ProService Agent Transferowy Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o ProService Agent Transferowy Sp. z o.o.

Lalak 2016-04-08 16:20
Ja mam rozmowę w pon, a Wy kiedy?
wax 2016-04-08 16:52
kiedy macie rozmowę?
paweł 2016-04-08 23:22
umawiałem się na wtorek, ale nie wiem czy pójdę po przeczytaniu tych opinii
2
Xxxx 2016-04-09 23:48
Jeśli tylko zdołasz tam dojechać i masz minimalne wymagania finansowe zostaniesz tam zatrudniony.
4
Tsss 2016-04-10 09:33
A minimalne wymagania finansowe czyli najnizsza krajowa?
Waldi 2016-04-10 21:32
1500 na rękę.Wiem bo robiłem
3
ania 2016-04-12 17:48
jak opinie po rozmowach?
Aaa 2016-04-12 23:54
Rozmowa poszła ok :-)
Paweł 2016-04-13 07:43
Byłem wczoraj na rozmowie rekrutacyjnej na referenta. Facet który prowadził bardzo w porządku, dużo opowiedział o zakresie obowiązków i o firmie, dużo konkretów. rozmowa ogólnie ok.
Minusy: Masakryczny dojazd, mała kasa 2300 brutto, budynek tragiczny i sala też.
2
KK 2016-04-13 11:30
Ja też po rozmowie na stanowisko referenta. Bardzo sympatyczna i konkretna rozmowa, szczegółowe wyjaśnienie co mam robić. Dużo mają tych dodatkowych benefitów Luxmed dla pracownika za darmo, karta Benefit za 30 zł, fajne sekcje sportowe. Mnie to interesuje bo jestem sportowym maniakiem ;) Dla mnie dojazd super bo mieszkam na Ursynowie. A na rozmowę jechałam spod metra Wilanowska ok 15 minut. Po rozmowie mogę powiedzieć, ze widzę sie w tej firmie
1
ewka 2016-04-14 19:35
referent ds wprowadzania danych czy na stanowisko do roliczen startowalas? bo 2300 brutto bardzo slabo
KK 2016-04-15 09:41
Ja na wprowadzanie danych. Dla mnie ważne jest to ze to etat a nie zlecenie bo tak pracowałam do tej pory w innych firmach bez szans na normalne zatrudnienie. Wole pewne 2300 brutto niż ciagłe zlecenia bez żadnej gwarancji.
Hubert 2016-04-20 19:03
Orientuje się ktoś może jakie są stawki na stanowisko Referenta ds kontoli rozliczeń ? 2000 netto da rade otrzymać czy trzeba zapomniec?
Xxxx 2016-05-21 12:19
Płace na poziomie Biedronki, stare systemy, praca za miastem.
3
kawior 2016-06-04 18:50
e tam, moim zdaniem ta praca również jest rozwojowa, ale oczywiście wiele żależy od zajmowane przez ciebie stanowiska i od zaangażowania - ja startuję na Referent w Wydziale Kontroli Rozliczeń Pieniężnych i jestem spokojna że uzyskam na tym stanowisku boost w karierze i doświadczeniu
1
Wo 2016-06-10 17:44
Na stanowisku referent w wydziale Kontroli Rozliczeń Pieniężnych jakie są widełki płac?
Strzelec 2016-06-11 12:36
Wie ktoś jakie widełki wynagrodzenia są na stanowisku Junior Relationship Manager?
Xxxxx 2016-06-12 16:43
2000 brutto
Xxxx 2016-06-13 20:07
Premie są rzędu 500zł i nie zależą od wyników pracy.
Xxxx 2016-06-15 13:40
Ja nie znam nikogo kto tu zarabia 4000 netto.
5
Xxxx 2016-06-22 21:35
Tak, zaiste w zakresie technologii, których już nikt nie używa...
2
Xxxxx 2016-06-23 14:27
Tak to świetny wybór. Pensje są naprawdę wysokie, technologie nowoczesne, dużo szkoleń i benefitów, super Lokalizacja.
Marek 2016-06-23 14:28
@max mój bliski przyjaciel pracuje w ProService Agent Transferowy i powiem Ci, że narzeka. Z tego, co mówił to nie dogaduje się ze współpracownikami i szefostwem, a to najważniejsze. Ktoś może aplikował na specjalisty w zespole szkoleń i projektów? Zniechęcony opinią kumpla chyba nie będę aplikował :)
Oleander 2016-06-23 14:34
Jeśli chodzi o ten cały zgrany i energiczny zespół to się nie zgodzę, nawet w IT są ogromne roszady w pracownikach. Zespół młody i dynamiczny, czyli nikt nie wie o co chodzi, taki duży pierdzielnik będziesz miał, kilku wyjadaczy z dużym doświadczeniem, a reszta nie wie o co chodzi.
4
kjejf 2016-10-10 11:53
Na tym portalu nie uzyskasz szczerych opinii z uwagi na to, że pracodawca ma możliwość kontroli wpisów na tym portalu i od dawna krytyczne opinie nie są publikowane. Poszukaj w innym miejscu.
6
Troja 2016-10-21 22:08
około 1/2 roku
zdesperowany 2016-10-27 18:52
W skali od 1 do 10 daję góra 2,5 i to głównie z uwagi na to, że zatrudniają w ramach umowy o pracę.
Niemal cała reszta to jeden wielki minus.

