brak logo

Novamed Sp. z o.o.

Toruń

Opinie o Novamed Sp. z o.o.

admin 2015-07-06 07:58:08
Miałeś do czynienia z pracodawcą, byłeś zatrudniony w firmie Novamed Sp. z o.o.? Napisz nam jakie zalety i wady ma firma, pomóż innym podjąć decyzję o zatrudnieniu.
2
Ojciec Chrzestny 2016-01-28 22:45:21
Widzę że jak zwykle ktoś z Novamedu wspiera forum :). Powiem tak szczerze nie polecam : słaba podstawa, słabe prowizje, olewają dobrych i bardzo dobrych klientów, starych dobrych przedstawicieli pozwalniali w sposób gorszy niż najgorsza korpo.Podnieśli ceny nie ma jak walczyć z konkurencją szkoda Waszego czasu na wyjazd do Łodzi. Szefostwo zaufało gościowi który pogrąży firmę - a może taki mają plan? Nie będę się dalej rozpisywał bo opowiadanie by z tego wyszło. Jeszcze raz obecnego Novamedu nie polecam a dawny jak to mówią Czesi To Se Ne Wrati :)
2
aisha 2016-02-01 15:45:46
Hmmm opinia Ojca Chrzestnego nie do końca jest prawdziwa. Domyślam się że to "stary" przedstawiciel, który po prostu nie potrafił zaakceptować zmian w firmie. Firma zaczyna się prężnie rozwijać, zatrudnia na umowę o pracę i dodatkowo warunki prowizyjne które proponuje jak najbardziej są prawdziwe. Zawsze zmiany dla pracowników są trudne do zaakceptowania, ale te na prawdę przynoszą i pieniądze i możliwości samorealizacji
1
nick 2016-02-01 20:50:43
Warto sprobować, bo firna preżnie się rozwija. Zatrudnia przedstawicieli i osoby do biura. Nie kazdy po prostu docenia zmiany w firmie
Ledi 2016-02-03 00:24:35
Po dwóch rozmowach i wizycie w biurze mogę potwierdzić, że to nowoczesna i ambitna firma z misją.. jakiej jesszcze nie spotkałem w tej branży. To na pewno nie miejsce dla administratorów sprzedaży ceną... ciekawie ciekawie
1
fyytr 2016-02-14 11:25:28
dno i wodorosty banda i tyle łącznie z panem O na czele. nie nie nie
Firma krzak. Nic nie warta, i takie pieprzenie ze człowiek jest najwazniejszy.
jak sprzedajesz to jesteś, wystarczy 1 miesiąc gorszej sprzedaży i już wylatujesz,
tak tam sie traktuje ludzi.
3
S. 2016-03-03 00:18:12
Problemem Novamedu jest słaba kadra managerska. W czasach gdy Prezes zarządzał bezpośrednio firmą to było ok i biznes się rozwijał. Synowie i reszta kadry zarządzającej sprawiają wrażenie jakby nie do końca zorientowanych w biznesie w którym działają. Zmieniają często decyzje oraz strategie co doprowadza do chaosu oraz zmniejszenia wydajności pracy. To wszystko w połączeniu z niskimi wynagrodzeniami powoduje wysoką rotację pracowników...
1
Edward 2016-03-03 08:03:23
Zgadzam się z S., ale najlepiej było za Gierka, czy się stało czy leżało 500 zł się należało.. A teraz..
2
Yeti 2016-03-03 22:55:23
Widzę że nadal nic się nie zmieniło w firmie, nadal kadra managerska chyba z nudów śledzi fora i karze wypisywać albo sami wypisują opinie na forach. Nie trudno się domyślić że aisha, Ledi i nick to obecni pracownicy firmy :). Firma może i się rozwija ale kosztem przedstawicieli,repy tyrają a wodzowie śmietankę spijają... obojętnie jaką cenę i rabat dasz to i tak nic się nie spina :). Zgadzam się z ojcem chrzestnym bardzo słaba podstawa a z marży to można waciki kupić albo nawet i nie :) Kiedyś narzekali że niską marżę mają i nie mogą dać większej prowizji teraz za tą samą albo nawet gorszej jakości chinszczyznę walą mega marżę i tak nie dadzą zarobić przedstawicielom bo po co skoro i tak znajdą kogoś kto za miskę ryżu będzie tyrał:) a jak nie to B.M K.Ż i P.P podciągną wynik i jakoś to będzie. Generalnie firma ŻYD SP.z o.o.
