brak logo

Biuro Rachunkowe „OMEGA” Maria Wawrzyńczak

Częstochowa

Opinie o Biuro Rachunkowe „OMEGA” Maria Wawrzyńczak

B.P. 2015-04-27 22:27:16
ŹLE MI SIĘ PRACOWAŁO W TYM BIURZE. OGÓLNY BRAK ORGANIZACJI, BRAK ODPOWIEDZIALNOŚCI PRACODAWCY ZA FIRMĘ.PRACODAWCA ZRZUCA CAŁY CIĘŻAR OBOWIĄZKÓW NA PRACOWNIKÓW. MOJA PRACA BYŁA TAM UDRĘKĄ, MOŻE POCZĄTKOWO NIE, ALE PÓŹNIEJ DRAMAT. WYNAGRODZENIE OK, POD WARUNKIEM, ŻE CHCESZ SPĘDZAĆ CAŁY DZIEŃ W PRACY. TO BYŁO PARĘ LAT TEMU, NIE WIEM JAK JEST AKTUALNIE. ŻYCZĘ WSZYSTKIM POWODZENIA.
pracownica 2015-10-20 12:39:21
popieram poprzednia wypowiedź. Ogólnie to dramat jest w tym biurze zero odpowiedzialności przez właściciela. Cały ciężar spoczywa na pracownikach. Strasznie często zmienia się ekipa która tam pracuje. Właścicielka nigdy nie potrafi pomóc pracownikom gdy tego potrzebują. Jeśli chodzi o wynagrodzenie to żenada z wielką łaską była wypłata. nigdy nikomu bym nie poleciła tego biura.
ex 2015-11-02 14:44:46
Potwierdzam, pracy ogrom, Pani Maria pochłonięta sprawami osobistymi, było podejrzenie o podsłuch w biurze, straszny bałagan, brak organizacji, ciężka atmosfera, utrudniona współpraca z firmami. Ogólnie odradzam !! Pozdrawiam
Ojjjjj 2015-12-31 12:04:03
Nigdy nie było tam dobrej księgowej bo jak któraś była zbyt mądra to od razu zwalniala z pracy. O rabatach to można zapomnieć wręcz przeciwnie podnosila cenę za to ze nic nie robiła przy dokumentach. Każdy kto u niej pracował to wie jak ciężki z p. Marii jest przypadek. Nikomu nie polecam tego biura ani dla klientów ani pracowników.
były klient 2016-01-22 14:55:43
Mało jest opinii na temat tego biura, ale powyższe uważam za trafne.
Parę lat temu byłem klientem tego biura. Szczerze i z całym szacunkiem do właścicielki było źle.
Wiecznie nie miała dla mnie czasu i nie odbierała telefonów. Ciągle pracownice mówiły, że nie może rozmawiać. Co z tego że chciały pomóc jeżeli potrzebowałem kontaktu z szefową.
Poza tym nigdy nie usłyszałem pomocnej rady. Przecież każdy chce płacić jak najmniejsze podatki i w jakiś sposób się doradzić.
Pracownice zmienia jak rękawiczki, wiecznie dokumenty leżą na wierzchu. Każdy może wejść i zobaczyć. Tak chyba nie powinno być.
Poza tym wiecznie Zusy były podawane z opóźnieniem.

Z całym szacunkiem cieszę się że prowadzę dokumenty w innym biurze.
szukam pracy 2016-01-22 14:56:46
a czy ktoś mógłby wypisać jakieś zalety biura?
ojjj 2016-03-11 10:41:24
niestety to biuro jak i sama właścicielka nie ma żadnych zalet tylko same wady. zarówno od strony pracownika jak i klienta współpraca była udręką.
ufffffffffff 2016-05-20 09:07:22
To chyba wiadomo kto wypisuje tutaj takie negatywne opinie :D @ojjj może napiszesz konkretnie co jest takie bez zalet bo z Twojej wypowiedzi nic oprócz hejtu nie wynika. Fajnie byłoby dowiedzieć się o co ci tak naprawdę chodzi
Zostaw swoją opinię o Biuro Rachunkowe „OMEGA” Maria Wawrzyńczak - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Rachunkowe „OMEGA” Maria Wawrzyńczak