brak logo

WZ Eurocopert Sp. z o.o.

Szczecinek

Opinie o WZ Eurocopert Sp. z o.o.

odp 2010-09-02 14:09:35
w ogóle to jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale w tej dziurze niema gdzie iść układy znajomości itp. syf kiła mogiła. i konfidenci
***** 2010-09-02 22:48:04
to zacznijmy od nowa,[usunięte przez moderatora]jak by była choc troche łagodniejsza to wszyscy by jej na łep nasrali kiedyś pracowali tam sami faceci to musiała trzymac się na dystans,to jest tylkokobieta.na drukarni to tam jest dopiero [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jedna pani [usunięte przez moderatora] ządzi p brygadzista jak chce krzykiem jak cos nie wyjdzie to zwolnionko i tonie tylko ona , chłopaki z działu [usunięte przez moderatora]. tez nie wszyscy sa ok niektuży to fałszywce,ogólnie kiedys pracowało sie lepiej mozna to stwierdzic po majowkach i byłych inprezkach na wyjazdach
tak 2010-09-03 14:32:46
nie chodzi o łagodność ani wchodzenie na łeb, dobrze mają tylko dziobaki i konfidenci, bo uczciwą pracą się nie wybijesz. kierownictwo kieruje się tylko opiniami swoich pupilków
OTTTAK 2010-09-03 21:25:54
CZY ZNASZ ZAKŁAD PRACY GDZIE NIEMA JEDNYCH I DRUGICH,A CI UNAS SPRZEDAJA SIE ZA 50 ZŁ PREMI WIECEJ,A JAK BUBLA ZROBI TO I TAK UPIERDOLA DLATEGO NIE DZIWCIE SIE ZE NIE KAZDY CHSE PRACOWAĆ ZA NADGODZINY JAKKTOS MA FACH WRĘKACH TO 500 BĘDZIE MIAŁ BEZ ICH JEDNEJ CZY 2 SOBÓT OCZYWIŚCIE NA FUCHACH.
Szukający pracy 2010-09-14 07:43:13
Drodzy pracownicy (wszyscy)
Czy znacie pojęcie kultury organizacyjnej, zachowań organizacyjnych,
synergii itd.
Chyba nie.
Nigdy nie podejmę pracy w Waszej FIRMIE.
Pozdrawiam

profesionalista
Szukający pracy 2010-09-14 07:47:19
Oczywiście
profesjonalista

Umieć się przyznać do popełnionego błędu to wielka sztuka.
Obserwator 2010-10-07 08:41:43
On do Was nie przyjdzie. Towar przygotować? Kpina...2 lata by sie musiał uczyć indeksów towarowych. 102? Piękny nick. Ułozy palete podwiezie pod owijak (oczywiście jak będzie miał czas) i tu sie kończy jego robota...wielki największy pracuś w firmie....lol. Żal mi ludzi którzy srają we własne gniazdo.
Anonim 102 2010-10-07 09:15:57
Kadra kierownicza musi być intensywnie szkolona, aby mogła wdrażać nowe rozwiązania w zakładzie, utrzymywanie "starego" pełnomocnika d/s jakości i słabego kierownika produkcji doprowadzi zakład do katastrofy. Przecież Ci ludzie są niereformowalni i nie czują ważnych spraw dla firmy. Facet kierownika produkcji utrzymywany na siłę przynosi same straty i nie zna podstawowych obowiązków pracowniczych. Wstyd dla kierownika produkcji, który dla zasady powinien go już dawno zwolnić. Pełnomocnik gubi się w wielu ważnych tematach, a zmiana auditora zewnętrznego przez jednostkę certyfikującą spowoduje na pewno utratę certyfikatu, już są takie przymiarki.
zawiedziony 2010-10-07 17:04:14
jestem odbiorcą kopert z tego zakładu i autentycznie magazynier [usunięte przez moderatora] zachowuje się jakby pozjadał wszystkie rozumy pokazuje co to nie on.Widocznie w domu ma guzik do gadania i wyrzywa się na ludziach.Ten drugi to chyba kobieta bo chimery jak by miał okres.
Praca po południu to odwalanie pańszczyzny aby cokolwiek zrobić to trzeba być delikatnym a najlepiej mieć załącznik.Wielka łaska
Mirek 2010-10-07 21:54:40
Pracownik biurowy...lol ..Pamiętaj że Twoja juryzdykcja kończy się z bramą zakladu. I tu masz rację widzisz to co zobaczysz przez okno. Bać się.....jak uważasz ale nie zarzucaj że ktoś się [usunięte przez moderatora] oglądając jedynie bramę wjazdową z okna. Domyślam sie już kto jest taki elokwentny w swoich wypowiedziach...i zastanawiam się czy faktycznie pracujesz w biurze....czy może widzisz biuro nieopodal.A dlaczego [usunięte przez moderatora] boi się [usunięte przez moderatora]? Zarobił dwa czy trzy razy z dyni i po zawodach.I wyprzaszam sobie gruba kluchę bo pojechalem w dół 15 kg hehe pozdro.
Obserwator. 2010-10-08 08:07:34
Cytuję'..my pracownicy biurowi mamy lepszą kulturę...' kultura może być jedynie wyższa , a lepszy np; telefon. Twoja składnia w wyrażeniach raczej nie przemawia za '..LEPSZA KULTURĄ' .Znam dobrze ludzi z biura i większość jest kulturalna, komunikatywna a zarazem bardzo koleżeńska i nie sądzę aby Twoja osoba by się do nich zaliczała.
2
re od 102 2010-10-08 14:32:37
jestem z biura i mam wykształcenie takie na jakie sie uczyłem tyle lat.fakt ze nie widze magazynu z okna ale widze jak wy jezdzicie.
co do zgubienia paru kilo to gratulacje ze dbasz o zdrowie.mam swoja kulture i wychowanie,wiec nie piszcie mi ze wszyscy z biura sa kolezenscy bo za twoimi plecami moga wbic tobie szpile w plecy.
sa ludzie ktorzy sa dla mnie prostakami ale to moja sprawa,wypowiedzialem sie tylko na temat stana ktory byl poruszony wyzej.na pewno nie jestem konfliktowy ale potrafie byc msciwy.

pozdrawiam
anonim 2011-06-06 10:04:19
mimo ze pracuje na paskach na foliarce to tez sie wypowiem o paru osobach.jezeli chodzi o pania renie to wiadomo taka ma prace i tez musi trzymac rygor.mnie denerwuje ze z paskow nie usuneli z funkcji brygadzisty pana [usunięte przez moderatora].dlatego bede chodzic do gory i bede uprzykrzac im zycie az nie zmienia brygadzisty na kogos innego,zreszta ich wszystkich trzeba z tego pomieszczenia usunac bo nie nadaja sie do tej pracy.dlatego jestem z [usunięte przez moderatora] w malej konspiracji i do tej pory bede dzwonic i chodzic na gore zeby sytuacja sie zmienila,mozecie nas nazywac kapusiami ale my sie tego nie boimy bo pani [usunięte przez moderatora] zawsze stawi sie za nami.a jak nie to zawsze mozna pojsc do pana dyrektora.co do norm bo mi zazucacie ze duzo robie,ja dam rady zrobic i bede robic wiecej a jak ktos nie daje rady to niech sie zwolni to nie nasza sprawa.mysle ze pan dyrektor lubi takie osoby jak my i nie bedzie chcial sie nas pozbyc.
anonim 2011-06-18 21:17:19
Czy wam się po prostu nudzi?? Czy nie macie towarzystwa poza pracą??Zamiast pisać na forum takie głupoty oraz plotkować to idźcie lepiej na działki chwasty wyrywać lub łowić ryby !
sim 2011-06-29 19:30:49
Witam. Mam pytanie odnośnie wczasów organizowanych w sanatorium w Świnoujściu przez Eurocopert. Czy ktoś z Państwa zna jego nazwę lub jakikolwiek kontakt?
anonim 2011-06-30 11:44:29
spytaj sie plociar na paskach one wszystko wiedza
anonim 2011-07-05 17:00:54
Kierownik Produkcji do wymiany, bo nie potrafi panować nad działem
anonim 04.07.2011 2011-07-05 17:17:57
Nierealizowanie wymogów PIP w zakresie drukarni to sprawa Kierownika Produkcji, a nie brygadzisty drukarni. Przeszkolenie tych osób to niezbędne dla zakładu, aby wdrożyć wymogi E-PRTR i uniknąć wysokich kar za uwalnianie i transfer zanieczyszczeń.
