Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Z.P.C. SKAWA S.A w Wadowicach

Pracowałeś w firmie Z.P.C. SKAWA S.A w Wadowicach i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-09 14:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam...

Czy mog�by ktos opisac ta firme bo ide tam na rozmowe na PH.

Interesuje mnie kilka konkretów tzn.
1. Jaka jest forma zatrudnienia (Dzialalnosc, u o prace, zlecenie)
2. Plany sprzedazowe sa do zrobienia czy to raczej marzenie
3. Jakie sa srednie zarobki
4. Jakimi autami sie pracuje i czy sa one do uzytku prywatnego

Z gory dzieki za odp.
zdjecie uzytkownika
ktosix - 2011-08-01 14:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Auta...hmmmm Chłopacze jeżdzisz swoim autem na własną dzialalność jesteś zatrudniony!!!!! Plany do zrobienia ale oczywiście latem i późna wiosną sprzedaż stoi!!!!! Zarobki ok od 3000 ale pamiętaj jestes na własnej działalności i odejmij amortyzacje auta;/
zdjecie uzytkownika
Brzuchata - 2011-11-08 13:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy przyjąłeś pracę w Skawie? Jakie wrażenia?
zdjecie uzytkownika
Dziubas - 2012-01-19 12:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostaniesz 2 tys, z ktorych musisz sobie oplacic koszty prowadzenia firmy, plany, ktorych nigdy nie wykonasz, a po 2 miesiacach wylecisz z dnia na dzien za nierealizacje planow, niedostateczna sprzedaz produktow opakowanych w prlowskie papierki, ktorych nikt nie kupuje.
Szkoda czasu i nerwow.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Dori - 2012-02-20 00:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tragedia, najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek pracowałam.. naprawdę mocno się zawiodłam.
zdjecie uzytkownika
alcom - 2012-08-02 21:50:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gościu, ty tam nie pisz bzdur, jak zakończyłeś podstawówkę to się ciesz że cię ogól tam zatrudnili TA FIRMA TO JEDYNA W NASZYM TERENIE KTÓRA RZETELNIE PŁACI ZA TO DO CZEGO JESTEŚ WART i ba buraku jeden
zdjecie uzytkownika
Basiu - 2012-09-12 20:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierownicy wlasnie "po podstawowce", ktorych zadowalaja pieniadze na poziomie 2 tys. zl. mogliby sie nie wypowiadac. Zreszta merytoryczny poziom tego komentarza pokazuje kto tam pracuje. Kolega ma racje, firma to zacofany PRL, pieniadze i marzenie nie do spelnienia- to wlasnie plan na dzialanie firmy SKAWA. Zenada,
zdjecie uzytkownika
LEna - 2012-09-30 11:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam pracy, szczegolnie jak PH.
zdjecie uzytkownika
firma żałosna - 2012-11-01 20:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LEna - 2012-09-30 11:47:54

Nie polecam pracy, szczegolnie jak PH.
nie polecam tam pracy w ogóle. jedna wielka sitwa, atmosfera wyjątkowo wredna,każdy donosi na każdego a prymitywy własciciela sie cieszą. Zarobki śmieszne, a pracownicy są traktowani są tam jak smieci. oczywiście za wyjatkiem donosicieli i (usunięte przez administratora), bo za 100 zł włascicielom do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wejda
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2013-01-31 19:18:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jak wygląda tam praca na stanowisku przedstawiciela ??? Słyszałem, że nie dają służbowego auta ??? Czy to prawda ?
zdjecie uzytkownika
jeffy - 2013-05-05 23:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpuść sobie pracę jako PH w tej firmie. Nie dają służbowego auta, harujesz na własnej działalności we własnym samochodzie, ze strony firmy zero wsparcia.
zdjecie uzytkownika
pracujący - 2013-06-05 12:35:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli praca na własnej działalności to na ile wystawiacie FV (netto) ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-09 17:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro w Skawa nie dają samochodu, to może chociaż jakieś talony na paliwo? Może telefon służbowy? Bo nie chciałbym dokładać do tego interesu.
zdjecie uzytkownika
PH - 2013-06-22 11:12:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie dają- żadnych talonów i innych dodatków, tylko wafelki na wymianę z przebitą już datą przydatności do spożycia, które tydzień wcześniej zabrałeś ze sklepu.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-22 16:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PH, to w ogóle się opłaca przedstawicielstwo w Skawa, skoro wszystkie koszta mam sam ponosić? To ile się zarabia orientacyjnie? No i nie pisz, że zalezy jak jestes dobry, tylko wyciągnij jakąś średnią z doświadczenia, jesli możesz.
zdjecie uzytkownika
bzdury - 2014-04-23 15:35:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co to za brednie wypisujecie. Jestem PH w firmie XXX i wygladam z mojego okna balkonowego i widzę że sąsiadka jest PH Skawa. Ma nowa Skode fabie 2014 rok z nadrukiem SKAWA, graficzne wafelki etc. Obzerwuje ze do pracy wyjezdza miedzy 7-8 rano wraca 14-15. Pewnie umowa o prace, zapewne podstawa 1800 premia +- 1000 zł
zdjecie uzytkownika
grafitera - 2014-08-29 18:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy coś się zmieniło i paliwo i telefony są fundowane przez firmę? Nic chciałbym dokładać do interesu. Mam założoną własną działalność, i nie wiem jak bardziej mi się opłaca:przez formę czy indywidualnie do tej formy startować. Jeśli jest różnica w zarobkach i świadczeniach to napiszcie jak wiecie proszę
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Z.P.C. SKAWA S.A w Wadowicach
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski