logo Farmacol S.A.

Farmacol S.A.

Rogoźnica

Opinie o Farmacol S.A.

bolek 2014-10-09 16:40
Jak jest z wypłatami na umowa-zlecenie? którego dnia miesiąca wypłacają? Wie ktoś?
1
zlotowlosa102 2014-10-28 11:14
ja też popracowałam pod bacznym okiem pana jacka kierownika zmianowego, totalna porażka za marne grosze co najlepsze moje cv zaniosła mi tam koleżanka bo tam jest wszystko po znajomości!!!marna kasa a prace w niedziele mogę opisać tylko jednym sposobem żenada. zarówno w piatki jaki w niedziele nigdy nie udało mi się pracować 8 godzin tylko około 10!!! i przy tym oczywiście 15 minut przerwy i najlepiej zebys nie miał potrzeb fizjologicznych bo przecież ty nie jesteś dla nich zadnym człowiekiem. LUDZIE NIE IDZCIE TAM DO PRACY, SZUKAJCI CZEGO MOZECIE ALE TAM JEST TOTALNA PORAŻKA!!!
2
pracownikfarmacolu 2014-11-11 18:36
pracuje w Farmacolu we Wroclawiu i szczerze powiedziawszy najgorszemu wrogowi bym tego nie zyczyl.Poza tym,ze wyplata jest zawsze na czas nie ma tam zadnych plusow. Patrza tylko zzeby wykorzystac czlowieka,jak sie wyjdzie po 8 godziznach z pracy to jest swieto. Zerowe zrozumienie dla pracownikow,kompletny brak szacunku. Mamy nie jesc,nie pic,nie sikac,nie chorowac,nie miec zycia osobistego. zatrudniaja studentow,a potem dziwia sie,ze studenci studiuja i w weekendy chodza na zajecia,bo przeciez w weekendy trzeba pracowac(!) najlepiej w kazdy. Do kadry zarzadzajacej nic nie dociera poza tym "zarzadanie" to powiedziane mocno na wyrost gdyz nie posiadaja oni niemal zadnych uprawnien decyzyjnych. Ludzie przychodza i zwalniaja sie po 1-2 dniach pracy (!) to mowi samo za siebie. nic dodac nic ujac. Totalna porazka i najgorsza firma jaka widzialem.
2
lolo2 2014-12-28 13:12
Jesli chodzi o sama prace w Farmakolu to nie jest zla. Ale na dniowkach jest masakra kierownicy tylko patrza na Cb czy czasem sie do kogos nie odezwalas a jak tak to juz ochrzan i tylko straszenie jak ci nie pasuje oddaj karte ja juz tam nie pracuje i sie ciesze. Ludzie sa tam okropni za plecami donosza do kierowników na kogos kto im nie pasuje zapier*** caly miesiac a przy wyplacie okazuje sie ze cale gówn* zarobiles bo odtracili ci nie wiadomo nawet za co...
olaolaola 2015-01-15 21:07
Co WY macie wszyscy Do kierownika Jacka? Wporządku człowiek, trochę narwany ale każdy może sie wkurzyć gdy ludzie na pemacie zamiast robić stoją sobie i się opitalaja a pracy jest w ciul. Ludzie nie słuchajcie tych głupot, kierownik Jacek jest wporząku, a praca też nie jest ciężka tylko z czasem robi się trochę nudna ;) pozdrawiam i zapraszam do współpracy ;))) Składajcie CV jest spoko ;D
kolo29 2015-01-21 00:04
Co mamy?? Glupie pytanie. Łazi za kazdym jak nawiedzony i tylko patrz kazdemu na rece kto co robi. Ludzie nie idzcie tam do pracy jest tam masakra oszukuja z kasa ze niby za bledy odtracaja czy za przerwy nawet po 100 zl. A na nockaCH musi sie pracowac po 10 lub 11 godzin a i tak g*** sie zarobi kazdy tam chodzi jak zombi z przemeczenia. A z czasem siada kregoslup i nogi bo ilez mozna tak pracowac. Kazda nowa osoba nawet miesiaca nie wytrzymuje i sie zwalnia jak widzi co tam sie dzieje zycze powodzenia tym ktorzy chca tam pracowac!!!!!!!!!!!!!!
