brak logo

ZUREC

Będzin

Opinie o ZUREC

Tadek 2010-02-16 11:26:16
Firma nastawiona raczej na wykorzystanie ludzi do ciężkiej pracy za mierna zapłatę. Trzeba przyznać, że wszystko legalnie i w terminie. Nieudolny prezes i złośliwa, cierpiąca na manię wyższości kadrowa, która stara się rządzić firmą (usunięte przez administratora)
Tadeusz 2010-03-22 18:47:08
tą tzw. górnolotnie i z wielką przesadą "kadrowa" "wkręciła" do "pracy???" jej mamusia.Również "kadrowa"( zaraz po stanowisku gońca) w EC Będzin...
Tadzio 2010-03-22 19:03:59
..a nazywa się to NEPOTYZM..
Wiesław 2010-04-07 19:17:07
O ile mi wiadomo, to wcale tam źle nie zarabiacie. Czemu kłamiesz. Jaki masz w tym cel???
Tomek 2010-04-19 11:49:28
W terminie płacą, to już coś. Macie tam jakieś premie? Ostatnio ukazało się ogłoszenie odnośnie pracy. Zastanawiam się czy nie wysłać papierów. Możesz napisać coś więcej?
Pracownik 2010-06-11 14:57:43
Przecież tu pracują też kobiety ;-)
rubinek 2010-09-05 13:58:15
(usunięte przez administratora) jak ktos ma (usunięte przez administratora) to lepiej niech nie składa papierów cioty piszecie że ciężka praca co wy w życiu przeżyliscie
rubinek 2010-09-05 22:07:12
widzę że pełno tu anonimów czyli całkowity brak odwagi gratulacje myslę że to pisze ktos z firmy co na codzień(usunięte przez administratora) fałszywie się uśmiecha do wszystkich
Krzych 2010-09-07 17:15:47
(usunięte przez administratora) Może napiszesz coś dobrego lub ciekawego o firmie? Opinia i tak jest już fatalna. Tylko na tyle cię stać?
sławek 2010-12-02 22:09:20
(usunięte przez administratora) premię zobaczysz jak jesteś elektrykiem, a zarobki są ok jak zrobisz trzy miesiące w miesiącu
Najemnik 2010-12-07 15:24:14
Jaki niedojda??? Doi nas jak chce, jednym słowem ma 70 niewolników i niewolnic. Gość trzyma w łapie udziały firmy, takie głupie gadanie to zazdrość i bezradność. Umiał się w Życiu ustawić chłopina, takie są fakty to cwaniak nie niedojda. Kadrówka kasą nie dzieli tylko wypełnia papierki, nie ma możliwości suczyć, faktyczne to jest tylko to - że jest to zazdrość, bo zadbana. Lepsza byłaby stara nieuczesana w tłustych włosach w fartuchu i śmierdząca? Robole do myślenia, kadróweczka na występy, prezes do łopaty (usunięte przez administratora)
Nick 2011-02-06 15:36:24
Radzę omijać tą "firmę" łukiem szerokim!
nick 2011-02-09 23:22:58
...no to może się przedstaw....bo sam jesteś " anonim"...
Tadashi 2012-02-01 10:25:36
Gościu masz jakieś kompleksy (usunięte przez administratora) . Skąd się takie kanalie jak ty biorą na tym świecie? Prostak, zazdrosny cham ze wsi (usunięte przez administratora)
25 lat w firmie 2012-11-03 10:05:44
Ipo co piszecie te glupoty, czy tu ktos kogos trzyma na sile? przeciez sa inne firmy mlekiem i miodem plynace, nie rozumiem? widocznie ci co tylko narzekac potrafia to sposcizna po komunie, robic nic a zarabiac wiele, mam nadzieje ze jak skonczy sie to pokolenie to firma stanie na nogi. Potrzeba zmiany mentalnosci i zrozumienia w koncu ze tam przychodzi sie do pracy, a nie udawac ze sie pracuje, wiecej wykonanych zlecen to wiekszy dochod firm i szanse na lepsze wynagrodzenie, tylko ze wy, myslacy innymi czasami nigdy tego nie zrozumiecie.
rozgor 2013-03-14 14:26:21
Ale ty głupi jesteś firma istnieje 17 lat, a ty w niej 25 pracujesz chyba że nadgodziny wliczyłeś bo tylko tak można tu zarobić, a teraz jeszcze prezesunio zabrał odprawy i jubilaty. Super po prostu super!!!
1
wiosna ludów 2013-06-25 18:23:26
Nie zaprzątaj sobie głowy taką firemką, jeśli masz coś oleju w głowie. Do czasu jak zarządzał tym czymś "prezes", który dostał ją w niejasnych układach we władanie było tak sobie. Teraz jego następca toruje sobie drogę do sukcesji po nim i robi zamieszanie. Ale ten ciołek nie ma pojęcia o niczym i wszystkie zawierane kontrakty to porażka. Szykuje się wojna w sierpniu. Podobno taczka dla niego jest już gotowa.
1
Nic 2013-10-01 16:35:35
A jak tam Amorki w firemce? Coś nic ostatnio nie słychać, jakieś ploteczki? Kto z kim?
2
kiler 2014-11-13 22:30:31
Pracowałem tam ponad 2 lata na prace nie można narzekać były dni luźne a były ciężkie premia hmm.. Była ze 3 razy po kilka złotych, wypłata trochę mała za ta robotę bo najniższa krajowa to trochę malo za robotę w takim życie jak ta ciepłownia lecz w delegacji nawet lepiej . Duży problem tej firmy to jeden pseudo kierownik i oczywiście pani " sucha " .
1
po prostu swoj 2014-12-16 21:47:38
nigdy bym nie podejżewał że firma nas tak wydudka na koniec roku wiedzieli dobrze ze nie mają pieniedzy a ciagli nami do konca dostalismy po pare zlotych na konta i zatkali nam tym twarz zwalniaja za byle co doslownie bezpodstawnie ŻENADA TOTALNA
Sucha 2014-12-18 23:54:59
Co użyłam, to użyłam. Zbyszkiem, Sławkiem rządziłam. Buty, futra, kiecki kupiłam, a teraz na pohybel wam idioci, którzy na mnie prawie 20 lat za.....alacie. szukajcie sobie zajęcia. He He He.
6
po prostu swój 2014-12-28 18:49:24
no to ładnie nas pani kadrowa zopiniowała dziękujemy za całokształt
casc 2016-05-20 23:21:35
hm.. umówmy się tak. Firmy działają ostatnio jak chcą i często się umowy nie pilnują. Wydaje mi się, że Konstal tak nie działa, ale wielu pracodawców ryzykuje płaceniem mniejszych stawek, bo sądzą, że pracownik i tak "im nie podskoczy" w konsekwencji.
Zostaw swoją opinię o ZUREC - Będzin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZUREC