Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Coca Cola HBC

zdjecie uzytkownika
MAT - 2014-03-06 19:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam może ktoś powiedzieć coś odnośnie pracy jako ph? dają umowe o pracę czy umowa firma-firma, jakie zarobki i czy warto sie starać o tą robotę. Obecnie pracuję jako PH w firmie prądowej.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-03-06 20:08:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAT - 2014-03-06 19:07:37]:
Jeśli w fimie prądowej placa ci tylko od zdobytego klienta to na twoim miejscu i tak być poszedł do cc pomimo tego ze jest straszna lipa to wytrzymasz rok i nabierzesz doświadczenia dzięki czemu będziesz mogl potem znalesc normalna robote.

Jeśli będziesz zatrudniony jako pracownik (umowa zazwyczaj na pare miesięcy ) cc to będziesz miał jakies 1700pln netto podstawy i jak uda ci się oszukać ankietera RED to dojdzie ci jeszcze 400netto. Premie za volumen i IC pack nie sadze zebys zrobil wiec to wszystko. Z plusow to jest to ze kasa wpływa na czas i to wszystko reszta to minusy, poczytaj pare stron wstecz
Jeśli przez agencje to bodajże 2200 jest na reke.
zdjecie uzytkownika
ffffff - 2014-03-06 22:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz raczej wszystkich zatrudniaja tylko przez agencje, przedstawicieli juz też z agencji
zdjecie uzytkownika
coca cola - 2014-03-07 19:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego yyy nie oszukuj REDa tylko wez sie do roboty i wypełniaj ankiety pisząc prawde wtedy red sam sie zalicza, a jezeji nie masz czasu na policzenie sku to o czym my tutaj rozmawiamy.
zdjecie uzytkownika
north - 2014-03-07 20:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [coca cola - 2014-03-07 19:25:16]:
Posłuchaj sam siebie!!! Wprowadź dodatkowe SKU na półki sklepowe, opróżnij naszą lodówkę z połowy asortymentu i dodatkowo umieść go na półkach sklepowych.
Daj mi sklepy sieciowe w z którymi mamy podpisany kontrakt i wszystko jasne!!!
Będzie pełne SKU, będzie standard i będzie RED, potem kilka wrzutek z pomocą dyrektora i zrobi się i budżet.
Niestety w lokacji na 30 handlowców są 4 osoby które mają taki układ.
Za takie firmy jak Coca Cola już dawno powinien się zabrać Polski rząd tak jak za zagraniczne sieci, które zniszczyły Polski handel i dalej go niszczą. Jeszcze Cię pocieszę bo jak tak dalej będzie to pójdziesz do pracy do takiej sieci na kasę albo do wykładania towaru na półki:):)
zdjecie uzytkownika
coca cola - 2014-03-07 20:52:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego moze i masz troche racji z tymi sieciami ale jezeli piszecie o red-ie to nie jest tak cieżko to zaliczyć na pozionie np. 50% bo ja sam z tym nie mam problemu ale coś działam na rynku ( gór nie przewracam ) ale jeżeli nikt nic nie robi na rynku nie dba o swój rynek nie walczy o swoje to do kogo macie pretensje, narzekając to każdy potrafi, panowie troche checi i naprawde to fajnie wygląda nasze regały są naprawde bardzo fajne i wiem po sobie jezeli pokarze go klientowi to sam go chce bo jest elegancki i wtapia sie w sklep a do tego fajnie sprzedaje. A wygląd lodówek świadczy o handlowcu jezeli dajesz klientowi nasz sprzet to wymagaj aby trzymał w nim porządek a jezeli nie dajesz sobie rady z tym to go zabierz lub sie zwolnij......
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-03-07 21:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
North...Bardzo Ci ten red nie pasuję widzę,
nikt nie wymaga od Ciebie cudów,masz mieć reda na poziomie 100%? A moze masz mieć tylko 50%? Za same materiały POP masz 10%-tak udział półkowy-w gazowanych -podkreślam tylko w gazowanych nie wyrobisz 1/3 półki?Jak nie to co robisz w tej firmie?Ceny-kolejne 10% -nie jesteś w stanie zapanować nad cenówkami?Co robisz w tej firmie,mógłbym tak długo,sam sobie resztę dopowiedz.
