Kontrast Krzysztof Koc

Białystok

Opinie o Kontrast Krzysztof Koc

Pracownik 2013-04-25 15:28:33
Zlego slowa nie moge powiedziec, dlugo nie pracowalem bo cieli koszty, ale raczej polecam. Mila i przyjemna atmosfera
były 2013-06-17 20:12:30
Ta miła i przyjemna atmosfera to lipa . To musiał napisac ktos z biura(usunięte przez administratora)atmosfera jest fatalna(usunięte przez administratoranie polecam tam pracy
anonim 2013-06-27 20:09:47
@ Milioner - ale taka kwota jest zagwarantowana w umowie? Czy oferują więcej a potem oszukują pracownika?
anonim 2013-07-10 19:26:56
Witam, a czy ktoś inny od człowieka o nicku @Milioner mógłby się wypowiedzieć o pracy w firmie Kontrast? Bo jak tak wszystko idzie od jednej osoby to słabo strasznie ;)
Były robol 2013-07-24 16:28:58
Milioner ma rację.
Ja nie debil 2013-08-21 16:46:33
Dzisiaj Białystok online. Szuka magazyniera. Wykształcenie średnie lub wyższe. A może być z doktoratem? (usunięte przez administratora)
2013-08-29 12:11:26
(usunięte przez administratora)Dla studentów może robota ok. Zawsze parę złotych wpadnie. Ale studentów coraz mniej. (usunięte przez administratora)
Piękny Lolo 2014-03-03 22:34:36
Byznesmen szuka robola Białystok on line 2014-03-03 godz.12.25 POwodzenia bezrobotni. Składam kondolencje.
Filemon 2014-04-15 19:27:55
poprawka: z deszczu pod rynnę
1
mikołaj 2014-05-30 14:03:14
Napiszcie chociaz jakie narzedzia kontrast zapewnia swoim ph i jak to wszystko jest płatne, czy rozliczane.
mikołaj 2014-06-21 01:49:12
Czyli jednak rotacje w Kontrast sa na dużym poziomie? Co w ogóle oferuja im w ramach narzedzi do pracy, czy socjalu?
j24 2015-01-30 17:53:26
Kto z nimi nie współpracował to nie wie jak jest.Chwyty stosowane poniżej pasa.
Ja współpracowałem z niejakim Cześkiem ,którego tam u nich już niema.
Zrobiłem im klientów u nas w regionie, a oni ich przechwycili i sami bezpośrednio dostarczali im towar sic,
Misia 2015-11-25 00:21:39
Witaj gościu szukający opinii. Boss to człowiek niebywale pracowity i bardzo dobrze zorganizowany, wykorzystujący doskonale każdą minutę. Tego na pewno można się od niego uczyć. Konkretny i skuteczny w działaniu. Zorientowany we wszystkim w swojej firmie, kontrolujący wszystko i wszystkim sterujący. Jakby dzień trwał 48h a on mógł się sklonować na pewno by Ciebie nie zatrudnił. Po jakiego wała zatrudniać człowieka który tylko kradnie czas i pieniądze, które on zarobił. Twoja wiedza jest tylko cząstkowa, zajmujesz się tylko fragmentem całości, on całością. Rzadko zostaniesz pochwalany za cokolwiek, nic nie jest warte pochwały, przecież on już to wiedział. Co znaczy Twój wkład w pracę w porównaniu z jego zaangażowaniem i pracą. Jesteś wart bardzo mało i za mało się starasz, przecież tylko pracujesz, a po pracy pracę olewasz a przed wypłatą będziesz czuł się jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] który go okrada, da Ci to odczuć. Oceni Cię swoją miarą, na swój sposób uczciwą, często jednak dostrzega belki w oczach innych niż w swoich. Nigdy nie zostawi cię bez nadzoru swojego, żony bądź synów. Takie to milusie w pierwszym obyciu, chce się dowiedzieć jak najwięcej od ciebie, niczego w zamian nie mówiąc. Najlepsze w pracy w Jego firmie, jest czas w którym przestajesz tam już pracować. Jak jesteś w desperacji, szczerze radzę poczekać na inną pracę, przebiedować, poszukać, bo w tej nigdy nie będziesz szczęśliwy. nigdy. Stała wypłata nigdy Ci tego nie wynagrodzi. Ty leniu i obiboku bez dostatecznego zaangażowania, jak chcesz spróbować pracować u człowieka, który mówi poszłem i wziąść, szybko się przekonasz, że nie było warto. Szczególnie polecam pracę w księgowości, handlu, imporcie, magazynie i produkcji [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] To powodzenia miernoto. Im mniej jesteś wykształcony i tumanowaty tym lepiej.
10
do misi 2015-11-26 14:02:31
sporo napisałaś, ale czy do wszystkich tak się odnosi czy do niektórych? słyszałam że tam ludzie pracują po kilka lat, i wynagrodzenie jest na średnim poziomie, a tam szefem jest właściciel czy ktoś z jego rodziny?
bym 2016-08-26 09:05:04
Rekrutacja trwa - ale pieniadze slabe. Duzy teren do ogarniecia, kilka wojewodztw, mocna orka jak u dystrybutora.

Jak dla osoby z wyksztalceniem i duzym stazem pracy nieoplacalne.
i jeszcze co zadziwiajace :)
Osoba rekrutujaca mowi o jakosci obslugi, a sama nie potrafi stosownie ubrac sie do umowionego spotkania. Wkoncu reprezentuje firme, no ale z wystajacym pepkiem zza koszuli tez mozna.

:)
Barka 2016-08-30 14:09:56
Kolego adamski. Nie powiem Ci jakie sa zarobki na stanowisko ktore opisales. Ale co moge dodac do wczesniejszego komentarza osoby bym.

Ja rowniez startowalem na stanowisko przedstawiciela, maja doswiadczenie, szkolenia i dlugo ponad nastoletnia przygode ze sprzedaza-podstawa jest juz z gory narzucona wraz z systemem motywacji i nie do negocjacji.

Pomimo tego ze w ogloszeniu pisza ze jest dopasowywana do kwalifikacji jakie sie posiada.

Klamstwo
bym 2016-08-30 21:40:50
edward, wyraziłem swoją opinie i rozczarowanie po tym co przeczytałem, wysłałem, a co zobaczyłem
Miszcz Pawarotti 2016-09-07 22:22:20
Co do pracy PH, zdradzi ktoś jakie są warunki? Podstawa, premia, wielkość rejonów, samochód służbowy (jaki i czy do użytku prywatnego)
Dostałem zaproszenie na rekrutację i nie wiem czy jest sens się fatygować. Z góry dzięki.
klark 2016-09-18 15:11:52
@bym
potwierdzam. zawiodłem sie
kloc 2016-09-20 00:18:44
tu żaden staszek sie nie wypowiadał. po co dodajesz fałszywe posty?
majbi 2016-09-20 10:47:43
klark a na czym się konkretnie zawiodłeś? przeczytałam właśnie ogłoszenie do pracy do was na specjalistę do spraw eksportu i sądzę że są tyakie warunki że nie ma na co narzekać
Zostaw swoją opinię o Kontrast Krzysztof Koc - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kontrast Krzysztof Koc