1
malina 2015-01-24 00:38
Pracowałam w Farmacolu powiem tak kierownik Jacek jest spoko ale to zalezy od dnia ma swoje chumorki i to czasem mial swoje odzywki nocki sa przewalone pamietam jedna ze charowałam do 5 rano ledwo widzialam na oczy przepracowalam miesiac i wiecej tam bym nie zostala nogi mi tak wysiadly ze szkoda gadac a co by bylo dalej pewnie by mi wysiad kregosup
misiatko 2015-01-25 21:19
Wypłata 10 jezeli umowa o prace zlecenie roznie,ale to grosze .umowa moze na piec lat ale 1400 i ni hu hu wiecej ,praca przyjemna i lekka ha ha jak sie siedzi od 6 czy 7 do 14 i to na stanowisku kierownika,zasowa sie po 10 a nawet 12 godz noca,ludzie zombi,albo biale slugusy we wlasnym kraju .Scieme wala prosto w oczy,a smieja sie za plecami..Zastanow sie czy zlozyc cv...nie popelniaj tego bledu
1
abudabu 2015-01-25 21:43
Lizusy,donosiciele i du..wlazy mile widziani...nie mozesz spac farmacol czeka cala noc nalezy do ciebie,a miedzy 10-18 nie zapomnij zeby za duzo nie rozmawiac z innymi bo dostaniesz po uszach tak ze ci spuchna i nie sluchaj dokladnie kierownikow bo ich slownictwo swiadczy tylko o nich...szkoda ze maja dawac ludziom przyklad.. pozdro
1
... 2015-01-27 23:06
brak możliwości rozwoju, w tej chwili kobiety nie mają szans dostać umowy o pracę, ponieważ grozi im macierzyństwo - porażka, ludzie pracują latami na zleceniu, akordzie. Dniówki 10-18 nie najgorzej... nocki 18-? masakra, nigdy nie wiesz o której skończysz czy po 8,9,10,11,12 godz? szczerze mówiąc mało kiedy po 8 godz. Jeśli pracujesz na godziny to jeszcze da się przeżyć, ale na akordzie ludzie pracują na pełnych obrotach, żeby nie siedzieć za darmo, więc po 10 godz na nocnej zmianie każdy jest wykończony, także jest ciężko. Jedyny plus tej firmy jest taki, że wypłata jest w miare na czas. Ludzie po 2/3 dniach się zwalniają, a kierownictwo "starych" pracowników tępi i nie docenia. Termin "jedna niedziela w miesiącu" jest nieaktualny, wszyscy nowi pracownicy teraz chodzą teraz co drugą niedziele, a niedziela to nocna zmiana. NIE POLECEM i cieszę się ze zakończyłam wspolprace
2
mam dosc 2015-01-31 07:23
Pracuje w Rogoznicy mala wioska kolo Rzeszowa,robimy robote taka jak w Katowicach,a zarobki sa o polowe mniejsze,przeganiaja nas przydupasy B.i F.a kierownik S bierze dwie wyplaty na premie za to ze na nas zaoszczedzi,klamie w oczy ,powciagal polowe rodzinki ,obsadzil na lepszych miejscach pracy,a reszta pomiata,ale co tu debatowac jak przyjada wladze z Kat to nie lepsze czuby ...
2
realiażycia 2015-02-01 10:42
pierniczycie tu wszyscy i narzekacie jak zresztą na każdym forum o pracy. mało sensowne dla mnie tutaj te wypowiedzi. może zanim cokolwiek napiszesz to wcześniej napisz coś o sobie np. ile masz lat i co w życiu osiągnąłeś zanim będziesz narzekać na forach. ja jako osoba czytająca i chcąca wyciągnąć jakiekolwiek wnioski chcę wiedzieć czy jesteś rzetelną osobą, czy przygwizdkiem, który w hu..a gra przez 8 godzin dziennie, a pierwszego czeka na wynagrodzenie w tysiącach. chcę rzetelnych, wiarygodnych informacji. Z doświadczenia wiem, że jak polak ma dobrze, to chce dwa razy lepiej.
realiażycia 2015-02-01 10:58
a i jeszcze jedno. tak tu wszyscy narzekacie na kierowników, a jak jeden z waszych współpracowników w robocie się postawi to albo trzęsiecie portasami, albo jeszcze się z niego śmiejecie. takie z was pracowniki i takie gieroje, że potraficie tylko na internecie się wypowiadać, a jak przyjdzie co do czego jakby was nie było. Wiem to z wielu doświadczeń z innych firm. jak ktoś się na tobie wyżywa masz prawo się bronić! ale nie narzekadło. narzekadło powie sobie w myślach: oj poczekaj ale ci dowalę na forum. Dziecinada, oj dziecinada jeszcze w tym kraju. Jako kraj tak słabo stoimy, bo jeszcze debilizm pracuje w tych firmach. a ci na górze rządzą, bo debilizmem łatwo rządzić. człowiekiem zdrowym na umyśle, rozsądnym i rzetelnym nie trzeba rządzić, bo on wie co ma robić, a debilizmem trzeba rządzić i właśnie to z wami robią.
dobrymelanż 2015-02-01 22:25
Wszystko wszystkim, ale nie rozumiem jak można być na stanowisku kierowniczym nie mając adekwatnego wykształcenia, tzn. wyższego. W poważnych firmach jest to niedopuszczalne, ale w tej firmie są widoczne anomalia. Śmiechem jest to, że zwykli pracownicy przewyższają wiedzą, KULTURĄ i wykształceniem kierowników. Niestety w h... 8 godzin dziennie przygrywają Ci którzy pracują od 6-14.

realiażycia coś do Ciebie, gdybyś wyleciał z tej pracy i przeszedł do innej, to uwierz skończyłby się dla Ciebie dzień dziecka i w końcu musiałbyś się wziąść do roboty.

Gorąco polecam więcej szacunku dla ludzi.
3
mam dosc 2015-02-03 23:37
Do realia zycia sadze ze jestes takim wlasnie kierowniczkiem dlatego wyzywasz ludzi od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] siedzisz sobie od6-14 i myslisz ze ty cos osiagnoles. Patrzysz na wydajnosc ludzi i twierdzisz ze 8 godz nic nie robia,a tobie dowala na forum...szkoda slow,a ja troche przezylem i wiem umarl krol.....niech zyje krol
4
mam dosc 2015-02-03 23:38
Do realia zycia sadze ze jestes takim wlasnie kierowniczkiem dlatego wyzywasz ludzi od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] siedzisz sobie od6-14 i myslisz ze ty cos osiagnoles. Patrzysz na wydajnosc ludzi i twierdzisz ze 8 godz nic nie robia,a tobie dowala na forum...szkoda slow,a ja troche przezylem i wiem umarl krol.....niech zyje krol
misiatko 2015-02-04 00:05
Kazdy ma prawo sie wypowiedziec mimo ze anonimowo, popiera mam dosc mysle ze tylko kierownik pisze tak o ludziach, dzieki ktorym ma premie,kulture osobista wynosi sie z domu no i stanowisko zobowiazuje,ale jak sie ludzi od [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyzywa to nie wiadomo kto nim jest...pomysl ze ty tez mozesz byc na ich miejsc i nie wiesz kiedy...
ziom33 2015-02-05 22:02
Chcesz realii?? prosze bardzo pracujc tam 2 lub 3 lata nie osiagniesz nic leszego jak juz to z perspektywy czasu widac ze jest tam coraz gorzej. Juz sa skutki uboczne tylpu bol nog czy kregoslupa a oni maja na to (usunięte przez administratora) czy ty dajesz rade pracowac czy nie maszniedziele w miesiacu tam tyrac dotad az padniesz. Nocki sa przejeba** a na dniowkach nie ma co robic. 2 niedziele w miesiacu czasem 3 zalezy jak wypadnie jesli nie masz zycia prywatnego do probuj ale nie polecam
1
EWA 2015-04-06 13:58
Nie polecam tej firmy wyzysk zostaje się po 2 3 godz na nocy. zero dodatków itd. Tylko kierownicy mają pieniądze z ludzi. Pozdrawiam normalnych "_)
1
Placek 2015-04-06 14:14
Witam. Jeśli chodzi o to firmę to płacą 9 zł brutto i to na zleceniu, na umowie nawet najniższej nie zarobisz tylko bruto 1400 zł +premie śmieszne, oczywiście czy to praca w nocy czy w dzień.Na czysto jakieś 6, 30. Czyli średnio pracuje się 200 gw miesiącu + 2 niedziele a płaca wychodzi na zleceniu jakieś 1350zł. Czyli nawet najniższej się nie zarabia za tyle godzin istny wyzysk. Zero świąt życia. a zmiana od 6 do 1400, nic nie pracują czyli kierownicy i ci po znajomości. a kierownicy za przeproszeniem co niektórzy istne wieśniaki po średniej szkole mózgiem idioty.A jeśli chodzi o rotację pracowników to jedni przychodzą drudzy wychodzą. !!! Powinien się tym zając PUP !!!
