Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Coca-Cola

zdjecie uzytkownika
neku - 2015-05-24 21:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Elton - 2015-05-15 16:12:31]:
Jaja? To łagodne określenie. Czy to nie ciekawe że gdynia przestała robić wyniki odkąd ma nowego szefa? jakie rządy taka motywacja! RK nie nadaje się nawet do odczytywania wyników Toto lotka. Ale ogólnie jest u nas ciekawie, teraz gdynia dba o parytet żeby więcej stli mogło mieć romans ze swoją podwładną!
zdjecie uzytkownika
YYY! - 2015-05-26 07:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XYZ - 2015-04-23 17:27:19]:
Chyba myslisz o innej firmie niz CC HBC POLSKA:)
zdjecie uzytkownika
x man - 2015-05-26 17:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nasz wódz z Poznania pojechal udzielić wpsparcia w budowaniu wizytacyjnych ekspozycji było już z osiem a chciał dwanaście no i co się stało... Właściciel wyprosił go ze sklepu mówiąc że w dzisiejszych czasach za darmo umarło :) Z tego wszystkiego zostawił w sklepie swoją książeczkę z priorytetemi mca no i zarząd kręcił nosem. Oj oj ale wtopa oj oj..
zdjecie uzytkownika
Koziołek - 2015-05-27 14:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oto on Panowie zajmujacy się dystrybucją ksiażeczek z priorytetami miesiąca mamy w P-niu przeogromną prośbę a mianowicie czy mozecie wysłać 8 ksiązeczek na czerwiec więcej 7 dla liderów i 1 dla Ojca? Będziemy wdzięczni i maj juz się nie powtórzy.
zdjecie uzytkownika
zbawiciel - 2015-05-28 10:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Dla Poznania wielkie SZA TO PA z Gdyni :)
zdjecie uzytkownika
yes - 2015-05-29 20:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy i na jakie auta bedzie wymiana obecnej floty?
zdjecie uzytkownika
Koksu - 2015-05-30 09:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yes - 2015-05-29 20:42:25]:
Pewnie na początku następnego roku,a wymiana obowiązkowo na dwuosobowe Yarisy-tak dla odmiany.
zdjecie uzytkownika
yes - 2015-05-31 07:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
własnie slyszalem ze jezdzimy jeszcze 2 lata obecnym yarisem a patrzac czym jezdza sasiedzi z innych krajów to az zazdrosc zżera...
zdjecie uzytkownika
Konik - 2015-06-09 15:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co się podziało w Koszalinie?
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-06-09 19:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś coś wie o co kaman ? szeroko poszło chyba .....
zdjecie uzytkownika
mediatorr - 2015-06-10 11:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sza to pa - teraz kolej na gdynie, ten sam gospodarz...
zdjecie uzytkownika
Roman - 2015-06-10 21:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakie warunki płacowe może liczyć audytor, zatrudniony przez WTS ? Wiem, że ok. 20 wizyt dziennie, możliwe wyjazdy na drugi koniec Polski, umowa o pracę tymczasową, przedłużana co miesiąc.
zdjecie uzytkownika
koszalin - 2015-06-10 22:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cały koszalin poleciał
zdjecie uzytkownika
liiiiiiiiiiiiii - 2015-06-11 19:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koszalin - 2015-06-10 22:18:58]:
podziało się w Koszalinie ktoś zna szczegóły?
zdjecie uzytkownika
Alejandro - 2015-06-14 08:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki skumali się z audytorem
zdjecie uzytkownika
bbbbbbbbbbbbb - 2015-06-14 17:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno oni znali sie duzo wczesniej niz audytor zaczal prace razem chodzili do liceum czy cos takiego... takie chodza ploty w miescie.
zdjecie uzytkownika
Piki - 2015-06-17 08:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bank nie poczeka - 2015-05-08 07:36:11]:
Gdzie premia? Zapytaj się swojego STL. Jak się spóźnił z raportami to pij do niego. Co jak co ale przez 18 lat pracy tylko raz wypłata spóźniła się o 1 dzień. Twój wątek jest żałosny.
zdjecie uzytkownika
Odwolania - 2015-06-18 17:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy wiecie czy ktoś z Koszalina będzie się odwoływał ? Jak cały Koszalin poleciał to co teraz się tam dzieje ?
zdjecie uzytkownika
Pitu - 2015-06-23 00:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Coca-Coli nie jest tak, że każdy pracownik z góry od razu dostaje auto służbowe czy to tylko panowie managerowie rozwalają się firmowymi yarisami? Ostatnio sporo ofert od nich się ukazało, a ciekawe jest to czy to był jeden rzut ofert i znaleźli tych co szukali, czy to początek jakiś większych zmian...
zdjecie uzytkownika
xawi - 2015-06-23 19:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pitu - 2015-06-23 00:01:48]:
coś bez składu piszesz
zdjecie uzytkownika
itp - 2015-06-23 22:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widze ze teraz ogarnął wszystkich szał na power team. To jest żałosne. Nie dosc ze nas okroili z kasy za premie kwartalne to teraz cisnom aby grac w gierki podczas pracy, zamiast sprzedawac i zarabiac kase. To co sie dzieje teraz w temacie power teamu to jest nie do pomyslenia. Jakis neptyk z braku zajecia i nadmiaru kasy powolal do zycia sztab ludzi i program kompletnie nie majacy racji bytu. Kaza 40 latką pykac w gierki po pracy albo w jej trakcie, zeby sie nie skompromitowac, ze program ten kompletnie nie ma racji bytu i zainteresowania wsrod ludzi. Nagrody sa rewelacyjne: tandetne czajniki, tostery itp. STL mowi ludziom ze jak nie beda grali po pracy w gierki to moga sie spodziewac wizyty depo na rynku. A jak beda grali to w nagrode spotkaja sie w finale z Wojtkiem, albo Michalem. To ja oglaszam wszem i wobec koledzy ze to jest mobbing. Nagrywajcie ich a pzred sadem wygracie kazda sprawe. To absurd aby zajmowac sie pierdolami, zamiast ciezka praca na rynku, bo niebiescy tez warjuja z cenami jak oszolomy.
zdjecie uzytkownika
itd - 2015-06-23 22:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I jeszcze jednego zapomnialem dodac. Bardzo lubie swa prace. Nigdy nie narzekalem na nic i pierwszyraz sie wypowiadam na tym portalu a pracuje juz pare lat. Jak czytam niektore wpisy to sie zastanawiam nad tym dlaczego narzekajacy nie zmienia pracy jak im nie odpowiada. Ale power team to absolutne nieporozumienie i zaczyna odnosic odwrotne skutki do zamierzen. Zamiast motywowac demotywuje. Jak widze jak moi koledzy kryja sie po osiedlach i lasach i graja w gierki zamiast pracowac to az mnie serce kluje co my robimy. Teraz gdzie jest taka walka o kazdy centymetr polki na sklepie, o kazdy centymetr powierzchi pod ekspozycje, gdzie kazda minuta jest cenna w kwestii efektywnosci i odpowiedniego zagospodarowania czasem pracy My gramy w gierki tylko i wylacznie ze strachu przed przelozonym, a program z zalozenia mialbyc dobrowolny. Rozpoczol sie wyscig szczurow i walka o punkty, gdzie nagroda jest czajnik albo toster, albo zadowolenie depo ze ma czysta glowe bo jego ludzie zamiast pracowac graja w gierki. Co my robimy? i gdzie zmierzamy? Druga Grecja nas za chwile spotka. Nie tedy droga. Jak macie juz grac w te gierki to rubcie to po pracy, bo konkurencja was wymiecie z waszych punktow, a Wam pozostanie jedynie satysfakcja z finalu z Wojtkiem albo Michalem.
zdjecie uzytkownika
wielolatek - 2015-06-24 22:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sie zgadzam w 100%!ja mam pracować na rynku a nie puzzle układać 5razy mam 3 dzieci i te 2 godziny po pracy to ja lekcje z nimi odrabiam i nie mam czasu na zabawy przy kompie!robie wszystkie plany volumen sop aktywnych a punktów nie dostaje bo we flocie nie wyrabiam bo mając 34 wizyty dziennie ciezko nie przekraczać prędkości a jeżdżąc po wsiach gdzie co chwila to kura to kaczka i mobil eye piszczy a kolega ma 3x w tyg galerie wiec auto stawia na parkingu i 8 godzin ani razu mu nie piknie!program porażka!
zdjecie uzytkownika
Luki - 2015-06-24 22:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W gdyni jest dziwne przyzwolenie na obstawianie stanowiskami szczegolnie kobiet nie koniecznie posiadajacych wiedze a raczej urok osobisty co stl wykorzystuja dla swoich potrzeb a to wszystko pod kloszem the coca cola company co zrobic kiedys na nich tez przyjdzie pora.
zdjecie uzytkownika
alex - 2015-06-25 09:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
100 % racji w temacie power team. Ludzie zaczeli grac. Graja Telselerzy gra infolinia, graja wszyscy a robota lezy. ja tez dzis zagralem 25 minut czasu do tylu jestem. ale musialem bo jest cisnienie. power team to chyba poczatek konca zdrowego rozsadku w naszej firmie.
zdjecie uzytkownika
jpeg - 2015-06-25 12:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co z tego ze punkty zdobywam w powerteamie jak sa to tylko punkty wirtualne. Kasuja sie jak jeden z parametrow nie bedzie zrobiony. a sa parametry niektore niezalezne od nas. jak ktos ma trase miejska to spalanie go dyskfalifikuje juz napczatku.
zdjecie uzytkownika
Poznańczyk - 2015-06-25 20:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
U Nas w Poznaniu to Ojciec jasno i wyraznie powiedzial na jednym z HGMM cieplejszego lata w Polsce nie bedzie(za oknem w tym dniu bylo 13)
Panowie vol nie idzie pieniedzy nie bedzie ale bawimy sie mamy gry i zabawy w powerteam.Miasto robi sie puste,zaczyna sie czas urlopow w sklepach
luzniej wiec grajmy final z Wojtkiem lub Michalem Nasz.
To jeden watek a drugi ktory mnie zastanawia, ale nie wiem do kogo go zaadresowac wiec moze Wy mi pomozecie to mysle ciekawe pytanie,a mianowicie
skoro Bd posiadajacy nagany,zostali pozbawione rocznej premii to na jakiej podstawie sa klasyfikowani i biora udzial w programie motywacyjnym
Zwanym powerteam?Czyzbysmy mieli do czynienia z brakiem konsekwencji w dzialaniach?Cisnienie na sukces tego programu jest tak duze,ze nie ma zasad
?Na chlopski rozum biorac ,skoro tu moga odbierac nagrody to dlaczego nie wyplacic im rocznej premii?Oszczednosci???
zdjecie uzytkownika
mateo07 - 2015-06-27 12:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Luki - 2015-06-24 22:16:06]:
A skąd Ty możesz wiedzieć jaką te kobiety mają wiedzę? Rekrutowałeś je? Oj zazdrość zżera, zżera
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2015-06-27 21:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [itd - 2015-06-23 22:43:10]:
Poproś swojego stla żeby Ci wytłumaczył że nikt nikogo w firmie nie zmusza do chowania się po lasach czy osiedlach i grania w gierki,czy ty zdajesz sobie sprawę w jakim świetle stawiasz siebie i swoich kolegów?Nie mówie że powerteam jest dobry bo uważam że nie,ale twoja wypowiedz jest bardzo subiektywna...
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-06-29 14:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale teraz są jaja na Koszalinie hahaha hahaha ha
zdjecie uzytkownika
farek - 2015-06-29 19:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam się teraz dzieje ?
zdjecie uzytkownika
miras - 2015-06-29 22:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [itp - 2015-06-23 22:22:53]:
a najlepszego jak mowia ze 800 zl jest kwartalnie za ss , a od kiedy 1 pkt rowna sie 1 zl w tym programie, jak mozna wszytko duzo taniej kupic....
zdjecie uzytkownika
wiedzacy - 2015-06-29 23:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kibic - 2015-04-10 22:41:42]:
w rzeszowie ponoc poszlo o mobing , hardcor na maxa , a dyr z krakowa nie chcial przejsc do rzeszowa
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2015-06-29 23:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kolego co ty piszesz. W takim świetle stawia jego i moich kolegów firma. Wystarczy ze spojrzysz jak rano na Macu we Wrocku chłopaki sie zbierają i pykają w gierki zamiast robotę gonić. Pykają bo ciśnienie ostre i kto ich stawia w jakim świetle. Ja gram na sklepie podczas wizyt u klienta i uważasz ze to poważne? Bo ja osobiście sie tego wstydzę.
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2015-06-29 23:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
kolego już odpowiadam ci na pytanie dlaczego BD z naganami biorą udział w powerteamie. To bardzo proste. Dlatego ze nigdy nie ujrzą tych pieniędzy bo punkty jak i cała ta zabawa jest iluzja. Co z tego ze je zbierasz jak nigdy nie uzbierasz. Zobacz ilu ludzi jest w Polsce a ilu odbiera nagrody. Jak dali chłopakom aurisy w Łodzi to cały świat ich oglądał nawet na Filipinach i w Ha Noi była transmisja na żywo abyś ty mógł uwierzyć ze kiedyś tez dostaniesz.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-06-30 17:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to jest ten powerteam ? czy to jakas nowosc ?
zdjecie uzytkownika
kos - 2015-07-02 19:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda ze bd ktorzy polecieli z koszalina otworzyli swoja hurtownie i maja duzo nizsze ceny niz my ? bedac w darlowie podluchalem rozmowe sprzedawczyn...
zdjecie uzytkownika
Mickey Speed - 2015-07-06 10:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Kiedyś go up teraz nawet dla tych co chcą go up po miesiącu robią sit [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Patrz Zielona Góra albo bez asasmentu STL bądź też z nagana do Koszalina.System padł i już nikt go nawet nie stara się reanimować. Mamy agonie a na jesień przechodzimy do historii.
zdjecie uzytkownika
arrrow - 2015-07-08 18:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
obecnie panuje trend na zatrudnianie ladnych kobiet , niestety nie idzie to w parze z kompetencjami jakie mieli obslugujacy moja firme panowie przedstawiciele pozdrawiam wkurzony klient.
zdjecie uzytkownika
sniper - 2015-07-08 22:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakies afery tasmowe jak w naszym Rzadzie wisza w powietrzu w P-n?Tak wszystko tam wiecie jakby ktos w gabinecie cieni zamontowal gadzety podobne do warszawskiej restauracji?No i te awanse i nominacje w ostatnim polroczu faktycznie sa takie jak opisujecie!?Zycze wam powodzenia i walczcie o swoje tak jak my tu w Rzeszowie.Byly dile i pare osob a reszta jak powietrze a teraz normalniej i wszyscy na rowni.
zdjecie uzytkownika
Dudek - 2015-07-09 21:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nagrywajcie wszystko i wszystkich - może jakieś pieniądze z tego będą.
zdjecie uzytkownika
cyk - 2015-07-13 21:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chłopaki,a jak jest w innych lokacjach z noszeniem polówek?ładnych,wyprasowanych i pachnących?bo w poznaniu temperatura powyżej 30 stop celc. a my dostajemy opierdol za to, że nosimy koszulki polówki!!!! do zrobienia mam ekspo półpalety i dwie ćwiartki i to jeszcze w koszuli!! nawet szefowa w sklepie zapytała się dlaczego nie założe koszulki,przecież jest upał,ale co miałem odpowiedzieć?
rozumiem pełne buty,rozumiem długie spodnie,ale faktu,że nie możemy zakładać polówek w upały to nie kumam.
jak dla mnie temat audytowy!!!
nie wiem, czy to jest ustalone przez "górę" czy tylko wymysł STL'a?
zdjecie uzytkownika
kiler - 2015-07-13 22:02:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To wymysł waszych chorych psychicznie stl, niech się zaczną leczyć a Wy ich olejcie.
zdjecie uzytkownika
gdy - 2015-07-15 20:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cyk - 2015-07-13 21:39:03]:
Pracowałem w CC w latach 90-tych - 28*C a ja w czarnych butach,czarnych spodniach, koszuli z logiem 10x10cm i krawacie zapitalam miedzy kocykami po plaży w Jastrzębiej G.Wyglądałem jak zielonoświątkowiec, ale nie było zmiłuj. Standardy!
zdjecie uzytkownika
gdy - 2015-07-15 20:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [neku - 2015-05-24 21:59:29]:
Co już tęsknicie za Gajowym i jego szczerym uśmiechem?
zdjecie uzytkownika
gdy - 2015-07-15 20:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rk - 2015-05-13 22:36:18]:
Jacuś wracaj ze swoim szerokim uśmiechem!
zdjecie uzytkownika
ameryt - 2015-07-23 03:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a może ktoś tutaj pracuje w Warszawskim oddziale Coca-Cola i może napisac co nieco o stanowisku accounts payable client manager, bo akurat szukają i oferta bardzo mnie zainteresowała. W sumie to chciałbym tutaj pracować, bo to w końcu marka ogólno światowa i taki wpis zrobiłby dobre wrazenie w moim CV.
zdjecie uzytkownika
mstw - 2015-07-29 22:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem dzisiaj białego Aurisa z brandem Coca-Coli. Jakaś wymiana floty dla PH?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Najpierw telefon i zaproszenie na rozmowę do biura, spotkanie z managerem i rozmowa kwalifikacyjna, kolejny etap to wykonanie zadania w sklepie, namówić do skorzystania z aktualnej promocji i wstawić jakiś regał (tak było w moim przypadku) wszystkie info dostajecie na maila dzień wcześniej.
Pytania: Dlaczego praca w coca coli, jakie doświadczenie w branży, jakich klientów bym pozyskał i w jaki sposób, jak wyobrażam sobie pracę przedstawiciela handlowego, ogólne pytania do poprzedniej pracy.
zdjecie uzytkownika
Piksel - 2015-07-30 13:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mstw - 2015-07-29 22:55:20]:
Nie dają dziećmi samochodzik do zabawy na 3 m-ce, a potem im go zabierają w nadziei, że się dziecko popłacze. He, he tak działa super konkurs powertime.
zdjecie uzytkownika
mstw - 2015-07-30 22:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Piksel - 2015-07-30 13:17:56]:
Niech zgadnę, żeby jeszcze bardziej "podnieść rangę i prestiż" tej nagrody, pewnie Auris nie ma GPSa i kamerki? :-)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Coca-Cola!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coca-Cola
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert