brak logo

Coca-Cola

Warszawa

Opinie o Coca-Cola

:0 2016-09-22 21:11:11
Może się myle ale taniej chyba wyjdzie wykupienie polis niz wymiana auta :)
1
Pepsiarz 2016-09-28 06:16:54
Tak, BD's, którzy posiadają Iron, Bronze na swej liście bedą brani pod uwagę przy restrukturyzacji. Rokujący, pozostaną. Ważniejsza jakość niż VOL UC.
KAM probably out. Przejęcie tych tras przez konsultacje.
Back up's out.
Ankiety Badania Rynku Hurtowego pomogą przy wyborze firmy obsługującej dotychczasowa najgorzej przędzącą tradycje.
2
Ziomek 2016-09-28 16:45:04
Halo Łódź, halo Łódź!
co tam się u was dzieje w związku z indirectem?
1
Lublin 2016-09-28 23:02:56
Jak bedzie jak w Lublinie to połowa sie wymieni bo nikt za podstawę jeździł nie bedzie
1
Ziomek 2016-09-29 07:36:38
A w Lublinie mieliście zwolnienia?
Kasia 2016-09-29 22:36:06
Za chwile zwolnienia i nowi ludzie przez agencje na umowe zlecenie !
Oburzony 2016-09-30 12:14:29
Czy gdzieś pojawiły sie obiecane na wrzesień auta? Czy po prostu znowu okłamali swoich pracowników?
7
Miecio 2016-09-30 21:11:03
Małe,głośne,ciasne czerwone paskudztwo z lpg.
16
nick 2016-10-06 18:00:46
fakt faktem od kilku lat co roku podwyżki w firmie, ale wymagania z kosmosu. jak ktoś umie filtrować najważniejsze informacje i jest odporny na idiotyczne pomysły z góry to praca wspaniała
5
Ldz 2016-10-06 19:05:24
W Łodzi cisza przed burzą....nikt nic nie mówi ogólna tajemnica ale pewnie karty juz rozdane
2
Zionek 2016-10-06 19:38:46
Słyszałem że u was bedzie nie ciekawie :/
Ziomek 2016-10-06 19:40:15
Jak i w całej Polsce w przyszlym roku :/
1
Bdfghibffkengj 2016-10-10 21:12:02
Radzę najpierw nauczyć się języka ojczystego
1
stary 2016-10-12 12:39:00
Jak w Łodzi po zmianach INDIRECT. mógłby ktoś coś napisać co się podziało i czy były zwolnienia.
drugie pytanie coś wiadomo o wymianie samochodów.
Yes 2016-10-12 19:32:31
Co ze Skodami? Kiedy wymiany?
44 2016-10-12 21:10:17
nie prędko :)
2
Cccccccc 2016-10-17 11:42:12
Wymiana samochodów została wstrzymana ze względu na zmiany w strukturze sprzedaży, przejście na indirect, pozbędą sie połowy nas i rusza z wymiana floty
7
Ktoś 2016-10-17 19:56:33
Skąd takie info?
Joy 2016-10-20 21:22:45
Skad Ty możesz wiedziec, to nie prawda
Nicko 2016-10-26 13:18:58
Karty juz rozdane. Zostana tylko przedstawiciele którzy beda obsługiwać Goldy, a pozostałe oddamy hurtownikom gdzie beda przez nich obsługiwane.
Nicko 2016-10-26 13:20:54
A co do samochodów to prawda. Do końca roku będzie wymiana tylko 100 aut a po nowym roku reszta tzn tyle ilu zostanie przedstawicieli
555 2016-10-26 20:53:26
tzn jak Goldy a ile ich na trasie jest???? a co z silverami???bronzami??
555 2016-10-26 20:54:55
ilu tych przedstawicieli zostanie z depotu?? a ile jest teraz???? chodzi mi o to jak duza grupa zostaje zwolniona
1
LBN 2016-10-27 19:12:53
Ty się martwisz o samochód a nie wiadomo jak długo popracujesz
Nik 2016-10-27 20:13:20
A do obsługi merchowej silverow, bronzow i ironię ludzie z agencji?
2
zyczli 2016-10-28 21:36:36
jak wygląda praca merchandisera z agencji zew dla coca coli?

