Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Twój Market

Opinie o Twój Market

Pracowałeś w firmie Twój Market i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Juziu - 2015-03-19 00:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A przepraszam bardzo - czy miarą człowieka jest jego wykształcenie? Nie oszukujmy się, ale obecnie bardziej liczy się zawsze doświadczenie, a to jeżeli byłoby dla firmy nie wystarczające to na pewno obecni kierownicy nie byliby kierownikami. Środa Wielkopolska raczej nie jest żadnym wyjątkiem w tym temacie.
zdjecie uzytkownika
pppppp - 2015-03-19 12:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
moim zdaniem kierownik twojego marketu w środzie wielkopolskiej ma bardzo dobre wykształcenie i jak na swój wiek duże doświadczenie...nie wiem o co chodzi w tym czepianiu si danej osoby,dziewczyna troi się żeby było dobrze a tu ja błotem obrzucają chociasz nie maja powodu...dla mnie od kiedy P.Karolina jest kierownikiem sklep lepiej prosperuje a i ogólny wizerunek sklepu się poprawił
zdjecie uzytkownika
km - 2015-03-21 19:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
zmienić kierowniczke w gębicach ludzie ktoją wybrał chamska niech sie w lustrze spojrzy masakra
zdjecie uzytkownika
nnnnnnnn - 2015-03-23 16:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NO BA
zdjecie uzytkownika
KLIENT - 2015-03-23 16:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
PANI KAROLINA POTRAFI WZIĄŚĆ WÓZEK I IŚĆ NA SKLEP POPRACOWAĆ, A NIE JAK POPRZEDNIE KIEROWNICZKI SIEDZIAŁY W BIURZE I CIĄGLE NARZEKAŁY NA PRACOWNIKÓW
zdjecie uzytkownika
tb - 2015-03-25 14:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ta miotła z gębic ma już czas policzony
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-03-27 22:37:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jestem klientem Twojego Marketu w Toruniu i muszę powiedzieć,że to co zaobserwowałem w przeciągu pięciu ok czterech,pięciu miesięcy to przechodzi wszelkie granice.Co raz rzadziej chodzę do sklepu na zakupy gdyż jest brak podstawowych produktów.Co to ma znaczyć,że w niedzielę idę po zakupy na mięsny a w ladzie tylko porcje rosołowe??? Fetor jaki unosi się na sklepie jest nie do opisania,,nie wiem czy to kanalizacja,,,nie świeże mięso czy po prostu smród od brudnych mopów. Przed sklepem śmietnik zapełniony po brzegi,pełno papierków,butelek na parkingu,czy nie ma tym się kto zająć? Kosze sklepowe brudne,że aż odraza bierze na samą myśl,żeby tam zakupy zapakować.Dziewczęta ze starej ekipy pracowite jak zawsze,,,ale nowo przyjęte osoby wcale nie garną się do pracy.Kiedyś to był mój najlepszy sklep mimo tego,że w okolicy jest Torimpex.Sklep zawsze był zatowarowany bardzo dobrze w artykuły znajdujące się w aktualnej gazetce,czy pod nadchodzące święta.Przed Świętami Bożego Narodzenia jak to możliwe,że nie było np.żelatyny,majonezu czy nawet octu.Jak to możliwe,że towau gazetkowego nie ma kiedy obowiązuje gazetka,a jest kiedy ona się kończy!!! Stoisko warzywne ubogie,,jest promocja na ogórka a go nie ma...Zwracam się z prośbą do właściciela sieci Twój Market żeby coś z tym zrobił,bo nie mam pojęcia czy to wina dostawców czy też młodziutkiej Pani Kierownik,która nie daje nadzwyczajnie rady.Rozumiem,że potrzeba czasu żeby się wciągnąć w cały system kierownictwa itd.ale czy takiej początkującej Pani nie powinien ktoś pomódz np z tego co się orientuję to u Was są regionalni a nie koordynatorzy.Więc moje pytanie brzmi gdzie ta osoba jest???Panie Karolu proszę się przyjrzeć swoim pracownikom na stanowiskach kierowniczych czy też regionalnych,czy aby na pewno robią wszystko aby sklep przynosił zyski i tłumy klientów tak jak kiedyś czy ciągną sklep w przeciwnym kierunku-ku upadkowi. Moje postrzeżenia przedstawiłem i powiem tylko tyle,że Ci klienci co robili razem ze mną zakupy w Pana sklepie przeszli do konkurencji mimo,że trochę drożej ale czysto,schludnie i obsługa miła.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-04-12 23:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja opinia na temat kasjerka w Toruniu w twój market jest obsługa bardzo miła i kulturalna a zwłaszcza nowo przyjęte Panie ☺
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-04-13 11:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tb - 2015-03-25 14:22:08]:
Drogi "kliencie" takie epitety podchodzą już pod paragrafy....
