brak logo

Europartner

Opole

Opinie o Europartner

anonim 2009-03-06 13:52:00
Firma stwarzająca możliwości rozwoju, na który jednak trzeba być gotów. W firmie podobała mi się atmosfera i nastawienie na potrzeby klienta. Dodatkowym atutem była również kadra menadżerska, która starała się wesprzeć w realizacji wyznaczonych celów.
1
anonim 2009-04-23 08:27:48
witam. juz nie długo bede pracował w tej firmie.jest tu bardzo miła atmosfera ,sympatyczni ludzie a przedewszystkim przyjazna kadra co powoduje owocaną wspólprace:) zarobki sa naprawde duże a przedewszystkim jest nienormowany czas pracy co bardzo mi odpowieda, poniewaz moge dalej zdobywac wykształcenie i dobrze zarabiac.polecam
anonim 2009-05-15 13:12:26

WITAM

JEŻELI JESTESCIE PAŃSTWO ZAINTERESOWANI NAWIĄZANIEM NOWEJ WSPÓŁPRACY Z FIRMĄ Z SEKTORA USŁUG FINANOWYCH EUROPARTNER
PROSZĘ O KONTAKT europartner.rekrutacja@poczta.fm


KIEROWNIK ODDZIAŁU
PAWEŁ KOWNACKI

marzena 2009-11-12 13:32:40
Moja koleżanka w tej frmie Ep
spotkała się z bardzo podstępną tu osobą i w dodatku źle interpretującą słowa. Zastanawiam sie nad wywiadem w prasie , może warto
powiedzieć jak działają niektóre osoby i jaka jest prawda, kto klientów robi na szaro i do jakich praktyk się ucieka, Chętnie podam na forum nazwisko tego Pana, będzie można poddać jego uczciwość pod lupę, a pewnie wielu agentów powie mu co myśli o podstępnym jak żmija typie osobowosci teg i jemu podobnym osobom.
Mnie na szczęście moi znajomi ochronili, mam ucziwych, ale wielu klientów ma pecha.
urszula 2010-03-10 18:16:53
broń Boże od takiej firmy .kupa zakłamanych panów z kierowniczką która robi ich na szaro jak tylko chce.Zarobki duże ale dla kierownictwa .
przyjaciółka czarnej 2010-03-10 18:23:11
Czy ta czarna jeszcze tam pracuje (w opolu)? Jej kariera w tej firmie jest niebywała (po trupach do celu). pozdrawiam stara (U)
nick 2010-03-28 18:42:54
owszem pracuje i ma się lepiej niż ty bo zarabia więcej i ma odpowiednie poparcie
EX 2010-11-04 11:04:50
Jedna z poniższych opini się zgadza - zarobki są niezłe - dla kadry kierowniczej wyłącznie. Osoby zaczynające zarabiają tyle, żeby mogły dalej pracować: na tel., na paliwo, poczta etc. Mowa o firmie doradczej? Nie licząc ubezpieczeń majątkowych bazująca na jednym towarzystwie ubezpieczeniowym - czy to doradztwo?
były pracownik 2010-11-11 22:57:08
Oferta dla każdego kto będzie co 2 lata przepisywał swoich klientów (znajomych i krewnych) z ofe do innego ofe i ścemniał ich, że to kożystne. Oczywiście dla firmy. Bo inne płacą więcej swoim agentom.
anonim 2011-11-09 21:30:23
nikomu nie polecam tej firmy, to zwykła akwizycja i system piramidalny a umowa zlecenie jest na czas nieokreślony wbrew temu o czym mnie wcześniej zapewniano !!!!!
Na rozmowie wstępnej usłyszałam same kłamstwa
pamiętajcie w systemie piramidalnym Ci z dołu pracują na te wczasy dla tych u góry więc nic dziwnego że tak dbają o nowe nabytki !!!
NIE DAJCIE SIĘ ZWIEŚĆ !!!!!!
pewna o 2012-08-29 19:22:17
pozbyli się wszystkich wartościowych ludzi, a zwłaszcza tych którzy dużo wiedzieli o firmie i w ogóle mieli wiedzę fachową, ta firma jest bez przyszłości, przespali zmiany i możliwość rozwoju, nie polecam, i jak to się ma tdo Waszego rozwoju osobistego i tej Waszej psychologii biznesu panowie?
1
Bum 2013-05-30 15:16:55
Witam!
Dobre pytania! Jak na razie, to jestem przekonana w:
- firma promuje siebie za darmo na koszt pionków zatrudnionych na umowę - zlecenie, gdzie każdy punkt - to groźba, kary dla pracownika, a nic na jego korzyść
- gdzie gwarancje tego, że będzie zapłacona prawidłowa kwota od kontraktu (nie jestem pewna, czy faktyczna prowizja nie jest wyższa), tego zwykłym "śmiertelnikom" nie da się sprawdzić
- NORMALNA firma bierze na siebie koszt dojazdu, rozmów telefonicznych i in., gdyż ceni swoją opinię jako pracodawcy uczciwego, a nie idącego do celu po trupach
- asystenci (którzy nigdy nie będą DORADCA FINANSOWY - GDYŻ TRZEBA MIEĆ SPECJALNE WYKSZTAŁCENIE) przygotowują dla całej pozostałej PIRAMIDKI gotową bazę potencjalnych klientów
- od każdego szkolenia też mają niezłą kasa (a szkolenie jest 2-3 razy w tygodniu), na każdym szkoleniu na pamięć wyuczona monotonna "bajeczka" za którą nie dałabym 100 zł, gdybym wiedziała, że tak ma wyglądać pierwsze szkolenie prowadzone poprzez DYREKTORA
- są w ofercie tylko wycieczki... a gdzie inne oferty rozwoju pracownika?
- zna się kierowników, opiekunów, dyrektora, a zwykłych pracowników? Nie przedstawiono...
- a gdzie gwarancja, że asystent będzie chodził na każde spotkanie z opiekunem, a nie tylko na spotkania niczego nie warte?
- nie ma pewności, że opiekun nie ominie swojego asystenta i nie podpisze z nim sam umowy, bez udziału asystenta

