronę i czytam Wasze opinie i szczerze mówiąc własnym oczom nie wierzę, że ludzie(jeśli można ich tak nazwać), którzy negują pracę w TM a przede wszystkim narzekają na jakość pracy kierowników sklepu i kierowników regionu, mogą z godnością podążać tą samą ścieżką co JA !!
Jestem pewna, że wszystkie gorzkie słowa, które zostały wypowiedziane '' Anonimowo'' wypłynęły z ust ludzi, którzy są po prostu nadzwyczajnie zazdrośni...W życiu niczego nie osiągnęli... i żal ich ściska gdy widzą, że ktoś inny potrafi pracować lepiej od nich...bo jak inaczej nazwać te bzdury,które są wypisywane np. na temat Pani Natalii, która wkłada w swoją pracę 200% siebie! Dzięki jej kreatywności i sumienności wiele TM odbiło się tak naprawdę od dna... Pracownicy są traktowani z szacunkiem, dlatego nie rozumiem skąd zarzut na temat ''rzucania mięsem'' ?? Skoro takich sytuacji w ogóle nie ma !! Ktoś próbuje kopać dołki... zapominając,że ''Kto kopie dołki, sam w nie wpada'' Dlatego Moje słowa kieruję do osób, które ewidentnie mają problem ze sobą i swoim życiem... JEŚLI NIE SZANUJESZ INNYCH.. NIE OCZEKUJ SZACUNKU WOBEC SIEBIE !
P.S. Uwielbiam swoją pracę !! :):):)
zdjecie uzytkownika
janko - 2015-02-27 02:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
no jakby nie było jakiś opinii niezadowolonych pracowników to przecież nie byłoby to wiarygodne no nie? bo przecież wszędzie są niezadowoloni ludzie lub tacy krótzy chcą oczernić jak im nie wyszło. Ja myślę, że kazdy zainteresowany pracą w Twoim Markecie powinien sam przez swoje sito przepuścić to wszystko co tu piszą i wybrać te dobre
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-06 22:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
o widze ze najciekawszy wpis zniknal! a szkoda bo bym mogla bardziej sie wypowiedziec w temacie tego idioty, ktory zawala nas towarem i pozniej ma do nas pretensje ! kto takich zatrudnia? nie dosc ze z polo go zwolnili to teraz tutaj robi syf
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-03-08 08:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem byłym pracownikiem sklepu Twój Market widziałem że inne pracownice przez cały dzień piją po 2-3 kawy a inne nawet nie mogą zjeść śniadania a żeby iść na przerwę i żeby na okres przerwy zastąpić to wielkie mają problemy, A jest jeszcze jedna pracownica pani Lena która pracuje jak normalne pracownice to ma przywileje w pracy bo jest z rodziny pana Karola ona ciężarów nie będzie dźwigać ciężarów a inne za nią to robi,z pracy wychodzi normalnie a inne zostają dłużej i też nie wiem ile godzin pracuje się w markecie bo po pracy trzeba jechać na inwenturę i wtedy pracuje się siedemnaście godzin a na drugi dzień rano do pracy. Już dowiadywałem się i dzwoniłem do inspekcji pracy ale nie w koninie tylko w innym mieście i obiecywali że przyjadą. Dziękuje i pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-03-08 20:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-03-08 08:37:20]:
to ja jeszcze zainteresowałabym się ubezpieczeniem grupowym w tej firmie coś z nim nie tak i tym że nie ma kwitów od wypłaty coś tu śmierdzi
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-03-09 16:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jestem zszokowana w jaki sposób można się odzywać do pracowników na sali sprzedaży,przyjedzie jakaś piękność i wykrzykują na personel (za wolno chodzicie,epitety-debile,wieśniaki itp)no jak tak można ludzie to już jest mobing....
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-03-14 10:37:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam my mamy p.Kamilę jako naszą dyrektorkę i jest ok.Powie nam co mamy poprawić.doradzi nam zawsze pomoże .Jest ok, co nie mogę powiedzieć o byłej p.dyrektor A..
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2015-03-16 19:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy moze mi ktos napisac jak sie nazywa kierowniki sklepu w srodzie wlkp.ta pani to raczej nie ma wyksztalcenia ani praktyki w tym co robi kompletny niefart tego sklepu!!!!!!
