Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Twój Market


Oceniono 98 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Twój Market
Środa Wielkopolska
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
szlachcic - 2014-09-18 23:19:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
mimo wszystko liczy sie efektywnosc pracownika, ale jesli pracodawca bardziej dba o niskie koszty niz o jakosc obslugi w sklepie to nic dziwnego ze potem "sfrustrowany" pracownik zbiera sie na odwage by chociaz cos animowego powiedziec na temat swojego pracodawcy. Widocznie na taką opinie zasluzyl.
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-09-18 23:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Dominik - 2014-09-18 22:39:12]:
Na pewno nie pracowales w TM. wiec sie nie udzielaj bo nie wiesz jak jest, dotychczas zaden niepełnosprawny nie dawal z siebie wszystkiego, upomina sie tylko o druga przerwe i ze moze po 7 godz robic a my zasuwamy jeszcze raz tyle, tacy nawet nie dzwigaja bo 'nie moga'.. im nie zalezy na dobrach sklepu tak jak nam i ciagle narzekaja ze nie maja sily, w wyniku czego ida na zwolnienie, wiec takich to tylko do biura a nie na sklep
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2014-09-19 06:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2014-09-18 23:55:55]:
Upomina się o drugą przerwę bo mu się należy, po p godzinach idzie do domu bo takie ma prawo. Zwróć uwagę na to że wynagrodzenie osoby pełnosprawnej płaci pracodawca, natomiast pracownika niepełnosprawnego ma całkowicie za darmo bo jego wynagrodzenie płaci PFRON. Radzę więc poluzować pośladki, a nie spinać się jak dzi*ka u klienta.
zdjecie uzytkownika
greg - 2014-09-19 07:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcę zatrudnić się w TW ale martwi mnie rodzaj umowy czy obecnie jest szansa na umowę o pracę
zdjecie uzytkownika
kolorek - 2014-09-19 10:56:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, jest umowa o pracę, jest "rozbudowany pakiet socjalny" możliwość "awansu",ba nawet bony na święta dostaniesz- tylko nie pochwalą się tym, że jak już ci dadzą te bony-(bo ten pakiet socjalny dotyczy tylko tych bonów)to dostaniesz pensję pomniejszoną o równowartość tychże bonów.A i muszę dodać że bony które dostaniesz możesz wykorzystać tylko w sieci twój market, tak więc powodzenia życzę nowym pracownikom!
zdjecie uzytkownika
brawo - 2014-09-19 14:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kolorek czyli tak naprawdę to nie dostajesz wcale żadnych dodatków, skoro masz z tego tytułu mniejsza pensje.. to ja bym już zrezygnował w ogóle z tego zaszczytu dostawanych bonów..przecież to się mija i z celem i z logiką zupełnie.chyba jednak nie będę tam apilował, jeśli w ten sposób "doceniają" pracowników
zdjecie uzytkownika
tygrys - 2014-09-19 16:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
haha jest umowa o prace!!! ja watpie skoro zwalniaja pracownikow wlasnie z takim rodzajem umowy, a biora na zlecenie :)
zdjecie uzytkownika
kolorek - 2014-09-19 18:50:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A i jeszcze jedno od tego miesiąca będą płacić tylko "gołą" pensyjkę- czyli najniższą krajową. Tak więc nie warto tam składać aplikacji bo ani nie zarobisz,ani cię nikt nie doceni czyli z awansu nici, tylko się narobisz i nasłuchasz coraz to nowszych głupot-bo ciągle się zmienia regionalny i wprowadza nowe zasady...
zdjecie uzytkownika
krystyna - 2014-09-19 21:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwi mnie trochę to co tu pisze wierzyć się nie chce no ale na pierwszy rzut oka widać ze pisza to osoby prawdopodobnie zwolnione i nie potrafiące sobie poradzić z porażka i utrata pracy ja osobiście jestem klijentka sklepu od dwóch lat jestem w nim praktycznie codziennie i nie mogę napisać zlego solową na temat tego sklepu zawsze mila obsluga wiele promocji na mięsnym dziewczyny zdecydowane i szybkie nie wiem czego można chcieć od tego sklepu . Sklep jak sklep w każdym pracują tylko ludzie :-)
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2014-09-19 22:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedia! Nigdy więcej nie zrobię już zakupów w tym sklepie, czekałam pół godziny na mięsnym.Pani Kierownik bardzo nie miła, zapytałam Jej o dostępność towaru na co odpowiedziała, że ona nie jest od informowania klientów i jeśli chcę to niech sobie poszukam sama to może znajdę. Na kasie dziewczyny nie miały drobnych do wydania więc czekałam około 20 minut na wydanie pozostałej gotówki. Nigdy więcej!
zdjecie uzytkownika
ewela - 2014-09-19 23:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dalam ostatnio wypowiedzenie bo i tak by mnie zwolnili po inwenturze. A ze nadarzyła mi się okazja to zmienilam prace i tyle.
zdjecie uzytkownika
supcio - 2014-09-20 16:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po inwenturze to jeszcze nie jedna główka poleci-jak szefostwo się zorientuje kto i jak prowadzi ten sklep! Jak jest towar wprowadzany bo jeśli na stoisku brakuje towaru to niestety ale winę ponosi albo magazynier,że źle towar przyjął albo fakturzysrta źle go wprowadziła no ale cóż jaka kierowniczka taki sklep, powodzonka życzę!!!
