Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Twój Market


Oceniono 77 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Twój Market
Środa Wielkopolska
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
Romana - 2011-11-30 14:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dodam jeszcze tylko, że często robię tam zakupy i zgadzam się w zupełności z opinią Migotki - ekspedientki są super, bardzo miłe i pomocne, aż się robi przyjemnie po kilku słowach zamienionych z taką Panią! Dlatego jakoś sceptycznie podchodzę do opinii, opisujących, jak tam jest strasznie, zwłaszcza napisanych w takim tonie i przy użyciu takich wyrazów jak powyższa.
zdjecie uzytkownika
AnnieWilson - 2011-11-30 14:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poziom niektórych wypowiedzi tutaj uważam za żenująco niski, już pal licho ortografię i gramatykę, ale używanie wulgaryzmów oraz obrzucanie błotem pracodawcy uważam za niedopuszczalne. Nie ma przymusu pracy, jak ktoś jest niezadowolony - może odejść. A jak do tego dochodzi taki poziom kultury osobistej, jaki reprezentują niektórzy pracownicy (albo osoby podające się za nich tutaj), to może lepiej, żeby tam faktycznie nie pracowały - nie widzę ich zupełnie w relacjach z klientami, gdzie liczy się przede wszystkim dobre wychowanie, uczciwość i życzliwość.
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2011-11-30 15:14:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również słyszałam bardzo dobre opinie o tym sklepie. Atmosfera w placówce zależy w dużej mierze od pracującego tam zespołu, dlatego nie przejmuj się opiniami na temat sklepów w innych miejscowościach. W Koninie jest bardzo przyzwoicie, osobiście nie słyszałam, żeby o tym sklepie ktoś powiedział złe słowo. Zresztą w porównaniu do innych marketów sklep ma bardzo dobry potencjał, jeśli chodzi o pracę tam - średniej wielkości powierzchnia, dobrze rozplanowane kasy i stoiska, tak samo asortyment - moim zdaniem, nie ma się czego wstydzić przed klientami.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2011-11-30 15:21:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może zamknij internet będzie łatwiej :)
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2011-11-30 15:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niedawno powstała placówka Twojego Marketu w Kutnie - widziałem, że poszukiwali pracowników... Czy ktoś tam pracuje i mógłby się wypowiedzieć? Sam sklep sprawia sympatyczne wrażenie.
zdjecie uzytkownika
adamek - 2011-11-30 16:05:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety nie znam szczegółów odnośnie pracy w tej firmie - ale wieść gminna niesie, że warunki są całkiem przyzwoite, zresztą placówka też sprawia dobre wrażenie, tak więc jako miejsce pracy może być całkiem atrakcyjne.
zdjecie uzytkownika
Lena - 2011-11-30 16:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja robiłam zakupy w kilku sklepach Twojego Marketu i uważam, że Twój Market w Gnieźnie to jedna z najlepszych placówek, zarówno pod względem jakości obsługi, jak i aranżacji samego sklepu!
zdjecie uzytkownika
ktosiek - 2011-12-07 17:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sklep bardzo fajny i potrzebny w tej okolicy
panie miłe i zawsze pomocne do tego uśmiechnięte
wielki pozytyw
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-08 19:42:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na zakupy jadę z samych winiar towar pierwsza klasa promocje tak samo a co najważniejsze świeże mięso i śmiało mogę powiedzieć że bardzo niskie ceny personel przesympatyczny wstyd takie obelgi wypisywać dziewczyny pracowite a kierowniczka na równi z nimi brawo zostałam waszym stałym klientem powodzenia miłe panie
zdjecie uzytkownika
lola - 2012-01-04 12:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BYŁAM PRACOWNIKIEM TWOJEGO MARKETU SKLEP FAJNY MOŻNA GO POKOCHAĆ, PRACOWAĆ TRZEBA BO TERAZ PRACUJE SIĘ WSZĘDZIE ,DBAĆ RÓWNIEŻ TRZEBA O TO CO POWIERZYŁ NAM PRACODAWCA BO TO JEGO DOROBEK ŻYCIA JEŚLI SIĘ KTOŚ NIE BOI PRACY TO POPRACUJE SOBIE DŁUGO A ,ZE KIEROWNIK WYMAGA OD TEGO JEST- NIKT BY NIE CHCIAŁ BYĆ W JEJ SKÓRZE GDY SZEF DAJE BURE ZA BŁĘDY ZAŁOGI JA ODESZŁAM Z INNEGO POWODU I MOŻE TROCHĘ ŻAL ALE ZA NIEKTÓRE DZIEWCZYNY TRZYMAM KCIUKI POWODZENIA ....:):)
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2012-01-13 19:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TAK MASZ RACJE W INNYCH MARKETACH TEZ ZARABIAJA PODOBNIE ALE MAJA 2 RAZY W TYGODNIU WOLNE I ZADNYCH NADGODZIN!!!
zdjecie uzytkownika
YAMAMOTO - 2012-04-10 15:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-11-04 09:25:37

