brak logo

Combinath Sp. j.

Toruń

Opinie o Combinath Sp. j.

:):):):) 2015-01-29 22:25:40
cisza oznacza to, że wszystko już zostało powiedziane.ale nic się nie zmieniło.brak już na to wszystko słów.
były pracownik 2015-01-29 23:06:18
Może jest to cisza przed burzą ,albo cisza nad upadłym zakładem . Ale pewnie to drugie . A szkoda .
Znak 2015-02-04 20:23:45
Wszyscy uciekają...
Byyyyly 2015-02-10 19:51:02
Wszyscy to znaczy kto? Handlowcy? Planowanie? Czy ta biedna asystentka, która musi odbierać telefonu i tłumaczyc sie z każdego kwiatka? Wy nie uciekajcie tylko zróbcie cos, zeby ta co doprowadziła do tego wszystkiego w końcu uciekła. Ja ma to za sobą, brakło siły i nerwów dawno temu
kolejny były 2015-02-11 22:10:35
tak naprawdę to w tej sytuacji osoba która do tego doprowadziła powinna zostać,większość tych którzy mieli możliwości-odeszli.Ci , którzy jeszcze tam są (2-3 osoby)wkrótce odejdą - trzymam za nich kciuki. A wtedy to już nie nasz problem :):):)
życzę powodzenia mojej byłej firmie w biznesach z całkowicie wymienionym personelem.już w 99 procentach życzenie szefostwa z przed roku się spełniło.skoro postawili wszystko na jedną kartę pozostaje tylko życzyć powodzenia.szkoda tylko że było to delikatnie mówiąc pozbawione przyzwoitości, uczciwości i klasy.
Byl 2015-02-20 06:38:27
czy ta Pani, która do tego doprowadziła to czyta? Czy ta Pani ma resztki godności i nie przechodzi jej przez myśl zeby oszczędzić to co zostało z tej firmy i odejść? Czy Szefostwo nie widzi efektów działania tej Pani? Pora przyznać sie do błędu i ratować co sie da!!! Ze starej załogi zostały jednostki, które tez juz chodzą po firmie jak cienie, wraki. Tez odejdą. Szkoda firmy, był w niej taki potencjał, rok temu wszystko wskazywało na to ze bedzie sie rozwijać w szybkim tempie a tu w szybkim tempie to sie zwija dążąc do upadku.
2
Piękny umysł 2015-02-20 20:27:25
nie dajcie spokój!!! niech zostanie, będzie kartony kleić aby firmę pakować. Szkoda Wam firmy ,która zatrudnia miernego specjalistę, który zwalnia fachowców? kto działa w taki sposób? obudzą się jak każdy kto nie szanuje człowieka.... na dnie, a czy się odbiją? wątpię zło zawsze powraca w tej czy w innej formie... to będzie ich wyrzut sumienia, o ile je jeszcze mają?
obiektywny słuchacz obserwator 2015-03-05 14:50:52
..Nie będę Wam mówić, że pani, wokół której od jakiegoś czasu trwa wielka wrzawa jest zła, nieprofesjonalna i perfidna, nie mam zamiaru wypowiadać się też na temat tego co nią kieruje i jaką satysfakcję osobistą jej otrzymana "władza" sprawia (czy zdrową czy też raczej chorą). Jedno jest pewne, nie jesteście w stanie zmienić jej jako człowieka, bo to jak tłuczenie głową w mur... ona zostanie w swoim czasie rozliczona z tego jakim jest człowiekiem i pracownikiem... los jest sprawiedliwy... Wam jeśli nie jesteście w stanie zaakceptować obecnej sytuacji, a tym bardziej zmienić mentalności wiadomej osoby, ani wpłynąć na szefostwo... radzę pomyślcie nad zmianą otoczenia dla własnego zdrowia i spokoju psychicznego, bo nie ma nic gorszego jak skowyt niedobitego w ubojni zwierzęcia, które pomimo tego, że jego droga i tak skłania się w jednym kierunku, decyduje się na ten ostatni krok i resztkami sił ucieka stamtąd w nadziei na lepszą chwilę, wiedząc, że i tak odejdzie, ale zrobi to z godnością i przede wszystkim na wolności, a nie w oczekiwaniu na powolną, bolesną śmierć z wpatrzonymi na siebie pełnymi pogardy i triumfu oczami kata...