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-09-20 17:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami chodzę do TM po to żeby się pośmiać,szczególnie do mięsnego.Kolejka jak zwykle długa dwie panie na stoisku z których jedna sprawia wrazenie inteligentnej inaczej(potrafi w niestosowny sposób odnosić się do klientów).Natomiast pani w furażerce zachowuje się jak bezduszny automat.Ręce opadają jak się patrzy na taki personel.Dobry znak ze coraz więcej komentarzy,może w końcu w tym sklepie się zmieni
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-09-20 22:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie już sobie spokoj, nie pracujecie i tyle! ile można obrazac ludzi? tak trudno pogodzic się ze zwolnieniem?
zdjecie uzytkownika
hfdfijk - 2014-09-20 22:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie na L4 trzesace tylkiem ze poleca tez pozdrawiamy:-) jakby nie miały czego się bac to by pracowały!sklep super!
zdjecie uzytkownika
pan ktos - 2014-09-21 10:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osoby obrazajace panią kierownik panią fakturzystke i bogu ducha winne dziewczyny ze sklepu mogą być pewne ze ta sprawa nie odbije się bez echa jeżeli wydaje im się ze to ze tu są anonimowe to grubo się mylą pisanie obraźliwe bzdury i oskarżenia bez żadnych dowodów zostaną jeszcze w tym tygodniu zgloszone na policjie i sprawa na pewno znajdzie swój final w sadzie obiecuje ze każdy kolejny obraźliwy bezpodstawny wpis nie zostanie bez konsekwencji miarka się przebrala życzę powodzenia na pewno się przyda
zdjecie uzytkownika
barbara - 2014-09-21 10:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I czas najwyższy chętnie zobacze miny tych pan które tu czują się bezkarnie z doświadczenia wiem ze dojście do tego kto co pisze nie ma żadnego problemu wystarczy zlozyc wniosek o znieslawienie i wszystko się wyda wtedy panie ktore myślą ze są anonimowe będą mogly do swojego kolejnego CV dopisać ze obrazaly i wymyslaly glupoty na temat bylego pracodawcy zobaczymy czy pomoże imto zznaleźć kolejna prace :-)
Twój Market "Wywiad z Piotr Białecki - Pełnomocnik w firmie Twój Market"
Proszę opowiedzieć kilka słów o strategi działania i promocji świadczonych przez Państwa usług? Ze swoją ofertą staramy się trafiać do klientów w każdej grupie wiekowej. Promujemy się w mediach lokalnych, zarówno mediach tradycyjnych, jak i internetowych. Szukamy też niekonwencjonalnych metod dotarcia do naszych klientów, ale to już są informacje poufne. Wykorzystujemy różne pomysły, nie ograniczamy się do tradycyjnej reklamy.   Czy nadchodz...
zdjecie uzytkownika
pan ktos - 2014-09-21 11:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [he - 2014-09-18 22:22:22]:
Zobaczymy ile będziesz miala do powiedzenia juz niedlugo radze znalesc szybko dobre dowody trzeba naprawdę nie mieć rozumu pisząc takie bzdury :-) powodzenia :-)
zdjecie uzytkownika
prawnik - 2014-09-21 14:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że zaczęło się straszenie policją i sądami z tego widać że państwo nie macie zielonego pojęcia o prawie w Polsce zniesławienie czy inne tego typu sprawy Policja nie prowadzi z urzędu chyba życzę są tam ujęte groźby karalne więc pozostaje państwu droga cywilna a tu życzę powodzenia sam to przerabiałem i trzeba udowadniać swoje racje mało tego musicie w pozwie napisać kogo wzywacie czyli oskarżacie o pomówienie i jak przegracie sprawę to osoba pozwana może się od was domagać zadość uczynienia w formie finansowej także bym był bardzo ostrożny co do pisania pozwów czy składania zawiadomień do Policji a sprawdzenie kto pisał znaczy ustalenie IP sprawców w tym wypadku nie wchodzi w grę bo to nie jest sprawa karna a wniosek do sądu cywilnego o takie ustalenia i tak wam nic nie da bo bardzo rzadko sądy na to się zgadzają a po drugie ja ktoś korzysta z rutera czy w domu jest wielu domowników to trudno będzie ustalić kto pisał bo wchodzi się na prawo o domniemaniu niewinności i to wy musicie wykazać że akurat to ta dana osoba pisał a jak okaże się że ma świadków że była w innym miejscu to nie tylko będziecie zdyskredytowani a także znowu narażacie się na oskarżenie o pomówienie i tytuł odszkodowawczy. Życzę sukcesów w poszukiwaniu prawdy i na drodze sądowej he,he.
zdjecie uzytkownika
pan ktos - 2014-09-21 16:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziekuje :-) prawnik? Hehe chyba po zawodowie :-)
zdjecie uzytkownika
prawnik - 2014-09-21 17:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pan ktos - 2014-09-21 16:32:27]:
tak jak mówisz pożyjemy zobaczymy ale rzucanie gróźb że pójdzie się do sądu czy na Policję oznacza że nadzwyczajnej w świecie że jednak to co piszą ci wszyscy ludzie ma pewne źródło prawdy i wygrzebanie tych spraw na światło dzienne było bardzo niewygodne dla sklepu skoro tak zaciekle się bronią ci co kierują tą jednostką ale trzeba uważać bo sądy to broń obosieczna czasami za dużo można powiedzieć oprzeć na poszlakach i samemu wylądować w najlepszym razie na bruku heh i skończy się kozakowanie i straszenie sądami czy Policją przyjacielu. Będę oczekiwał z utęsknieniem na twój pozew znowu trochę zarobie na ludzkiej nie wiedzy ha,ha, CZEKAM, CZEKAM, CZEKAM!!!! Wiesz brakuje mi trochę kasy na wakacje a ty mi pewnie ją dostarczysz więc nie ociągaj się tylko pedałuj już dziś żebym zdążył odebrać kasę za odszkodowanie za pomówienia itd......

