brak logo

Centrum Logistyczne Polo Market

Giebnia

Opinie o Centrum Logistyczne Polo Market

dr 2013-01-28 14:30
Po spotkaniu z pania personalna tej firmy, wiecej nie chce mieć nic wposlnego z ta firma!!! Strata czasu!!!Nigdy tam nie zloże wiecej swojego podania i wszystkim tez odradzam!!! Pierwszym kontaktem z firma jest pani personalna, i ta pani wystawia swojej firmie zla opinie, a chyba tam już dlugo pracuje, może za dlugo. Aplikowałem na stanowisko specjalisty, zostalem zaproszony na rozmowe. Musialem dojechac na nia do Giebni kilkadziesiąt kilometrow, jechałem przygotowany, na co poswiecilem sporo czasu, pozytywnie nastawiony do pracodawcy. Byłem przed czasem. Rozmowa zaczela się z 45minutowym opóźnieniem. Kiedy wszedłem, pani prowadzaca rozmowe powiedziala, ze gdzies zagubila moje cv! Dalem jej wiec swoje, identyczne jakie wysłałem mejlem. Spojrzała i uznala, ze to za malo, aby ze mna rozmawiac, zaczela mowic o wymaganiach, których nie tylko nie było w ogłoszeniu, ale była informacja, ze pracodawca wdrozy w to pracownika! Jedyne pytanie jakie mi zadala dotyczylo moich oczekiwan finansowych i rozmowa się zakończyła po kilku minutach. Nikt nigdy mnie tak nie potraktowal i tak nie wku…wil. Nigdy wczeniej nie spotkałem się z takim nieprzygotowaniem, brakiem profesjonalizmu, brakiem szacunku dla kandydata i tak nonszalanckim traktowaniem swoich obowiązków. Jeśli kandydat nie ma odpowiednich kwalifikacji, których się wymaga, to się nie zaprasza go na rozmowe!!! A jak się zaprasza, to nie po to, żeby mu podziękować po kilku minutach i potraktowac go w taki sposób. To sa podstawy prowadzenia rekrutacji, których ta pani widocznie nie zna. Stracilem pieniadze na dojazd i swój cenny czas.

3
m. 2013-02-19 18:48
praca jak każda inna, jak się ma zapał i chęci to człowiek pracuje, nie ma co narzekać i tak jechać po ludziach. ja zanim zacząłem tutaj pracować to CV składałem praktycznie wszędzie. Muszę się przyznać, że na rozmowach różnie bywało, ale nie poddawałem się i w końcu udało się załapać do pracy. :-]

@dr jak cię nie przyjęli to nie ma co wyzywać kobiety za to. przecież samo przyjście na rozmowę nie gwarantuje tego, że ją dostaniesz. :-]
magazynier 2013-03-05 19:45
polo zwalnia ludzi , nie liczą się z tym że ktoś ma rodzinę i sam pracuje ,
nie masz układów , nie strzelasz z ucha , nie jesteś wazeliniarzem
WON na bruk
1
xxx 2013-05-24 22:11
anonim - 2010-02-17 08:27:02

