Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Twój Market

zdjecie uzytkownika
lukas - 2015-02-01 23:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypowiedz pani jolci z dnia 14.01.2015r. popieram w 100%. Opisuje sytuacje bardzo dobitnie. Szczera prawda
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-02-08 09:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem częstym klientem sklepów Pana Karola. Jednak od dłuższego czasu jestem zniechęcony zakupami w jednym z nich a mianowicie w miejscowości Kazimierz Biskupi. Zacznę od samego personelu- Pani kierownik ma minę jakby pracowała za karę (zero uśmiechu, wiecznie obrażona, i czeka aż jej się człowiek pierwszy ukłoni). Personel- są wyjątki ale jak się wchodzi do sklepu to mam wrażenie, że chcą mnie zabić wzrokiem! A do tego nie potrafią udzielić precyzyjnych informacji na temat posiadanego asortymentu. Kiedy wychodzi gazetka na tym sklepie brakuje wciąż towaru promocyjnego! Pojawia się ale po promocji! No i ten brud na sklepie- jeszcze nie widziałem tam nikogo z miotłą albo mopem! W kolejkach trzeba długo czekać a do tego nie przestrzegają zasad które są dobrze znane we wszystkich placówkach gdzie mamy styczność z klientem. Byłem ostatnio świadkiem jak osoba niepełnosprawna stała w kolejce i żadna ekspedientka nie poprosiła ją jako pierwszą do kasy. Wymieniać można by było wiele... Na jakość stanowiska mięsnego można by było też wiele pisać. Mógłby ktoś z szefostwa się zainteresować gdyż wpływa to mało pozytywnie na całą firmę!
zdjecie uzytkownika
klient1 - 2015-02-08 21:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klient - 2015-02-08 09:43:13]:
W Wągrowcu jest tak samo !
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-02-08 23:33:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klient1 - 2015-02-08 21:17:32]:
Zgadzam się że w Wągrowcu też tak jest! Bywam tam często i przyznam że coraz to gorszy personel,co niektóre panie z wielkom łaską podchodzą do kasy aby obsłużyć a te miny... szkoda mówić... Gdzie jest stara obsada?! Brakuje tamtych uśmiechniętych pań,zawsze doradziły. Brawo dla pani Justyny z monopolu która jako jedyna została ze starej załgi jak jej zabraknie w tym markecie to nie ma po co tam iść,bo tylko ona jest zawsze uśmiechnięta.
zdjecie uzytkownika
max - 2015-02-11 10:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypłata powinna być do 10-tego a dziś jest 11 i wypłaty nie ma nikt z pracowników!!!
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-02-11 11:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie do p.kierownik zmianowej w srodzie wlkp.dlaczego tak traktujesz swoje kolezanki z pracy nie pamietasz jak ty tez bylas tylko sprzedawca w tym sklepie.od tego czasu co jestes kierownikiem to juz kilka dziewczyn sie zwolnoilo to nie normalne.
zdjecie uzytkownika
klijentka - 2015-02-12 08:58:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klientka - 2015-02-11 11:24:00]:
ja Pani odpowiem jako klijentka tego marketu
Pani Lidka zapomniała jak to sie jest zwykłym robolem
a cóż przysłowie mówi z chama na Pana reszta bez komentarza
zdjecie uzytkownika
obserwatorka - 2015-02-12 12:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [klijentka - 2015-02-12 08:58:15]:
no fakt jak ktos mierzy wyżej niż patrzy
zresztą jak by nie patrzeć od pewnego czasu w Twoim markecie nie miło się robi zakupy atmosfera miedzy sprzedawczyniami nie do zniesienia widoczna gołym okiem że jak by mogły to by się pozabijały
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-02-12 15:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dobrze, przynajmniej pierdołami się już nie zajmują :)
zdjecie uzytkownika
lukas - 2015-02-12 19:45:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Centrala na temat wypłaty nie w terminie się nie wypowiada! W Strzelnie to przydała by się inspekcja pracy może zaczęto by równo traktować wszystkich pracowników i sprawdzono by czas pracy pracowników ten rzeczywisty i ile muszą dźwigać te kobiety!!!!