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-03-17 10:24:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co twoim zdaniem jest ten niefart?ja Jestem tam klientem dość często i nie wiem o co tobie chodzi
Twój Market "Wywiad z Piotr Białecki - Pełnomocnik w firmie Twój Market"
Proszę opowiedzieć kilka słów o strategi działania i promocji świadczonych przez Państwa usług? Ze swoją ofertą staramy się trafiać do klientów w każdej grupie wiekowej. Promujemy się w mediach lokalnych, zarówno mediach tradycyjnych, jak i internetowych. Szukamy też niekonwencjonalnych metod dotarcia do naszych klientów, ale to już są informacje poufne. Wykorzystujemy różne pomysły, nie ograniczamy się do tradycyjnej reklamy.   Czy nadchodz...
zdjecie uzytkownika
ccc - 2015-03-18 11:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w twoim markecie może pracownik otrzymać pożyczkę bezprocentowo?
zdjecie uzytkownika
Juziu - 2015-03-19 00:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A przepraszam bardzo - czy miarą człowieka jest jego wykształcenie? Nie oszukujmy się, ale obecnie bardziej liczy się zawsze doświadczenie, a to jeżeli byłoby dla firmy nie wystarczające to na pewno obecni kierownicy nie byliby kierownikami. Środa Wielkopolska raczej nie jest żadnym wyjątkiem w tym temacie.
zdjecie uzytkownika
pppppp - 2015-03-19 12:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
moim zdaniem kierownik twojego marketu w środzie wielkopolskiej ma bardzo dobre wykształcenie i jak na swój wiek duże doświadczenie...nie wiem o co chodzi w tym czepianiu si danej osoby,dziewczyna troi się żeby było dobrze a tu ja błotem obrzucają chociasz nie maja powodu...dla mnie od kiedy P.Karolina jest kierownikiem sklep lepiej prosperuje a i ogólny wizerunek sklepu się poprawił
zdjecie uzytkownika
km - 2015-03-21 19:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zmienić kierowniczke w gębicach ludzie ktoją wybrał chamska niech sie w lustrze spojrzy masakra
zdjecie uzytkownika
nnnnnnnn - 2015-03-23 16:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO BA
zdjecie uzytkownika
KLIENT - 2015-03-23 16:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
PANI KAROLINA POTRAFI WZIĄŚĆ WÓZEK I IŚĆ NA SKLEP POPRACOWAĆ, A NIE JAK POPRZEDNIE KIEROWNICZKI SIEDZIAŁY W BIURZE I CIĄGLE NARZEKAŁY NA PRACOWNIKÓW
zdjecie uzytkownika
tb - 2015-03-25 14:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta miotła z gębic ma już czas policzony
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-03-27 22:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem klientem Twojego Marketu w Toruniu i muszę powiedzieć,że to co zaobserwowałem w przeciągu pięciu ok czterech,pięciu miesięcy to przechodzi wszelkie granice.Co raz rzadziej chodzę do sklepu na zakupy gdyż jest brak podstawowych produktów.Co to ma znaczyć,że w niedzielę idę po zakupy na mięsny a w ladzie tylko porcje rosołowe??? Fetor jaki unosi się na sklepie jest nie do opisania,,nie wiem czy to kanalizacja,,,nie świeże mięso czy po prostu smród od brudnych mopów. Przed sklepem śmietnik zapełniony po brzegi,pełno papierków,butelek na parkingu,czy nie ma tym się kto zająć? Kosze sklepowe brudne,że aż odraza bierze na samą myśl,żeby tam zakupy zapakować.Dziewczęta ze starej ekipy pracowite jak zawsze,,,ale nowo przyjęte osoby wcale nie garną się do pracy.Kiedyś to był mój najlepszy sklep mimo tego,że w okolicy jest Torimpex.Sklep zawsze był zatowarowany bardzo dobrze w artykuły znajdujące się w aktualnej gazetce,czy pod nadchodzące święta.Przed Świętami Bożego Narodzenia jak to możliwe,że nie było np.żelatyny,majonezu czy nawet octu.Jak to możliwe,że towau gazetkowego nie ma kiedy obowiązuje gazetka,a jest kiedy ona się kończy!!! Stoisko warzywne ubogie,,jest promocja na ogórka a go nie ma...Zwracam się z prośbą do właściciela sieci Twój Market żeby coś z tym zrobił,bo nie mam pojęcia czy to wina dostawców czy też młodziutkiej Pani Kierownik,która nie daje nadzwyczajnie rady.Rozumiem,że potrzeba czasu żeby się wciągnąć w cały system kierownictwa itd.ale czy takiej początkującej Pani nie powinien ktoś pomódz np z tego co się orientuję to u Was są regionalni a nie koordynatorzy.Więc moje pytanie brzmi gdzie ta osoba jest???Panie Karolu proszę się przyjrzeć swoim pracownikom na stanowiskach kierowniczych czy też regionalnych,czy aby na pewno robią wszystko aby sklep przynosił zyski i tłumy klientów tak jak kiedyś czy ciągną sklep w przeciwnym kierunku-ku upadkowi. Moje postrzeżenia przedstawiłem i powiem tylko tyle,że Ci klienci co robili razem ze mną zakupy w Pana sklepie przeszli do konkurencji mimo,że trochę drożej ale czysto,schludnie i obsługa miła.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Twój Market
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Twój Market?
Zadaj pytanie