Dodaj opinie o Centrum Logistyczne Polo Market - Giebnia gm. Pakość. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
[usunięte przez administratora] PRACY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
magazynier 2013-12-30 19:04
kompletne dno / nie polecam takiej pacy
romek 2013-12-31 12:54
nie polecam, ogolnie chcą specjalistów za troche powyżej minimalnego :D
brylant 2014-09-22 10:45
A ktoś z kierowników zmiany coś napisze jak wygląda praca itp?
Ciekawy 2014-09-26 22:00
Czy ktoś może powiedzieć ile można zarobić na stanowisku magazyniera z uwzględnieniem pracy w akordzie?
polo Maciej 2014-11-11 22:26
Jestem pracownikiem w tej firmie od 6 mies. i z tego co zauwazylem to praca tam lekka nie jest ale na suchym jest pare osob co wychodzi po 6,500 zl brutto. Lecz sb przeliczajac koszty dzialalnosci to wychodza jakas 5k co jak na ich wyglad(chudzi jak patyki w wieku 30-40lat) nie jest z byt korzystne ja aktualnie szukam innej pracy lecz jesli ktos w moim wieku (20lat) nie ma lepszej okazji serdecznie zapraszam bo ja tu po lekkiej wprawie i nie przemeczajac sie wychodze 3-4k brutto. Moja jedyna z najwiekszych udrek sa kierownicy mianowi gdyz kiedy nie ma kierownika magazynu czuja sie jak pany i mimo ze sa male zamowienia to oni trzmaja nas po 12 h a ranka pracuje 2-4 godzin. No chorzy ludzie ale da sie przywyknac ;p
1
szukam pracy 2014-11-15 13:17
A przyjmuja tam jeszcze??? Jak sie do nich zglosic?
zwolniony 2014-11-23 02:29
witam, co do firmy POLO market nie mam żadnych zastrzeżeń bo nigdy dla niej nie pracowałem. Prowadziłem działalność gospodarczą i "współpracowałem" z firmą "córką". Pracowałem na magazynie suchym. Głównie na kompletacji. Wiadomo praca ciężka ale i dobrze płatna jak na warunki w naszej okolicy. Lecz ta praca nie jest na długo. 300-400 ton miesięcznie trzeba przerzucić żeby dobre pieniądze zarobić. Z tego co wiem na MC jest mega syffff. Nie wiesz o której wyjdziesz, nie wiesz czy w ogóle wyjdziesz, nie wiesz niczego. Najlepiej jakbyś siedział pod telefonem i czekał aż Ci sms-a napiszą. Jeśli jesteś samotny i chcesz się w 100% oddać pracy to zapraszam do POLO po nawet ładne pieniądze
mila 2014-11-30 21:17
A jak moi umowy o pracę w nowym Centrum w Krągoli? Najniższa krajowa i premia uznaniowa, której można nie zobaczyć, jak kiero uzna...
1
piotrke 2015-03-05 08:11
najgorsza logistyka w polsce kierowcy czekaja po dwa dni na rozladunek a kierownictwo bardzo chamskie iwulgarne
były 2016-03-05 12:01
Centrum logistyczne Polomarketu to była firma w ktorej za ciezka robote mozna było jeszcze zarobic jakies godziwe pieniadze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to był zawsze ale chociaz pieniadze rekompensowaly ciezka robote na dzialalnosci gospodarczej, w systemie zmianowym z 10 dniami urlopu. W tej chwili zostalo to wszystko oprucz pieniedzy, oszczednosci, ciecia wszystko głownie kosztem pracownikow, najchetniej dali by ci najnizsza krajowa i ciesz sie ze masz robote, a prawda jest taka ze za 2tys nie oplaca sie tu robic, chetnych co raz mniej i chyba beda musieli po tych ukraincow co juz czekaja pod telefonem koniec koncow dzwonic. Ja firmy nie polecam
2
były 2016-03-11 17:22
łukasz55 Powtorze jeszcze raz w cl pracowalo mi sie dobrze jeszcze 1.5r temu. Twierdzisz ze firma ma stała ekipe - zapraszam na magazyn mc gdzie nie ma tygodnia zeby ktos nie odszedł, a i zblizajace sie po swietach dalsze ciecia na innych magazynach rozbija ta "stała ekipe" bo tylko pieniadze ich tu trzymaja, jak ktos nie pojdzie po rozum do glowy i tego nie zatrzyma to syf chaos i rotacja przyniesie wiecej strat niz oszczednosci, kupe lat ludzie to zarabiali i było ok a teraz priorytety to wyzysk i oszczednosci.
fidel 2016-04-03 11:00
witam czy wie ktos ile teraz mozna minimalnie dostac na stawce godzinowej?ja jak zaczynałem ponad rok temu to bylo 14zł.Prosze o odpowiedz bo chciałbym wrócić.
Grześ 2016-04-10 20:26
Robson życzę powodzenia w dużych zarobkach. W kadrach kłamią jak z nut .
Stawka 14zł dla niezorientowanych wysoka, lecz przelicz to razy 170godzin w miesiącu 2380zł - ekstra. Przyjmij do wiadomości że pracujesz na działalności gospodarczej czyli odejmij od tej kwoty około 1100zł ZUS ;300zł inne koszty(podatek ,księgowa,) i oczywiście brak urlopu oraz chorobowego .Zostaje około 1000zł Czyste szaleństwo już dzwoń bo na pewno cię zatrudnią.
5
fiolka 2016-04-10 20:35
Łukasz55 Ogłoszeń nie ma bo Firma stworzyła siostrzaną firmę AMG INVEST która "zatrudnia " ludzi na działalności gospodarczej .Czyli Prowadzisz działalność , świadczysz usługi dla AMG na terenie POLO.