4
bryk 2016-03-07 16:30:40
Jak pracowałeś 3 lata i sprzedawałeś koncentratory tlenu, stetoskopy i plan się robił na sprzedaży 3 sztuk to fakt było cudownie bo nie trzeba było pracować. A jak się okazało że trzeba iść do pracy na apteki i się wykazać... to ups... problem!!
nowy 2016-03-14 13:45:22
Witam,mam bogate doswiadczenie w FMCG,takze dla mnie to bedzie nowowsc.Dzisiaj dostalem telefon z zaproszeniem na rozmowe na stanowisko opiekuna klienta wojewodztwo lubelskie,prosze o wszelkie informacje na temat firmy,zarobkow,atmosfery,pracy na tym terenie,po prostu wszystkiego co wazne,dzieki z gory
nowy 2016-03-15 20:58:38
rozmowa w czwartek,hotel vanilla?jakies doswiadczenie masz czy swiezak w tej branzy,tak jak ja?
Pand 2016-03-16 14:36:51
Hej, też dostałem zaproszenie na rozmowę na to stanowisko - województwo lubelskie. Miejsce rozmowy to chyba jakiś żart. Chyba zapomnieli, że nie każdy ma samochód i jest w stanie wyjechać 15km za miasto. Wracając do sedna sprawy, warto się w ogóle fatygować? Ktoś pisał, że podstawa niska. Praca jest wymagająca? Jakie auta dają i czy można użytkować priv?
nowy 2016-03-16 15:55:15
a hotel Vanilla to nie jest w Lublinie na Krakowskim Przedmiesciu?
nowy 2016-03-16 16:00:12
to gdzie masz rozmowe?moze ja zle uslyszalem?ale niemozliwe
Pand 2016-03-16 18:05:56
Hotel In Between by Vanilla Group Panieńszczyzna 15p przed Jastkowem. Przynajmniej taki adres dostałem. Trzeba zadzwonić i się upewnić.
nowy 2016-03-16 20:13:57
a no wlasnie,nie doslyszalem,dzieki. Ale jeszcze ktos moglby napisac cos na temat tej firmy i czy warto jechac
Pand 2016-03-16 20:19:40
Nikt nic nie wie, tajemnicza sprawa :) Jak nie jesteś pewny, nie jedz. Ja sobie chyba daruję, bo jakoś nie mam przekonania..
nowy 2016-03-16 20:27:09
no wlasnie sie zastanawiam dlaczego dzwonili do mnie,bo nie mam doswiadczenia w tej branzy,ja FMCG,spozywka i chemia gospodarcza,a Ty z tej branzy czy inna tez?
Pand 2016-03-16 20:52:10
Tylko FMCG. Zaliczone dwie duże korpo... żadnego doświadczenia w tej branży..dziwne, że takie osoby zapraszają
lll 2016-03-17 09:37:10
Niech osoby, które były na rozmowie napiszą coś więcej o warunkach.
nnn 2016-03-17 13:41:28
ludzie dajcie znac jak tam po rozmowach na wojewodztwo lubelskie,co tam sie dzialo
1
pand 2016-03-20 12:42:27
Przecież z treści dyskusji wynika, że rozmawiamy o stanowisku "opiekuna klienta". Jaka podstawa, najniższa krajowa? Poza tym samochód, jakieś inne benefity?
Alojzy dziubek 2016-04-19 13:17:56
Witam wszystkich zdziwionych telefonem nie z branży.
Już wam odpowiadam na pytanie, dzwonią do Was bo proponują małą kasę to po pierwsze, Czyli pi razy oko połowę albo nawet jedną trzecią mniej niż w branży medycznej. Na spotkaniu mydlą oczy ,że po okresie próbnym będzie lepsza kasa blebleble pitupitu... Po drugie najważniejsze jak Cię wybiorą i przez miesiąc się nie sprawdzisz to wylatujesz z hukiem . Jeżeli jesteś desperatem który musi cokolwiek zarobić to idź na spotkanie jeżeli znasz swoją wartość to nie polecam wręcz odradzam.
1
hg 2016-05-06 11:49:14
no ale podejrzewam ze na premie jakoas tez mozna liczyc
Zostaw swoją opinię o Novamed Sp. z o.o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Novamed Sp. z o.o.