brak logo

Pacific Enterprise

Nowe Bielice

Opinie o Pacific Enterprise

ZIBI 2009-02-20 17:01:34
Tragiczna firma, chory właściciel z równie chorą mamusią ( babcia Wala ), ubliżają pracownikom, wszyscy według nich to złodzieje, zwalniają bez powodu, szykanują i wykorzystują pracowników ponad miarę!!! UWAŻAJCIE - wystawiają opinie pracownikom , taką, że nikt was nigdzie nie zatrudni. Omijajcie ich !!!!!!!..
anonim 2009-06-09 19:08:35
MALO TEGO! SPRAWE ZNAM OD PODSZEWKI BO TAM DOSC DLUGO PRACOWALEM!! LUDZIE PRACUJA TA NAWET PO 300 GODZIN MIESIECZNIE ZA PIESKIE PIENIADZE!! HOTELEM RZADZI [usunięte przez moderatora]!! MENAGER BEZNADZIEJA CHOC TEN OBECNY TOMASZ ZDUNEK TRZYMA LAPKI PRZY SOBIE,BO DWOCH POPRZEDNICH MOLESTOWALO SEXUALNIE PRACOWNICE. BYLO O TYM GLOSNO NAWET SPRAWA ZAJELA SIE TELEWIZJA. PROGRAM INTERWENCJA MOWI WAM COS?????
MATKA OSZUKANEJ 2009-09-18 09:35:19
KELNERKI NIE PRACUJCIE PRZY OBSŁUDZE WESEL BEZ WCZEŚNIEJ PODPISANEJ UMOWY O DZIEŁO CZY ZLECENIE , BO OSZUKUJĄ .UMAWIAJA SIĘ NA STAWKĘ .PO WESELU PŁACĄ POŁOWĘ .
ja 2009-10-14 15:45:15
jakich 2 poprzednich molestowało? słyszałem o jednym
baska 2009-11-19 18:23:17
cos jest na rzeczy. wlasciciele przewrazliwieni na swoim punkcie. zadne zasady tam nie istnieja-wolna amerykanka. pracownik nie wie jak postepowac, to co dzisiaj jest dobre jutro naganne. wariatow z ludzi robia. zwalniaja z dnia na dzien bez podania przyczyn. cyt. menedzer"wlasciciel tak kazal, wlasciciel ma prawo"(ona dlugo miejsca tam nie zagrzala) zreszta i dobrze tempa byla.
ja1 2010-01-13 14:46:02
jakich dwoch menedzerowmolestowalo?
pierwszyto pewien pan o ktorym byl slawny program w tv[usunięte przez moderatora]...a drugi to pewien pan DYREKTOR [usunięte przez moderatora]. niestety o nim nie bylo glosno. sprawe przyklepalismy miedzy soba nic nie trafilo na zewnatrz...on ograniczal sie do slow. stary oblech szukal miejsca na swoje fanaberie. najpierw chcial zrobic panienke dla swoich kumpli z pewnej dziewczyny, ktora tam pracowala bo tak jak mowil...no przeciez wszystko jest dla ludzi.... kilka osob chcial wywalic bo twierdzil zewszyscy klamia..okazalo sie ze pan [usunięte przez moderatora] jest znany w kilku hotelach...a jego cv jest bardzo imponujace...prawie cale zmyslone...roznych dziwnych przygod przezylam tam baardzo duzo, dosc dlugo tam pracowalam...
Hyde 2010-01-20 15:45:23
Fakt, do menadżerów to szczęścia nie mają, ale sami sobie są winni, chyba nie było tam nikogo normalnego z kierownictwa, przynajmniej za mojej pracy. Zresztą jaki normalny człowiek znosić potulnie będzie praktyki stosowane w tej firmie. Robią z ludźmi co chcą. Syf w tym hotelu był i będzie, a te 4 gwiazdki to chyba sami sobie przyczepili bo do 4 to wiele im brakuje. Nie wspomnę o basenie, do którego nie polecam wchodzić. Można coś złapać. Zresztą pamiętam jak kelner opowiadał, że kiedyś był tam taki pomocnik menadżera co napił się za dużo wódy i po prostu zrobił do basenu .... kupę!!
Nic dodać nic ująć.
Anika 2010-09-04 19:22:25
Byłam na obsłudze kilku wesel od maja 2010.O braku umowy nawet nie chcieli słyszeć,stawkę jaką dostałam została mi wypłacona co do grosza za przepracowane godziny.Dodatkowo mogłam się najeść i napić za co nie miałam potrąconej ani złotówki.Na razie mnie nie oszukali i mam nadzieję,że do tego nie dojdzie bo bedę wkrótce na obsłudze następnego wesela.Pozdrawiam
lucy 2011-06-01 17:50:08
