brak logo

Nadwozia-Partner

Będzin

Opinie o Nadwozia-Partner

anonim 2011-11-18 13:24
praca w miarę na luzie raz ciężko raz łatwo czasem śmierdzi chemią atmosfera wsród pracowników ok tylko kasa marna i duży bałagan w kadrach... umowa co miesiąc i na zlecenie i za to daje duży minus
8
robol 2014-03-09 22:19
Większej popeliny niż Nadwozia to nie widziałem... garażowa robota na lepsze miano zasługuje... (usunięte przez administratora)Obiecują umowy o pracę a robisz 8 miesięcy na zlecenie za 1400.
3
damian 2014-03-14 15:00
Potwierdzam!
Miałem z nimi do czynienia... nigdy więcej... w biedronce lepiej traktują ludzi. Ojciec prezesa tylko chodzi i kabluje. Oko kamery.
2
pracownik 2014-09-09 15:02
nadwozia to poprostu jedna wielka porazka!!! nazwisko jednego z prezesow duzo mowi o firmie i traktowaniu pracownikow. jako stary pracownik (11 lat) nigdy nie zarabialem takich pieniedzy 1300zl/mc. NIE POLECAM
1
kolega z podwórka 2015-11-06 10:08
Obecny dyrektor i kadrowa traktują ludzi jak śmieci. Albo dajesz się doić albo wypad. Słyszałem też, że nie płacą faktur za wykonane usługi firmom zewnętrznym. Konkurencja już ich wypiera. I dobrze.
ulubieniec 2016-02-04 22:12
Gruby,chamsko-brzydki alaDYREKTOR co jada po mcDonaldach dalej tam robi?
4
Klient 2016-02-15 17:01
Porazka, klienta lekcewaza. Na wymiane ktora powinna trwac 4 godziny czelalem caly dzien. Nie polecam nikomu tego scierwa.
,jhb 2016-05-22 15:24
@marek mi tez ciezko w to uwierrzyć i zastanawiam się czy nie są to osby podstawione po prostu....
Michael 2017-02-13 16:51
Nie polecam ;) traktują ludzi jak śmieci.. sami więźniowie pracują za marne grosze bo nikt normalny nie chce tam robić.
4
Sosnowiec 2017-03-01 17:38
Zdecydowanie odradzam prace w tej firmie dopóki będzie tam pracował Pan Dyrektor Michal Wie..... jest to osoba nie posiadająca żadnych ale to żadnych kompetencji i kwalifikacji do zarządzania ludźmi. Przerost ambicji nad trescia. Traktuje ludzi jak poniewieradła, zakrawa to o mobbing. Zmuszanie do pracy w nadgodzinach bez stosownego ekwiwalentu pieniężnego za wykonanie zlecenia. Brak akceptacji wniosków urlop, bez podania przyczyny. Zarobki marne. Powinna tam przyjść PIP aby zweryfikować warunki pracy (szczególnie w zimie- praca w mrozie,) dla dobraz firmy najlepsze by było gdyby osoba Pana Dyrektora zakończyła jak najszybciej prace w tej firmie. Bo stracą dobra opinie i tak już nadszarpnieta przez posunięcia tego Pana
6
1976 2017-03-02 20:18
Dokładnie zdadzam się w 100 % bo jeśli ktoś jest na stanowisku Dyrektora to powinien byc wymagajacy ale jednocześnie sprawiedliwy i uczciwy.Powinien byc szanowany przez pracowników. Za czasów mojej pracy w tej firmie nikt tego Pana nie szanował. U nikogo nie miał autorytetu.
3
Zostaw swoją opinię o Nadwozia-Partner - Będzin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nadwozia-Partner