brak logo

BERENDSEN TEXTILE SERVICE SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o BERENDSEN TEXTILE SERVICE SP. Z O.O.

pionek 2014-06-19 15:29:06
Oczywiście,że nie.W regionie wielkopolskim tylko jeden PH zarabia i wygrywa konkursy.Reszta nie ma układu z kierownikiem regionalnym i klepie biedę i może pomarzyć o robieniu planów.
1
nowy 2014-06-27 10:09:52
czy ktoś się orientuje czy warto aplikwoać do Łodzi na przedstawiciela handlowego w berendsen?
toja 2014-06-27 21:15:28
Pracowałam w BTS długo. Zrobienie planu nie jest łatwe ale jak najbardziej realne dla osoby której chce się pracować i zarabiać. Są czasami patologiczne układy jak w dywizji odzieżowej - KRS z Białegostoku (region Centralny- Warszawa, Łódź, Białystok) i Tarnowa( region Południowy - Śląsk, Kraków), ale to margines. Panowie chyba mają kompleksy . Ogólnie firma przyjazna pracownikowi, z rozbudowanym socjalem .
pracownik 2014-06-30 15:11:50
Praca w firmie BTS to porażka, na rozmowie wszystko ładnie pieknie i pierwszy tydzien pracy. A późnie jak w jakims obozie cały czes praca ledwie na przerwe można wyjść a o wyjściu do toalety nie ma nawet mowy w trakcie pracy. Nie polecam tej firmy na dłuższy czas
fajfus 2014-06-30 16:04:30
Szczególnie nie polecam. Niska szansa awansu, nie mówiąc o podwyżce od tej startowej z umowy. Układy wewnątrz firmy "tych ustawionych" sprawiają że nawet w zakresie pracy należącym do Twoich obowiązków nie masz nic do powiedzenia. Jak lubicie lugac i nie mieć nic do powiedzenia to proszę bardzo.
1
lizusek 2014-06-30 21:42:34
Czy w Szamotułach pracuje jeszcze taki dupowłazek przedstawiciel handlowy,który ciągle dreptał za swoją kierowniczką ? Jakubek on chyba miał na imię ? Była jeszcze taka laseczka Ola .Ktoś pamięta ?Co tam się dzieje ?
nowy1976 2014-07-16 18:22:58
prosze o pomoc...dostalem sie na drugi etap rozmowy..prosze kogos kontkretnego o napisanie prawdy o firmie ;czyli jak sie tam pracuje jaka atmosfera ile sie zarabia i czy pracuje sie w soboty?kadra menagerska jest ok?i czy to prawda ze jezeli jest sie dobrym w sezonie kiedy sprzedaje sie usluga mat wejsciowych a w nie sezonie kiedy poniesie sie porazke przez 2 misiace to zwalniaja?POMOZCIE bo nie chce sobie pogorszyc pracuje w spokojnych warunkach i milej atmosferze...chodzi mi o teren łódzki
nowy1976 2014-07-16 18:24:39
prosze o pomoc...dostalem sie na drugi etap rozmowy..prosze kogos kontkretnego o napisanie prawdy o firmie ;czyli jak sie tam pracuje jaka atmosfera ile sie zarabia i czy pracuje sie w soboty?kadra menagerska jest ok?i czy to prawda ze jezeli jest sie dobrym w sezonie kiedy sprzedaje sie usluga mat wejsciowych a w nie sezonie kiedy poniesie sie porazke przez 2 misiace to zwalniaja?POMOZCIE bo nie chce sobie pogorszyc pracuje w spokojnych warunkach i milej atmosferze...chodzi mi o teren łódzki
9
Fail 2014-07-21 21:09:32
Jesli lubisz byc wyzyskiwany, codziennie opie.....y, lubisz oszukiwac klinetow i pracowac za marne grosze to jest to praca w sam raz dla ciebie|!
