logo Auchan Białystok - Hetmańska

Auchan Białystok - Hetmańska

Białystok

Opinie o Auchan Białystok - Hetmańska

gosc 2012-03-01 18:09:26
praca z pracownikami ciezka psychicznie niz fizycznie oczywiscie nie na kazdym dziale bo sa i ludzie i ludziska...
1
nick 2012-03-16 20:03:19
Auchan to wykańczalnia psychiczna ludzi. Trakuje się tu wszystkich jak niewolników, bez możliwości wypowiedzenia swojego zdania. [usunięte przez administratora] Pracowników uważa za idiotów, wciąż daje do zrozumienia, że się jej nie rozumie. Trudno się z nią dogadać. Od jej nastroju zależy sposób zwracania się do pracowników. Kilka dziewczyn pracę rozpoczyna od płaczu. Niestety tu się gra na emocjach ludzi, którzy są zmuszeni do ciężkiej pracy, nie mając nadziei na możliwość zmiany z uwagi na obecny rynek pracy. Dyrektor ma wszystko gdzieś, pilnuje swojego ciepłego stołka.
1
nick 2012-03-22 17:36:59
nick - 2012-03-16 20:03:19

Auchan to wykańczalnia psychiczna ludzi. Trakuje się tu wszystkich jak niewolników, bez możliwości wypowiedzenia swojego zdania. [usunięte przez administratora] Pracowników uważa za idiotów, wciąż daje do zrozumienia, że się jej nie rozumie. Trudno się z nią dogadać. Od jej nastroju zależy sposób zwracania się do pracowników. Kilka dziewczyn pracę rozpoczyna od płaczu. Niestety tu się gra na emocjach ludzi, którzy są zmuszeni do ciężkiej pracy, nie mając nadziei na możliwość zmiany z uwagi na obecny rynek pracy. Dyrektor ma wszystko gdzieś, pilnuje swojego ciepłego stołka.
Sorry, pomyliłam się. Chodziło mi o seniorkę z Auchan na Produkcyjnej. W każdej rozmowie straszy dziewczyny, że zwolni je z pracy traktując firmę Auchan jak swoją prywatną firmę,
Kitek 2012-03-23 15:14:35
Cześć. Do osoby ktora wypowiedziala sie na temat [usunięte przez administratora] txt. Mozemy sie jakos skontaktowac? Bardzo mi na tym zalezy.
sssss 2012-03-23 19:38:07
Czytajac powyzsza wiadomosc opisujaca [usunięte przez administratora] txt(z produkcyjnej) moge stwierdzic ze jest to szczera prawda. Szacunek dla osoby ktora to napisala. Wkoncu ktos sie odwazyl. Popieram.
1
jakis 2012-03-24 11:42:49
Czytajac te wszystkie komentarze dotyczace [usunięte przez administratora] txt auchan produkcyjna postanowilam odniesc sie do tego problemu.Nie tylko osoby pracujace na tym dziale maja problem z seniorka. Inne dzialy rowniez wyrazaja negatywne opinie zwiazane z ta osoba. Da sie zauwazyc ze osoby pracujace na txt sa przestraszone i zastraszone pracuja. Dziewczyny maja tyle pracy i tyle nowych zadan do zrobienia ze sie nie wyrabiaja z tym wszystkim,a pozniej jest wielki problem i szukanie winnych kto nie zrobil tego,a kto nie zrobil tego... Pracowalam tam jakies czas temu i wiem co sie tam dzieje. Dziwi mnie to ze osoby bedace nad [usunięte przez administratora] nic z tym nie robia. Moze wkoncu czas pomoc pracownikom tego dzialu txt. Przypuszczam ze osoby ktore tam nadal pracuja, jezeli by chcialy cos z tym zrobic poniosly by kare -zostaly by zwolnione badz dostaly nagane(dlatego sie boja) o ktorej pracujac tam ciagle slyszalam. Niestety.Praca jest nie po to zeby sie wykanczac psychicznie ale tez po to aby idac tam czerpac tez jakas przyjemnosc i nie bac sie tam chodzic!Zmienilam prace i mam porownanie,pracuje w milej i przyjemnej atmosferze.Ludzie nie chodza i nie donosza wyzszym osobom.Jest jedna zasada:Każdy za każdego!i tak powinno byc wszedzie. Ludzie odwazcie sie wkoncu i pomozcie sobie.Kazdy jest czlowiekiem i powinien byc tak traktowany. Nie dajcie sie ponizac.
