brak logo

ab bechcicki

Wrocław

Opinie o ab bechcicki

Młody 2015-11-18 07:34:24
Czemu nas tam nie ma gdzie za darmo wszystko dają ?
Ninja 2015-12-03 08:37:07
Podobno stary Regionalny z SiGu odpala AB w Wwie i szykuje sie niezła jatka . Dostawcy już maja mokro i ustawiają sie w kolejce oraz puszczają Oczko
Napalony 2015-12-11 07:11:23
Cześć Firma. Jestem zainteresowany pracą w AB. Jak wygląda podstawa płacy, i jak wygląda korzystanie z auta w weekend??
budowa 2015-12-18 19:18:43
Pracuje w AB w "mieście królów Polskich" od niedawna. Wrażenie jakie firma na mnie wywarła jest bardzo pozytywne. Zawsze mogę liczyć na wsparcie kolegów, warunki pracy również bardzo przejrzyste. Jest OK. Pamiętajmy " zawsze dobrze gdzie nas niema", róbmy swoje a będzie dobrze. Ściemniaczom dziękujemy. Polecam AB
Chętny 2015-12-20 10:03:29
A jak oceniasz różnicę między 3W a Bechcikiem?? Co byś wybral??
Ciekawy 2016-01-07 00:16:49
A jak tam transfer roku z 3W do AB w tym "mieście królów polskich" czyli Gwiazda Południa ze świtą ?
2
new 2016-01-08 18:47:09
Transferu 3W-AB nie było, natomiast transfer: "drzewo egzotyczne"-AB owszem.
szydercza reklama 2016-01-10 22:01:32
oj.oj. na serio interesujące? Jeżeli tak cię interesują to trochę mały rozstrzał pomiędzy wrocławiem, a szczecinem. No i informatyk nie daleko spada od przedstawiciela, przeciez

ab spamuje oczy jak zawsze
Wieją 2016-01-16 08:38:47
Kiery rusza bechcicki w Warszawie i Lublinie?
Wielki Mistrz 2016-01-16 21:28:52
Jak skończy rekrutacje w 3W :-) rozmowy trwają
Znajomy 2016-02-04 18:44:13
W Lublinie porażka. Ludzie tam pracujący to Leśne Dziadki. Owce we mgle. Na inwestycjach się z nich śmieją czyli wielkie bum za grube miliony. Ten klub wzajemnej adoracji już od początku ciągnie ich na dno. Szkoda bo każdy się ich bał a tu okazało się ze to straszył trup w szafie.
5
Cienki Bolek 2016-02-05 08:46:53
Tak tak nawet podobno Policja ma doprowadzać ludzi z 3W którzy nie chcą pracować w AB Bechcicki jeśli wiesz o czym mówię,
1
PH 2016-02-05 16:38:02
Hej czy to prawda , że firma poszukuje pracowników do nowego oddziału w Olsztynie
HP 2016-02-05 20:17:30
Jasne, też do tego w Kaliningradzie :)
finndar 2016-02-08 13:28:01
Lublin został otwarty z uwagi na potencjał rynku redystrybucji farb i chemii budowlanej, wypracowany przez poprzednika ( Farbud ). AB zarabia na tym tak dużo, że mają czas, aby przeprowadzić rekrutację i zbudować dobry zespół handlowców inwestycyjnych. Nikt przecież nie otwierałby oddziału do obsługi inwestycji w Lublinie, tylko wzmacniał Wrocław, Poznań czy Gdańsk, gdzie potencjał jest wielokrotnie wyższy niż na ścianie wschodniej
Ark 2016-02-11 12:22:34
Pracowałem tam trochę..nie polecam,omijać szerokim łukiem!
8
Kra 2016-02-19 01:29:41
Chyba już wszędzie pracowałeś powiedz lepiej jak się nazywasz albo jak wyglądasz aby wszyscy pracodawcy takiego darmozjada omijali szerokim łukiem.
Amanda 2016-02-29 06:18:31
Jasne Jasne a na koniec pójdziesz do innego dystrybutora bo w AB nie ma towaru bo handlowcy nanosili klientów i teczkę weksli jak w Głupi i Głupszy. Tylko producenci nie przyjmą zapłaty w wekslach .
3
Ja 2016-03-24 21:24:31
Z tego co się orientuje to Gdańsk zostanie niedługo poskładany do zera....
2
hehe 2016-03-26 12:55:46
Nawet samochód dają WOW ;] no niemożliwe samochod daja dla przedstawiciela , to jest jakis cud. Ludzie spieszmy sie skladac podania do Bechcickiego poki pula tych samochodow sie nie wyczerpie
2
JJJJJJJDZejDZej 2016-03-28 00:10:44
Już was nie ma 28.03.2016 00.05
Bech 2016-03-28 22:29:51
Już nas nie ma? jakiś nawiedzony z Torunia?
Konom 2016-03-29 21:20:56
Pracowałem .... ten samochód to se możesz wsadzić w ..... pełna kontrola, gps 9to normalne nie mam nic przeciwko) nasłuch w telefonie, podgląd w komputerze) wiedzą o Tobie wszystko i wszystko widzą.....

