brak logo

MCS Job s. c.

Kędzierzyn-Koźle

Opinie o MCS Job s. c.

AndrzejK 2012-11-24 14:43:55
Co do tej firmy to przez półtorej roku jak pracuję przez nich to nie było jeszcze żadnych problemów i mam nadzieję że tak pozostanie bo nie mam zamiaru zmieniać pośrednika na innego.
Evelincia 2012-11-24 15:42:31
Byłam w pracy wciasie wakacji w firmie wysyłkowj pakowałam paczki,nie było żadnych wpadek i napewno latem też pojadę jeżeli tylko będą potrzebować ludzi do pracy.
RikiM 2012-11-25 19:56:32
BYłem 2 razy w czasie urlopu w pracy w Austrii jako monter wentylacji,praca było pod dachemgodzin dziennie 10 wiec było dobrze.Wypłatę dostałem nawet więcej niż liczyłem, firma dała mi premię za to że nie bumelowałem i pracowałem normalnie nie jak to niektórzy na dwóch gazach.
Olek 2012-11-26 11:08:28
Przed wyjazdem do pracy w biurze w czekały na nas wszystkie umowy razem z adresem mieszkania, budowy i telefonami kontaktowymi.Przyjechaliśmy na miejsce w Graz czekał na nas przedstawiciel z biura austriackiego, dał nam narzędzia i pracujemy już 2 miesiące jak narazie bezproblemowo
Ania68 2012-11-26 13:18:20
Jeżdzimy przez tego pośrednika od 2 lat z mężem do pracy przy pakowaniu zamówień i polecam firmę.
TomaszH 2012-11-26 20:09:36
Co do ofert pracy to naprawdę ta firma ma jedne z lepszych,no i profesjonalna obsługa w biurze,Panie pomocne przy wypisywaniu dokumentów jak i załawianiu spraw za granicą.
RomekS 2012-11-27 10:14:57
Pracuję jako elektryk i mam prace non stop, jeżdzę sam,dobrze się dogaduję z ludźmi na budowach.Polecam tego pośrednika.
Karolina F 2012-11-27 19:00:33
Byłam w tamtym roku w pracy w logistyce, w niedzielę jadę znowu na 3 tygodnie.Firma jako Agencja Pośrednictwa jest godna polecenia w biurze Panie we wszystkim służą pomocą.Polecam.
Kacper 2012-11-28 10:36:48
Jesteśmy przez tego pośrednika Austrii jako elektrycy, pracujemy od roku.Polecam tą firmę.
EdiS 2012-11-29 10:52:48
Bezproblemowo się pracuje przez tego pośrednika czy to w Austrii czy w Niemczech.Polecam
MarekM 2012-11-30 22:17:58
Pracujemy w brygadzie 4 osobowej jako elektrycy już 3 lata we Wiedniu.Praca i mieszkania fajne no i wypłata bardzo dobra.Też polecam tego pośrednika.
DanielG 2012-12-03 11:51:56
Firma jest ok mielismy nie mieliśy samochodu żeby dojechac do pracy załatwili nam z wypożyczalni za dobrą cene a do stawki dodali nam fahrgeld.Jestesmy w Linz 4 miesiące jako slusarze nie zmieniłbym tej firmy na inną.
Tadeusz 58 2012-12-06 21:55:45
To jedna z lepszych firm w jakich pracowałem a mam już swoje lata więco mogę coś o tym napisać.Pacuję jako monter C.O obecnie w Niemczech a w tamtym roku w Austrii i nigdy się było żadnych kłopotów czy sytuacji typu nie ma wypłaty na czas czy mieszkanie do kitu.Naprawdnę polecam ich,są solidni w swoim fachu.
Jorg Oppeln 2012-12-12 14:09:44
Oferty pracy są bardzo dobre u tego pośrednika, jeżdzę od nich już prawie 17 miesięcy , pracowałem na 5 budowach.Polecam
BronekS 2012-12-20 15:43:44
Świetnie się z nimi współpracuje,mają dobrze płatne oferty pracy,rozliczją podatki no i załątwili mi zasiłek rodzinny,niegdzie nie musiałem jeżdzić i nic załatwiać podpisałem dokumenty i zasiłek wpada na konto, a zwrot podatku z Ausrii miałem po 3 miesiącach.
RysiekM 2013-01-07 09:41:53
Pracuję z kolega jako spawacz, praca jest non stop byliśmy w domu na święta no i od 6 stycznia jesteśmy znowu w pracy.Warunki płacowe i mieszkaniowe bardzo dobre, jesteśmy zadowoleni.
Bolek Opole 2013-02-05 15:08:25
jestesmy w 3 jako ślusarze spawacze na północy niemiec,praca jest non stop o 6 miesięcy.Żadnych problemów nie ma.
kostek 2013-03-04 17:50:44
Pracujemy od 2 tygodni w Austrii, wszystko jest w porządku zaliczki co czwartek po 200 euro. Mieszkania też super.
zibi 2013-03-19 11:07:41