lord 2012-03-24 15:46:17
Przez przypadek znalazłem ten temat i bardzo się cieszę. Jakiś czas temu pracowałem na Produkcyjnej. Na szczęście nie pod skrzydłami seniorki z tekstylii. Mój przełozony był spoko. Widziałem co się dzieje wśród pracownic tekstylii. Ciągłe gnębienie nie moblilizuje ludzi do pracy.
Mam pomysł, nagrajcie ją na komórkę i podajcie za mobing do Inspekcji Pracy (jeśli uda wam się wejść z komórą) . Może ktoś w końcu się ją zainteresuje. I nie pomogą znajomości rodzinki ze stolicy.
Trzymajcie się i nie poddawajcie.
1
jakis 2012-03-24 21:47:57
dokladnie gnebienie nie mobilizuje,bo niby czerpie sie z tego kase ale co z tego jak przy jej wydawaniu nie ma sie przyjemnosci,bo wiadomo ze to sa ciezko zapracowane pieniadze.a do pracy trzeba chciec chodzic i inaczej sie pracuje z ludzmi z ktorymi sie czlowiek dogaduje.a tam kazdy pod kazdym by dolki kopal,a to wszystko zalezy od osob ktorzy maja wysoki stolek.po znajmosciach ale maja i chodza z uniesiona glowa.kazdy jest takim samym czlowiekiem,czy jest prezezem czy zwyklym pracownikiem,ale nim jest.
ssssssss 2012-03-24 22:13:25
Ponownie zabieram glos. Podziwiam wszystkie wypowiedzi :) i wszystkie popieram. Kazdy komentarz potwierdza prawde. Najwazniejsze jest ZOSTAC CZLOWIEK mimo statusu jaki sie ma w pracy :))) Ale jak to sie mowi WODA SODOWA UDERZA DO GLOWY. Tylko mam taka rade : Zawsze warto sobie przypomniec jak bylo i jak sie pracowalo zanim sie Seniorka zostalo.
1
gosć2 2012-05-15 16:01:20
Niesamowite jak ktoś musi nie lubić tej osoby. Według mnie to jakiś menager który po prostu nie wie co to znaczy praca. Tylko w pracy chyba nie patrzymy przez pryzmat \"lubię, nie lubię\" lecz czy jest np. obiektywny. Pracuję do dziś w Auchan i mam zupełnie odmienne zdanie. Jest bardzo konkretna i zawsze pozytywnie nastawiona do swoich ludzi. Proponuję zwrócić uwagę na osoby które rzeczywiście powinny zastanowić się czy wybrały odpowiedni zawód.
? 2013-02-21 08:51:34
Nie jest tak źle. Można tam nieźle zarobić. Np jeden z menagerów brał nie małe łapówki wzamian za wystawienie towaru w lepszym miejscu bądź większej ilości. Wiem o tym ponieważ sam brałem udział w tym procederze.
1
gosc123 2013-06-13 11:03:56
Nie polecam, podejscie do innych ludzi maja tragiczne. Na umowione na konkretną godzinę spotkanie w sprawie pracy czekałam 40 min a i tak się nie doczekałam. Totalna olewska i brak szacunku,
GTCH 2014-02-01 00:52:30
PO PROSTU JEŚLI SZUKASZ PRACY NIE ZOSTAWIAJ TU SWEGO CV TO [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] NIE COS PRZYJEMNEGO ZNISZCZĄ CB PSYCHICZNIE ZMIESZAJĄ Z BŁOTEM CZERPIĄC PRZY OKAZJI PRZYJEMNOŚĆ CZY TO SENIOR MENAGER FILAR.
1
aneczka3028 2014-02-14 10:01:50
A gdzie w auchan na produkcyjnej czy tez hetmanskiej mozna zostawic swoje CV?
aneczka3028 2014-03-31 09:12:08
