brak logo

Arcus S.A.

Warszawa

Opinie o Arcus S.A.

obserwator 2011-06-16 22:26:17
Zgadzam sie z Tobą. NIestety, firma to tonący okręt. Szkoda ludzi, bo kapitan w osobie Czeredysa z pewnoscią ostatni ze statku nie zejdzie.
1
Nick Tailor 2011-06-17 22:06:55
Wolałbym pracować w Biedronce.
Spędziłem tam 3 najgorsze miesiące w swojej karierze - nie polecam nawet desperatom.
anonim 2011-08-20 09:23:57
Praca wśród kobiet z wieloletnią \"przeszłością\" w Arcusie (czyt. złośliwych i przepełnionych nienawiścią wobec osób nowych zwłaszcza młodych) należy do jednej z najbardziej uodparniających na wszelkie zło. Polecam, jeśli ktoś pragnie nauczyć się odpierać ataki chamstwa i złośliwości. Można uzyskać niezłe doświadczenie kosztem co prawda własnego zdrowia psychicznego, ale może warto.
1
Tola 2011-09-29 23:55:48
Szukam opinii na temat tej firmii , staram się o pracę . Co sądzicie o Panie P.K - jest tam dyrektorem , byłem u niego na rozmowie ... mieszane uczucia ..... czekam na odpowiedż :-)
2
Nike 2011-10-07 23:44:59
Szkoda zdrowia na pracę w tej firmie, za mało fachowców za dużo kolesi, a P.K to akurat wyjątek, który zna się na tym co robi i ludzie bardzo go chwalą, ciekawe jak długo wytrzyma?
Edward 2014-10-19 01:19:41
GRUPA ARCUS to jeden z największych na rynku dostawców inteligentnych rozwiązań oraz zintegrowanych systemów zarządzania dokumentem i korespondencją masową. ARCUS S.A. jest przedstawicielem Kyocera Document Solutions i Pitney Bowes w Polsce. ARCUS i spółka zależna T-matic Systems S.A. dostarczają również kompleksowe rozwiązania oraz usługi z zakresu telematyki i inteligentnych sieci, a także integracji rozwiązań ICT (technologie informacyjno-telekomunikacyjne) – jako ARCUS Systemy Informatyczne.
trzymam 2014-12-15 17:38:59
no fajnie edwardzie, że dzielisz się tym czym sie firma zajmuje ale to chyba mozna poczytac na stronie internetowej firmy chyuba ze tam jhest cos innego. poweidzcie czego .sie tutaj mozna spodziewac po kasie - tak wlasciwie to moze odkryjecie rabka tajemnic co takiego tam jest dobrego w tej pracy ?
Mistrzyk 2015-01-09 13:46:50
Według mnie każdy znajdzie coś dobrego dla siebie. Jednemu będzie odpowiadał zespół innemu kasa. Dla mnie najistotniejsze jest to, aby atmosfera nie była zła, żeby można było nawiązać normalne ludzie warunki z ludźmi, a przy okazji zarobić. Próbował ktoś w ubiegłym roku albo w tym do nich aplikować i mógłby powiedzieć jak to wszystko przebiega?
tomek 2015-03-18 17:28:38
@Mistrzyk, masz racje. Ja to nie mógłbym pracowac w takim miejscu, gdzie atmosfera pracy byłaby lekko mówiąc fatalna. Poza tym zastnawiam się czy by nie skłądac tutaj CV, bo jak patzre na opinie pod tym kątem to nie widze powodów do niepokoju. Mam nadzieje, ze taka sytacja sie utrzyma i ze ja jej nie zaburze.
z79 2015-06-22 18:28:55
Praca ogólnie nie jest zła, jeśli chodzi o dział handlowy mają bardzo dobrego dyrektora, który dba o swoich pracowników o ile, wyniki sprzedażowe są dobre. W innych działach, też nie można narzekać, zawsze sie znajdzie jedna osoba co lubi innym psuć humor, ale to jak w każdej firmie. Jest jeden dział, w którym nie liczy się to czy dobrze pracujesz czy nie.. Wystarczy, że jest się zatrudnionym bez poparcia ( czy. pleców),a jak nagle przełożony przestanie cie "lubic" pozbywa się pracownika. Poza tm jednym działem, atmosfera jest bardzo przyjemna, pracuje się z fajnymi ludzmi i pieniadze nie są złe
kaja 2016-05-13 14:30:02
hej! widze, ze jest teraz do nich oferta pracy jako Pracownik Techniczno - Handlowy, tylko, ze nie podali dokładnej stawki z tgo co wiem, ale można tak naparwde dostać dobrą umowe.
4
Zostaw swoją opinię o Arcus S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Arcus S.A.