2
Placek 2015-04-06 14:33
A jeśli chodzi o kierowników to nawet wyglądu nie maja a nie dopiero kultury. Chyba że widzą ładna dziewczynę co niektórzy to się im w mózgu myślenie włącza. Ogólnie najgorsza firma pod względem płatności nawet jeśli by ktoś pracował cały miesac to i tak nic by nie zarobił max 1500 zł za 250 godz. Powinni się wszyscy zbuntować i odejść tej firmy niech by kierownicy latali na akordzie, zwłaszcza ten na gorze mądry :D !!!
1
hak 2015-04-14 17:05
Najgorszy jest ten cały kierowniczek jacuś, ludzi ma za nic
2
były pracownik 2015-07-06 12:36
Farmacol w Rogoźnicy - temat rzeka. Pracowałam tam rok i nie polecam tej firmy nikomu, chyba że chcesz się zarypać na śmierć. Nowa osoba nie ma szans na dostanie umowy o pracę, chyba że jest znajomą jednego z kierowników albo jest facetem w innym przypadku potencjalna umowa o pracę jest proponowana po min. 2 latach pracy i to też zależy od góry ze wzg. na fakt macierzyństwa.
Zmiany hmmmmm dużo by opowiadać, pierwsza od 10-18 czasami zdarzało się, że szło się na 12h a nocki od 18 nawet do 6 rano, bez względu na ilość zamówień trzeba zrobić wszystko, do tego 2 niedziele pracujące w miesiącu no i święta,nawet w "lany poniedziałek" trzeba było iść do pracy na nocną zmianę. Jeśli studiujesz też nie masz łatwego życia, mimo ustaleń z kierownikiem że wychodzisz wcześniej i tak Ci nie pozwala wyjść póki robota nie zostanie zrobiona. Do tego 15 min. przerwy liczone co do sekundy, brak palarni którą zamknęli parę miesięcy temu ale i tak znajda się i tacy, którzy zakaz palenia łamią i robią swoje. Co do zarobków, przez pierwsze 3 mies. pracujesz na godzinę i zarabiasz ok. 1300 zł na rękę jeśli kierownik J... pozwoli Ci wyjść o pełnej godzinie bo jeśli nie to tracisz kasę wychodząc 20 min wcześniej i robiąc 40 min za darmo; po tym okresie jak się oczywiście sprawdzisz przechodzisz na akord i zapieprzasz za 1300 zl chyba że podkręcisz tempo to wyciągniesz więcej. Jeśli ktoś faktycznie nie ma już nic na oku to niech się zatrudni, a jeśli nie chcecie być poniżani i traktowani jak tania siła robocza to szukajcie innej roboty bo Farmacol nie jest normalnym pracodawcą. Jednym słowem tragedia.
9
Małgoś 2015-07-28 14:21
JAKA PANI DYREKTOR Z ŻÓŁTYMI WŁOSAMI TAKA CAŁA FIRMA. JAK TAKI KTOŚ TAM RZĄDZI TO CO SIĘ MOZNA SPODZIEWAĆ PO KIEROWNIKACH ZMIAN. JAKIEGOŚ POZIOMU POWINNI WYMAGAĆ, A TU ŻENADA!!!!!
3
Pastuszek 2015-07-30 13:54
dostałem propozycję pracy w Farmacolu obok Rzeszowa, czy naprawdę jest tak źle jak mówicie? Babeczka na rozmowie mówiła zupełnie co innego, 11 zł brutto za godzinę, 2 niedziele pracujące w miesiącu. Nie dostałem oczywiście jeszcze umowy, więc nie wiem co dokładniej jest w niej napisane...
Proszę o potwierdzenie czy te wasze opinie są nadal aktualne
5
bezrobotny 2015-08-13 01:12
podbijam pytanie, rowniez rozwazam zlozenie tam CV (rogoźnica)
1
ktoś 2015-10-22 22:05
czy ktoś wie co się stało z kierownikiem magazynu w Farmacolu Rogoźnicy panem P.S ????
