brak logo

Galerie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Robert Szlencka

Zabrze

Opinie o Galerie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Robert Szlencka

>>> 2010-02-16 12:37:36
Witam.
Jak ktoś chce popracować społecznie to polecam firmę Galerie. Właściciel nie wypłaca pieniędzy, nie wydaje świadectw pracy nie mówiąc już [usunięte przez moderatora].
(usunięte przez moderatora) Obiecuje extra zarobki a na koniec nie wypłaca ani złotówki!!!
NIE POLECAM, WRĘCZ ODRADZAM !!!
1
wojtek 2010-07-01 12:59:11
Bardzo trafnie opisana firma i jej wlasciciel.Dodam ze swojej strony tylko ze jak ktos chce u niego jezdzic to powinien zabrac troche euro na paliwo bo on zaraz na pierwszym kursie bedzie mial problemy z kasa. Bo przelewy nie przyszly bo juz bank zamkneli itd.Pelny bak bedziesz widzial tylko w Zgorzelcu.Telefon to samo zawsze są kolejki zeby doladowac konto.STANOWCZO ODRADZAM I ODSYLAM NA FORUM eTRANSPORT
staszek 2010-09-01 08:38:05
Czy ktoś wie, gdzie jest baza aut GALERIE? Mam do odebrania rzeczy osobiste z samochodu a pod adresem firmy nikogo nigdy nie ma
wojtek 2010-09-04 11:19:53
staszek poszukaj na forum etrasportu kontaktu to pogadamy
sigma 2011-07-06 09:45:10
Proszę o info gdzie mogę znaleźć (usunięte przez moderatora) Gdzie trzyma auta?
Wojtek 2012-02-08 00:28:27
Też tak uważam takie lalunie które w życiu nie widziały roboty a tylko kasę ciągną potrafią człowieka na dno doprowadzić.
I szybciej się gówna pozbędziesz tym lepiej.
Tak trzymać
Wojtek 2012-02-25 11:46:54
Widzę że(usunięte przez administratora)jest więcej . Ja jestem tym który jeździł u(usunięte przez administratora) i nie jestem zadowolony z tego że go poznałem. Pewnie to przeczytasz wiec pamiętaj ze polska jet mała i kiedyś sie spotkamy....
Wojtek 2012-02-28 11:50:05
srać w internecie potrafi każdy a o jeżdżeniu nie wypowiadaj się.
Ludzi którzy coś potrafią nie siedzą na bezrobotnym wypisując bzdury pod pseudonimem.
Napisz ile ukradłeś kasy i paliwa panie pseudonim.

Dyro 2012-02-28 11:53:32
Dokładnie trzeba założyć portal o pracownikach którzy kradną na potęgę a potem chowają się za kodeks pracy.
paliwo, kasa, rozkręcanie auta powoli. z kąt my to znamy.
hehe dupodaja 2012-02-28 12:07:57
Oczywiście że to wszystko wypisuje na niego ta dziwka i narkomanka jego ex. teraz daje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y dalej za kase i się cieszy.
(usunięte przez administratora)
Wojtek 2012-02-28 22:04:18
Napisałeś sześć postów w 15 minut z jednego ip tylko nick zmieniłeś jesteś totalnym kretynem (usunięte przez administratora)
kretyn rzygający. 2012-02-29 13:43:40
(usunięte przez administratora) Ip trzeba mieć w głowie a nie(usunięte przez administratora) w internecie.
Wojtek. 2012-02-29 13:47:34
Ja uważam że takie gówna które opluwają innych powinni zamykać. A jak nie chce mi się pracować to po prostu ide na śmietnik coś pozjadać.
A nie kur/ka ide do pracy i chce 3000 bo mam podstawówkę.
Darek. 2012-02-29 13:49:17
Niech ja pracuje i dobrze zarabiam a idiotów którzy tylko smarują internet to pozdrawiam.
Marek od dupodaji 2012-02-29 13:59:47
A ja wierze w to co mi stary obiecał że będę bogaty i będzie super.
krzysiek 2012-03-06 19:44:16
to nie bzdury, ja wziąłem transport do hollandii jako podwykonawca a ten patałach nie zapłacił od maja 860.00 zł unika kontaktu, telefon ma tylko poczte. złodziej i tyle ten szlęcka
Holandia 2012-03-16 13:14:03
trzeba dojechać do tej Holandii a nie rozkradać towar.
Stary numer. A policja umarza kradzież i po kłopocie. A towaru nie ma.
krzysiek 2012-03-17 21:04:51
dojechałem i towar tez. wiesz o tym doskonae,datego przeładowywałes sie złodzieju pod makro w opolu a nie w firmie. mam czas jeszcze zeby do sądu isć więc lepiej zapłać.

moge tu przesłac zeskanowane potwierdzenia odbioru:) i co wtedy zrobisz?
krzysiek 2012-03-17 21:19:08
a swoja droga zawsze moge wykonac telefon do tych dwu firm które dały ci ten towar na holandie i prosic o zapłate za wykonaną usługe.
Wojtek 2012-03-18 18:38:23
p.w. galerie to firma p.(usunięte przez administratora) siedziba firmy znajduje sie w Zabrzu na ulicy Szpitalnej gdzie mieszka starsza pani która nikomu nie otwiera bo tak ją synuś wyszkolił .Nie płaci pracownikom i innym firmom. Sam mieszka w opolu i to taka firma kogucik a może cwaniaczek? ale to wszystko kiedyś sie skończy ...
Bydło 2012-03-21 11:12:21
W Polsce można pogratulować bydła które szerzy się siedząc w domu i nic nie robiąc tylko wypisując bzdury.
kierowca 2012-11-03 18:33:18
- jezdzilem u niego , to wszystko prawda, pustak, cwaniak itp nic dodac nie trzeba
Wojtek 2012-11-03 21:01:47
kiedy u niego jeszdziłes?
kierowca 2012-12-06 20:36:33
Przestrzegam przed firmą - PERFECT TIME TRANSPORT z zabrza - za którą stoi (usunięte przez administratora) , firma jest zarejestrowana na słupa nijaką (usunięte przez administratora)
xxx 2013-03-02 09:40:18
Witam czy ktoś wie gdzie można spotkać p(usunięte przez administratora) ?
były kierowca 2013-07-30 21:39:00
Zapewne nie płaci mnie do dziś jest winny kasę.
STANOWCZO ODRADZAM prace i współpracę ze złodziejem.
chętnie poznam adres gdzie trzyma auta ,odebrałbym swoje rzeczy osobiste
kierowca 2013-09-17 21:03:37
Jak odszukać pana (usunięte przez administratora) lub miejsce postoju auta?
rzemyk 2014-04-02 17:05:00
to nic dziwnego, bo takie przedsiębiorstwa jak to Szlencki, raczej nie stawiają na rozwój i rozpoznawalność w internecie
gain 2014-04-29 02:57:09
Jak dla mnie to spory minus, bo trudno znaleźć o nich informacje, a w dzisiejszych czasach storna internetowa to wizytówka firmy.
Franciszek 2014-05-07 20:54:42
To w ogóle w jaki sposób do nich sie dostać do pracy, skąd wiadomo, czy kogoś aktualnie szukają do roboty?
mikołaj 2014-05-07 21:14:01
Pewnie ogłaszają się na jakimś portalu, może nawet na goworku, tylko aktualnie chyba nic nie ma, może ktoś jest bardziej wtajemniczony, czy kogoś szukają.
hg 2014-05-21 11:53:56
o co chodzi komentatorowi rzemyk? Może ktoś wie, dlaczego firma "nie stawia na rozwój i rozpoznawalnosć"???
3
okil 2014-12-03 16:12:29
...moze firma nie potzrebuje reklamy bo swietnie daja sobie rade na rynku i bez tego. Wiec pewnie warto zlozyc cv.... Moze ktos udzieli informacji na temat jpracy tam...Jakie kompetencje u kandydata są dla nich najważniejsze? Co szef najbardziej ceni u swoich podwładnych? Ilość czasu spędzonego w pracy? Kreatywność? A może zależy mu przede wszystkim na samodzielności, względach praktycznych i drobiazgowości?
czyżby 2015-02-04 11:30:02
Skoro firma posiada dobre rekomendacje, to jak wytłumaczyć brak jakiejkolwiek informacji odnośnie wspomnianego przedsiębiorstwa ???? Jeśli założymy że każy wpis zostaje usunięty z netu to jak to się ma do uczciwego traktowania pracowników i ewentualnie pozytywnych opiniach ?? Lanie wody nic tu nie da, jakiś konkret poproszę
były pracownik 2015-02-09 23:16:18
a ja ktoś chce wiecej to piszcie
były pracownik 2015-02-24 21:39:36
Firma dno"pan"prezes Robert Szlencka nie płaci ani pracownikom ani kontrahentom. Tankowanie auta za 10-50 euro to norma nigdy nie było do pełna.
A jak się o pieniądze człowiek upomni to zawsze ma wymówkę
- a to jakiś mandat przyszedł
- innym razem nie może podjechać bo coś...
- bo mu jeszcze ktoś nie zapłacił
Dno i nie polecam oszusta .
Znam jeszcze dwóch kierowców którzy też mieli podobne przygody z panem R.
jak ktoś chce to sms,y mam do wglądy pisma z PIP,u i cała resztę papierów (cała teczka sie nazbierała) pozdrawiam moderatora
byly 2016-05-31 22:45:14
to dno mam nadzieje ze ten gość już nikogo nie naciągnie
mnie do dziś nie zapłacił...
Zostaw swoją opinię o Galerie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Robert Szlencka - Zabrze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Galerie Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Robert Szlencka