Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Twój Market

zdjecie uzytkownika
ewela - 2014-09-19 23:00:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dalam ostatnio wypowiedzenie bo i tak by mnie zwolnili po inwenturze. A ze nadarzyła mi się okazja to zmienilam prace i tyle.
zdjecie uzytkownika
supcio - 2014-09-20 16:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po inwenturze to jeszcze nie jedna główka poleci-jak szefostwo się zorientuje kto i jak prowadzi ten sklep! Jak jest towar wprowadzany bo jeśli na stoisku brakuje towaru to niestety ale winę ponosi albo magazynier,że źle towar przyjął albo fakturzysrta źle go wprowadziła no ale cóż jaka kierowniczka taki sklep, powodzonka życzę!!!
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-09-20 17:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami chodzę do TM po to żeby się pośmiać,szczególnie do mięsnego.Kolejka jak zwykle długa dwie panie na stoisku z których jedna sprawia wrazenie inteligentnej inaczej(potrafi w niestosowny sposób odnosić się do klientów).Natomiast pani w furażerce zachowuje się jak bezduszny automat.Ręce opadają jak się patrzy na taki personel.Dobry znak ze coraz więcej komentarzy,może w końcu w tym sklepie się zmieni
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-09-20 22:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie już sobie spokoj, nie pracujecie i tyle! ile można obrazac ludzi? tak trudno pogodzic się ze zwolnieniem?
zdjecie uzytkownika
hfdfijk - 2014-09-20 22:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie na L4 trzesace tylkiem ze poleca tez pozdrawiamy:-) jakby nie miały czego się bac to by pracowały!sklep super!
zdjecie uzytkownika
pan ktos - 2014-09-21 10:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osoby obrazajace panią kierownik panią fakturzystke i bogu ducha winne dziewczyny ze sklepu mogą być pewne ze ta sprawa nie odbije się bez echa jeżeli wydaje im się ze to ze tu są anonimowe to grubo się mylą pisanie obraźliwe bzdury i oskarżenia bez żadnych dowodów zostaną jeszcze w tym tygodniu zgloszone na policjie i sprawa na pewno znajdzie swój final w sadzie obiecuje ze każdy kolejny obraźliwy bezpodstawny wpis nie zostanie bez konsekwencji miarka się przebrala życzę powodzenia na pewno się przyda
zdjecie uzytkownika
barbara - 2014-09-21 10:57:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I czas najwyższy chętnie zobacze miny tych pan które tu czują się bezkarnie z doświadczenia wiem ze dojście do tego kto co pisze nie ma żadnego problemu wystarczy zlozyc wniosek o znieslawienie i wszystko się wyda wtedy panie ktore myślą ze są anonimowe będą mogly do swojego kolejnego CV dopisać ze obrazaly i wymyslaly glupoty na temat bylego pracodawcy zobaczymy czy pomoże imto zznaleźć kolejna prace :-)
zdjecie uzytkownika
pan ktos - 2014-09-21 11:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [he - 2014-09-18 22:22:22]:
Zobaczymy ile będziesz miala do powiedzenia juz niedlugo radze znalesc szybko dobre dowody trzeba naprawdę nie mieć rozumu pisząc takie bzdury :-) powodzenia :-)
zdjecie uzytkownika
prawnik - 2014-09-21 14:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że zaczęło się straszenie policją i sądami z tego widać że państwo nie macie zielonego pojęcia o prawie w Polsce zniesławienie czy inne tego typu sprawy Policja nie prowadzi z urzędu chyba życzę są tam ujęte groźby karalne więc pozostaje państwu droga cywilna a tu życzę powodzenia sam to przerabiałem i trzeba udowadniać swoje racje mało tego musicie w pozwie napisać kogo wzywacie czyli oskarżacie o pomówienie i jak przegracie sprawę to osoba pozwana może się od was domagać zadość uczynienia w formie finansowej także bym był bardzo ostrożny co do pisania pozwów czy składania zawiadomień do Policji a sprawdzenie kto pisał znaczy ustalenie IP sprawców w tym wypadku nie wchodzi w grę bo to nie jest sprawa karna a wniosek do sądu cywilnego o takie ustalenia i tak wam nic nie da bo bardzo rzadko sądy na to się zgadzają a po drugie ja ktoś korzysta z rutera czy w domu jest wielu domowników to trudno będzie ustalić kto pisał bo wchodzi się na prawo o domniemaniu niewinności i to wy musicie wykazać że akurat to ta dana osoba pisał a jak okaże się że ma świadków że była w innym miejscu to nie tylko będziecie zdyskredytowani a także znowu narażacie się na oskarżenie o pomówienie i tytuł odszkodowawczy. Życzę sukcesów w poszukiwaniu prawdy i na drodze sądowej he,he.
zdjecie uzytkownika
pan ktos - 2014-09-21 16:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziekuje :-) prawnik? Hehe chyba po zawodowie :-)
zdjecie uzytkownika
prawnik - 2014-09-21 17:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pan ktos - 2014-09-21 16:32:27]:
tak jak mówisz pożyjemy zobaczymy ale rzucanie gróźb że pójdzie się do sądu czy na Policję oznacza że nadzwyczajnej w świecie że jednak to co piszą ci wszyscy ludzie ma pewne źródło prawdy i wygrzebanie tych spraw na światło dzienne było bardzo niewygodne dla sklepu skoro tak zaciekle się bronią ci co kierują tą jednostką ale trzeba uważać bo sądy to broń obosieczna czasami za dużo można powiedzieć oprzeć na poszlakach i samemu wylądować w najlepszym razie na bruku heh i skończy się kozakowanie i straszenie sądami czy Policją przyjacielu. Będę oczekiwał z utęsknieniem na twój pozew znowu trochę zarobie na ludzkiej nie wiedzy ha,ha, CZEKAM, CZEKAM, CZEKAM!!!! Wiesz brakuje mi trochę kasy na wakacje a ty mi pewnie ją dostarczysz więc nie ociągaj się tylko pedałuj już dziś żebym zdążył odebrać kasę za odszkodowanie za pomówienia itd......

