logo Alior Bank

Alior Bank

Kraków

Opinie o Alior Bank

John 2017-02-24 21:12
Kadra nie jest ani mila ani profesjonalna. Liderzy sa fałszywi i nie dbaja o pracowników. Mowie o cc. Nie wiem jak jest w oddziałach.
4
Dan 2017-02-26 23:46
Jadła opini banków ten akurat działa jak największe zło. Ktoś miał nierówno pod sufitem zecreakizuje tzw repolonizacje przez tę antypracowniczą organizację.
4
Iwona 2017-02-27 14:53
Zachęcam do zapoznania się z wywiadem, którego specjalnie dla naszego portalu udzieliła przedstawicielka Alior Banku. Wiedzieliście, że Alior Bank zdobył tytuł Najlepszego Miejsca Pracy? Więcej ciekawostek znajdziecie w treści artykułu.
3
LEon 2017-03-10 21:49
Za spóźnienie obcinane punkty bądź degradacja z premii za pozostanie w pracy np 15min dłużej wiadomo klient przeciągnąć rozmowę zawsze może brak wypłaconych pieniedzy. Odsłuchy i wyszukiwanie błędów. Dlaczego? Żeby nie dostać prowizji. Liderzy? Układy ukladziki.
11
Iwona 2017-03-13 08:50
@LEon rozumiem, że odniosłeś wrażenie, że spóźnienia są poważnie traktowane w firmie. A co możesz więcej powiedzieć o proponowanych warunkach zatrudnienia?
2
jowita 2017-03-19 15:37
Nie pracuję w Alior Banku już ponad 1,5 roku, a mimo to ciągle wspominam pracę tam jako prawdziwy koszmar. Miałam tę niemiła okazję pracować przez parę miesięcy w Krk na Miłkowskiego. Po pierwsze straszny lobbing ze strony przełożonych. Plany finansowe nie do wyrobienia. Pretensje o dosłownie wszystko. Nagminne obcinanie pensji, nawet jeśli jesteś osobą która pilnuje wszystkich procedur i tak znajda powód żeby potrącić Ci z pensji. Wyjątkowo opresyjna atmosfera w pracy, nie możesz wyjść do WC jeśli nie ma wolnej „plakietki” (tzn. jeśli na cały spory zespół 4 osoby maja przerwę). Ciągła kontrola pracownika, odsłuchiwanie rozmów, czepianie się o każde słowo(i w konsekwencji mniejsza pensja). Każdy ruch pracownika jest kontrolowany i oceniany. Cała masa bzdurnych procedur. Korporacyjny styl pracy. Kiepska atmosfera w pracy, część ludzi „kopie pod tobą dołki”, wszyscy udają, że jest SUPER, ale wykorzystają każde potknięcie, żeby Cię „zglebić”. Bardzo niedouczeni TEAM LEADERZY, którzy robią pretensje o każde zadane pytanie. Sama praca stresująca, ciągła presja ze strony leaderów, praca polegająca tak naprawdę na wciskaniu ludziom kitu.Duża rotacja ludzi, w ciągu moich kilku miesięcy pracy wymieniło się ok. 30% procent obsady. Jedyny plus to dość elastyczny grafik, pozwalający pogodzić pracę ze studiami. Dodatkowo bardzo niekompetentny i problematyczny dział kadr, załatwienie tam czegokolwiek graniczy z cudem. Kategorycznie odradzam, chyba, że ktoś naprawdę nie ma wyjścia. Radzę mocno się zastanowić przed rozpoczęciem tam pracy.
16
Iza 2017-03-20 10:08
Czy coś więcej na temat pracy dla "Bankier Klienta - specjalność Mikroprzedsiębiorstwa" dowiem się na tym forum?
2
Gentelman 2017-03-24 19:56
Podpisuję się pod powyższymi opiniami. Praca jest wyniszczająca, szczególnie psychicznie. Sama znam kilka osób, które były "za słabe" i rozchorowały się. Praca tam to za duże obciążenie, a managerowie pomimo, że wiedzą w jakim jesteś stenie dokładają Ci jeszcze więcej pracy, także pracujesz za 3 osoby. Wstydziliby się, ale co ich to obchodzi. Nieraz mam wrażenie, że robią to celowo, bo przecież "tak uroczo kopać leżącego". Powinien się tym zainteresować Obrońca Praw Człowieka. To nie są żarty. Za takie pieniądze i stanowiska jakie oferują nie ma co się wysilać. Nie wybierajcie tam pracy, nie polecam zespołu Płatności Zagranicznych czy Operacji Dokumentowych - przełożeni "niefajni" :( a szkoda...
9
Iwona 2017-03-27 09:21
@Gentelman rozumiem, że nie wspominasz dobrze pracy w firmie. Chętnie dowiemy się więcej zarówno o plusach pracy w Alior Bank, jak i tym co dobrze byłoby zmienić.
2
Weerrka 2017-04-05 13:33
Witam czy ktoś orientuję się jaką podstawę można dostać na stanowisku bankiera klienta?
5
Bil 2017-04-06 06:32
A czy to prawda że sprawdzają pracownika w Boki i jak ma złą historię kredytową to go nie przyjmą do pracy?
5
Darek 2017-04-15 18:40
Pracuję w Alior Bank i w porównaniu z pracą w innym banku mogę powiedzieć, że tu jest bardzo fajnie. Pracuję z fajnymi ludźmi i robię to co lubię. Po co narzekanie?
2
X 2017-04-19 20:38
Czesc, mim zdaniem nie można w aż tak dużej mierze kierować się opinią. Bardzo dużo negatywnych komentarzy. Dużo zależy od podejścia pracownika. Nie można wymagać wyłącznie od pracodawcy który RÓWNIEŻ JEST CZŁOWIEKIEM ( z ręką na sercu- nie jestem liderem i przełożonym). Jeśli człowiek chce pracować , stara się , lubi swoją pracę, chce się rozwijać to może dużo osiągnąć. Żeby awansować nie wystarczy jednak robic minimum. Nic nie da również upublicznianie negatywnych opinii i szukanie winy w zachowaniu wszystkich innych osób, bez refleksji nad tym, w jaki sposób przykładam sie do pracy. Wykonując swoja prace solidnie i sumiennie, będąc otwartym, chętnym do nowych zadań i zdeterminowanym można być zadowolonym z pracy w tym banku. Należy się również zastanowić jak wiele osób zanim odeszło z powodu "niskich" zarobków rozmawiało o podwyżce? Jak wiele próbowało osiągnąć coś więcej oprócz "odklepania 8 g pracy"? Pracuje w tym banku od pewnego czasu i nie narzekam. Od pracownika w dużej mierze zależy to w jaki sposób postrzega- chce postrzegać swoją pracę. Do tej pory każde pozytywne działanie w pracy jaką wykonuje nie zostało zlekceważone. Pozdrawiam
3
Iwona 2017-04-20 08:42
@X czyli uważasz, że na to jaką opinię ma się na temat firmy duży wpływ ma nastawienie pracownika? Piszesz, że masz poczucie, że Twoje wysiłki są zauważone i doceniane przez przełożonych. To bardzo ważne, żeby firma sprawiała, że jej pracownicy czują, że nie są lekceważeni.
Mógłbyś powiedzieć coś więcej na temat swojej pracy? Jakie możliwości rozwoju oferuje dla osoby na Twoim stanowisku Alior Bank?
2
t&k 2017-04-20 21:51
@X naprawdę piszesz o własnych doświadczeniach czy bajki piszesz? W ostatnim czasie bardzo dużo osób było zaangażowanych w swoją pracę, siedzieli w pracy w nadgodzinach i w weekendy i co? Mail z podziękowaniem od szefa wszystkich szefów a twój bezpośredni przełożony nie daje premii bo wyników pracy niby nie widzi.....Na zewnątrz wielkie słowa, a w środku organizacji chaos, układy i dyktatura
8
Miłek 2017-04-23 23:17
Alior Bank jest dobrym pracodawcą, chodź praca w banku jest bardzo odpowiedzialna to daje się wytrzymać. Są oczywiście osoby słabsze psychicznie i mają problemy. Każdy zna swoje możliwości i powinien wiedzieć czy w banku jest jego miejsce? Ja jestem zadowolony.
