Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Coca Cola HBC

zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-03-15 21:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na początku roku w Wawie wypełnialiśmy "anonimowe ankiety" na temat naszych szefów i ocenialiśmy HGMM .
Okazało się, że ankieta tak źle wypadła , że musieliśmy ją zrobić jeszcze raz , ale oczywiście z ocenami wyższymi, żeby wypadło lepiej.
Poprzednie ankiety zostały zniszczone i wyrzucone do kosza.
To już jest szczyt bezczelności ze strony Depotów i Reginalnych.
Ankieta niby anonimowa, a tak naprawdę nad wszystkim czuwa Wielki Brat.

Pytanie , czy w innych depotach mieliście podobną sytuację.

zdjecie uzytkownika
abc - 2014-03-16 18:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-03-15 21:25:43]:
Tak kolego xyz w naszej lokacji też była taka ankieta, wypełniliśmy ją zgodnie z prawdą i teraz musimy jeżdzić codziennie na hgmm ponieważ ankieta wypadła zle.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
L - 2014-03-17 23:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, mam pytanie, czy orientuje się ktoś może która agencja wygrała przetarg na merchów mobilnych w Warszawie ? od kwietnia będzie jakaś nowa.
zdjecie uzytkownika
mecenas zenon - 2014-03-20 23:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
W Bydgoszcz w cc hbc bydgoszcz w magazynie zdecydowanie nie polecam, to co ostatnio się tam wyrabia to przechodzi ludzki pojęcie i powinna się tym zająć inspekcja pracy. Firma oddaje cały magazyn do firmy outsorceingowej i nic w tym strasznego gdyby nie to że do współpracy została "zaproszona" niejaka firma TKMG pana Michała Gołembiewskiego, warunki tego pana są takie: najniższa krajowa na papierze, reszta w kopercie, żadnych godzin nocnych o innych dodatkach nawet szkoda gadać do tego dochodzi nie płacenie za nadgodziny itp, zresztą w umowie nawet nie ma mowy o systemie zmianowym. Do tego potrafi się nie zgadzać w kopercie. Najlepsze w tym wszystkim jest to że odbywa się to pod okiem kierownika dystryktu z ramienia cc (usunięte przez administratora)Dochodziło do tego że na zebraniach firmy tkmg z pracownikami firmy rozmawiał tylko pan (usunięte przez administratora)czyli kierownik dystryktu z ramienia coca-coli (nawet przy ustalaniu stawek do koperty :D). tak na marginesie firma tkmg zmieniła nazwę na mr-trans bo w tkmg już pewnie za dużo długów pan gołembiewski narobił. Trzymajcie się z daleka
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-03-27 00:58:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
witam jakiś czas temu dostałem miły telefon z agencji z poinformowaniem że wysyłają moje papiery do dalszej rekrutacji i mam czekać na kolejny telefon
mam pytanie czy przechodził ktoś z was przez podobny model rekrutacji i jak długo czekaliście na telefon??
Z góry dzięki
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
PÓŁNOC - 2014-04-02 20:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytanko do przedstawicieli konsultacyjnych, jak tam Wasi merczowie bo u nas w lokacji po zmianie firmy dla merczów nie ma w tej chwili ani jednego mercza bo nowa firma zaproponowała im po 500-600zł za miesiac pracy i wszyscy olali tą robotę i sie nie dziwie

