brak logo

Transportir Limited Polska sp. z o.o.

Wołomin

Opinie o Transportir Limited Polska sp. z o.o.

były 2009-12-08 11:08
jestem zadowolony z tej firmy , wyplata przez 2 lata nie spoznila sie nawet 1 dzien, nigdy zadnych problemow. polecam
3
tensam 2013-02-20 16:13
niestety wszystko sie zmienilo, zmiana dyrektora zapoczatkowala [usunięte przez moderatora] i traktowanie pracownika jak smiecia, juz nie polecam tej firmy czysty [usunięte przez moderatora]
1
xxxxxxx 2016-07-04 08:11
Witam a czy w transportir posiadaja jakies benefity ?
Madagaskar 2016-11-30 17:29
Firma to jeden wielki przekręt która na codzień zarządza dwóch narkomanów ( magazyn pass) o benefitach możesz pomarzyć. Zakładam że firma będzie istniała do momentu odwiedzin inspekcjii pracy . Szereg nie spelnianych warunków jeśli chodzi m.in zachowania bezpieczeństwa pracowników podczas pracy. Nie polecam no chyba że okazesz się kolesiem od zioła dla kierowników to może i trochę popracujesz.
Mecenas 2016-12-22 13:16
Dzień dobry.
Człowiek, który napisał opinie powyżej to zwykły kłamca. Został zwolniony z powodu licznych błędów, gość nie potrafi nawet zdjęcia zrobić dobrze... Ponadto został przyłapany na handlu papierosami... To co napisał to stek bzdur. Firma od 2 lat ma nowego dyrektora. Bardzo dynamicznie się rozwija. Zarobki coraz lepsze. Polecam gorąco. Moderatora proszę o usunięcie opini człowieka powyżej.
5
Magnum 2016-12-22 16:40
Flinston [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wierze że tak się zeszmaciłeś :) coś lepszego być wymyślił i nie pisz bzdur bo byłeś jednyną pałką co wyleciała, już zapomniałeś jak ukradłeś papierosy w szatni kolegi i byłeś śmierdziuchem od tamtej pory :)
5
Kama 2017-02-15 10:14
Nie polecam tej firmy kompletnie nie regulują swoich płatności!!!!! Nie płaca za faktury strzerzcie sie tej firmy!!!!
Kierowca 2017-05-22 17:47
Transportów najgorsze dziadostwo jakie może być w okolicy większość pracownikow wschodnia jezycznych biuro całe wielce państwo kierowcow mają za nic i myślą że są tu bogami a ze wschodu za praca uciekli i polska im życie uratowała
Nie jestem i nie byłem ich pracowynikiem i nie polecam tego dziadostwo jako pracodawcy
Nawet ich pracownicy magazynier owiec twierdzą że aby im do biura bombę podłożyć takie chamstwo ze wschodu tu przyjechało pozdrawiam kierowców i normalnych magazynierow
XXX 2017-06-01 17:08
Magazynierzy z Pasu napiszcie cała Prawdę jak tam jest i jakie zarobki.
Zostaw swoją opinię o Transportir Limited Polska sp. z o.o. - Wołomin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Transportir Limited Polska sp. z o.o.