logo Coca-Cola

Coca-Cola

Warszawa

Opinie o Coca-Cola

Jun5122 2017-06-22 19:24
Ja tez po przesluchaniu kojarze jednego goscia z audytu. Bardzo normalny o dziwo.
Mysle ze nie przejdzie obojetnie nad tym ma miejsce teraz w PZ/PO.
4
Patos 2017-06-23 00:20
Teraz doskonale widać jaki zespół stworzył SCM w Poznaniu i na co pozwala swoim " pupilom "
Kilku Tomków trzyma jeszcze na smyczy, a reszta wyrwała się w Karpaczu.
Przyjdzie czas że i pupile pogryzą SCM w Poznaniu, aby ratować swoje stołki.
To już nie pierwszy taki audyt w Poznaniu kilka lat temu audyt weryfikował metody pracy Tomasza.Ch.
6
kibic 2017-06-23 12:01
jeżeli audyt sprawdza jakie stosunki panują w Poznaniu to czas najwyższy aby zrobić porządki i pokazać SCM że podążył złą drogą !!!
SCM przychodząc do depotu wybrał "straż przyboczną" i wazeliniarze ruszyli w kierunku biura p.dyrektora
osoba która zarządza tak poważnym depotem powinien wykazać sie większą empatią a nie ślepo wierzyć co podpowiadają patrykosy,zamorki,chełminy,smorki ,czarusie.......
osobiście wątpie aby sprawy przybrały w Poznaniu normalny tryb gdyż jest ciche przyzwolenie na takie traktowanie ludzi
a jesli będą zmiany to szkoda STL w Poznaniu bo będą musieli kupić nową wazelinę.....

8
szaman 2017-06-24 12:41
W Kielcach jest ogłoszenie na STL-a.... o ho... chyba koleżanka, która przyszła jakiś czas temu z Maspexu nie dała rady.... czy może poleciał inny STL ? Ktoś z Kielc może to potwierdzić ?
6
mbc 2017-06-26 13:55
Stl z byłej lokacji Lublin podziękował nie przedłużył umowy ponoć
1
Zawsze Coca-Cola 2017-06-26 16:58
Wszyscy czekają na Ciebie, czyli "nie debila", mądrą głowę, profesjonalistę, który przedstawi wizję rozwoju rynku tradycyjnego. :-)
3
Sanir 2017-06-27 17:19
Odezwał sie zryty beret z czerwonymi kapslami w oczach.
2
Zawsze Coca-Cola 2017-06-27 21:14
Nie pracuję w Coca- Coli. Oceniam na chłodno z boku, znając branżę FMCG. :-) Czekam na Twoje mądrości i plan dla kanału tradycyjnego.
3
Odpowiedź do Zawsze Coca Cola 2017-06-28 14:26
Plany dla kanału tradycyjnego juz zostaly wytyczone. Uwazam ze jak firma poszła w kierunku przekazania znacznej czesci punktow do partnerow hurtowych to pojdzie za ciosem. Kolejny RTM w Łodzi jeszcze w tym roku. Zostana oddane kolejne punkty do hurtu. Zlikwidowane kolejne trasy i zwolnieni kolejni ludzie. Znowu zmiany, zamiast stabilizacji i spokoju ktory jest tak potrzebny. 50% sukcesu w tej branzy to relacje z klientem. Robiac takie manewry co roku i zmieniajac ludziom baze klientow do obslugi wiaze sie to z wymierna stratą dla firmy. Zanim bd pozna ludzi i punkty, zanim zdobedzie na tyle dobre relacje ze nie bedzie musiał stac w kolejkach do kierownikow/szefow obiektow po zamowienie to minie okragly rok i znowu Witaj RTM!
Na ta chwile uwazam ze nasza firma sama nie wytrzymuje tempa jakie sobie narzuciła,
a nasi klienci juz calkiem sie gubią.