Nie musisz robić wszędzie ankiet,wystarczy w 80% sklepów w których masz ankietę a masz nie wszędzie-jak sam dobrze wiesz,czy jest dla Ciebie problemem pełny mercz choć raz na tydzień?Takimi małymi krokami budujesz reda więć albo zamiast tracić czas na narzekanie na forum zaplanuj sobie gdzie podniesiesz reda żeby wziąć łatwe 400PLN na ręke i wydać je na wódę w której utopisz smutki związane z redem...
zdjecie uzytkownika
north - 2014-03-08 10:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-03-07 21:51:26]:
xyz,z ciekawości pytam,z jakiej jesteś lokacji??Bo pewnie nie zdajesz sobie sprawy,ale są takie,w których handlowiec dzięki wspaniałym HGMM-om jest u pierwszego klienta około 10.00-10.30.I Ty się pytasz czy pełny merch raz w tygodniu jest problemem?To odpowiadam,tak-dla wielu jest!I to nie ze względu na brak chęci,ale ze względu na najzwyklejszy BRAK CZASU!No chyba,ze ktoś jest tak oddany firmie,ze z uśmiechem na twarzy będzie resetował lodówki po pracy,w swoim wolnym czasie.
zdjecie uzytkownika
north - 2014-03-08 17:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie tak, że nie pasuje mi RED. Kiedy coś jest czarne to takie ma być, nie lubię jak ktoś wciska mi ciemnotę i pomimo iż wszyscy wiedzą, że obecny projekt jest do niczego to klaszczą i cieszą się że jest super. Tak jak napisałem wcześniej winna jest sama sobie Coca Cola i jej polityka cenowa wobec hiper i super marketów. Teraz ta polityka odbija się tej firmie wielką czkawką ponieważ sieci chcą coraz NIŻSZYCH CEN, a cały handel z ogromnymi sieciami tak się nakręcił, że firma nie ma już wyjścia i musi im dawać coraz korzystniejsze oferty. Stąd wzięła się trudna sytuacja która trwa od kilku lat, a my przedstawiciele przez nią cierpimy, przez politykę firmy, coraz większe oszczędności, zmiany systemu premiowego i zarobków. I nie mów mi, że nic nie robię!! Przecież wszyscy doskonale wiemy że ZDJĘCIA (wszystkiego!!!) wysyłane do firmy czy dyrekcji to jedna wielka ŚCIEMA!! Wystarczy pojechać na rynek i porozmawiać z właścicielami sklepów czy zgadzają się na te wszystkie pomysły/zmiany wprowadzane przez firmę CC, oni prawdę powiedzą że tak ALE TYLKO NA 5MIN DO ZROBIENIA ZDJĘCIA!!
Nie powiecie mi że ktoś kto ma pod sobą 100 sklepów wprowadza do systemu 200 zdjęć ekspozycji? To samo tyczy się idiotycznych standardów lodówkowych (są wprowadzane tylko do zrobienia zdjęcia)!!! Więc PYTAM: po co robimy jedną wielką ściemę kiedy rzeczywistość jest zupełnie inna, rynek i właściciele sklepów nie wyrażają na to zgody???
pozdrawiam
Bo mógłbym tak pisać i pisać, temat rzeka.
zdjecie uzytkownika
www - 2014-03-08 19:56:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [north - 2014-03-08 17:38:54]:
Kolego north masz zupełną racje w tej naszej firmie wiele rzeczy a prawie wszystkie robi się dla tabelek bo ktoś w Warszawie siedzi i to sprawdza tj. tylko tabelki a rzeczywistość jest zupełnie inna. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-03-09 17:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
North,tak jak wszyscy mam hgma co dziennie,ale odwiedziam w pierwszej kolejności klientów z angietą red,jeżeli czas pracy się kończy poprostu jadę do domu zostawiając kilku klientów,są dni gdzie mam mniej pracy-wtedy nadrabiam,lub dni kiedy po pół godziny od porannego spotkania jestem na trasie,ale przyznaję mam spadki w aktywnych klientach rok do roku.
Idąc dalej,nikt Ci nie każe naśladować złych praktyk i robić ściemy z fotkami nie rób 5 ściemnianych tylko jedną ale porządną i co do czasu to ten jeden "konkret" zajmie Ci tyle samo lub mniej czasu niż te 5 sciemnianych,sam sobie stwarzasz problemy.Gwarantuje Ci że jak będziesz tak robił to większość tabelek będzie ok...Więc weź się do roboty bo nadal twierdze że poza szukaniem wymówek nie robisz nic.
zdjecie uzytkownika
yyy - 2014-03-09 21:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-03-09 17:30:04]:
kolego pierdy opowiadasz. Nie ma sensu na tym forum przepychac sie jeden z drugim o racje, zawsze znajdzie sie ktos kto sadzi inaczej. Ludzie z firmy czytaj to i co ??? i nic. Jestem ciekaw jak wyszla ankieta ktora wypelnialismy w zeszlym roku i ktora miala byc wyslana do USA. Odpowiedz miala byc w marcu.