Nasuwa mi się pytanie: czego spodziewacie się drodzy kandydaci po firmie, która jako swój główny atut podaje "owocowy czwartek", czyli średnio 2 jabłka na pracownika (zakładam optymistycznie, że uda Ci się dojść do kuchni zanim wszystkie owoce wyniosą inni)?

Praca tylko dla zdesperowanych.



18
Prawie Roczniak 2016-11-28 19:16
Po prawie roku pracy w ProService mogę powiedzieć, że tu pracują super ludzie. Wiecie jak to jest, że chce się przychodzić do pracy, bo lubisz ludzi, których spotykasz, bo nie ma głupich pytań co jest szczególnie ważne na początku pracy, bo jest fajna atmosfera? Tu własnie tak jest.
Lubię to co robię, dużo się uczę, mam świetnego, pomocnego szefa.
A dodatkowo można tu robić ciekawe rzeczy jest sekcja biegowa, dużo pracowników biega, sątreningi biegowe, są spotkania z planszówkami, będzie siatkówka, był konkurs fotograficzny, dzień sernika, dla dzieci robienie pisanek na wielkanoc, a za chwilę będą pierniki na Boże Narodzenie. Teraz przygotowujemy Szlachetną Paczkę i nagrywamy płytę z kolędami.
Ja polecam pracę tutaj.
2
Były pracownik 2016-12-10 22:43
Zamieszczałam wczoraj swoją opinię, parę osób ją polubiło, niestety opinia została usunięta, jak widać HR ma duży wpływ na zamieszczane opinie i te negatywne, najlepiej usunąć te negatywne i uchodzić za idealną firmę. To jest chore, że HR ma dostęp wszędzie.
8
xxx 2016-12-19 23:50
Zapewne należy to do pracy pań z HR-u monitorowanie pojawiających się tu komentarzy.
Także i komentarz nad powyższym mniemam jest również autorstwa pani z HR-u zachwalający pracę
w PSAT, gdzie dużo ludzi biega, piecze serniki i śpiewa kolędy.
A naprawdę zarabia się tu parę groszy, niewiele się można nauczyć, praca jest podobna do lepienia pierogów, a motywacją ma być premia rzędu 100 zł...kwartalna.
Praca dla ludzi bez żadnych ambicji.
5
szukający 2016-12-21 08:52
Ej a szukają teraz kogoś do pracy ?
widzieliście gdzieś ich ogłoszenia ?
ktoś mi kiedyś mówił ze praca całkiem ok, ale pytanie czy info o zarobkach jest prawdziwe,
możecie coś powiedzieć ?
zzzz 2016-12-29 23:35
Zarobki marne, ok.1500 netto na start, a do ktorego działu startujesz?
Asd 2017-01-15 17:59
Mają teraz dużo ofert pracy, perspektywy wydają się zachęcające
http://www.pb.pl/4553739,23695,powstanie-polski-czempion-za-miliard
Czy coś się faktycznie tam zmienia? Mają dział R&D?
Breta 2017-01-16 13:23
Mam zacząć u nich pracę przy rejestracji danych( jestem przed rozmową). Czy dowiem się jak praktycznie wygląda praca, ile mogę oczekiwać na początku podstawy, czy sa do tego jakieś dodatki w postaci premii czy może jakieś inne socjalne typu karta multisport,?
Dziunia 2017-01-26 15:38
Proservice to naprawdę spoko firma. Dostałam się do pracy i mam fajną atmosferę. Zarobki całkiem dobre jak na początek. Myślę, że później dostanę podwyżkę.
Agrafka 2017-01-27 11:17
Wysłałam swoje cv ile na początek teraz dostaje referent w Wydziale Kontroli Rozliczeń Pieniężnych? ktoś wcześniej pisał ale to było ponad pół roku temu, to jaka stawka na początek netto?

z góry dziękuję za odpowiedź!
ODP 2017-01-27 16:44
2700 brutto czyli ok 2000 netto
Klark 2017-01-28 00:29
a referent dział rejestracji danych\
Ona 2017-01-30 11:24
hej!

no właśnie, ktoś się orientuje referent w dziale rejestracji danych ile otrzyma na początek?
Ala 2017-01-31 14:09
Piszecie ze 2700 brutto referent dostaje a po jakim czasie można liczyć na podwyżkę? Czy w sytuacje gdybym chciała odejść proponują podwyżkę żeby utrzymać pracownika?
dox 2017-02-02 23:22
Wydaje się, że nie, aczkolwiek mam jeszcze nadzieję.
Były pracownik 2017-02-03 11:48
Pracowałam u nich kilka lat i musiałam odejść. Bardzo miło wspominam tamten czas i chetnie bym wróciła!!
3
Nick 2017-02-04 13:34
Po jakim czasie można liczyć na podwyżkę? Po okresie przepracowania umowy na czas próbny? Chodzi o stanowisko referenta z działu operacyjnego

Dzięki
jack 2017-02-05 15:15
zapomnij o podwyżce po 3 miesięcznym okresie próbnym, jak dobrze pójdzie to dostaniesz 100- 200 brutto po około 6 miesiącach
matt 2017-02-14 20:09
Ile na start dostaje teraz referent w Wydziale Rejestracji Danych?
Bucik 2017-02-15 19:05
Mam pytanko czy ta fajna firma potrzebuje może do pracy osobę w wydziale rejestracji danych? Na jakie zarobki można by tam liczyć? A może są jakieś dodatki?
Patrycja 2017-03-01 11:37
Wiedzieliście, że firma bierze udział w targach pracy? Gdzie można spotkać ProService Agent Transferowy Sp. z o.o. dowiecie się w zakładce "Wywiad". :)
WKRP 2017-03-19 20:05
Jak miło poczytać korespondencję Pań z HR między sobą. P.s w korporacjach służy do tego Outlook...
5
Breta 2017-03-28 18:55
ProService rozpoczął działalność w 1994 roku, a obecnie jest wiodącym agentem transferowym na polskim rynku. Świetna, nowoczesna firma w której pracę mogą mieć ludzie odpowiednio przygotowani, z zapałem do pracy
Iza 2017-04-05 22:33
Czy mógłby ktoś dodać więcej informacji na temat stanowiska pracy dla referenta w wydziale kontroli rozliczeń pieniężnych?
Zostaw swoją opinię o ProService Agent Transferowy Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ProService Agent Transferowy Sp. z o.o.