ProService Agent Transferowy Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o ProService Agent Transferowy Sp. z o.o.

Xxxx 2016-06-13 20:07
Premie są rzędu 500zł i nie zależą od wyników pracy.
Xxxx 2016-06-15 13:40
Ja nie znam nikogo kto tu zarabia 4000 netto.
6
Xxxx 2016-06-22 21:35
Tak, zaiste w zakresie technologii, których już nikt nie używa...
3
Xxxxx 2016-06-23 14:27
Tak to świetny wybór. Pensje są naprawdę wysokie, technologie nowoczesne, dużo szkoleń i benefitów, super Lokalizacja.
Marek 2016-06-23 14:28
@max mój bliski przyjaciel pracuje w ProService Agent Transferowy i powiem Ci, że narzeka. Z tego, co mówił to nie dogaduje się ze współpracownikami i szefostwem, a to najważniejsze. Ktoś może aplikował na specjalisty w zespole szkoleń i projektów? Zniechęcony opinią kumpla chyba nie będę aplikował :)
Oleander 2016-06-23 14:34
Jeśli chodzi o ten cały zgrany i energiczny zespół to się nie zgodzę, nawet w IT są ogromne roszady w pracownikach. Zespół młody i dynamiczny, czyli nikt nie wie o co chodzi, taki duży pierdzielnik będziesz miał, kilku wyjadaczy z dużym doświadczeniem, a reszta nie wie o co chodzi.
5
kjejf 2016-10-10 11:53
Na tym portalu nie uzyskasz szczerych opinii z uwagi na to, że pracodawca ma możliwość kontroli wpisów na tym portalu i od dawna krytyczne opinie nie są publikowane. Poszukaj w innym miejscu.
6
Troja 2016-10-21 22:08
około 1/2 roku
zdesperowany 2016-10-27 18:52
W skali od 1 do 10 daję góra 2,5 i to głównie z uwagi na to, że zatrudniają w ramach umowy o pracę.
Niemal cała reszta to jeden wielki minus.

Nasuwa mi się pytanie: czego spodziewacie się drodzy kandydaci po firmie, która jako swój główny atut podaje "owocowy czwartek", czyli średnio 2 jabłka na pracownika (zakładam optymistycznie, że uda Ci się dojść do kuchni zanim wszystkie owoce wyniosą inni)?

Praca tylko dla zdesperowanych.



