brak logo

JAREXS

Legnica

Opinie o JAREXS

pool 2015-12-09 12:21
Jak to jest ze pracownik ochrony spi w nocy dzisaj mozna to sprawdzici na djorze w swidnicy
2
igoj 2015-12-09 18:35
no jak się chciało spać to co miał zrobić- to samo jest w Wróblewie!!!
3
pool 2015-12-10 19:49
Tak ochrona dziala spi
1
ochrona 2015-12-11 19:03
pracowalem na umowe zlecenie za 5 zl obiekt przyjmuje jarex legnica ciekawe ile bedzie placil 3 zl lub wiecej i oni nazywaja sie zakladami pracy chronionej absurd gdzie sa kontrole gdzie pis na ludzial sie dorabiaja
1
Aga 2015-12-30 22:35
Ludzie. Czy to prawda, że Jarexs nie chce wypłacać ekwiwalentu za niewykorzystany urlop? Chcę się zwolnić z zakładu a mam jeszcze trochę urlopu. Powinnam pracować do 09 stycznia (tak kończy się wypowiedzenie), a powiedzieli, że przedłużą mi wypowiedzenie do końca urlopu, czyli do 21 stycznia. Na pytanie dlaczego to usłyszałam, że ekwiwalentów nie wypłacają i wszyscy muszą wykorzystać urlop bez łaski.
1
andy 2016-03-10 12:48
co do zarobkow w jarexie to jest stala kwota 1350 na reke tzn najnizsza krajowa ciekawejest to ze rozliczenie godzin jest w 3 miesiecznym okresie i np jesli jest 160 godzin wedlug ustawy i sumujac np w okresie 3 miesiecznym przekracza niekiedy o 16 godzin w tym cyklu to nawet sie nie zajakna by dac za to wolne nie mowiac o zaplacie tak dzialaja te firmy to jest juz lamanie prawa przez nich .
6
andy 2016-03-10 12:51
2 tys to zarabiaja chyba w biurze a nie my ktorzy maja stala najnizsza krajowa .nie wiem skad wziales te 2 tys ?hm
2
andy 2016-03-12 11:53
stojac na bramie czy gdzikolwiek masz najnizsza krajowa 1350 na reke wiem bo pracuje jako mlodszy wartownik i mam 2 grupe ta wysoka jakie 2 tys co wy tu piszecie ludziska ?!! moze Dowodca ma tyle a nie my na dole !!!
1
Slawko 2016-03-16 12:39
Witam, ja pracowałem w tej firmie ponad 3 lata i ogólnie nie narzekam.
Prowda jest taka, że zależy gdzie się trafi, bo się nie przejmują ludźmi. Pilnowaliśmy obiektów w przyczepach kempingowych bez wody, prądu i bez ubikacji. Masakra ale jak ktoś jest zaradny to idzie wytrzymać. W pracy idzie się wyspać odpocząć i jeszcze za to płacą :-)
wartownik nhjkhfgtsrf 2016-04-29 07:43
napisze w ten sposob. pracuje w jarexie od ponad roku. oddzial w TOruniu. i zastanawiam sie w jakiejkolwiek innej pracy zawsze jest pieknie i cudownie? z naszymi dokumentami juz powinnismy sie cieszyc ze mamy prace. wiecie jaki ruski kolhoz jest w innych zakladach pracy chronionej. drukarnie. min. wiecie jaki tam jest klimat. nie usiadziesz. ledwo zjesz. czy sie napijesz. 12 i bywalo ze po czternescie godzin. skladanie klejenie okladek. przyklejanie plyt cd. pakowanie.liczenie. z kolegami potrafilismy w ciagu jednej zmiany. wywalic ok. 8 kartonikow z ww plytami w kazdej jest 500 sztuk.latwe dzialanie .mozecie obliczyc. i oczywiscie ww czynnosci do kazdej sztuki.zapominalo sie ze sie wogole je.pije. i jest nalogowym palaczem. po wejsciu do domu czlowiek zasypial w wannie. obudzil sie kiedy woda byla lodowata i bylo mu zimno. wolicie siedziec w domu i narzekac jak zle jak niedobrze. i nie nazywajcie jarexu hospicjum. poznalem wielu naprawde wspanialych osob ktore sa dzis moimi przyjaciolmi. za najnizsza krajowa to ludzie za przeproszeniem zapierdalaja na budowie 6dni w tygodniu od rana do nocy. a jednak w jarexie mamy spokojna prace. nie zauwazyliscie ze nikt z biura sie bez powodu nie przyczepia. zalatwianie spraw miesiacami.? jak potrafi sie zagadac to jakos nie kojarze abym tyle czekal. cos sie nie zgadza?pytac na biezaco. warto sie zastanowic co sie pisze. gdyz przez wasza glupote robicie kolo tylka nie tylko samemu jarexowi.ale i ludziom ktorzy chca miec prace.miec dach nad glowa.i cos w lodowce. prosta zasada. jak sie nie podoba to sie pozwalniac. a nie pisac same negatywne opinie.paczki bony.?jak nie ma to nie ma. zlozyc wniosek.w gopsie mopsie. i przyznaja. nie mam dzieci. zyje sam. i zawsze dostaje paczuszke. nawet przypominaja telefonicznie abym pamietal o wniosku. liczy sie obycie w zyciu. a nie tylko narzekanie.
