ProService Agent Transferowy Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o ProService Agent Transferowy Sp. z o.o.

Mozliwe 2017-05-29 20:18
Jaki HR taka firma :)
1
Breta 2017-05-30 08:58
ProService Agent Transferowy jest wyspecjalizowaną firmą, świadczącą usługi finansowe w zakresie produktów związanych z funduszami inwestycyjnymi a także produktów bankowych i ubezpieczeniowych. Może o tym porozmawiajmy?
Mierna 2017-05-30 21:10
Tutaj piszemy opinie o pracodawcy, warunkach zatrudnienia, typie pracy, ogólnym poziomie zarobków. Firma wypada tutaj dość słabo i nic nie zmienią tutaj wypowiedzi z HR. Dużo ludzi się zwalnia samych, dlatego szukają ciągle kogoś do pracy.
To czym się ta firma zajmuje jest napisane na stronie PSATu i każdy na te informacje może spojrzeć.

Mam nadzieję, że w końcu dostałaś swoją szansę w tej jedynej i niepowtarzalnej firmie.

6
WRD 2017-05-31 07:38
Masakra
2
Łucja 2017-06-01 08:53
Zachęcają do pracy owocowymi czwartkami :) :) Rozmowa kwalifikacyjna nie jest merytoryczna, ostrzegają przed nadgodzinami, które pojawiają się często. Biuro usytuowane jest w miejscu gdzie trudno dojechać. Proponują zarobki niższe niż pracownik na kasie w supermarkecie.
3
Kris 2017-06-01 12:42
@Łucja a na jakie stanowisko kandydujesz?
Ja byłem na rozmowie do Wydziału Kontroli Rozliczeń Pieniężnych dowiedziałem sie wszykieo. To ze mówią o nadgodzinach juz na rozmowie rekrutacyjnej uważam za fair podejście. Powiedzieli mi tez że w wakacje ten departament w którym mam pracować przenosi sie na Konstruktorską.
NIEDOCENIONY 2017-06-12 15:26
PRZENIEŚ SIĘ DO WRD ALBO WKRP , ZOBACZYMY CZY BEDZIESZ PISAŁA TO SAMO CO TERAZ. POZATYM JA SIE BARDZO ZAWIODŁEM PRZY ODEJŚCIU, PRZEPRACOWAŁEM CAŁY KWARTAŁ WYPOWIEDZENIE TEZ ZŁOZYŁEM PO KWARTALE A ODEBRALI MI PREMIĘ Z ARGUMENTUJĄC TYM ZE ODCHODZĘ (BYĆ MOŻE WSZĘDZIE TAK JEST). OGÓLNIE NIE POLECAM.
2
Paweł 2017-06-16 21:39
Team Manager ds obsługi produktów emerytalnych w tej firmie to odpowiednik kierownika czy lidera zespołu? Wiecie jaki jest przedział płacowy?
Breta 2017-06-17 18:34
Świetna firma i żeby nie wiem co jeszcze dołożyli to i tak znajdą się malkontenci, którym nic nie odpowiada. Jeśli ktoś ma ciekawsza pracę to nie ma na co czekać.
1
Cezary 2017-06-21 08:14
Rotacja jest wszędzie , taki czas że ludzie szukają pracy która im odpowiada. Ważne, że firma jest spoko.
Craken Mare 2017-06-28 13:07
Plusy:
-Atmosfera,
- Miłe dodatki (owoce w czwartek, doładowania kart z okazji świąt),
- Coś a'la 13,
- Pakiet Luxmed (naprawdę wykokszony),
- Lokalizacja,
- Wyrozumiali przełożeni.
Minusy:
- Niska pensja,
- Wysokość premii,
- Rotacja w niektórych działach.

Mam nadzieję, że pomogłem :)
Bretania 2017-07-10 09:48
Odwieczny problem pracownika to zbyt niskie zarobki. Może trzeba popracować dłużej w firmie i ktoś doceni nas właśnie finansowo? Nikt nie rzuca się kasą!
Craken Mare 2017-07-26 12:58
Być może tak jest, ale zarobki początkowe jakie oferuje ta firma to trochę kpina wg. mnie.
Brutus 2017-08-02 12:34
Czy ProService ma aktualnie jakieś oferty pracy? Nic nie mogę namierzyć a chciałbym aplikować. Może ktoś dodać kilka informacji o atmosferze, pracownikach? Na jaka umowę można liczyć na starcie? Czy sama rozmowa jest jedno czy więcej etapowa? Dzięki z góry
Craken Mare 2017-08-04 15:29
Z tego co wiem ciągle są jakieś nabory. Atmosfera, przynajmniej w moim dziale jest świetna, osoby pracujące są pomocne, dzielą się radą. Moja przełożona jest bardzo spoko - nie robi problemów, wychodzi zawsze naprzeciw pracownikowi, potrafi zawalczyć o pracownika i docenić. Co do umowy nie będę się wypowiadał, natomiast samą rozmowę miałem jednoetapową.
były 2017-08-05 19:35
jeżeli nie masz wielkiego doświadczenia, to jak najbardziej aplikuj, jeżeli sie dostanie to popracuj z rok. Poźniej sam zdecydujesz czy chcesz tam dalej siedzieć...
Patrycja 2017-08-09 09:55
@Craken Mare rozumiem, że Tobie odpowiada praca w ProService. Ważne też, że można liczyć na pomoc innych i zrozumienie przełożonych. A jakie możliwości rozwoju daje praca w firmie? Czy można liczyć na dodatkowe kursy, czy szkolenia?
Serducho 2017-08-12 17:54
Nowoczesna firma, niezła atmosfera i zarobki cóż więcej można oczekiwać. Naśmiewanie się z innych osób to zachowanie poniżej krytyki .
Craken Mare 2017-08-14 14:33
@Patrycja - tak po kolei:
- Odpowiada mi praca w ProService, jedynym mankamentem jest wysokość wynagrodzenia, mogło by być wyższe;
- Mogę liczyć zarówno na swoją Przełożoną (posiada ogromne doświadczenie i wiedzę, potrafi pomóc w każdej sytuacji);
- Koledzy i koleżanki z działu są w porządku. generalnie widać, że jesteśmy "całością";
- Słyszałem o planach jakiś kursów,ale do tej pory ich nie widziałem. W zasadzie nie wiem, czy szkolenie z nowych "TFI" można podciągnąć pod kurs;
- Są rekrutacje wewnętrzne, znam osobiście osoby które "wspięły się po drabinie".
Roberto 2017-08-15 21:43
Wysokość wynagrodzenia zawsze będzie punktem spornym między firmą a pracownikami. To jest pole do negocjacji. W oparciu o dobrą pracę można walczyć o dobrą kasę.
Craken Mare 2017-08-16 16:33
@Roberto - chodziło mi bardziej o stawkę początkową. Od razu nie żądam miliona monet, na to akurat zamierzam zapracować.
Baśka 2017-08-20 12:27
Czy ProService Agent Transferowy ma jakieś nowe oferty pracy? Nie mogę nic namierzyć a ponieważ słyszałam sporo dobrego o firmie i szukam pracy to może warto?
Craken Mare 2017-08-22 10:31
@Baśka - ostatnio widzę sporo nowych osób w firmie. Polecam w wujku Google wpisać nazwę firmy + praca. Wyskoczy kilka linków :)
ciekawa 2017-08-23 12:09
Jakie są obecnie zarobki w WRD ?

