Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Coca-Cola

zdjecie uzytkownika
ciancing - 2015-04-27 20:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja zająłem dobre miejsce 800 pkt na konto. Program jest jaki jest. Kwartalna może była lepsza ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma...
zdjecie uzytkownika
Gdynia - 2015-04-28 22:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [XYZ - 2015-04-23 17:27:19]:
idz do lekarza, bo za chwile cztery ściany z materacami TOBIE NIE POMOGĄ
zdjecie uzytkownika
Waleczny - 2015-04-29 17:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [!!! - 2015-04-27 18:41:52]:
Ja zgarnąłem toster.Jest BOSKI!!!Zawsze o takim marzyłem!!Ale w kolejnym miesiącu idę ma maksa ze wszystkimi parametrami,będę ostro walczył bo zamierzam się zaczaić na czajnik elektryczny.Wygląda wypaśnie!!
zdjecie uzytkownika
nasser - 2015-05-04 21:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [qqqq - 2015-02-15 10:53:11]:
Podpisuje się pod tym w 100%. Płaczki na forum zawsze będą płaczkami i podejrzewam, że w jakiej firmie by nie pracowali to zawsze znajdą pretekst do narzekania z resztą wystarczy na gowork poczytać opinie na temat innych firm. Trochę godności Panowie!
zdjecie uzytkownika
bank nie poczeka - 2015-05-08 07:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sie dzieje z wyplata w gdyni. Podstawa na koncie a gdzie premia??? Coca cola obraca nasza kasa kolejny miesiac??? Ciekawr czy odsetki dostaniemy za zwloke.
zdjecie uzytkownika
Gdynia - 2015-05-12 22:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bank nie poczeka - 2015-05-08 07:36:11]:
trzeba oszczędzać na wszystkim !!!!, teraz już nie maja na czym wiec zaczęli opóźniać nam pensje, w końcu utrzymanie tak olbrzymiiej kadry menadżerskiej kosztuje. Zgadzam się z Tobą zaległe pensje powinni wypłacić nam z uzwględnieniem odsetek ustawowych.
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2015-05-13 13:16:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wczoraj od 7 na załadunku,awizo na 8, wyjazd o 22 z radzymina. Od 7 oczekiwanie w Gdyni na rozładunek do chwili obecnej tylko oczekiwanie.. Zero organizacji, zero szacunku do kierowcy, jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] totalny
zdjecie uzytkownika
rk - 2015-05-13 22:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Gdynia - 2015-05-12 22:20:33]:
bo dyro w gdyni jest tak zarobiony ze nie ma czasu myslec o premiach BD, a potem wali parszywe żarty na HGMM o wypłatach! Żenada! Nigdy wcześniej tak sie nie dzialo, 2 miesiac z rzedu! Ogólnie jaja zaczęły się u nas dziać..
zdjecie uzytkownika
Elton - 2015-05-15 16:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rrrooommm - 2015-04-23 21:49:06]:
XYZ - 2015-04-23 17:27:19 IDŹ DO LEKARZA!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
POZNANIAK - 2015-05-15 16:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzisiejsze spotkanie z szanownym Zarządem w Poznaniu, oczywiście nie dało odpowiedzi na żadne z zadawanych pytań... Dyro i STL'owie siedzieli jak te myszy pod miotłą. Reszta... po co tak byliści?? Udajecie, że w Coli jest tak zajebiście, że nikt nie potrafi się odezwać, jak już ma do tego sposobność! PS. Sebastian szacun!! Kariery w tej firmie to na bank nie zrobisz!!
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2015-05-17 00:14:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coca Cola moją matką,żoną i kochanką :)
zdjecie uzytkownika
Colarz - 2015-05-18 23:42:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nasz Ojciec z Poznania od handlowców na urodziny chce na prezent dostać dużą mapę Poznania
zdjecie uzytkownika
dudi - 2015-05-23 20:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, trzy dni temu coca-cola wystawiła ogłoszenie, poszukują na stanowisko P2P Customer Service Associate, nawet mnie to zainteresowało. Może jest tu ktoś, kto pracuje w tym dziale i może polecić pracę? Jak też z możliwością rozwoju i szkoleń tutaj, bo chyba tak wielka korporacja dba o swoich ludzi, czy jest się jedynie trybikiem, który nic nie znaczy?
zdjecie uzytkownika
neku - 2015-05-24 21:59:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Elton - 2015-05-15 16:12:31]:
Jaja? To łagodne określenie. Czy to nie ciekawe że gdynia przestała robić wyniki odkąd ma nowego szefa? jakie rządy taka motywacja! RK nie nadaje się nawet do odczytywania wyników Toto lotka. Ale ogólnie jest u nas ciekawie, teraz gdynia dba o parytet żeby więcej stli mogło mieć romans ze swoją podwładną!