dziwie sie tylko firmie, że nic z tym nie robi aby pozyskać nowych na ich stanowisko
zdjecie uzytkownika
były - 2014-04-02 20:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) kiedyś praca tutaj to była nobilitacja, obecnie to nawet trudno nazwać to pracą,(usunięte przez administratora) Oczywiście jeśli ktoś zaczyna przygodę z handlem i jakimś cudem przejdzie jego CV przez stos kilkuset cv przypadających tylko na jedną lokację to zaraz dostanie szkołę życia. Wg mnie szkoda zdrowia. Chyba, że dla kogoś praca to jedyna rzecz jaką robi w życiu to tu się odnajdzie.
zdjecie uzytkownika
L - 2014-04-03 01:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja jako mercz z mazowieckiego otrzymałem podobna oferte pracy, i tez wiem ze sa braki merczów, ale za takie pieniądze nie ma co sie dziwić, że nikt nie chce pracować
zdjecie uzytkownika
snicki - 2014-04-03 10:49:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy ktoś z tutaj obecnych orientuje się może jak wygląda rekrutacja na praktyki dla studentów III roku (Letnia Akademia Umiejętności)? Jakie dokumenty trzeba dostarczyć (czy wystarczy cv)? Czy jest wstępna wiedza w jakiś sposób sprawdzana? Czy z góry trzeba podać dział w którym chciałoby się praktykować czy można się rekrutować do dwóch działów a później odbywać praktyki w tym do którego zostanie się przyjętym? I jeszcze: czy to są praktyki 5 razy w tygodniu po 8 godzin czy jakiś inny system?
zdjecie uzytkownika
ww - 2014-04-03 19:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [snicki - 2014-04-03 10:49:32]:
Dzisiaj , we wszystkich europejskich rozlewniach, koncern Coca-Cola realizuje nieustające ataki na miejsca pracy, godzenie życia zawodowego i prawa pracownicze, poprzez nieustanne próby zwiększania elastyczności pracy zatrudnionych.
Postawa ta wyraźnie pokazuje, że pomimo znacznych zysków finansowych uzyskanych jedynie: redukcją zatrudnienia, pogorszeniem warunków pracy ,koncern Coca-Cola traktuje to jako jedyną płaszczyznę obniżania kosztów. Strategia korporacyjna , ambitne cele ogłoszone w wizji 2020 nie są bez wpływu na przyszłość pracowników w całej Europie.

Jako członkowie Grupy Koordynacyjnej EFFAT ds. Coca-Cola utworzonej przez krajowych przedstawicieli związkowych , członków krajowych i europejskich rad zakładowych reprezentujących pracowników Coca - Cola zatrudnionych w The Coca-Cola Company, Coca-Cola , Coca - przedsiębiorstw Cola Hellenic Bottling Company , Coca-Cola Iberyjskiego Partnerzy i Coca-Cola Erfrichungsgetränke AG :

• Wyrażamy nasze głębokie rozczarowanie dla strategii realizowanych przez Coca-Cola w Europie , której decyzje mające znaczący wpływ na pracowników korporacyjnych Coca-Coli. Niestety były i są podejmowane bez sprawiedliwego i właściwego zaangażowania przedstawicieli pracowników . Zdecydowanie wypowiadamy się negatywnie o stosunku tej firmy do dialogu, ponieważ byliśmy przyzwyczajeni do innych praktyk w tym zakresie jeszcze kilka lat temu .
• Nie akceptujemy , że firma, która ma przyrost cen około 20% i posiada bardzo solidną sytuację finansową, decyduje się na demontaż kapitału ludzkiego poprzez atak na pracowników i ich prawa.
• Nie możemy tolerować , że najważniejszą wartością dla akcjonariuszy Coca-Cola jest tylko ich interes realizowany przez kierownictwo przedsiębiorstwa., kosztem pracowników, zwiększeniem ich elastyczności, a obniżający się poziom życia pracowników i ich rodzin ciągle jest obniżany. Natomiast dla członków kierownictwa nadal zwiększających zyski dla właścicieli wypłacane są premie . Wszystko to odbywa się bez zapewnienia zrównoważonego rozwoju działalności w ramach przejrzystej polityki inwestycyjnej , ale tylko przez cięcie kosztów ze szkodą dla środowiska pracy tych, którzy wytwarzają zyski.
• Nie ufamy firmie, która poświęca znaczne środki na wizerunek swojej marki i jej reputację , ale robi to bez poszanowania praw pracowników, zapominając, że dzięki ich codziennym wysiłkom coca-Cola jest światowym produktem .
• Nie akceptujemy faktu, że firma decyzje pociągające za sobą procesy restrukturyzacji i zamykania zakładów , podejmuje bez względu na nasze wnioski do Centralnego Zarządu Coca-Cola Company , Coca-Cola Enterprises , Coca- Cola Hellenic Bottling Company , Coca-Cola iberyjskich partnerów i Coca-Cola Erfrichungsgetränke AG

Przez ostatnie lata , strategia zarządzania Coca-Coli powoduje tragiczne wręcz skutki we wszystkich rozlewniach działających w UE i Europejskiego Obszaru Gospodarczego (EOG) .
Biorąc pod uwagę tą sytuację i niechęci konstruktywnej współpracy z ruchem związkowym zaprezentowanej przez Zarząd Coca- Coli w Europie na spotkaniu w Madrycie w dniach 20-21 marca 2014 :