Wracajac do samej pracy to przed zmiana systemu premiowego zarabialem po 4-6 tys netto i naprawde zapier..... Od kiedy system sie zmienil i firma uszczuplila nasze zarobki to mam to wszystko w glebokim powazaniu. Nowe bzdetne standardy w lodowkach, zdjecia stojakow robie tylko pod zdjecie a dalej ustawiam po swojemu, a 50 pln za stojak na 3 miesiace to jest jakis zart. Na spotkaniach HGMM 30% to cos ciekawego a 70% to kolejne pierdy. 90% pomyslow to sie nawet kupy nie trzymaja ( ciagle zastanawiam sie z kolegami kto takie projekty wymysla i jak to kurna przechodzi w zarzadzie, widocznie oni nie maja pojecia jakie sa oczekiwania naszych klientow i jak rynek tradycyjny wyglada )
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-03-09 22:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja zastanawiam sie po co nam dyrektor sprzedazy,(usunięte przez administratora) wystarczyl by stl i dyrektor regionalny ktory by nadzorowal. Zamiast ciąć koszty na dole lepiej by zaczeli od gory - wieksze oszczednosci
zdjecie uzytkownika
yyyyyy - 2014-03-10 14:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-03-09 22:01:58]:
Zgadzam sie z toba w 100 jak nie w 200 % stl i dyrektor na pol polski w zupelnosci wysyatczy rozdmuchane to wszysyko jak w polskiej adminisyracji. A wyplaty maja nie male. Po co to komu i juz kolega xxx znalazl nie male oszczednosci. Zamiast pomagac to wk.... ucho i ryja glowe.
zdjecie uzytkownika
ryba - 2014-03-10 15:10:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak widze ze mój ojciec ma wiecej emerytury niz ja wypłaty w coca coli to płakac mi się chce
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-03-15 21:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na początku roku w Wawie wypełnialiśmy "anonimowe ankiety" na temat naszych szefów i ocenialiśmy HGMM .
Okazało się, że ankieta tak źle wypadła , że musieliśmy ją zrobić jeszcze raz , ale oczywiście z ocenami wyższymi, żeby wypadło lepiej.
Poprzednie ankiety zostały zniszczone i wyrzucone do kosza.
To już jest szczyt bezczelności ze strony Depotów i Reginalnych.
Ankieta niby anonimowa, a tak naprawdę nad wszystkim czuwa Wielki Brat.

Pytanie , czy w innych depotach mieliście podobną sytuację.

