brak logo

Centrum Logistyczne Polo Market

Giebnia

Opinie o Centrum Logistyczne Polo Market

anonim 2011-01-19 14:38
Zgadzam sie z kolegami chłodna to jeden wielki obóz pracy, żeby zarobić to musisz być kumplem biki albo grać z nim w piłke albo robić po 12 h, od 3 lat żadnej podwyżki wiekszosc ludzi po opłaceniu wszystkiego robi za 1000 zł!!!
Polo 2011-02-06 22:38
Potwierdzam opinie kolegów. W pracy dostaje się do dyspozycji wózek i czytnik- trzeba skanować kod i potem wiele razy schylać się po ciężki towar aby wrzucić go na wózek. Oczywiście można zarobić i 6 tys. jednak tyle zarabiało ok 5 ludzi. reszta daje radę wyciągnąć 2-3 tys brutto. Generalnie odradzam pracę w Polo, trzeba pamiętać że zdrowie jest najważniejsze
3
emilek 2011-02-28 18:04
a jak w firmie kierownicy mam tam isc na magazyn zwrotów są ogulnie ok ...?
nerwus 2012-01-04 15:07
Ogolnie wszyscy pisza takie negatywy to po co tam jeszcze pracuja.praca jak kazda inna!!nikt w dzisiejszych czasach nie placi za siedzenie!!!wcale nie trzeba byc kumplem biki zeby ogarnac prog!!A PO PROSTU TO NIE JEST PRACA DLA NYGUSOW!!!!!!P.S.KONFIDENCI NIECH TEZ SIE ZWOLNIA WTEDY BEDZIE ATMOSFERA OK!!!POZDRAWIAM!!
mixerMF 2012-01-05 20:39
Podzielam zdanie kolegi, nie gram w pilke, nie wafluje sie z kierasem ani zmianowymi a robie prog co miesiac, zwlaszcza teraz po obnizeniu limitu a to oznacza rachunek 4.2 tys brutto czyli na malym zusie 3.5 a na duzym 3 tys na reke za max 120-140 godzin w miesiacu, wiec niech mi ktos powie gdzie jest lepiej, a ze trzeba troche ciezarow podymac no coz nie ma nic za darmo to nie robota dla miekkim chooyem robionych panienek
nerwus 2012-01-06 16:10
Prawda kolego praca nie dla miekkim chooyem robionych panienek!!!!niestety fakty sa takie ze polowa mixerow na chlodni to PANIENKI MIEKKIMI CHOOYAMI POROBIONE.
Ściema 2012-01-12 17:27
Panowie zobaczycie jeszcze troche i wam sie usra ta działalność
dostaniecie umowe o przace za 1900 zł i to wam starczy.

Obiecuje
MF 2012-01-21 15:32
starczy to jest uwiąd ziomulek, mowi sie wystarczy, komu jak komu bo mi na pewno nie ale sie nie martwie bo cos ci sie popierdolilo. O umowy o prace to walczyli ludzie a firma broni sie przed tym rekoma i nogami bo nawet zielonego pojecia nie masz buraku zazdrosny ile by to ich kosztowało, orientujesz sie jaki socjal musieli by zapewnic na chlodni i mrozni?? pewnie nie bo za tępy jestes. Powiem tak, kosztowalo by ich to 1/3 wiecej niz teraz i z tego wlasnie powodu jest i bedzie tak jak teraz
2
MF Kłobuck 2012-02-29 16:47
Czy ktoś wie jak wybierać nośniki w systemie kuguar jest paru cwaniaków i nie chcą się tym podzielić , Jak byli chłopaki z Giebni to najprawdopodobniej pokazali komuś jakiś myk jak to robić , będę wdzięczny jak też się dowiem i nikomu nie powiem napisz na gg 24151414 tyram zarabiam dobrze ale potrzebuję więcej utrzymanie domu i rodziny kosztuje , jeśli ktoś jest tak uprzejmy i wie coś na ten temat to uprzejmie proszę o kontakt , Pozdrawiam chłopaków z Giebni :D :D :D
2
wirek 2012-03-24 19:10
Czy ktoś pracował w dziale marketingu i PR. Ile tam płacą i czy ludzie są kompetentni, na jak długo dają umowy, czy można tam pracować w mentalnie otwartej i kreatywnej atmosferze, czy tylko lizusy i lenie mają dobrze ? Czy atmosfera jest fair, profesjonalna (tzn. nie jacyś gogusie po fabrykach dyplomów i po wieśniackim marketingu, który niczego nie uczy, tylko spece znający się na grafice użytkowej, kanałach komunikacji i kontaktami z agencjami) i w oparciu o zachodnie standardy pracy i kultury osobistej, tzn. bez c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] stwa, [usunięte przez administratora] i głupkowatych uwag i [usunięte przez administratora] ? Dzięki za info :), papapa
2
KUJAWIAK 2012-06-27 18:16
mialem pecha dostarczyc towar do tej firmy .kobiety ktore obsluguja kierowcow (26.06.2012 g 21 )a raczej karykatury kobiet to wielka porazka dla tej firmy.odrazajaco niegrzeczne c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] skie a do tego o urodzie rotvailerow zajac powinny sie sprzataniem kibli a nie pracowac z ludzmi .apel do kierownictwa . zwolnic te paszkwile bo ich obecnosc szkodzi waszej firmie .kujawiak
4
dr 2013-01-28 14:30
Po spotkaniu z pania personalna tej firmy, wiecej nie chce mieć nic wposlnego z ta firma!!! Strata czasu!!!Nigdy tam nie zloże wiecej swojego podania i wszystkim tez odradzam!!! Pierwszym kontaktem z firma jest pani personalna, i ta pani wystawia swojej firmie zla opinie, a chyba tam już dlugo pracuje, może za dlugo. Aplikowałem na stanowisko specjalisty, zostalem zaproszony na rozmowe. Musialem dojechac na nia do Giebni kilkadziesiąt kilometrow, jechałem przygotowany, na co poswiecilem sporo czasu, pozytywnie nastawiony do pracodawcy. Byłem przed czasem. Rozmowa zaczela się z 45minutowym opóźnieniem. Kiedy wszedłem, pani prowadzaca rozmowe powiedziala, ze gdzies zagubila moje cv! Dalem jej wiec swoje, identyczne jakie wysłałem mejlem. Spojrzała i uznala, ze to za malo, aby ze mna rozmawiac, zaczela mowic o wymaganiach, których nie tylko nie było w ogłoszeniu, ale była informacja, ze pracodawca wdrozy w to pracownika! Jedyne pytanie jakie mi zadala dotyczylo moich oczekiwan finansowych i rozmowa się zakończyła po kilku minutach. Nikt nigdy mnie tak nie potraktowal i tak nie wku…wil. Nigdy wczeniej nie spotkałem się z takim nieprzygotowaniem, brakiem profesjonalizmu, brakiem szacunku dla kandydata i tak nonszalanckim traktowaniem swoich obowiązków. Jeśli kandydat nie ma odpowiednich kwalifikacji, których się wymaga, to się nie zaprasza go na rozmowe!!! A jak się zaprasza, to nie po to, żeby mu podziękować po kilku minutach i potraktowac go w taki sposób. To sa podstawy prowadzenia rekrutacji, których ta pani widocznie nie zna. Stracilem pieniadze na dojazd i swój cenny czas.

1
m. 2013-02-19 18:48
praca jak każda inna, jak się ma zapał i chęci to człowiek pracuje, nie ma co narzekać i tak jechać po ludziach. ja zanim zacząłem tutaj pracować to CV składałem praktycznie wszędzie. Muszę się przyznać, że na rozmowach różnie bywało, ale nie poddawałem się i w końcu udało się załapać do pracy. :-]

@dr jak cię nie przyjęli to nie ma co wyzywać kobiety za to. przecież samo przyjście na rozmowę nie gwarantuje tego, że ją dostaniesz. :-]
magazynier 2013-03-05 19:45
polo zwalnia ludzi , nie liczą się z tym że ktoś ma rodzinę i sam pracuje ,
nie masz układów , nie strzelasz z ucha , nie jesteś wazeliniarzem
WON na bruk
1
xxx 2013-05-24 22:11
anonim - 2010-02-17 08:27:02

