brak logo

Codimex

Błonie

Opinie o Codimex

Borys 2010-05-04 09:24
Co fakt to fakt..
Mario 2010-10-12 02:02
ta firma jeszcze istnieje?
zal.pl 2010-12-18 10:39
Mario - 2010-10-12 02:02:55

ta firma jeszcze istnieje?

taa i znowu znajduja losi co wierza, ze zarobia krocie a tak naprawde duzo pracy - malo placy!
2
szlst 2013-11-16 16:42
spoko jest ale hajsy mogli by wieksze dawac ;D jest dobrze a narzekac kazdy bedzie i zawsze
rekon 2016-04-20 19:33
Tak naprawdę duże znaczenie w tej firmie mają wyniki pracownika, @krotos, ponieważ na stanowiskach handlowych oprócz samej podstawy, dostajesz także premię
FabMar 2016-12-05 13:05
Pracowałem tam, sporo zarabiałem ale praca na akord więc jak chciałem zarobić trzeba było pracować ostro- dlatego większość pracowników mnie nie lubiła, bo ktoś dostał 1200 wypłaty a ja ponad 2000 lub 3000 , a Praca dla ludzi co chcą pracować i zarobić .
Jdhdhdk 2017-03-28 09:58
A to ciekawe...żeby zarobić to trzeba było najpierw mieć zamówienia, dla ciebie one były to mogłeś sobie zarobić dla innych już nie i tu nasuwa się pytanie dlaczego, a no dlatego że jesteś synem osoby który przyjaźni się z panią która odpowiada za te zamówienia i je chowa dla takich osób jak ty! A niektórzy powtarzam niektórzy pracownicy cie nie lubili bo robiłeś syf na swoim stanowisku pracy i tego po sobie nie sprzątałeś a jak ktoś ci zwracał na to uwage to się do tego nie przyznawałeś lub zwalałeś na kogoś innego...Podkreślam niektórzy poniew
aż wiele osób w firmie mówiło że jesteś w porządku tylko że jesteś pod strasznym wpływem matki. Dodam jeszcze że nie ma pracy dla ludzi którzy chcą pracować bo człowiek się nazapieperza jak potrzeba a później wychodzi że pracują osoby które robią sobie co chcą w tej firmie i przychodzą kiedy chcą bo pani z magazynu chowa dla nich zamówienia. Na koniec dodam że jak nie było pracy i zamówień dla wszystkich pracowników to ty sobie siedziałeś na laserku i zarabiałeś a inni siedzieli w tym czasie w domu(przypominam że to praca na umowę zlecenie) dlatego jedni mieli 1200 a ty 2000 czy nawet 3000 co ciekawe, więc praca jest ale dla wybranych osób trzeba lizać dupe pani z magazynu, która ma swoje humorki, to wtedy praca będzie ja nie zamierzam czegoś takiego robić, to jest wbrew moim zasadom. Także jak już wystawiasz opinie to pisz chociaż prawdę.
7
Mielonka 2017-03-28 19:46
Chłopie, co ty( usunięte przez administratora ) akord to jest, ale nie przez cały miesiąc. Przychodzisz w tygodniu, w soboty, czasami w niedzielę, a potem siedzisz tydzień, dwa w domu. To nazywasz pracą? Wiem kim jesteś i ciesz się, że mama tak o ciebie dbała. Inni siedzieli, a ty zawsze miałeś pracę. Zresztą to wszystko dzieje się za przyzwoleniem kadry zarządzającej, bo jak tu podpaść mamusi. W Błoniu ludzie już na tej firmie poznali się i nie dają się oszukać.
5
Darek 2017-04-03 23:04
No niestety prawda jest taka jak piszą wyżej
Rządzą tu Anny jedna i druga
Jak one zagrają Tak Marionetka (RobertR) Tanczy
PS. R.R NIE BĄDŹ FRAJER MIEJ SWOJE ZDANIE
4
Zostaw swoją opinię o Codimex - Błonie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Codimex