3
mikser 2016-04-16 20:47
Potwierdzam słowa grzesia ..bardzo niskie zarobki ,,,ciągłe cięcia ,oszczedności przez dyrekcje zeby bylo na nowe superb skutkuje brakiem ludzi do pracy ..codziennie się ktoś zwalnia ...w poniedziałek 18-04 zebranie mikserów z dyrektorami ,,,,teraz juz nie bedą straszyć że sciągną ukraińców tylko uchodźców
szkoda tylko ze właściciele nie interesują się ze firma od roku idzie ku upadkowi
1
andrzej 2016-04-20 21:32
pracowałem tam jakieś 1,5 roku temu i mnie zwolnili bo polo rozeszło się na mile i redukcja etatów o polowe:) przyjęto nowego dyrektora który jeździ po ludziach jak po szmatach praca w ang invest tak jak piszą wyżej wszystko się zgadza stawka 16 na magazyn zwrotów tyranie a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pęka i na 4 brygidkach 3 zmiany (1 weekend wolny na 3 miesiące bo akurat wypadło) i zus podatek ksiegowa :( piszę tak bo liczę ze ten syf się skończy i upadnie wyzysk :( nie polecam tego zakładu pracy :)
5
polo - ukraina 2016-05-16 13:17
Teraz zatrudniają UKRAIŃCÓW bo lepiej dać obcym niż dołożyć Swoim pracownikom parę złotych !!!! Ciekawy czy na tym nie stracą zaufania klientów gdy się rozniesie że zatrudniają obcokrajowców w Markecie o polskim kapitale powodzenia
11
Mikserka 2016-08-03 05:21
Praca w polo w obecnym momencie to jest dramat praca na suchym po ponad 200 h zarobki bez biegania co najwyżej mierne. Praca głównie w nocy po 10-11 h teraz zatrudnili Ukraińców którzy do roboty zupełnie się nie nadają. Jeden wielki wyzysk oszczędności tylko na ludziach nie polecam
6
nowy 2016-08-31 18:02
witam...w polo to tylko fajne dupeczki byly...pozdrawiam Beatke:))) jest co robic:)))
er 2016-09-02 23:23
no wlasnie zawsze przecież jak ktoś chce się zatrunic to chyab chce wiedzieć jak najwięcej na temat firmy i jaknajwiecej merytorycznych opinii znac ..
Bueno82 2016-11-22 13:41
Praca w centrali biura - dramat. Nie traktują poważnie pracowników, wolą zatrudnić nowych niedoświadczonych za śmieszne pieniądze a zrezygnować z ludzi doświadczonych. W ogóle ludzi tam się traktuję jak śmieci. Nie polecam... Ilość pracy na jedną osobę jest kompletnie nieproporcjonalna do tego, co da się wykonać w ciągu 8h. Dlatego często ludzie siedzą po godzinach.. O tym fakcie dopiero dowiesz się, po miesiącu, dwóch od zatrudnienia :)
4
wojak 2016-11-22 20:07
w gazecie kłobuckiej systematycznie usuwają wpisy pracowników na temat pracy w tej firmie ,to nie w porządku coś jest nie tak w tej firmie ?
Beata12345 2016-11-29 11:22
Czy wie ktoś może o planach przeniesienia biur z giebni do Poznania i jaka firma ma wynająć biurowiec polo?
10
Ratrakowiec 2016-12-12 18:14
pozdrawiam Ośewacza i Kocika i Sowe Dalej ciśniecie
1
mały 84 2016-12-16 15:52
czyli odrazu wchodzi sie na taki wysoki zus jak swiezo zatrudniony jestes ????
Beata12345 2016-12-16 19:31
ZUS przez pierwsze 2 lata: skl spol. prawie 200 i skl zdr 300.
mały 84 2016-12-17 10:07
a jak wygladaja zarobi na poczatku bo wiadomo pracowac trzeba czy to ciezej czy lzej , jak wyjsc mozna miesiecznie ???
Beata12345 2016-12-17 16:59
Wszystko zależy od indywidualnych 'mozliwosci', niby stawki coraz niższe a fakury co raz większe więc nie wiem jak to możliwe ;)
kokoi 2017-01-19 13:45
A czy ktoś się orientuje czy jak dowożę towar i jadę z drugą osobą ale bez uprawnień a z ważnym dowodem to zostanie wpuszczony ?
Zawiedziony 2017-01-20 23:03
byłem w tej firmie na rozmowie kwalifikacyjnej i chciałbym się podzielić wrażeniami z tego ekscytującego doświadczenia. zastanawiałem się czy pojechać (kawałek drogi mam) po przeczytaniu wpisów na tym forum. Teraz już wiem że opinie wcale nie są przesadzone. jest źle...
ale może od początku:
1. Pani z HR strasznie niemiła już od samego początku. Pierwszy raz spotkałem się z tym, że ktoś przywitał mnie szorstkim "dzień dobry, prosze iść za mną." żadnego podania ręki, czy uśmiechu.
zadawane pytania bez sensu merytorycznego odniosłem wrażenie że zadawane żeby odpykać.
na koniec test na który przeznaczone miało być 15 min. po 12 min. przerwano, bo podobno kolejny kandydat. Poczułem się jak kurczak na taśmie produkcyjnej najpierw zamroczony później ubity a na końcu razem ze wszystkim do jednej kuwety.
Jednym słowem zero szacunku dla człowieka jeszcze przed rozpoczęciem współpracy.
Być może chodziło o słowo klucz czyli oczekiwania finansowe ale wystarczyło tylko powiedzieć że za dużo i nie dręczyć testem, który odniosłem wrażenie nie miał większego przełożenia na wynik.

2. człowiek który jej towarzyszył przestraszony jakby się czegoś obawiał. później zrozumiałem gdy zaczął zadawać pytania, że On się bał potencjalnego zagrożenia ze strony kandydata. Byle nie był lepszy i trzeba tak zadać pytania aby ktoś go nie wygryzł. trzymał się stołka skubany:)
3. na koniec co przed czym najbardziej ostrzegam próżno czekać na informację zwrotną po rozmowie. Pomimo zapewnień Pani z HR, że niezależnie od ich decyzji o kontynuacji rozmów kandydat otrzyma informację. Kandydaci mówię jasno NIE MA NA CO LICZYĆ.

Podsumowując nie warto się spinać i jechać na rozmowę. Brak profesjonalizmu i tyle w temacie

PS. Pozdrowienia dla Pani z HR

1
Rozczarowana 2017-01-30 11:23
Ja bylam na rozmowie do nowej Centrali w Poznaniu i, w przeciwieństwie do Zawiedzionego, muszę przyznać, że rozmowa była bardzo miła. Jednak czas na nią przeznaczony baaardzo krótki, jak wyszłam to już wiedziałam, dlaczego - w kolejce do rozmowy czekały już dwie następne osoby. Nieprofesjonalne!!! Pomimo tego, że rozmowa sympatyczna, to nie dostałam, wbrew zapewnieniom, żadnej informacji zwrotnej. I tak, jak Zawiedziony, przypuszczam, że chodzi o oczekiwania finansowe. Niemniej jednak, gdy się kogoś zaprasza na rozmowę, to należałoby jakiejś odpowiedzi mu udzielić.
Zmarnowałam tylko swój czas!
1
ona159 2017-01-30 18:16
A orientujesz się może jakie działy zostaną przeniesione do Poznania?
Pracownikxxx 2017-02-10 20:38
Praca w Polo to jaka porażka 2200zl brutto z stazowym a na rekę 1600zl a odezwij się a kierownictwo i zastepcy ci powiedzą ze dużo zarabiamy bo oni maja trochę więcej a ile na głowie a kto im kazała się do biura pchać. W Polo na rzesach by się stawało a górze i kierownictwu tak coś wiecznie nie odpowiada
1
Rozczarowana 2017-02-13 13:52
Z tego, co mnie poinformowano na rozmowie to cala centrala.
Młodyxxx 2017-03-05 12:40
Witam wie ktoś jak teraz wyglądają zarobki w polo?
ZawodowyChapacz 2017-05-26 17:58
Dramat :) Jak bedziesz miał mały zus to jeszcze:)
1
Jestes dla nich nikim 2017-05-26 18:09
Nie polecam firmy same nocki po 12h mało wolnego, czasem trafia sie ze 3 dniówki. Dla zarządu jesteś śmieciem! Zarobki dramat . A i niektórzy ludzie tam pracujący sa psychicznie chorzy . NIE POLECAM wolałbym pracować w kiosku XD
3
qvazimodo 2017-08-05 17:04
nazwa POLOmarket zaczyna juz byc niestosowna jesli połowa pracownikow magazynu CL to ukraincy, no ale taka jest mentalnosc najgorszego na swiecie pracodawcy - polskiego. Po co ma dorabiac jakiegos pospolitego rodaka prostaka, to juz lepiej dac zarobic ukraincowi i agencji pracy ktora ich załatwia, co kosztuje drugie tyle ile pensja ukrainskiego pracownika. Suma sumarum nie jest to mały koszt co przy niskiej wydajnosci takiego pracownika jest wyrzucaniem pieniedzy w błoto, ale i tak wola to niz dac podwyzke dla młodych i nowych pracownikow co owocuje tym ze nie ma kompletmie zadnego zainteresowania praca w CL w Giebni. Jest jedynie garstka starych pracownikow ktorzy na starych stawkach zarabiaja fakt bardzo przyzwoite pieniadze, ale to dlatego ze robia za dwuch , wszystkie dziury na magazynie sie nimi łata, eksploatujac ich ponad norme "bo zarabiaja". I dzieki tej garstce na Mc i Mf jakos ta wysyłka jeszcze idzie, ale wszystko jest do czasu. Wszystko sie posypie jak młodzi pracownicy na swoich gownianych stawkach, gorszych niz koszt ukrainca wraz z agencja pracy przejda na duzy zus i automatycznie ubedzie im z wypłaty ok 800z, a. nie sadze zeby znalazł sie głupiec ktory za 2000zl netto bedzie przewalał 150 ton towaru na grzbiecie 16-18 nocek w miesiacu