4
Pracownik 2017-04-26 22:40
Jestem pracownikiem Alior Banku że stażem ponad 10 lat w bankowości. Czym innym jest prawie a w centrali a inne warunki w oddziale. Tu wszystko zależy od rentowności oddziału i załogi. Jak dobrze trafisz to Alior to raj. Fantastyczny system kredytowy. Patrząc na inne banki to tak łatwo jeszcze się nie sprzedawalo kredytów jak tu. Po 9 latach w innym banku nacisku i presji sprzedażowej tu sprzedaje z radością i zarabiam. Polecam
2
Iwona 2017-04-27 08:48
@Pracownik rzeczywiście, bardzo dużo zależy od oddziału, w którym się pracuje. W Alior Banku pracujesz od roku? Możesz powiedzieć coś więcej na temat tego czym praca tutaj wyróżnia się na tle innych banków? Chętnie też dowiemy się więcej na temat możliwości rozwoju jakie bank oferuje.
3
nowa 2017-04-27 13:49
czesc, a jak to wyglada jeśli chodzi o ubranie ? kobiety obowiązkowo szpilki ?
2
ja 2017-04-28 16:54
Zależy gdzie. W oddziale nie trzeba szpilek, mogą być jakieś inne formalne buty - np. balerinki. A w centrali to właściwie można chodzić w jeansach i trampkach.
2
Natalia 2017-05-08 11:49
Słyszałam wiele dobrego o banku i złożyłam cv a obecnie czekam na info o rozmowie. Może kilka informacji dowiem się przed rozmową?
4
zz 2017-05-12 16:08
mam porównanie, ty widać nie masz to chwalisz
4
Iwona 2017-05-15 09:07
@ja Rozumiem, że w centrali nie obowiązuje tak sztywny dress code jak podczas pracy w oddziale z bezpośrednim kontaktem z klientem. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak wygląda praca w centrali. W jakim dziale Ty pracujesz?
2
Bib 2017-05-28 20:18
Witam jestes doradcą kredytowym czy kredytowym mobilnym?
3
Martyna 2017-05-31 20:23
Czy dowiem się od kogoś uprzejmego jakie warunki muszę spełniać żeby aplikować na doradcę klienta? Jaka jest atmosfera w firmie? Czy są jakieś dodatki socjalne?
2
Anonim 2017-06-01 10:58
Pracowałam w roznych miejscach, ale z takim k..... jak w tym alior bank jeszcze sie nie spotkałam. Otoz na moje pytanie, do kg co z moja premią, ktora mialam miec a nagle jej nie ma, dostalam odpowiedź ze dostanę ja, jak pójdę z nim na indywidualne "konsultacje" w jakies ustronne miejsce. To jest szambo, dno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Co smieszne, rozmowa jest nagrana, wiem ze nie wolno nagrywac bez zgody, ale mam to gdzies. Jeszcze nie wiem co z tym zrobie.. wyzsza kultura bankowosci, nie ma co. Oczywiscie Pilotów ulica.
6
Kamila 2017-06-01 11:38
Mam pytanie czy może ktoś wie ile się zarabia w Alior Servces na umowę zlecenie na stanowisku Specjalista ds. operacyjnych w Alior Servces Sp. z o.o.
3
Teresa 2017-06-04 19:01
Czy Alior Bank otwiera jakieś nowe oddziały? Mają bardzo dużą ofertę pracy na różne stanowiska. Słyszałam sporo dobrego i chętnie bym aplikowała. Może ktoś podpowie mi jakie warunki dają nowym pracownikom? Mam niezbyt duże doświadczenie w pracy w banku bo tylko 2 lata.