Pozdrawiam

Twój wielbiciel

PS

Nie dajcie się zastraszyć mówcie co tak naprawdę dzieje się w tym sklepie bo tam dzieją się dziwne rzeczy zwłaszcza takie zwolnienia przed inwenturą czyżby pani kierownik się czegoś bała i pozbywa się ewentualnego problemu bo ja bym się temu bardziej przyjrzał a to w jaki sposób ci wszyscy ludzie pracujący czy ci którzy zostali zwolnieni piszą o tym wszystkim to już inna kwestia widać że ktoś sobie nie radzi z zarządzaniem

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ja już nie będę tu nic pisał ci co próbują was zastraszyć potwierdzają swoją winę więc będę czytał te posty i w razie czego udzielę wam pomocy prawnej
zdjecie uzytkownika
opanowany - 2014-09-21 20:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytając te posty zastanawiam się kto na tym wygra bo przecież jedni są już zwolnieni a drudzy podejrzewam że wylecą zaraz po inwentaryzacji żeby był powód do wymiany załogi która przynosi same straty dla sieci i żaden sąd pracy tego nie podważy a przynajmniej ja bym tak zrobił przecież takie przepychanki na forum to raczej kiepska reklama dla tego sklepu i ja na miejscu właścicieli tak bym to załatwił i wszystkich uciszył niech się kłócą poza sklepem podobnie przecież było z innym sklepem tej sieci

