brak logo

ab bechcicki

Wrocław

Opinie o ab bechcicki

Lider Srider 2016-04-26 20:52
Żeby podglądać ludzi i podsłuchiwać muszę się na to zgodzić???? To czemu tam się nie zgodziłem i mnie inwigilowali we wszystkim, znali każdą moją rozmowę tel. kierownik to nawet się czasami wpieprzył że wie to czego nikomu nie mówiłem... racja nie mogątego wykorzystać.... po co mają z tego korzystać... Cico mają wiedzieć wiedzą..... Starają się wiedzieć wszystko o swoich pracownikach..... a jak będziesz gadal nie tak jak im się podoba to fiuuu..... i Ci nawet pozytyny exel nie pomoże frajerku...mądraliński
1
Ja 2016-04-27 18:03
Alez ja z wami jade na swoim terenie jak ze zramolałym dziadem.
Baba 2016-04-28 06:31
Jedziesz co najwyżej z ceną i marżą w dół :p
jaa 2016-05-04 17:46
a jakie Ty chciałaś wymagania do tej pseudofirmy ? doktorat na Harvardzie?
1
jaa 2016-05-06 15:43
Żadnej pozytywnej opinii...tylko szukają pracowników i szukać będą, bo nikt normalny nie jest w stanie tam pracować
6
jaa 2016-05-06 21:21
na stanowisku ,( usunięte przez administratora )hehe
Gustaw 2016-05-08 10:13
Jeszcze bedziesz chcial sie u nas zatrudnic.
olivier 2016-05-17 17:38
firma wporzo pensja na czas samochod sluzbowy jest komorka jest baze klientow dostajesz ceny bardzo konkurencyjne takze sprzedajesz nic tylko pracowac .
3
ja 2016-05-20 18:38
Ta i napisał to koles pracujacy w firmie puszczajacej vidaron na 44% do klientow ktorzy placa 40 dni po terminie platnosci hehe
1
Roberto 2016-05-24 17:53
poprostu mamy możliwości szanowny Panie , nie czekaj składaj papiery
1
julia 2016-06-08 19:36
A jak jest w Łodzi?
Ja 2016-06-10 19:46
po co ja ma składać papiery jak ja jeden z waszych oddziałów za 2 lata kupie za złotówkę?
2
Johnny Walker 2016-06-11 17:28
Ja pracuje od 4 miesiecy jako PH na inwestycjach i zlego slowa powiedziec nie dam, warunkami placowymi przebijaja cala konkurencje. Wiem bo wczesniej w takowej pracowalem, i juz mialem dosyc zastanawiania sie w jakiej wysokosci bedzie wyplata i co wazniejsze czy bedzie na czas.
1
Johnny Walker 2016-06-11 22:03
Słuchaj szefuu , nie znam osobiscie wlasciciela , ja dostaje godziwa wyplate, byc moze jestes zyciowym nieudacznikiem , nie robiles planow , zostales posuniety z firmy , w kazdym razie nie pozwalaj sobie na powielanie zaslyszanych plotek bo swiadczy to o Twoim ograniczeniu.
Cola 2016-06-12 22:47
Pracowałam w AB kilkanaście miesiecy i jak czytam te opisy powyżej, to się zastanawiam, kto to wypisuje. Pracowałam w centrali i było ok. Nie gorzej niż w firmie, w której jestem teraz, a z pracy zrezygnowałam tylko dlatego, że musiałam się przeprowadzić. Inaczej pewnie nadal bym tam pracowała.
KRK 2016-08-26 06:34
A w Krakowie handlowcy UCIEKAJĄ z tej firmy. W przeciągu roku już 4 odeszło. Krakowski dział inwestycyjny chyli się ku upadkowi a wieści w branży rozchodzą się szybko i marne szanse żeby jeszcze kiedyś zaistnieli na Krakowskim rynku. Porażkę jednak w tym przypadku należy przypisać nie handlowcom lecz ZARZĄDCY ODDZIAŁU, który w znacznym stopniu się do tego przyczynił, panu J.G. Gość dowodził już wieloma hurtowniami i w każdej z nich ma podobną opinię ( z resztą na całym rynku budowlanym ma taką opinię aż po granice małopolski ) Pozdrowienia dla pozostałych oddziałów.
Flor Jan 2016-10-13 21:17
Tylko Kierownikowi i Dyrektorowi jest dobrze, biorą sobie nasze zasługi a człowiek się stara jak może !!!! Litanie Jedno !!!
6
Siwy 2016-11-08 21:36
Świetnie ,opinie jak zawsze nic konkretnie nie wnoszą 1,5 roku temu kumpel zatrudnił się w firmie Ab Bechcicki we Wrocławiu ,szukał nowych wrażeń, doświadczenia ogłoszenie znalazł na internecie puścił CV
przez internet a może się uda No i po kilku dniach pozytywna odpowiedz, zapraszamy na rozmowę ,
po rozmowie postanowił ze skorzysta z okazji i zobaczy czy ogarnie temat . na jakiś czas lekko urwał się z Nim kontakt , aż do pewnej imprezki ze znajomymi
Zjawił się tanecznym krokiem , moje pierwsze pytanie było -gdzie cie cię wcięło ?
On - ja zawszę to tu to tam Po kilku głębszych i korzystając z okazji temat spadł na pracę,
zapytałem -jak w AB czy coś ciekawszego ?
kumpel lekkim uśmieszkiem - chyba W CIEKAWE MIEJSCE TRAFIŁEM i zabawie na dłużej
lekko zdziwiony ,patrzę na niego zaczynam zgłębiać temat -kasa ludzie warunki bryka czy co ?
Kumpel maca się po łysince i z lekkim uśmiechem - nie
Początki trudne, kasa szału nie nie robiła sporo do ogarnięcia ..nawet przyszło mi do głowy się zwijać ,
ale jak załapałem poznałem ludzi i klimat zmieniłem zadanie i nawet wyszło lepiej niż planowałem
Wiem na pewno byle kto Tam nie pracuje , konkretni ludzie ,i czasem wzloty i upadki ,co dalej zobaczymy ............. to tak w skrócie