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-02-12 19:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w środzie wlkp. zawsze wszystko jest źle nie widzi sie ze pracownicy pracują bez wolnego robią wszystko co mogą żeby było dobrze ale te biedne dziewczyny wiecznie dostają po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ogólnie wkurzające jest to że jak się przyzwyczaje że gdzieś coś leży to jak jade tam następnym razem towar jest w innym miejscu często jest tak że po prostu połowy towaru albo nie można go znaleźć pracownicy oczywiście chętnie pomagają ale ile razy można prosić o pomoc lepiej po prostu wyjść. Może pan Białecki powinien się dowiedzieć co dzieje się na tych wszystkich sklepach może potrząśnie tymi wszystkimi dyrektorami
zdjecie uzytkownika
lukas - 2015-02-12 23:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej lukas znajdź sobie inny nick a nie podszywasz się pode mnie. Skoro jesteś taki cwany i straszysz inspekcją pracy w Strzelnie to nie podpisuj się pod moim nickiem!!! a kwiatuszku wypowiedź z dnia 12.02.2015 nie jest moja i pod moim nickiem nie strasz nikogo inspekcją pracy jak chcesz się droczyć to rób to sam a nie wciągasz w to innych
zdjecie uzytkownika
obserwatorka - 2015-02-13 09:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Droga Pani kierownik zmianowa Pani Lidko sklep i podwładne Pani to nie prywatny Pani folwark . to nie czasy hitlera aby pomiatać ludzmi chyba najwyższy czas zabrac zabawki i iść do domu bo moze przyjdzie taki czas ze wywioza Pania na taczce
zdjecie uzytkownika
taka ja :-) - 2015-02-21 09:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak czytam te opinie i zastanawiam się dlaczego tak się dzieje w tej firmie.
Faktycznie atmosfera na sklepie nie za ciekawa, stałe dobre pracownice się zwalniają lub idą na chorobowe.Moim skromnym zdaniem forumowicze to nie tylko wina kierownictwa, problem też tkwi
w kierownikach regionu!!! Od kad Pan Karol zaczął zatrudniać osoby na regionalnych z poza swojej sieci
wszystko zaczelo się psuć.Pracuje w tej firmie długo i wiem co mówię, kiedyś było czuć rodzinną atmosferę a teraz....szkoda gadać... Co to za regionalna (Pani Na...)skoro na sklepie lubi "rzucic miesem" -ptzeklenstwem przy kliencie, i nie dziwota ze klienci odchodzą .Zero szacunku ma ta Pani do rodziny Pana Karola ,,, a konkretnie do małżonki i do córki ,,, Jeżeli chodzi o stosunek tej Pani do pracowników potrafi powiedzieć, ze tą Panią wyje....my bądź niech spier....a zero kultury i szacunku
Skoro jest regionalna to niech się zajmie swoją praca tak jak należy a nie ciągle przesiaduje na swoich 2ulubionych sklepach i udaje ze pracuje -dobre.Zastanawia mnie tylko czy Pan Karol tego nie widzi....
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-02-21 10:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie do pomyślenia żeby mieć region kujawsko-pomorski a na sklepie być raz na dwa tygodnie lub raz na miesiąc Od kierownikow i pracowników wymaga tego aby pracowali dłużej i jak najwydajniej a sama olewa pracę, nie wspiera swoich podwładnych tylko gnoi ich , zero pomysłów ,
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-24 21:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta strona to żal.pl. Ludzie weźcie się za pracę, a nie wiecznie narzekacie na pracodawce,kierowników, regionalne, zmianowe itd. Jak Wam tak źle to poszukajcie innej pracy a nie anonimowo wypisujecie te bzdury i żale.
zdjecie uzytkownika
:-) - 2015-02-25 20:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze, że można namierzyć IP komputera i dowiedzieć się komu jest tak zle ...no pewnie Pani za takie bzdury już długo nie popracuje - nie lepiej samemu się zwolnic? skoro tak zle?!!!chyba az tak dużo nie pracujecie skoro macie czas na oczernianie innych, wspolczuje braku - mózgu, najlepiej zgonic na kogos niż zajac się swoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Twój Market "Wywiad z Piotr Białecki - Pełnomocnik w firmie Twój Market"
Proszę opowiedzieć kilka słów o strategi działania i promocji świadczonych przez Państwa usług? Ze swoją ofertą staramy się trafiać do klientów w każdej grupie wiekowej. Promujemy się w mediach lokalnych, zarówno mediach tradycyjnych, jak i internetowych. Szukamy też niekonwencjonalnych metod dotarcia do naszych klientów, ale to już są informacje poufne. Wykorzystujemy różne pomysły, nie ograniczamy się do tradycyjnej reklamy.   Czy nadchodz...
zdjecie uzytkownika
!!! - 2015-02-25 20:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam i nie wierze ! w TM naprawdę zatrudniaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widocznie za dobrze maja z regionalna ! w Polo nie do pomyślenia żeby komus tylek obrobić, masakra! a i dobrze ze trzyma was krótko , może w końcu te sklepy zaczna normalnie dzialac !brawoooo !
zdjecie uzytkownika
pozdro - 2015-02-25 20:20:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdro wiadomo dla kogo...sklep na P :-) WSPOLCZUJE...
zdjecie uzytkownika
hahahhahah - 2015-02-25 21:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ania , bylas za cienka pozdrowienia ! lepiej weź się za robote a nie za ciagniecie...wiadomo czego :-) i odpuść już nam nasz sklep w koninie
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-02-25 22:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chyba jakieś czarne chmury się zbierają nad glowa regionalnej skoro sama pisze pozytywne opinie na swój temat ....krótko to się trzyma psa na łańcuchu, a z pracownikami się wspolpracuje a nie mobbinguje,,,
zdjecie uzytkownika
Aleksandra - 2015-02-25 23:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera jaka panuje w pracy, zależy tylko i wyłącznie od tego jak my ją tworzymy. Pracuje od kilku miesięcy w Twoim Markecie i nie uważam aby panował tam jakiś wyzysk, ktoś musiał zostawać po godzinach, kobiety dźwigały większy niż dopuszczalny tonaż... Wystarczy sumiennie wykonywać swoje obowiązki, a nie tylko narzekać i obarczać winą innych. Moja regionalną jest pani Natalia. Nigdy nie usłyszałam, aby na sklepie odzywała się nie kulturalnie do pracowników, bądź kogoś obrażała. Zawsze możemy na niej polegać i zwrócić się o pomoc z każdym problemem. Odwiedza nasz sklep kilka razy w tygodniu, także nie uważam aby można było cokolwiek zarzucić.
zdjecie uzytkownika
Wielka Osobowość - 2015-02-26 15:01:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Od dłuższego czasu obserwuję tę stronę i czytam Wasze opinie i szczerze mówiąc własnym oczom nie wierzę, że ludzie(jeśli można ich tak nazwać), którzy negują pracę w TM a przede wszystkim narzekają na jakość pracy kierowników sklepu i kierowników regionu, mogą z godnością podążać tą samą ścieżką co JA !!
Jestem pewna, że wszystkie gorzkie słowa, które zostały wypowiedziane '' Anonimowo'' wypłynęły z ust ludzi, którzy są po prostu nadzwyczajnie zazdrośni...W życiu niczego nie osiągnęli... i żal ich ściska gdy widzą, że ktoś inny potrafi pracować lepiej od nich...bo jak inaczej nazwać te bzdury,które są wypisywane np. na temat Pani Natalii, która wkłada w swoją pracę 200% siebie! Dzięki jej kreatywności i sumienności wiele TM odbiło się tak naprawdę od dna... Pracownicy są traktowani z szacunkiem, dlatego nie rozumiem skąd zarzut na temat ''rzucania mięsem'' ?? Skoro takich sytuacji w ogóle nie ma !! Ktoś próbuje kopać dołki... zapominając,że ''Kto kopie dołki, sam w nie wpada'' Dlatego Moje słowa kieruję do osób, które ewidentnie mają problem ze sobą i swoim życiem... JEŚLI NIE SZANUJESZ INNYCH.. NIE OCZEKUJ SZACUNKU WOBEC SIEBIE !
P.S. Uwielbiam swoją pracę !! :):):)
zdjecie uzytkownika
janko - 2015-02-27 02:40:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no jakby nie było jakiś opinii niezadowolonych pracowników to przecież nie byłoby to wiarygodne no nie? bo przecież wszędzie są niezadowoloni ludzie lub tacy krótzy chcą oczernić jak im nie wyszło. Ja myślę, że kazdy zainteresowany pracą w Twoim Markecie powinien sam przez swoje sito przepuścić to wszystko co tu piszą i wybrać te dobre
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-06 22:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o widze ze najciekawszy wpis zniknal! a szkoda bo bym mogla bardziej sie wypowiedziec w temacie tego idioty, ktory zawala nas towarem i pozniej ma do nas pretensje ! kto takich zatrudnia? nie dosc ze z polo go zwolnili to teraz tutaj robi syf
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Twój Market
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Twój Market?
Zadaj pytanie