brak logo

Coca-Cola

Warszawa

Opinie o Coca-Cola

kiler 2015-03-12 18:12:04
Jak by nie patrzeć(usunięte przez administratora)zawsze z tyłu. Są tylko dwie opcje. 1. Zrobisz rzetelną ankietę w punkcie to nie osiągniesz wymaganego targetu. 2. Zrobisz nierzetelną to będziesz miał rozbieżności. Tak więc przy jednej jak i drugiej opcji twoja premia za Reda wyniesie 0,00 zł. Powodzenia.
3
klops 2015-03-17 07:51:56
pracuje od kilku miesiecy i juz wiem ze szukam pracy, koledzy a arei ktorzy pracuja troche dluzej tez szukaja pracy. Gdzies po katach sie slyszy ze z innych arei ludzie tez szukaja pracy. MASAKRA
1
ziom 2015-03-18 21:51:06
Czytałem ostatnie wpisy i sie tak zastanawiam jak jest w innych lokacjach, ja pracuje na południu 2 lata i jestem zadowolony, może nie jest to wymarzona praca ale da sie wytrzymać. Ludzie w depocie są na wysokim poziomie i potrafią pomagać w kryzysie. Co do projektu in direct to myśle że to dobry pomysł, ponieważ my jako BD będziemy sprzedawać nasze produkty przez hurtownie co wiąże się z tym że będziemy mieli niższe ceny niż jak dotychczas że musimy zapieprzać jak rumuny aby klient coś kupił od nas. Owszem nie będzie to wieczna praca ponieważ nasz rząd niszczy system małych przedsiębiorstw co za tym idzie kilka tysiecy traci prace i idzie na bruk. Średnio na rynku tradycyjnym zamyka sie 1 sklep na przedstawiciela. Przedsiębiorcy plajtują, a z czasem i my stracimy prace
1
ptyś 2015-03-19 17:17:47
ziom...jedyne co bedziesz miał z programu indirect to.... wypowiedzenie z pracy bo już nie będziesz potrzebny, ponieważ hurtownia będzie sprzedawała za ciebie... Zejdź kolego na ziemię bo bujasz w obłokach
1
catlyn 2015-03-19 19:13:14
Hej :) zmianiając delikatnie temat. Byłam dziś na spotkaniu z kolesiem z firmy zewnętrznej rekrutującej na sezon do CC. Praca od- 04-08.2015, gorący sezon, teren pomorza, Gdynia Sopot, Wejherowo. Bardzo zależy mi na opini osób które pracowały w sezonie w tkz miesjcowościach turystycznych obsługując hotele bary restauracje. Jak to wygląda w praktyce, da się wyciągnąc więcej niż na umowie? Pracując od rana do wieczora wyrabiając normy ? Jestem bardzo zdeterminowana zacząc pracę w CC żeby później móc szukać spokojniejszej stabilniejszej pracy na stanowisku PH ponieważ nie mam doświadczenie a chcę się przebranżowić. Bardzo prosze o prawdziwe i rzetelne opinie na temat pracy w sezonie na terenie trójmiasta.
2
viki 2015-03-19 19:35:47
Koledzy mam pytanie, jak jeżdzicie że w "power-team flota" jesteście na pierwszym miejscu i co jest brane pod uwagę przy pkt. w programie flota.
1
denis 2015-03-21 11:35:55
Na lawecie
1
ziom 2015-03-25 21:11:08
W programie flota jeśli jesteś na pierwszym miejscu czy nawet w pierwszej setce to dodatkowo otrzymasz 160pkt do rankingu głownego po rozliczeniu kwartału tj. 3.04.2015r.
1
Ziom 2015-03-25 21:15:14
Jeśli nie macie pojęcia na czym polega projekt in direct to poproście swoich arealnych oni wam wytłumaczą :) albo pogadajcie z ludzmi we wrocku u nich jest testowany takowy projekt
2
asdf 2015-04-02 14:30:12
dostalas ta prace? jaka kwote Ci zaproponowali?
tico 2015-04-05 16:06:02
hej, wiem że wypowiadacie się głównie na temat pracy w coca-coli na stanowiskach produkcyjnych. Czy jest może tutaj ktoś kto może powiedzieć kilka słów na temat pracy w tej firmie na innych stanowiskach ? chodzi mi przede wzystkim o te zwiazane z marketingiem. Gdzie znajdę takie oferty pracy ? z góry dzięki
goska 2015-04-08 15:26:37
A są tu może jakieś osoby ze wsparcia działu sprzedaży - asystentki dyrektora? Jak oceniacie prace na tym stanowisku? Jakie są obowiązki?
kibic 2015-04-10 22:41:42
Drodzy państwo jak odebraliście ostanie zmiany???