9
ROMEO 2016-05-02 08:52
Co! mój wpis był nie wygodny i został usunięty ? Nie lubicie prawdy, co nie ? Żenujący jesteście.
2
ROMEO 2016-05-02 09:02
Więc ponowię mój wpis. Pracuję na placówce we Wróblewie jako ochroniarz, do pracy dojeżdżam samochodem trzy kilometry i dlaczego nie należy mi się ekwiwalent za dojazd do pracy, bo ponieważ mieszkam za blisko ? Dlaczego osoba pracująca na placówce w Kaszczorze i tam mieszka a dojeżdża tam rowerem 1 kilometr otrzymuje ekwiwalent 300 zł. za dojazd ?
2
ROMEO 2016-05-08 08:57
Wątpliwości o tym fakcie można sprawdzic u kierownika w Polkowicach. Tam jest źródło wątpliwych decyzji i manipulacji.
2
wartownik 2016-05-10 09:00
Tak przy okazji: sprawdźcie, czy jesteście ubezpieczeni na wypadek choroby. To inne ubezpieczenie niż ogólne z tytułu zabezpieczenia obiektów, które chronimy. To tylko chyba 5 zł. Ja, po powrocie ze szpitala złożyłem kartę wypisu u ubezpieczyciela ( PZU ) i okazało się, że nie ma mnie zgłoszonego. Przy przyjmowaniu do pracy złożyłem deklarację, że chcę się ubezpieczyć. Leżałem kilka miesięcy w szpitalu. Byłem 100% pewien, że ubezpieczenie jest mi potrącane. Byłoby sporo grosza na rehabilitację. A tak - winnego nie ma.
1
pracownik 2016-05-10 16:10
a wszystkiemu jest winny i wiele wie o tych manipulacjach dowódca obiektu
na w Wróblewie i to on przede wszystkim tak to ustawia,
wszyscy wiemy o kogo chodzi, jego dyrekcja już dawno powinna odsunąć jeśli tego nie zrobi to sami w pędzą się w kłopoty!
2
bolek 2016-05-18 22:26
Może nie na temat, ale mam pytanie. Czy młodszy wartownik to to samo, co portier? Jakie są obowiązki młodszego wartownika, a jakie portiera ?
młodszy wartownik 2016-06-21 20:05
Nie, to ogromne osiągnięcie dawać umowę o pracę na okresie próbnym. Normalnie szał. Najwyższe standardy. Kodeks pracy się zawstydził. Ten kierownik F to normalnie awangarda prawa pracy w Polsce. Klękajcie narody, nikt jeszcze na to nie wpadł w innych firmach. Ludzie śmiech na sali !!!!!!!!
1
młodszy wartownik 2016-06-21 22:25
młodszy wartownik to duży plus na dzisiejszym rynku pracy ?
człowieku, pietruszko czy też piko a chyba raczej Pikusiu - nie ma takiego stanowiska w kodeksie pracy czy w ustawie o ochronie osób i mienia. funkcjonuje tylko w twojej firmie. nic nie oznacza i niczego szczególnego nie daje. takie warunki są wszędzie, a często o wiele lepsze. zobacz jak przyjmuje się ludzi na legnicką strefę to wtedy okaże się jaki cienki status proponujecie w zamian za ogromną dotację jaką otrzymujecie na tego pracownika. trzeba się uczyć i zaznajamiać z przepisami a nie jakies wypociny pociskać na necie.
1
migotka 2016-07-06 21:02
jak tak narzekasz idz do formaji tam dostaniesz 2,8 za godz
piotr fifi 2016-07-11 20:01
Erf, jesteś zwykłym idiotą lub ogromnym dupowłazem w tej firmie, bo takie pierdoły wypisujesz. Chyba dobrze ci płacą za te pajacowanie. Przypominasz swoim stylem jednego gościa piotra ficusia, pikusia czy jakoś tak. Niepamiętam teraz...
1
Taki_jaki 2016-07-21 12:20
Pracowałem w tej firmie i jedno co mnie zaskoczyło to to, że nie spotkałem się w dotychczasowej karierze zawodowej z faktem, by w spółce z o.o. pracowały całe rodziny i to w centrali jak i w oddziałach. Taki standard jest niedopuszczalny a wręcz sprzyjający ....... choćby "wzajemnej adoracji". Pozdrawiam i życzę powodzenia tym co żyją nadzieją...
4
andy 2016-08-03 08:49
pRAWDA O jAREXIE JEST TAKA ZE SLABO BRONIA PRACOWNIKA NAWET JESLI MA RACJE I TO SA FAKTY BO MIALEM Z TYM DO CZYNIENIA ,A ZE SA TAM UKLADY I UKLADZIKI TO JUZ NORMA ,POKI CO PRACUJE TAM JESZCZE ALE JUZ MYSLE POMALU ODEJSC MIMO ZE MAM UMOWE DO 2018 ROKU Z MOJA GRUPA ZNAJDE PRACE BEZ PROBLEMU MOZE W KONCU SZEFOWIE JAREXU PRZEJZA NA OCZY ZE PRACOWNIK TO NIE RZECZ !!!!
7
andy 2016-08-13 06:26
po podpisaniu umowy masz 1350 zl najnizsza krajowa na reke od nowego roku 100 zl wiecej a na umowe zlecenie 3,50 na godzine ale od nowego roku zrezygnuja z umow bo ma byc 12 zl na godz i beda tylko z grupami przyjmowac do pracy .
2
Artur 2016-08-24 07:39
Jarex to jest dno nie polecam zatrudniać się w takiej firmie chyba że ktoś jest zdesperowany jest albo był długo na bezrobociu to wtedy można się zatrudnić to jest wyzysk na ludziach niepełnosprawnych co z tego że na umowę o pracę ale nie ma czegoś takiego jak ochrona to jest pic na wodę pracujesz jako ciec ja pracuje na obiekcie gdzie wykorzystują mnie do zasranego ważenia transportu z miałem odśnieżania zamiatania i sypania solą chodników i schodów dla cholernej szlachty to jest chore i nic mi za to nie płacą a na umowie mam napisane młodszy Wartownik nie ma dodatków za godziny nocne co się należy nie dają też fiszek z wypłaty a to każdy pracodawca powinien dostarczać ja już pracowałem w różnych firmach ochroniarskich i wszędzie jest ten sam bałagan najniższa głodowa stawka i 1,300zł wynagrodzenie osoby z grupą niepełnosprawności chyba że ktoś ma znajomości albo kogoś z Rodziny w Jarexie to wtedy ma super ale jak ja czy inni mamy niwolniczą prace za głodową stawkę
10
Mł. wart. 2016-08-24 09:57
To prawda, że praca w tzw. "zakładach pracy chronionej" jest za ciężka, jak na osoby niepełnosprawne; że jesteśmy wykorzystywani przez utworzony system. Jedno jednak jest pozytywne: jest wynagrodzenie, zawsze na czas ( przynajmniej ja nie narzekam ). 1300,- zł to dobry pieniądz, pozwalający godnie przeżyć. Jak jeszcze ktoś ( ja, nie ) ma trochę renty - to jest gość. "Jarexs" należy do firm, o których nie można źle powiedzieć. Mam uwagę jedynie, że na brygadzistów i kierowników zmian najczęściej zatrudniają gadziny i niedobrych ludzi.
6
andy 2016-09-20 11:18
w ciagu roku mam juz czwartego dowodce !!! masakra rotacja niesamowita zwalniaja sie koordynatorzy bo atmosfera jest w Legnicy nie do zniesienia !!! ciekawe co zrobia po nowym roku jak wejdzie 13 zl na godz ? skonczy sie dorabianie na umowe zlecenie a skad nabiora ludzi z grupami hm ja mam do 2018 roku umowe i grupe ale inni beda mieli problem .
