brak logo

Codimex

Błonie

Opinie o Codimex

Borys 2010-05-04 09:24
Co fakt to fakt..
Mario 2010-10-12 02:02
ta firma jeszcze istnieje?
zal.pl 2010-12-18 10:39
Mario - 2010-10-12 02:02:55

ta firma jeszcze istnieje?

taa i znowu znajduja losi co wierza, ze zarobia krocie a tak naprawde duzo pracy - malo placy!
2
szlst 2013-11-16 16:42
spoko jest ale hajsy mogli by wieksze dawac ;D jest dobrze a narzekac kazdy bedzie i zawsze
rekon 2016-04-20 19:33
Tak naprawdę duże znaczenie w tej firmie mają wyniki pracownika, @krotos, ponieważ na stanowiskach handlowych oprócz samej podstawy, dostajesz także premię
FabMar 2016-12-05 13:05
Pracowałem tam, sporo zarabiałem ale praca na akord więc jak chciałem zarobić trzeba było pracować ostro- dlatego większość pracowników mnie nie lubiła, bo ktoś dostał 1200 wypłaty a ja ponad 2000 lub 3000 , a Praca dla ludzi co chcą pracować i zarobić .
Jdhdhdk 2017-03-28 09:58
A to ciekawe...żeby zarobić to trzeba było najpierw mieć zamówienia, dla ciebie one były to mogłeś sobie zarobić dla innych już nie i tu nasuwa się pytanie dlaczego, a no dlatego że jesteś synem osoby który przyjaźni się z panią która odpowiada za te zamówienia i je chowa dla takich osób jak ty! A niektórzy powtarzam niektórzy pracownicy cie nie lubili bo robiłeś syf na swoim stanowisku pracy i tego po sobie nie sprzątałeś a jak ktoś ci zwracał na to uwage to się do tego nie przyznawałeś lub zwalałeś na kogoś innego...Podkreślam niektórzy poniew
aż wiele osób w firmie mówiło że jesteś w porządku tylko że jesteś pod strasznym wpływem matki. Dodam jeszcze że nie ma pracy dla ludzi którzy chcą pracować bo człowiek się nazapieperza jak potrzeba a później wychodzi że pracują osoby które robią sobie co chcą w tej firmie i przychodzą kiedy chcą bo pani z magazynu chowa dla nich zamówienia. Na koniec dodam że jak nie było pracy i zamówień dla wszystkich pracowników to ty sobie siedziałeś na laserku i zarabiałeś a inni siedzieli w tym czasie w domu(przypominam że to praca na umowę zlecenie) dlatego jedni mieli 1200 a ty 2000 czy nawet 3000 co ciekawe, więc praca jest ale dla wybranych osób trzeba lizać dupe pani z magazynu, która ma swoje humorki, to wtedy praca będzie ja nie zamierzam czegoś takiego robić, to jest wbrew moim zasadom. Także jak już wystawiasz opinie to pisz chociaż prawdę.
10
Mielonka 2017-03-28 19:46
Chłopie, co ty( usunięte przez administratora ) akord to jest, ale nie przez cały miesiąc. Przychodzisz w tygodniu, w soboty, czasami w niedzielę, a potem siedzisz tydzień, dwa w domu. To nazywasz pracą? Wiem kim jesteś i ciesz się, że mama tak o ciebie dbała. Inni siedzieli, a ty zawsze miałeś pracę. Zresztą to wszystko dzieje się za przyzwoleniem kadry zarządzającej, bo jak tu podpaść mamusi. W Błoniu ludzie już na tej firmie poznali się i nie dają się oszukać.
6
Darek 2017-04-03 23:04
No niestety prawda jest taka jak piszą wyżej
Rządzą tu Anny jedna i druga
Jak one zagrają Tak Marionetka (RobertR) Tanczy
PS. R.R NIE BĄDŹ FRAJER MIEJ SWOJE ZDANIE
6
Zostaw swoją opinię o Codimex - Błonie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Codimex