brak logo

Intermobile

Krosno

Opinie o Intermobile

gucia 2010-04-10 22:01:40
ta firma to jedna wielka porażka, ludzie którzy ją zakładali chyba nie przemyśleli wszystkiego, po prostu amatorzy!! a zarobki...szkoda gadać! atmosfera, pomijając kilka osób, jest okropna; dziwne spojrzenia i obgadywanie za plecami do tego stres i zero motywacji do pracy!!! no chyba że ktoś lubi prace charytatywne to zapraszam;)
agusia 2010-04-16 15:19:29
Potwierdzam, niedawno byłam na rozmowie. Takiej lipy nie widziałam jeszcze. Najpierw mydlą oczy,ale jak zapytać ich o to ile faktycznie można zarobić to po mętnych wyliczeniach pada kwota około 200 złotych na miesiąc (dwieście) zakładając pracę po kilka godzin dziennie (jako telemarketer/ka). Strata czasu i nerwów.
anonim 2010-04-23 17:24:11
Uwazajcie na ta firme [usunięte przez admina]! nie Polecam !!!
pracownik 2010-04-27 12:28:49
tak to racja firma nie wyplaca pieniedzy dosc dlugie oczekiwanie na wynagrodzenie a jesli juz dostaniesz to po dlugim bardzo okresie. odradzam kazdemu tej pracy poniewaz gorszego badziewia jeszcze nie spotkalem niz firma InterMobile. juz sama nazwa firmy jest podejrzana ;/ odradzam kazdemu Syf jak nie wiem !!! :(
intermobile 2010-05-03 13:55:12
Rozsądne uwagi są mile widziane. Oczernianie Firmy jest i będzie karane.
Odpowiedz dla Intermobile 2010-05-10 11:11:07
Zgadzam sie z toba!Tak wlasnie jest i trzeba ostrzec innych przed ta wspaniala praca charytatywna.
Jesli ktos z tego forum,lub szefostwo z intermobile ma zastrzezenia do mojej wypowiedzi,chetnie sie ujawnie i przekaze jak bylo faktycznie.
anonim 2010-05-14 17:48:13
S�uchajcie!!! A niech strasz�!
Opinia o firmie ---> wystarczy w googlach wpisa� "intermobile oszu�ci" i wszystko jasne!!! BEZ KOMENTARZA :-))))))
anonim 2010-05-14 21:37:48
oczywiscie, porozmawiajmy, ale nie o tym ILE ale KIEDY pieniadze beda wyplacane - ludzie za luty dostali wyplate dopiero w polowie maja, inni nadal czekaja!!!! Czy to jest powazna firma?!
kobieta. 2010-05-22 21:58:46
A konkurencji sie jednak obawiaj,bo takimi metodami,stosowanymi w firmie Intermobile za dlugo nie popracujecie!
Rynek jest otwarty na ludzi rzetelnych i uczciwych,tacy maja szanse przetrwania,a ta firma nie nalezy do uczciwych i pisze to z cala odpowiedzialnoscia pani " koltek".
anonim 2010-05-22 22:42:42
Ja z cala odpowiedzialnoscia stwierdzam,ze firma Intermobile nie wyplacila mi wyplaty za miesiac marzec i kwiecien 2010r.Oczywiscie dalam termin i tego sie trzymam.Mamy juz czerwiec za pasem.I Jak to nazwiecie?Ja juz mam odpowiedz na tego typu zagrania,ale sobie poczekam i nawet zlotowki nie podaruje!
pracownik 2010-05-24 17:09:47
ajajaj ktos tu zapomnial jezyka w gebie - kierownictwo Intermobile przestalo odpowiadac na telefony. Czyzby za duzo nieprzyjemnych rozmow?? Albo zbyt duzo trudnych pytan typu: kiedy bedzie wyplata.....
pracownik 2010-05-25 18:22:26
tak jak napisales pytania sa zasadne jesli wyplaty nie ma. A nie ma juz od miesiecy. zapewne szanowny "anonim" to jeden z kierownikow, ktorzy mysla ze pracownicy beda zyc powietrzem hahahahahaha tyle w temacie twojej glupio brzmiacej odpowiedzi
pracownik 2010-06-07 20:08:28
a kierownictwo niech sie wezmie za raporty i przelewy. I wszyscy beda szczesliwi a firma bedzie cacy. Proste?
job 2010-06-08 15:12:09
heheh masakra wspolczuje tym co bronia tej firmy smiac mi sie z was chce !!! firma badziewna !!!
anonim 2010-06-28 02:48:04
uwaga na Tych [usunięte przez moderatora]
intermobile 2010-06-28 19:02:53
Pan Mika Szczepan nie pracuje w Firmie Intermobile od maja, więc proszę go z Firmą nie łączyć.
handlowiec 2010-06-28 23:52:09
jesli zarobiles 350 zl to nie wina firmy bo czy pojdziesz do innej jesli nie bedziesz umial sprzedawac zarobisz wiecej?
baton 2010-06-30 10:33:46
jak mozna sprzedawac taki kit ludziom ? gdzie wogole nie mozna sie dodzwonic do biura oblsugi a jesli sie juz dodzwonisz to sie oleja.? po drugie w tej firmie nie ma zadnych szkolen handlowcy lataja z tym zlodziejem Szczepanem i mowia bzdety klienta ze beda mieli lepiej i taniej Wcale tak nie jest !!!!!
dick 2010-07-01 13:39:24
a ja doskonale wiem ze tam pracuje !!! i na dodatek rekrutacje przeprowadza !!! Zenada !!!
anonim 2010-07-01 22:45:43
masz calkowita racje tez sie moge umowic z kierownictwem i przedstawic szczegoly wszystkim ktorzy zamierzaja w tej zaklamanej firmie pracowac. i powiedziec jak to obiecuja nie realne rzeczy !!! uciekajcie z tej firmy jak najszybciej tylko mozecie !!!
bleble 2010-07-05 21:20:21
znam dziewczynę która pracowała tam pełny miesiąc od pon do soboty!!! i dostała wypłaty całe 24 zł na rękę a były też sytuacje że ludzie dostawali 2 dni przed wypłatą aneks że nie dostaną jakieś gwarantowanej kwoty podstawy i zostawali z niczym a jak nie podpiszą oczywiście z datą wstecz to groziła im kara zakamuflowana w umowie.....
poszukiwacz 2010-07-07 20:28:38
czy ktos sie orientuje co sie dzieje z oddziałem rzeszowskim? jest jeszcze? bo caly czas jest zamkniete
intermobile 2010-07-09 10:45:22
do handlowca MAX - proszę o kontakt z działem rozliczeń w Lublinie w celu wyjaśnienia tej nieprawidłowości
pracownik 2010-07-09 22:15:49
a beda wreszcie wyplaty po "reorganizacji"?
również pracownik 2010-07-09 23:59:21
ja również chciałbym to wiedzieć, za wypłaty nie odpowiada region czyli biuro regionalne ani żaden kierownik regionu tylko centrala w lublinie. a może tam również panuje reorganizacja? tylko od kiedy i kiedy się zakończy? bo chciałbym dostać swoje pieniądze!
anonim 2010-07-13 11:11:41
Oddzial w Rzeszowie pewnie tak modernizuja jak w Krosnie :)
Dwa miesiace pracy,ludzie bez kasy i likwidacja,nastepny teren i nabijanie ludzi w butelke! Po 3 miesiace tak z kazdej osoby kawalek grosza i sie uzbiera,ale opinia zostaje.Na oszustwach daleko ta firma INTERMOBILE nie zajedzie,a widac juz ze ciagle zmienia swoje miejsce.
pracownik INTERMOBILE 2010-07-13 21:47:54
wszyscy pracowali , nikt nie dostał wynagrodzenia , a co ciekawsze każdy pozostaje anonimowy . DLACZEGO??
noe 2010-07-13 21:52:13
i co podarowałaś , czy dostałaś kasę ??
były pracownik 2010-07-14 11:06:43
JA CZEKAM NA ROZPRAWĘ SĄDOWĄ I WAM TERZ RADZĘ ZAKŁADAJCIE SPRAWY BO I TAK WYGRACIE Z INTERMOBILE
Pol 2010-07-14 22:59:56
Jest wiele innych firm Telekomunikacyjnych w których was z chęcią przyjmą do pracy jesteście dobrymi handlowcami więc zarobicie dobre pieniądze gdzie stawki są naprawdę imponujące i co najważniejsze będziecie bezpośrednio pod telekomunikacją a nie pod pośrednikiem. Ja jestem zadowolony w 100%
kotlek 2010-07-17 10:00:00
kobieta. - 2010-05-22 21:58:46

A konkurencji sie jednak obawiaj,bo takimi metodami,stosowanymi w firmie Intermobile za dlugo nie popracujecie!
Rynek jest otwarty na ludzi rzetelnych i uczciwych,tacy maja szanse przetrwania,a ta firma nie nalezy do uczciwych i pisze to z cala odpowiedzialnoscia pani
by ,bylo jasne ....;))),anonimowa,-"kotlek" ma na imie (usunięte przez administratora)i jest facetem.
do pracownika 2010-07-20 07:18:18
po co takie zabiegi ? czy teraz nie można umówić się na kawkę ? A może jednak liczysz że pozostaniesz anonimem ???????
wsciekly 2010-07-30 22:25:33
biuro w Rzeszowie jest w trakcie reorganizacji - proszę o kontakt z biurem w poniedziałek 12-07 po godz. 12stej, będzie otwarte


biuro bylo zamkniete w tym dniu, nie zastalem kierownikow i nie odzyskalem pieniedzy
były pracownik 2010-08-01 22:02:20
do wściekły: obecność czy nieobecność kierownika nic nie zmieni, jeżeli chodzi o pieniądze. za przelewy odpowiedzialna jest centrala w lublinie i to tam musisz się udać, napisać. zarówno adres pocztowy jak i e-mailowy parę razy już się na tym forum pojawiał. kierownicy regionów NIGDY NIE BYLI odpowiedzialni za wypłaty dla ludzi i ich terminowość.
Wsciekly 2010-08-05 11:10:03
no ale jedna jedyna wyplate ktora udalo mi sie wydrzec od intermobile dostalem od kierownika a pisanie maili i dzwonienie do Lublina nie ma sensu bo nikt nie odbiera ani nie odpowiada. A propos... [treść usunięta przez admina]
wsciekly 2010-08-05 11:13:28
a zrzucanie odpowiedzialnosci za wyplaty dla pracownikow na oddzial glowny ktory nie daje znaku zycia jest najprostszym sposobem aby sie wywinac od jakichkolwiek obowiazkow. W kulki ciecie oto zajecie kierownikow regionalnych
elaa 2010-10-08 17:02:05
Witam. Troche czasu juz minelo od waszych opinii, czy cos sie zmienilo w firmie? Jest ktos zadowolony? Wyplaty sa na czas? Bo nie wiem co robic?
du..... 2010-10-13 12:49:36
Nie ma opinii bo już prawie nikt tam nie pracuje, kto został oszukany już nigdy tam nie wróci, a wieści o niewypłacalności rozchodzą się szybko Intermobile chwyta się wszystkiego, niedługo będą papier toaletowy po wioskach sprzedawać... hie hie
elf 2010-12-22 16:37:50
powiedzcie mi czy ktoś zgłosił to do inspekcji pracy? bo ja się tam zamierzam wybrać...
pomocnik Mikołaja 2011-01-03 20:30:20
i myślisz PIP coś pomoże ? powodzenia ....
anonim 2011-10-07 11:24:46
Ludzie ostrzegam was przed ta firma to jedna wielka masakra pracowalam tam dlugo i widzialam co sie dzieje. nie dosc ze trzeba sie upominac o swoje pieniadze to jeszcze zawsze cos bylo nie tak nigdy nie wzielam normalnej wyplaty zawsze mnie niz powinnam dostac propozycje placy byly inne a po miesiacu okazywalo sie ze jest sama prowizja i to nie taka jak miala byc.OSTRZEGAM WAS TO JEDNO WIELKIE BAGNO NIE UPADNA W KONCU!!!!!!!!!!!
1
anonim 2011-10-24 16:41:17
Drogi Anonimie - zapraszam, wyjaśnijmy niezgodności związane z rzekomym niedopłaceniem tego, co się należy. Skoro nawet nie chcesz się ujawnić, tylko działasz jako \"anonim\" to nie mamy możliwości sprawdzić, komu było tak źle i dostawał wynagrodzenie inne, niż było ustalone. Przecież wszystkie warunki wynagradzania podpisywałeś \"anonimie\" w umowie, więc jeśli coś nie jest z umową zgodne - zapraszam, oddamy co do grosza wszystko, co należne, a nie wypłacone. Nie rozumiem wyzewnętrzniania się na forum a nie ubiegania się o swoje pieniądze w Firmie. Serdecznie zapraszamy.
anula 2012-06-15 12:53:28
To mi wystarczy. Nie chce mieć nic wspólnego z tą firmą. Dzięki
1
Andrzej 2012-06-30 23:12:31
Kłania w żywe oczy . Nie powinni istnieć na rynku
1
pracownik na szcsecie byly 2013-02-11 10:33:27
Intermobile w Lublinie nie tt=raktuja rono ludzi jeden wielki szittt!!nie polecam nie odpowiednie osoby na stanowiskach zarzadzajacych..
1
2013-09-02 19:57:53
0zł
1
tomek 2015-01-23 17:00:11
a czy ktoś jest tutaj kto może chce się podzielić swoją opinią na temat stażu u nich o ile oczywiście ktoś z was taki odbywał, bo ja już nie wiem czy iśc do nich czy gdzieś indziej, musze teraz e tym semstrze już załatwić sobie jakies praktyki, a ta firma m dobrze opinie ogólnie i liczy sie, w barnży tak naprawde.
riko 2015-03-25 01:09:51
Podobno na stanowisko telemarketera biorą wszystkich , którzy potrafią mówić, doszkalają ich i sadzają przy telefonie. Mówił mi tak znajomy który dostał zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną , która przeszła bardzo gładko. Gorsza sprawa jest jednak w innej kwestii. Podobno mają niekiedy problemy z płaceniem, to prawda?
Ala 2016-05-14 11:08:10
Uważam, że bardzo fajnie się sprawy mają tutaj w firmie, bardzo dobrze się rozwijają i mam mega pompe
Zostaw swoją opinię o Intermobile - Krosno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intermobile