PAW202 2015-11-13 17:01
wyzysk ludzi
4
PROFESOR 2015-12-08 15:36
Dardo dobra firma,miła pani dyrektor ,jak i pozostała kadra, można zarobić i dużo śię dorobic.Nie słuchac tych laików co śię żle wypowiadają.Jak ktoś ma lenia w tyłku,to na co może liczyć??,...tylko i wyłącznie na reprymende i kiepskie zarobki.Takich nierobów i pyskaczy nam tu nie potrzeba.
Tester Firm 2016-01-28 00:10
Ludzie nie idźcie tam do pracy-magazynu (obozu pracy Farmacolu w Rogoźnicy). Ci którzy tam pracują albo pracowali wiedzą o co chodzi. Piszę to ostrzeżenie ponieważ znów Farmacol w Rogoźnicy rozpoczyna "zimowo-wiosenne łowy nieuświadomionych kandydatów na niewolników" a ogłoszenia pojawiają się na Rzeszowiaku. Za parę złotych na godzinę zostaniecie niewolnikami i szczurami i tak będziecie traktowani przez różnych tamtejszych kierowników i kierowniczki z hali gdzie kompletowane są zamówienia. Ile byście nie zrobili i tak będzie mało a traktowani będziecie jakbyście te wasze ciężko zarobione parę złotych na godzinę im ukradli. Większość kierownictwa i część załogi do brudnej roboty to rodzina, pociotki i koledzy którzy będą na was donosić, szkalować i dawać reprymendy za nic, ot mania wyższości kierownika bez odpowiedniego wykształcenia. Wykształcenie a dobre wychowanie i kultura osobista to dwie różne rzeczy i brak odpowiedniego wykształcenia powinno się odnosić po części do niekompetencji zawodowej. Niemniej "bydlę" to "bydlę" niezależnie od wykształcenia. W Farmacolu w Rogoźnicy kierownicy zmianowi to normalne bydlaki (i to nie jest tylko moje zdanie ale też innych opiniotwórców), których zachowanie w niczym nie przypomina zachowania kierowników w firmach w "naszych czasach".Wszystkie opinie negatywne na forum o Farmacolu w Rogoźnicy są prawdziwe (opisane na faktach) przez pracowników a pozytywne o Farmacolu w Rogoźnicy (oczywiście zmyślone) pisane przez ludzi z sitwy Farmacolu (kierownicy, koledzy itd) aby wybielić to "szambo". Będziecie tam "publicznie" przy wszystkich obrażani, napiętnowani, wyzywani itd. Jednym słowem mobbing pełną gębą. Nie liczcie na sprawiedliwość, Inspekcje Pracy i Sądy bo to w tym kraju absolutna fikcja. Jedynie samosąd mógłby tutaj załatwić sprawę. Na szczęście ludzie i świat Farmacolu w Rogoźnicy jest jak najbardziej realny i góra z górą się nie zejdzie a człowiek z człowiekiem zawsze i nastanie jeszcze czas zapłaty za krzywdy. Wracając do wynagrodzenia to na koniec miesiąca jak wam jeszcze odejmą za "fikcyjne" błędy w kompletowaniu wysyłek i inne nieuzasadnione "przewinienia" oraz gdy w lustrze popatrzycie na swoją poniżoną twarz bo honoru nie da się kupić to zobaczycie że lepiej było w domu siedzieć lub gdzie indziej, w zdrowej atmosferze niż pracować w czymś takim jak Farmacol Rogoźnica i poczuć smak prostytucji. Jeszcze raz NIE IDZCIE TAM!