zdjecie uzytkownika
YYY! - 2015-05-26 07:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [XYZ - 2015-04-23 17:27:19]:
Chyba myslisz o innej firmie niz CC HBC POLSKA:)
zdjecie uzytkownika
x man - 2015-05-26 17:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nasz wódz z Poznania pojechal udzielić wpsparcia w budowaniu wizytacyjnych ekspozycji było już z osiem a chciał dwanaście no i co się stało... Właściciel wyprosił go ze sklepu mówiąc że w dzisiejszych czasach za darmo umarło :) Z tego wszystkiego zostawił w sklepie swoją książeczkę z priorytetemi mca no i zarząd kręcił nosem. Oj oj ale wtopa oj oj..
zdjecie uzytkownika
Koziołek - 2015-05-27 14:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oto on Panowie zajmujacy się dystrybucją ksiażeczek z priorytetami miesiąca mamy w P-niu przeogromną prośbę a mianowicie czy mozecie wysłać 8 ksiązeczek na czerwiec więcej 7 dla liderów i 1 dla Ojca? Będziemy wdzięczni i maj juz się nie powtórzy.
zdjecie uzytkownika
zbawiciel - 2015-05-28 10:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Dla Poznania wielkie SZA TO PA z Gdyni :)
zdjecie uzytkownika
yes - 2015-05-29 20:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy i na jakie auta bedzie wymiana obecnej floty?
zdjecie uzytkownika
Koksu - 2015-05-30 09:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [yes - 2015-05-29 20:42:25]:
Pewnie na początku następnego roku,a wymiana obowiązkowo na dwuosobowe Yarisy-tak dla odmiany.
zdjecie uzytkownika
yes - 2015-05-31 07:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
własnie slyszalem ze jezdzimy jeszcze 2 lata obecnym yarisem a patrzac czym jezdza sasiedzi z innych krajów to az zazdrosc zżera...
zdjecie uzytkownika
Konik - 2015-06-09 15:49:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co się podziało w Koszalinie?
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-06-09 19:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś coś wie o co kaman ? szeroko poszło chyba .....
zdjecie uzytkownika
mediatorr - 2015-06-10 11:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sza to pa - teraz kolej na gdynie, ten sam gospodarz...
zdjecie uzytkownika
Roman - 2015-06-10 21:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na jakie warunki płacowe może liczyć audytor, zatrudniony przez WTS ? Wiem, że ok. 20 wizyt dziennie, możliwe wyjazdy na drugi koniec Polski, umowa o pracę tymczasową, przedłużana co miesiąc.
zdjecie uzytkownika
koszalin - 2015-06-10 22:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cały koszalin poleciał
zdjecie uzytkownika
liiiiiiiiiiiiii - 2015-06-11 19:05:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koszalin - 2015-06-10 22:18:58]:
podziało się w Koszalinie ktoś zna szczegóły?
zdjecie uzytkownika
Alejandro - 2015-06-14 08:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chłopaki skumali się z audytorem
zdjecie uzytkownika
bbbbbbbbbbbbb - 2015-06-14 17:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno oni znali sie duzo wczesniej niz audytor zaczal prace razem chodzili do liceum czy cos takiego... takie chodza ploty w miescie.
zdjecie uzytkownika
Piki - 2015-06-17 08:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bank nie poczeka - 2015-05-08 07:36:11]:
Gdzie premia? Zapytaj się swojego STL. Jak się spóźnił z raportami to pij do niego. Co jak co ale przez 18 lat pracy tylko raz wypłata spóźniła się o 1 dzień. Twój wątek jest żałosny.
zdjecie uzytkownika
Odwolania - 2015-06-18 17:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy wiecie czy ktoś z Koszalina będzie się odwoływał ? Jak cały Koszalin poleciał to co teraz się tam dzieje ?
zdjecie uzytkownika
Pitu - 2015-06-23 00:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Coca-Coli nie jest tak, że każdy pracownik z góry od razu dostaje auto służbowe czy to tylko panowie managerowie rozwalają się firmowymi yarisami? Ostatnio sporo ofert od nich się ukazało, a ciekawe jest to czy to był jeden rzut ofert i znaleźli tych co szukali, czy to początek jakiś większych zmian...