Skoda Fabia 1.2 2014-08-01 13:58:23
Praca w Berendsen jest bardzo przyjemna. Dobry produkt, samochód do dyspozycji praktycznie bez limitu, to samo telefon. Nie ma mowy o pracy w weekendy, nie ma mowy o telefonie od kierownika po 17. Pełna prywatna opieka medyczna. Nie ma ciśnienia. Plany są przyjazne dostosowane do stażu pracownika. Zimą można zarobić 3-5 a latem do 3 przy nakładzie pracy ok. 6 h dziennie normalnej roboty bez spin. Jeśli jesteś ambitny na pewno odniesiesz sukces. Liczysz sobie prywatność i stabilność zatrudnienia to jest firma dla Ciebie. Przede wszystkim szczerość !
Skoda Fabia 1.2 2014-08-01 14:00:37
Miało być życie prywatne, a nie prywatność :D
1
nowy1976 2014-08-01 22:01:22
aplikowalem na stanowisko ph teren łodz,drugi etap to sprzedaz uslugi mat wejciowych ,pierwsze 100 dni w berendsen,itp....jestem ambitny I potrafie sprzedawac,,czy skoda fabia to ph w berensen czy ktos wyzej?czy appi mozesz napisac cos wiecej skoro juz wiesz na jakie stanowisko apikuje?podziekowania czekam na szybki odpis
nowy1111 2014-08-01 22:11:00
pomozcie niech ktos sie wypowie jak sie pracuje w berensen
new STAFF 1122 2014-09-16 18:08:35
PRACUJE W FIRMIE BERENDSEN I NIE UWAAZAM ZE FIRMA JEST DO NICZEGO A WRECZ PRZECIWNIE.PRACUJE SIE TU SWOBODNIE BEZ NACISKU BEZ TELEFONOW I JAK TO KTOS WYZEJ OPISAL BEZ OPIERDZIELANIA.FIRMA BARDZO PRZYJAZNA PRACOWNIKOM A BZDURY WYPISUJE KTOS KOMU NIE CHCIALO SIE PO PROSTU PRACOWAC-TAK UWAZAM,BO JESLI JESTES W STANIE POSWIECIC 6 GODZ ALE SOLIDNEJ PRACY I POTRAFISZ SPRZEDAWAC TO NIKT SIE DO CIEBIE NIE PRZYCZEPIA.ZRESZTA SA MIESIACE W KTORYCH USLUGI MNIEJ SIESPRZEDAJA I FIRMA TO ROZUMIE.NIE MA NACISKU ANI STRESU.WIADOMO W KAZDEJ PRACY NA STANOWISKU PH TRZEBA CZASEM PRZYCISNAC.BZDURY WYPISUJE KTOS KOMU NIE CHCIALO SIE PRACOWAC A CHCIAL PIENIADZE DO KIESZENI ZA FREE.
POZDRAWIAM
1
new STAFF 1122 2014-09-16 18:10:12
PRACUJE W FIRMIE BERENDSEN I NIE UWAAZAM ZE FIRMA JEST DO NICZEGO A WRECZ PRZECIWNIE.PRACUJE SIE TU SWOBODNIE BEZ NACISKU BEZ TELEFONOW I JAK TO KTOS WYZEJ OPISAL BEZ OPIERDZIELANIA.FIRMA BARDZO PRZYJAZNA PRACOWNIKOM A BZDURY WYPISUJE KTOS KOMU NIE CHCIALO SIE PO PROSTU PRACOWAC-TAK UWAZAM,BO JESLI JESTES W STANIE POSWIECIC 6 GODZ ALE SOLIDNEJ PRACY I POTRAFISZ SPRZEDAWAC TO NIKT SIE DO CIEBIE NIE PRZYCZEPIA.ZRESZTA SA MIESIACE W KTORYCH USLUGI MNIEJ SIESPRZEDAJA I FIRMA TO ROZUMIE.NIE MA NACISKU ANI STRESU.WIADOMO W KAZDEJ PRACY NA STANOWISKU PH TRZEBA CZASEM PRZYCISNAC.BZDURY WYPISUJE KTOS KOMU NIE CHCIALO SIE PRACOWAC A CHCIAL PIENIADZE DO KIESZENI ZA FREE.