Tak ale jezeli ta zaloga zgadza sie pracowac w obozie pracy to ja współczuje już bym wolała dojezdzać
chyba na głowę upadłaś nikt mi w tym sklepie nie zapłacił nawet grosza za inwenturę
zdjecie uzytkownika
TATW - 2012-06-21 22:54:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakładam nowy watek o moim byłym pracodawcy żeby inni mieli jakiś pogląd na ten sklep, więc proszę o rzetelne wypowiedzi pracowników byłych i będących
zdjecie uzytkownika
kotka - 2012-06-29 11:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak u was ale w Toruniu kieras sobie nie radzi dostał ostatnio po zadzie za duże zamówienia i podejrzewam że w tym miesiącu to samo cierpią przez to zwykli pracownicy niższe pensje a gość nie umie gadać z przedstawicielami wciskają mu wszystko co chcą chociaż po tym jak dostał strzał po kasie to (usunięte przez administratora) i trochę zaczyna myśleć wczoraj przyszłam do pracy i okazało się ze (usunięte przez administratora) nie radząc sobie z personelem zaczyna stosować mobbing na pracownikach zwłaszcza na tych co mówią prawdę lub coś przekazują (usunięte przez administratora) ale cóż teraz nikt sie nie liczy z pracownikami
zdjecie uzytkownika
madzia - 2012-06-29 14:05:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no u nas spoko wiadomo wymagają [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2012-11-04 11:18:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sądzicie o Twoim Markecie we Wrześni?
zdjecie uzytkownika
klientka - 2013-01-02 20:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo jestem klientką Twojego Marketu w Bydgoszczy Fordonie. Trzeba przyznać,że obsługa bardzo miła.Dziewczyny sympatyczne zawsze uśmiechnięte. Jest jednak jedna rzecz, która odstrasza klientów OCHRONA. W żadnym sklepie nie spotkałam się z takim traktowaniem klientów przez ochronę.Chociaż patrząc na pseudo ochraniarzy nie wiem czy można traktować tych panów poważnie.Gwizdanie za klientami ,którzy wchodzą na sklep czy wymuszenie na klientce,która ma dużą torebkę,aby zostawiła ją w szafce zakrawa na kpinę. Nie wiem tylko kto z kogo sobie kpi.Firma ochraniarska z właściciela wysyłając do pracy kompletnych idiotów, czy właściciel lekcewżący klientów akcptując metody pracy tych panów. Uważam, że ktoś nadzorujący pracę ochrony powinien bardziej przyjrzeć się osobom,które powinny być skuteczne w ochronie a nie w odstraszaniu klientów.
zdjecie uzytkownika
rafał - 2013-02-06 18:05:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sklep twój market w trzemesznie na ul. 22 stycznia obsługa klienta beznadziejna panie mało zorientowane 4 kasy w sklepie jedna czynna w tych czasach to wstyd !!! ocena niedostateczna .
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2013-02-12 16:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale fajna kierowniczka i to sie liczy :D
zdjecie uzytkownika
KASIA - 2013-11-26 09:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zapracowana - 2011-10-21 19:23:41]:
PRACA W MARKECIE W TRZEMESZNIE TO ZENADA PRACUJA TAM PRACOWNICY NIE ZORJETOWANI BEZ PIJECIA O PRACY STOISKO MIESNE W OPLAKANYM STANIE LADA W NIELADZIE JAK SPOJZREC TO SAME KONCOWKI WEDLIN I TA STARSZA PANI KTORA WCISKA PODKLADA STARY TOWAR USMIECHAJAC SIE PRZY TM I ZAPEWNIAJAC ZE TO SWIEZOTKIE TO ZENADA ZAGLADAM TAM ZADKO TO NIE TEN SAM SKLEP CO PO OTWARCIU
zdjecie uzytkownika
omoi - 2014-02-28 11:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zalezy jeszcze od Twojego Marketu, bo każdy ma inna kierownicze, chyba, że chodziło o regionalną. No i to zawsze kwestia odbioru osobistego.
zdjecie uzytkownika
Trzemeszno - 2014-05-20 18:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak teraz wygląda sytuacja w Twoim Markecie? napiszcie, bo chcę złozyc dokómenty, ale potrzebuje pewnego info.
zdjecie uzytkownika
młody_gniewny - 2014-05-22 17:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno zatrudniają więcej kierowników regionalnym do pilnowania sklepów to pewnie będzie lepiej, bo wezmą się w końcu za kierowników, choć na sklepie na którym obecnie jestem nie jest źle.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-22
Żródło: Gowork.pl
Bydgoszcz
(kujawsko-pomorskie)
TWÓJ MARKET – operator sieci supermarketów mieści się w Budzisławiu Kościelnym w okolicy Konina. Nasza sieć działa w województwach wielkopolskim i kujawsko-pomorskim. Budujemy długoterminowe relacje z partnerami rynkowymi i konsumentami wpisując w tę strategię także odpowiedzialność społeczną. Misją naszej Firmy jest: tworzenie polskiej, silnej regionalnej sieci supermarketów
zdjecie uzytkownika
Bydgoszcz - 2014-06-23 23:39:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca w Bydgoszczy w Twoim Markecie, czytałem, że szukają magazynierów - orientujecie się czy na Kapy czy Fordon ? Czy praca jest ciężka, czy są "przymusowe" nadgodziny, weekend wolny , jak z zarobkami ?

Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Trzemeszno - 2014-06-24 17:24:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale mam nadzieje, że nie sugerujecie że pracownicy firmy działają na niekorzyść sklepu. slyszy sie czasami o takich ludziach, ale chyba nie u nas.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Twój Market
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x