Pamiętaj, że ogłaszasz się z tym na forum....
I jest coś takiego jak IP komputera....
zdjecie uzytkownika
dramat - 2015-05-12 18:39:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda ze właściciel nie widzi co jego córka wyprawia - mobbing to jest mało! przez nią personel w sklepie mdleje! To dopiero nadaje się pod paragraf:-)w sklepach brakuje podstawowego asortymentu, nie wspominając o towarze z gazetek! ale ważniejsze jest gnębienie ludzi. dziwne, że właściciel ma to gdzieś i na to pozwala - lepiej to sprzedać i dać córeczce trochę pieniążków - może na leczenie starczy :-)
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-05-17 19:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Robiłem zakupy w sklepie w Wilczynie na stoisku mięsnym , w tym dniu obsługa byłam niekompetentna i bardzo niemiła , niech kierownik z Wilczyna wzoruje się na Ślesinie i zmieni te nieuprzejme panie
zdjecie uzytkownika
Gloria - 2015-07-21 15:33:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient - 2015-05-17 19:44:37]:
Hej jestem, młoda dziewczyna iszukam pracy w swoim rejonie prosze dac znac czy taka osoba jak ja mam skonczone 18 lat nada się do pracy w sklepie na ktorym kolwiek dziale. Czy trzeba miec. Książke sanepidu? ? Ile. Sie zarabia kasy w tym markecie dajcie znac chłopcy i dziewczyny! Pozdrawiam! glorya
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-08-02 21:29:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Wągrowcu ogólnie jest okropnie. Bałagan, brudne półki, przeterminowany towar. Chyba nikt nie zajmuje sie tym sklepem. Obsada? Szkoda gadać, co rusz to inna jest zatrudniana, starą ekipę szlag trafił. Znam kilka dziewczyn które są w porządku do klientów, o innych wole się nie wypowiadać. Nie wiem czy to ze względu na kierownictwo czy co innego ma wpływ na nastrój pracowników, ale uważam że ktoś w końcu musi coś zrobić żeby sklep nie stracił na opinii i wizerunku.
Może jest tu jakiś pracownik, który moglby przybliżyć sytuację w Wągrowcu?
zdjecie uzytkownika
była - 2015-08-06 13:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słaba, naprawdę słaba ta firma, moi drodzy, szczerze odradzam. Jeden przykład - Może banał, ale market nie zapewnia chociażby ŻADNEGO wsparcia w bilonie i banknotach. Jakiś skarbiec do rozmiany? coś? pooo co... lepiej niech zdesperowani pracownicy przynoszą swoje i rozmieniają, skoro nie chcą być wyzywani od klientów. Do poprawy, dużo do poprawy. Nie piszę tego złośliwie, raczej dla podniesienia świadomości właścicieli, być może nikt nie zgłasza im tak błahych problemów.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-08-06 17:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z pani wpisem ja od dłuższego czasu nie chodzę na zakupy do Twojego Marketu, ponieważ jest BARDZO nie miła OBSŁUGA,bałagan i smród odstrasza. Teraz chodzę do Mili,miła obsługa,część starej obsady z Twojego Marketu tam teraz pracuje,czysto,zawsze świże mięso,warzywa i owoce. Kto nie był to polecam!