5
Doradca 2016-11-16 10:01
Jeśli masz inną opcję odpuść na początku ok premie a po roku jak przyniesiesz klientów planu kosmos i Gola pensja
1
Siwy z AB 2016-11-16 17:40
piękna autoreklama :]
no litości. Jakbym słuchał sponsorowanej audycji. Może bardziej dyskretniej AB
2
NEMO 2016-11-18 15:25
Z WA-WY UCIEKAJĄ LAWINOWO
9
KRK 2017-01-11 11:22
Z Krakowa "wyfrunęli" już wszyscy handlowcy ( i nie tylko oni ). Przykro patrzeć na rozwój ( a raczej upadek ) tego działu inwestycyjnego zarządzanego przez pana J.G. który cały dzień "kisi" się w swoim akwarium. PLUM, PLUM, PLUM.
5
wer 2017-02-12 20:54
Zgadzam sie duzo mozna napisac o tym odziale w ktorym pracowlaem dluzszy okres, (usunięte przez administratora) wynajem i pensje pochlaniaja stanowczo za duzo. przez co warunki zatrudnienia sa bardzo slabe
1
Ma 2017-02-22 21:27
Dlaczego został usunięty mój ultra mega negatywny aczkolwiek prawdziwy wpis o oddziale Gdańsk ??
2
Paulina 2017-03-02 12:01
@Ma prawdopodobnie naruszał on regulamin serwisu GoWork.pl
1
analityk 2017-03-03 17:37
A gdzie tak uciekacie że tak zapytam, przecież rynek ma ograniczoną pojemność?
Dag 2017-03-09 17:19
do Mat-Budu uciekamy czyli tam gdzie dobrze płacą.
3
adaś 2017-03-14 19:51
To gratulacje! ( usunięte przez administratora ) Ciekawe kto następny?
Paulina 2017-03-17 11:51
A jakie widzicie pozytywy pracy w ab bechcicki?
gaD 2017-03-25 16:55
Jasne Jasne i zapłacą i po(d)słuchają co tam gadasz i po(d)patrzą gdzie Ty jeździsz a zwłaszcza po pracy a porucznik zUB-er pogratuluje i będzie zadowolony
adam 09 2017-04-11 14:23
uwaga na sprzedaz telefoniczna - inne ceny przez telefon, inne po odebraniu towaru - roznice spore bo 25% (w moim przypadku byl dokument KP i odebrany towar - wiec mozliwosci rezygnacji juz nie bylo)
zorro arturo 2017-04-24 19:01
W matbudzie jest naprawde spoko 5 tys do reki i gwarancja pracy do konca roku , takze nie mam zalu ze swoich klientow przekazuje do tej wlasnie firmy zwlaszcza ze macie w gda nieudaczniku na wysokim stanowisku nie znajacego sie na niczym oprocz rozdawaniu towaru do podhurtu , naprawde prawdziwy jelen
2
oczko33 2017-04-26 11:09
Ludzie -otwórzcie oczy, w Warszawie totalna samowolka. Samochody firmowe stoją a ludzie zatrudnieni na etacie jako kierowca realizują transporty jako zewnętrzni przewoźnicy i trzepią drugą pensję i to w godzinach pracy. Co na to Prezes???
6
grzes 2017-04-26 21:49
po 16 latach się zwolniłem ... i tyle z pozytywów
4
grzesław 2017-04-29 22:13
jak będą trzymać na stanowiskach dyrektorów ,którzy nic nowego do firmy nie wnoszą tylko zamęt to obroty oraz zyski nie będą rosły PANIE PREZESIE OCKNIJ SIE PAN..............
2
mimi 2017-05-10 13:22
i wszystko za pozwolenie b. Dyrektora
Paulina 2017-05-16 14:24
@grzes czy naprawdę nie dostrzegałeś plusów pracy w ab bechcicki? Co w takim razie uważasz, że powinno ulec zmianie? Jakie byś zmiany wprowadził w firmie?
oczko33 2017-05-17 13:33
no właśnie byłego Dyrektora............Czas na zmiany
1
pracownik 2017-05-18 17:21
pozytywy pracy w bechcickim -dobrze płacą
negatywy niestety krótko
zapłacić wyssać wypluć
1
grzes 2017-05-20 23:58
zaobserwowałem ze niektórzy ludzie w tej firmie nic nie robią dla niej a biorą dobre wypłaty i mają super stanowiska jak za dawnego ustroju po pierwsze tymi statystami bym się zainteresował na miejscu prezesa ...jednak po przepracowaniu w tej firmie kilkunastu lat i to na wielu różnych stanowiskach już mnie nic nie zdziwi...powodzenia życzę
Dw 2017-05-27 00:37
Jakieś informacje o oddziale w Kaliszu?
Paulina 2017-05-29 11:35
@Dw zastanawiasz się nad aplikowaniem? Na jakie stanowisko? Czego konkretnie chciałbyś się dowiedzieć? Jakie informacje chciałbyś poznać? Sprecyzuj swoje pytanie.
Były 2017-05-29 19:49
Hej, Załoga Prezesa nie pozwoli by się tam ktoś nudził a darmozjady szybko kończą karierę ;)
@grzes coś mi się wydaję że doborze firmy AB nie znasz ;)
Michail 2017-06-07 21:57
Jako obecny niestety wkrótce przeszły pracownik oddziału Gdańsk muszę niestety napisać że praca u Bechcickiego ma znacznie więcej minusów niż plusów , zerowo poszanowanie jednostki zarobki śmieszne , atmosfera iście korporacyjna , żenada , wyobraźcie sobie firmie w której ludzie zarabiają 2,000 netto a muszą zap....ać jak mrówki , nie polecam wyzysk i poniewieranie , dno dna , rów mariański pracy jako PH , ide do Blue delhina i wiem że tam bedzie lepiej. Jednym słowem jak mam podsumowac te firme to bedzie kołchoz.
6
Były 2017-06-11 06:25
@Michail
Zanim dajesz taki komentarz to proponuję poczytać trochę o swoim przyszłym pracodawcy.
Ja znam ludzi z BD i uwierz mi że to nie jest Niebieska Wioska Smerfów ;)