• Domagamy się , powrotu do trwałego i konstruktywnego dialogu na poziomie UE z EFFAT , oficjalnego uznania europejskiego i każdego krajowego partnera społecznego w koncernie Coca-Cola . Regularnych spotkań między przedstawicielami ( dyrektorami zasobów ludzkich wszystkich rozlewni działających w Europie , jak i przedstawicielami zarządów The Coca-Cola Company) z EFFAT i jej organizacjami członkowskich (przynajmniej raz na kwartał) Wszystkie kwestie dotyczące europejskiej siły roboczej muszą być traktowane i omawiane ze związkami zawodowymi w Europie , a nie gdzie indziej .

• Domagamy się , aby Coca-Cola wprowadziła długoterminowy dialogu z EFFAT i jej filiami krajowymi w kwestiach restrukturyzacji zachodzących w Europie .
Apelujemy, aby Coca-Cola ustaliła wspólny plan zwiększenia zdolności adaptacyjnych pracowników i zatrudnienia w Europie :edukacja i kształcenie przez całe życie powinny być wzmocniona w celu wspierania zatrudnienia .

• Domagamy się , aby Coca-Cola w pełni wyjaśniała EFFAT i jej filią krajowym każde proponowane działanie restrukturyzacyjne zachodzące w UE i EOG , w celu umożliwienia związkom zawodowym i przedstawicielom pracowników przeprowadzenia szczegółowej oceny i do miarodajnej konsultacji , unikanie lub przynajmniej łagodzenia do minimum społecznych i gospodarczych skutków restrukturyzacji .
zdjecie uzytkownika
były - 2014-04-04 09:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie spokój. Te utyskiwania związków zawodowych, swoją skutecznością przypominają "wyrazy oburzenia" na twiterze po zajęciu Krymu. Jeśli handlowcy sami któregoś pięknego dnia nie odmówią solidarnie stawienia się w pracy to będzie tylko gorzej. A rządzący kierownicy(często z podstawowym!!! wykształceniem, bez podstawowej znajomości jakiegokolwiek j. obcego) będą mieli ze swoimi dyrektorami coraz lepiej. Wspólczuję tym wszystkim, którzy jeszcze nie odeszli z tej firmy lub boją się to zrobić, bo oprócz zszarganych nerwów nic dobrego już praca tutaj nie przyniesie. Praca od 7 do 18/19, wysłuchiwanie mądrości kierowników-leniów, tłumaczenie się handlowca przed każdym klientem za błędy całej firmy poczawszy od kierowców, dostawców, dyrektorów lokacji, na dziale finansowym kończąc, to "trochę" za dużo jak na 2500 zł wypłaty.
zdjecie uzytkownika
Również były - 2014-04-04 22:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [były - 2014-04-04 09:22:47]:
Kierownik po zawodówce(usunięte przez administratora)., lokacja Katowice. Kultura osobista tego Pana była adekwatna do jego wykształcenia. Czy ten Pan jeszcze pracuje w lokacji katowickiej?
zdjecie uzytkownika
mobil - 2014-04-06 12:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jedyne dobre co mogę powiedzieć o mojej byłej firmie to, że przez pierwsze 5 lat pracowało się bardzo dobrze, a za następne 4 lata pracy dostałem dobre zadośćuczynienie za które godziwie odpocząłem, kupiłem sobie auto, zrobiłem uprawnienia CE i od niedawna śmigam po europie za niezłe pieniążki. Jutro pierwszy kurs w pojedynkę:)
Zacząłem nowy etap, nowe wyzwania i jestem zadowolony z wyboru.
Jak ktoś kiedyś mi powiedział: "na coca coli życie się nie kończy".
Pozdrawiam wszystkich kolegów, przede wszystkim Gdynię, wszystkiego dobrego i nie dajcie się.
PS.
zdjecie uzytkownika
bydgoszcz - 2014-04-09 16:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ooo nie zapominajcie o kierowcach !!! dostaliśmy po breloczku F! do kluczy po kilku latach pracy !!! szał i szacun dla firmy teraz jak zostałem wynagrodzony za pracę na pewno bede nadal rozwoził towar sumiennie !!! ;)
zdjecie uzytkownika
super szef - 2014-04-23 10:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [mecenas zenon - 2014-03-20 23:56:11]:
Co do magazynu zapomniales dodac kolego ze niejaki pan (usunięte przez administratora). Wlasciciel mr trans postawil ultimatum chlopakom ze albo zgodza sie na umowy na 1/4 etatu albo zwalnia . (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
północ - 2014-04-24 22:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coca cola cup po co nam to znowu będzie trzeba robić fikcję na rynku bo cccompany przyjedzie.Jak za stalina trzeba malować trawę na czerwono.BRAWO
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-04-26 17:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i oba budzety wolumenowy i ic paki skonczone na poziomie od -20 do - 35 i tak cała moja area czyli wypłaty znowu 2500zł

i jak tu się spuszczać jak dostajemy takie wypłaty, to jest śmiech na sali
podwyzki nie bylo chyba od jakis 3-4 lat a podwyżka cen napojów jest co poł roku

zdjecie uzytkownika
qqq - 2014-04-27 16:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem ciekaw jak to jest ze w lokacjach w wiekszosci sa minusy a podobno zrobilismy plan w I kwartale w total poland. WTF ?
zdjecie uzytkownika
północ - 2014-04-27 20:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czemu usówacie wpis typu praca w CC to SYF - czyżby CCHBC opłaca adminitratora tej strony, to nie jest nic obrażliwego tylko wyrażenie mojej opini - inwigilacja jak za komuny.Więc o co chodzi
zdjecie uzytkownika
były pracownik mag - 2014-04-28 10:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Szefowie Zmiany w magazynie w Staniątkach dalej zajmują się tylko kursowaniem między automatami z kawą, a stołówką? Domyślam się że ktoś w Warszawie sprawdził po ich PL-kach czy robią coś w SAPie poza kartami pracy i zrobił z tym porządek. 6 szefów zmiany i żaden nie miał wyższego wykształcenia.. :-)
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-17
Żródło: pracuj.pl
Warszawa
(mazowieckie Zobacz lokalizację na mapie »)
Jesteśmy częścią grupy Coca-Cola Hellenic, jednego z największych na świecie rozlewców napojów. The Coca-Cola Company, działającego w 28 krajach i obsługującego ponad 560 mln konsumentów.Coca-Cola HBC Polska poszukuje kandydatów na stanowisko:Regionalny Lider HR dla Działu Handlowego Ref.N:HUM001407 Umowa na okres min. 6 miesięcy Miejsce pracy: Warszawa, obszar działania Polska północno-zachodnia Osoba na tym stanowisku ma za zadanie wspierać w
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2014-05-02 15:41:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Proszę o pomoc w podjęciu decyzji. Mam propozycję pracy w CC na przedstawiciela. Teraz pracuję na tym samym stanowisku ale w innej branży. Dostaję 2500 "do ręki" no i słodko nie jest.. Nie mam pojęcia czy zmieniać pracę..
zdjecie uzytkownika
Westi - 2014-05-02 16:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zuzia - 2014-05-02 15:41:07]:
Rozwiń co znaczy,że nie jest słodko to będzie można porównać.
zdjecie uzytkownika
zuzia - 2014-05-03 13:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Westi - 2014-05-02 16:41:22]:
Firma się rozpada i sami musimy nie tylko dbać o klienta ale też sami szukać towaru, dostawców itp. a firma tylko ciśnie na wyniki a nas ma gdzieś.. Ogłosili upadłość układową.
zdjecie uzytkownika
fddd - 2014-05-03 18:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zuzia - 2014-05-03 13:04:20]:
Jesli masz taka sytuacje u siebie w firmie to idz do CC i dalej szukaj pracy, bo inaczej wykonczysz sie w tej firmie. Co do finansow to mysle ze 2000 nie przeskoczysz
zdjecie uzytkownika
karbon - 2014-05-04 11:37:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, skladam aplikacje na przedstawiciel handlowy dla coca cola, ale umowa z pmi cambera. Czy jest to duza roznica jesli chodzi o zarobki, premie i wszystkie rzeczy niz jakbym mial umowe bezposrednio z coca cola? Umowa o prace czy musze zakladac DG ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coca Cola HBC
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x