Jeśli nie masz znajomosci, pracy tam nie dostaniesz świeta prawda. Każdy jest od kogos. Nawet na rozmowe nie wezmą. Totalna olewka czekałam tam chyba z godzine az łaskawie przyszła Pani na rozmowe.
1
godziwa zosia 2015-02-11 16:58:15
ja również dużo o nich zebrałem pozytywnych opinii a kilku supermarketach tego typu pracowałem i jeśli pójdę pracowac do nowego to będe bardzo ostrożny zanim się na cokolwiek takiego zdecyduję. przede wszystkim czy mam u nich w Auchanszanse na stanowisko jakieś lepsze niż znowu na kasie i tym razem za jakieś godziwe pieniądze?
1
Iwa 2015-03-11 20:08:46
Dzisiaj byłam w budynku Auchan na zakupach i przy okazji zaszłam na obiad... Nie wiem, jak nazywa się ta "jadlodajnia", znajduje się koło Grycan i Kebaba, z Kebaba mają wspólne stoliki. Pomijając odpychajacy brud i syf na stolikach, obsługa jest koszmarna!!! Pani "blond" po czterdziestce była nie miła i opryskliwa, darla się na mnie!!! Więcej tam nie zajde, skoro mają takie podejście do klienta!!! Nie polecam!!!
pan siwuszka 2015-10-19 19:30:02
nie polecam pracy na piekarni w auchan ,ale na produkcyjnej,cztery osoby są super a reszsta to z akalic zwierzyniec ,a i swoi czereśnieją ha ha
jedna@ 2015-10-19 19:50:26
że dzicz to prawda ,"PRACA NA PIEKARNI" PRODUKCYJNA NIE WYROBISZ SIE NA ZAKRĘTACH ZA SZYBKIE TEMPO POZDRAWIAM I OSTRZEGAM!!!
byla klijentka 2015-12-08 08:52:02
na hetmanskiej na stoisku rybnym pracuje pan bez zębów nie dość,że swoim zachowaniem przynosi ujme sklepowi auchan to jeszcze w sposob chamski odnosi się do klijentów,poślijcie go na jakieś kursy dobrego wychowania i obslugi o ile cokolowiek go zmieni
4
byla klijentka 2015-12-08 08:55:11
na hetmanskiej na stoisku rybnym pracuje pan bez zębów nie dość,że swoim zachowaniem przynosi ujme sklepowi auchan to jeszcze w sposob chamski odnosi się do klijentów,poślijcie go na jakieś kursy dobrego wychowania i obslugi o ile cokolowiek go zmieni
1
anonymous 2016-03-02 19:32:54
W Auchan przy ul.Hetmańska pracuje seniorka, która znęca się psychicznie nad pracownikami, gnębi i poniża przy klientach sklepu. Jeżeli szukacie pracy to lepiej w Biedronce lub w Lidlu chyba, że zmieni się ta seniorka.
3
anonymous 2016-03-07 21:49:38
1400 zł to jest twoim zdaniem konkretne wynagrodzenie ?! a obowiązków jest tyle ze nie jest to możliwe do zrealizowania w ciagu 8 godzin
1
gosc 2016-03-17 15:41:05
Ta restauracja to Abas tez tam bywam ,jedzenie jest smaczne ale ta kobieta chyba kierowniczka jest niezrownowazona i nie powinna pracowac z ludzmi.
anonymus 2016-06-16 21:34:43
auchan hetmanska to wykańczalnia psychiczna ludzi.Czy ktoś tam w końcu zrobi porządek?

1
Były pracownik 2016-06-19 20:47:12
Był taki koleś - kierownik działu napoje. Miał zwolnienie od psychiatryka i jeździł w tym czasie na narty w Alpy. Tak się wykańcza . Ha ha ha. A ZUS płacił dla cwaniaka. Teraz podobno się sądzi z Auchanem.
4
Jaa 2016-06-23 10:57:55
No co, odstrsowac sie musial. Ale, ze w Alpy z tej pensji... wierzyc sie nie chce. Ja z mojej menadzerskiej to mam tylko na oplaty
1
xoxo 2016-07-11 12:01:00
Ale dobrze, że wypłata jest terminowa, bo o czasie dobrze wszystko dostawać.
1
Zostaw swoją opinię o Auchan Białystok - Hetmańska - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Auchan Białystok - Hetmańska