9
Tester Firm 2016-01-28 00:17
Ludzie nie idźcie tam do pracy-magazynu (obozu pracy Farmacolu w Rogoźnicy). Ci którzy tam pracują albo pracowali wiedzą o co chodzi. Piszę to ostrzeżenie ponieważ znów Farmacol w Rogoźnicy rozpoczyna "zimowo-wiosenne łowy nieuświadomionych kandydatów na niewolników" a ogłoszenia pojawiają się na Rzeszowiaku. Za parę złotych na godzinę zostaniecie niewolnikami i szczurami i tak będziecie traktowani przez różnych tamtejszych kierowników i kierowniczki z hali gdzie kompletowane są zamówienia. Ile byście nie zrobili i tak będzie mało a traktowani będziecie jakbyście te wasze ciężko zarobione parę złotych na godzinę im ukradli. Większość kierownictwa i część załogi do brudnej roboty to rodzina, pociotki i koledzy którzy będą na was donosić, szkalować i dawać reprymendy za nic, ot mania wyższości kierownika bez odpowiedniego wykształcenia. Wykształcenie a dobre wychowanie i kultura osobista to dwie różne rzeczy i brak odpowiedniego wykształcenia powinno się odnosić po części do niekompetencji zawodowej. Niemniej "bydlę" to "bydlę" niezależnie od wykształcenia. W Farmacolu w Rogoźnicy kierownicy zmianowi to normalne bydlaki (i to nie jest tylko moje zdanie ale też innych opiniotwórców), których zachowanie w niczym nie przypomina zachowania kierowników w firmach w "naszych czasach".Wszystkie opinie negatywne na forum o Farmacolu w Rogoźnicy są prawdziwe (opisane na faktach) przez pracowników a pozytywne o Farmacolu w Rogoźnicy (oczywiście zmyślone) pisane przez ludzi z sitwy Farmacolu (kierownicy, koledzy itd.) aby wybielić to "szambo". Będziecie tam "publicznie" przy wszystkich obrażani, napiętnowani, wyzywani itd. Jednym słowem mobbing pełną gębą. Nie liczcie na sprawiedliwość, Inspekcje Pracy i Sądy bo to w tym kraju absolutna fikcja. Jedynie samosąd mógłby tutaj załatwić sprawę. Na szczęście ludzie i świat Farmacolu w Rogoźnicy jest jak najbardziej realny i góra z górą się nie zejdzie a człowiek z człowiekiem zawsze i nastanie jeszcze czas zapłaty za krzywdy. Wracając do wynagrodzenia to na koniec miesiąca jak wam jeszcze odejmą za "fikcyjne" błędy w kompletowaniu wysyłek i inne nieuzasadnione "przewinienia" oraz gdy w lustrze popatrzycie na swoją poniżoną twarz bo honoru nie da się kupić to zobaczycie że lepiej było w domu siedzieć lub gdzie indziej, w zdrowej atmosferze niż pracować w czymś takim jak Farmacol Rogoźnica i poczuć smak prostytucji. Jeszcze raz NIE IDZCIE TAM!
13
odpowiadam123 2016-04-09 16:10
Których kierowników nazywasz bydlakami? Ja osobiście kierowników zmianowych oceniam bardzo wysoko: mili i kulturalni ludzie, to samo jeśli chodzi o pozostałe osoby z kierownictwa. Praca? Może bywa frustrująca i staje się nudna i nie jest lekka ale idąc do jakiejkolwiek pracy chyba decydujesz się na to, że ktoś może od ciebie czegoś wymagać, prawda? Wkurzyłbyś się jakby ktoś stał pól godziny i rozmawiał? Bo jeszcze z 3-5 minut można sobie przystanąć, łyknąć wody i pracować dalej. Byle tylko nie przesadzać z rozmowami lub przerwami.
Jasne jest wiele rzeczy, które można by zmienić np. zmiany które bywają frustrujące. Obserwowałem w tej pracy wiele osób i byłem zawsze tego zdania, że jeśli nie chce Ci się robić to wyrażasz takie opinie ale i pytanie ile w swoim życiu pracowałeś? A może Farmacol to była pierwsza twoja praca i nagle pojawiły się wymagania kogoś?
3
Moran 2016-09-02 11:29
Farmacol to Imperium Zła - wyzysk i niewolnictwo - chcesz się przekonać to się zatrudnij.
3
Moran 2016-09-02 11:29
Farmacol to Imperium Zła - wyzysk i niewolnictwo - chcesz się przekonać to się zatrudnij.
2
gtr 2016-09-03 23:22
Sałatki rzeczywiście mają dobre, a skoro zarobki są na rozsądnym poziomie, a pracownik jest dobrze traktowany, to się nie dziwię, że są tak teraz popularni. Pewnie i wypłata jest terminwoa na dodatek.
expracownik 2017-01-19 12:26
Chyba firmy ci się pomyliły...jakie sałatki, jakie rozsądne zarobki - no chyba że najniższą krajową za pracę w nocy i dni wolne + oczywiście normalnie pon - pt uważasz za rozsądną płacę (jak na niewolników to właściwie całkiem nieźle, no i chłosty też nie ma - najwyżej codzienne poniżanie i gnębienie psychiczne, więc według twoich norm to całkiem spoko praca! polecaj znajomym!). Wypłata może i w terminie ale zawsze za coś obcinają - a to, że bałagan na regale (bo jak jesteś na drugiej zmianie to na tej pierwszej powinieneś sprzątać na odległość siłą woli czy jak), a to że błędy , a to zawsze coś się znajdzie zgodnie z zasadą "jest człowiek znajdzie się paragraf"
2
ktoś 2017-02-06 11:50
Praca jako Kierownik magazynu (muszę założyć własną działalność) Pracował ktoś? wie ktoś coś na temat zarobków? itp itd?