Dodaj opinie o Centrum Logistyczne Polo Market - Giebnia gm. Pakość. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
[usunięte przez administratora] PRACY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magazynier 2013-12-30 19:04
kompletne dno / nie polecam takiej pacy
romek 2013-12-31 12:54
nie polecam, ogolnie chcą specjalistów za troche powyżej minimalnego :D
brylant 2014-09-22 10:45
A ktoś z kierowników zmiany coś napisze jak wygląda praca itp?
Ciekawy 2014-09-26 22:00
Czy ktoś może powiedzieć ile można zarobić na stanowisku magazyniera z uwzględnieniem pracy w akordzie?
polo Maciej 2014-11-11 22:26
Jestem pracownikiem w tej firmie od 6 mies. i z tego co zauwazylem to praca tam lekka nie jest ale na suchym jest pare osob co wychodzi po 6,500 zl brutto. Lecz sb przeliczajac koszty dzialalnosci to wychodza jakas 5k co jak na ich wyglad(chudzi jak patyki w wieku 30-40lat) nie jest z byt korzystne ja aktualnie szukam innej pracy lecz jesli ktos w moim wieku (20lat) nie ma lepszej okazji serdecznie zapraszam bo ja tu po lekkiej wprawie i nie przemeczajac sie wychodze 3-4k brutto. Moja jedyna z najwiekszych udrek sa kierownicy mianowi gdyz kiedy nie ma kierownika magazynu czuja sie jak pany i mimo ze sa male zamowienia to oni trzmaja nas po 12 h a ranka pracuje 2-4 godzin. No chorzy ludzie ale da sie przywyknac ;p
1
szukam pracy 2014-11-15 13:17
A przyjmuja tam jeszcze??? Jak sie do nich zglosic?
zwolniony 2014-11-23 02:29
witam, co do firmy POLO market nie mam żadnych zastrzeżeń bo nigdy dla niej nie pracowałem. Prowadziłem działalność gospodarczą i "współpracowałem" z firmą "córką". Pracowałem na magazynie suchym. Głównie na kompletacji. Wiadomo praca ciężka ale i dobrze płatna jak na warunki w naszej okolicy. Lecz ta praca nie jest na długo. 300-400 ton miesięcznie trzeba przerzucić żeby dobre pieniądze zarobić. Z tego co wiem na MC jest mega syffff. Nie wiesz o której wyjdziesz, nie wiesz czy w ogóle wyjdziesz, nie wiesz niczego. Najlepiej jakbyś siedział pod telefonem i czekał aż Ci sms-a napiszą. Jeśli jesteś samotny i chcesz się w 100% oddać pracy to zapraszam do POLO po nawet ładne pieniądze
mila 2014-11-30 21:17
A jak moi umowy o pracę w nowym Centrum w Krągoli? Najniższa krajowa i premia uznaniowa, której można nie zobaczyć, jak kiero uzna...
1
piotrke 2015-03-05 08:11
najgorsza logistyka w polsce kierowcy czekaja po dwa dni na rozladunek a kierownictwo bardzo chamskie iwulgarne
były 2016-03-05 12:01
Centrum logistyczne Polomarketu to była firma w ktorej za ciezka robote mozna było jeszcze zarobic jakies godziwe pieniadze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to był zawsze ale chociaz pieniadze rekompensowaly ciezka robote na dzialalnosci gospodarczej, w systemie zmianowym z 10 dniami urlopu. W tej chwili zostalo to wszystko oprucz pieniedzy, oszczednosci, ciecia wszystko głownie kosztem pracownikow, najchetniej dali by ci najnizsza krajowa i ciesz sie ze masz robote, a prawda jest taka ze za 2tys nie oplaca sie tu robic, chetnych co raz mniej i chyba beda musieli po tych ukraincow co juz czekaja pod telefonem koniec koncow dzwonic. Ja firmy nie polecam
1
były 2016-03-11 17:22
łukasz55 Powtorze jeszcze raz w cl pracowalo mi sie dobrze jeszcze 1.5r temu. Twierdzisz ze firma ma stała ekipe - zapraszam na magazyn mc gdzie nie ma tygodnia zeby ktos nie odszedł, a i zblizajace sie po swietach dalsze ciecia na innych magazynach rozbija ta "stała ekipe" bo tylko pieniadze ich tu trzymaja, jak ktos nie pojdzie po rozum do glowy i tego nie zatrzyma to syf chaos i rotacja przyniesie wiecej strat niz oszczednosci, kupe lat ludzie to zarabiali i było ok a teraz priorytety to wyzysk i oszczednosci.
fidel 2016-04-03 11:00
witam czy wie ktos ile teraz mozna minimalnie dostac na stawce godzinowej?ja jak zaczynałem ponad rok temu to bylo 14zł.Prosze o odpowiedz bo chciałbym wrócić.
Grześ 2016-04-10 20:26
Robson życzę powodzenia w dużych zarobkach. W kadrach kłamią jak z nut .
Stawka 14zł dla niezorientowanych wysoka, lecz przelicz to razy 170godzin w miesiącu 2380zł - ekstra. Przyjmij do wiadomości że pracujesz na działalności gospodarczej czyli odejmij od tej kwoty około 1100zł ZUS ;300zł inne koszty(podatek ,księgowa,) i oczywiście brak urlopu oraz chorobowego .Zostaje około 1000zł Czyste szaleństwo już dzwoń bo na pewno cię zatrudnią.
3
fiolka 2016-04-10 20:35
Łukasz55 Ogłoszeń nie ma bo Firma stworzyła siostrzaną firmę AMG INVEST która "zatrudnia " ludzi na działalności gospodarczej .Czyli Prowadzisz działalność , świadczysz usługi dla AMG na terenie POLO.
