brak logo

szpargiel lohner

München

Opinie o szpargiel lohner

pele 2010-11-10 19:58:15
Pracowałem u Lohnera w zeszłym roku, [usunięte przez moderatora] z zapłatą za pracę nie ma problemu ale to co się tam dzieje zniechęciło mnie do wyjazdu w kolejnych latach !!!
2
ONA 2011-07-19 12:34:58
ludzie nie przesadzajcie.jak jest wysyp to o 4.30 sie jezdzi o 9 przerwa 15 min o 12 na obiad do 14 a czasem jak jest upal to nawet do 16 potem o 19 lub 20 koniec.jak ktos chce zarobic i pracuje to i zarobi a jak ktos jedzie na wczasy to niestety
didididid 2014-03-16 15:12:01
witam mam jechac w kwietniu na sparagel do lohnera kto jedzie
oszukany99 2015-06-24 15:48:33
wyjezdzam sporo za granicę ale w tak chorym miejscu jeszcze nie bylem. 7 dni w tygodniu praca, czasami po 15godzin, dwa miesiace pobytu i 700euro zarobku. sklep na karte zamiast zaliczki, kupuja towar w aro a dowalaja ceny z kosmosu. obtracane dziennie 13,5e za wyzywienie i kampy. i niewazne czy jest praca czy nie. na koniec dowiadujesz sie ze rzekomo platne nadgodziny i sprzatanie wcale nie sa platne. i busy. maja swoja firme przewozowa ktora kasuje wiecej kasy niz inne, na dodatek nie dowozi Cie pod dom. krotko mowiac inchenhofen nie polecam. pracujesz tak samo jak inni a kazdy dostaje inne rozliczenie. nie wiem jakim cudem dzialaja mu trzy zaklady (w tym jeden w Pl). to sie nadaje do naglosnienia.
1
anonim7897884651 2015-06-29 16:00:11
Firma Lochner to oszuści. Pracuje od wielu lat zagranicą ,ale takiego miejsca jak tu to jeszcze nie spotkałam.Na hali pracuje pani S. która zachowuje jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyzywa dziewczyny , tego nie da sie opisać. Ostrzegam wszystkich przed tym miejscem.
1
anonim 2015-07-11 20:23:06
Szczera prawda jezeli chodzi o pania s dla niej jestes nikim zwyzywa cie i tyle zamiast ludziom wytlumaczyc co maja robic to lepiej morde do nich drzec praca jak praca trzeba sie narobic po to sie tam jedzie a na to wszystko co tam sie dzieje po pracy to brak slow jeden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
Ola 2016-01-23 14:35:54
Odradzam wszystkim pracę u Lohnera, byłam w zeszłym roku. Traktuje się tam ludzi jak niewolników, szczególnie przez panią S która poniża polki. Od wielu lat pracuję za granicą i znam pracę ale z takim traktowanie ludzi się nie spotkałam. Do tego bardzo małe pieniądze i ten oszust Piłat ,który pobiera kasę 600 zł to zwykłe oszustwo. Jeżdżę do Niemiec i nigdzie nie płacę żadnej kasy.
petit87 2016-01-26 20:08:41
Ola może masz jakieś namiary na sprawdzone miejsca gdzie można wyjechać ( mój meil petit87@wp.pl)
elizabeth 2016-01-28 19:47:55
Czy jedzie ktoś z czytających na szparagi w kwietniu z LOHNER AGRAR GmbH z RZeszowa ? Proszę o info .
elizabeth 2016-01-28 20:23:13
A czy ktos z czytajacych wie jak skontaktować się z p. Magdą która załatwia pracę przy pakowaniu szparagi?
1
ela 2016-01-29 15:58:26
Petit87 czy zdobyłaś namiary na sprawdzone miejsca , ja też szukam , ale te osoby co się ogłaszają z pracą maja koszmarne opinie.
petit87 2016-02-19 20:28:36
Wlasnie przyszly mi dokumenty na wyjazd z lohner agrar na szparagi ale nie wiem co robic...
elizabeth 2016-02-21 10:13:55
Hej petit87 , ja też dostałam dokumenty na wyjazd na szparagi do Lohner w Inchenhofen i też nie wiem co robić , ale jestem bardziej na tak zaryzykuje; ja jestem z okolic Rzeszowa , a ty?
majka 2016-03-01 16:42:08