Jakie auto i czy można użytkować prywatnie czy tylko na dojazdy i pracę w terenie? Jakie sa szanse na zatrudnienie bezpośrednio?
Były 2016-10-29 22:11:02
Wygląda tak, że płacą za 8 godzin a robisz 10-12 dziennie. Są trasówki na każdy dzień i nie zjedziesz dopóki wszystkiego nie ogarniesz, a roboty masa. 2400 brutto. Auto- corsa lub fiorino z lpg. Można użytkować prywatnie za opłatą.
1
ciekawy 2016-11-03 18:23:36
Hej, jak tam w Łodzi po zmianach?
Bannok 2016-11-03 20:58:35
11 osób poleciało, ale o tym cisza, rtm to nie wypal ale odkleszczowym sukces
9
Golo 2016-11-04 21:16:39
A ilu Was w Łodzi pracowało?
I jakie były kryteria zwolnień? Mógł odejść ten co chciał? Odprawy były?
Obserwator 2016-11-05 10:23:08
skąd masz informacje o zwolnieniu 11 osób? Zwolniono tylko 6 handlowców, a to tylko takich którym nie chciało się pracować. a do tego dostali dobre odprawy.
3
wiedzacy 2016-11-06 10:55:06
czlowieku nie siej paniki i zamętu , jak jesteś leniem to sie nie dziwie ze srasz w gacie
wlas 2016-11-06 12:34:02
W Łodzi 11 tras mniej. Zwolniono 6 pracowników CC, reszta to osoby zatrudnione przez agencję. Nie ma już tras KA, a IC jest o połowę mniej.
10
Ss 2016-11-06 15:50:32
Czyli KA pracuja teraz w FC? Jak sa podzielone trasy terytorialnie czyli np od ulicy takiej do takiej robicie wszystko czy tak jak do tej pory?
stefan 2016-11-11 22:49:57
jak Wam sie podoba akcja pod nazwą PANORAMA ?
ktoś kto to wymyślił to chyba cos wąchał - 12 ekspozycji w sklepie samoobsługowym to jakiś absurd
11
Astronom 2016-11-12 13:47:35
Autorski projekt nowego fieldowego z Katowic urzędującego w Warszawie - Grigorij Kuwalekczenko
5
111 2016-11-12 17:46:37
Może to nie absurd w sklepie co ma 1000m2 ale chore kiedy trzeba to zrobic w sklepie co ma 25m2
4
Bolo 2016-11-13 12:48:26
Ja mam wrażenie ze ktoś to wymyślił siedząc na kiblu, nic się nie klei , kazali wybierać z silverow a wszystko wymyślone na Goldy , brak regałów itd, brak Pos na superrette silver gdzie sam być 7 ekspozycji często na sklep wielkości 40 m2 , a jak zastosujesz Pos gold to 11, jakaś paranoja
8
Dobre 2016-11-19 12:33:10
Taki sukces jak i kropla o smaku .... A teraz płyną płyną hen daleko stad
2
zly 2016-11-19 12:44:36
z lokacji katowice to wiecej sie chorych ludzi wywodzi w polsce , smutne ze ztamtad wszyscy awansuja moment nawet nie majacy pojecia o czymkolwiek
1
ciekawy 2016-11-19 21:20:42
koledzy którzy testują nowy system premiowy napiszcie coś o nim, od przyszłego tygodnia rusza wymiana samochodów z największymi przebiegami
Jożin z bażin 2016-11-20 13:45:50
W Łodzi po wejściu indirect nadal funkcjonuje stary system.Podobno w nowym sytemie wyznacznikiem premii ma byc red index,ale w obecnej chwili szczegółów brak.
1
Yes 2016-11-20 15:51:43
Najpierw wymienia auta KA czyli na auta benzynowe. Jeśli chodzi o test nowej premii to za październik dostałem kase po staremu czyli total i IC pack, korzystniej mi wyszło.
1
pepsiarz 2016-11-21 04:45:57
W nowym systemie będzie brany pod uwagę T>R>V
RED Index, przy wyższej wartości niż założona w danym miesiącu dla Ciebie przez Twojego STL, zwiększy aktualna premie Za RED. Można zarobić do 200 PLN brutto więcej.
Do końca roku wymienia 50 egzemplarzy Toy Yar na Škoda
Będzie brany pod uwagę przede wszystkim przebieg >160k km.
RTM ze względu na panujący wszędzie chaos przesuwa sie o 2,3 m-ce. HQ sami nie wiedza dokładnie. To żywy twór.
Aktualnym największym priorytetem sa XMass.
3
Hitt 2016-11-23 20:00:50
W nowym systemie volumen zastapiony przez R a ic pack przez T. Do tego Red index progresywny do 20%. Ponadto premia kwartalna placona od 120 do 140% gdzie jeden % = 75 zeta. Nie ma bonusu za realizacje obu parametrow.
Franc Kafka 2016-11-24 22:01:30
Jak wam idzie w Łodzi? Napiszcie cos jak sie wam pracuje w nowym systemie. Napiszcie jakie sa plusy a jakie minusy. Cala Polska jest ciekawa waszych opini. Jestescie najlepsza lokacja w Polsce, dlatego jako pierwsi weszliscie w RTM. Dzielcie sie opiniami aby inni mogli choc mentalnie sie przygotowac na przejscie.
Wro 2016-11-29 16:34:33
We wro pojawiło się pare aut.
6
Aazik 2016-11-30 17:26:20
i jak te nowe auta??
Marcinek 2016-12-01 06:32:59
Z tego co mi wiadomo to w tym roku mieli wymienić 107 samochodów i to jest info od dziełu floty
ciekawy 2016-12-04 15:26:03
Pytanie do kolegów BD KA z Łodzi, czy w związku ze zmianą stanowiska mieliście możliwość wyboru pozostania w firmie na stanowisku BD FC lub odejścia z odpowiednią odprawą? jeśli była propozycja odprawy to ilu miesięczna? a jeśli nie to czy podstawa została taka sama? będę wdzięczny za info
Zostaw swoją opinię o Coca-Cola - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Coca-Cola