19
Prawie Roczniak 2016-11-28 19:16
Po prawie roku pracy w ProService mogę powiedzieć, że tu pracują super ludzie. Wiecie jak to jest, że chce się przychodzić do pracy, bo lubisz ludzi, których spotykasz, bo nie ma głupich pytań co jest szczególnie ważne na początku pracy, bo jest fajna atmosfera? Tu własnie tak jest.
Lubię to co robię, dużo się uczę, mam świetnego, pomocnego szefa.
A dodatkowo można tu robić ciekawe rzeczy jest sekcja biegowa, dużo pracowników biega, sątreningi biegowe, są spotkania z planszówkami, będzie siatkówka, był konkurs fotograficzny, dzień sernika, dla dzieci robienie pisanek na wielkanoc, a za chwilę będą pierniki na Boże Narodzenie. Teraz przygotowujemy Szlachetną Paczkę i nagrywamy płytę z kolędami.
Ja polecam pracę tutaj.
2
Były pracownik 2016-12-10 22:43
Zamieszczałam wczoraj swoją opinię, parę osób ją polubiło, niestety opinia została usunięta, jak widać HR ma duży wpływ na zamieszczane opinie i te negatywne, najlepiej usunąć te negatywne i uchodzić za idealną firmę. To jest chore, że HR ma dostęp wszędzie.
8
xxx 2016-12-19 23:50
Zapewne należy to do pracy pań z HR-u monitorowanie pojawiających się tu komentarzy.
Także i komentarz nad powyższym mniemam jest również autorstwa pani z HR-u zachwalający pracę
w PSAT, gdzie dużo ludzi biega, piecze serniki i śpiewa kolędy.
A naprawdę zarabia się tu parę groszy, niewiele się można nauczyć, praca jest podobna do lepienia pierogów, a motywacją ma być premia rzędu 100 zł...kwartalna.
Praca dla ludzi bez żadnych ambicji.
6
szukający 2016-12-21 08:52
Ej a szukają teraz kogoś do pracy ?
widzieliście gdzieś ich ogłoszenia ?
ktoś mi kiedyś mówił ze praca całkiem ok, ale pytanie czy info o zarobkach jest prawdziwe,
możecie coś powiedzieć ?
zzzz 2016-12-29 23:35
Zarobki marne, ok.1500 netto na start, a do ktorego działu startujesz?
Asd 2017-01-15 17:59
Mają teraz dużo ofert pracy, perspektywy wydają się zachęcające
http://www.pb.pl/4553739,23695,powstanie-polski-czempion-za-miliard
Czy coś się faktycznie tam zmienia? Mają dział R&D?
Breta 2017-01-16 13:23
Mam zacząć u nich pracę przy rejestracji danych( jestem przed rozmową). Czy dowiem się jak praktycznie wygląda praca, ile mogę oczekiwać na początku podstawy, czy sa do tego jakieś dodatki w postaci premii czy może jakieś inne socjalne typu karta multisport,?
Dziunia 2017-01-26 15:38
Proservice to naprawdę spoko firma. Dostałam się do pracy i mam fajną atmosferę. Zarobki całkiem dobre jak na początek. Myślę, że później dostanę podwyżkę.
Agrafka 2017-01-27 11:17
Wysłałam swoje cv ile na początek teraz dostaje referent w Wydziale Kontroli Rozliczeń Pieniężnych? ktoś wcześniej pisał ale to było ponad pół roku temu, to jaka stawka na początek netto?

z góry dziękuję za odpowiedź!
ODP 2017-01-27 16:44
2700 brutto czyli ok 2000 netto
Klark 2017-01-28 00:29
a referent dział rejestracji danych\
Ona 2017-01-30 11:24
hej!

no właśnie, ktoś się orientuje referent w dziale rejestracji danych ile otrzyma na początek?
Ala 2017-01-31 14:09
Piszecie ze 2700 brutto referent dostaje a po jakim czasie można liczyć na podwyżkę? Czy w sytuacje gdybym chciała odejść proponują podwyżkę żeby utrzymać pracownika?
dox 2017-02-02 23:22
Wydaje się, że nie, aczkolwiek mam jeszcze nadzieję.
Były pracownik 2017-02-03 11:48
Pracowałam u nich kilka lat i musiałam odejść. Bardzo miło wspominam tamten czas i chetnie bym wróciła!!
3
Nick 2017-02-04 13:34
Po jakim czasie można liczyć na podwyżkę? Po okresie przepracowania umowy na czas próbny? Chodzi o stanowisko referenta z działu operacyjnego

Dzięki
jack 2017-02-05 15:15
zapomnij o podwyżce po 3 miesięcznym okresie próbnym, jak dobrze pójdzie to dostaniesz 100- 200 brutto po około 6 miesiącach
1
matt 2017-02-14 20:09
Ile na start dostaje teraz referent w Wydziale Rejestracji Danych?
Bucik 2017-02-15 19:05
Mam pytanko czy ta fajna firma potrzebuje może do pracy osobę w wydziale rejestracji danych? Na jakie zarobki można by tam liczyć? A może są jakieś dodatki?
Patrycja 2017-03-01 11:37
Wiedzieliście, że firma bierze udział w targach pracy? Gdzie można spotkać ProService Agent Transferowy Sp. z o.o. dowiecie się w zakładce "Wywiad". :)
WKRP 2017-03-19 20:05
Jak miło poczytać korespondencję Pań z HR między sobą. P.s w korporacjach służy do tego Outlook...
9
Breta 2017-03-28 18:55
ProService rozpoczął działalność w 1994 roku, a obecnie jest wiodącym agentem transferowym na polskim rynku. Świetna, nowoczesna firma w której pracę mogą mieć ludzie odpowiednio przygotowani, z zapałem do pracy
Iza 2017-04-05 22:33
Czy mógłby ktoś dodać więcej informacji na temat stanowiska pracy dla referenta w wydziale kontroli rozliczeń pieniężnych?
lox 2017-05-05 22:43
nie aplikuj tam, caly czas rotacja, ludzie odchodzą, kiepskie zarobki a roboty fulllll.....
1
Wyciag 2017-05-07 13:52
Jak zatrudnia jeszcze z 7 osob to bedzie szansa wychodzic po 8 h
3
Breta 2017-05-08 12:53
Słyszałam sporo dobrych opinii o ProService Agent Transferowy i jestem zaskoczona niektórymi wypowiedziami. Złożyłam swoje cv i teraz czekam na zaproszenie ale może ktoś mi podpowie jaka jest atmosfera w firmie? Czy są w firmie dodatki socjalne? Może coś jeszcze ważnego?
dewastator 2017-05-08 13:44
Każda oferta pracy w ProService wskazuje dodatki :
1) DWA DARMOWE jabłka lub JEDEN banan w czwartek
2) benefit MULTISPORT
3) opieka medyczna

Atmosfera ? Hmm... Jeśli pasuje Ci siedzenie po godzinach ( do odbioru ), dowiadując się o tym w trakcie tego samego dnia pracy to jest to praca dla Ciebie.
Jeśli nie potrzebujesz zarabiać pieniędzy tylko robić coś byleby robić, to ta praca jest dla Ciebie.
Albo jesteś Panią z HR albo nie czytasz ogłoszenia o pracę na które aplikujesz ;)
1
Mała 2017-05-09 07:50
Ja pracuję tu ponad rok i polecam ProService. Owszem nadgodziny są, ale je odbierasz, a jak nie odbierzesz wszystkich to jest wypłata po zakończeniu roku (ja dostałam wypłatę i wiem, że inne osoby też). Jest tu dużo fajnych ludzi, zawsze możesz kogoś poprosić o pomoc, dużo się uczysz. A co do dodatków socjalnych, o które pytasz - rzeczywiście są owoce co czwartek, masz darmowy Luxmed, kartę Benefit za ok. 30 zł i ubezpieczenie w Pramerice też za ok. 30 zł, a na święta dostajesz pieniądze na karcie Edenred. Poza tym często są organizowane fajne akcje ostatnio była dietetyczka, pielęgniarka, masaż, dostaliśmy kolorowe butelki na wodę. Nie wiem czy to ważne dla ciebie, ale od razu masz umowe o pracę, a nie zlecenie.
Breta 2017-05-16 21:48
ProService Agent Transferowy ma w swojej załodze wesołych ludzi czyli atmosfera powinna b yc spoko. Jestem zdegustowana niektórymi opiniami, ich poziom znacznie odbiega od normalnego. Widocznie każda firma musi mieć swoich hejterów, ludzi nieudaczników.
:) 2017-05-18 16:00
Interesujące, a jednocześnie zastanawiające: :)

Breta 2017-01-16 13:23
Mam zacząć u nich pracę przy rejestracji danych( jestem przed rozmową). Czy dowiem się jak praktycznie wygląda praca, ile mogę oczekiwać na początku podstawy, czy sa do tego jakieś dodatki w postaci premii czy może jakieś inne socjalne typu karta multisport,?

Breta 2017-03-28 18:55
ProService rozpoczął działalność w 1994 roku, a obecnie jest wiodącym agentem transferowym na polskim rynku. Świetna, nowoczesna firma w której pracę mogą mieć ludzie odpowiednio przygotowani, z zapałem do pracy

Breta 2017-05-08 12:53
Słyszałam sporo dobrych opinii o ProService Agent Transferowy i jestem zaskoczona niektórymi wypowiedziami. Złożyłam swoje cv i teraz czekam na zaproszenie ale może ktoś mi podpowie jaka jest atmosfera w firmie? Czy są w firmie dodatki socjalne? Może coś jeszcze ważnego?

Breta 2017-05-16 21:48
ProService Agent Transferowy ma w swojej załodze wesołych ludzi czyli atmosfera powinna b yc spoko. Jestem zdegustowana niektórymi opiniami, ich poziom znacznie odbiega od normalnego. Widocznie każda firma musi mieć swoich hejterów, ludzi nieudaczników.
1
niewolnik 2017-05-25 11:51
Jaki HR taka firma
1
Mozliwe 2017-05-29 20:18
Jaki HR taka firma :)
Breta 2017-05-30 08:58
ProService Agent Transferowy jest wyspecjalizowaną firmą, świadczącą usługi finansowe w zakresie produktów związanych z funduszami inwestycyjnymi a także produktów bankowych i ubezpieczeniowych. Może o tym porozmawiajmy?
Mierna 2017-05-30 21:10
Tutaj piszemy opinie o pracodawcy, warunkach zatrudnienia, typie pracy, ogólnym poziomie zarobków. Firma wypada tutaj dość słabo i nic nie zmienią tutaj wypowiedzi z HR. Dużo ludzi się zwalnia samych, dlatego szukają ciągle kogoś do pracy.
To czym się ta firma zajmuje jest napisane na stronie PSATu i każdy na te informacje może spojrzeć.

Mam nadzieję, że w końcu dostałaś swoją szansę w tej jedynej i niepowtarzalnej firmie.

3
WRD 2017-05-31 07:38
Masakra
2
Łucja 2017-06-01 08:53
Zachęcają do pracy owocowymi czwartkami :) :) Rozmowa kwalifikacyjna nie jest merytoryczna, ostrzegają przed nadgodzinami, które pojawiają się często. Biuro usytuowane jest w miejscu gdzie trudno dojechać. Proponują zarobki niższe niż pracownik na kasie w supermarkecie.
Kris 2017-06-01 12:42
@Łucja a na jakie stanowisko kandydujesz?
Ja byłem na rozmowie do Wydziału Kontroli Rozliczeń Pieniężnych dowiedziałem sie wszykieo. To ze mówią o nadgodzinach juz na rozmowie rekrutacyjnej uważam za fair podejście. Powiedzieli mi tez że w wakacje ten departament w którym mam pracować przenosi sie na Konstruktorską.
NIEDOCENIONY 2017-06-12 15:26
PRZENIEŚ SIĘ DO WRD ALBO WKRP , ZOBACZYMY CZY BEDZIESZ PISAŁA TO SAMO CO TERAZ. POZATYM JA SIE BARDZO ZAWIODŁEM PRZY ODEJŚCIU, PRZEPRACOWAŁEM CAŁY KWARTAŁ WYPOWIEDZENIE TEZ ZŁOZYŁEM PO KWARTALE A ODEBRALI MI PREMIĘ Z ARGUMENTUJĄC TYM ZE ODCHODZĘ (BYĆ MOŻE WSZĘDZIE TAK JEST). OGÓLNIE NIE POLECAM.
Paweł 2017-06-16 21:39
Team Manager ds obsługi produktów emerytalnych w tej firmie to odpowiednik kierownika czy lidera zespołu? Wiecie jaki jest przedział płacowy?
Breta 2017-06-17 18:34
Świetna firma i żeby nie wiem co jeszcze dołożyli to i tak znajdą się malkontenci, którym nic nie odpowiada. Jeśli ktoś ma ciekawsza pracę to nie ma na co czekać.
1
Cezary 2017-06-21 08:14
Rotacja jest wszędzie , taki czas że ludzie szukają pracy która im odpowiada. Ważne, że firma jest spoko.
Zostaw swoją opinię o ProService Agent Transferowy Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ProService Agent Transferowy Sp. z o.o.