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
rege - 2014-09-21 23:55:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [prawnik - 2014-09-21 17:45:18]:
Zajebisty z ciebie prawnik skoro nie masz kasy na wakacje z reszta widać ze kilka lekcji się opuścilo :-)
zdjecie uzytkownika
słodziak - 2014-09-22 11:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a mnie tam się podoba ten sklep:)towar można sobie spokojnie wynieść bo ochroniarz zajęty jest dość głośną rozmową z koleżankami, więc dokładnie wiadomo w której części sklepu się znajanduje:))natomiast panie na stoiskach zajęte są ploteczkami i innymi ciekawszymi rzeczami niż OBSŁUGA klienta tak, że polecam wszystkim ten całkiem fajny darmowy slepik osiedlowy:))
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-09-22 14:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
o widać że kierownictwo sklepu wzięło się za prawo a faktury nie potrafią wypisać zwłaszcza jak P. K... wypisuje to trzeba czekać 30-40 minut może za to się panie powinny wziąć a nie zajmują się rzeczami o których nie mają zielonego pojęcia bo jak ktoś pracuje z dwa lata i jest na stanowisku kierowniczym to powinien umieć obsługiwać proste urządzenia biurowe czy programy kasowe
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-09-26 20:04:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem zszokowana tym co się dzieje teraz w tym sklepie. Czekałam 20 minut aż Pani Kierownik wystawi mi fakturę. Towar na mięsnym niestety nie jest świeży, kupiłam mięso i wędline, która niestety nie należała do świeżych. Na pułkach brak towarów. Lubiłam robić zakupy w Twoim Markecie ale niestety już więcej nic tam nie kupię.
zdjecie uzytkownika
orbik - 2014-09-27 22:07:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja dziś po raz kolejny poszedłem przed praca do sklepu na zakupy i powiem ,że byłem zaskoczony(pozytywnie)obsługą.Tanie mięso więc i klientów dużo wiec co za tym idzie troszkę w kolejce trzeba była postać ale maksymalnie z moich obliczeń wynika,że ok 10 min.Panie na mięsnym na bieżąco dokładały mięso i z usmiechem obsługiwały i doradzały.Pani kierownik też obsługiwała szybko i rzetelnie .Pozdrawiam załogę TM-miłe i uśmiechnięte Panie
Twój Market "Wywiad z Piotr Białecki - Pełnomocnik w firmie Twój Market"
Proszę opowiedzieć kilka słów o strategi działania i promocji świadczonych przez Państwa usług? Ze swoją ofertą staramy się trafiać do klientów w każdej grupie wiekowej. Promujemy się w mediach lokalnych, zarówno mediach tradycyjnych, jak i internetowych. Szukamy też niekonwencjonalnych metod dotarcia do naszych klientów, ale to już są informacje poufne. Wykorzystujemy różne pomysły, nie ograniczamy się do tradycyjnej reklamy.   Czy nadchodz...
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-09-28 13:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kasia - 2014-09-26 20:04:07]:
to najpierw naucz się pisać - "pułkach" :-)
zdjecie uzytkownika
hahah - 2014-09-28 13:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
już wieciej nie pisz i tak nie wrócisz do pracy! i przestań obrażać ludzi którzy pracują i nie sciemniaja tak jak ty sciemnialas!!!! a mięso zawsze jest swieze i dobrze o tym wiesz...cos ci nie poszlo
zdjecie uzytkownika
kika - 2014-09-30 19:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A O JAKIM SKLEPIE PISZECIE
zdjecie uzytkownika
kakaUMBh - 2014-10-02 23:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Toronto zapewne ;)
zdjecie uzytkownika
ranko - 2014-10-03 17:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak jest na stanowisku Kasjer- sprzedawca, bo taka oferta pojawiłą się jakoś miesiąc temu i nadal wisi, wiec chyba jeszcze rekrutacja trwa, chodzi mi o miasto Toruń, pracował tam kiedyś ktoś czy nie? Bardzo zależy mi na waszych opiniach, jak możecie to napiszcie w jakich godzinach praca no i dodatkowo jeszcze czy kasa dobra w miare
zdjecie uzytkownika
Sylwek - 2014-10-03 20:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odradzam pracę w Twoim Markecie w Toruniu. Kierownictwo nie miłe, wymagają od Ciebie więcej niż jesteś w stanie ogarnąć. Codziennie zostajesz po nadgodzinach. Zatrudnienie niby jako kasjer - sprzedawca a tak naprawdę robisz wszystko od obsługi kasy fiskalnej po wykładanie towaru na sprzątaniu i pracy na dziale mięsnym kończąc. Praca tylko dla niewolników za marne grosze.
zdjecie uzytkownika
do Sylwek - 2014-10-20 16:37:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchaj, a jakie masz mniej więcej załozenia do zrobienie na miesiąc? sa premie od procentu wykonanego założenia czy nie? jak to wyglada z tymi dodoatkami (o ike w ogóle jakies tam są)? Mam nadzieje, że nie macie groszowych wypłat, tylko zalezne od tego co zrobicie i ile faktycznie osiągniecie. Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Sylwek - 2014-10-23 21:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do Sylwek - 2014-10-20 16:37:18]:
Średnio w miesiącu pracujemy 200 godzin, premii nie ma żadnych. Na czysto otrzymujemy 1200 zł miesięcznie.
Jeśli otrzymamy bony to wtedy wypłaty mamy mniejsze o te bony.
Jeśli ktoś nie może znaleźć pracy i chce być niewolnikiem to polecam Twój Market. Ja zrezygnowałem tak jak i większość.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Twój Market
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x