brak logo

MK Complex

Kołobrzeg

Opinie o MK Complex

anonim 2010-03-15 23:05:53
SZEFOWA MA BARDZO DOBRE PODEJCIE DO PRACOWNIKÓW W TEJ FIRME PRACOWAC TO PRZYJEMNOŚĆ A JEJ SZYBKI ROZWÓJ NA SKANDYNAWII IDZIE JAK BURZA ,JEST KOBIETĄ BARDZO PRZEDSIEBIORCZA ODPOWIEDZIALNĄ NA TYM STANOWISKUW ŻYCZE PANI DYREKTOR SMAYCH DOBRYCH I UDANYCH TRANZAKCJI W POLSCE I W KRAJACH UE ,POZDRAWIAM CAŁY ZESPÓŁ.
Wiola 2010-04-13 19:58:33
Unikajcie tej szefowej i osób tam pracujących!!!
ANDRZEJ 2010-04-19 19:10:21
Mam codzienny kontakt z tą firmą super atmosfera ,płacą na czas ,szefowa anioł polecam ,życzę powodzenia .
Ktoś 2010-04-28 12:02:15
się Andrzejku nie zdziw bo sie jeszcze na niej nie raz "przejedziesz"
ANDRZEJ 2010-05-04 20:55:22
A JEST NA CO POPATRZEĆ JAK MIŁO SIE PRACUJE Z SUPER FIRMA ,POWODZENIA ,UCZCIWA PRACODAWCZYNI POLECAM.
umowa o dzieło 2010-05-25 12:20:50
[usunięte przez moderatora] ODDAWAJ NASZE PIENIĄDZE TY KOMBINATORKO! JESZCZE DOCZEKAMY CZASÓW JAK DOSTANIESZ WYROK W SĄDZIE I WTEDY DO WIĘZIENIA BO SIE CI NALEŻY
wakacje 2009 2010-09-02 08:53:29
no i firma jej padła HAHAHAHAHA. Cieszę się, że dołożyłem do tego swoją cegiełkę. Nie ma litości dla fałszywych "pracodawców. A pamiętam jak mówiła, że "już raz upadła mi firma, drugi raz tego nie przeżyję". A więc [usunięte przez moderatora]...dotrzymaj słowa chociaż raz! HAHAHA
thx 2016-05-19 23:11:19
czytam wasze opinie i chyba mylne macie informacje :)
Zostaw swoją opinię o MK Complex - Kołobrzeg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MK Complex