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-08-07 22:10:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest chore dla mnie zeby Twojim Markecie Środzie Wlkp.nie bylo klimatyzacji ja jako klient nie moge robic zakupów bo gorąco a co dopiero dziewczyny maja zrobic.Po tyle godzin co tam pracują jak mrowki caly czas biegiem.No oczywiście ze nikt nie zwraca uwagi na to i ze dziewczyny padaja ze sil, bo kierownictwo i dyrektorzy swojich biurach maja klimatyzację no i wiadomo ze pracuja po 8 godzin.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-08-08 17:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Boze co za ludzie nie maja serca do swojich pracownikow takie goraczki a dziewczyny nie maja czym oddychać, tym markecie.wygladaja jak ten warzywniak który umiera na sklepie one tak samo wygldaja nie maja sil sie nawet uśmiechnąć przy kasach .poprostu zal tych dziewczyn:(
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-08-08 17:05:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boze co za ludzie nie maja serca do swojich pracownikow takie goraczki a dziewczyny nie maja czym oddychać, tym markecie.wygladaja jak ten warzywniak który umiera na sklepie one tak samo wygldaja nie maja sil sie nawet uśmiechnąć przy kasach .poprostu zal tych dziewczyn:(
zdjecie uzytkownika
była - 2015-08-08 18:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam jakiś czas w TM w Wągrowcu i mogę powiedzieć z czystym sumieniem że w tej firmie nie szanuje się pracownika!!! W sezonie letnim pracodawca nie zapewnia wody do picia brak klimatyzacji a zimą kostniejesz z zimna bo nie ma ogrzewania a polary trzy na 22 pracowników! A do tego wszystkiego praca stojąca przy kasie bo brak krzeseł chyba że własne z domu przyniesiesz, a w taki upał jak dziś stojąc przy kasie 8godz. bez wody i klimy i do tego miła osługa klienta no nie wiem czy któraś nie padła.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-08 21:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
×××× - 2015-08-08 21:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widzę ze nie tylko srodzie wlkp TM, tak jest ciężko prawie każdym z markecie to gdzie jest szefostwo , ze nie widzi tego co dzieje się z pracownikami .Ludzie bez serca przecież woda do pica nie jest droga jak macie drogie picie to kupcie chodziaz w biedronce tam taniej a kasjerki beda mieć co pic taki upal.Bo takie upaly to wasz obowiazek zapewnić wode do picia. Tak7e jest prawo...
zdjecie uzytkownika
kinga - 2015-08-20 19:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale kolego musisz wiedzieć że przecież ogólnie praca w marketach i podobnych sklepach nie jest łatwa, nie wiem dlaczego teraz jesteś zaskoczony. natomiast pracownicy powinni tez pilnować skrupulatnie przestrzegania swoich praw, jeśli je znają. ale jaqkby było tak źle jak piszecie to by nie zatrudniali a oferty się nowe jak widze w sieci pojawiają na sprzewców kasjerów
zdjecie uzytkownika
benek - 2015-08-20 20:03:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwna, sprawa, bo kodeks pracy jasno okresla kiedy to ma być zapewniona woda do picia albo inny napój. Jeżeli pracownicy wykonują pracę na otwartej przestrzeni, przy temperaturze powyżej 25 stopni Celsjusza oraz w pomieszczeniach, w których temperatura spowodowana warunkami atmosferycznymi przekracza 28 stopni Celsjusza, pracodawca musi zapewnić napoje chłodzące.
zdjecie uzytkownika
benek - 2015-08-20 20:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwna, sprawa, bo kodeks pracy jasno okresla kiedy to ma być zapewniona woda do picia albo inny napój. Jeżeli pracownicy wykonują pracę na otwartej przestrzeni, przy temperaturze powyżej 25 stopni Celsjusza oraz w pomieszczeniach, w których temperatura spowodowana warunkami atmosferycznymi przekracza 28 stopni Celsjusza, pracodawca musi zapewnić napoje chłodzące.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 01:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Burak_1987 - 2015-08-26 01:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani Agieszka, kierownik marketu w Gębicach każe kupować pracownikom przeterminowany towar, jeżeli nie zostanie sprzedany w terminie, lub zostało go zamówione za dużo, co jest moim zdaniem karygodne. Jeżeli pracownik się nie zgodzi, będzie musiał płacić ze swojej pensji. Tam powinien wpaść sanepid bez uprzedzenia, bo to co się w tym markecie wyprawia, przechodzi ludzkie pojęcie. Ta aragoancka kobieta nie posiada kompletnie żadnych kompetencji, do pełnienia swojego stanowiska. Do tego odnosi się do pracowników w sposób opryskliwy, często poniżający, również przy klientach. Syf, kiła i mogiła, totalnie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
kilentka2 - 2015-08-28 15:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w Toruniu nadal bez zmian?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Twój Market

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Twój Market?
Zadaj pytanie
alert