2
sop 2017-06-10 04:03
Pracuję od 1,5 roku w dziale obsługi klienta (infolinia ) i czytając komentarze powyżej ,widzę że piszą je osoby które tak naprawdę boją się " pracy" w której faktycznie są postawione cele aby uzyskać premie,i zarobić konkretne pieniądze ,ale w której pracy tak nie jest ? Miałam różne chwile w pracy czasami też byłam załamana, ale teraz widzę że to tylko i wyłącznie Moja wina, z tego powodu że nie brałam tej pracy na poważnie. Wbrew pozorom , jest to bardzo odpowiedzialna praca-pierwszy kontakt z klientem . Jeśli chodzi o pensję-jest ona uzależniona od tego ile z siebie dasz! Aktualnie nie ma sprzedaży na infolinii, stawiamy teraz na jakość rozmów . Dodatkowo jest bardzo dużo szkoleń, dzięki czemu możesz mieć wiedzę naprawdę lepszą niż nie jedna Pani w oddziale. Jeśli sobie z czymś nie radzisz wystarczy ze pójdziesz z tym do swojego lidera i poinformujesz, zawsze w tedy nawet jesli nie lider osobiście , to zostanie wyznaczona osoba która będzie Ci mogła pomóc . Zarobki od 1800zł netto -3000złnetto , chyba że jesteś na zleceniu i planujesz się na 100h lub mniej w miesiącu bo takich osób też jest dużo które narzekają ze zarabiają w tedy około 1000-1300zł, no ale sory ile chcesz zarobić za 100h? dodatkowo nic z siebie nie dając-chodzi mi o zaangażowanie, pomaganie zespołowi itd. W pacy nabywasz bardzo duzego doświadczenia-to nie jest call center kosmetyków i ich sprzedaży, realizujesz procedury związane z bezpieczeństwem, składasz reklamacje , informujesz klientów na temat zajęć komorniczych, procedury związane z kartami, z bankowością internetową , obsługujesz kredyty hipoteczne, klientów biznesowych itd, okej jeśli nie chcesz się rozwijać to faktycznie będziesz przez całą swoją prace w tej firmie a są takie osoby ze np przez rok siedzą na samej pożyczce i informują ile pozostanie Ci do spłaty, ale to też ich wina , bo tak naprawdę na umowie zlecenie sam decydujesz czy chcesz się doszkalać czy nie ! więc kurcze mało która praca daję Ci taką możliwość ze tak naprawdę możesz sam decydować o swoim rozwoju. Jak ktoś sie opiernicza, nie chodzi do pracy, ciągle się odplanowuje, to niech nie liczy na cuda, moze . Często jest tak ze jest to pierwsza praca studentów, nie doceniają jej , ciągle narzekają , później się zwalniają , a natępnie po ms , 2ms, 3ms dzwonią czy nie mogą wrócić ! sama spotkałam sie z osobami które osobiscie sie mnie pytały czy tak można zrobić...starszy specjalista na infolinii zarabia min 2800 na ręke + premie około 500-1000zł, a wystarczy że ma poprawne rozmowy, czyli że nie okłamał np klienta bo chciał z nim szybko zakończyć rozmowę, tak są standardy rozmów zapisane które moga denerwować , ale kurcze jakieś muszą być ! w każdej pracy tak jest, a to jest praca, a nie Twoja firma w której sam sobie procedury tworzysz więc trzeba sie dostosować . Minusem są faktycznie przerwy co prawda czas przerw jest okej, masz do wykorzystania około 1h na 8 h pracy, z tym że trzeba "złapać " plakietkę aby móc iść na przerwę, tylko ze to musi być , bo co by było gdyby każdy szedł o 13 na przerwe obiadową,? Nie polecam pracy osobom które lubią się w pracy opie***lać bo tutaj przez cały dzien pracy musisz dać z siebie wszystko, jest dużo połączeń, są ciągłe zmiany wiec musisz duzo czytać informacji o nich, ale oprócz standardowych połączeń są coachingi , e-learningi , szkolenia , oraz sam mozesz zostac wyznaczony do szkolenia nowych osób, bardzo duzo osób to robi, prace zdalne, i wiele innych po za słuchawką. Pozdrawiam.
3
Iwona 2017-06-12 09:04
@Anonim
sytuacja, o której wspominasz jest bardzo niepokojąca. Czy ją zgłosiłaś?

@sop
wspominasz o wielu możliwościach rozwoju jakie zapewnia praca w Alior Bank. Rozumiem z Twojej wypowiedzi, że odpowiada Ci praca w firmie. Pracujesz w niej już 1,5 roku. Masz pewnie już też pewne doświadczenie na temat tego, kto dobrze się znajdzie w pracy na tym stanowisku. Komu poleciłabyś tą pracę? Mogłabyś również powiedzieć jakie benefity oferuje firma?