W tej firmie wszystko jest jak najbardziej porządku, zarobki co miesiąc punktualnie, mieszkania dobre no i praca cały czas.Jesteśmy jako elektrycy w Niemczech od listopada i pracujemy cały czas.
Krajan10 2013-03-26 00:35:25
A jak u was z jezykiem niemieckim trzeba dobrze znac jako elektrycy.
Zienio Poland 2013-04-12 09:51:47
Firma obiecała co tydzień zaliczki i tak jest, wypłata co miesiąc do 15 jest na koncie, pracujemy w 3 jako elektrycy w Niemczech i robota jest bardzo dobrze zorganizowana.
1
maler 2013-05-06 19:14:51
Jesteśmy od lutego w Stuttgarcie jako malarze, praca pod dachem, mieszkania fajne, pieniądze na czas.Polecam
1
Basta29 2013-05-07 11:08:14
Potwierdzam mają bardzo dobre oferty, pracuję jako malarz oraz monter płyt gipsowo kartonowych od 5 miesięcy i podoba mi się.
Pozdrawiam uprzejme Panie z biura w Kędzierzynie Koźlu
1
Luzz72 2013-05-16 12:00:53
Praca na domkach jako elektryk jesteśmy w 3 w Monachium.
Mieszkania blisko pracy, zaliczki co tydzień umowa, o pracę niemiecka.Polecamy
jumak 2013-12-11 14:00:52
Pracujemy cały rok w Austrii i żadnych problemów nie ma.
2
pauli 2013-12-11 14:04:22
Polecam firmę, pracuję od kwietnia i nie mam zamiaru zmieniać firmy.
Kasia 2014-01-23 11:03:05
Aniu, czy nadal jeździcie do tego pakowania?
1
Elin 2014-04-17 12:24:56
Polecam, pracujemy jako elektrycy już ponad dwa lata i non stop mamy prace i wypłaty na czas.
Elin 2014-04-17 12:25:01
Polecam, pracujemy jako elektrycy już ponad dwa lata i non stop mamy prace i wypłaty na czas.
1
Sosna 2014-04-17 12:40:31
Nie chce się chwalić ale ja z kolegą jako hydraulik i monter C.O tez pracujemy od półtorej roku bez przerwy obecnie w Niemczech a w tamtym roku byliśmy w Austrii. Kasa pasuje umowy legalne i to się liczy.
robson 2014-04-30 11:19:36
Jak na razie wszystko jest w porządku, pracujemy w Niemczech jako elektrycy od 5 tygodni i nie ma się czego przyczepić, praca jest non stop, zaliczki co tydzień i mieszkanie w fajnym pensjonacie.
Karl 2014-05-07 10:35:11
Polecam, dobra firma, wszystko jest jak trzeba, mieszkania, terminowe wypłaty, legalne umowy.
Malarz 2014-05-13 13:49:17
Mają dobre oferty, pracuję jako malarz w Niemczech od roku mam pracę non stop bez przestojów kończy sie jedna budowa to od razu zaczynam następną.
Bavaria 2014-05-14 12:47:40
Pozdrowienia z Bawarii, polecam firmę mamy fajną pracę pod dachem, na głowę nie pada i zarobki dobre.
Thor 2014-05-16 11:01:51
Jestem zadowolony z współpracy z tą firmą, polecam
rolandek 2014-05-20 10:00:35
Jesteśmy z kolegą we Wiedniu w fabryce okien, super oferta i bardzo dobra firma.
PATTII 2014-05-20 14:03:31
Wyjechałyśmy z koleżanką przez tę agencje do pracy jako pracownik magazynu, potem pracownik przy pakowaniu zamówień. Obie oferty jak dla nas idealne, firma załatwiła busy, od razu jak przyjechałyśmy na miejsce czekał na nas hotel i koordynator z umowami, praca była codziennie bez przestojów jedynie weekendy wolne, pieniądze na czas. W tym roku w wakacje też się wybiorę z nimi do pracy.
Gienek 2014-06-23 12:03:35
W Austrii pracuję jako spawacz już od 6 miesięcy i jestem zadowolony.
piotrek 2015-01-13 19:52:38
Hej, a wyjeżdżał ktoś ostatnio przez MCS Jobs do pracy, czy tez organizują prace bardziej sezonowo typu w cieplejsze miesiące? Może ktoś napisać jak aktualnie wyglądają tutaj warunki jesli chodzi o zakwaterowanie, dojazd i tym podobne rzeczy? No i najwazniejsze ile człowiek zarobi na rękę po odjęcu kosztów?
2
bedzieCO 2015-03-21 18:55:49
Serio wszystkie opinie pozytywne ? :) Tu jest jakiś haczyk ? Czy jednak to jest naprawdę taka dobra firma. W dzisiejszych czasach ciężko znaleźć jakąś dobra i bezpieczną pracę za granicą, tak żeby traktowali jak człowieka, płacili i nie oszukiwali. No ale chyba zdam się na wasze opinie i spróbuję swoich sił w MCS Job s.c.
Hydraulik 2015-04-23 12:08:59
Stawiam ocenę 5 bo jak na razie od 8 miesięcy jest ok, jak coś się zmieni napiszę ;-)

