brak logo

Trigon Dom Maklerski

Toruń

Opinie o Trigon Dom Maklerski

beck 2010-07-08 22:29:13
Trigon Dom Maklerski działa na polskim rynku kapitałowym od samego jego początku. Dzisiaj łączą bogate doświadczenie z nowoczesnymi rozwiązaniami technologicznymi polegającymi na jak największym wycyckaniu klientów, max stawki, handel danymi osobowymi. Omijać to gó.no szerokim łukiem. Przykład akcje TAURON
2
terry 2010-07-17 12:39:30
Trigon to cwaniacy bez kompetencji, jedynie na co im zależy to maksymalne zdzieranie z klientów i naganianie na pseudo zarządzanie aktywami
Maria 2010-08-17 17:33:17
Jeśli chodzi o TRIGON DM również moje doświadczenia są nienajlepsze żeby nie powiedzieć fatalne. Trigon nie spełnia żadnych standardów, normalnie do KNF-u z nim
mark 2010-08-19 07:31:59
godziny stracone przy telefonie, brak pracowników, stracone godziny w kolejkach. Nie wiem normalnie jak taka firma jak Trigon może się w ogóle utrzymywać na rynku.
inwestor 2010-08-19 14:01:24
Trigon DM działa na rachunek pana od Polsatu , wiec nie muszą nikogo poważnie traktowac (pracowników klientów :-), a rachunki to tam mają tylko ostatni klienci dawnego Penetratora (Ci jakiś poziom jeszcze trzymali...) , bo nikt przy zdrowych zmysłach nie założy nowego rachunku.
Mariusz 2010-09-16 23:00:53
Trigon DM to najgorsze biuro w rankingu pulsu biznesu, nie przypadkowo chyba jednak... Jak widać w linku Trigon to czerwona latarnia daleko w tyle za innymi. Zatem klienci omijać z daleka :-),
[usunięte przez moderatora]
mark o Trigon DM 2010-09-29 00:00:19
Moja opinia jeśli chodzi o Trigon DM także fatalna długie oczekiwania jak ktoś odbierze łaskowie telefon niekompetentni pracownicy
kapitan Żbik 2010-10-13 23:06:08
Nic dziwnego, że opinie o Trigon DM sa jakie są. Ja ze swojej strony słyszałem, co oni powyprawiali z akcjami pracowniczymi Tauronu. Otóż wciskali pracownikom pseudo zarządzanie za 5% prowizji, sprzedawali akcje Taurona w tym zarządzaniu za 5 zł, brali wspomniane 5 % prowizji a na podatek łaskawie za reszte nakupili obligacje. Podobno ludzie chcieli ich za to do sądów pozywać :-)
makler II 2010-11-07 01:11:40
Trigon to z pewnością najgorszy dom maklerski jaki obecnie funkcjonuje na rynku, Penetrator choć bez fajerwerków trzymał poziom, po przejęciu firmy przez "Nowych" czyli przez Trigon zmierza moim zdaniem ku katastofie. Mówie to jako były wieloletni pracownik biura, a co do rankingu Pulsu Biznesu z pewnością to nie przypadek choć z Aliorem też przesada , bo chyba tylko z dywany dostali I miejsca, z kompetencją pracowników wiele do życzenia jest. [usunięte przez moderatora]
emeryt 2010-11-28 17:46:46
oddałem Trigon -owi swoje akcje Tauronu pod zarządzanie, sprzedali mi po 5 zł i wzięli za to 5% prowizji! Przez trigon straciłem już teraz 20 tyś.
Partacz Trigon 2011-01-24 09:05:11
Do akcjonariuszy Taurona! Nie dawajcie akcji pod Zarządzanie do TRIGON DM, nie umieją zarządzać, tracą ludziom pieniądze biorąc ogromne prowizje, zrobili jedną oferte [usunięte przez moderatora] teraz robią następną
martin 2011-08-25 17:23:47
Nie polecam Forexu z firmy Trigon pewnie inne usługo też mają nielepsze, jestem z Gdańska i po wizycie na stronie z przerażeniem stwierdziłem że juz od dawna nie ma odziału DM Trigon w Gdańsku, raptem w całej Polsce maja ze cztery... Obsługa działu forex niekompetentna... nie ma gdzie zadzwonić.. praktycznie nikt sie tym nie zajmuje... po lekturze na ich stronie stwierdzam, że nie można na forex Trigon wpłacać złotówek... zdecydowanie odradzam
marek 2011-09-08 22:49:48
Rzeczywiście, forex Trigon pozostawia wiele do życzenia, jest niedopracowany
obserwer 2012-01-19 21:02:32
Teraz widze Trigon DM zmienia profil już nie chce łupić drobnych posiadaczy akcji pracowniczych Taurona, bo to zrobił... Trigon DM zmienił strone na nowoczesną chce łupic poprzez pseudo zarządzenie bogatszą klientele, Ostrzegam przed Trigon DM , jest tyle dobrych ofert na rynku że to biuro można sobie podarować...
Buffalo Bill 2013-05-15 14:55:36
To miejsce ma pomóc osobom, które szukają pracy, dla których ważne są kwestie wynagrodzenia, atmosfery pracy, możliwości rozwoju etc. Natomiast, 99% komentarzy jest wpisana przez byłych/obecnych klientów, którzy mają u nich rachunki albo szukają pseudo-spisku (patrz członkowie SII).

Ludzie, idzcie na fora w stylu bankier.pl, money.pl i tam wylewajcie swoje żale i dzielcie się teoriami spiskowymi...
Nowicjuszka 2013-07-02 08:06:55
Ja też mam jak najgorsze doświadczenia związane z tym biurem.Powierzyłam im akcje TAURONA ,żadnych informacji,żadnej dywidendy,stracony czas przy telefonie.
Anonim 2014-02-07 15:23:03
Polecam pracę w Domu Maklerskim mBanku - bardzo miła atmosfera, ludzie świetni. To wszystko przekłada się na fajna obsługe klientów co warunkuje iż Dom Maklerski mBanku ma obecnie najwięcej klientów, dzieki czemu nie ma tak duże spiny w pracy a to z kolei powoduje lepszy nastrój i lepszą obsługe klientów .... i koło zamknięte. Oferty pracy na stronie ( usunięte przez administratora )
eliza 2014-02-10 14:33:24
pracowalam w PENETRATORZE, bylo tam naprawde fajnie, poki cwaniacy nie postanowili go zniszczyc co sie im udalo, wyprowadili forse do dna.Ale to byl bardzo dobry okres w moim zyciu.Teraz slysze same najgorsze opinie.Ale powiem tak: chyba najlepsza jednostka w tej firmie jest ksiegowosc od lat prowadzona przez te sama , wyjatkowo kompetentna i rzetelna osobe.
kamil 2015-02-25 15:52:45
Z tego co mi wiadomo Trigon Dom Maklerski to stary dom maklerski penetrator. Już mineło pięc lat od zmiany nazwy, a nadal pojawiają się opinie o penetratorze, także moga byc one juz nieaktualne. Co się zmieniło, bo chyba to co napisała eliza jest w zasadzie historią, skoro pracowała pewnie 6 lat temu. Dziwne, że z sentymentu weszła teraz tu na forum.
pawel 2015-07-25 14:43:10
Witaj Eliza, pamiętam Cię z Penetratora jeszcze z lat 90-tych. To był świetny czas i dlatego atmosfera była też inna, można by powiedzieć stare dobre czasy, dziś to już nie to. A Ty przeniosłaś się do jakiegoś innego biura czy zmieniłaś branżę? Miło byłoby Cię spotkać po latach. Jak coś to daj znać. Pozdrawiam
wif 2016-04-05 10:24:45
Jak najbardziej podpisuję się pod każdym negatywem dla tej pseudo grupy maklerskiej. Pod każdym względem dają popis nieprofesjonalizmu. A jak już prześlą pita to pożal się Boże. Dzieci z gimnazjum lepiej by to zrobiły.
InFi 2016-04-05 10:40:39
Trigon DM poprzednio Penetrator. Jeżeli ktoś chce utopić kasę to tylko z Nimi. A potem przyślą PIT8c wypełniony przez automat skonfigurowany na jedną rubrykę "G przychody nie wykazane w części F" Nie mogę wręcz zrozumieć jak DM który działa tak długo nie wiedział skąd inwestor ma przychody. Wniosek prosty nikt tego nie weryfikuje. Wystarczy wcisnąć enter i pity lecą. A inwestorzy niech sobie sami kombinują co z tym zrobić. Wg. DM TRIGON cała kwota po sprzedaży akcji to przychód. Kupiłeś akcje za 2000zł sprzedałeś za 1000 więc płać podatek od tego co dostałeś. To filozofia DM TRIGON. Tylko dlaczego biorą tyle kasy za prowadzenie konta. Co w zamian? NIC A może TRIGON to po prostu same kiepsko zaprogramowane maszyny?
bazyliszek 2016-05-18 18:52:36
Hej Wam. Poszukuje obecnie pracy i w sumie robię mały research. słyszałem , że mieli ostatnio wolne miejsce, ale podobno warunki finansowe niespecjalnie dobre, to prawda? Mam nadzieję , że płacą w terminie
Zostaw swoją opinię o Trigon Dom Maklerski - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Trigon Dom Maklerski