Zwalanie tych spraw na budowlańca świadczy o braku kompetencji tych osób.
Bałagan organizacyjny niszczy wizerunek firmy, a Prezes nie jest świadomy tego.
Czas najwyższy to zmienić.
Wlosy debem staja... 2011-07-07 14:15:07
Jestem pod wielkim wrazenien! Takiej dziecinady jak tu nie widzialam od lat, malo ze smiechu sie nie posiusialam.
Ludziska, ktos WAM KAZE tam pracowac?? Macie elektryczne obroze na szyjach?
Na jakim poziomie zatrzymal sie Wasz rozwoj? Z normalnych pracujacych ludzi robicie oslow i niedorobow , bo uczyli sie i teraz zarabiaja wiecej niz wy. Mamusia nie uczyla, ze kto sie nie uczy to worki nosi?
[usunięte przez moderatora] Pamietajcie: WSZEDZIE DOBRZE GDZIE WAS NIE MA.
Nie pozdrawiam.
Przedszkolanka 2011-07-07 14:17:41
Za to TY bys potrafil!!!!!! Z wlasnym rozumem masz juz problemy.
Przedszkolanka 2011-07-07 14:27:29
Moja wczsniejsza wypowiedz tyczy sie Pana, co chcialby zdetronizowac kierwonika produkcji.


PAni kierownik produkcji: znam Cie dlugo i uwazam, ze jestes pracowita szczera kobita.
Miej prosze na tyle rozumu i nie czytaj tych bzdur, ktore spedzaja sen z powiek [usunięte przez moderatora] Tacy byli, sa i beda wszedzie. Szkoda nerwow a PRACUJEMY PO TO BY ZYC NIE NA ODWROT.
anonim249 07,07,2011 2011-07-07 16:26:09
Nikt nie lubi silniejszych zawodowo od siebie, Kierownik Produkcji - kaglarz potrafi niewiele w kierowaniu działem produkcyjnym to nadrabia "kablowaniem" i zwalaniem na innych, nie bierze odpowiedzialności na siebie. Zarząd firmy powinien widzieć bardzo słabe strony kierowników, poddanie ich działów audytom wewnętrznym z prawdziwego zdarzenia przez ''mocnych'' audytorów
dałoby rzeczywistą ocenę ich pracy zawodowej.
Łatwo się rządzi słabymi, którzy nie mają własnego zdania.
anonim 102 24.07.2011 2011-07-24 11:37:17
Wyniki wydajności pracy muszą być wskażnikiem premiowania pracowników, a nie układy z kierownictwem - chodzi o jednego skoczka, który przynosi straty firmie.
Czy nie zależy Państwu na pracownikach o wysokich kwalifikacjach i dużym doświadczeniu, którzy portrafią wykonać najtrudniejsze prace dające zakładowi silną pozycję rynkową i finansową?
Praca z "donosicielami" to nieefektywna praca, a zakład brnie w bałaganie organizacyjnym, zamiast wdrażać nowoczesne systemy pracy i oceny szczególnie kadry kierowniczej.
Anonim 2011-07-25 17:07:34
moim zdaniem pracujcie nie zwracajcie uwagi na plotki teraz sa zwolnienia z praca jest ciezko wiadomo nie jest to rarytas ale zwasze cos na plotkarzy niema co zwracac uwagi ja zrobilem tak mowilem co mysle powiedzialem w oczy powodzenia
MR,AZ,RT.JK 2011-07-26 20:22:35
jestem teraz zadowolona ze nasze chodzenie do kierowniczki da skutek i mam nadzieje ze zostana zwolnione osobe ktore maja byc wywalone i
moze my zrobimy porzadek,mimo ze jestesmy płcia słabsza a bedziemy trzymac porzadek na paskach,
anonim 2011-07-27 18:22:12
jak piszesz to sie podpisz a nie pisz anonimowo i nie pisz za kogos piszac pierwsze litery imie i nazwisko nie podkladaj komus swini nie jest to wcale trudne aby dojsc do tego jaka s......to wypisuje sama chodzisz do kierowniczki i nadajesz a za takie wypisywanie i oczarniane [usunięte przez moderatora]
Anonim 2011-07-27 18:44:29
POPIERAM
anonim 2011-08-09 09:13:26
Forum opanował dział przy portierni...szok. Choc sam jestem osoba niepełnosprawną nie podpisuje sie pod tymi bzdurami. Premiowana jest wydajna praca a nie wskazanie licznika odwiedzin u kierownika cz dyrektora. Pozdrawiam.
1
anonim249 23.09.2011 2011-09-23 08:18:13
Kadra zarządzająca nie reorganizuje zakładu, nie wprowadza zmian organizacyjnych długofalowych, które spowodowałyby wyższą efektywnośc zakładu, lecz skupia się na działaniach prymitywnych, krótkofalowych i donosicielstwie, które spowodują częstsze kontrole zakładu (PIP, WIOŚ i itd.) i psucie pozycji rynkowej.
Ważne sprawy są niezauważalne, bo kadra "śpi" i czeka na to, że tematy same się załatwią. [usunięte przez moderatora] nie czują problemów, a ich działania na papierze są dla dyrektora najważniejsze.Czas na zakończenie zaleceń PIP i WIOŚ, które nie są zrealizowane.
1
123 2013-03-10 17:15:20
to wszystko?
1
Komedia 2013-04-02 13:05:38
W firmie dzieje się tyle ciekawych rzeczy, napiszcie coś nowego, co się zmieniło na lepsze, gorsze, czy może nic się nie zmieniło, jak na chwile obecną wyglądają zarobki kadry z produkcji, mechaników i pakowaczy? Czy konkursy na najlepszego pakowacza/mechanika są już jawne?
Pozdrawiamy!
123 2013-04-30 20:35:07
cytuję...,to jest tylko kobieta.na drukarni to tam jest dopiero [usunięte przez moderatora] ządzi...{już nie tylko} p brygadzista jak chce krzykiem jak cos nie wyjdzie to zwolnionko i tonie tylko ona , chłopaki z działu [usunięte przez moderatora] tez nie wszyscy sa ok niektuży to fałszywce,..więc tak naprawdę niewiele się zmieniło:)
2
. 2013-05-01 08:44:50
Po I nie mamy już brygadzisty tylko kierownika więc coś chyba nie tak z przepływem informacji w firmie. Po II w tej chwili mamy jedną [usunięte przez moderatora] więc można było napisać całe imię no chyba że te informacje to jakieś stare pisane przez osobę już nie pracującą, która nie powinna zabierać głosu na tej stronie i pisać bzdur.:)
1
jpaczenko 2013-07-17 11:36:04
no cóż moge powiedziec.jeżeli chodzi o [usunięte przez moderatora] zdrukarni to myśle ze da sie ja sprowadzic do parteru.jej mąż tak samo myśli ze jest nie do ruszenia.a ile razy przyszedł do pracy pijany lub pił w pracy.ludzie to widza tylko nie chca powiedziec.ale wszystko ma swój czas.
pozdrawiam
2
M.M 2013-08-06 16:20:26
...tak małżeństwo :-) przynoszące duże zyski firmie,ludzie to widzą i nic nie mówią tylko pracują ...na ich wypłaty...na szczęście ja już nie muszę.Mam nadzieję że faktycznie na wszystko przyjdzie czas...Pozdrawiam.
2
Stefan 39 2013-09-12 20:30:16
Witam serdecznie
Mam pytanie, czy podwyżki wrześniowe będą dla wszystkich pakowaczy i mechaników? Czy [usunięte przez moderatora] z dużych maszyn też dostanie, czy reszta będzie miała wyrównanie do jego stawki?
Co z naszymi umowami?
Czy ktoś prócz nas i [usunięte przez moderatora] czuje woń alkoholu od tego [usunięte przez moderatora] ze 102?
4
mała 2013-12-04 14:40:43
o rany!!!!
CHCIAŁAM SKŁADAĆ PODANIE O PRZYJĘCIE DO WASZEJ FIRMY ALE PO TYM CO CZYTAM BĘDĘ WAS OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM...GRYŹCIE SIĘ DALEJ MIĘDZY SOBĄ JA POSZUKAM PRACY GDZIE INDZIEJ....NIE DO ZOBACZENIA...BRRRRR...
pracownik 2013-12-08 00:03:58
Ludzie fałszywi tam pracują (usunięte przez administratora) i tacy którzy zgadzają się na nie ludzkie warunki pracy zasuwają jak małe motorki pokazują że można szybciej.Brak przerwy jedzenie brudnymi rękoma to w tym zakładzie norma chorzy ludzie naprawdę
2
KUDŁaTY 2013-12-25 18:51:16
Czy główny kabel (..ram} żydek-POpulista jeszcze donosi..?