Mianowicie w przeciągu 3 tygodni "postanowiło zakończyć kariere w CCHBC" 3 Depot Managerow!!!!
Bydgoszcz,Rzeszów a dzisiaj Kraków.....
Jak dla mnie to poczatek czegoś większego
1
mstw 2015-04-13 19:50:23
kibic, prawdopodobnie to początek końca depotów w formie jakiej znacie. Czasy bezpośredniej dystrybucji dobiegają końca.
2
jj69 2015-04-17 06:17:49
jak mi wiadomo to zostali zwolnieni za bardzo slaba organizacje pracy i oczywiście slabe wyniki, depo z Rzeszowa zwolniony został za deale na wschod, depo z krakowa za brak organizacji w depocie tj. brak ludzi, ciagla rotacja itd., a jeżeli chodzi o Bydgoszcz jeszcze nie wiem ale wkrótce się dowiem
qqqq 2015-04-17 07:14:49
Za slaba organizacje pracy HAHAHAHA rynek tradycyjny sie ciagle kurczy, klienci przechodza na pepsi ( cena ) to jak bez deali wytrwac w takim cisnieniu. Co jak co ale kazdy depot robi deale i nikomu nie uwierze jak mi powie ze nie.
4
gdy 2015-04-21 17:22:10
Czy to koniec pomoru depomenagerow? bo czekamy w GDYNI na nominacje dla jokera Rafiego K.! U nas zaczyna sie robić wojsko z psychiatrykiem razem - wspaniały szef zmusza do spiewu i skoków na heleniku - tylko kaftanu brak. Spojrzcie na kierownikow u nas, jak sie nie huśtną przez niego to będzie "SZA TO PA".
Brawo za zmianę w gdyni!!!
2
Ehhh 2015-04-21 17:58:01
Hehe,dobre!sprawdz wyniki depotu niepolomice w tym roku,a potem pisze ze za złe wyniki:)nielsen poleciał w dół.....
1
sie wie 2015-04-22 01:32:10
to już jest koniec-nie polecam
1
kawii 2015-04-23 00:32:48
Z tego co mi wiadomo to za ciekawie nie jest w Coca-Coli no ale z drugiej strony to na każdym stanowisku jest inaczej i jednak nie ma co ich z góry skreślać.
XYZ 2015-04-23 17:27:19
W Coca Coli jest super, kocham tą pracę i kocham wszystko co związane z tą firmą i kocham wszystko co czerwone,i praca to moja pasja i lubie pracować...
1
rrrooommm 2015-04-23 21:49:06
Kto był depo w Krakowie,czy to była Agatka?
1
fgdg 2015-04-24 21:06:03
Dokładnie tak
iwan 2015-04-25 01:16:23
I przyklej sobie jeszcze nalepkę na samochodzie, że jesteś w powerteam i nie możesz jechać szybciej i dalej stwarzaj realne zagrożenie na drodze.
1
jj69 2015-04-27 05:53:26
na szczęście już nie musimy jeździć max 90km/h, dostosowujemy się do przepisów drogowych, czyli autostrada 140, szybkiego ruchu 120
!!! 2015-04-27 18:41:52
Jak koledzy stoicie w super platformie PowerTeam? ile już nagród dostaliście? w GDYNI dzis szef raczyl przedstawic zasady i program ktorych sam nie zna, wiec musi miec slugusow. Lepiej pozno niz wcale!
ciancing 2015-04-27 20:34:49
Ja zająłem dobre miejsce 800 pkt na konto. Program jest jaki jest. Kwartalna może była lepsza ale jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma...
1
Gdynia 2015-04-28 22:11:08
idz do lekarza, bo za chwile cztery ściany z materacami TOBIE NIE POMOGĄ
2
Waleczny 2015-04-29 17:00:51
Ja zgarnąłem toster.Jest BOSKI!!!Zawsze o takim marzyłem!!Ale w kolejnym miesiącu idę ma maksa ze wszystkimi parametrami,będę ostro walczył bo zamierzam się zaczaić na czajnik elektryczny.Wygląda wypaśnie!!
6
nasser 2015-05-04 21:13:28
Podpisuje się pod tym w 100%. Płaczki na forum zawsze będą płaczkami i podejrzewam, że w jakiej firmie by nie pracowali to zawsze znajdą pretekst do narzekania z resztą wystarczy na gowork poczytać opinie na temat innych firm. Trochę godności Panowie!
1
bank nie poczeka 2015-05-08 07:36:11
Co sie dzieje z wyplata w gdyni. Podstawa na koncie a gdzie premia??? Coca cola obraca nasza kasa kolejny miesiac??? Ciekawr czy odsetki dostaniemy za zwloke.