Pozdrawiam
HeroWalec 2015-06-12 14:58:10
Na drogach w Austrii jest nas 3 i jest dużo godzin, kasa na czas, jest ok.
życzliwy 2015-11-19 13:27:54
praca super polecam
Walcowy 2015-12-07 09:54:12
Pracowałem z kolegami od marca do 4 grudnia na masie bitumicznej, żadnych zastrzeżeń nie mamy, mamy nadzieje ze po nowym roku jak pozwoli pogoda znowu po nas zadzwonią.
kamil81 2015-12-08 11:55:07
Pracując w Austrii na budowie pierwszy raz mi się zdarzyło że jak padał deszcz to siedzieliśmy w sali śniadaniowej a nam za to płacili. Polecam, wszystko co było w ogłoszeniu o prace jest naprawdę.
kamKOZ 2015-12-10 14:37:45
Fajne oferty są dla spawaczy, my pracujemy w okolicach Graz jako spawacze MAG.
Fajna atmosfera, zero chamstwa i dyskryminacji. Kasa w terminie co miesiąc do 15 na koncie.
kiellukasz 2015-12-16 15:23:31
Wracamy na święta z pracy w Austrii, polecam firme.
wszoł 2016-04-20 18:08:41
Oceniam na 6 za kolejny sezon pracy, 3 rok jesteśmy na budowie przez tą firmę.

Polecam
jurek 2016-05-10 16:58:46
a jako murarz austria , jak z jezykiem trzeba dobrze znac , jezdzi sie samemu czy ekipa
Janusz 2016-06-30 15:58:03
Przyznam, że dla mnie aktualnie zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę jest najważniejszym wyznacznikiem miejsca, gdzie będę aplikował, wiec tym bardziej cieszę się, że MCS Job taką docelowo zapewnia. Znam języki obce, więc tego się nie boję, powinno być ok :)
Zostaw swoją opinię o MCS Job s. c. - Kędzierzyn-Koźle
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MCS Job s. c.