zdjecie uzytkownika
xawi - 2015-06-23 19:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pitu - 2015-06-23 00:01:48]:
coś bez składu piszesz
zdjecie uzytkownika
itp - 2015-06-23 22:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widze ze teraz ogarnął wszystkich szał na power team. To jest żałosne. Nie dosc ze nas okroili z kasy za premie kwartalne to teraz cisnom aby grac w gierki podczas pracy, zamiast sprzedawac i zarabiac kase. To co sie dzieje teraz w temacie power teamu to jest nie do pomyslenia. Jakis neptyk z braku zajecia i nadmiaru kasy powolal do zycia sztab ludzi i program kompletnie nie majacy racji bytu. Kaza 40 latką pykac w gierki po pracy albo w jej trakcie, zeby sie nie skompromitowac, ze program ten kompletnie nie ma racji bytu i zainteresowania wsrod ludzi. Nagrody sa rewelacyjne: tandetne czajniki, tostery itp. STL mowi ludziom ze jak nie beda grali po pracy w gierki to moga sie spodziewac wizyty depo na rynku. A jak beda grali to w nagrode spotkaja sie w finale z Wojtkiem, albo Michalem. To ja oglaszam wszem i wobec koledzy ze to jest mobbing. Nagrywajcie ich a pzred sadem wygracie kazda sprawe. To absurd aby zajmowac sie pierdolami, zamiast ciezka praca na rynku, bo niebiescy tez warjuja z cenami jak oszolomy.
zdjecie uzytkownika
itd - 2015-06-23 22:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
I jeszcze jednego zapomnialem dodac. Bardzo lubie swa prace. Nigdy nie narzekalem na nic i pierwszyraz sie wypowiadam na tym portalu a pracuje juz pare lat. Jak czytam niektore wpisy to sie zastanawiam nad tym dlaczego narzekajacy nie zmienia pracy jak im nie odpowiada. Ale power team to absolutne nieporozumienie i zaczyna odnosic odwrotne skutki do zamierzen. Zamiast motywowac demotywuje. Jak widze jak moi koledzy kryja sie po osiedlach i lasach i graja w gierki zamiast pracowac to az mnie serce kluje co my robimy. Teraz gdzie jest taka walka o kazdy centymetr polki na sklepie, o kazdy centymetr powierzchi pod ekspozycje, gdzie kazda minuta jest cenna w kwestii efektywnosci i odpowiedniego zagospodarowania czasem pracy My gramy w gierki tylko i wylacznie ze strachu przed przelozonym, a program z zalozenia mialbyc dobrowolny. Rozpoczol sie wyscig szczurow i walka o punkty, gdzie nagroda jest czajnik albo toster, albo zadowolenie depo ze ma czysta glowe bo jego ludzie zamiast pracowac graja w gierki. Co my robimy? i gdzie zmierzamy? Druga Grecja nas za chwile spotka. Nie tedy droga. Jak macie juz grac w te gierki to rubcie to po pracy, bo konkurencja was wymiecie z waszych punktow, a Wam pozostanie jedynie satysfakcja z finalu z Wojtkiem albo Michalem.
zdjecie uzytkownika
wielolatek - 2015-06-24 22:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sie zgadzam w 100%!ja mam pracować na rynku a nie puzzle układać 5razy mam 3 dzieci i te 2 godziny po pracy to ja lekcje z nimi odrabiam i nie mam czasu na zabawy przy kompie!robie wszystkie plany volumen sop aktywnych a punktów nie dostaje bo we flocie nie wyrabiam bo mając 34 wizyty dziennie ciezko nie przekraczać prędkości a jeżdżąc po wsiach gdzie co chwila to kura to kaczka i mobil eye piszczy a kolega ma 3x w tyg galerie wiec auto stawia na parkingu i 8 godzin ani razu mu nie piknie!program porażka!
zdjecie uzytkownika
Luki - 2015-06-24 22:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W gdyni jest dziwne przyzwolenie na obstawianie stanowiskami szczegolnie kobiet nie koniecznie posiadajacych wiedze a raczej urok osobisty co stl wykorzystuja dla swoich potrzeb a to wszystko pod kloszem the coca cola company co zrobic kiedys na nich tez przyjdzie pora.
zdjecie uzytkownika
alex - 2015-06-25 09:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
100 % racji w temacie power team. Ludzie zaczeli grac. Graja Telselerzy gra infolinia, graja wszyscy a robota lezy. ja tez dzis zagralem 25 minut czasu do tylu jestem. ale musialem bo jest cisnienie. power team to chyba poczatek konca zdrowego rozsadku w naszej firmie.
zdjecie uzytkownika
jpeg - 2015-06-25 12:29:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co z tego ze punkty zdobywam w powerteamie jak sa to tylko punkty wirtualne. Kasuja sie jak jeden z parametrow nie bedzie zrobiony. a sa parametry niektore niezalezne od nas. jak ktos ma trase miejska to spalanie go dyskfalifikuje juz napczatku.
zdjecie uzytkownika
Poznańczyk - 2015-06-25 20:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
U Nas w Poznaniu to Ojciec jasno i wyraznie powiedzial na jednym z HGMM cieplejszego lata w Polsce nie bedzie(za oknem w tym dniu bylo 13)
Panowie vol nie idzie pieniedzy nie bedzie ale bawimy sie mamy gry i zabawy w powerteam.Miasto robi sie puste,zaczyna sie czas urlopow w sklepach
luzniej wiec grajmy final z Wojtkiem lub Michalem Nasz.