Gdynia 2015-05-12 22:20:33
trzeba oszczędzać na wszystkim !!!!, teraz już nie maja na czym wiec zaczęli opóźniać nam pensje, w końcu utrzymanie tak olbrzymiiej kadry menadżerskiej kosztuje. Zgadzam się z Tobą zaległe pensje powinni wypłacić nam z uzwględnieniem odsetek ustawowych.
2
kierowca 2015-05-13 13:16:53
Wczoraj od 7 na załadunku,awizo na 8, wyjazd o 22 z radzymina. Od 7 oczekiwanie w Gdyni na rozładunek do chwili obecnej tylko oczekiwanie.. Zero organizacji, zero szacunku do kierowcy, jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] totalny
2
rk 2015-05-13 22:36:18
bo dyro w gdyni jest tak zarobiony ze nie ma czasu myslec o premiach BD, a potem wali parszywe żarty na HGMM o wypłatach! Żenada! Nigdy wcześniej tak sie nie dzialo, 2 miesiac z rzedu! Ogólnie jaja zaczęły się u nas dziać..
1
Elton 2015-05-15 16:12:31
XYZ - 2015-04-23 17:27:19 IDŹ DO LEKARZA!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
POZNANIAK 2015-05-15 16:21:50
Dzisiejsze spotkanie z szanownym Zarządem w Poznaniu, oczywiście nie dało odpowiedzi na żadne z zadawanych pytań... Dyro i STL'owie siedzieli jak te myszy pod miotłą. Reszta... po co tak byliści?? Udajecie, że w Coli jest tak zajebiście, że nikt nie potrafi się odezwać, jak już ma do tego sposobność! PS. Sebastian szacun!! Kariery w tej firmie to na bank nie zrobisz!!
2
XYZ 2015-05-17 00:14:18
Coca Cola moją matką,żoną i kochanką :)
Colarz 2015-05-18 23:42:35
Nasz Ojciec z Poznania od handlowców na urodziny chce na prezent dostać dużą mapę Poznania
2
dudi 2015-05-23 20:58:03
Hej, trzy dni temu coca-cola wystawiła ogłoszenie, poszukują na stanowisko P2P Customer Service Associate, nawet mnie to zainteresowało. Może jest tu ktoś, kto pracuje w tym dziale i może polecić pracę? Jak też z możliwością rozwoju i szkoleń tutaj, bo chyba tak wielka korporacja dba o swoich ludzi, czy jest się jedynie trybikiem, który nic nie znaczy?
neku 2015-05-24 21:59:29
Jaja? To łagodne określenie. Czy to nie ciekawe że gdynia przestała robić wyniki odkąd ma nowego szefa? jakie rządy taka motywacja! RK nie nadaje się nawet do odczytywania wyników Toto lotka. Ale ogólnie jest u nas ciekawie, teraz gdynia dba o parytet żeby więcej stli mogło mieć romans ze swoją podwładną!
1
YYY! 2015-05-26 07:11:54
Chyba myslisz o innej firmie niz CC HBC POLSKA:)
x man 2015-05-26 17:30:19
Nasz wódz z Poznania pojechal udzielić wpsparcia w budowaniu wizytacyjnych ekspozycji było już z osiem a chciał dwanaście no i co się stało... Właściciel wyprosił go ze sklepu mówiąc że w dzisiejszych czasach za darmo umarło :) Z tego wszystkiego zostawił w sklepie swoją książeczkę z priorytetemi mca no i zarząd kręcił nosem. Oj oj ale wtopa oj oj..
2
Koziołek 2015-05-27 14:30:12
Oto on Panowie zajmujacy się dystrybucją ksiażeczek z priorytetami miesiąca mamy w P-niu przeogromną prośbę a mianowicie czy mozecie wysłać 8 ksiązeczek na czerwiec więcej 7 dla liderów i 1 dla Ojca? Będziemy wdzięczni i maj juz się nie powtórzy.
1
zbawiciel 2015-05-28 10:42:06
Dla Poznania wielkie SZA TO PA z Gdyni :)
4
yes 2015-05-29 20:42:25
kiedy i na jakie auta bedzie wymiana obecnej floty?
Koksu 2015-05-30 09:40:12
Pewnie na początku następnego roku,a wymiana obowiązkowo na dwuosobowe Yarisy-tak dla odmiany.
yes 2015-05-31 07:55:56
własnie slyszalem ze jezdzimy jeszcze 2 lata obecnym yarisem a patrzac czym jezdza sasiedzi z innych krajów to az zazdrosc zżera...
Konik 2015-06-09 15:49:43
co się podziało w Koszalinie?
1
mika 2015-06-09 19:07:11
czy ktoś coś wie o co kaman ? szeroko poszło chyba .....
mediatorr 2015-06-10 11:47:09
sza to pa - teraz kolej na gdynie, ten sam gospodarz...
Zostaw swoją opinię o Coca-Cola - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coca-Cola