POZDRAWIAM
amet 2014-12-03 15:20:50
Hej, co tam dobrego słychać w Berendsen textile service? Interesowałaby mnie praca tam jako przedstawiciel handlowy, jest w stanie ktos polecic lub odradzić? Kolega o nicku new STAFF 1122 widze polecał, ale malo wypisał z konkretów. Czy firma zapewnia jakies przyzwoite narzędzia do pracy, jak są one rozliczane?
2
ona 2014-12-04 15:34:56
A ja tak czytam i uważam że:
Skoro konkurencji się chce szukać po forach, oczerniać i próbują wyrwać z BTW pracowników tzn ze firma jest dobra, ma w większości dobrych pracowników bo byle kogo pewnie nie chcialaby ściągać do siebie konkurencja.
Na pewno są minusy jak w każdej pracy i układy.
Wydaje mi się jednak ze socjal który dają plus te ok 2000zl netto podstawy i nie byle jakie auto służbowe również do użytku prywatnego to naprawdę dobre warunki. Jak dasz z siebie dużo to zarobki będą wyższe ale na start moim zdaniem naprawdę ok.
Wiem ze w większości na forach piszą rozzaleni byli pracownicy, na pewno te opinie tez są pomocne ale proszę o radę osoby które potrafią na spokojnie podejść do tematu i podpowiedzieć jak się przygotować na rozmowę na stanowisko ph, jakie pytania padają, czy jakieś scenki itp. Będę wdzięczna za pomoc.
P.s.wiem ze zaraz ktoś może napisać ze co to jest 2 tys dla ph, dla mnie to wystarczająco jeśli chodzi o podstawę. Pozdrawiam
Skoda 2014-12-06 15:17:44
Na rozmowę iść na pełnym luzie, bo taka też panuje atmosfera w firmie. Warto wiedzieć czym konkretnie firma się zajmuje. Nie padają pytania nie wygodne, tylko na takie, na które znasz odpowiedź. Głównie mówisz o sobie. Jeśli zaproszą Cię na drugi etap, poproszą Cię o przygotowanie sprzedaży jednej z usług. Nie zwracaj uwagi na szczegóły. Jak dla mnie najlepszy przebieg wizyty u klienta to: rozgrzewka - analiza potrzeb - korzyści (inf. o produkcie) - zamknięcie sprzedaży. Powodzenia
ona 2014-12-09 00:13:06
Dzieki wielkie za odp. :)
ona 2014-12-16 20:50:43
No wiec jestem po rozmowie w BTS i moge juz wyrazic swoja opinie. Osoba zapraszajaca na rozmowe bardzo wydawala sie konkretna i sympatyczna, niestety moje odczucia na rozwowie to m.in. duzy niesmak....

panowie zaprosili sobie glownie kobiety, i mimo ze nie powinni zadawali pytania o to czy mam dzieci, w jakim wieku, kto z nimi zostanie jak bede w pracy itp....tu juz widac brak profesjonalizmu... pytali nawet o moj zwiazek :) masakra.
Rozmowa byla nagrywana bo ponoc maja slaba pamiec....
wmawiali mi ze sprzedaja poprostu zwykle wycieraczki wiec widocznie tak jest ;) i ze to zaden super produkt.
wyszlam stamtad zniesmaczona i niestety potwierdzily sie opinie bylych pracownikow...dla mnie brak profesjonalizmu i zenada.

panowie probowali byc sympatyczni...dla siebie nawzajem a ja mimo ze mam doswiadczenie w sprzedaxy czulam sie juz na rozmowie jak ktos kim beda pomiatac.

Potwierdza sie regula ze normalni ludxie tam nie ida lub nie pracuja dluzej niz pare miesiecy. No chyba ze ktos ma noz na gardle to moze dluzej wytrzyma.
ja nie mam wiec dziekuje za kolejny etap i prace w tej firmie bo skoro gora uwaza ze sprzedaje byle co to jak ph ma wierzyc ze to ma sens.