2
mikser 2016-04-16 20:47
Potwierdzam słowa grzesia ..bardzo niskie zarobki ,,,ciągłe cięcia ,oszczedności przez dyrekcje zeby bylo na nowe superb skutkuje brakiem ludzi do pracy ..codziennie się ktoś zwalnia ...w poniedziałek 18-04 zebranie mikserów z dyrektorami ,,,,teraz juz nie bedą straszyć że sciągną ukraińców tylko uchodźców
szkoda tylko ze właściciele nie interesują się ze firma od roku idzie ku upadkowi
1
andrzej 2016-04-20 21:32
pracowałem tam jakieś 1,5 roku temu i mnie zwolnili bo polo rozeszło się na mile i redukcja etatów o polowe:) przyjęto nowego dyrektora który jeździ po ludziach jak po szmatach praca w ang invest tak jak piszą wyżej wszystko się zgadza stawka 16 na magazyn zwrotów tyranie a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pęka i na 4 brygidkach 3 zmiany (1 weekend wolny na 3 miesiące bo akurat wypadło) i zus podatek ksiegowa :( piszę tak bo liczę ze ten syf się skończy i upadnie wyzysk :( nie polecam tego zakładu pracy :)
2
polo - ukraina 2016-05-16 13:17
Teraz zatrudniają UKRAIŃCÓW bo lepiej dać obcym niż dołożyć Swoim pracownikom parę złotych !!!! Ciekawy czy na tym nie stracą zaufania klientów gdy się rozniesie że zatrudniają obcokrajowców w Markecie o polskim kapitale powodzenia
7
Mikserka 2016-08-03 05:21
Praca w polo w obecnym momencie to jest dramat praca na suchym po ponad 200 h zarobki bez biegania co najwyżej mierne. Praca głównie w nocy po 10-11 h teraz zatrudnili Ukraińców którzy do roboty zupełnie się nie nadają. Jeden wielki wyzysk oszczędności tylko na ludziach nie polecam
4
nowy 2016-08-31 18:02
witam...w polo to tylko fajne dupeczki byly...pozdrawiam Beatke:))) jest co robic:)))
er 2016-09-02 23:23
no wlasnie zawsze przecież jak ktoś chce się zatrunic to chyab chce wiedzieć jak najwięcej na temat firmy i jaknajwiecej merytorycznych opinii znac ..
Bueno82 2016-11-22 13:41
Praca w centrali biura - dramat. Nie traktują poważnie pracowników, wolą zatrudnić nowych niedoświadczonych za śmieszne pieniądze a zrezygnować z ludzi doświadczonych. W ogóle ludzi tam się traktuję jak śmieci. Nie polecam... Ilość pracy na jedną osobę jest kompletnie nieproporcjonalna do tego, co da się wykonać w ciągu 8h. Dlatego często ludzie siedzą po godzinach.. O tym fakcie dopiero dowiesz się, po miesiącu, dwóch od zatrudnienia :)
2
wojak 2016-11-22 20:07
w gazecie kłobuckiej systematycznie usuwają wpisy pracowników na temat pracy w tej firmie ,to nie w porządku coś jest nie tak w tej firmie ?
Beata12345 2016-11-29 11:22
Czy wie ktoś może o planach przeniesienia biur z giebni do Poznania i jaka firma ma wynająć biurowiec polo?
10
Ratrakowiec 2016-12-12 18:14
pozdrawiam Ośewacza i Kocika i Sowe Dalej ciśniecie
1
mały 84 2016-12-16 15:52
czyli odrazu wchodzi sie na taki wysoki zus jak swiezo zatrudniony jestes ????
Beata12345 2016-12-16 19:31
ZUS przez pierwsze 2 lata: skl spol. prawie 200 i skl zdr 300.
mały 84 2016-12-17 10:07
a jak wygladaja zarobi na poczatku bo wiadomo pracowac trzeba czy to ciezej czy lzej , jak wyjsc mozna miesiecznie ???
Beata12345 2016-12-17 16:59
Wszystko zależy od indywidualnych 'mozliwosci', niby stawki coraz niższe a fakury co raz większe więc nie wiem jak to możliwe ;)
kokoi 2017-01-19 13:45
A czy ktoś się orientuje czy jak dowożę towar i jadę z drugą osobą ale bez uprawnień a z ważnym dowodem to zostanie wpuszczony ?
Zawiedziony 2017-01-20 23:03
byłem w tej firmie na rozmowie kwalifikacyjnej i chciałbym się podzielić wrażeniami z tego ekscytującego doświadczenia. zastanawiałem się czy pojechać (kawałek drogi mam) po przeczytaniu wpisów na tym forum. Teraz już wiem że opinie wcale nie są przesadzone. jest źle...
ale może od początku:
1. Pani z HR strasznie niemiła już od samego początku. Pierwszy raz spotkałem się z tym, że ktoś przywitał mnie szorstkim "dzień dobry, prosze iść za mną." żadnego podania ręki, czy uśmiechu.
zadawane pytania bez sensu merytorycznego odniosłem wrażenie że zadawane żeby odpykać.
na koniec test na który przeznaczone miało być 15 min. po 12 min. przerwano, bo podobno kolejny kandydat. Poczułem się jak kurczak na taśmie produkcyjnej najpierw zamroczony później ubity a na końcu razem ze wszystkim do jednej kuwety.
Jednym słowem zero szacunku dla człowieka jeszcze przed rozpoczęciem współpracy.
Być może chodziło o słowo klucz czyli oczekiwania finansowe ale wystarczyło tylko powiedzieć że za dużo i nie dręczyć testem, który odniosłem wrażenie nie miał większego przełożenia na wynik.

2. człowiek który jej towarzyszył przestraszony jakby się czegoś obawiał. później zrozumiałem gdy zaczął zadawać pytania, że On się bał potencjalnego zagrożenia ze strony kandydata. Byle nie był lepszy i trzeba tak zadać pytania aby ktoś go nie wygryzł. trzymał się stołka skubany:)
3. na koniec co przed czym najbardziej ostrzegam próżno czekać na informację zwrotną po rozmowie. Pomimo zapewnień Pani z HR, że niezależnie od ich decyzji o kontynuacji rozmów kandydat otrzyma informację. Kandydaci mówię jasno NIE MA NA CO LICZYĆ.

Podsumowując nie warto się spinać i jechać na rozmowę. Brak profesjonalizmu i tyle w temacie

PS. Pozdrowienia dla Pani z HR

Rozczarowana 2017-01-30 11:23
Ja bylam na rozmowie do nowej Centrali w Poznaniu i, w przeciwieństwie do Zawiedzionego, muszę przyznać, że rozmowa była bardzo miła. Jednak czas na nią przeznaczony baaardzo krótki, jak wyszłam to już wiedziałam, dlaczego - w kolejce do rozmowy czekały już dwie następne osoby. Nieprofesjonalne!!! Pomimo tego, że rozmowa sympatyczna, to nie dostałam, wbrew zapewnieniom, żadnej informacji zwrotnej. I tak, jak Zawiedziony, przypuszczam, że chodzi o oczekiwania finansowe. Niemniej jednak, gdy się kogoś zaprasza na rozmowę, to należałoby jakiejś odpowiedzi mu udzielić.
Zmarnowałam tylko swój czas!
ona159 2017-01-30 18:16
A orientujesz się może jakie działy zostaną przeniesione do Poznania?
Pracownikxxx 2017-02-10 20:38
Praca w Polo to jaka porażka 2200zl brutto z stazowym a na rekę 1600zl a odezwij się a kierownictwo i zastepcy ci powiedzą ze dużo zarabiamy bo oni maja trochę więcej a ile na głowie a kto im kazała się do biura pchać. W Polo na rzesach by się stawało a górze i kierownictwu tak coś wiecznie nie odpowiada
Rozczarowana 2017-02-13 13:52
Z tego, co mnie poinformowano na rozmowie to cala centrala.
Młodyxxx 2017-03-05 12:40
Witam wie ktoś jak teraz wyglądają zarobki w polo?
Zostaw swoją opinię o Centrum Logistyczne Polo Market - Giebnia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Logistyczne Polo Market