4
Bolo 2017-06-28 18:13
Coś już wiadomo o podwyżkach które się szykują?
stras 2017-06-28 18:32
A jest wogóle jeszcze coś do oddania? jakoś tego nie widzę, chyba że firma pójdzie za ciosem i odda już wszystkie pkt z tradycji, bo nie sadze że oddadzą sieci pod hurt. Jeśli maja znowu dawać odpawy to pewnie każdy będzie chciał być zwolniony :)
1
987 2017-06-28 18:48
Chyba podwyżka pracy :) za może 50 zł które dostaniesz wiecej :)
1
hiehie 2017-06-28 21:29
Skoro były już próby wyłączenia targetowania i rozliczania sprzedaży dla całej grupy Eurocash, to chyba takie rzeczy jak oddanie sieci do obcej obsługi też tam komuś w warszaffce chodzą po tych mądrych głowach.
Za chwilę nie będzie tu żadnych struktur, "partnerzy hurtowi" położą lachę na wszystko (już położyli, wystarczy pojeździć po punktach im oddanych i zobaczyć jak wyglądają; tylko bez zapowiedzi miesiąc wcześniej jak to ma w zwyczaju zarząd) i tylko patrzeć jak sprzedaż stanie. Na siłę trzeba zrobić oszczędności - taki jest cel. Dostanie się bułę za wykonanie zadania i można uciekać gdzieś indziej.
Na siłę chcą udowodnić, że Polska samymi hiperami stoi, a rynek tradycyjny nie ma przyszłości.
3
stras 2017-06-28 21:47
No masz rację, gadają tylko jak jest pięknie i tyle z tego. Co do hurtu to ciekawostka też taka że olali połowe nim oddanych klientów. Ja mam ciągle tel od klientów czemu nikt do nich nie jeździ, przyznaje że nawet nie odwiedzam już tych co są pod hurtem żeby nie zobaczyć jaki tam jest syf( a pracowało się na porzadek nieraz kilka lat), dziwne tylko że teraz firma już nie musi mieć porządków w lodówkach.
6
Zawsze Coca-Cola 2017-06-29 08:32
Ile % swojego obrotu Coca-Cola generuje w rynku tradycyjnym?
Kiedyś sie przedstawię 2017-06-29 11:30
Jeśli zadzwoni klient na infolinie ze przedstawiciel nie przyjeżdża to usłyszy ze sam ma zrobic przez telefon zamowienie i zadbać o swój biznes, a handlowiec juz nie bedzie wspólnie prowadził biznesu tylko sie wtrącał( konsultacja )
Tego co sie stało juz sie nie odwróci KA nie ma, co pokazuje ze nie zależy firmie na Nowoczesnym, a ludzi którzy mieli inne zdanie juz nie ma i tej Władzy za chwile tez nie bedzie ( cos im nie wyszło ).
Co do hurtu to w 100% racja, ale to handlowca tylko obchodzi podczas wizytacji bo ma byc zrobione:)
I juz ostatnie: dzis Polska nawet nie zepnie LY i tylko notują spadki, to co pozostaje:( redukcja kosztów oszczędności itp, a jakos po za tym forum nie widzę poruszenia ( No Poznan moze) wiec zróbcie cos by dać wyraz tego wewnątrz firmy.
4
Sanir 2017-06-29 17:08
Dobrze to juz bylo w tej firmie, teraz jest pressers na TT Bo tam jest największy zysk NSR a w MT duży volumen z niską marzą. Co do klientów z outsourcing to WAM dostanie Ipada I bedzie klepal zamowienia co by mu za lekko w firmie nie bylo pomijając fakt , ze miala to być tak rozwojowa funkcja a w realiach to BD bez przełożonego w postaci STL.