4
Faotariana 2016-09-25 04:18
Firma kilka lat temu w pomorskim ochraniała dworzec Malbork pomijając ciągły brak prądu i żadnego mikołaja bonów nie było.Dopóki był Malbork było o.k ,ale potem doszedł Nowy Dwór i wtedy ludzie sami rezygnowali z pracy po dwóch trzech służbach -wystarczyło poznać architekta muzeum Pana D.Każdy kto go poznał już miał dosyć i pracy i dojazdów.Generalnie wtrącał się w pracę ochrony traktował ludzi jak zwierzęta-przeniósł ochronę z biura do baraku.Latem firma nie zapewniała nawet wody.
Ludzie piszą o bonach,mikołajach,imprezach firmowych jak się jest z rodziny albo ze znajomków to może to wszytko było.Firma ma problemy z zapewnieniem prądu zimą kiedy jest mróz ,a co dopiero bony-śmiech na sali.Najgorsza praca w ochronie od dziesięciu lat nie polecam tej chorej firmy.
6
warrior 2016-09-25 18:54
ciekawi mnie w zasadzie czym różni się stanowisko pracy normalnego wartownika od stanowiska pracy młodszego wartownika 0 jest w ogóle jakaś różnica?
Nieznany 2016-10-28 22:49
Nie ma nic takiego jest tylko wartownik
1
Nieznany 2016-10-28 22:50
Nie ma nic takiego jest tylko wartownik
korek 2016-12-06 17:51
Smiechu warte od kiedy to na ochronie jest brygadzista,,i tak chwalisz ze 1300zl to jest super kasa ty chyba sie zamieniles na rozum,,,idz siię lecz na glowe to sa głodowe pieniądze za ta prace okradają nas wszystkie takie firmy tylko oni się licza a nie ludzie,,,wszystkie te firmy to powinny być dobrze sprawdzane przez wszystkie możliwe instytucje
3
ONA 2016-12-11 15:25
Mozna to sprawdzic bardzo latwo napisac do Warszawy ze pracuje sie tu i tu ma sie taka czy inna grupe podac nazwisko bo musza sprawdzic czy jest taka osoba zgloszona,,i tyle ALBO MOZNA SAMEMU TO SPRAWDZIC W PISAC W GUGLE PEFRON DOPLATY I JUZ
ONA 2016-12-11 15:27
Mozna to sprawdzic bardzo latwo napisac do Warszawy ze pracuje sie tu i tu ma sie taka czy inna grupe podac nazwisko bo musza sprawdzic czy jest taka osoba zgloszona,,i tyle ALBO MOZNA SAMEMU TO SPRAWDZIC W PISAC W GUGLE PEFRON DOPLATY I JUZ
ona 2016-12-11 15:28
Mozna to sprawdzic bardzo latwo napisac do Warszawy ze pracuje sie tu i tu ma sie taka czy inna grupe podac nazwisko bo musza sprawdzic czy jest taka osoba zgloszona,,i tyle ALBO MOZNA SAMEMU TO SPRAWDZIC W PISAC W GUGLE PEFRON DOPLATY I JUZ
Loczek 2016-12-15 13:13
Ja robie sprawę im proszę o kontakt 577156024
1
chris86 2016-12-21 11:45
Otrzymałem skierowanie z PUP do owej firmy na rozmowę kwalifikacyjną nie wiem czy miałem przyjemność a raczej nieprzyjemność rozmowy telefonicznej z właścicielem czy z jakąś inna osobą odpowiedzialną za ową rozmowę ale jeżeli każdy przełożony w tej firmie jest takim naburmuszonym klaunem to ja dziękuję po usłyszeniu ,że nie jest się zainteresowanym pracą w tym zakładzie Savoir-vivre owego pana sięgnął rynsztoku , chłopie nie każdy chcę pracować 6 km od swojego miejsca zamieszkania tym bardziej jak nie posiada się swojego środka transportu za pewne za najniższą krajową z drugiej strony to chyba dobrze postąpiłem bo opinie na temat owej firmy zamieszczone przez pracowników nie stawiają JAREXS w zbyt pozytywnym świetle , a do Ciebie wielki panie prezesie /kierowniku czy kim kolwiek jesteś wyjmij kij z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo za takie słownictwo przy spotkaniu oko w oko na potencjalnej rozmowie kwalifikacyjnej możesz kiedyś przez osobę która nie pozwoli sobie na takie zachowanie zostać sprowadzony do parteru. Ogólnie nie polecam.
1
chris 2016-12-21 11:50
Dodam jeszcze od siebie ,że owy pan kij w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] rekrutuje w Kaliszu.
bebe 2016-12-24 06:18
zalezy skad jestes to zadzwon dopefronu i ci powwiedza,,JAREXS to szumowina tylko 1i2 ludzi czubkow przyjmuja bo ludzie 3 gr sie juz ni liczay bo malo kasy dostaja skandal tylko skad oni chca nabrac ich tylu bo z tego co wiem to zabieraja 2i daja 3 to co ci ludzie maja zrobic gdzie isc do pracy mlody jeszcze znajdzie napewno prace ale po 50 to nie ma mowy,Oj bedzie sie dzialo po nowym roku.wiem juz sam po sobie wygrali przetarg na obiekcie w jeleniej i nie chca mnie a pracowalem tam tyle lat na 3,,nawet dyrekcja zazadzila ze ja mam zostac boz trzech osob zostaje tylko 2,Zostawili debila gdzie dyrkcja obiektu i pracownicy nie chca tej osoby i co zostaje bez pracy,,szkoda mowic
1
bebe 2016-12-24 06:21
zalezy skad jestes to zadzwon dopefronu i ci powwiedza,,JAREXS to szumowina tylko 1i2 ludzi czubkow przyjmuja bo ludzie 3 gr sie juz ni liczay bo malo kasy dostaja skandal tylko skad oni chca nabrac ich tylu bo z tego co wiem to zabieraja 2i daja 3 to co ci ludzie maja zrobic gdzie isc do pracy mlody jeszcze znajdzie napewno prace ale po 50 to nie ma mowy,Oj bedzie sie dzialo po nowym roku.wiem juz sam po sobie wygrali przetarg na obiekcie w jeleniej i nie chca mnie a pracowalem tam tyle lat na 3,,nawet dyrekcja zazadzila ze ja mam zostac boz trzech osob zostaje tylko 2,Zostawili debila gdzie dyrkcja obiektu i pracownicy nie chca tej osoby i co zostaje bez pracy,,szkoda mowic
Joanna 2017-01-01 18:18
Pracowałam dla firmy Jarexs i jednoznacznie stwierdzam, że firma jest w totalnym bałaganie...
JUŻ NA SAMYM POCZĄTKU NIE POLECAM FIRMY W KAŻDYM MIEJSCU!
Nie szanują w ogóle ludzi i nie liczą się ze zdaniem pracowników.
Nie znają swoich zakresów obowiązków pracowników co oznacza, że w każdej chwili zwalniają bez uzasadnienia czyli robią co chcą traktując ludzi jak "kukły".
W zespole handlowym pracuję Pan AM, który wygląda jak wymiętolony alkoholik, a na dodatek jest raptusem, który nigdy nie zapamiętuje ważnych ustaleń.
Nowy Pan prezes nie ma zielonego pojęcia o długoterminowym działaniu i idzie w utopię...
Handlowcy pracujący w tej firmie są- nazwałabym ich "resztkami", których nikt nie chcę zatrudnić...
Całkiem niedawno zatrudnili dwóch pracowników (technologa i zastępce dyrektora) Panowie długo nie popracowali i zostali zwolnieni, ponieważ byli zbyt inteligentni i mogliby być niebezpieczni pod kątem kariery innych.
Krótko pisząc firma to totalny DRAMAT, która nie zasługuję na dobrą opinię i radzę Wam nie składajcie tam aplikacji bo szkoda Waszego czasu!
Zawsze tam gdzie pojawi się temat tej firmy będę miała złe zdanie o firmie Jarexs
7
Jack 2017-01-11 21:22
A czy nowy prezes to nie jest jakas rodzina dla poprzedniego ? Poza tym zdaje mi sie czy firma traci obiekty w zastraszajacym tempie?
4
ojeko 2017-01-26 10:47
To napisz a nie tylko mowisz
1
O w morde 2017-01-26 11:31
JAK MOZNA NAZWAC FIRME JAREXS??? Jak to sie wymawia? Jakreksssssss??
LOL!