Hanna 2017-08-23 22:20
Czytałam opinie o ProService na forum i mam wrażenie, że ogólnie dobrze się tu pracuje. Mam zamiar aplikować i dlatego dopytuję. Może mi ktoś podpowie jak przebiega rekrutacja?
Craken Mare 2017-08-24 10:01
O szczegółowym poziomie wynagrodzenia z oczywistych względów się nie wypowiem. Mi osobiście biorąc pod uwagę całość pracuje się dość dobrze. Rekrutację miałem jednoetapową, była to rozmowa zarówno ogólna jak i merytoryczna odnośnie zagadnień związanych z branżą.
Laura 2017-09-05 09:15
Bardzo podoba mi się charakter pracy jaką ma ProService . Współpraca z funduszami inwestycyjnymi, emerytalnymi . Co sądzicie żeby aplikować?
plum 2017-09-06 11:50
nie aplikuj!!!!!
3
devil 2017-09-07 16:57
Nie aplikuj, albo popracuj 1 rok i ucieczka do jakiejś firmy co normlanie płaci i umożliwia rozwój,(usunięte przez administratora)
2
Ani 2017-09-09 22:49
Bardzo slaba firma pracowałem niestety w 2015 roku. Na pierwsze 3 miesiące 2100 brutto potem 2400 brutto z premiami kwartalnymi po 100 zl! Widzę ze teraz troche podnieśli, ale same te informacje dużo mówią o firmie!
7
Ani 2017-09-09 22:57
(usunięte przez administratora) . Rotacja jest bardzo duza. Lepiej uważać! Ostrzegalem jakby ktos sie zdecydował :)
5
Mona 2017-09-10 20:52
Może to firma dla określonej grupy osób z branży?
Bretan 2017-09-11 20:39
Masz na myśli jakiś "specjalnych" ludzi?
Odp 2017-09-11 20:43
To chyba w biedrze lepiej zarobisz z premia niż w Proservice :)
8
Tadeusz 2017-09-13 11:50
Firma jak firma, niczym ciekawym się nie wyróżnia. Wśród pracowników brak wiedzy, brak szkoleń a duże oczekiwania.
2
Ona 2017-09-14 09:42
Ciekawy PR ma ta firma. Dużo działa, aby wyglądała lepiej niż wygląda wewnątrz.(usunięte przez administratora)
5
Patrycja 2017-09-18 09:39
Na stronie internetowej firmy można znaleźć ofertę pracy na stanowisko Referent w Wydziale Rejestracji Danych. Wiecie, czy jest ona aktualna? Dodatkowe informacje o tym, jak wygląda praca w tym dziale będą bardzo pomocne dla osób aktualnie szukających pracy. Co powinny wiedzieć przed przesłaniem swojego CV?
barbara 2017-09-18 20:56
nie polecam. brak szkoleń, duży stres, duże wymagania za słabe pieniądze. nowi pracownicy obslugują bazy bez konkretnego przeszkolenia.
14
Monika 2017-09-20 12:09
Zdecydowane podzielam Twoją opinię, jest słuszna.
3
Zoska 2017-09-22 14:34
a czy ktoś wie jakie są zarobki na stanowisku testera?
Jerzy 2017-09-22 16:48
I tak Cię nie przyjmą.
Patrycja 2017-09-28 10:05
@Jerzy dlaczego tak twierdzisz? Czy tak trudno jest dostać się do pracy w ProService? @Zoska zdecydowałaś się na aplikację? Jeśli tak, to powiedz coś więcej o procesie rekrutacyjnym do firmy. Udało Ci się dostać na rozmowę kwalifikacyjną? Informacje o tym czego można się podczas niej spodziewać będą ważne dla osób, które ten etap mają jeszcze przed sobą.
Ania 2017-09-28 22:38
Plus to dobra atmosfera i naprawdę świetni ludzie. Jeżeli chodzi o resztę, to nie polecam pracy w psacie. duży stres, niewykwalifikowani nowi pracownicy przejmują obsługę bazy i są zdani sami na siebie, duużo nadgodzin- szczególnie w WKRP i WRD. Oderwana od rzeczywistości kadra kierownicza, która nie może zrozumieć ogromnej rotacji pracowników. Marne zarobki - 3000 brutto. Nie polecam.
6
oka 2017-10-02 16:07
3000 to jeszcze ni tak zle, jak ja pracowałam raptem 2 lata temu to był to szczyt marzeń
Tymoteusz 2017-10-03 15:43
Praca w ProService Agent Transferowy z całą pewnością nie jest dla słabeuszy. Trzeba być silnymi ambitnym!
Anka 2017-10-05 18:36
A może naiwnym, aby pracować za marne pieniądze i nie mieć życia w związku z nadgodzinami?
1
Anka 2017-10-05 18:37
A może naiwnym, aby pracować za marne pieniądze i nie mieć życia w związku z nadgodzinami?
Regina 2017-10-06 17:58
@Anka Sadzę, że nie jesteś obiektywna pisząc tak o firmie.
bolo 2017-10-12 09:40
jak można pisać, ze nic nie można namierzyć jak ogłoszenia są non stop i to te same...
Anna 2017-10-12 13:11
A co to jest obiektywizm przy pisaniu o firmie?
Zostaw swoją opinię o ProService Agent Transferowy Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ProService Agent Transferowy Sp. z o.o.