A swoja drogą to teraz BD maja masę czasu na wykonywanie swojej pracy "niestety tylko w teori"
6
stras 2017-06-29 17:15
No w teorii masz racje, teraz pracuje po 9-10 godz bo w 8 nie idzie sie wyrobic. WAM.....no cóż miał mieć wszystkie hurty a tu sie okazało że dzwonia klienci bo nie maja gdzie zamówić towaru...nie wiem co oni porobili ale to już nawet nie jest śmieszne
8
mick jager 2017-06-29 17:24
Sporo hurtowni z listy jaka przekazalismy klientom nie podpisało umowy z CC. Te co podpisały mają w asortymencie tylko CC0,5, CC1l, CC1,5l. Klienci przekazani do hurtu zaczynają przestawiać sie na Pepsi, Tymbarki itp. Na poczatku jeszcze walczyli i sie wkurzali, teraz juz sobie dali spokoj i przerzucili sie na Pepsi i Maspex. Ktos kto wprowadził ten RTM zrobił to tylko na papierze i w tabelkach bo rzeczywistosc na punktach to obraz dramatyczny.
9
kaktus 2017-06-29 18:12
Witam,
Od dwóch tygodni w rtm, tj route to mess,
Ale myśle ze nasza korporacja zepsuje wszystko jeszcze w tym roku, kolejny rerouting itd,
Sam rtm może nie jest zła idea ,ale sposób w jaki to przeprowadzono to żenada,
Oddaliśmy klientów bo planista i logistyk mieli gdzieś zadzwonić do Bd i spytać czy klient ma potencjał, tzn ma porządek na sklepie, u nas kupuje 5-6 zgrzewek a resztę w hurcie, makro , selgrosie itd. Oddaliśmy mocne punkty gdzie firma widziała sprZedaz 40 ic rocznie, sprawdzaliśmy listy ale stl owie byli sami tak przestraszeni , ze nie wiedzieli co robią, po prostu na wszystko brakło czasu, firma uprawiała partyzantkę, mogli. Z honorem podać wcześniej kogo zwalniają, rozstać się z ludźmi kulturalnie,
I powinni wszystko urealnić i dać ludziom spokojnie pracować teraz dwa tygodnie domknąć mca, bez srv, bez sopa, dać się poznać często nowym klientom, ale u nas nie
Obywatel Chory G.K wymyślił panoramy, chory pomysł, wymyślił rtm, chory pomysł,
A teraz ciśnie o srv, sro, sopa, bo to nie wyszło, cała Polska nie jest taka sama, Warszawa ma inna specyfikę, może w Łodzi rtm wyszedł dobrze. Bo pasował do specyfiki rejonu. Choć po cyfrach i wakatach tego nie widać, teraz nas ten obywatel dociska o wszystko by. Wyszło na jego, ze miał racje , ze to dobra zmiana, nasza firma się skończyła,
Bawcie się praca, ale nie cchbc, zazdroszczę kolegom którzy dostali odprawy,
Jak było napisane wyżej rozwalili MT, kontrakty to mrzonka, często w kontraktach nie ma nic o naszym sprzęcie chłodniczym a od nas wymaga się bez żadnego wsparcia by np MT było ich 5
RIP cchbc Polska
Ps, ponoć mamy mniej wizyt, więcej czasu, niezauwazylem, punkty duże zajmują za dużo czasu, wiec na nic nie masz czasu, przy 10 wizytach dziennie jak mieli. Konsultacyjne i ka był na to czas, teraz przy 15 wizytach. Gonimy w wywieszonym jęzorem
10
stras 2017-06-29 19:34
Zastanawia mnie ten slajd z prezentacji że firma musi wybrać drogę jaką podąża Apple a nie kodak :)) chyba im sie slajdy i firmy pomyliły ha ha...Jak mniemam to kiedys wszystko pieprzenie, bo prowadzą to firme ku upadowi, szkoda słów :P
3
Stary 2017-06-29 20:08
To prawda obywatel G.K panoramę zerżnął od kolegów jak jeszcze byl BD inaczej sie nazywała ale zamysl byl ten sam. Teraz RTM żeby pozbyć sie ludzi którzy maja swoje zdanie i opinie których żaden zaklamaniec nie jest w stanie odnosić sie do kodaka czy appla. Kiedys pokazywał mam postępy w F1 z glupim uśmiechem na twarzy . Zatrudnił nowego Regionalnego żeby zrobić egzekucję w białych rekawiczkach , no cóż taka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przebiegla ale karma wraca z zdwojona silą czego życzę fałszywca z którymi pracuje jeszcze.