Pewnie zaraz odezwię się chór głosów ze to bzdura.... pewnie ze bzdura.... u was to normalka..... i jesteście tak zdesperowani że nawet udajecie że tego nie ma :))) hahaha
3
Lider 2016-03-30 20:48:11
Widzę, że co jeden to mądrzejszy, żeby ludzi podglądać i podsłuchiwać musisz się na to zgodzić albo zostać o tym oficjalnie poinformowany, jeżeli nie to pracodawca nie ma prawa, a już na pewno nic z tym nie może zrobić jak Cie wcześniej nie powiadomi:) to jedno, GPS w samochodach - no i co z tego ludzie jak wszystko jest ok, realizujesz to co masz założone to się nikt nie zastanawia czy pojechałeś w weekand na wycieczkę do lasu czy do klienta...
Drugie 2200 podstawa - jak wynegocjujesz tak mieć będziesz... jesteś handlowcem to rozmawiaj jako handlowiec a nie marudzisz na forum.
Negatywów jest kupe, ale monotematycznie znów przypomnę, wszędzie jest różnie i w każdej pracy wymagają, o nas handlowcach decydują tylko wyniki i cyferki, gadga na 3 miechy wystarczy a potem z exelem merytorycznie nie pogadasz, ale tak wybraliśmy, więc nie marudzić że firmy SIG 3wdb czy AB są głupie bo np nie chcą dokładać do pracownika. Także tak :) Narka i sukcesów ludzie
Gosc 2016-03-31 15:36:31
Witam Wszystkich
Zawsze można powiedzieć wiele złego o tej firmie, ale obserwuje ich działania od dłuższego czasu i jestem pełen podziwu, z roku na rok powstają nowe oddziały , tak wiec firma się rozwija, z tego co słyszałem to warunki pracy są dobre tzn rynkowe, system premiowy bardzo czytelny i nie ma ściemy, to że są rotacje coż.... w tej branży wszędzie są rotacje, a jak ktoś nie pracuje i nie ma wyników, to wydaje mi się ze AB to nie jest instytucja charytatywna... Generalnie jak dla mnie jest ok
1
Ostatni 2016-04-08 08:17:38
O czym wy piszecie, GPS ? a kto dxiś nie chciałby mieć GPSa?
Ja 2016-04-08 21:26:31
Sodoma i Gomora, nie polecam nawet ludziom chcacym zaczac kariere w budowlance.
1
Pracownik 2016-04-12 09:54:23
Zgadzam się, sodomara i gomora. Najgorsza firma w Polsce!
3
Lider Srider 2016-04-26 20:51:53
Żeby podglądać ludzi i podsłuchiwać muszę się na to zgodzić???? To czemu tam się nie zgodziłem i mnie inwigilowali we wszystkim, znali każdą moją rozmowę tel. kierownik to nawet się czasami wpieprzył że wie to czego nikomu nie mówiłem... racja nie mogątego wykorzystać.... po co mają z tego korzystać... Cico mają wiedzieć wiedzą..... Starają się wiedzieć wszystko o swoich pracownikach..... a jak będziesz gadal nie tak jak im się podoba to fiuuu..... i Ci nawet pozytyny exel nie pomoże frajerku...mądraliński
Lider Srider 2016-04-26 20:52:41
Żeby podglądać ludzi i podsłuchiwać muszę się na to zgodzić???? To czemu tam się nie zgodziłem i mnie inwigilowali we wszystkim, znali każdą moją rozmowę tel. kierownik to nawet się czasami wpieprzył że wie to czego nikomu nie mówiłem... racja nie mogątego wykorzystać.... po co mają z tego korzystać... Cico mają wiedzieć wiedzą..... Starają się wiedzieć wszystko o swoich pracownikach..... a jak będziesz gadal nie tak jak im się podoba to fiuuu..... i Ci nawet pozytyny exel nie pomoże frajerku...mądraliński
Ja 2016-04-27 18:03:43
Alez ja z wami jade na swoim terenie jak ze zramolałym dziadem.
Baba 2016-04-28 06:31:05
Jedziesz co najwyżej z ceną i marżą w dół :p
jaa 2016-05-04 17:46:22
a jakie Ty chciałaś wymagania do tej pseudofirmy ? doktorat na Harvardzie?
1
jaa 2016-05-06 15:43:10
Żadnej pozytywnej opinii...tylko szukają pracowników i szukać będą, bo nikt normalny nie jest w stanie tam pracować
2
jaa 2016-05-06 21:21:23
na stanowisku ,( usunięte przez administratora )hehe
Gustaw 2016-05-08 10:13:12
Jeszcze bedziesz chcial sie u nas zatrudnic.
olivier 2016-05-17 17:38:04
firma wporzo pensja na czas samochod sluzbowy jest komorka jest baze klientow dostajesz ceny bardzo konkurencyjne takze sprzedajesz nic tylko pracowac .
2
ja 2016-05-20 18:38:27
Ta i napisał to koles pracujacy w firmie puszczajacej vidaron na 44% do klientow ktorzy placa 40 dni po terminie platnosci hehe
Roberto 2016-05-24 17:53:09
poprostu mamy możliwości szanowny Panie , nie czekaj składaj papiery
1
julia 2016-06-08 19:36:16
A jak jest w Łodzi?
Ja 2016-06-10 19:46:10
po co ja ma składać papiery jak ja jeden z waszych oddziałów za 2 lata kupie za złotówkę?
2
Johnny Walker 2016-06-11 17:28:51
Ja pracuje od 4 miesiecy jako PH na inwestycjach i zlego slowa powiedziec nie dam, warunkami placowymi przebijaja cala konkurencje. Wiem bo wczesniej w takowej pracowalem, i juz mialem dosyc zastanawiania sie w jakiej wysokosci bedzie wyplata i co wazniejsze czy bedzie na czas.
1
Johnny Walker 2016-06-11 22:03:45
Słuchaj szefuu , nie znam osobiscie wlasciciela , ja dostaje godziwa wyplate, byc moze jestes zyciowym nieudacznikiem , nie robiles planow , zostales posuniety z firmy , w kazdym razie nie pozwalaj sobie na powielanie zaslyszanych plotek bo swiadczy to o Twoim ograniczeniu.
Cola 2016-06-12 22:47:19
Pracowałam w AB kilkanaście miesiecy i jak czytam te opisy powyżej, to się zastanawiam, kto to wypisuje. Pracowałam w centrali i było ok. Nie gorzej niż w firmie, w której jestem teraz, a z pracy zrezygnowałam tylko dlatego, że musiałam się przeprowadzić. Inaczej pewnie nadal bym tam pracowała.
KRK 2016-08-26 06:34:16
A w Krakowie handlowcy UCIEKAJĄ z tej firmy. W przeciągu roku już 4 odeszło. Krakowski dział inwestycyjny chyli się ku upadkowi a wieści w branży rozchodzą się szybko i marne szanse żeby jeszcze kiedyś zaistnieli na Krakowskim rynku. Porażkę jednak w tym przypadku należy przypisać nie handlowcom lecz ZARZĄDCY ODDZIAŁU, który w znacznym stopniu się do tego przyczynił, panu J.G. Gość dowodził już wieloma hurtowniami i w każdej z nich ma podobną opinię ( z resztą na całym rynku budowlanym ma taką opinię aż po granice małopolski ) Pozdrowienia dla pozostałych oddziałów.
Flor Jan 2016-10-13 21:17:48
Tylko Kierownikowi i Dyrektorowi jest dobrze, biorą sobie nasze zasługi a człowiek się stara jak może !!!! Litanie Jedno !!!
1
Siwy 2016-11-08 21:36:22
Świetnie ,opinie jak zawsze nic konkretnie nie wnoszą 1,5 roku temu kumpel zatrudnił się w firmie Ab Bechcicki we Wrocławiu ,szukał nowych wrażeń, doświadczenia ogłoszenie znalazł na internecie puścił CV
przez internet a może się uda No i po kilku dniach pozytywna odpowiedz, zapraszamy na rozmowę ,
po rozmowie postanowił ze skorzysta z okazji i zobaczy czy ogarnie temat . na jakiś czas lekko urwał się z Nim kontakt , aż do pewnej imprezki ze znajomymi
Zjawił się tanecznym krokiem , moje pierwsze pytanie było -gdzie cie cię wcięło ?
On - ja zawszę to tu to tam Po kilku głębszych i korzystając z okazji temat spadł na pracę,
zapytałem -jak w AB czy coś ciekawszego ?
kumpel lekkim uśmieszkiem - chyba W CIEKAWE MIEJSCE TRAFIŁEM i zabawie na dłużej
lekko zdziwiony ,patrzę na niego zaczynam zgłębiać temat -kasa ludzie warunki bryka czy co ?
Kumpel maca się po łysince i z lekkim uśmiechem - nie
Początki trudne, kasa szału nie nie robiła sporo do ogarnięcia ..nawet przyszło mi do głowy się zwijać ,
ale jak załapałem poznałem ludzi i klimat zmieniłem zadanie i nawet wyszło lepiej niż planowałem
Wiem na pewno byle kto Tam nie pracuje , konkretni ludzie ,i czasem wzloty i upadki ,co dalej zobaczymy ............. to tak w skrócie
4
Doradca 2016-11-16 10:01:50
Jeśli masz inną opcję odpuść na początku ok premie a po roku jak przyniesiesz klientów planu kosmos i Gola pensja
Siwy z AB 2016-11-16 17:40:24
piękna autoreklama :]
no litości. Jakbym słuchał sponsorowanej audycji. Może bardziej dyskretniej AB
1
NEMO 2016-11-18 15:25:39
Z WA-WY UCIEKAJĄ LAWINOWO
Zostaw swoją opinię o ab bechcicki - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ab bechcicki