brak logo

admet

Zielonka

Opinie o admet

:) 2010-12-21 00:06:49
najwiekszy syf jaki widzialem
prezes 2010-12-21 23:12:51
najlepiej gdyby pracownicy robili za darmo, do tego biegali po hali i zakaz palenia
anonim 2010-12-21 23:15:24
proponowano swierzakom pracowac 2 tyg za darmo w ramach szkolenia, jak ktos pracuje na czarno itak ma zabierany podatek hehe
amada 2010-12-21 23:16:43
stawka 7.50:P
anonim 2011-02-14 15:43:38
Wbrew przedstawionym tu opiniom uważam, że Prezes jest uczciwym człowiekiem. Jak się robić nie chce i się straci pracę to później się anonimowo wypisuje głupoty, wulgaryzmy, itp.
Szkoda gadać.
Trzeba umieć brać odpowiedzialność za siebie i za to co się robi.
produkcja 2011-02-17 00:45:03
Prezes jest uczciwym czlowiekiem? ciekawe dla kogo? bo napewno nie jesli chodzi o pracownikow. To jest jeden wielki(usunięte przez administratora)
anonim 2011-02-17 18:34:08
Jeśli dla ciebie jest, aż tak źle to się zwolnij. nikt na siłę cie nie trzyma.
opinia 2011-02-20 15:06:30
nie polecam firmy, po przeprowadzce wogole tragedia, ludzie powoli odchodza
maciołek 2011-03-24 19:03:32
*ciągła rotacja pracowników, bo Ci z kwalifikacjami nie będą pracować za oferowane stawki
*prezesi jakby z minionych czasów
*nowi pracownicy mają dobrze, bo dość szybko zarabiają tyle co Ci z jakimś stażem
*ciężka praca fizyczna głównie, stresująca często (łatwo o pomyłkę)
Hello 2011-04-20 16:25:26
Nie polecam tej firmy, zaczyna byc nie wyplacalna. Pensje sie opózniaja lub sa w ratach. stawki ok 7,8 zl
kobył 2011-08-30 22:05:33
W nowej siedzibie, na swoim, w Kobyłce miało być lepiej - obietnice Prezesów. Niestety jest gorzej, dominuje chaos.
Brakuje organizacji pracy, pracowników zbyt wielu, nie potrafią zapanować włodarze nad tym wszystkim.
Roboty mnóstwo i nic z tego, bo marne zarobki, tym samym morale pracowników niskie.
Marazm trwa!

marmino 2013-06-06 04:15:24
Porazka nie polecam w ciagu roku ok 8 osob poszlo.
(usunięte przez administratora)> Stary pracownik ze stazem jest traktowany jak smiec.
Moze sie zwolnic ale musi wedlug chorych wymyslonych przez prezesia(usunięte przez administratora)umowy 2 miesiace za 8.50 brutto pracowac.
marminio 2013-06-06 04:19:35
Praca ciezka.
placa ok 1500-1600 netto
odpowiedzialnosc za bledy placisz - zawzze wina jest pracownika.
prezas (usunięte przez administratora) a drugi poganiacz- nie maja pojecia o tym co sie ile i jak robi
do tego doszly czsy na operacje - fizycznie niemozliwe do wykonania.
(usunięte przez administratora)
marminio 2013-08-30 15:16:24
ludzie uciekają z tej firmy popracują trochę i idą dalej nie polecam
sam pracowałem 1,5 roku.
Odchodzę
Wyzysk coraz większy
za 2-3 mce kończy się dotacja z unii która każe utrzymywać jakieś tam zatrudnienie.
Fachowiec z krawędziarki staż 7 lat traktowany jak śmieć.
I zacznie się będziecie robić na 2-3 maszynach za 1800 netto max
już jest w tym kierunku działanie podjęte
nie polecam
szukajcie jeżeli jesteście fachowcami gdzie indziej.
Tam jest potrzebny pokorny parobek.
pozdr
2
polaczek 2015-02-16 17:22:54
witam.kiedys tam pracowałem rok czasu jak robili w zielonce.stawka 11 zl wtedy bylo.2000 tys wpadalo.z sobotami wiecej;p po 8 godzin na 2 zmiany.warunki spoko gorzej z umowa nie daja.robota jak robota raz gorzej raz lepiej.
Krovka 2015-03-26 20:22:52
Spełniając pokładane przez pracodawce nadzieje chyba powinno mieć się szanse na zapewnienie stałej umowy o pracę. Jeżeli ktoś chce zaplanować sobie życie, osiąść się na stałe w jednym miejscu chciałby mieć też pewność co do pracy. Bo życie z dnia na dzień nie jest tym czego chcę. Myślicie, że gdybym się sprawdził to dało by się dogadać jakoś z szefem ?
Crox 2015-10-21 12:28:34
Szanse na stałą umowę wtej chwili bardzo duże. Po 3 miesiącach umowy-zlecenia umowa nawet na 5 lat w 90% przypadków. Dużo osób przychodzi ale mało kto decyduje się pozostać ze względu na niskie zarobki (dla pracowników na produkcji). Starsi pracownicy i dobrzy fachowcy są tam niedoceniani. Wielu szuka innej pracy i odchodzi.
bvghj 2016-05-16 22:09:56
słyszałam @maciek że są takie możlwiości. Tylko na razie chyba nie ma o czym mówić, bo nie szukają ludzi
Zostaw swoją opinię o admet - Zielonka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie admet