Jak chcesz pracowac z szacunkoem do samego siebie i klientow to nie polecam tej firmy.
6
Taki zarcik o Berendsenie 2014-12-28 00:23:13
Idzie sobie prezes Berendsena ulicą, stoi żebrak i mówi:
- Dzień dobry, panie prezesie.
- Dzień dobry, pan mnie zna?
- Tak, pracowałem kiedyś u pana w Berendsenie, ale mnie pan zwolnił.
Prezes idzie dalej, widzi kolejnego żebraka.
- Dzień dobry, panie prezesie.
- Dzień dobry, pan też mnie zna?
- Tak, pracowałem kiedyś u pana, ale mnie pan zwolnił.
Idzie prezes dalej, widzi kolejnego żebraka szperającego w śmietniku.
- Dzień dobry, panie prezesie.
- Pana też zwolniłem?
- Nie, ja jeszcze u pana pracuję, tylko mam teraz przerwę na lunch.
4
Nowy1977 2014-12-30 00:13:59
Kolego podstawa w Berendsen to około 1500 na rękę. Wiem bo pracuje i tyle dostaje jak plan nie wypali.
nowy1976 2015-02-01 01:29:19
sorry kolezanko ale chyba Cie nie zaprosili na drugi etap -skoro nie podejmując wyzwan z jakimi my przedstawiciele sie zmagamy piszesz o Firmie Berendsen ze to Firma bez profesjonalizmu,zapewniam cie ze jestes w błedzie..Nikt nie mOwi ze sprzedajemy wycieraczki tylko Maty wejsciowe-a ta rozmowa to było sprawdzenie Ciebie i tego jak reagujesz...sorry pracuje tu i firma jest Profesjonalna...szkoda ze nie dali Ci szansy zebys mogla sie przekonac .pozdrawiam
1
nowy 1976 2015-02-01 01:32:05
odpowiedz tyczyła się do ONA
1
Kicia 2015-02-03 18:04:51
Ten kawał o Berendsenie to cała prawda. Pracuje się tam za marne grosze a zapierdziel i wymagania niezłe. Osoba na produkcji jest od szmat, od sprzątania i jako mechanik jak cos nawali.. Zwalniają z dnia na dzien, przychodzisz do pracy a okazuje się, że od dzisiaj nie robisz. Ten kawał jest jak najbardziej odpowiedni dla tej firmy. Wiekie mi zarobki hahaha chyba pani kierownik i jej premie za wyzysk ludzi. Drze tego ryja aż przykro. Ktoś na stanowisku powinien miec kultury chociaż za grosz. Wiecznie sie czepia wszystkiego. Na urlop idziesz kiedy pani kierownik ci powie. Ta firma jest koszmarna. Dobra dla ludzi bez perspektyw. Bez szkoły i zawodu dobrego. Każda normalna osoba popracuje tam z miesiąc lub dwa. Ja uciekam po dwóch na szczęście w firmie męża przyjmowali nowe osoby. Kasa ta sama a praca i atmosfera o niebo lepsze. Szacunek dla człowieka jest tam gdzie teraz pracuje.
5
szukająca pracy 2015-02-10 16:26:36
Cześć,
Jestem w trakcie rekrutacji do oddziału w Siemianowicach na stanowisko osbługi klienta. Typowo biurowo robota. Ktoś coś może na ten temat powiedzieć? Jak jest? przede wszystkim tam pewnie tylko stała kasa bez żadnej premii ? Wiecie ile się dostaje za biurkiem?