puma 2014-01-01 18:16:17
w kazdej pracy jest raz dobrze raz źle więc co wy tu narzekacie lepsza praca taka niż żadna
Renata 2014-01-01 19:31:28
Ja pracowałam w WZCopert i miałam dość odeszłam miałam dość kapusty , donosicieli ale jestem zadowolona ze zrobiłam trochę porządku i tego mi nikt nie zabierze i odeszłam z głowa do góry Współczuje tym którzy w tym zakładzie pracują nie dając sobie rady na ich biurokrację Pozdrawiam
marek 2015-01-05 18:29:33
no tylko tutaj jest pytanie czy firma WZ Eurocopert Sp. z o.o. właśnie należy do tych dobrych pracodawców i czy oferuje dobre warunki, takie, żeby po miesiącu pracy nadal chciało się ją wykonywać. oczywiście, ze każdemu to się nie dogodzi nogdy, ale mówimy tutaj o naprawde adekwatnym wynagrodzeniu do wykonywanej pracy.
kopertka 2015-03-06 18:40:36
Firma WZ Eurocopert Sp. z o.o. istnieje od 1990 roku i powstała jako jedna z pierwszych w naszym kraju z połączenia kapitału zagranicznego i polskiego. Zajmują sie produkcją kopert i ich eksportem do krajów Europy Zachodniej oraz Wschodniej. Uważam, ze spółka ma tak ugruntowaną pozycję na rynku, ze nie może sobie pozwolić na złe traktowanie pracowników.
Dronu 2015-03-22 22:42:21
No ja bym nie był tego taki pewien, znam wiele firm które zatrudniają bardzo wielu pracowników i mają zasięg światowy a mimo to traktują pracowników jak zwierzęta. Mam nadzieję że tak nie jest z tą firmą, chciałbym rozpocząć pracę z WZ Eurocopert ale nie chcę żeby to była krótkotrwała współpraca tylko coś bardziej stałego i pewnego.
podglądacz 2015-11-22 00:30:44
Praca była by oki ale przez jednego Tośbila jest nie ciekawa i stresujaca i tyle mam do napisania
nomi 2016-03-10 14:32:15
wszyscy pracownicy dostali aneksy co do wzrostu minimalnego wynagrodzenie od lutego 2016 roku, natomiast Wysokość wynagrodzenia pracownika zatrudnionego w pełnym miesięcznym wymiarze czasu pracy nie może być niższa od wysokości minimalnego wynagrodzenia, które corocznie ustala Rada Ministrów w porozumieniu z Radą Dialogu Społecznego i wynosi od 1 stycznia 2016 roku 1850zł.
Zmiana kwoty minimalnego wynagrodzenia pociąga za sobą określone skutki, a na pracodawców na­kłada pewne obowiązki, pracodawca będzie zobowiązany zapewnić pracownikom wynagrodzenie na poziomie co najmniej płacy minimalnej (obowiązującej w danym roku). .Czyli w tym zakładzie pracy nie przestrzegają prawa pracy,robią co chcą lub Prezes ma słabych pracowników nie znajacych przepisów.
Została już o tym poinformowana PIP i ZUS w Szczecinku.życze miłej kontroli.
Zuza 2016-06-26 23:42:03
No i co była jakaś kontrola czy się filmów naoglądałas za dużo ?
2
byly 2016-07-23 23:53:45
firma ok ale na dyrektorska ekipe trzeba zarobic
żenada
Pimpek 2016-09-28 10:27:42
Atmosfera jest spoko tylko trochę głośno ale da się przyzwyczaić. A jak chodzi o(usunięte przez administratora).to nie każdy potrafi normalnie prpracować i musi uciec się do takich żałosnych metod.Zresztą w każdym zakładzie znajdzie się jakiś "Wąski ".Pozdro Pimpek .Mechanik wysokiej klasy.Hahaha
6
sally 2016-10-01 17:34:44
nie rozumiem dlaczego narzekacie na takiego pracodawce. Spółka należy do niemieckiej grupy - Wegener Group i to już daje wam super punkt w dossier, doceńcie to
1
Zostaw swoją opinię o WZ Eurocopert Sp. z o.o. - Szczecinek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WZ Eurocopert Sp. z o.o.