Patka 2017-08-07 02:09
Witam od 5 miesięcy pracuje w PoloMarket to co tam się dzieje jest nie do opisania. Przez pierwszy tydzień pracy było wszystko fajnie, pięknie i za kolorowo kierowniczka miła dało się z nią normalnie rozmawiać jak z człowiekiem jednak po kilku tygodniach sytuacja się zmieniła. Byłam oddać dokumenty które od niej dostałam pytam się na jaką zmianę mam jutro przyjść dostałam odpowiedz przyjdź na rano mówię dobrze będę. Kolejnego dnia mówi do mnie następny tydzień będziesz miała popołudniu na godzinę 13:30 oczywiście chodziłam przez 5 dni pod rząd miałam później wolny dzień i zaś zdanie kolejny tydzień popołudniu i tak skończyło się że moje zmiany popołudniowe były przez cały kwiecień. Zero życia prywatnego za każdym krokiem wykorzystywanie, czepianie się o byle co ciągle fochy, humory. Pewnego dnia podchodzę do zastępcy kierownika pytam się czy mogę iść na przerwę, która należy mi się 15 minut oczywiście usłyszałam tekst że teraz nie mogę bo coś tam jest do zrobienia. Chodziłam nerwowa cały dzień zastępca kierownika podeszła do mnie i mówi "słyszałam, że jesteś głodna?" " mówię tak chce iść na przerwę" odpowiedź była masz 15 minut z zegarkiem w ręce poszłam na socjalny rozmawiałam przez telefon w tym czasie z-ca przyszła i trzasnęła mi drzwiami i nie dała dojść do słowa to ja sobie dalej siedzę ponieważ 15 min się dalej nie skończyło znowu przyszła i się darła po mnie na co ja sobie nie pozwolę. Po paru tygodniach pracy zaczął mnie strasznie boleć kręgosłup poszłam na zwolnienie lekarskie dostałam 3 tygodnie oczywiście przychodzę po zwolnieniu do pracy i co? znowu zmiany popołudniowe. Wiecznie darcie wykorzystywanie pracowników i rządzenie na potęgę zrób to zrób tamto i tak wiecznie źle czepianie się, że na monopolu są źle ułożone ciasta, blachy brudne itd. Ciągle zostawanie po godzinach za darmo zamiast wyjść o 21;30 wychodzimy nie raz 21;50 ostatnio mówię zaraz mam autobus usłyszałam odpowiedź "nie obchodzi mnie to" a z-ca specjalnie myła tak długo podłogę, żeby mnie nie puścić na czas. I co do szkoleń człowiek jest po 12h w pracy następny dzień ma wolny musi specjalnie jechać i słuchać tych bzdur bo przecież nic innego nie ma do roboty jak tylko siedzieć w pracy. Generalnie atmosfera jest bardzo nie miła, najlepiej gdyby zamknęli to całkowicie lub zmienili coś w tym temacie bo naprawdę
człowiek idzie do pracy z nastawieniem pod przymusem i z bólem brzucha oraz wiecznym stresem. Tak samo pytam zapisałam się na urlop w ostatnim tygodniu lipca oczywiście go nie dostałam i w sam raz patrze a tu na grafiku gdzie chciałam urlop czeka mnie tydzień na rano oraz w niedzielę całe 12h . Jeśli się nie udało w lipcu to pytam się ja sprawa wygląda na sierpień usłyszałam odpowiedź niestety nie mogę Ci go dać bo nie mam ludzi do pracy od południa prawdopodobnie dam Ci go we wrześniu. (umowę mam do 31.08). Więc musza i go zapłacić. Więc generalnie nie polecam nikomu takiej placówki jak PoloMarket totalny obóz pracy latanie od dzwonka do dzwonka 2 osoby na sklepie nie można nawet iść na przerwę i chwile odpocząć coś strasznego nie warte tych nerwów i pieniędzy za najniższą krajową 1460 zł. odradzam pozdrawiam i przemyślcie sprawę dokładnie, niż później żałować że się tam poszło chociaż na tydzień pracować. :)