nowy1976 2015-02-11 18:14:12
No właśnie dobrze napisałaś trzeba mieć wykształcenie,,,choć pracuję w BTS nigdy nie słyszałam żeby ktokolwiek na kogokolwiek jak to nazwałaś -mordę darł,,może nie pracowałaś jak powinnaś,,,chyba dobrze że zmieniłaś pracę-mam nadzieję ze dłużej Cię tam potrzymają niż 2 tyg
1
ktos 2015-02-15 00:40:53
Berendsen.. Berendsen.. Mam na koncie ponad 5 lat pracy w tej firmie w Centrali. W zasadzie wszystkie tu napisane opinie są prawdziwe. W zależności od dzialu można trafić na osoby z którymi nie da sie pracowac jak i przeciwnie. Co do wynagrodzeń... Dyr. Generalny wiele razy podkreslal ze nie jest ambicja firmy płacić jak najwięcej. Raczej blisko średniej w danej branży. Firma tylko z nazwy jest korporacja a generalnie można powiedziec ze firma z zagranicznym kapitałem. Do centrali przyjeżdżają goście z zagranicy ale w zakładach raczej goszczą sporadycznie. Fakt zwalniają z dnia na dzień. Atmosfera ? Zalezy od dzialu i regionu. Social.. Hmm moim zdaniem skromny ograniczający sie do opieki prywatnej, ale słyszałem o kartach multisport ze może będą. Obecnie pracuje w prawdziwym korpo..30% zatrudnienia to obcokrajowcy.. Pryw opieka lekarska;karta multisport. Dofinansowanie jam jeździsz rowerem do pracy. Dofinansowanie do kasku rowerowego. Owoce raz w tygodniu brak nadgodzin i wiele innych.. Reasumujac czas spędzony w Berendsenie oceniam jako dobry. Firma moglaby przykladac wieksza uwagę do pracowników. (usunięte przez administratora)Jakby to ładnie napisać..o wiem Berendsen holduje 1 części z powiedzenia. Wyszkol dobrze ludzi i niech odchodzą; traktuj dobrze ludzi i pozwól im zostac.
2
Bugs 2015-03-06 10:54:56
Najlepszą opinię napisał "ktos". Firma jest bardzo fajna jeżeli zaczynasz przygodę z handlem, bądź ogólnie jesteś na początku swojej drogi zawodowej. W firmie podszkolą Cię, pokażą tajniki pracy handlowca i uświadomią, że już stać Cię na coś więcej. Co do PH - pierwszy rok, plany śmiesznie łatwe do wykonania. Potrzeba tylko chęci do pracy i trochę smykałki do handlu. Drugi rok - plany horrendalnie wysokie i praktycznie niemożliwe do wykonania. Kasa w sumie nie najlepsza. Samochód do dyspozycji prywatnie - Skoda Fabia 1,2 gaz.W dziale handlowym duża rotacja pracowników. Co do biur na pralniach - ludzie zmieniają się rzadko. Kasa w sumie słaba. Atmosfera jak najbardziej fajna.Podsumowując firma nadaje się na początek dla młodych wilków.
ktos 2015-03-13 22:59:30
@lotek
probowac każdy może. Z tego co pamiętam wyjazdy zagraniczne w celach szkoleniowych były organizowane i oferowane tylko i wyłącznie tzw. Trainee.
Zdazaly się wyjazdy zagraniczne na innych stanowiskach niskiego szczebla, ale to sporadycznie. Nagroda dla najlepszych PH to wyjazdy w ciekawe miejsca na swiecie. Kursy językowe - tu zależy od zajmowanego stanowiska.
Pensja - tez zależy od stanowiska na które aplikujesz.

młody 2015-03-21 10:20:28
witam,
zostałem zaproszony na 2 etap rekrutacji w łodzi czego mozna sie na nim spodziewać?? jak będzie przebiegał 2 etap?? wie ktoś?? dziękuję za informacje
nowicjusz 2015-03-24 19:54:03
Witam. Został ktoś może w ostatnim czasie zaproszony na rozmowę o pracę jako przedstawiciel handlowy na rejon Wielkopolska ?
