brak logo

invest-Rem

Mogilno

Opinie o invest-Rem

pracownik 2010-07-12 09:46:59
Jedna z najgorszych firm w jakich pracowałem. Ciągły bat i nacisk na ogromną wydajność. Ludzie marnują sobie zdrowie a w zamian dostają tylko pretensje że przecież można więcej!!! Totalnie odradzam.
2
pracownik 2010-12-12 12:08:12
Potwierdzam powyższy komentarz. Firma Invest-Rem Mogilno zapewnia umowę o pracę na czas określony, choćbyś pracował tam 10 lat, ciągłe naciskanie pracowników na maksymalną wydajność połączone z totalnym wyniszczeniem organizmu, rządy byłego burmistrza miasta Mogilna, który uważa się za wszystkowiedzącego, a nie ma pojęcia o niczym, ups...ma pojęcie...ale o tym SZA, szef z kolei na ogół nie bardzo wie, co się w firmie dzieje, a wszystkie niedociągnięcia zrzucane są na pracowników, którzy wypruwają z siebie flaki, wykonując najcięższą robotę, a jeszcze muszą wysłuchiwać ciągłych pretensji o sprawy, z którymi niewiele mają wspólnego. Wielu rozchorowanych pracowników odeszło, nagle stali się niepotrzebni, a przecież w kółko musieli robić najgorszą pracę w pocie czoła, szczególnie latem, kiedy jest nie do wytrzymania, bo klimatyzacja, którą założyli działa tylko fikcyjnie Ja jeszcze się trzymam, ale zdrowie już nie tęgie. NIE POLECAM!!!!!
1
maksio 2011-06-20 20:15:52
100% zgody z przedmowcami. jeszcze pracuje w tym bagnie ale to tylko kwestia czasu. ta firma to kpina, karykatura biznesu. pracowalem juz w kilka miejscach i zawsze mozna znalezc cos wkurzajacego, ale w tej firmie to to co sie dzieje to masakra. bagno, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeszcze raz bagno.
1
Bodzio 2011-11-08 16:58:49
Najgorsza z firm w jakiej pracowałem. Masakra po prostu. Jak zaczynałem karierę moją pierwszą firmą był invest-rem. Myślałem ze to normalne. po trzech latach nie dawałem juz rady taki pręgierz i bat na plecach. Zwolniłem sie i dzięki Bogu!!! W nowej firmie jest zupełnie inaczej. nikt nie krzyczy, nie pogania i nawet wypłata jakaś taka grubsza! Stanowczo odradzam Invest! (usunięte przez moderatora)
1
adds 2013-05-28 16:18:21
pracuje sie dobrze , wiadomo komu sie nie chce to firma nie do niego. ja srednio zarabiam 3 tys zł. na okolice nigdzie wiecej nie zarobisz. i przede wszystkim ludzie bardzo spoko ;) pzdr
adds 2013-08-29 23:37:02
na podstawie umowy o prace wiec pełny legal ;)
jabba 2013-09-10 00:32:25
Szansy na awans nie ma i nie będzie, jeśli jesteś pracownikiem fizycznym. W biurze nieważne czy masz studia skończone czy nie, podwyżki przez to nie dostaniesz. Pracowałem ponad rok w tym(usunięte przez moderatora) w temperaturach piekielnych i przy ciągłym poganianiu 'szybciej, szybciej, czas to pieniądz!' (gdy oczywiście człowiek biegał jak szalony, aby nie słyszeć (usunięte przez moderatora) .) - stawka minimalna, bez możliwości podwyżki.... Chcesz tutaj zakonczyc swoja kariere i ledwo wiązać koniec z końcem? Nie czekaj, składaj cv! Kamer więcej niż ludzi, okłamywanie ludzi którzy chca się zatrudnic w tej firmie na rozmowach kwalifikacyjnych - obiecuja zlote góry, a wraz z pierwszym dniem pracy marzenia pryskaja.... 3 tys? przez 2 miesiące łącznie, to tak.
2
holender 2013-09-24 08:38:04
tez tam pare lat spedzilem i do tej pory czuje niesmak .jezeli ktos mowi ze tam jest spoko i ludzie wpozo to chyba nigdy nie pracowali tam na produkcji.ja pracowalem 5lat i proboje to wymazac z pamieci
holender 2013-09-24 19:42:05
kolego arek ,powiem ci taki przyklad gdy na hali pan (usunięte przez moderatora) . wprowadzil zakaz palenia na hali gdzie sie spawa nie wyznaczajac nawet kacika palarskiego,z powodu mozliwosci zapruszenia ognia,a nastepnie ganial z synem po ubikacjach i podgladal 40 i starszych ludzi czy tam nie popalaja.troche zenada
holender 2013-09-25 13:22:35
tam dla (usunięte przez moderatora) . ludzie nie istnieja.nawet na kierowniczych stanowiskach a co dopiero zwykly robol.za mojej kadencji bylo chyba z 6 kierownikow w przeciagu 3lat!.wiec samo to mowi za siebie.szkoda nerwow na ta firme.ODRADZAM
krzych 2014-03-24 16:50:01
No dobra, kierownictwo się zmienia w invest-rom, ale nikt tak naprawdę nie napisał dlaczego występują takie zmiany, no i czy kierownicy sami zmian nie robią w warunkach - widac tendencję rozwojową?
Mistrzu 2014-03-27 00:06:04
Oj żeby to nie była zamiana na gorszy model. Bo z tymi zmianami na poziomie kierownictwa zawsze różnie bywa.
1
nowy 2014-09-22 14:59:18
Witam, dostałem ofertę pracy z Invest Rem i chciałbym z kimś porozmawiać, kto tam pracował. Proszę o mail na adres waleriangrass@interia.pl
Dziękuję
Kiki 2014-10-25 20:00:29
mogę powiedzieć że tam liczą się pierdoły i jeden pod drugim kopie a najwięcej ci co nie znają się na pracy od góry zaczynając nie wszyscy
A totalny bałagan i brak organizacji przerzuca się na pracowników
że wciąż coś brakuje i trzeba szukać dorabiać a gotowe elementy na złom bo zostają .
i pieniążki w błoto ale To są Ich pieniążki -chciał bym dostać te pieniążki co są detale wyrzucane na złom :)
I nawet jak będziesz super robił to dostaniesz kopniaka
edmundo 2015-02-02 19:49:42
Witam, nie rozumiem waszego podejścia do zakazu palenia, wiadomo że jeśli już ono jest to nie ma co się chować po kątach i jarać jednego papierosa za drugim. No ale 10 minut podczas całego dnia pracy nikogo nie zbawi. To tak jakby zabronić komuś jeść albo napić się kawy. Niektórzy po dłuższym czasie bez papierosa są rozkojarzeni.
Inspektor 2015-03-14 23:01:24
ja się wam ludzie dziwie że nikt nie powiadomił inspektora pracy, (usunięte przez administratora)za free po sobotach, na montażu po 9 h dziennie.
2
byk 2015-05-20 11:46:17
Witam,ponoć mają jakieś budowy po Polsce-śląsk,świętokrzyskie,czy ktoś coś wie na ten temat,proszę o jakiś post w tej sprawie i jeszcze jedno czy są wypłacalni pozdrawiam i dziękuje.
2
Były pracownik 2015-06-30 23:58:03
Dlaczego usuwacie moją opinię na temat tej firmy? Nie jest to pomówienie (art. 212 Kk) ani zniewaga (art. 216 §2 Kk). Wyrażam tylko swoje zdanie na temat warunków pracy w ww przedsiębiorstwie, zgodnie z założeniem serwisu, który właśnie do tych celów został utworzony. Pozdrowienia dla administracji gowork.pl
abc 2015-07-24 22:34:06
jakie free po sobotach? masz zaplacona dniowke plus 60 zł premii. chyba ze jesteś na akordzie to tyle co zarobisz+ 60 zł.
anonim 2015-10-03 14:13:34
POPROSTU ( usunięte przez administratora ) MALO PLACA NIEPOLECAM
1
zainteresowany 2015-10-14 14:04:27
Witam! Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jakich farb do malowania używa ta firma, jakiej marki?
anonim 2016-01-25 16:17:26
Pracowałem w tym obozie, ta firma to totalna kpina a Artur zachowuje się jakby był opóźniony w rozwoju. NIE POLECAM straciłem dużo zdrowia przez tą pseudo firmę. nie będę więcej pisał bo same niecenzuralne słowa przychodzą mi na język. NIE IDŹCIE TAM, OMIJAJCIE "TO" SZEROKIM ŁUKIEM!!!!!!!!!!
1
bobi 2016-06-16 21:33:14
placa nie w terminie ? a co to sredniowiecze?
bobi 2016-06-16 21:37:03
elo gdzie wczesniej pracowales?
konik 2016-06-25 12:21:01
@eryk a czo przypadkiem nie zalezy od wielkości realizacji? interesują mnie takie projekty jak np. montaż rurociągu parowego pomiędzy turbiną a kondensatorem przy budowie spalarni w ZUTOK Konin, ciekawe wyzwania
mati 2016-11-22 07:58:36
czy ktoś wie jak się pracuje w biurach i jaka płaca
Zostaw swoją opinię o invest-Rem - Mogilno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie invest-Rem