pracujaca studentka 2017-02-09 19:29
pracowalam tam dokladnie 2 lata temu 3 kierownikow bylo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] max maateusz i grzesiek. jacek byl moim kierownikiem najgorszy ever. praca beznadziejna do teraz mam problemy z plecami, ludzie mega pozytywni przynajmniej ci z ktorymi pracowalam. zapierdziel przerwy to juz wgl. porazka 15 min co do sekundy. masakra jednym zdaniem. pierwsza zmiana przynajmniej wiesz o ktorej skonczysz. druga zmiana takamala loteria moze 8 godzin moze 12 nie wiem jak teraz ale wtedy tak bylo
2
Ktossssss 2017-03-31 21:16
Powiem tak osobiście uważam że w firmie są pewne rzeczy które powinny się zmienić aczkolwiek teraz nie ma tragedii... zmiany to swoją drogą bo do tej pory nie rozumiem dlaczego nie można wprowadzić 3 zmian przynajmniej byłby czas na zrobienie po sobie pożądku a tak to różnie z tym bywa.... o kierownikach można dużo by mówić Ale przecież kto lubi swoich kierowników... osobiście uważam że tragedii nie ma za dużo zarobić nie dają Ale to już swoją drogą... kto ma warunki i chęci to zarobi więcej... a co do umowy o pracę to teraz bardzo łatwo ja zdobyć wystarczy się trochę postarać
2
ktoś10000 2017-04-29 16:45
Nie życzę tej pracy najgorszemu wrogowi... Praca na nocnej zmianie po 10 i 11 godzin codziennie non stop na nogach i wszystko w biegu. Zdarza się, że trzeba wzywać karetkę do przemęczonych pracowników, ale nawet to nie daje kierownictwu do myślenia żeby coś zmienić na lepsze i móc pracować normalnie po 8 godzin. Wymagają od pracownika pracy po 11 godzin, a o wolnym wtedy kiedy ktoś potrzebuje można zapomnieć. Ogólnie z odbieraniem nadgodzin jest ciężko, bo wszystkie terminy na wolne są już zawsze zajęte. Wolne na święta zajęte są z rocznym wyprzedzeniem, a wolne na wakacje trzeba planowac 3-4 miesiące wcześniej. Święta w pracy to norma (lany poniedziałek w pracy, sylwester w pracy, święto konstytucji w pracy, święto 3 maja w pracy, nowy rok w pracy, trzech króli w pracy, wigilia w pracy, Boże Narodzenie (drugi dzień) w pracy. Czy tylko ja widzę tam patologie? Podziwiam młode dziewczyny, które tam pracują dłuższy okres i dają się wykorzystywać za takie śmieszne pieniądze, bo młodym osobom łatwiej o pracę o inną pracę tak samo płatną, a o wiele lżejszą. Ta praca odbiera życie prywatne i wykańcza psychicznie, a ludzie donoszą jedni na drugich i sami tworzą sobie dodatkowo chorą atmosferę w pracy. Kierownictwo to porażka. Kierownik Marian, który nic nie potrafi, a udaje wielkiego Pana kierownika, roznosi plotki jak stara baba na bazarze obgaduje jednych pracowników do drugich. Kierownik Łukasz nie lepszy, bo jeśli prosisz go o wolne mówisz kiedy potrzebujesz to przez tydzień będzie Cie zwodził tekstem "zastanowie się" i o swoim wolnym, które dostaniesz albo nie możesz się dowiedzieć dzień przed więc jak tam zaplanować sobie swoje życie prywatne? W tej firmie nigdy nie docenią pracownika, który jest dla nich nikim. Pracownicy "lizusy" pozdrawiam :) Szybko stracicie zdrowie tylko nie wiem czy to wszystko jest tego warte, bo i tak nikt was tam nigdy nie doceni. NIE POLECAM
15
Ivan 2017-05-10 09:07
ludzie zróbcie coś z tymi zmianami bo zmiany nocne są dramatem ! jak można ludzi tak traktować. Ciągle ktoś mdleje !!!!!!!!! jak można człowieka tak upadlać. Wszędzie są zmiany 3 zmianowe tylko wieśniaki z podkarpacia nie mogą tego wprowadzić. Ciemnogród !!!!!!!!!!!!!!!!!
