brak logo

Martom, Hurtownia art.chemicznych i kosmetycznych

Nowa Wieś

Opinie o Martom, Hurtownia art.chemicznych i kosmetycznych

anonim 2009-03-19 16:40:32
świetna firma, świetna atmosfera :)
anonim 2011-01-12 19:48:17
Gdzie się podziały wcześniejsze oceny?
czyżby prawda w oczy kole?
4
ak 2011-04-08 10:56:11
chyba sam szef firmy Martom napisał tą opinie!
5
anonim 2011-05-13 13:57:36
sprawdzałem ip i widać od razu że opinie dodał ktoś, lub sam szef ze swojego komputera w gabinecie prezesa.
anonim 2011-11-18 11:42:16
ile w tej firmie zarabia ph ? czy warto tam pracowac
pozdrawiam Martom 2012-01-16 19:06:51
Nie warto tam pracować, marne pieniądze, bardzo wysokie ceny. Ludzie w sklepach śmieją Ci się w twarz jak wchodzisz z gazetką. Znalezienie nowego klienta graniczy z cudem a dotychczasowi klienci systematycznie odchodzą. Ludzie w biurze są w porządku, ph też. A pewien (usunięte przez administratora) to osoba na niewłaściwym miejscu. Może kiedyś w latach 90' potrafił zarządzać polityką cenową ale teraz to co się tam wyprawia.... taniej jest kupić coś od swojego klienta niż bezpośrednio z hurtowni. Takie jest moje zdanie.
Jedyny "+" to swoboda pracy
8
anonim 2012-02-13 11:52:27
marna tzn jakie ? ile podstawy ma ph ? i ile mozna dostac premii/prowizji ?
Mac 2012-10-07 22:12:45
śmieszna firma , śmieszne zarobki 1600 netto dla handlowca + ok 500 zł premii po pół roku pracy , towar droższy niż klienci mają na półkach , koleś od rekrutacji to porażka
9
janina 2014-04-01 16:09:28
Mac - nie śmieszna - żałosna firemka, żałosna płaca, a wymagania z kosmosu. Więcej w mcdonaldzie sie zarobi. O tzw. "kierownictwie" z litości nie wspomnę
8
f m 2014-12-11 11:39:16
Firma Martom nigdy nie miała w swojej ofercie produktów wymienianych w powyższych komentarzach, tj. pas wyszczuplający Vibroaction ani Abtronica. Ponadto firma nie współpracowała z firmami: Fastdeal i Grupon. Komentarze te uznać należy za pomówienie lub pomyłkę osób je wystawiających.
1
aaa 2016-04-21 18:25:29
Jeśli chodzi o zarobki to sa rózne... jedni zarabiali 2000zł a inni prawie 4000zł. Zależy na jakim terenie przyjdzie Ci pracowac. Generalnie trochę ciężko z cenami u nich... a konkurencja duża. Wymagania kierownictwa równiez spore, choc swoboda pracy jest. Uwazam ze to dobra firma na start jako ph ale kariery tam zadnej sie nie zrobi. Awans, podwyzka... raczej mozna zapomniec.
aaa 2016-04-21 18:25:50
Jeśli chodzi o zarobki to sa rózne... jedni zarabiali 2000zł a inni prawie 4000zł. Zależy na jakim terenie przyjdzie Ci pracowac. Generalnie trochę ciężko z cenami u nich... a konkurencja duża. Wymagania kierownictwa równiez spore, choc swoboda pracy jest. Uwazam ze to dobra firma na start jako ph ale kariery tam zadnej sie nie zrobi. Awans, podwyzka... raczej mozna zapomniec.
janek 2016-05-10 13:09:36
co powiecie odnośnie pracy u ncich, bo chyba nowe oferty teraz sa jak tak patrze, tylko jakie są stawki wiecie?
Ewa 2016-11-14 13:55:03
Nie polecam - zamówiłam w hurtowni towar i czekam na jego odbiór już 18 dni / a miałam go otrzymać w ciągu 5 dni/. Nie można się do nich dodzwonić i nie odpowiadają na ponaglające meile .
Po raz pierwszy spotkałam się z takim traktowaniem klienta - to kpina dlatego odradzam zakupy w tej hurtowni
Zostaw swoją opinię o Martom, Hurtownia art.chemicznych i kosmetycznych - Nowa Wieś
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Martom, Hurtownia art.chemicznych i kosmetycznych