To jeden watek a drugi ktory mnie zastanawia, ale nie wiem do kogo go zaadresowac wiec moze Wy mi pomozecie to mysle ciekawe pytanie,a mianowicie
skoro Bd posiadajacy nagany,zostali pozbawione rocznej premii to na jakiej podstawie sa klasyfikowani i biora udzial w programie motywacyjnym
Zwanym powerteam?Czyzbysmy mieli do czynienia z brakiem konsekwencji w dzialaniach?Cisnienie na sukces tego programu jest tak duze,ze nie ma zasad
?Na chlopski rozum biorac ,skoro tu moga odbierac nagrody to dlaczego nie wyplacic im rocznej premii?Oszczednosci???
zdjecie uzytkownika
mateo07 - 2015-06-27 12:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Luki - 2015-06-24 22:16:06]:
A skąd Ty możesz wiedzieć jaką te kobiety mają wiedzę? Rekrutowałeś je? Oj zazdrość zżera, zżera
zdjecie uzytkownika
XYZ - 2015-06-27 21:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [itd - 2015-06-23 22:43:10]:
Poproś swojego stla żeby Ci wytłumaczył że nikt nikogo w firmie nie zmusza do chowania się po lasach czy osiedlach i grania w gierki,czy ty zdajesz sobie sprawę w jakim świetle stawiasz siebie i swoich kolegów?Nie mówie że powerteam jest dobry bo uważam że nie,ale twoja wypowiedz jest bardzo subiektywna...
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2015-06-29 14:03:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale teraz są jaja na Koszalinie hahaha hahaha ha
zdjecie uzytkownika
farek - 2015-06-29 19:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co tam się teraz dzieje ?
zdjecie uzytkownika
miras - 2015-06-29 22:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [itp - 2015-06-23 22:22:53]:
a najlepszego jak mowia ze 800 zl jest kwartalnie za ss , a od kiedy 1 pkt rowna sie 1 zl w tym programie, jak mozna wszytko duzo taniej kupic....
zdjecie uzytkownika
wiedzacy - 2015-06-29 23:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kibic - 2015-04-10 22:41:42]:
w rzeszowie ponoc poszlo o mobing , hardcor na maxa , a dyr z krakowa nie chcial przejsc do rzeszowa
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2015-06-29 23:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kolego co ty piszesz. W takim świetle stawia jego i moich kolegów firma. Wystarczy ze spojrzysz jak rano na Macu we Wrocku chłopaki sie zbierają i pykają w gierki zamiast robotę gonić. Pykają bo ciśnienie ostre i kto ich stawia w jakim świetle. Ja gram na sklepie podczas wizyt u klienta i uważasz ze to poważne? Bo ja osobiście sie tego wstydzę.
zdjecie uzytkownika
Gienek - 2015-06-29 23:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
kolego już odpowiadam ci na pytanie dlaczego BD z naganami biorą udział w powerteamie. To bardzo proste. Dlatego ze nigdy nie ujrzą tych pieniędzy bo punkty jak i cała ta zabawa jest iluzja. Co z tego ze je zbierasz jak nigdy nie uzbierasz. Zobacz ilu ludzi jest w Polsce a ilu odbiera nagrody. Jak dali chłopakom aurisy w Łodzi to cały świat ich oglądał nawet na Filipinach i w Ha Noi była transmisja na żywo abyś ty mógł uwierzyć ze kiedyś tez dostaniesz.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Najpierw telefon i zaproszenie na rozmowę do biura, spotkanie z managerem i rozmowa kwalifikacyjna, kolejny etap to wykonanie zadania w sklepie, namówić do skorzystania z aktualnej promocji i wstawić jakiś regał (tak było w moim przypadku) wszystkie info dostajecie na maila dzień wcześniej.
Pytania: Dlaczego praca w coca coli, jakie doświadczenie w branży, jakich klientów bym pozyskał i w jaki sposób, jak wyobrażam sobie pracę przedstawiciela handlowego, ogólne pytania do poprzedniej pracy.
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-06-30 17:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to jest ten powerteam ? czy to jakas nowosc ?
zdjecie uzytkownika
kos - 2015-07-02 19:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda ze bd ktorzy polecieli z koszalina otworzyli swoja hurtownie i maja duzo nizsze ceny niz my ? bedac w darlowie podluchalem rozmowe sprzedawczyn...

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coca-Cola

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert