brak logo

hydroster

Prabuty

Opinie o hydroster

anonim 2010-03-11 19:12:12
czy rzeczywiscie jest tak zle? Kurcze, chcialem u nich zaczac.Ale chyba nie warto?
anonim 2010-03-22 15:53:21
jest jeszcze gorzej
1
nowy 2010-05-23 19:52:28
ponoć mam zacząć nie długo , ale nie wie , czy warto , obiecują złote góry , czy praca zmianowa ,nic nie powiedzieli , pewnie na dalszym etapie rozmowy sie dowiem :-)
1
Kez 2010-06-02 19:26:51
I jak z zarobkami ?
kwiat 2010-10-15 22:03:16
Witam zna ktoś z Was kolegę który pomógł by mi zbudowac Prostą brykieciarkę hydrauliczną proszę o pomoc Pozdrawiam ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-02-02 22:30:50
Zarobki w Hydrosterze ? Śmiechu warte. Jestem absolwentem Politechniki Warszawskiej. Zaproponowano mi ( usunięte przez administratora )
anonim 2011-02-14 13:19:38
a na jakie stanowisko aplikowałeś?? w Gdańsku ??
anonim 2012-09-05 11:40:11
ja zaczynałem tam od praktyk i zostałem. Nie narzekam. duzo zalezy od działu
siwy 2012-11-15 09:18:51
jeśli wnosisz cos wartosciowego, masz doswiadczenie i ci sie chce to to docenia.
supermen 2013-05-31 22:38:06
jest super, roboty jest dużo i nadgodziny jak chcesz, płacą nieźle, na niezłą furę szybko odłożysz a na wakacje będziesz jeździł nawet do egiptu
alojzy 2013-07-17 00:05:35
3600 brutto
1
anonim 2013-07-31 15:54:44
Skoro jest tak dobrze to dlaczego 2 wytaczarzy złożyło wypowiedzenia?
fff 2013-08-09 22:18:52
Kontroler jakości w prabutach zarabia około 4500zł brutto pan(usunięte przez administratora) .
i w dodatku wiecznie płacze że mało zarabia
2013-09-01 19:21:56
praca jest ok zarobisz i dorobisz w inny sposób 3000 brutto plus około 3000 na .......
1
dupas 2013-10-01 23:03:47
starzy pracownicy robia za frajer a nowi co wywalcza
lalka 2013-10-10 23:38:35
To znaczy ze przychodzi mlody bez doswiadczenia i wyciaga wiecej niz ludzie pracujacy tam od zawsze . Poprawiajacy papraczy z biur i robiacy z glowa i doswiadczeniem dostaja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a nie wyplate .nie odejda bo w tym wieku ciezko z ptaca na dodatek w prabutach wiec robia za frajer
Tralala 2013-11-23 20:49:44
Atmosfera jest fajna. Robota spoko, dużo roboty- czas szybko mija. Odbiory z Towarzystwami, pewnie też zwalnianie materiałów na produkcję, pomiary, próby ciśnieniowe i ruchowe cylindrów na pewno.. Spróbuj..
1
uczenm 2013-11-29 17:02:26
Chodzilem do szkoly do prabut jako operator. Cnc. Praktyki w hydrosterze mialem 2 nauczycieli. Po prostu mistrzowie w nauczaniu szacunek dla nich zaloga firmy leprzej nie znalem nie znam jednak firma jest sto lat za murzynami nie ma zaplecza brak maszym i profesjonalnych narzedzi wiec, do puki(usunięte przez administratora)siedzi to nic nie bedzie
pln 2014-04-04 22:13:08
będą podwyszki dla najepszych I inweztycje w nowe marzyny jest dobże i bedzie jeszcze lepiej do roboty panowie
1
KD 2014-08-01 20:34:35
Akurat ogłoszenia o pracę są nie dlatego, że firma się rozwija. Po prostu ciągle się ktoś z Hydro zwalnia :) O ile mi wiadomo, to jeszcze chwila i nie będzie komu tam pracować na produkcji.
kukułeczka 2014-10-04 21:00:18
pracowałem kilka lat w tej firmie więc wiem jak tam jest a jest beznadziejnie
zadnych podwyzek, to co ugrasz na początku to tak zostaje i chćbyś sobie żyły wypruł to i tak nic nie dostaniesz. Zarząd zlikwidował fundusz socjalny przy aprobacie związków więc nie ma wczasów, paczek na święta itd. organizacja pracy beznadziejna wszystko na hurra. stary park maszynowy, rotacja pracowników młodych i z ambicjami ogromna zostają tylko starzy którzy nie mogą już niestety zmienic jej na lepszą
można by pisać jeszcze długo więc powiem tak: jeśli nic nie potrafisz, nie jesteś ambitny nie zależy tobie na dobrze płatnej pracy to staraj się o pracę w tej firmie
ja po kilku latach stwierdziłem że ten dom wariatów nie jest dla mnie
2
andrzej 2014-10-17 11:56:29
a co to za bełkot? technologia, maszyny i kadra z lat 60.... góra nie ma żadnej edukacji nt. nowoczesnych metod zarządzania, im wyżej tym gorzej.
Gu-Miś 2014-10-31 22:06:47
Ktoś chyba dostał od Gumisia polecenie napisania pozytywnej opinii, bo opinia vermuta to albo grubymi nićmi szyta ironia, albo ktoś długo nie lał.
O czym świadczy, z informacji przeze mnie uzyskanych, że w tym miesiącu zwolniło się 3 specjalistów? A warunki pracy, tj. malowanie natryskowe na hali montażu i to często w trakcie pierwszej zmiany?
1
KD 2015-01-12 15:53:32
Aplikuj, aplikuj. Zobaczysz na własne oczy jak to na prawdę wygląda. :)
Spółka jest, gdzie jest bo ma kreatywną księgowość (dlaczego kontrola skarbowa była tam przez prawie rok?). A.G. wypyta Cię o wszystkie sprawy (niekoniecznie związane z pracą, a może jest już na etapie pytań o godziny wypróżnień) a następnie zaproponuje Ci np 9,60 zł na godzinę.
galix 2015-02-26 00:16:59
jeśli chodzi o hyrdroster w gdańsku to ostatnio nazwa firmy wiem , że zmieniła się na REMONTOWA HYDRAULIC SYSTEMS Sp. z o.o. . Wiecie może czym spowodowany jest ten stan rzeczy ? bo rozumiem , że nie jest to zwykła kosmetyczna zmiana a raczej coś co wiąże się z dalszym funkcjonowaniem firmy prawda ?
KD 2015-03-02 17:28:38
Zmiana tyko kosmetyczna, spowodowana globalną zmianą nazw firm w Remontowa Holding.
Dla wszystkich "hurraoptymistów"- kto wie, ten wie, iż jest jeden pracownik w firmie który oprócz zajmowania się finansami, "dba" o dobre (?) imię firmy w necie.
BTW- Guma dostał kopa ze stanowiska ;)
papa 2015-03-25 12:18:55
Co to znaczy-Guma dostal kopa...dotyczy to Gumisia
marc 2015-06-03 19:45:54
Z tego co słyszałem to wszystkie sprzety np tokarki zostały wymienione na nowoczesne.
KD 2015-06-08 23:31:10
Nowe to one były. 15 lat temu co najmniej.
Konti 2016-08-11 20:21:47
Wielkie wymagania co do doświadczenia, znajomości języków obcych i wykształcenia nie znajdują odzwierciedlenia w miesięcznej pensji. Strata czasu.
yg 2016-08-13 19:48:19
Może wiecie czy w najbliższym czasie będzie szansa, żeby znaleźć zatrudnienie jako key account manager? Nie ukrywam, że chętnie bym się załapał, bo dają dobre zarobki.
Zostaw swoją opinię o hydroster - Prabuty
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie hydroster