2
ktos 2015-03-29 21:05:58
PH maja organizowane wypady przez Centrale . Ale to dotyczy tylko tych, ktorzy osiagneli najlepsze wyniki. Trainee maja to zagwarantowane poniewaz to jest projekt wdrozony przez Centrale. Reszta sporadycznie. Wiec raczej nie nastawiaj sie na wyjazdy jesli jestes szeregowym pracownikiem.
klientka. 2015-06-26 22:09:11
A ja powiem tylko tyle: znam jednego przedstawiciela Handlowego z tej firmy (udaje, że pracuje w innym dziale..... śmieszne, a raczej żenujące) nie generalizuję jednak powinni dokładniej dobierać pracowników mających bezpośredni kontakt z klientem, zamiast polegać na błędnym i powierzchownym wizerunku.... do tego aparycja ( no fakt nie każdy może wyglądać jak Adonis) ale ten ubiór i przetłuszczone włosy.... fuj, aż ciarki przechodzą w czasie negocjacji. Pozdrowienia dla human resources kompetencja przede wszystkim.
1
klientka. 2015-06-26 22:18:15
Nie przesadzaj z tą niespodzianką i nie reklamuj tak firmy swojej. Nikt inteligentny nie uwierzy w Twój wpis podkreślający wyjazdy i pełną nazwę firmy. Nikt postronny tak nie pisze. Z pozdrowieniami ewcia90
ktos 2015-07-06 21:05:05
Jesli wiesz na czym polega praca PH, to to pytanie wydaje sie zbedne. Dostajesz narzedzia w postaci samochodu, telefonu, komputera ( stacjonarny w biurze, czasem laptop i masz sprzedac usluge. Dostajesz region i cele do zrealizowania i jedziesz.
ktos 2015-07-06 21:11:15
Tutaj HR nie zawsze macza swoje palce. Poniewaz rotacja PH jest najwieksza, trudno by bylo, aby dzial HR jezdzil po Polsce i odbywal rekrutacje ze wszystkimi.Najczesciej weryfikuje CV, czasem robi testy ( zaleznie od stanowiska), rozmowa Skype i opiniuje. Reszte zalatwia Regionalny Kierownik sprzedazy. To on dobiera sobie ludzi, z ktorymi chce wspolpracowac.
Co do wygladu PH ... jesli cos Pani nie odpowiada mozna po prostu nie umawiac sie na spotkania lub jesli juz Pani jest klientem poprosic o zmiane opiekuna.
Zawszeprawdomówny 2015-09-27 13:46:22
Niestety z fajnej firmy nowy dyrektor o pseudonimie hans zrobił miejsce z którego uciekają nawet najstarsi pracownicy. Coraz gorsze warunki, coraz mniejsze wypłaty i tylko więcej wizyt i więcej raportów.
Firma oferuje samochód do dyspozycji i to obecnie w zasadzie jedyny plus, latem sprzedaż mat wejściowych to dramat w odcinkach i wypłata rzędu 1500 zł to niestety norma, ogólnie nie polecam!
ktos 2015-10-20 15:38:52
Niestety musze bronic @Zawszeprawdomowny. Maty Berendsena to produkt wysoko sezonowy, a konsumenci (odbiorcy) coraz bardziej swiadomi kosztow. Czasy kiedy moznabylo wcisnac lod eskimosowi bezpowrotnie minely bo owze Eskimos bedzie patrzyl, czy ma na to fundusze lub czy mozna to czyms zastapic (pani sekretarka dostanie doplaty 20pln do pensji i bedzie zamiatac wejscie przed firma w okresie letnim). O wysokiej sezonowsci Mat moze swiadczyc chocby fakt o rotacji Dyrektorow odpowiedzialnych za Dzial Mat srednio co 2-3 lata. Slupki sie nie zgadzaja to dziekujemy. Tu nie ma sentymentow. Co do PH ktorzy utrzymuja sprzedaz przez caly rok .. nie sa to nowi PH tylko ludzie ktorzy sa firmie od ponad 5 lat, ktorzy wyrobili sobie kontakty.. baze klientow itp..nie ..oni nie sprzedaja do nowych klientow w okresie letnim..najczesciej przedluzaja umowy ze starymi (umowy sa na czas okreslony) klientami
3
ktos 2015-11-09 14:54:21
Ja juz nie pracuje tam jakis czas i to ze zatrudniaja przez agencje pracy to dla mnie nowosc. Zawsze byla normalna umowa z pracownikiem, najczesciej na czas nieokreslony lub okreslony. W tym wypadku to pewnie przerzucenie czesci kosztow na agencje pracy i rozliczanie sie na podstawie faktury (optymalizacja kosztow i inne slupki w arkuszu Excelowym ;)). Pranie samych mat wielkich umiejetnosci nie wymaga, ale nalezy pamietac ze jest to praca fizyczna, a maty swoje waza.
nowy 2015-11-24 14:52:20
a jak jest w dziale urządzenia higieniczne na dolnym śląsku? ktoś coś wie?
gizol 2015-12-21 02:16:53
Byłem na rozmowie, praca na Dolny Śląsk, firma nie godna polecenia. Kompletna strata czasu, dyrektor handlowy slabo prowadził rozmowę, pani rks mu wtorowala. Wymagania ogromne a płaca żadna! Trochę powyżej krajowej plus premia ale kto by chciał kupować rozwiązania, które można kupić o wiele taniej w castoramie i płacić za to co miesiąc?! Podajniki do mydelek
1
klient 2016-02-05 16:33:48
Witam
Jestem klientem firmy BERENDSEN od 2 lat. Wcześniej byłem klientem innej firmy o takim samym profilu lecz z powodu dużej odległości od zakładu opłacalność była minimalna. Firma BERENDSEN to firma która prowadzi politykę grabieżczą ,Mam wrażenie że w firmie panuje totalny bałagan. Przedstawiciele są "chłopcami do bicia" na których klienci wyładowują swoje niezadowolenie , a nikt z firmy tym się nie przejmuje. Moja opinia jak najbardziej NEGATYWNA do potęgi NIGDY NIKOMU TEJ FIRMY NIE POLECĘ
1
Malik 2016-07-01 23:33:01
Nie ma w BTW takiego etatu :)
Malik 2016-07-01 23:34:13
Nie ma w BTS takiego etatu :)
spa 2016-10-11 18:05:39
o ile rozumiem ta Pani napisała, że rozmowa była nieprofesjonalana, a nie praca w tej firmie...
i jeśli rzeczywiście pytają o tak osobiste sprawy jak liczba dzieci i ich wiek, to się zgadzam..
Stary 2016-10-13 02:03:13
Coś Ci się chyba pomyliło.Jesteś pewien że w BYŚ pracujesz?bo jakieś brednie wypisujesz.
Nie znam lepszej firmy niż BTS
makarena 2016-10-14 19:47:42
ogólnie to opłaca się walczyć u was o zatrudnienie na stanowisku Konsultant ds. Sprzedaży Cleanroom? widzę że sporo się ogłoszeń pojawiło właśnie na to stanowisko, no i to ciekawe że jednoczesnie w tylu województwach
Były pracownik 2016-10-30 15:25:39
Pracowałam w pralni w Zukowie przyjmują tylko na czas urlopowy aby stali pracownicy sobie odpoczeli a po trzech miesiącach cię zwolnią bez podania przyczyny chociaż nie był opuszczony ani jeden dzień pracy stali pracownicy stwarzają zła atmosferę gdyż trzy siostry tworzą jeden gang i są brygadziatkami na trzech działach i jest tak straszna rotacja ludzi ze jak cię nie zwolnią to prędzej czy później sam odejdziesz . Nie polecam tego zakładu!!!!
On 2016-11-15 22:04:35
Hej,
Pewnie ze się opłaca. Cleanroom to dość niszowa usługa na rynku, jak chcesz się uczyć i masz głowę na karku to na pewno będzie to dla Ciebie ciekawe wyzwanie.

Zapraszamy do udziału w procesie rekrutacji!
Zostaw swoją opinię o BERENDSEN TEXTILE SERVICE SP. Z O.O. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BERENDSEN TEXTILE SERVICE SP. Z O.O.