2
Wioleta 2017-06-13 20:15
Nie polecam pracy jako Bankier Klienta w Bydgoszczy na Błoniu. Jednym słowem mobing, zmuszanie do nadgodzin. A wszystko za sprawa Pani Menadżer. Jak ktos ma kontakty i uda mu sie sprzedaż to moze bedzie traktowany lagodniej ale zawsze jeden kozioł ofiarny musi byc. W ponad 2 miesiace zrobiłam prawie 80 nadgodzin. Pani Menadzer nie ewidencjonuje ich. Odbierzesz sobie jak bedzie zrealizowany plan i duza sprzedaz. 1 dzien urlopu chcesz zrób kredyt na kilkadziesiat tysiecy to dostaniesz. Zwolnilam sie jak tylko dostalam lepsza prace, nawet za 1 nadgodzine mi nie wypłacono a po godzinach pracy zostawać kazała nue raz i dzwonic, bo sprzedaz,bo po fuzji z innym bankiem centrala nie nadażała odbierac telefonow. Paranoja. Oboz pracy. Tego oddziału nie polecam. Kolezanka pracuje w innym miescie i jest ok, inny dyrektor, wiekszy oddzial, mniej nadgodzin za ktore ma płacone i lepsza atmosfera. Bydgoszczy nie polecam na Gałczyńskiego.
5
Dino 2017-06-18 20:54
Witam, czy ktoś Was, kto ma doświadczenie w pracy w windykacji terenowej Alior Banku, mógłby napisać coś więcej na temat:
- szacunkowych zarobków,
- narzędzi pracy (konkretnie dostępności samochodu),
- ogólnych odczuć co do warunków pracy?
Pozdrawiam
1
Radek 2017-06-19 10:18
Alior Bank jest normalnym, dobrym pracodawcą. Czasy pracy są często uzależnione od klientów i to jest główny powód dostosowywania się. Można jedynie zmienić pracę.
1
sylwuśka 2017-06-23 11:44
hej, zaczynam prace w AB i szykuje się na szkolenie. Może mógłbyś coś więcej napisać na ten temat?
jak się odbywa?A jak z egzaminem czy ciężko go zdać?
1
Radość 2017-06-23 17:32
Czy ktoś ma wiedzę jaka jest przyczyna tego, że bank ma bardzo długą listę ofert pracy? Jakieś nowe oddziały otwierają? Może warto przenieść się,do nowej placówki?
1
Menago 2017-06-24 13:44
Jestem pracownikiem ze stażem prawie 10 lat.Od momentu wejścia do Aliora T-Mobile wszystko zaczęło się zmieniać ale na gorsze... Potworzyło się wielu managerów od niewiadomo czego i wątpliwej kompetencji, zarobki nie zależą od zaangażowania ale też od oceny zespołu monitoringu... Jedyną motywacją jest żenujące mail z gratulacjami od jaśnie Pani dyrektor z Warszawy, która raz w tygodniu przyjeżdża ze swoimi przydupasami... Zachowanie tej pani dalekie od przyzwoitości.. Jest dużo ogłoszeń bo kto mądrzejszy to zmienia pracę... Zarobki marne...
2
Iwona 2017-06-26 09:19
@Menago piszesz, że w firmie zaszły zmiany na gorsze. Rozumiem, że dużą zmianą było zwiększenie liczby menagerów. Piszesz też, że obecnie zarobki zależą od oceny zespołu monitoringu. Mógłbyś powiedzieć o tym coś więcej? Jak wygląda działanie tego nowego zespołu?
1
Menago 2017-06-28 06:46
W TMUB brakuje tylko managera od dystrybucji papieru toaletowego... Pracownicy mają coraz gorzej... Progi premiowe zawyżone są do nierealnych granic.. jeżeli nie jest się waflem przełożonego to awans niemożliwy...
1
Ola 2017-07-01 06:32
do konkurencji? MOżesz przybliżyć? :-) dziękuje
1
xyz 2017-07-02 04:26
Czy to prawda, że trzeba podpisać umowę lojalnościowa na rok a w przypadku rezygnacji z pracy wcześniej oddać pieniądze za szkolenie?
1
Pracownik CC w Gdańsku 2017-07-08 21:00
Praca nastawiona na cele sprzedażowe. Nie wykonasz to narzekają, że plan nie zrobiony. A jak plany się robi to nie ma sie z tego żadnych dodatkowych profitów prócz premii. Podwyżek nie dają. Ogólnie praca słabo opłacana na podstawie a i premie coraz ciężej dostać bo jak się wyrobi plan to jest jeszcze wiele sposobów na to żeby premie odebrać. Ogólnie nie polecam. Sam aktualnie zamierzam się zwolnić i poszukać czegoś innego pomimo że plany robię to jednak PRACODAWCA NIE DOCENIA PRACOWNIKA i to bardzo.