7
jacek kolega marka 2017-07-01 14:34
A teraz fakty.
Wystarczy spojrzec na wyniki.
North pod wodą.
South pod wodą.
Warszawa pod wodą
Other na plusie i tak długo jak other na plusie
to firma bedzie na plusie.
A ludzie nie beda zarabiac na zwyklych trasach.
Red Index tez spada a tu wynikiem sa absencje typu urlopy,
zwolnienia lekarskie i zamieszanie z RTMem.
Jeszcze dobrze sie nie skonczyl proces rtm a tu juz zaczynamy
wchodzic w druga faze pod tytulem RTM 2.
Dziekuje za uwage.
5
Były CC 2017-07-01 14:46
Ile teraz jest regionów? W moich czasach było 6.
987 2017-07-01 20:34
Pytanie czy ten Other nie jest na plusie bo ma zaniżony budzet żeby WAM mógł zarobić i żeby nie uciekł :). Z tego co widzę to jakiś budżetów nie maja.
1
nick 2017-07-01 22:03
W piątek rozmawiałem z jedny z hurtownikow. Kiedys go obsługiwałem.
Własciciel hurtowni powiedział mi ze WAM przekazal mu ze ma sie nie przejmowac skanowaniem lodowek bo to i tak bedzie robil przedstawiciel coli. Usłyszalem tez ze cc nie ma argumentow poniewaz oferta jaka proponuje hurtownikom tylko nieznacznie rozni sie od podstawowego cennika hurtowego a niesie za soba przymus posiadania sporej liczby sku i zajmowania powierzchni magazynowej. Klienci przekazani do hurtu zatem czy beda zaopatrywani w nasze produkty czy produkty konkurencji to nie ma dla hurtownika znaczenia on i tak zarabia na tym i to jest jedyny cichy argument za. Dajcie mi baze klienta a ja do niego dotre z tym asortymentem co na dana chwile opalaca misie najbardziej.
7
wstrząśnięty 2017-07-03 21:17
Panowie z Poznania , i co z tym łepkiem co kozaka udaje i ludzi swoich bije ?
Bartek 2017-07-04 13:55
Cześć! Piszę do Was, przeglądając kilkanaście stron postów z zapytaniem dot. stanowiska - Młodszy Specjalista ds. Rozwoju Rynku - HoReCa w rejonie gdańskim.

Czy ktoś z Was tu obecnych mógłby się wypowiedzieć na temat tego rejonu? Zarobków? Narzędzi do pracy?

Pozdrawiam,
Bartek
do Bartka ktory marzy o pracy w CC 2017-07-04 17:06
Na poczatku jestes zatrudniony przez agencje za 1800na rękę.
W Gdansku na Pomorzu mocno atakuje Pepsi. Narzedzi u nas w porownaniu z tym co
w Pepśi na gastro jest zbyt mało ale to nie problem. Problem ze aby wstawic lodowke albo cokolwiek innego do klienta trzeba pisać do tylu ludzi o zgode ze bania mala.
Pracujesz nie 8 godzin tylko az wykonasz robote. A roboty jest tak duzo ze jestes koniecznie potrzebny bo brakuje ludzi co by za tą kase chcieli robic.
2
do wstrząśniętego 2017-07-04 22:15
Sprawa już wyjaśniona. Takie traktowanie ludzi jest zgodne z procedurami firmy. Nie wolno tylko po twarzy bić podwładnego za to grozi upomnienie ustne.
4
Lol 2017-07-04 22:46
Upomnienie ustne ????? To żart ?????
2
Lol 2017-07-04 22:46
Upomnienie ustne ????? To żart ?????
1
Opinia 2017-07-06 13:36
Hej, pierwsze trzy miesiące to umowa o pracę na okres próbny (stała stawka -2150zł na reke). Kolejna umowa na czas określony (podstawa + premia uzależniona od wynikow). Dostajesz samochód (do dyspozycji prywatnie do 500km miesięcznie), telefon i IPad. Pracy jest sporo ale jak wszedzie. Nikt za picie kawy Ci nie zapłaci. Pracujesz 8-9h dziennie (weekendy wolne). Jeżeli ktoś pracuje dłużej to niech się zastanowi nad swoją umiejętnością organizacji czasu pracy.
Komentarze innych dosyć odstraszaja, ale pisza je ludzie znudzeni życiem najwidoczniej i prawdopodobnie z bardzo długim starzem, nie mający pojęcia jak wygląda praca w innych miejscach. Jak dla mnie powinni pracę zmienić zamiast wylewać tutaj swoje żale. Rynek pracy jest duży, nikt nikogo na siłę nie trzyma.
Pozdr.
2
kibic 2017-07-06 15:16
widzę że jakiś zagubiony STL uaktywnił się na forum!!! pewnie szef na zebraniu kazał coś napisać fajnego bo ludzi brak i akurat może kogoś zwerbujemy!!
powiedzenie "nikt nikogo na siłę nie trzyma" wyjęte prosto z podręcznika NSDAP
zastanów się co piszesz i pamiętaj że :kierownikiem się bywa a człowiekiem się jest!!!
7
456 2017-07-06 18:06
Własnie przez takich ludzi jak ty inni tutaj pisza takie rzeczy....i przez takich ludzi jak ty wszyscy uciekaja z tej roboty, bo traktujesz ich jak smieci.....
1
Młodszy 2017-07-06 20:49
Zacznę od początku
Praca Interkadra
Małe pieniądze ale i wymagania tez znośne
Kolejny etap
Coca Cola
Umowa na kilka miesięcy i 2980 brutto plus premie
Kilka dni temu podnisli do 3180 oczywiście plan poprawy satysfakcji pracowników
Jest możliwość podniesienia podstawy poprzez certyfikacje ale w lokacji Białystok graniczy to z cudem
Cała ekipa SCM oraz STL-owie skutecznie upier..... za małe szczegóły i ciagle się starasz, starasz.... i nic
Cały szereg zadań do wykonania na miesiąc
Panoramy - odbiór z arkuszami (oczywiście wszystko za free)
Wystawki - wszystkie za free bo samplingu wiecznie brak
RED - ciągły wzrost i audyty na plus i minus
Kolejne - egzaminy z konsultacji na sklepach z trenerem

Generalnie wszystko na znajomościach i rodzinnym powiązaniom, ludzie z dużym stażem pracy odchodzą przez to. Jeżeli ktoś szukasz pracy w ciągłym stresie i milionach raportów gdzie wiecznie czegoś brak oraz spotkań kilka razy w tygodniu w biurze to polecam :)
13
odpowiedz 2017-07-06 21:21
Wlaśnie dałeś popis swojego fachowego podejscia. Traktowanie ludzi jak przedmiot to pzreszłość. Teraz w zarzadzaniu zespołem liczy się podejście indywidualne i wartości jakimi jest kultura osobista szcunek i zaufanie. Bierz przykład z lokacji Łódź spojrz na wyniki i opinie ludzi, którzy tam pracują.
3
do Ryska z Poznania 2017-07-08 11:09
Rychu jak Andrzej sie dowie ze rano nadstawiasz ucho pod jego biurem a po południu roznosisz tematy po Poznaniu to nie bedziesz stlem.
10
Lolo 2017-07-15 23:41
A co sądzicie na temat poznańskiej sekretarki?
2
Były pracownik tego syfu 2017-07-18 07:39
Jakiś czas temu odszedłem z tego syfu, pracowałem tam o wiele za długo, od wielu lat liczyłem na zwolnienia grupowe ale w końcu sam rzuciłem papierami głównie przez stla i oczywiście sytuację w firmie. Do wahajacych się czy odejść powiem OCZYWIŚCIE. Ten statek tonie. Miałem mnóstwo obaw jak to będzie, co będę robił. Mam teraz normalnego szefa, lepsza kasę, mniej godzin pracy, zero raportów i do pracy idę z przyjemnością. A prace znalazłem przez Olx wcale jakoś mocno się nie starając. Panowie, na zewnątrz tego bagna jest normalne życie. Pozdrawiam wszystkich a głównie starych źołnierzy, którzy jeszcze tam się zasiedziel. Mijam was czasem na ulicy wiecznie zaganianych z tel w ręku i notujacych zamówienie lub wytyczne szefa. Moja rada, uciekajcie stamtąd!
