brak logo

Paks'D

Rajsko

Opinie o Paks'D

Eryk 2010-02-16 12:18:36
Praca ciężka -duży hałas stare i nie bezpieczne maszyny, zarobki małe ale obietnic wiele ciągłe pretensje i brak stabilności . Dyrektor o niczym nie decyduje .Mistrzowie ślepo wykonujący polecenia a jeden przesadnie ambitny .Z dachu kapie , pod nogami olej mizerne warunki socjalne .

4
jo 2013-08-07 17:21:49
a jak tam [usunięte przez moderatora] z Jawiszowic?[usunięte przez moderatora] to podobno niezła oliwa i lewus
3
marcin 2013-12-11 13:54:38
ludzie to porażka ta firma(usunięte przez administratora)
1
Pączek 2013-12-28 23:41:43
(usunięte przez administratora) No cóż firma nastawiona głównie na wyzysk (bo płacenia 1500zł netto inaczej nazwać nie można...). Co do mistrzów to nie ich wina, sami o siebie dbać muszą, nie wykonają polecenia to polecą ze stanowiska, a może i z roboty. Gdy kierownikiem był pan (usunięte przez administratora) było pociesznie, pracowników za wszelką cenę zatrzymywał, ale i sam skapitulował;] Jw. maszyny stare, głośno, zimno, a w lecie o wodę doprosić się ciężko, syf na hali, jedyna zaleta tej firmy to ludzie w niej pracujący i to też nie wszyscy:) Jeśli ktoś lubi robić jak robot, za grosze, w hałasie i jego celem jest odbębnienie 8h i lotka do domu to jest to firma dla niego!
Staś 2014-01-18 16:58:21
Moze w koncu da sie zarobic w tej firmie wiecej,zart pozdro dla lisa i wiecznie nie zadowolonego.
1
Paulina 2014-01-31 11:27:15
TO fikcja ,zarobki marne ,na hali mniej niż 15 st.woda zimna do mycia rąk w ub.Ogolny haos ,wyśrubowane normy i mierzenie czasu za plecami.Praca dla desperatów,i polarnych niedzwiedzi.
Kolo 2014-02-01 14:48:33
Wypadek był ,dobrze że żyją ,powinien przygotować tą prasę do produkcji ustawiacz a nie słabo przeszkolony pracownik .
aa 2014-02-03 11:20:02
jak doszlo do wypadku? nie wyciagneli ogranicznikow transportowych czy co wylecialo? z narzedzia cos?
2
KOLO 2014-07-31 14:15:01
W Paksie nic się nie zmieniło ,zarobki marne ,wymagania wielkie .Kręcąca głowa chodzi po hali i nic mu się nie podoba ,rozprasza pracowników ,ludzie mają stres jak go widzą czepia się wszystkiego .Jednym słowem KRETYN.
1
Darek 2014-10-13 21:02:05
Znów firma kombinuje z premiami ,szkoda naszego czasu .
Immul 2015-02-18 14:44:02
a może jest jeszcze nadzieja na jakikolwiek komentarz dotyczący pracy w Paks'D ? Przecież firma zatrudnia ogółem ponad 200 pracowników, w tym szereg wysoko wykwalifikowanych specjalistów w zakresie automatyki i sterowania. Od początku swego istnienia firma wyspecjalizowała się w zakresie projektowania, produkcji, montażu i uruchamianiu urządzeń dla takich gałęzi przemysłu jak : energetyczny, górniczy, hutniczy, motoryzacyjny, spożywczy i inne. Może znajdzie się ktos kto opisze swoje doświadczenia
MAŁPA 2015-03-03 18:45:40
Może zapytać mnie ja aktualnie tam pracuje i szczerze odpowiem a to co czytam to ktoś sobie z palca to wyssał :)
asia 2016-10-09 13:44:58
a o jakim stanowisku mowicie? wiem, ze wczesniej nawet i sprzataczki poszukiwali, nie ma innych ofert pracy dla kobiet?
uchodźca 2016-11-01 22:33:25
Pracy jest dużo. Wiadomo firma przechodzi troszkę trudny okres ale zapewnieni jesteśmy że od nowego roku wróci wszystko do normy. Fakt jest taki że hałas jest ale idzie sie przyzwyczaić są linie, ale też i inne stanowiska i nie tylko sprzątaczki bo są już dwie i to zapewne wystarcza. Ale ekipa naprawcza czy bezpośrednia produkcja potrzebuje ludzi. Sam dostałem się tam przez przypadek, bo potrzebowałem pracy a pak's mnie przyjął. Jeśli ktoś nie boi się pracy fizycznej i doświadczeń nowych to jest mile widziany. Od starszych pracowników słyszałem jak to nie było kiedyś, teraz śmiało mogę powiedzieć że jest lepiej niż było i będzie lepiej, Praca jest ciężka fakt choć nie na każdym stanowisku ale ludzie z produkcji którzy Tworzą trzon Paks'd są wspaniali i nigdzie takiego zgrania i takiej atmosfery a co zapewne najwazniejsze dla nowych pracowników wypłaty za dobrze wykonaną pracę pomimo stanu maszyn nigdzie nie dostaniecie. Tak ze Asiu śmiało, bo jest warto.
1
Staś 2016-11-25 13:03:41
Ty uchodżca ...nie wchodż tak daleko z wazeliną ,ważne ze pijaczków pozwalniali święte krowy.
Zostaw swoją opinię o Paks'D - Rajsko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Paks'D