2
aukcyjny 2015-03-05 15:14:40
Szmery bajery - wygrałem tam PS4:D
Polecam Wam serwis aukcyjny na którym wygrałem PS4 za 71.20 zł:)))
http://xurl.pl/62w0

O to dowód;)
(usunięte przez administratora)
wiem co mówię 2015-03-08 00:37:34
a ja myślę , że ta pani przez małe p. nie jest warta tego żeby o niej pisać i tyle...
pracownik 2015-03-25 00:05:59
Atmosfera jak narazie umilkła Pani M o ktorej bylo glosno jest Ok nie wiadomo na jak dlugo pracy jest duzo ale rak do pracy brak chociaz za marne zlotóweczki ciezko o dobrego pracownika
psycholog 2015-03-25 23:41:19
przyczaiła się, uśpiła Waszą czujność, szuka nowych ofiar i uderzy z podwójną siłą.
Ofiara 2015-04-01 16:05:05
Ofiar pani menago było tyle ze i tak jej sie jakieś odznaczenie należy. Na początku nie wierzyłem, ze moze doprowadzić do tego wszystkiego. Myślałem ze pęknie a stara ekipa nie da sie ugiąć. Ale skoro szef stał za nią to miała podparcie. Szkoda bo bardzo fajny zakład i atmosfera i ludzie a teraz śmierdzi trupem i jeden parzy zeby podkopać drugiego. Powodzenia
psycholog 2015-04-02 00:08:21
skoro Ciebie tam nie ma jesteś ZWYCIĘZCĄ - nie ofiarą.
a " manago" wierzcie mi to ona jest ofiarą... samej siebie.
Kontrahent 2015-05-14 06:56:06
Współpracuję z firmą Combinath od około 5 lat, obserwując wpisy pracowników jestem trochę przerażony i zdezorientowany gdzie tkwi problem, ponieważ kooperacja z moją firmą od około roku znacznie się poprawiła.
2
JA 2015-05-14 20:40:38
widzę że włączyła się samoobrona... tani chwyt, czytelny na kilometr .( od około roku ... hahaha)
on 2015-05-16 18:22:44
tani chwyt ...ha ha od roku ...ha ha...już by się nie pogrążała
znajomy 2015-06-26 14:06:07
i co tam w Combinaciku słychać? ja również jestem klientem a raczej już byłym klientem. właśnie ta "poprawiająca się od około roku" współpraca zmusiła mnie do szukania nowego dostawcy. A Combinath przez wiele lat, raz lepiej raz gorzej ale spełniał nasze potrzeby i obrót z każdym rokiem sukcesywnie rósł. Przysłowiową kropeczką nad "i" było odejście przedstawiciela, który -jak wielokrotnie miałem wrażenie- był jedyną osobą, która wiedziała co robi. Znał się chłopak na rzeczy i temacie. Pewnie nie mógł już pretensji bo to na nim się kumulowały i przeszedł do konkurencji albo znalazł coś lepszego, spokojniejszego. Szkoda zakładu i szkoda pracowników.

pracownik 2015-06-26 21:31:49
W combinaciku slychac tak ze rzadzacych wielu jest niektórzy rezygnują a co do przedstawiciela to spoko tak jak wyżej powiedziane zrezygnowal ponieważ za dobrze reprezentował firmę ale nie za najnizsza krajową
były 2015-06-27 23:50:27
kombinat kombinuje - oddali Wam 15 % ?
pracownik 2015-06-28 13:00:27
Nie oddali i nie oddadzą już nikt o to nie walczy każdy godzi się z tym a sam nie będę walczył
pracownik 2015-08-19 21:12:47
najnizsza krajowa nawet dla cudotwórcy soboty pracujace za dzien wolny lepiej nie aplikowac i nie zagladac coraz mniej ludzi i nie docenianie pracownikow
były 2015-08-22 08:24:50
15 % = obniżenie zarobków o tyle ( docelowo na krótko, tak obiecano)
15 % = złamanie obietnicy
ale to najmniejszy problem, życzę ci powodzenia jeśli tam się zatrudnisz i mam szczerą nadzieję, że ci się uda.
mała rada- jeśli zauważysz że jest coś nie tak , nie czekaj - odejdź zanim wykończą cię psychicznie.
praco 2015-09-01 22:30:28
Ludzie nie idzcie do tego obozu pracy niedlugo sie zakonczy dzialalnosc Combi proste
xxx 2015-09-10 23:16:12
mam nadzieję, że u was lepiej i złe dni firmy minęły ?
NIK 2015-10-03 23:25:40
a cudotwórca nadal tam pracuje???
byly pracownik 2015-10-23 06:32:22
nie ma tam działów wszystko w jednym a warunki najnizsza krajowa
1
hannibal lecter 2015-12-05 00:47:52
witam was wszytkich cieplo jezeli chodzi o firme combinath to jest najbardziej porabana firma oszukujaca tez pracownikow w ktorej jest mobbing oraz stalking nie muwiac o slowach k ,h itp.Ale najlepsza jest pani menager mysli lecz myslenie jej sprawia bol mowi ze jest najpiekniejsza i zgrabna na swiecie a nosek tak piekny jak pinokio lub diabel h malo tego chetnie bym trgo noska skosztowal pokroil na kawalki a nozki ma ja ulan a glos jak pawarotti mysli ze jest inteligetna moze i tak tylko wyzywa ludzi drze morde itp ta sprawa nadaje sie do uwagi lub dla sprawy reportera o niej szefie i o firmie calej co to za ludzie wogole ale ja bede tu pisal co jakis czas tu ciekawe jak rozweselacze dzialaja itp auto tez super ma takiego bentleja ze szok hi przepraszam za bledy i niestosuje interpunkcji pozdrawiam wszytkich trzymajacie sie .
Agentka Starling 2015-12-06 01:35:46
no cóż Lecter* rozbawiłeś mnie, szkoda tylko że to co tam się dzieje nie jest śmieszne,a pani "manager" kiedyś w naturalny sposób zapłaci za swoją podłość, w przyrodzie nic nie ginie , zło wraca z podwójną siłą.Jest wiele sposobów jakimi można tępić zło , np. tak jak piszesz : sprawa dla reportera, uwaga, jest też sąd...również pozdrawiam wszystkich serdecznie
Sprawdziłam 2015-12-08 18:18:10
Masz rację-WYDAJE CI SIĘ !!nie ma w tym wszystkim nawet pół słowa przesady. WSZYSTKO JEST PRAWDĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!powiem więcej - można by było dodać do tego dużo więcej, ale ... nie chce się, bo NIE WARTO DO TEGO WRACAĆ !!! jednak polecam idź i sprawdź, popracuj trochę i wydawaj opinie.
Życzliwy zwolennik Agentki Starling 2015-12-26 23:51:04
U nich w biurze???????? Zapraszam wszystkich, którzy jeszcze w tym biurze nie pracowali. Obóz pracy to mało powiedziane. Zapraszam wszystkich na NOWE REKRUTACJE :-)
Agentka Starling 2015-12-29 22:14:53
ok- masz prawo mieć swoje zdanie, ale wiem co mówię i po pierwsze 2000 złotych to żadne pieniądze za taką pracę jaką się tam wykonuje, a po drugie jak jesteś potrzebny to będziesz " klepany po ramieniu" , a jak wiatr zawieje w inną stronę potraktują cię jak śmiecia.
Agentka Starling 2015-12-29 22:18:36
I jeszcze jedno- branża ok , bardzo ciekawa, ale nie problem w branży tylko w niektórych ludziach,od których należy trzymać się daleko !!!
Życzliwy Zwolennik Agentki Starling 2015-12-30 00:49:37
A na początek i dalsze losy (jak wytrwasz) dostaniesz 1400 zł na rękę i będziesz pracował na 3 stanowiskach za tę pensję.
Agentka Starling 2016-01-01 03:41:49
...uli.. nie czekaj na nasze komentarze, i nie udawaj że nie wiesz jak to działa( praca na kilku stanowiskach , wypłata za jedno stanowisko)to proste. Pozostaje tylko napisać " BEZ KOMENTARZA"
sobota 2016-01-04 21:37:10
a kto powiedział, że na początek zapewniają 2 tysiące ??? to nie prawda
byly pracownik 2016-01-06 16:48:35
Ludzie pracowałem tam dosc dlugo poczatek swietny inni ludzie inne pieniadze ale teraz to wiadomo rzady ma pani Menager a jak sie wciagniesz to popracujesz na kazdym stanowisku i 1300zł powinno ci wystarczyc no chyba ze wpadniesz w oko komus
nowy pracownik 2016-01-09 10:12:26
1400 i zero premii, z tego na dojazdy minimum 150
zuhiuah 2016-01-12 20:16:24
nieprawda- konkurencja płaci więcej( za tak odpowiedzialne stanowiska)
Życzliwy zwolennik Agentki S... 2016-01-12 23:15:31
Mam wrażenie, że pozytywnych opinii udziela osoba, która ma za to płacone. Ten sam ton wypowiedzi tylko inne nicki.... Łatwo rozgryźć o co chodzi.
Agentka Starling 2016-01-17 22:13:17
zgadzam się,czytelne i proste do rozszyfrowania ;)
czytelnik 2016-02-04 10:04:25
Mam nieodparte wrażenie, że gdybyście zwyczajnie uczciwie wzięli się do pracy zamiast obwiniać za swoje niedociągnięcia Panią Manager wszystko było by w jak najlepszym porządku. Jakoś trudno mi uwierzyć, żeby uff Manager czepiał się dobrze wykonanej pracy.
były 2016-02-09 00:16:39
uff - jaka ulga przestać uczciwie pracować dla tej firmy
żal 2016-02-10 21:14:00
slogan , sloganem poganiany , gdyby to o uczciwą pracę chodziło , oczywiście za uczciwe pieniądze to nie ma tematu ale tu chodzi o obronę stołka i chorych ambicji przez JW ...
1
hahaha 2016-04-18 18:56:41
jaki technolog????????????????zwolnił się, nie ma, a 3000 ??? akurat
Dżizys 2016-06-01 23:13:04
nie zarabia ... bo zabili go ... i uciekł ... :)
1
były 2016-06-02 18:47:35
Czy "urojene ambicje" Menago jeszcze pracują?
2
ciekawski 2016-06-04 12:02:49
No włażnie jestem również ciekaw czy Zadufana Pani "Menago", ktora nie szanowała ludzi, wywyższała się, pogardzała nimi jeszcze pracuje?
6
new day 2016-10-17 22:49:23
Hej, ale czy wypłata jest w pełni adekwatna do powierzanych obowiązków? Chętnie bym się załapał, bo skoro warunki odpowiadają pracowników, to nic dziwnego, że są tak popularni. Atmosfera rzeczywiście dopisuje.
1
polonez 2016-10-26 14:48:25
Teraz nadzieja w nowym handlowcu, podobno jest z branży, powinien klientów, a co za tym idzie pracy "przytargać"
1
Zostaw swoją opinię o Combinath Sp. j. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Combinath Sp. j.