brak logo

Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.

Poznań

Opinie o Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.

Ja 2010-02-16 02:24:01
Typowy (usunięte przez administratora) , wymagają a płaca grosze wyzysk totalny stałe poganianie i grożenie zwolnieniem 70% pracowników ma umowę zlecenia jako pomocnik na magazynie , 7,8 netto za godzinę jesli ktos pracuje 5-6h dziennie może sie nie załapać na żadna przerwę , pracownicy na cały etat na popołudniowej zmianie czesto zostaja po godzinach , oczywiście płacone jest jak za zwykle godziny bo to przecież zlecenie
1
były 2010-03-27 14:25:36
szkoda słów jak najdalej od nich wiszą kasę ludziom nie terminowo wypłacają pracowników ipodwykonawców mają za nic .Omijajcie ich szerokim łukiem.
ada 2010-03-27 15:16:57
Aż tak źle ?
szzz 2010-07-01 21:53:08
bylem, pracowalem pol roku :D uciekłem :D:D kiedy tylko sie nadazyla okazja. Zdecydowanie nie polecam, atmosfera zle wplyta na psychike zdrowego czlowieka. kierownictwo - katastrofa(z wyjątkiem jednego pana [ex dyr...]) "pierwsza głowa" magazynu nie posiada zadnych umiejentnosci do motywowania, wspolpracy oraz rozmowy z pracownikiem.u niego zawsze jest zle, a jak jest dobrze to cisza nie ma tematu.

duzo tu mozna pisac,ale nie wierzcie w ani jedno slowo na rozmowie kwalifikacyjnej, obecywane zarobki, umowa o prace... pozostawiaja duuzo to wyjasnienia.

wiadomo kto sie lapie brzytwy ten musi, reszcie nie polecam!!!
anonim 2010-11-22 19:50:04
Manual,automat,mps,gabaryty,kontrola,i tak w kółko a masz błędy a zamina a to tamto.....żenada.lataj z tym durnym terminalem za śmierdzące grosze nigdy więcej!!!!
1
max 2011-06-19 18:22:06
dokladnie tak bylo pan leszek zadzwonil i pytanie ile pan chcialby zarabiac podana kwota przykladowo 1500 oczywiscie ze mozna tyle zarobic jak sie nie zrobi błedow jak sie zostanie dłuzej to mozna a tak na 8h to jakies 1000 zł DZIEKUJE(usunięte przez administratora) ZA TAKĄ PRACE
anonim 2011-09-06 22:29:51
Oj Cefarm, ja tam mam pozytywne wspomnienia hehe zgadzam się z wypowiedziami, ale nie narzekałam. Do kierownikow to OLEWAĆ, ROBIĆ SŁODKĄ MINĘ I PRZYTAKIWAĆ hahahah niech sobie (usunięte przez administratora) myśli ze sie uczuwasz hehe ach, uwielbiam ja, jest boska a ten jej zabojczy smiech (nie wiadomo czy sie smiac czy płakac ) hahaha chodziłam tam z myslą ze ide odbebnic 8 godzin i do domu i tak \"nowym\" radze. Za dużo nie rozmawiac z pracownikami, lubią życ zyciem innych i sie nie dziwic iz informacje rozchodza sie po całej firmie w \"2 minuty\", wchodzac tam wiedza o tobie wiecej niz ty sam o sobie hehe
auntkate 2013-08-28 10:21:24
Pracowałam tam w 2006/2007 na umowę zleceni a później umowę o pracę, jak jeszcze cefarm mieścił się przy ul. Bułgarskiej. Odeszłam sama, choć grożono mi dyscyplinarką - nie potrafiłam przystać na (usunięte przez administratora) za żebraczą pensję. Ktoś tu dobrze powiedział - najlepiej z nikim nie rozmawiać, robić swoje i iść do domu. Nadgodzin nie wypłacają - dają w zamian wolny dzień. Szkoda gadać. fajna młodzież tam pracowała. To wszystko. O kierownictwie nie wypowiadam się - (usunięte przez administratora).... super motywacja do pracy:)
1
były pracownik 2014-01-25 17:37:31
Przepracowalem tam kilka lat. Niestety z moich informacji wynika, ze nic się tam nie zmienia. Oczywiście jeżeli mówimy ciagle o magazynie. Szkoda, gdyż ludzie tam pracujący byli calkiem fajni (pomijając tych, którzy byli kierownikow informatorami). Umowy zlecenie na jak najniższych możliwych warunkach. Soboty, niedziele (w większości do dogadania) Ciagle poganianie i straszenie. W tym magazynie przydalby się nowy glowny kierownik i ogolna zmiana podejścia do ludzi, ponieważ można było już w momencie gdy jeszcze pracowałem spowodować, ze magazyn pracowalby wydajnie i bez problemów - ale do tego potrzeba szacunku do pracownika, a nie traktowanie go jako kogos kto z musu został zatrudniony i można go z dnia na dzień wymienić na następnego. Praca jak wszystkie inne na magazynach. Nie polecam nikomu, do czasu az zmieni się kierownictwo i podejście do człowieka. Wyplaty przez caly okres mojej pracy były wypłacane w terminie i z pewnoscia jest tak do teraz.
Ktoś 2014-10-20 15:29:19
Koral - jak nie musisz, to tam nie idź. Pracę w Cefarmie możesz potraktować tylko jako staż. Tam się nie zarabia, tam się pracuje. Bardzo dużo osób pracuje na umowę zlecenie. Jak już dostaniesz normalną umowę po 3 latach za 1700 na rękę, to będzie to szczyt osiągnięć w tej firmie.
ON 2014-12-12 23:38:54
Okropna firma nieprzyjazna pracownikowi !!!!!!!!!!!!!!!
były 2014-12-24 12:26:26
Z tego co wiem, to tam ciągle brakuje ludzi (a brakuje bo fatalnie płacą), więc szansa dostania się tam jest duża (zwłaszcza po farmacji). Wylądujesz jak wszyscy nowi na umowie zlecenie za 6,50/h na rękę...
1
sss 2015-04-03 19:54:56
BO TO JEST(usunięte przez administratora) !!!! I TRZA ZAPIE. ZA GROSZEEEE
sww 2015-05-30 22:44:39
a jak tam u Was telemarketing ?
tajny 2016-04-22 12:37:58
Magazyn Poznan - Firma schodzi na psy tak jak ich kierownicy bez wiedzy i bez szacunku dla pracownika już dawno powinni ich zwolnić , wyzysk, za nadgodziny nie płacą tylko dają dzień wolny,prawie wszyscy Ci cisną za plecami coraz więcej zleceń na popołudniówce można zostać nawet do 2 w nocy,pensje tragedia nie przekraczają 1500 na umowie o pracę, (zlecenie trochę więcej) premie fikcja za byle co zabierają, ludzi traktują bez szacunku,najgorsza firma w jakiej byłem. TEJ FIRMY NIE POLECAM.
2
boski 2016-04-22 12:41:02
100% racji :)
1
Anonim 2016-05-11 16:30:12
Premie to fikcja, ta firma to tragedia tak jak ich pensje, może się wydawać ze tu płacą dużo ale tak nie jest , dajcie sobie spokój z nimi lepiej unikać
1
Abdneu 2016-05-11 16:36:46
Hahahaha 3.5 tyś na dwa miesiące a nawet nie ,jak tu kierownik ma ledwo dwójkę, :) wiem bo byłem śmieszna firma.
Malutka 2016-10-06 00:29:12
Witam! Również tak jak moi poprzednicy odradzam tą firmę!!! Czytałam opinie z 2009/2010 roku i raczej niewiele się zmieniło w tej firmie. Kierownicy nadal Ci sami. Bardzo wymagający. Ranna zmiana wychodzi jeszcze normalnie do domu czyli o 15.00 natomiast na popołudniówkach zapieprz taki że szok i oczywiście praca po godzinach!! Koszmar!! Mało tego czułam się tam jakbym pracowała na akrod a o tym przy podpisywaniu umowy nie było mowy!!! Odradzam wszystkim którzy chcieliby się tam zatrudnić i pozdrawiam wszystkich co tam pracowali i podziwiam niektórych za długi staż pracy i wytrwałość.
mokka 2016-10-06 22:35:27
no widzisz, a jedak sama piszesz że są pracownicy z bardzo długim stażem - moim zdaniem to bardzo dobrze o jakości pracodawcy - skoro aż tyle tam siedzą to znaczy że im się jednak podoba i mają korzystne warunki zatrudnienie, inaczej by dawno zwiali
Malutka 2016-11-02 13:37:18
Witam! Oczywiście napisałam że są ludzie z długim stażem ale to nie znaczy że są tam korzystne warunki pracy. Poza tym takich osób jest kilka( i wiadomym że nie będą stamtąd uciekać mając rok 2 lata bądz nawet pół roku do emerytury) a reszta to młodzi ludzie którzy pracując tam tak jak pracują to za kilka lat będą inwalidami. Każdy ma prawo napisać swoje zdanie. Ci którzy będą chcieli się tam zatrudnić i tak to zrobią więc najlepiej jak sami się przekonają (tak jak ja pracując się tam)

P.S Forum jest po to by dyskutować i wyrażać własne zdanie.
Pozdrawiam
1
Zostaw swoją opinię o Polska Grupa Farmaceutyczna S.A. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Polska Grupa Farmaceutyczna S.A.