Moja opinia:
1) firma - piramida, tym, co są na górze poszło łatwo, my śmiertelnicy nie mamy szans, gdyż GÓRA nie pozwoli
2) firma jest nie w porządku, gdyż przeciętny człowiek z problemami finansowymi nie da radę tam pracować, ponieważ nie zarabiając już trzeba włożyć (rachunek telefoniczny, koszt dojazdu do klienta i inne)
3) umowa - zlecenie jest skonstruowana tylko na niekorzyść asystenta, żadnego zabezpieczenia dla niego nie ma w tej umowie
4) sądzę, że w tej firmie jest kilku PRAWDZIWYCH doradców finansowych, którzy prowadzą DUŻE kontrakty (przypadkowo wyłapane poprzez asystentów), pozostała część buduje firmie image i zarabia na zbieranych poprzez asystentów bazach, drobnych klientach (ubezpieczenie nieruchomości, ubezpieczenie życia swoje i rodziny, szkolenia i t.p.)

Oby ja nie miałam racji... Nie lubię być zawiedziona po ciężkiej pracy.
Mam zamiar przekonać się w tym. A czy mam zdolności do wykonywania tej pracy? Tak, jestem tego pewna! Tylko, czy będzie ich stać mnie docenić i zatrzymać?..
1
gusia 2014-08-18 17:54:11
Europartner to firma która namawia do założenia inwestycji ale jeżeli chcesz sie wycofać to wszyscy odwracają się od Ciebie, nikt nie chce Ci pomóc w od dzyskaniu własnych pieniędzy, prosisz się i nikt Ci nie chce pomóc. Ludzie nie wchodźcie w szeregi tej firmy, okropieństwo.
leszno 2014-08-26 13:58:35
mam bardzo złe wspomnienia z panem jerzym, obiecał Bóg wie co, ciągle pytał o nowe kontakty i spotkania, nachodził mnie w domu i obiecał że juz zaraz bede super kasa przelana, później nie wie czemu nie przelewają, jak sobie dałam spokój to po pół roku przelali mI 30 zł . po prostu żal ścicka, tyle spotkań i umów i Te 30 zł żal. OMIJAĆ Tą FIRMę SZEROKOOOOO. BANDA OSZUSTÓW I NACIĄGACZY, SZKOLENIA PŁATNE.
1
renia 2014-08-30 00:10:45
mojego syna namawiają na pracę w tej firmie .Nie podoba mi się to , ja mu odradzam . To by była jego pierwsza praca .
1
Małpx 2014-12-01 16:38:13
Z tego co widzę firma Europartner prowadzi jakąś nową rekrutację, jest ogłoszenie o pracę. Zobaczcie prosze o co chodzi i jeśli możecie to napiszcie czy warto się o nią starać. Doradca finansowy to wcale nie sprzedawca ubezpieczeń ,produktów inwestycyjnych czy kredytów ,drapieżny ...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5711905?keywords=&region=
Krzysztof 2014-12-29 08:12:22
Namówiłem żonę z polecenia przez koleżankę, która tam pracowała , mówiła ,że fajne zarobki , pracuje kiedy chce i same ahy ohy. Po jakimś czasie kiedy żona pozyskała kilku klientów zainteresowały mnie jakie pieniążki zarobiła . Niestety wszystko co włożyła straciła firma okazała się wielką porażką , koleżanka która mówiła o niezłych zarobkach , nie dostała tak naprawdę ani grosza ... jednym słowem - OSZUSCI (odzdział TRZEBNICA)
panna-LESZNO 2015-02-19 08:22:12
UCIEKAĆ JAK NAJDALEJ !!!!!! najpierw trzeba wpłacić 100 zł za jakieś śmieszne szkolenie na którym wypełniacie ankietę, później wyciągają od was telefony do waszych znajomych. oczywiście obiecywali wielkie pieniądze i umowy, sprzęt, ja za pół roku pracy dostałam 30 zł i nic więcej i to jeszcze po wielkich bólach. Uważajcie na ściemniacza JERZEGO nie dajcie się oszukać strata czasu.
1
ppp054 2015-03-24 08:40:42
Hmmm a ja własnie złożyłam podanie o pracę jako księgowa kadr i płac. Mam nadzieję, że jak dostanę u nich prace to nie zawiodę się...
agent007 2016-07-20 02:46:33
A to ciekawe?Słyszałam ,że kilka osób zwolnili z biura . To po co mieliby przyjmować? Może to inny Europartner
jana 2016-07-20 21:22:11
a możesz powiedzieć nam szczerze zostały zwolnione osoby te i czy ewentualnie czy szykują się jakieś kolejne zwolnienie? wolę wiedzieć zanim wyślę cv
Zostaw swoją opinię o Europartner - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europartner