Pozdrawiam

Twój wielbiciel

PS

Nie dajcie się zastraszyć mówcie co tak naprawdę dzieje się w tym sklepie bo tam dzieją się dziwne rzeczy zwłaszcza takie zwolnienia przed inwenturą czyżby pani kierownik się czegoś bała i pozbywa się ewentualnego problemu bo ja bym się temu bardziej przyjrzał a to w jaki sposób ci wszyscy ludzie pracujący czy ci którzy zostali zwolnieni piszą o tym wszystkim to już inna kwestia widać że ktoś sobie nie radzi z zarządzaniem

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ja już nie będę tu nic pisał ci co próbują was zastraszyć potwierdzają swoją winę więc będę czytał te posty i w razie czego udzielę wam pomocy prawnej
zdjecie uzytkownika
opanowany - 2014-09-21 20:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytając te posty zastanawiam się kto na tym wygra bo przecież jedni są już zwolnieni a drudzy podejrzewam że wylecą zaraz po inwentaryzacji żeby był powód do wymiany załogi która przynosi same straty dla sieci i żaden sąd pracy tego nie podważy a przynajmniej ja bym tak zrobił przecież takie przepychanki na forum to raczej kiepska reklama dla tego sklepu i ja na miejscu właścicieli tak bym to załatwił i wszystkich uciszył niech się kłócą poza sklepem podobnie przecież było z innym sklepem tej sieci

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rege - 2014-09-21 23:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prawnik - 2014-09-21 17:45:18]:
Zajebisty z ciebie prawnik skoro nie masz kasy na wakacje z reszta widać ze kilka lekcji się opuścilo :-)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-12
Żródło: Gowork.pl
Toruń
(kujawsko-pomorskie)
TWÓJ MARKET – operator sieci supermarketów mieści się w Budzisławiu Kościelnym w okolicy Konina. Nasza sieć działa w województwach wielkopolskim i kujawsko-pomorskim. Budujemy długoterminowe relacje z partnerami rynkowymi i konsumentami wpisując w tę strategię także odpowiedzialność społeczną. Misją naszej Firmy jest: tworzenie polskiej, silnej regionalnej sieci supermarketów
zdjecie uzytkownika
słodziak - 2014-09-22 11:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mnie tam się podoba ten sklep:)towar można sobie spokojnie wynieść bo ochroniarz zajęty jest dość głośną rozmową z koleżankami, więc dokładnie wiadomo w której części sklepu się znajanduje:))natomiast panie na stoiskach zajęte są ploteczkami i innymi ciekawszymi rzeczami niż OBSŁUGA klienta tak, że polecam wszystkim ten całkiem fajny darmowy slepik osiedlowy:))
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-09-22 14:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o widać że kierownictwo sklepu wzięło się za prawo a faktury nie potrafią wypisać zwłaszcza jak P. K... wypisuje to trzeba czekać 30-40 minut może za to się panie powinny wziąć a nie zajmują się rzeczami o których nie mają zielonego pojęcia bo jak ktoś pracuje z dwa lata i jest na stanowisku kierowniczym to powinien umieć obsługiwać proste urządzenia biurowe czy programy kasowe
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Twój Market
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x