Hej wszystkim, właśnie siedzę nad dokumentami dotyczącymi właśnie pracy w Lohner Agrar GmbH In der Au 1, 86570 Inchenhofen, zastanawiam się czy wysłać je czy nie, ogólnie to mój pierwszy wyjazd za granicę do pracy mam pewne obawy czy źle nie trafie, jestem z okolic Rzeszowa, jeśli jest ktoś kto wybiera się na ten sezon od kwietnia 2016 to napiszcie. Pozdrawiam
ela 2016-03-02 08:46:49
Ja też się wybieram do Lohner i też jestem pełna obaw jak to będzie , bo różne są opinie i też jestem z okolic Rzeszowa.
piotr 2016-03-03 20:11:37
OBÓZ PRACY POWODZENIA U KOJOTA ...
bella 2016-03-16 20:38:58
hej , Majka , ja się wybieram do Lohnera na szparagi . Zdecydowałaś się na ten wyjazd sama czy ze znajomymi? Ja niestety jadę sama, bo koleżanka musiała zrezygnować.Daj znać co postanowiłaś.
keiti90 2016-04-06 23:48:14
Witam , kto jedzie na wyjazd na hale- sortowanie szparagi- w kwietniu ?? Proszę o kontakt e.mail z.kasia@interia.eu
roberto 2016-04-27 23:24:28
Witam! Praca u Lohnera to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Polacy sa ponizani przez brygadzistów szczególnie przez wypindrowana lalunie Sabine mało tego pracuje sie po 15godz dziennie w tym jedna przerwa godz. na obiad i jedna przerwa 15 min o 16godz nie ma zadnych zastawien zarobków dopiero na koniec mozna sie dowiedziec ile sie zarobiło duzo zalezy od tego jakie bedzie sie zajmowac stanowisko u niektórych wychodziły cuda wianki z kasa ludzie tam sa zaleznie od ich sklepu gdzie sa narzuczone drakonske marze liczba pracowników 1500Rumunów i 300 Polaków na mieszkaniach w 90% patologia moje zdanie na temat Lohnera nawet jak nie macie na chleb w polsce to odradzam tam jechac bo niektórzy w tym roku nawet na bilet powrotni nie zarobili Pozdro!
1
keiti90 2016-05-05 21:18:13
Witam, byłam w tym roku przez 3 tyg w tej firmie. Praca w zimnej wodzie, dają tylko jedne rękawiczki tzw. ocieplacze- resztę trzeba sobie samemu kupować. Rękawiczki gumowe za darmo. Pracuje się od 6 45 do 12 00 -zazwyczaj 12 15 - bieg na obiad-i dalej od 13 do 19, 20.. plus 1,5 godz sprzątania za darmo. Dwie przerwy po 15 minut są ale nie zawsze, a jak są to trzeba się obrobić z robotą na nich. Brygadzistka nie szanuje ludzi, jest nie miła, sprawia przykrość... Nikt nie tłumaczy co trzeba robić i jak, jedynie pracujące kobiety tam ewentualnie wytłumaczą co i jak. Praca na sortowni polega na wyciąganiu szparagi z rynien z zimnej wody i segregowaniu wg rozmiaru i klasy, oczywiście wszystko szybko i dokładnie co na początku jest trudne. Jak coś nie tak to skrzynki są zwracane i trzeba przebierać. Praca ciężka w wodzie, na stojąco - wiadomo - ale tyle godzin to przesada.
Kampa do wytrzymania jeśli się trafi na fajną ekipę w pokoju, 4 prysznice damsko-męskie na cały korytarz (C), ubikacje też wspólne - bez papieru toaletowego i koszy na śmieci! ( w sklepie 2 rolki-90 centów). Była sytuacja, że myliśmy się w zimnej wodzie lub bez prądu...
Śniadanie bułki z serem żółtym lub szynką, dżemem - rano w kolejce trzeba było po to wystać. Obiad zawsze mięso i dodatki - nie zawsze dobre, ale o gustach się nie dyskutuje, kolacja bułki z kiełbasą, czasem zupa. Po takim jedzeniu problemy z toaletą większość miała...
Zarobki - wielka kicha. Odradzam wszystkim! Pozdrawiam
4
hy 2016-05-16 23:00:14
przeczytałam że "brygadzistka nie szanuje ludzi" no to już jak dla mnie nie ma o czym rozmawiac. Zawsze tzreba traktować innych jak samemu chce sie być potraktowanym. Wiec nie rozumiem, czemu niektórzy nie pootrafią lub nie chcą tegoo zrozumieć ....
Zostaw swoją opinię o szpargiel lohner - München
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie szpargiel lohner