10
Były pracownik tego syfu 2017-07-18 08:00
Jeszcze słowo to wszystkich pseudo kierowników i lizusów wszelkiej maści "kierownikiem się bywa a człowiekiem się jest" wy to już jesteście niereformowali ale współczuję waszym partnerka i dzieciom.
8
Kama 2017-07-18 17:51
To jest najtrafniejsze spostrzeżenie. Nic dodać, nic ująć....
7
Były Pracownik 2017-07-18 20:28
"Syfu” mocne słowa pracowałem w CC HBC. Faktyczne życie na CC HBC się nie kończy, można pracować z normalnymi ludźmi normalnymi szefami oraz zasadami naprawdę są takie firmy. W CC HBC również są normalni ludzie, pamiętajcie to nie CC HBC tworzy ludzi to ludzie tworzą CC HBC. Jeżeli masz możliwość zgłosić naruszenia zgłaszaj to od razu z godnie z procedurą (każda dociera do Nikosa), jeżeli jest łamane prawo z kodeksu karnego lub skarbowego. Firma musi to zgłosić do organów prawnych, jeżeli uważasz, że nie to sam to zrób. Prędzej czy później osoby, które nie nadają się do zarządzania odejdą z CC HBC a w innej firmie uwierzcie będą mieli duże problemy by pracować w takim stylu jak w CC HBC. Każdy potrafi się mądrzyć ale jeżeli trzeba reagować i działać to Nikt z Nas tego nie robi bo po co, pamiętajcie kasa i zyski płyną z dołu nigdy z góry.
5
kenzo 2017-07-18 20:33
A co tam w Lublinie słyszałem że niezłe numery robili w starym indirect ? Jak tam po zmianach, nowi STL oraz nowy SCM i połowa nowych BD.
Batory 2017-07-18 20:35
Część ludzie pracy!
Chłopy z Poznania pytanko:
Czy ten stl co na wyjeździe służbowym (nie na pikniku-tylko wyjeździe z służbowym) skopal pracownika jeszcze pracuje?
Pytam bo my z Pomorza tak jak ekipa z Bydgoszczy przyłączamy się do akcji i odpowiednio potraktujemy Ankietę Zaangażowania!
Wynik będzie na odpowiednio niskim poziomie tak żeby uzmysłowić tym na "górze",że siła tkwi w Zespole a nie ulubiencach.
Szczecin Pozdrawia!
8
Były pracownik tego syfu 2017-07-18 21:08
I tu się kolego mylisz, sprawa była zgłaszana i zamieciona pod dywan. Jeden kryje drugiego żeby tylko smród nie wyszedł dalej. I tyle w tym temacie. Powodzenia stlu lub szkoleniowcu. Ja już poza tymi fantastycznymi strukturami firmy.
3
Glos 2017-07-18 21:36
To co się dzieje w Poznaniu to jakaś żenada !!
Jesteśmy po RTM i zgodnie z komunikacją mamy zamrozonych kilka parametrow,ale nasz SCM i jego pieski nam nie odpuszczaja! Kto jest w stanie w 8h zrobić wszystko? Słowo priorytet traci znaczenie!
Przykład z dziś, na czym miałem się skupić:
1. Pakiety 1l
2. Pakiety 1,5l
3. Pakiety 1,5l kb
4. Monster Hamilton
5. Penetracja power team (z góry zaliczony na maxa a my to musimy robić)
6. OSA w MT
7. SRO na poziomie 80%
8. Scanning na poziomie 95%
9. Red Index (osiągnąć target mimo,że w tym miesiącu nie muszę)
10. Red Index w MT
11. Wytypować klientów gdzie wstawić lodówki Monstera
12. Zrobić expozycje z nestea
13. Przygotować punkty pod Panoramę
14. Zatowarowac chaty polskie dwupakiem
15. Obdzwonic część trasy kolegi bo jest na urlopie
16. Wysłać zdjęcia na MMS probs


Nie chce wspominac że normalnie trzeba przejechać trasę i sprzedać żeby zakręciła się cyfra dzienna.