5
jf 2017-05-11 21:17
Przecież to nie ważne, że ludzie padają i mdleją liczą się zamówienia na apteki heloł ! Przemęczeni pracownicy to też nie problem, bo kierownicy mają na to złoty środek :D Wystarczy tylko zrobić przeciąg i otworzyć troche drzwi i troche okien i jedziemy do 5 albo 6 rano z robotą :D Kierownictwo chyba nie dopuszcza do siebie myśli, że ludzie padają z przemęczenia! a wasze uchylanie okien nic nie da.. co za ludzie w tej firmie ja nie ogarniam !!!!!!!!
3
Jedai 2017-05-12 20:32
No i gdzie my żyjemy 3 świat, a to też przez PO ,ale niech poczekają ciekawe gdzie będą spierniczać niestety żyjemy w takim zasyfionym kraju że ludzie się nie liczą liczy się jednostka ,to już hitlerowcy byli lepsi a Polak to niestety gorszy od niemca .A na zachodzie to sie z nas wysmiewaja a dzięki komu ,dzięki im .
nick 2017-05-16 21:12
Mobbing i wyzysk, po którym będziesz dochodził do siebie pół roku. Nic nikogo nie obchodzi, a jedyne co potrafią to potrącać z wypłaty. Niektóre dziewczyny na stacjach wyglądają jak wieszaki. Chamstwo i traktowanie ludzi jak śmieci.
11
Wielbiciel 2017-05-31 23:35
Właśnie zgłaszam sprawę traktowania pracowników i lewych kartotek pracy do PIP Rzeszów.
Pozdrowienia dla słabiutkiej dyrektor Haliny i jeszcze cieńszej siwej. Dziw, że razem z Pawłem S nie wywalili was na zbity pysk za wszystkie matactwa.
9
Nic innego 2017-06-02 17:15
Muszę Ci odpisać bo to Ty mało widziałeś(as),wszędzie trzeba pracować tak...ale jak staniesz 2 minuty to odrazu aluzje chyba że jesteś lizusem lub ulubieńcem któregoś z kierownikow nie potrzeba 15-30 minut,kierownicy mili może jak trzeba zapierd... po 10-12 godzin,a i tak mają wyjechane na wszystko 14 i do domciu
3
odpowiadam123 2017-06-18 18:28
Pracowałem w tej firmie trochę czasu i chyba jestem jedną z niewielu osób, które ma pozytywne zdanie o tej firmie. Niestety ale te osoby które piszą o nieludzkich kierownikach to chyba pomyliły adresy
Ta firma zmieniła się bardzo na plus. Jeszcze kilka lat temu zachowanie kierowników było skandaliczne- darli się o byle pierdoły i uważali się za panów i władców, nawet nie można było z nimi normalnie porozmawiać. Zmieniło się to na duży plus. Zmianowi też są okej
Prawda jest taka, że komuś się nie chciało pracować i opowiada takie dyrdymały zwłaszcza takie, które krzywdzą najbardziej zmianowych
30
....................... 2017-07-17 17:36
wykształcenie nie ma nic do tego w dzisiejszych czasach 80 % kierowników nie nadaje się na to stanowisko choć mają wyższe wykształcenie kiedyś trzeba było coś umieć mieć inteligencje a teraz tylko papier skończyć szkołę i nic dlatego wiele firm tak kuleje jest taka rotacja itp
Iza 2017-07-26 15:40
@....................... , a czy w takim razie szkolenia są oferowane dla osób niemających doświadczenia? Dostaje się jakiegoś opiekuna który na początku wdraża we wszystko? Czy da się samemu wszystko zapamiętać i szybko się nauczyć? Oczywiście nie mówię tutaj o takich stanowiskach jak Elektryk czy Konserwator bo w ofertach napisane jest,że szukają pracowników z doświadczeniem i uprawnieniami.
jj 2017-08-10 17:35
tak. dostajesz na poczatek osobe ktora Cie przeszkoli i pomoze.Zawsze tez pracownicy służą pomoca.
Zostaw swoją opinię o Farmacol S.A. - Rogoźnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Farmacol S.A.