http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,880190

Wszyscy chcą pracy gdzie nie trzeba dużo pracować ale za to dużo się zarabia ;)
szrek 2017-07-05 22:31
Firma ok.Tylko niektórym dyr .się wydaje że sa pępkiem świata.Pisze tu o oddziale w Brzegu.Szef ten chyba nie ma pojęcia o budowlance. Robiłem tam zakupy pare ładnych lat Był pan Piotr ,po nim nie pamiętam z imienia ale tez spoko -znali się na handlu ,porozmawiali przywitali się zawsze a ten obecny chyba boi się ludzi. Chyba przeniosę się do Tadeja -czysto ,miła obsługa i towar jest w terminie zwłaszcza gipsy i kleje,
1
robespiere 2017-07-11 20:27
mądrzy ludzie, lider rynkowy,
2
samo sedno 2017-07-21 21:59
taaaa, Adaś już dawno chciał to sprzedać, tylko nikt nie chce tego kupić za sensowny szmal ot co
GD 2017-07-29 09:39
Mat-Bud płaci dobrze warunki znacznie się poprawiły atmosfera ok. Ludzi którzy uciekają z AB dobrze robią . Zmiana wyszła na dobre.
Darek 2017-08-13 18:57
Witam pracowałem przez miesiąc oddział Opolska magazynier stawka 2200 na rękę odszedłem i nie polecam chaos sprzeczne decyzje polecenia bałagan wszystko na zasadzie jakoś to będzie.
Pozdrawiam
Darek
Zostaw swoją opinię o ab bechcicki - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ab bechcicki