2
Ona 2017-07-09 08:33
Pracodawca nie docenia pracowników.Jak sprzedajesz to Cię poklepują po plecach i gratuluję a jak już masz gorszy miesiąc to straszą planami naprawczymi i zwolnieniem.Taka sytuacja ma miejsce w Krakowie przy ul.pilotow. Premie ? Awanse ? Bony na święta? Zapomnijcie... Praca dobra dla studenta ale nie dla poważnych i ambitnych osób.
1
Melania 2017-07-13 12:25
Czy mógłby ktoś napisać kilka słów wyjaśnienia dlaczego Alior bank ma tak długą listę ofert pracy? Czyżby odświeżanie kadr w celu poprawy atmosfery? Ogólnie to podoba mi się tu praca , ale niepokoję się .
1
Menago 2017-07-15 07:44
Dział TMB na ul.pilotów stwarza tylko pozory dobrego pracodawcy.Dobre czasy w aliorze były w latach 2009-2013.Po wejściu TMB z każdym miesiącem jest tylko gorzej.Ścieżki rozwoju ? Premie ? Wysokie zarobki ? Zapomnijcie. Jest duża rotacja pracowników stąd tyle ogłoszeń...
1
Myślący 2017-07-19 11:27
BGK odpisał umowę z Alior Bankiem na finansowanie pożyczek na rozwój Polski Cyfrowej. Alior został dysponentem środków unijnych. Myślę, że to może bardzo ożywić działalność firmy i pewnie tak wielkie potrzeby kadrowe są też pod tym kontem wystawione.
1
Bolek 2017-08-01 23:31
Pani Iwona z HR próbuje ratować reputacje banku. Próby nieudane, niestety.
1
Loko 2017-08-01 23:43
Zarządzający Alior i Tmub niczego się nie nauczyli... jeżeli pracodawca traktuje pracowników jak mrówki które mają tylko zapier... aby komuś z 'góry' było lepiej to będzie tak jak obecnie- wielu wartościowych pracowników odchodzi. Każdy kto odszedł z tego bagna to ma lepiej... Mowa o tmb na pilotów w krk
1
Radek 2017-08-11 17:57
Czy jesteście pewni, że nie można napisać nic dobrego o Alior Banku? To potężny pracodawca i z pewnością poradzi sobie nawet w trudnych sytuacjach. Tym bardziej, że te wszystkie roszady wprowadzają wiele chaosu.
1
Sloneczko 2017-08-17 10:17
2 lata temu zaczelam prace na centrali na Milkowskiego w Krakowie i szczerze powiem ze zadnego miejsca pracy nie wspominam tak dobrze jak W Aliorze. Cudowna atmosfera,swietne zarobki.Oczywiscie zeby dobrze zarobic trzeba troche wysilku ale to zalezy od podejscia przede wszystkim. Leaderzy wyznaczaja cele ,ale tak naprawde kazdy sam sobie ten cel powinien wyznaczyc. Miedzy pracownikami mala rywalizacja ale zdrowa bez chorobliwych zazdrosci i przede wszystkim atmosfera swietna !! Po przerwie znow wracam,nowe wyzwanie ale juz nie moge sie doczekac !!
BTW,Kazdy ma prawo do wyrazenia zdania na dany temat aczkolwiek jesli chodzi o prace(nie mowie tylko o Aliorze) kazdy pracownik ma swoje oczekiwania i niestety nie wszwdzie udaje sie je spelnic ale jesli w jakims miejscu nie czujemy sie dobrze to po co robic cos na sile? Pracy jest twraz wiele,mozliwosci tysiace. Ja pracowalam w centali pozniej w oddziale a twraz znow pracuje w cwntrali bo w oddz jednak nie umialam sie odnalezc.Takie zycie. Pozdrawiam wszystkich !!
1
Radek 2017-08-17 10:45
@Sloneczko Mogę podpisać się pod Twoją opinią. Mimo, że generalnie praca w banku należy do stresujących ale jak jest fajna atmosfera to zupełnie inaczej się pracuje. U mnie ludzie są naprawdę bardzo fajni, pomagamy sobie wzajemnie. Wydaje mi się, że Alior na tym korzysta!
1
Zostaw swoją opinię o Alior Bank - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Alior Bank