zdjecie uzytkownika
abc - 2014-03-16 18:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-03-15 21:25:43]:
Tak kolego xyz w naszej lokacji też była taka ankieta, wypełniliśmy ją zgodnie z prawdą i teraz musimy jeżdzić codziennie na hgmm ponieważ ankieta wypadła zle.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
L - 2014-03-17 23:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, mam pytanie, czy orientuje się ktoś może która agencja wygrała przetarg na merchów mobilnych w Warszawie ? od kwietnia będzie jakaś nowa.
zdjecie uzytkownika
mecenas zenon - 2014-03-20 23:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
W Bydgoszcz w cc hbc bydgoszcz w magazynie zdecydowanie nie polecam, to co ostatnio się tam wyrabia to przechodzi ludzki pojęcie i powinna się tym zająć inspekcja pracy. Firma oddaje cały magazyn do firmy outsorceingowej i nic w tym strasznego gdyby nie to że do współpracy została "zaproszona" niejaka firma TKMG pana Michała Gołembiewskiego, warunki tego pana są takie: najniższa krajowa na papierze, reszta w kopercie, żadnych godzin nocnych o innych dodatkach nawet szkoda gadać do tego dochodzi nie płacenie za nadgodziny itp, zresztą w umowie nawet nie ma mowy o systemie zmianowym. Do tego potrafi się nie zgadzać w kopercie. Najlepsze w tym wszystkim jest to że odbywa się to pod okiem kierownika dystryktu z ramienia cc (usunięte przez administratora)Dochodziło do tego że na zebraniach firmy tkmg z pracownikami firmy rozmawiał tylko pan (usunięte przez administratora)czyli kierownik dystryktu z ramienia coca-coli (nawet przy ustalaniu stawek do koperty :D). tak na marginesie firma tkmg zmieniła nazwę na mr-trans bo w tkmg już pewnie za dużo długów pan gołembiewski narobił. Trzymajcie się z daleka
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-03-27 00:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam jakiś czas temu dostałem miły telefon z agencji z poinformowaniem że wysyłają moje papiery do dalszej rekrutacji i mam czekać na kolejny telefon
mam pytanie czy przechodził ktoś z was przez podobny model rekrutacji i jak długo czekaliście na telefon??
Z góry dzięki
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
PÓŁNOC - 2014-04-02 20:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytanko do przedstawicieli konsultacyjnych, jak tam Wasi merczowie bo u nas w lokacji po zmianie firmy dla merczów nie ma w tej chwili ani jednego mercza bo nowa firma zaproponowała im po 500-600zł za miesiac pracy i wszyscy olali tą robotę i sie nie dziwie

dziwie sie tylko firmie, że nic z tym nie robi aby pozyskać nowych na ich stanowisko
zdjecie uzytkownika
były - 2014-04-02 20:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) kiedyś praca tutaj to była nobilitacja, obecnie to nawet trudno nazwać to pracą,(usunięte przez administratora) Oczywiście jeśli ktoś zaczyna przygodę z handlem i jakimś cudem przejdzie jego CV przez stos kilkuset cv przypadających tylko na jedną lokację to zaraz dostanie szkołę życia. Wg mnie szkoda zdrowia. Chyba, że dla kogoś praca to jedyna rzecz jaką robi w życiu to tu się odnajdzie.
zdjecie uzytkownika
L - 2014-04-03 01:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jako mercz z mazowieckiego otrzymałem podobna oferte pracy, i tez wiem ze sa braki merczów, ale za takie pieniądze nie ma co sie dziwić, że nikt nie chce pracować
zdjecie uzytkownika
snicki - 2014-04-03 10:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś z tutaj obecnych orientuje się może jak wygląda rekrutacja na praktyki dla studentów III roku (Letnia Akademia Umiejętności)? Jakie dokumenty trzeba dostarczyć (czy wystarczy cv)? Czy jest wstępna wiedza w jakiś sposób sprawdzana? Czy z góry trzeba podać dział w którym chciałoby się praktykować czy można się rekrutować do dwóch działów a później odbywać praktyki w tym do którego zostanie się przyjętym? I jeszcze: czy to są praktyki 5 razy w tygodniu po 8 godzin czy jakiś inny system?
zdjecie uzytkownika
ww - 2014-04-03 19:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [snicki - 2014-04-03 10:49:32]:
Dzisiaj , we wszystkich europejskich rozlewniach, koncern Coca-Cola realizuje nieustające ataki na miejsca pracy, godzenie życia zawodowego i prawa pracownicze, poprzez nieustanne próby zwiększania elastyczności pracy zatrudnionych.
Postawa ta wyraźnie pokazuje, że pomimo znacznych zysków finansowych uzyskanych jedynie: redukcją zatrudnienia, pogorszeniem warunków pracy ,koncern Coca-Cola traktuje to jako jedyną płaszczyznę obniżania kosztów. Strategia korporacyjna , ambitne cele ogłoszone w wizji 2020 nie są bez wpływu na przyszłość pracowników w całej Europie.

Jako członkowie Grupy Koordynacyjnej EFFAT ds. Coca-Cola utworzonej przez krajowych przedstawicieli związkowych , członków krajowych i europejskich rad zakładowych reprezentujących pracowników Coca - Cola zatrudnionych w The Coca-Cola Company, Coca-Cola , Coca - przedsiębiorstw Cola Hellenic Bottling Company , Coca-Cola Iberyjskiego Partnerzy i Coca-Cola Erfrichungsgetränke AG :

• Wyrażamy nasze głębokie rozczarowanie dla strategii realizowanych przez Coca-Cola w Europie , której decyzje mające znaczący wpływ na pracowników korporacyjnych Coca-Coli. Niestety były i są podejmowane bez sprawiedliwego i właściwego zaangażowania przedstawicieli pracowników . Zdecydowanie wypowiadamy się negatywnie o stosunku tej firmy do dialogu, ponieważ byliśmy przyzwyczajeni do innych praktyk w tym zakresie jeszcze kilka lat temu .
• Nie akceptujemy , że firma, która ma przyrost cen około 20% i posiada bardzo solidną sytuację finansową, decyduje się na demontaż kapitału ludzkiego poprzez atak na pracowników i ich prawa.
• Nie możemy tolerować , że najważniejszą wartością dla akcjonariuszy Coca-Cola jest tylko ich interes realizowany przez kierownictwo przedsiębiorstwa., kosztem pracowników, zwiększeniem ich elastyczności, a obniżający się poziom życia pracowników i ich rodzin ciągle jest obniżany. Natomiast dla członków kierownictwa nadal zwiększających zyski dla właścicieli wypłacane są premie . Wszystko to odbywa się bez zapewnienia zrównoważonego rozwoju działalności w ramach przejrzystej polityki inwestycyjnej , ale tylko przez cięcie kosztów ze szkodą dla środowiska pracy tych, którzy wytwarzają zyski.
• Nie ufamy firmie, która poświęca znaczne środki na wizerunek swojej marki i jej reputację , ale robi to bez poszanowania praw pracowników, zapominając, że dzięki ich codziennym wysiłkom coca-Cola jest światowym produktem .
• Nie akceptujemy faktu, że firma decyzje pociągające za sobą procesy restrukturyzacji i zamykania zakładów , podejmuje bez względu na nasze wnioski do Centralnego Zarządu Coca-Cola Company , Coca-Cola Enterprises , Coca- Cola Hellenic Bottling Company , Coca-Cola iberyjskich partnerów i Coca-Cola Erfrichungsgetränke AG

Przez ostatnie lata , strategia zarządzania Coca-Coli powoduje tragiczne wręcz skutki we wszystkich rozlewniach działających w UE i Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG) .
Biorąc pod uwagę tą sytuację i niechęci konstruktywnej współpracy z ruchem związkowym zaprezentowanej przez Zarząd Coca- Coli w Europie na spotkaniu w Madrycie w dniach 20-21 marca 2014 :

• Domagamy się , powrotu do trwałego i konstruktywnego dialogu na poziomie UE z EFFAT , oficjalnego uznania europejskiego i każdego krajowego partnera społecznego w koncernie Coca-Cola . Regularnych spotkań między przedstawicielami ( dyrektorami zasobów ludzkich wszystkich rozlewni działających w Europie , jak i przedstawicielami zarządów The Coca-Cola Company) z EFFAT i jej organizacjami członkowskich (przynajmniej raz na kwartał) Wszystkie kwestie dotyczące europejskiej siły roboczej muszą być traktowane i omawiane ze związkami zawodowymi w Europie , a nie gdzie indziej .

• Domagamy się , aby Coca-Cola wprowadziła długoterminowy dialogu z EFFAT i jej filiami krajowymi w kwestiach restrukturyzacji zachodzących w Europie .
Apelujemy, aby Coca-Cola ustaliła wspólny plan zwiększenia zdolności adaptacyjnych pracowników i zatrudnienia w Europie :edukacja i kształcenie przez całe życie powinny być wzmocniona w celu wspierania zatrudnienia .

• Domagamy się , aby Coca-Cola w pełni wyjaśniała EFFAT i jej filią krajowym każde proponowane działanie restrukturyzacyjne zachodzące w UE i EOG , w celu umożliwienia związkom zawodowym i przedstawicielom pracowników przeprowadzenia szczegółowej oceny i do miarodajnej konsultacji , unikanie lub przynajmniej łagodzenia do minimum społecznych i gospodarczych skutków restrukturyzacji .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coca Cola HBC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x