SYF TOTALNY!! BYL I BEDZIE! nic sie tam nie zmienilo. nie bylo tam chyba pracownika z ktorym chociaz potrafili sie wporzadku pozegnac. kazdy eks pracownik ma problemy z odzyskaniem nalezacych mu sie pieniedzy, np. wyplaty czy ekwiwalentu za urlop! [usunięte przez moderatora] - byla pani prezes potrafi tylko łżeć w żywe oczy albo nie odbierac telefonów gdy sie czlowiek upomina o swoje ciezko zapracowane GROSZE bo to nawet kolo wynagrodzenia nie lezalo! konczy sie zawsze na inspekcji pracy i ciaganiem po sadach.. A oni co? oglosza upadłosc, powolaja nowa spolke i narobia kolejnych dlugów.. i wkolo to samo..omijajcie to miejsce z daleka jesli liczycie na uczciwa wspolprace.. ja sie przeliczylam.
porter 2011-06-15 19:05:34
pracowałem tam pare miesięcy chyba trzy lata temu zrobiłem dla firmy 110% ze swojej strony a wydymali mnie na monete i oskarżyli o złodziejstwo,szacunek dla dziewczyn od wesel,pozdro dla [usunięte przez moderatora]..omijajcie ich szerokim łukiem morze ktoś ich wsadzi na kontener i wywiezie do ich ameryki raz na zawsze..ps.gość z księgowości chyba już oszalał bo przed wypłata trząsł sie jak gość z parkinsonem..
kamil85 2011-07-03 12:48:42
Nie piszcie,skoro nie wiecie jak jest na prawde!!! To Pan [usunięte przez moderatora] nie wywiązuje się ze wszystkich obowiązków,z Hotelu atlantic pracownikom nie dał świadectw pracy,ani nie zapłacił za urlopy,a powołał nową spółke gdzie zrobił się prezesem,a w nowej spółce swoim starym pracownikom,dał nowe umowy na okres próbny 3 miesięcy,zamiast ich przenieść na starych warunkach!! Dyrektorem hotelu zrobił P.[usunięte przez moderatora] który tańczy jak mu grają pomimo,ze na niczym się nie zna,a ma zbyt wysokie mniemanie o sobie!! Przyjdzie i czas na P. [usunięte przez moderatora] w tej chorej firmie!!!! A jak wymagać od szefa szacunku do pracowników,skoro nie ma za grosz szacunku do własnej teściowej!! Takie jest moje zdanie.
radek 2011-07-03 13:10:47
księgowi hotelu atlantic podpisujac dokumenty,trzesą im sie rece z nadmiaru alkoholu. Bylem,widzialem na wlasne oczy.
bla blaa 2011-07-26 11:04:59
Próbuję od dwóch tygodni dodzwonic sie do PANA :-) [usunięte przez moderatora].Posiada komórke służbową ale po 20 razach nie odebrał ani nie reaguje na sms-y.Chorzy ludzie-firma ta to wielkie nieporozumienie
opinka 2011-08-05 15:31:30
Dziwię sie troche tym wszystkim, który mieli kontakt z tymi ludżmi a mimo to nic nie robia w tym kierunku.Takie informacje powinny iść w ETER., by przestrzec innych prze ich nieuczciwością. Takie informacje napewno im nie pomogą a mogą tylko zaszkodzić.
ONA 2013-07-16 15:48:19
co znowu otwierają ten hotel????
1
aleksy 2014-06-23 01:59:31
Witam, poniewaz zbliża się sezon wakacyjny i ogólnie urlopowy, to nie potrzebuja aby osób do pomocy w hotelu atlantic? Z góry dziękuje za informacje.
kasia 2014-12-16 18:59:10
hej a jak jest obecnie? Czy moze potrzebuja kogos bo chcialabym wyslac aplikacje... Jak wygląda obecna sytuacja rotacji pracowników, może ktoś napisać z pracowników? Jak wygląda środowisko pracy, atmosfera, kultura organizacyjna w Pacific Enterprise?? może ktoś opisać swoje doświadczenia pracy? Warto szukac tam zatrudnienia??
Koszalinianin 2015-01-06 22:42:52
Hotel już nie istnieje i jest w części spalony wiec aplikacje można złożyć co najwyżej do rozbiórki tego hotelu.
rocky 2015-03-21 03:49:26
hej , a czy macie jakieś informacje na temat ofert pracy na które można liczyć z Pacific Enterprisie ? ostatnio szukałem ich dość intensywnie , ale w dalszym ciagu jestem w punkcie wyjścia i niestety nigdzie w żadnych mediach nie ma żadnej wzmianki na temat pracy w tym miejscu.Będę wdzięczny za wszelkie info
Wiesio 2016-05-15 19:42:38
No mam nadzieję, że tutaj przyjmują do pracy od razu, generalnie to naprawde jest o co walczyć, o swój kawałek tortu, bo mają fantastyczne benefity i doskonałe pakiety socjalne, a przeciez o to chodzi jeśli się ma rodzinę
Zostaw swoją opinię o Pacific Enterprise - Nowe Bielice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pacific Enterprise