2
OSZUŚCI 2017-02-01 08:37
UWAGA!!!Tak beznadziejnej firmy ochroniarskiej dawno nie spotkałem.Ta pseudo agencja ochrony nastawiona jest na jak największy zysk jak najmniejszym kosztem.Pracownik w tej pożal się boże firmie bezczelnie i z premedytacją jest wykorzystywany i wyzyskiwany do granic możliwości. Firma ta posiada do ochrony zakład produkcyjny w Sosnowcu CEBI zatrudniający na 3 zmiany setki pracowników Byłem w tej firmie na rozmowie o prace na stanowisko młodszy wartownik.Po szkoleniu owa firma chciała mnie przyjąc do pracy, w czasie załatwiania formalności ogarneło mnie ZDUMIENIE .Okazało sie że zakład pracy zatrudniajacy mnóstwo ludzi na zmianie na bramie ochrania 1!!!!!!!! osoba zajmująca sie monitoringiem wypełnianiem papierów oraz wykonujaca obchód[W TYM CZASIE STRÓŻÓWKA JEST PUSTA] 1 osoba odpowiada za cały zakład pracy przy takim zakładzie powinno tam być zatrudnione na zmianie co najmniej 3 osoby a nie 1!!! Tą żałosną firmą ochroniarską powinna jak najszybciej zająć sie Państwowa Inspekcja Pracy oraz powinna być podana za wykorzystywanie pracowników do sądu pracy . Tą agencję ochrony powinno się jak najszybciej zamnąć .JEDNO WIELKIE OSZUSTWO
3
mł. wartownik ślepy 2017-02-02 19:38
Polecam Jarexs oddział kujawsko - pomorski, Pan Maciej Bonowicz słowny chłowiek bardziej niż Jarek Zielas............. Maciuś Bono ru...sza Stanko .... w du..ke , a najlepsze że zatrudniają ludzi na PFRON fikcyjnie, tzn. kto inny pracuje faktycznie wpisany jest na papierze a nigdy nie pracował w P.U. Jarexs faktycznie. A w Legnicy nikt nic niewie. Taki układ zamknięty. Polecam jak macie słupa to możecie pracować koniecznie z orzeczeniem 02-P lub O.
3
Jacek 2017-02-03 22:58
No to niezle. To jawne wyludzanie pieniedzy z PFRON. Nic tylko napisac donos do Pfron jak masz na to dowody.
Ciekawy 2017-02-09 20:54
A co to się stało w oddziale Wrocław ?
5
Boleś 2017-02-10 18:29
Jednego nie rozumiem: jeśli komuś nie odpowiada praca w Jarexsie, to niech się po prostu zwolni i skorzysta z tysięcy ofert innych innych firm oferujących przecież znacznie lepsze warunki finansowe ( co najmniej średnia krajowa - prawie 4 tys. ), socjalne ( paczki, nagrody, itp. ). No przecież rynek pracy jest u nas bardzo chłonny, a co za tym idzie, konkurencyjny.
Ja u nich pracuję za najniższą krajową i się cieszę, że mam tę pracę.
Nie narzekać więc i nie rąba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko poszukać sobie pracy, która będzie odpowiadać, zawsze narzekający Polaczki...
Powodzenia.
przytomna 2017-02-13 11:10
jak się nie potrafi wyznaczać uczciwej ceny przy przetargach tylko od razu wali minimalną żeby tylko wygrać, a potem nie jest się w stanie zapłacić ludziom uczciwie za ich pracę to lepiej niech nie istnieją takie firmy, które tylko wyzyskują, bo realnie to praca tych ludzi na samym dole piramidy daje zarobki tym na górze i nie dość, że ci drudzy mają więcej to jeszcze są bezczelni i nie mają za grosz szacunku do ludzi, którzy ciężko tyrają na utrzymanie całej firmy

jeśli kiedyś drogi czytelniku przejdzie ci przez myśl zatrudnić się w jareksie to zastanów się dwa razy, bo to fakt, że w innych firmach kokosów nie będzie, ale dawać sobą pomiatać kiedy to twoja praca jest napędem tej całej machiny zwyczajnie nie warto, zresztą to jest każdego wolny wybór

ps. ci co piszą, że jak coś nie pasuje to się ludzie mogą zwolnić, hehehe napisaliście to w złej godzinie i po mału was dosięga życzenie wasze i radzę zakasać rękawy, jak już firma upadnie to zmywak będzie dumnie na was czekał, bo szczerze wątpię, abyście posiadali wyższe kwalifikacje, kierownicy z bożej łaski
7
Edek z krainy kredek 2017-02-14 15:07
przytomna napisałaś : " jak już firma upadnie to zmywak będzie dumnie na was czekał". Masz jakieś info w tej sprawie. Słyszałem, że w firmie coś krucho zaczęło się robić, sporo ludzi w biurze wymienili itd. Ale jak to jakies sprawdzone info to daj znać, aby nie było tak jak kiedyś z pewną firmą z Jeleniej Góry. Ci co wiedzieli wcześniej, że jej kres zaraz nadejdzie to pracę sobie załatwili wcześniej a ci co nie wiedzieli to lipa ;/
2
Zostaw swoją opinię o JAREXS - Legnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JAREXS