2
Iza 2017-08-29 12:00
@Patka - wnioski urlopowe mogą być odrzucane przez pracodawcę, jest to zgodne z obowiązującym prawem. Przykro nam, że masz tak złą opinię o pracy w Polo Market. Może jednak są jakieś pozytywy zatrudnienia w tej firmie?
Piker 2017-09-10 12:15
Tragedia stawki obcinaja tym samym wypychaja polskich pracowników a biorą Ukraińców którzy kosztują więcej a nie są wogole wydajni. Panie prezesie czas się obudzić firma sie sypie
Sad 2017-09-21 10:38
Osoby odpowiedzialne za rekrutację na stanowiska kierownicze sprawiają ze w zyciu wiecej tam nie zaaplikuje. Są nieslowni co obniza wiaygodnosc takiego "pracodawcy" na samym starcie. Mieli poinformowac o wynikach rekrutacji bez wzgledu na rezultat- NIE ŁASKA IM TO ZROBIC.
2
Hau hau 2017-09-29 16:15
Idealne miejsce dla rozwoju wad kręgosłupa :)
(jeśli chcesz zarobić godne pieniądze-trochę zdrowia stracisz) akord, własna działalność, praktycznie same nocki, 11 dni urlopu :) no i juz niebawem połowa Ukraińców, proponowany kurs języka przed rozpoczęciem pracy :)
John 2017-10-04 19:52
To co się dzieje teraz na magazynie MF to już dno totalne dno. Obniżyli starym pracownikom stawki bo ukrainiec przyjdzie i zrobi tak ale wcale tak nie jest bo na 5 ukraińców może 2 jest wydajnych. Starzy doświadczeni pracownicy się zwalniają i niedlugo zostanie ukraina. Powodzenia
3
mięsiara 2017-10-18 09:05
nie rozumiem czegoś. dlaczego mięsne dziewczyny muszą pracować jedna na jedną, kiedy przyjętego personelu na ten dział jest 5 osób. kiedy sie przyjmowałam na to stanowisko w POLO (DZIAŁ MIĘSNY) pracowałyśmy dwie osoby na dwie osoby . następnym krokiem było zmniejszenie wydajności na mięsnym i zmiany wyglądały 1,5 osoby na 1,5 osoby (czyli środkowa zmiana), gdzie pracy najwięcej pracy jest z rana bo przyjęcie towaru kilkunastu lodówek poprawienie lady i przygotowanie sie do audytu, a nie wspomnę o obsłudze klientów. na dzień dzisiejszy wygląda to tak , że dział mięsny pracuje jedna na jedną na każdej zmianie. pytanie do biura dlaczego tak jest , odpowiedz - bo nie ma kasjerek. więc dziury na kasie są łatane mięsnymi dziewczynami. na ta chwile jestem na zwolnieniu lekarskim. mięśnie odmówiły posłuszeństwa. płaca jak płaca. ale za te szarpanie i dawanie z siebie wszystkiego to i tak mało. bo wracając do domu nie mam ochoty już robić nic. dajesz z siebie 100% i tak jest źle, bo te procedury na dziale miesnym i w ogóle w POLO są nie do zaliczenia na audycie. tu jest temat rzeka. sporo czasu już tu pracuję, więc może już za długo???? pozdrowienia dla trenerki działu mięsnego.
seba 2017-10-18 11:22
Praca na magazynnie zwrotów po 10 godzin dziennie. Mało dni wolnych zarobki niezłe ale co z tego jak wolny weekend przypada raz na 1,5 miesiąca
Zostaw swoją opinię o Centrum Logistyczne Polo Market - Giebnia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Logistyczne Polo Market