Oczywiście jazda zgodna z zachowaniem bezpieczeństwa.

Słyszę,że szykowana jest certyfikacja!
Ja pytam sie: Po Co?
Był już egzamin z konsultacji.kto obecnie korzysta z rozmowy konsultacyjnej?
Przecież my nie mamy na to czasu!!
Co mnie interesuje potrzeba klienta??? Ja muszę sprzedać pod SOP i Power Team i pakiety!!! Bo taka jest potrzeba Firmy a nie tam potrzeba klienta!!
Świat zwariował!
My nawet klientów nie znamy dobrze po RTM a zostajemy zasypani targetami!! Ludzie na L4,na urlopach ale tego nikt nie widzi!!!!!
13
Głosy w głowie 2017-07-18 23:34
I tu głos ma racje. My nie mamy na to czasu,
Projekt panorama wymyślony z kosmosu, i inne brednie,
Gdzie jest zaliczanie sopa z tego co jest na sklepie, nie ma dalej trzeba sprzedać, pelnego sopa raz na 3mce, paranoja, ta firma tonie, tzn praca w niej się kończy,
Mamy ponoć mniej wizyt, 14-15. Wcześniej było 18-22 i człowiek się nie wyrabiał. Teraz tez się nie wyrabiamy bo duże lewiatany , rabaty, i MT zabierają za dużo czasu i nic nie można zrobić na trasie, a koledzy z układami z stl wrzuca towar do podrzędnych hurtowni które zawalą ci rynek. Oni zarobią a ty nie, niech centrala sprawdzi zamówienia z Dc , franczyzowych orlenow, sieci lka zwłaszcza w south ryb i czy to faktycznie jeździ tam gdzie jest wypisane,
Panorama na układy z klientem jest mrzonka, za wszystko trzeba zapłacić standardowo 100 zł netto za ekspozycje bo klienci są coraz bardziej świadomi, a kontrakty sieci polskich maja gdzieś.
W 8 godzin to można objechać trasę, poprawić kilka ekspozycji i jedna lodówkę, tyle ze za tydzień tez to musisz zrobić.
Ps bawcie się praca,
Niech żyje rtm route to mass death
7
Ziomek 2017-07-18 23:38
Nie rozumiem toku Twojego rozumowania. 9. Red Index (osiągnąć target mimo,że w tym miesiącu nie muszę). Target masz zaliczony, ale wynik idzie na tzw. matrycę efektywności i liczy się do oceny. Oczywiście są ludzie co w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają oceny roczne, ale to jakie masz podejście do pracy, to tworzy Twoją markę, że jesteś solidny. Jak chcesz się wyrwać z tego kołchozu i mieć mniej na głowie, a więcej zarabiać to oczywiście że są takie szanse, ale te szanse musisz sobie wypracować. Wynik za Tobą idzie czy w tej czy w innej firmie niezależnie od stanowiska, bo dziś takie czasy, że korpo wymieniają się danymi na temat pracownika, także raczej myśl w ten sposób, bo wtedy będziesz miał asa w rękawie. Ja mam tyle samo roboty w innej lokacji i nawet starszym bd nie jestem, ale mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo wiem że pracuje na siebie i jak odejdę to z klasą, a nie jako lamus który nie poradził sobie z dużą ilością obowiązków. Dobrze mówią, że CC to szkoła życia. Potwierdzam, bo można się tu dużo nauczyć i to jest najcenniejsze co wyniesie się z tej firmy odchodząc. Pozdrawiam kumatych i solidnych kolegów bd. Peace!
4
odp dla lolo 2017-07-22 18:04
jest najlepsza w Polsce. Bardzo kulturalna i pomocna. Nie można jej nic zarzucić.
Zostaw swoją opinię o Coca-Cola - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coca-Cola